Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělená strava
Zlato
| 17. 6. 2009 21:00
potřebovala bych vědět, jak to děláte s ovocem a zeleninou, když jíte v jeden den ovoce, tak zeleninu až druhý nebo to rozlišujete?
ahoj dělenušky
Obi
| 17. 6. 2009 19:50
tak pak písněte jak se to povedlo a jestli vám chutnala, já dávala 3 lžíce kakaa, mě to docela chutnalo, ale přítel řekl, že je to fakt dia - noa aspon po tom nepřiberem dneska jsem na zvířátkách, včera jsem se vyloženě na kytkách přecpávala až mi bylo hanba - ale všechno děleně tak snad po týdnu nevyletím na váze z kůže vítám Zlato mezi námi, taky o bčas tápu ale super kolegyně dělenky vždycky poradí, tak se určo můžeš ptát, tak holky at se daří a dělení zdar
dělená strava
Zlato
| 17. 6. 2009 19:26
Zdravím všechny nadšence dělící stravy , já jsem začala teprve minulý pátek, tak v tom tápu, proto čtu různé knihy a na internetu jsem hledala taky až jsem našla tuhle diskusi, budu moc ráda, když mi někdo poradí, v mém okolí nikoho neznám, kdo drží dělící stravu a pár otázek mám.
Tak se zatím mějte hezky
Jessi
sauly
| 17. 6. 2009 07:55
tak DIA Milka je moje jedina zachrana, kdyz mam opravdu chute. Snazim se ji mit porad po ruce, nez bych mela snist nejakou fakt spatnou vec, tak radeji tohle. Sice Korenka pise, ze teto cokolady muzeme doslova sezrat denne kolik chceme, prece jenom me to moc hlava nebere. Porad si rikam, je to cokolada, takze bych tolik nemela. Ale priznam se, ze obcas mivam zachvaty a snim pulku na posezeni. Jen teda, ta cena...Pak jeste muzu doporucit cokoladu Diät s oriskama, ta je taky moc moc dobroucka.
Ahojky
Jessi
| 16. 6. 2009 21:12
Rolada může být výborná. Zítra mám pochůzky ve městě jdu do zubaře.To je půl den v čudu. Takže ve čtvrtek budu dělat, dám vědět,jak dopadla.Není napsané kolik kakaa dám od oka. Nějak to dopadne už se těším.Pořad něco mlsám,objevila jsem dia Milku je úúúúžasná!!!!!!
aha
sauly
| 16. 6. 2009 07:49
Je Obi, uz mi to docvaklo , smotam, necham vychladnout a az pak teprve rozmotam, dam napln a smotam bez papiru, jasne no jo, po ranu to cloveku fakt nemysli
Obi
sauly
| 16. 6. 2009 07:47
Tvuj receptik zni paradne, asi si neco takovyho budu muset udelat, protoze mam chute, jen teda - roladu srolujeme i s papirem???? To je asi preklep, ne?
Od vcera sem teda zase najela na delenku, pres den sem jedla jen syr a zeleninku a vecer tunu melounu a taky sem si uvarila vybornou cesnecku. Na vahu sice lezu a porad je tam ten vikend videt, ale uz se citim lip, tak aspon neco. Merila sem se a na cm mam porad stejne , asi sem proste jen byla po tom vsezravym vikendu nafoukla. Preju hezkej den damy, tak premyslim, ze o vikendu me ceka dalsi akce, ale verim, ze tentokrat to zvladnu. Bude sice grilovacka, ale pekne si ugriluju bramubrky, lilecek, cibulku a papriku a bude to mnamka a budu moc vino.
ola dělenky
Obi
| 15. 6. 2009 14:48
sauly - nic si z toho nedělej, sice chyba, ale je to jeden den, najed na dělenku a neměj vyčitky, já o víkend slavila narozeniny, no co budu povídat pořád jsem 3 dny předtím přemýšlela, že budu muset jíst kytičky abych mohla vinný střik, nakonec jsem dělala řidiče, tak byly zvířátka a žádný pití, aspoň mě to vysvobodilo, ale na můj svátek jsem taky ve dni kytiček pila vinný střik a to jsem držela asi 3. týden a naštěstí se to přibrzdilo asi na 2 dny , ale váha pak šla zase dolů a to jím dost, tak si nic nevyčítej, nelez teď na váhu at nemáš špatnou náladu a děl dál, určitě to půjde, držím palečkyudělala jsem si báječnou roládu na zvířátka, tak jí dneska dojídám - ušleháme z 6 bílků tuhý sníh, opatrně přimícháme žloutky, přidáme 3 lžíce fruktozy a kakaa - vše opatrně smícháme a dáme na plech vyloženým pečícím papírem, cca do 8 min. je upečeno, i s papírem srolujeme do rolády a necháme takto vychladnout, nápln je z tvarohu a fruktozy - každý si přisladí jak chce , šup do lednice aby nápln pěkně ztuhla a pak už jen podáváme třeba ke kafíčku
Ahoj
sauly
| 15. 6. 2009 07:38
Ahoj delenky, tak jaky byl vikend? U me moc moc spatny. Byla sem na svatbe, tudiz po dvou mesicich sem porusila delenku Ani jinak to neslo. Vzhledem k tomu, ze na svatbe to moc nejde si vymyslet, ze potrebujete jen kyticky, abyste mohly pit...Takze sem mela celej den maso a na to sem pila vino. A taky sem mela par jahod. No cely sem to domotala, ale nebylo zbiti. Tak ted mam vycitky svedomi a mam pocit, ze sem vse, co sem doposud shodila, zase nabrala...ach jo. celej tyden budu jist jen melouny - za trest.

