Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

recepty
Luciiik28
| 18. 5. 2009 15:20
není to recept,ale spiše taková rada od kamarádky

http://www.svethubnuti.cz/…krmy-z-redkvicek
chte to vyzkoušet
Ahojky
Jessi
| 16. 5. 2009 22:32
Vyky ty tvé nožičky chudačky daváš jím zabrat. Šetří si je, jěště ti musí dlouho sloužit. Přejí ti k volnému oblečení.My jsme dneska slavili narozky od dcery.Zítra bude váha.....jsem najedená a nafouklá,jak balon ze zeleninových salátku.Zítra se už nebudu přejídat budu se hlídat.Jdu se kouknout na tu novou diskuzi.
Vyky...
Strepi
| 16. 5. 2009 17:31
ty si s tím lítáním nedáš a nedáš pokoj,co??? Pak nemáš být polámaná jako ten mraveneček.Jenže tomu stačilo dát kostku cukru a tu ty berušindo nemůžeš... Tak hlavně ať jsi zase v pohodě a držím palečky ať ti to dobře dopadne u lékaře...
polámal se mraveneček
Vyky
| 16. 5. 2009 16:00
tak bych mohla popsat sebe. Přepískla jsem chození a s bolestí jsem dolezla domů, nohu nateklou a tak mě pomohl z nejhoršího tvaroh, ale stejně mám nohu stále oteklou. V pondělí jdu na krev a tlak, teda jestli se k doktorovi dobelhám Jsem na sebe dožraná, i když je venku zima, chtěla bych chodit. Ale musím se pochlubit, sako, co jsem nemohla dopnout, mám volnější, tak zavládla velká radost. Na kila nic moc, ale objem se zmenšuje.
Strepi a Jessi, moc děkuji za přání, kytice je krásná. Tak jsem narozky oslavila kávou se soj. mlíčkem, a to mě čekají ještě dvě oslavy dalších narozek, ale určitě je zvládnu.
Babulky opatrujte se, pá,pá
Nová diskuze.....
maja99
| 16. 5. 2009 07:58
Děvčata, běžte se podívat na novou diskuzi o dělence. Tam to frčí celý den a dovíte se spoustu užitečných věcí. Je tam i poddiskuze s recepty i s výrobky vhodnými na dělenku.

http://www.week.cz/…odle-lk/read.php?…
Ahojky děvčata
Jessi
| 12. 5. 2009 22:16
držím vám palečky při hubnutí a gratulují.Dočítám se tady ,že Vyky měla narozeniny, tak i já ti přejí všechno nejlepší,štěstíčko i zdravíčko ,abys byla plná elánu jako do teď, aby tě nožky poslouchaly na procházkach.Mějte se
Sauly
Strepi
| 12. 5. 2009 20:39
Jak vždycky říkala Vyky...Nekoukejte na kila,ale na centimetry.Váha kolikrát stojí,ale jak splaskáváme,poznáme to na oblečení...

Je fakt,že to tak je a je to tak dobře.Když se totiž ručička na váze nehýbe,moc to nepotěší,tak alespoň že se v oblečení cítíme lépe...
Drž se a půjde to dolů...
ahoj
sauly
| 12. 5. 2009 07:25
Ahoj damy,

