Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

SOS
Zlato
| 12. 7. 2009 17:16
ženský POMOC!!!!!!!!!!Já mám strašný chutě!!!!!!!držím měsíc, ze začátku úplně v pohodě a takovej jsem z toho měla strach, ale teď je to čím dál horší!Sice dělím, ale nevím, co bych sprala. Jak to děláte?
cukraloza
pralinka
| 11. 7. 2009 09:54
ahojky,nevíte může se používat cukraloza?To asi neni klasický bílí cukr.pa pa
Ahoj děvčata
Jessi
| 10. 7. 2009 22:19
Zlato,opravdu dělím a jsem ráda,že si držím váhu.Taky už si dovolím ulítnout na čokošce, kupují radějí s fruktozou,ale někdy vyhraje studen.pečeť.Váha mi líta tak to musím brzdit,ale jinak si pochvalují. Člověk si to musí hodně srovnat v hlavě.A rodina už to bere normálně.Já si to tak myslím.Jinak Vyky, Strepi co je s váma,doufám,že jste v pohodě. Držím vám palečky při hubnutí je to boj mějte hezký víkend
Sauly
Zlato
| 10. 7. 2009 11:33
tak si ten byt raději zařiď dřív, ať z toho pak nejsi smutná. jinak vydrž, ono to půjde
známé tváře
Zlato
| 10. 7. 2009 11:29
tak musím pozdravit i Strepitulu a Jessi , zjistila jsem při pročítání starých stránek, že tam před víc jak rokem taky psaly, no to je fakt výdrž , jinak Jessi 5.2.2008 psala, že je to rok, co dělí, takže teď je to 2 a půl, tak by mě zajímalo ženský šikovný, jak to zvládáte a jestli dělíte poctivě celou dobu
Cau zeny
sauly
| 10. 7. 2009 07:53
Jak se Vam dari? Me nic moc, mam pocit, ze to posledni dobou dost flakam. Napr. s cukrem dost bojuju, protoze vcera mela kamaradka oslavu narozenin a ja mela tak hroznou chut na Mojito, ze sem neodolala. Samozrejme nealkoholicky, ale je tam ten trinovy cukr, no...Uz s tim nic nenadelam. Ale celkove mam vycitky i kdyz si ted na konkretni vec nemuzu vzpomenout. Takze od pondelka to budu zase striktne dodrzovat. Ale tak ci tak se citim velice dobre, je na me hodne videt, ze sem zhubla, i kdyz moc libi Vam to nerekne, zavistivci
Taky je to trochu tim, ze sem posledni dobou lina si varit, takze se vzdy odbydu syrem a zeleninou a to mi staci. Jim jen 2x denne, to asi taky neni dobry, ale pres leto mame v praci na 6 - normalne na pul 8. Tim padem prvni jidlo az tak kolem 11 hodiny, driv hlad nemam a druhy po prihodu domu, to je kolem 15 hod. Ale je fakt, ze hodne uzobavam, ale spravne.
Navic sem ted ve stresu, paac si chci kupovat muj vysnenej byt a mam strach, ze mi ho do uterka nekdo vyfoukne - znate to. Tak nad tim porad premyslim, propocitavam a ja nevim co este, ze uz nevim, kde mi hlava stoji.

Tak vsem preju krasny vikend a drzte se.
vyky
Zlato
| 9. 7. 2009 17:06
musím sklonit velkou poklonu paní Vyky, opravdu , já totiž teď čtu příspěvku úplně od začátku a Vyky je fakt perfektní, tolik receptů jsem si okopírovala, vždycky dokáže poradit, najít si čas, no opravdu to stojí za to, já jsem teď u 150 stránky, tam je tak rozjetá diskuse,to my se teď tady můžeme stydět, tak to už několikátý den hltám , takže doufám, že Vyky zdravíčko slouží. přeji všem hezké odpoledne a ať se daří
Fruktoza
Luciste
| 8. 7. 2009 14:55
Trtinovy cukr se pouzivat neda. Ale zajimalo by me jak je to treba s melasou. Coz je vlastne odpad pri vyrobe trtinoveho cukru.