Jinak strepi, koukam, ze mas nebo si mela narozky, takze taky preji vse nej
Strepi
Vyky
| 14. 6. 2009 21:30
Srdečné blahopřání k tvým narozeninám!

Svět by byl hezčí a příjemnější,
kdyby bylo víc takových lidí,
jako jsi ty.
dík za to, že jsi!

Přeji ti,co za peníze není k mání,
hodně štěstí, zdraví a hlavně splněná přání.

hrášek
Jessi
| 12. 6. 2009 21:58
Obi, hrášek zelený-čerstvý se bere jako fazolky lusky-zelenina.Sušené už je zeřazené obojí do rostlinek,je to luštěnina.
Sauly
Vyky
| 11. 6. 2009 20:00
Nic si z toho kočenko nedělej že tě nikdo nechválí, hlavně že máš ty ze sebe dobrý pocit, na řeči nedej. Víš, když jsem zhubla touto dietou 36 kg, tak mě známá řekla že vypadám jako vizuna a po delší době mě řekla, že mě záviděla. Ale já jsem ze sebe měla radost .a tohle mě nemohlo rozházet. . Hrášek bych asi baštila v rostlince, já jsem toto nikdy neřešila, k masu jsem si dávala růžičkovou kapustu, to byla mňamka. Začínám chodit opatrně a malé okruhy, tak to snad bude dobré. Pusinky mějte se primově, pá,pá
hrášek
Obi
| 11. 6. 2009 10:43
na předchozích stránkách jsem někde četla, že třeba zelené fazolky jsou zelenina, já beru hrách jako luštěninu,ale taky nevímjak je to s tím zeleným čerstvým - taky mě to zajímá
Ahoj holky
sauly
| 11. 6. 2009 09:14
Zdravim vsechny delenky. Jj, s tema recima mate pravdu, nejlepsi je, kdyz mi tata furt rika, jak sem tlusta a ze se pak nemuzu divit, ze se mnou zadnej chlap nevydrzi a zadnyho nemam. Smesny. Nikdy si zadnej na moje kilca navic nestezoval, ba prave naopka, vzdy sem natrefila na takovyho, co uprednostnoval zensky s vetsim zadkema a prsama. No nicmene hubnuti jde stale dobre, obliknu uz saty, ktery sem si pred dvema lety koupila, ale ani jednou nemela na sobe, protoze sem do nich nejak pribrala. Jen me teda trochu stve, ze mi porad este nikdo z okoli nerekl, ze sem zhubla. Copak 5 kg a 12 cm v pase neni videt??? Potrebovala bych takovou podporu od okoli. No budu si muset este pockat no.

Vyky, tobe preju at ti nozky slouzi, to je hrozny, porad mas nejaky problemy, co???