tak sem se tu ukazala po delsi dobe, jen se chci pochlubit s vysledkama. Na kila nic moc, asi jen dve kila, ale na cm je to daleko lepsi. V pase mam 8 cm dole a citim se paradne. Jim jen 2x denne, prevazne zviratka, vim, ze je to asi malo, ale kdyz ja uz nemam hlad. Koukam, ze vetsina se na delenku uz vyprdla, tak sem v tom zustala sama...
Vyky...
Strepi
| 11. 5. 2009 08:42
Varuj se ran, co dlouho se hojí, miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
Všechno nejlepší k narozeninám...
Strepitulko
Rosalii
| 9. 5. 2009 19:07
Děkuji za podrobný manuál k přidání obrázku do své ikonky, zadařilo se
Přeji krásný podvečer a večer
kyti1z 22.2.
Rosalii
| 9. 5. 2009 19:05
Ahojky, Kyti1, a ostatní šikulky dělitelky jsem to ale ostuda, od února jsem za vámi nebyla, nějak jsem nestíhala, ale dělenku držím pořád, shodila jsem zatím deset kilčo, ale SPLK se držím dále...děkuji dodatečně za tipy na zahušťování.
Alé tak jsem objevila ve Zdravěnce zahušťovadlo Agar-Agar je vyrobeno z mořských řas - což považuji za neutrál, a proto se jím nebojím zahušťovat omáčky...
..a jdu si pročíst, co jste vymyslely za moji absenci...
pozvání
Sydonie
| 8. 5. 2009 23:19
Ahoj, ráda bych Vás pozvala do svého internetového obchůdku www.bizuterie-koralky87.webnode.cz

budu se těšit na návštěvu. Díky
Jessi
Strepi
| 6. 5. 2009 13:09
no ještě že jsi se ozvala... jsem to ale trubka Já na to ovoce zapomněla.Jestli mi tu do toho něco povídal prcek,tak jsem ho úúúplně vypustila... Já jedu podle toho taháku ze STOBu a seznam mám jen přepsaný v Pc... Pošlu ti nový seznam,už jsem to dopsala,ale nějak se mi to potvora nechce abecedně seřadit...
Strepi
Jessi
| 5. 5. 2009 22:15
doufám,že se s tím nějak poperu.Ovoce tam není,cibulka taky ne,nepoužíváš jí pod masko.Jo už jí vidím je oranžová.Tak to není tak zlé. Jěště bojují a čtu.Zrovna jsem si uvařila kafčo.U nás je docelá dobře.Potřebujem,aby něco napršelo vody je hrozně sucho.Celý měsíc nosíme konve na zahrádu.Na poli mi nic neroste,tam mi to určo zaschlo.
Vyky tobě přejí ať tě nožky poslouchají,při tvých procházkach.
ahoj kočenky
Vyky
| 5. 5. 2009 20:49
tak jsem dnes vlezla na váhu a zděsila jsem se, měla jsem skoro kilo navíc, ale pak jsem si vzpomněla že jsem tyto výkyvy měla loni také a zklidnila jsem se. Ale babulky mám radost, ztáhl se mě žaludek a kalhoty mě už tak úděsně neopínají. Rodinka mě pořád fandí, jsou to moje zlatíčka. Dneska jsem si dala makrelu a malého pstruha, no to byla pochoutka. Jessinko, já musím chodit, na vysoký tlak a nemocné srdíčko je to nejlepší sport. Ale ty tvoje prsty, to v pořádku není, s tím by měl doktor něco dělat, nebo tě poslat k odborníkovi. Děcka u nás je hrozná zima, fuj, už aby se zase oteplilo.

Tak se zlatíčka opatrujte, pá,pá
Selene...
Strepi
| 5. 5. 2009 17:17
jsi dobrá...potřebovala bych tvůj splávek na pití... já se s tím pitím peru,to je hrůza
Jak je to s homeopatiky nevím,ale toho cukru tam asi zas tak moc nebude... Navíc pokud léky potřebuješ,tak je lepší je užívat,než vysadit...Cukr necukr...
Jessi
Strepi
| 5. 5. 2009 17:15
já jedu podle toho seznamu co jsem ti posla.Ovoce a zelenina se mohou jíst jak můžeš,ale jen ty které jsou v zel.sloupci.Potraviny ze žlutého jím tak 1-2x denně.Ke snídani buď mussli s mlékem a fruktozou když mě honí mlsná na sladké a večer černé pečivo s něčím ze zel.sloupce.Kafčo piji normálně podle chuti a s mlékem.Jen nejím potraviny z červeného sloupce.
Káva:)
selene
| 5. 5. 2009 07:25
Ahoj holky!Tak já kávu piju a pít budu,je fakt,že nemám problém vypít 3litry vody...hubnutí to evidentně nebrání,sice jsem se nevážila,ale centimetrů je čím dál méně,takže od začátku diety jsem s nimi odcela zatočila-8cm přes břicho považuji za velký úspěch.Kalhoty ze mne padají a dokonce i brácha mi řekl,že jse,m zhubla,což si cením, vím že od něj je to upřímné,protože za to jako jediný chlap nečeká odměnu