Ja jsem fruktozu kupovala v DM drogerii a nepamatuju si kolik stale, ale urcite to nebyla stovka. Jinak podivej se do dia kouktku v supermarketech.
fruktoza
pralinka
| 8. 7. 2009 09:59
Ahojky,nevíte kde by se dala sehnat levná fruktoza? U nás v obchodu
stojí 1kg 100kč asi je to tak všude ale nedá se objednat třeba přes
internet? A můžu používat třtinový cukr?Mějte se hezky papa
jogurt
Zlato
| 8. 7. 2009 07:01
dávám tam ovocný cukr, med jsem nezkoušela, ale myslím, že by v tom problém nebyl, nebo při přípravě tam nedávat nic na doslazení a med tam dát až těsně před konzumací
Domaci jogurt
Luciste
| 7. 7. 2009 20:07
Zlato a zkousela jsi to delat misto cukru s fruktozou nebo s medeme? Pokud by to tak slo, tak by to bylo urcite pro SPLK idealni.
pudink
Zlato
| 7. 7. 2009 19:22
ahoj, chci se zeptat, jestli mi poradíte, kam patří pudink ten klasický, myslím, že do kytiček, tak jsem si ho udělala v sojovým mlíku , osladila ovocným cukrem .

Jinak chci poradit, dělám teď domácí jogurt, je dobrý, příprava je fakt rychlá. Takže do hrnce dáme 2 litry mléka (polotučné v plastu, ne trvanlivé), ohřejeme tak napůl, aby se tam dal dát prstem bez opaření , do toho jogurt holandia velký 1 kus a 2 lžíce polévkové smetany sušené a podle chutě cukr, vše se spojí a dáme do sklenek, já to dávám do větších zavařovaček, uzavřu a dala jsem si do prádelního koše starší deku, do toho dám ty sklinky. Dělám to večer a ráno to dám do lednice. Děcka si dávají ovoce, nutelu, kakao.....
no jde ti to vážně skvěle
Obi
| 7. 7. 2009 10:38
pralinko chválím, dneska jsem taky stoupla na váhu a o 1 kg míň, zase jsem se o maličko scvrkla, na objemu to jde fakt poznat lépe, než na váze
zvířátka
pralinka
| 7. 7. 2009 09:44
Ahoj,určitě je něco na tom,že po zvířátkách se hubne rychleji.Já to tak
mám taky.A nemám ani tak chut na sladke jak při kytičkách.Dnes jsem se
vážila a mám 2kg dole mějte se krásně papa
vítám další dělenku
Obi
| 6. 7. 2009 16:41
tak to je jedině fajn, že tě to baví

holky v pátek jsme byli posedět v hospůdce a přítel mi povídá jakože jednoho panáčka si můžu dát, že prý tvrdý alkohol spaluje - tak jsem ho odmítla at neotravuje, že já si to prostě znova neporuším a vydržela jsem

už asi týden mám zvířátka a asi to po nich jde víc dolů, jím určo víc zeleniny než při kytičkách, to se furt cpu vším možným