Jinak co se tyce zviratek a kyticek, tak ja uz sem zase 7 dni na zviratkach a sem uplne spokojena. Ale chtela sem se zeptat, nevite nektera, kam patri cerstvej hrasek ze zahradky???
Přesně tak
anonym
| 11. 6. 2009 08:40
Přesně tak, nic si ženské nedělejte z hloupých poznámek. Je to nepříjemné, já vím, někteří lidé jsou opravdu netaktní. A hlavně to většinou sedí od těch, co jsou celý život štíhlí a nikdy se nemuseli potýkat s nadváhou. Mě taky můj vlastní bratranec řekl: "Ty jsi nějak přibrala, co?" A už jsem měla po náladě. Člověk se fakt snaží něco se sebou dělat a pak přijde nějaký dobrák a řekne Vám tohle. No nic, budem se holky muset s takovými poprat, než budem všechny štíhlé a krásné . Jinak Obi ty papričky jsou dobrý nápad . Já jsem dnes na zvířátkách, dostala jsem chuť na kyselou rybu, ale ještě budu muset vymyslet, co k ní. Mějte se všechny dělenky moc krásně
Vyky
Obi
| 11. 6. 2009 07:32
milá Vyky, těch poznámek si nevšímej, to mám taky tak ráda, já dokonce nemohu ani z poznámek když se někdo pořád ptá, ty jsi zhubla co a co děláš a pak když jim řeknu , že držím dělenku, tak se ofrňují, jeden známý během půl roku zhubl touto cestou 20 kg, moc mu to prospělo i po zdravotní stránce, snížil se cholesterol a vypadá dobře, dodalo mu to i seběvědomí, ale co si myslíte??? většina lidí, místo aby ho pochválila, tak se ho neptají jestli náhodou není nemocný, když takhle zhubl no tak to fakt nechápu, já věřím, že vám to všem dělenušky jde a držíte se, já znova pročítám megajedlíky, mám pořád mezery v děleném vzdělání, dneska papkám rostlinky po 2 dnech masíka tak si to vychutnávám, včera jsem měla zvířátka a udělala si dobrou mnamku, opražila jsem na tenounkém filmu oleje cibulku šalotku a na kolečka nakrájený porek, naplnila 3 papriky mletým masem ani jsem to nijak neochucovala, ze všech stran jsem nechala opražit a pak zalila horkou vodou z varné konvice, přidala jsem trochu kečupu, magi a koření a dala dusit, pak jsem přihodila kysané zelí - já ho neproplachuji, mám ráda hodně kyselé a dusila dohromady asi 30 min. a výsledek byl mňam - tedy aspoň pro mě, zbyly mi dvě papričky, tak zítra si dám zvířata zas a pošmáknu si
Ahoj berunky
Vyky
| 9. 6. 2009 21:26
teda vám to hubnutí jde, já jsem dnes byla venku s hůlkama, zkouším chodit pomalu, sice mě tlapky bolely, ale už jsou v pohodě. A co mě dorazilo, známá mě oznámila, že jsem přibrala, to mám moc ráda takové poznámky. Je jasné, že nemůžu už teď vypadat jako proutek. Chce to trpělivost. Tak se opatrujte, pá,pá
Ahojík
anonym
| 9. 6. 2009 13:06
Šmakoun je potravina vyrobená z vaječného bílku, chutí připomíná bílé maso, ale prodávají ho v různých příchutích- jako sekanou, párky, marinovaný, jako saláty i hotovky. A má hrozně málo kalorií. Dá se s ním kouzlit. No ale pokud jsi nenašla cestu k tofu, tak Ti možná chutnat nebude. Zkus a uvidíš. Tataráček jsem si taky koupila.