Tak a teď bych potřebovala radu.Nevíte jak je to s homeopatiky?Občas je užívám,ale nosičem je cukr.Rozpouští se v ústech,dál do trávicího traktu nejdou.Takže by při dělence nemusely nějak vadit,ne?Co vy na to?

Tak zatím ahoj!
Ahojky
Jessi
| 4. 5. 2009 21:52
Strepi v tom GI je větší výběr potravin,ale hodně podobný dělence.Zkouším to, moc se mi nechce věřit,že mi váha klesne,když u dělenky jdu nahoru.Jak často jíš a jaké porce.Asi je to o tom. Kafičko si dáš normální nebo bez kofeinu.Nevím proč se nedoporučuje.Já musím je to moje droga. Ráno v 7h kafe,pak v 8h chleba+soj.pomazánka okurek,v 10h kousek sýru asi 100g, ovoce se může?13hkáva,50gsalám+sýr+paprika,16hkuřecí čtvrtka+list.salát můžu?káva,19hod tlačenka100g hořčice káva.Piju magnezii nebo mattonku čistou. Můžeš mi napsat jestli jsem dneska jedla dobře nebo blbě.Sterilizovaná zelenina a okurky se asi můžou,že.Ptám se blbě,ale nevím co dělat.Moc děkují.Mějte se všechny fajn pa pa
mám
Didi
| 4. 5. 2009 13:38
Stále stejnou.díky.
Didi
Strepi
| 4. 5. 2009 13:18
Ahojky Didi,je toho hodně na přeposlání,mailovku máš stále stejnou? No pošlu ti to a uvidíme,když tak písneš zda to máš nebo ne...
Strepitula
Didi
| 4. 5. 2009 12:15
Ahojky koukla jsem na tu glykemickou dietu,docela dobrá jestli budeš mít čas tak mi něco o tom pošli,nemohu se dočíst nikde kolik toho můžeš za den sníst . pa díky.
Ahojky...
Strepi
| 3. 5. 2009 22:18
Jessi... to víš holka,mám na blbiny patent... Jak tu píšeš o tom baštění...také jsem to tak dělala a je to špatně.Ráno se pěkně nabaštím a dost a hlavně musím mít nějaké černé pečivo nebo si míchám všechny druhy vloček,do toho mandle,roozinky.K tomu mléko,k pečivu sýr a zeleninu a mám vystaráno a chutě mě zatím !!! nehoní a večer nejsem vyhládlá jako vlk.Co se učím,je pitný režim...nemám potřebu pití a tak si ráno udělám do petky vodu s citronem a nosím ji všude sebou,Jak ji nechám někde stát,je konec... Kafíčko,to je moje doména a tak teď piju vodu jako o závod. Už jsem po 14 dnech zvládla vypít celou lahev za den.Jindy bych ji měla na 2-3 dny... Jinak mám dole 5 kileček,tak jsem šťastná jako blecha.Už si neříkám že potžebuju sundat 15 kg...ale jen 1-2 kilečka... je to lepší a líp se k tomu dojde.
No a co tvoje zdravíčko??? Teda to má tvůj pan dr.nápady.to je jasné že potřebuješ zdravé ruce.Ale máš také hodně práce a jsou dost možná unavené..