zítra je úplněk, je pravda , že čistícím půstem když se jen pije se dá na úplněk shodit? nebo je to jen odvodnění? docela by mě to zajímalo jestli s tím máte některá zkušenosti, asi nejíst celý den bych nevydržela, přemýšlím, že bych si ale dala jen zeleninku, vodičku a den bez kávy
Ahoj holky
Maarti
| 5. 7. 2009 13:20
Ahoj holky, už vás delší dobu sleduju, jak vám to dělení jde, já už mam za sebou asi 14dní splk a chtěla bych se k vám přidat, můžu?
Mě jde dělení dobře, a dokonce mě to i baví, a výsledky už jsou taky vidět
Co je nového u vás???
Martina.
váha
pralinka
| 3. 7. 2009 21:05
ahojky,tak mě zatim váha dolů moc nejde.Mám vyzkoušeno,že když po
dlouhé době nasadim zas dělenou stravu tak schodim 5kg za měsíc ale jak
držím dietu a jen na jeden den odbočím a pak znova dodržuju s.p.l.k tak
mi trvá dlouho než něco schodim.Jak je to u vás? a jk to máte s
alkoholem?Pijete víno?
Ahojky děvčata
Jessi
| 3. 7. 2009 15:40
Párečky a ty levnější salámky po tom váha nejde dolůaspoň u mě to tak je .Obsahují hodně škrobů,tam bude ten problém. Číst složení je asi nutné.Tak je to i u těch tuků.Taky bych řekla co nejméně.Já kupují i jogurty bez škrobů. Nikdy jsem nečetla složení.Teď nasadím pořadné brýle a čtu.Držím všem palečky
tak tě vítám
Obi
| 3. 7. 2009 14:37
mám na sobě vyzkoušeno, že když dělím ale jím tučnější věci třeba párky, šlehačku apod. i když není doslaz. cukrem a to nejím nějaká kvanta, tak mi váha stojí, na mě platí ten nejpřísnější graf a hlavně i min. tuku, poslední tři týdny jsem dávala např. na vaření tak čajovou lžičku oliv. oleje i když se píše , že se neváže tak váha stála, pamatuji si , že první 4 týdny dělení jsem opravdu striktně hlídala jakékoliv tuky a to šla váha cca 1,5 kg za týden dolů,já holt asi patřím k těm, kteří to musí dodržovat ještě víc než ostatní, když čtu ty příspěvky - párečky, šlehačka apod. tak jen tiše závidím, že já přitom nehubnu
včera jsem si koupila šunku 100g k tomu 2 papriky, potom jsem měla kuřecí stehno bez kůže a zeleninku a večer jsem si udělala kotel polévky - snědla jsem skoro 2 misky, cibuli orestovat, přidat kořenovou zeleninu a hříbky a povařit dochutila jsem čerstvou zelenou petrželkou, hlad mě nehonil a mlsná taky ne, jak bych si ale dala párečky apod. tak vím, že určo váha bude stát, jaké máte zkušenosti vy???
splk
gracianna
| 3. 7. 2009 14:25
Jejda to jsem se rozepsala!Holky budu ráda,když mi poradíte co je špatně,máte víc zkušeností.Proto píši i to co jím,děkuji a mějte se pěkně
opět "dělení"
gracianna
| 3. 7. 2009 14:21
Zdravím vás všechny,které jste tady.Opět jsem začala dělit a tak jsem zde.Chci vydržet co nejdéle Vidím,že vás tu přibylo,je to dobře aspoň můžeme pokecat.Začínám už po několikáté dělit,protože jsem zjistila,že dělení je nejlepší.Mám vyzkoušené snad "všechny"diety.Držím ten nejpřísnější graf.Tak uvidím jak to zvládnu,jsem na dělence teprve 2 den.Dnes mám zvířátka,na snídani párky pak šleh.roláda s kávičkou,na oběd gril.kuře a teď se krmím melounem a zakys.smetanou.Zítra budu mít také zvířátka,ale jdeme na 60 tiny,tak mám z to ho obavu pa
tak mi to nedalo
Obi
| 3. 7. 2009 12:20
a zase jsem na tu váhu vlezla, od úterka mám jen zvířátka a světe div se půl kila dole, zkusím omezit co nejvíce tuky ještě víc a jíst co nejjednodušší jídla, snad to zase půjde směrem dolů..., holky všem vám držím pěstičky pro pevnou vůli, musí to jít přeci dolů no ne?? přeji hezký víkend všem
Ahojík
anonym
| 2. 7. 2009 12:22
Tak já jsem na tom s váhou, která stojí, podobně. Pořád jen ta 2 kg dole, ale už se vejdu (sice těžko) do kalhot, u kterých to před měsícem nebylo možné. Už lezu na váhu zase každý den a doufám...
Pokud jde o ten meloun, tak meloun je z botanického hlediska zelenina příbuzná okurce, ale gastronomicky se řadí k ovoci.
Alternativni "mleka"
Luciste
| 2. 7. 2009 12:16
Ja pri SPLK mam hodne zviratkove dny. Ale mimo pred SPLK jsem kupovala ovesne, ryzove, sojove a ryzovo- ovesne mleko v DM. Je to drazsi, ale treba to ovesne je prirozene sladsi a opravdu lahodne. Doporucuju vyzkouset. Maji neochucene ale i ochucene sojove napoje. Bohuzel ty sojove nejsou slazene fruktozou, takze pri SPLK mame smulu.