Co se týče alkoholu, tak jsem to holky taky nevydržela, 4 týdny abstinovat, pila jsem teda jen bílé vínko o víkend, ale možná taky moje váha proto stojí.
A Obi pokud jde o to, který alkohol s čím kombinovat, tak jestli držíš Kořenku, tak alkohol jen s kytkama! Víno+zvířátka, pivo+kytičky - tak tohle rozdělení je zase u dělené stravy dle Dr. Haye. Já také ze začátku nevěděla, pro kterou metodu se rozhodnout. Rozhodla jsem se pro Kořenku, protože jsem neměla zkušenosti ani s jednou, uvidím jestli zafunguje, a třeba někdy vyzkouším i metodu druhou. Každý to holt musí na sobě vyzkoušet, jak říká L.K., jestli ho to pak "neucpe" Třeba Ti zrovna kombinace vína a zvířátek při hubnutí nebude vadit. Ale počítej s tím, že se hubnutí může zastavit.
Jinak holky koukám, jak Vám to pěkně jde . Jste šikulky.
ahoj
sauly
| 9. 6. 2009 07:46
Cau zeny, teda Obi, tobe zavidim, ze ti to tak pekne jde, ale musim se taky pochlubit, uz se mi konecne po temer dvou mesicich pohla vaha, takze uz mam ze 73 kg 69 kg, takze radost nejvetsi Co se alkoholu tyce, tak Korenka radi - pokud se nepletu, nejlip prvni dva mesice bez alkoholu, ale to ja teda nevydrzela. Takze pokud alkohol, tak pouze bile vino v kombinaci s kytkama. Ke zviratkum alkohol NIKDY!!! Konecne to ses taky mohla docist v megajedlicich, takze nalistuj kapitolku o alkoholu a tam si to radeji over. Nejlepsi je to vino, pivo uz je horsi, ale me uz po nem tecou zgrindy, takze mam obavu, ze o vikendu - du na svatbu, trochu porusim.

Jinak muzete mi nekdo rict, co to je ten smakoun? Co se tofu tyce, ten me mo neuchvatil, tak struktura me desi, takze nemuzu poradit. Svacinky sou dobry, ja mam nejradsi tataracek, ale jelikoz mam kyticky jednou za cas, tak toho moc nepojim. Hezkej den
ahoj dělenušky
Obi
| 9. 6. 2009 06:54
tak megajedlíky jsem sfoukla taky pořád je se co učit, váha zase poskočila o kousínek dolů tak po pěti týdnech dole něco malinko přes 5 kg,tak snad to půjde dál
mám ale dilema a potřebovala bych poradit, nenašla jsem někde info jak dlouho by se člověk měl vyvarovat alkoholu, o víkend máme jít na narozeninovou oslavu a já se nemůžu rozhodnout co pít zda raději pivo nebo vinný střik a hlavně co k tomu papkat - tak poraďte, na předchozích stránkách doporučeno spíše pivo k rostlinkám a víno ke zvířátkům?? ale v jedné knížce právě radí víno spíš taky k rostlinkám , tak jsem z toho jelen
jinak držím všem palce at to jde dolů jako po másle
Ahojky
Jessi
| 8. 6. 2009 21:40
Tofu jsem hodně kupovala,pak se mi přejedl udělala jsem si přestávku a zase mi chutná.Pomazánky nedělám.Kupují uzený nebo zeleninový,jím ho k pečivu,nebo jenom k zelenině.Paštiky taky kupují a nejvíce mi chutná svačinka valašská.No já jsem se rozmlsala a koupila si zmrzlinovač Domo to je věcička ,teď jenom mlsám,ale děleně.No nemlsám sama ,to bych nesnědla,ale všichni doma včetně vnoučátek moc jím chutná Tak vám přejí lepší hubnutí
Ahojky všechny dělenky
anonym
| 8. 6. 2009 14:58
Tak jsem včera dočetla "Megajedlíky". No musím uznat, že Sauly měla pravdu. Kniha mě povzbudila a je tam opravdu shrnuto vše. Dnes jsem si udělala šmakouna se zeleninkou na pánvi a ve zdravěnce jsem si koupila spoustu zdravého mlsání a nějaké ty pomazánky. Nemáte některá tip na pomazánku z tofu? Jinak s mou váhou se nic moc extra neděje, ale nahoru nešla ani o Ň, tak alespoň tak.
Ahoj děvčata
Jessi
| 4. 6. 2009 20:55
Jste šikulky,že dělíte, vydržet To půjde a všem gratulují co hubnou nebo mají centimetry míň Já to táhnu už třetí rok.
Vyky doufám,že jsi se uzdravila,pořad tě něco trápí. Děvčatka u nás je pořad velká zima,prší a léto nikde.V sobotu zase slavíme,švagrová má padesát lét.Prožijte i vy hezký a pohodový víkend.
ahoj holky
sauly
| 4. 6. 2009 15:47
No pani, ja koukam, jak Vam to jde, me se hubnuti ne a ne zase rozjet. Porad si drzim tech 9 cm dole, ale dal uz nic. Tak sem z toho poneku nestastna. Ja drzim delanku mesic a 20 dni. Zatim se mi to dari dodrzovat, ale vcera sem snedla neco, co sem nemela. No co uz ted nadelam. Zitra jedu s kamaradkou na vikendovy welness pobyt, kde mame samy hubnouci, proticelulitidovy kury, tak sem zvedava, jak se budu citit.