Vyky- cestovatelko...ty těm nožkám nedáš pokoj... Honíš je jak by nebyly ani tvoje. Já vím,je krásně a tak to láká ven ,co?? To je jasné,kdo by však vydržel sedět doma...
Ahojky
Jessi
| 3. 5. 2009 21:51
Taky se tady ráda vracím a pročítám.Strepi ty tvé obrázky jsou senzační. Vyky radějí se šetří,o kloubech vím své,pravý kyčelní mám moc špatný. Teď mi vykřivilo prst na pravé ruce,kloub mě bolí mám tam zánět.Doktor mě potěšil,prý je to stáří.Ale nechci mít křivé a bolavé prsty,nejde mi pořadně ani plít na zahrádě.Hubnout mi nejde jen kynu.Děs.Po dvou letech se nemůžu udržet.Něco dělám asi špatně.Mám pořad hlad a hrozné chutě.Tak se přejídám. Snažím se jíst méně hned od rána,ale odpoledne a večer už to nevydržím,tak se nacpu brrrr.
Ahojkýýý...
Strepi
| 1. 5. 2009 22:38
Máj je tady a tak Vám všem berušindy přeji krásně prožitý lásky čas...
ahojky
Vyky
| 1. 5. 2009 21:28
Didi jsem ráda, že jsi se ozvala, dík za dietu, to víš že jsem si ji přečetla, já se snažím držet dietu podle dr. Středy, ale aby to nevadilo mé cukrovce, víš, beru prášky 2x za den. Ale při této dietě jsem loni nádherně zhubla, a to jsem zjistila až letos, že mohu i krajíc chleba za den, moc mě tato dieta vyhovuje. Cítím se fajn, ráno chodím stále na pochůzky, už si začínají i klouby zvykat a přestávají tak děsně bolet. Jsem jako Strepi, stále se sem vracím, bylo by mě smutno. Děcka, tak jsem oslavy narozenin vyřešila. Zítra dostanu jen kávu a na dalších to samé. Dnes jsem málem sáhla po jah. čokoládě, ale stačil pohled na bříško a napila jsem se raději vody s pár kapkami citronu.
Babulky, užívejte si máj, pá,pá
strepi
Didi
| 1. 5. 2009 08:25
Omlouvám se,ale byla jsem odvolána do práce,tak se ozívám až teť.jsi šikulka mě to tam nějak nešlo dát ,ale přišla jsi na to.Mám se stále oblačno,jasno tak na střídačku,hlavně ta váha je na houby,Pořád si říkám že mě není dvacet abych se užírala jestli vážím o 5kg míň nebo víc,pak si říkám abych nezklouzla a nedopadlo to tak že budu kulička se 158cm by to bylo co nevidět.To bych nechtěla tak jdu do této diety nevypadá to špatně i diskuze je dobrá tak uvidím.pá.
Didi...
Strepi
| 30. 4. 2009 21:58
Tak už jsem ten jídelníček vyšťourala... Přečetla jsem snad všechno Ještě že to má to číslo Tak sem zkusím hodit ten odkaz a snad to bude dobré a Vyky si počte...
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Didi
Strepi
| 30. 4. 2009 13:58
Ahojky Didi...tak jsem se chtěla juknout na ten odkaz,ale není aktivní,když jsem ho přeťukla do http tak se mi chytí jen tohle http://www.mimibazar.cz/recepty.php ale dál to nemůžu pohkledat... pod číslem 5224 nemůžu nic najít.... Kdyby se ti zadařilo,tak sem dej pro Vyky ten odkaz znovu...
Co jinak ,jak se ti daří?? Já už také nedělím,dala jsem se stravu podle glykemického indexu.Je to dost podobné a navíc bez holek by mi bylo smutno,tak jsem tady stále... Měj se fajn a zase se někdy ukaž...
Ahojky Berušindy...
Strepi
| 30. 4. 2009 13:46
Tak jak se chystáte na večerní čarodějnický rej... Já už mám nachystáno a naleštíno...jen nasednout a letět... Tak ať se vám v noci zadaří a užijte si suprovou noc ....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
10. 8. 2025 09:13
14818
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
10. 8. 2025 11:05