Jinak v jine diskusi jsem narazila na syrovatku. Koupila jsem si vanilkovou taky v DM a davam si ji pri zviratkovem dni na chut. Doplnuju tim vapnik, ktery mi zase prcek pri kojeni vycucne. Dnes jsem se rozhodla, ze vyzkousim tu syrovatku pit rano pred snidani. L.K. doporucuje jist az pozdeji, takze v pul desate si dat syrovatku a pak snidani az tak v 11. Dnes jsem to tak udelala bez jakehokoliv pocitu hladu, tak uvidime jak to bude fungovat dal...
holky
sauly
| 2. 7. 2009 11:30
tak mam radost, ze v tom s tema kilama nejsem sama. Ale chtela bych vic vic...Ke spokojenosti mi este chybi tak 7-8 kg. Ale treba to kolo udela svoje.

U nas je taky krasne, ale musim sedet v praci, v tom nechutne vyhratym kanclu, kde se nechce vzduch ani omylem, tak uz pomalu umiram. Ale zitra si beru volno a du se pekne opalovat. K tomu si koupim melouna a budu spokojena.

Co se tyce tech sojovych napoju, tak to vubec netusim, ja jediny, co pouzivam je sojovy napoj Zajic, ten smetanovy nebo co a davam si to do kafe.
ovesný nápoj
Zlato
| 2. 7. 2009 11:15
chci se zeptat, jestli někdo používá ovesný nápoj místo sojového, myslím při kytičkách, díky
Sauly
Jessi
| 2. 7. 2009 10:53
určitě neděláš nikde chybu
každé tělo na dietku jinak reaguje.Já jsem za půl roků shodila 13kg.Taky jsem byla naštvaná,když mi váha stála.Já se musím vážit každý den nevydržím se nevažit.V únoru bylo dva roky co dělím.Váhu se snažím udržet.Za mládi jsem s ní neměla žádné problémy,teď radějí dělím.Hormony dokáží své.Ale zapasím 3kila nahoru a zase dolů.Co poruším tak většinou na studen.pečeti.Jinak kupují Milku s fruktozou ta je dobrá. Kdysi jsem čokoládu a sladké vůdec nemusela a teď neodolám.U nás svítí sluníčko,ale hlasí na odpoledne bouřky.Přejí vám všem krásný sluníčkový den.
sauly
Obi
| 2. 7. 2009 09:44
jsme na tom teda úplně stejně, taky furt stojím s váhou, ale jak píšeš pohyb by to chtělo, o víkend jsem si vyhodila koleno, takže stejně to tak 14 dní nepůjde, tak at to jde dolů aspon vám všem ostatním
kilča
Zlato
| 2. 7. 2009 06:51
u mě kila za první týden taky o 4 dolů, myslím, že se člověk vyčistil, za další jen kilo, vážím se jednou týdně, jinak jdou dolů i centimetry , hlavně v pase, to je fajn, ale bohužel i prsa. Jinak komu nejdou kila, tak se fakt změřte a neztácet naději. Díky za vysvětlení ovoce, dočítám megajedlíky a pročtu si ještě jednou tu dieta já vím .
Lucista
sauly
| 2. 7. 2009 06:20
Ahoj Lucisto, chces mi rict, ze mas za tyden 4 kg dole????? To snad ani neni mozny??? No tomu se mi nechce ani verit a moc moc zavidim, ja porad tech svych 5 kg a to uz za dva a pul mesice deleni, tak nevim, kde porad delam chybu. Ale rozhodla sem se, ze od pristiho tydne zacnu do prace jezdit na kole, tak to by tomu melo taky dost pomoct. Teda aspon doufam, protoze jinak uz fakt nevim.

Co se tyce toho ovoce, tak zadnej dalsi hacek v tom neni, proste klasika, jablka, banany, hrozny, kiwi, merunky, broskve, jahody atd. atd. Jen ten meloun je zelenina. Ale nemysli si, tak sem se nad tim dlouho podivolala, ale prijala to s nadsenim, neb ho muzu i pri zviratkach. Takze tak

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47