Jinak, co se vinka tyce, to si muzes dat, ale nejlip strik a u kyticek.

Mejste se hezky holky.
Ahoj dělenky
anonym
| 4. 6. 2009 11:14
Já jsem dnes na dělence 11. den. Sice jsem o víkendu zhřešila bílým vínkem, ale jinak jsem se držela velice statečně. O víkendu jsme byli s přítelem u příbuzných, kde se podávaly chlebíčky a různé sladké dezerty (a že vypadaly nádherně!). Odmítla jsem dva "nedělené" obědy a ještě babiččiny kynuté knedlíky s jahodami. Bylo to hodně hodně těžké, ale odolala jsem. Řekla jsem si: Vy se teď radujete z jídla, já se pak budu radovat ze shozených kil. Po 11 dnech váha hlásí úbytek -1,5 kg, jde to pomalu, ale jde. Takže dělenky, držme se
4. týden na dělence
Obi
| 4. 6. 2009 09:51
ahoj všechny holčiny
tak už hlásím 4. týden na dělence, pohyb váhy jen směrem dolů, sice poslední týden ubylo asi 0,5 kg ale asi to bylo tím, že jsem převážně jedla jen kytičky, takže poctivě budu střídat raději den po dni, kalhoty co ´mi byly těsné jsou už příjemně nositelné a po přeměření pár centáčků už ubylo, dokonce přítel si všiml, že jsem zhubla a to je co říct, chválí mě a říkal jen tak dál ... tohle stravování mi schvaluje, po předchozích dietách kdy jsem byla pořád nervozni z toho jak se musím hlídat a omezovat se , se mu ani nedivím, mám najednou víc energie a cítím se taková pozitivnější doufám, že i vy pilně pokračujete a jde vám to určitě krásně, tak zatím papappapa a držme se držitelky
Citron
selene
| 2. 6. 2009 13:38
Ahoj všichni!
Voda s pár kapkami citronu pomáhá hubnout,detoxikuje játra a o tom,že by to ničilo zubní sklovinu jsem nikdy neslyšela ...ale možné je všechno.Ale podle mne,pokud je to voda s ,,pár kapkami",se sklovinou by to nemělo dělat nic...rozdíl by asi byl,pokud by to byl denně vymačkaný citon-neředěný vodou.
Vyky...
Strepi
| 1. 6. 2009 00:19
ahojky Vyky... teda co jsi to zase chytla??? Moooc ti přeji zdravíčko Už je to docela zapotřebí. Neboj se nic,však ona ta váha půjde dolů,hlavně že ti šatník plandá...
Pavlinkaq
Strepi
| 1. 6. 2009 00:16
ahojky a vítej... Zase nás tu bude víc... Jak je to s tou vodou s citronem nevím,ale dost ji doporučují při hubnutí,že citron pomáhá spalovat tuky. Nevím tedy jak až a kolik,ale já bych musela mít celou plantáž...
ahoj babulky
Vyky
| 31. 5. 2009 20:14
Pavlínko, to by se chtělo zeptat zubaře, jestli citron vadí sklovině. To víš, já už mám třetí, tak tento problém nemám. Nevím kdo už psal, že ho bolí hlava, není to proto že málo pije?. Děcka, já jsem si dělala čaje a pila jsem jako duha. A chleba jsem jedla obyčejný, i tři krajíce, dělala jsem si topinky na trošce oleje. Tak jsem se dnes vážila, nemám dole ani deko, tak jsem seděla celá zničená, ale dcera mě zklidnila, že na mě sako visí, tak jsem to uznala a jedu dál. Do nohy jsem zase chytila zánět a od vnuka rýmu, tak tiše úpím.Tak se děvenky opatrujte pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47