Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Viki
Didi
| 30. 4. 2009 09:11
Ahojky,moc (vůbec)sem nachodím,ale čtu a chci ti sem něco dát,dělenku asi už nedržíš a přečti si diskuzi je to zajímavé a já dnes začala tak uvidím.Všechny tímto zdravím a přeji hodně úspěchů.http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Sauly...
Strepi
| 29. 4. 2009 21:06
to jsi teda šikulka... tak držím palečky,aby se ti dařilo a doufám,že nám tady pak nějaký svůj výtvor ukážeš.... Já se budu vážit až v pátek,ale je to tak jak píšeš,nejlépe se to pozná podle oblečení,když začíná být volné a volnější... Co bych tedy potřebovala velmi,je to,aby už ze mě přímo padalo...
:-)
sauly
| 29. 4. 2009 18:28
Ahoj holky, jak to jde? U me celkem dobry, rano sem si dala zeleninovej salatek se syrem, na obed pak raznici z vepr. masa, s paprikou a cibuli a byla to mnamka.

Dnes sem se rozhodla, ze se zacnu samoucit malovat na textil, abych mela po vecerech nejakou zabavu, paac kdyz se nudim, myslim na jidlo Tak snad mi to pujde.

Jak se dari Vam? Me, co se tyce kil, tak to porad stoji, no mozna kilecko dole, ale na cm to bude lepsi - posuzuju dle obleceni. Hezkej den vsem
Ahojky a krásné ráno
Strepi
| 29. 4. 2009 05:42
vám všem...
Holčiny koukám jak tady zápolíte s kilečkama...no někdy je to síla a děs ....Navíc když ná nás skočí nějaká nepříjemnost,tak to už je pak hotovo a jazýček a nervičky si žádají své... znám to ,znám...
Ale nebojte bude zase dobře...

Vyky,jsi dobrá že ti to takhle pochoduje... já se nějak k dalšímu chození a lítání jednak nemám kdy dostat a po práci,to jsem ráda že jsem konečně doma.On mi to zase už na zahradě vynahrazuje prcek...už nám nastala fotbalová sezona tak je po zahálení...

Jesi...koukám,že jsi také už spíše víc na zahradě než u netu... Já ale také,už se doma moc nezdržuju a jsem venku.Dneska se dáme do sázení rajčat a chci se mrknout do skleníku tady u nás,zda nemají žluté cukety.Sice nevím kam je dám,protože Vítek si osázel cuketový záhon rostlinkama.... no něco vymyslím...

Mějte se tu berušindy moc fajn a někdy zase příště...
ahoj babulky
Vyky
| 28. 4. 2009 23:13
Děcka bude zase líp, uvidíte. Selenko, také jsem to zažila, v jednom měsíci mě odešly všechny spotřebiče, bylo to na mrtvici, ale také jsem to přežila. A jestli nervy hodně pracují, třeba by pomohl med. Já mám v tomto měsíci před sebou 3x oslavu narozenin, tak to snad vydržím.
Musím se skromně pochválit, mám dole 1 kg, jenže to ještě není vidět. přeji sladkou dobrou noca zítra krásný den, pá,pá
selene
sauly
| 26. 4. 2009 20:42
Nemam co shazovat? No tak to by ses divila. Mam velikost klidne i 44 a opravdu mam velkej pupek... do niceho se uz nevlezu a hlavne necitim se dobre a stydim se za sebe. A taky moje fyzicka je v haji. Potrebuju to dat na tech 60 kg. Nastesti mam velky prsa, tak se to vzdy tim trochu ztrati
Sauly
selene
| 26. 4. 2009 20:33
Jo a Sauly,jestli to také nebude tím,že při 470cm a 73 kg nemáš téměř co shazovat!
Já měřím 168 a mám 95kg a to jde parádně!
Držím palce!
Fruktoza
selene
| 26. 4. 2009 20:32
Fruktoza v těhle případech nezabírá...to byly nervy.
Já začala kila shazovat až po 5-ti týdnech,do té doby šly ,,JEN" centimetry.
selene
sauly
| 26. 4. 2009 20:20
No tak to muselo byt prima. Kazdopadne kdyz te obcas prepadnou takovy chute, je dobry mit po ruce cokoladu slazenou fruktozou - prodavaji je v obchodech znacene jako DIA. Ja sem si ten pochutnala na dvou ctvereccich DIA Milky a je mi moooc dobre.

Jinak ja dělim uz 9 den a nic...Asi delam neco spatne, ale denne zapisuju, co s nim a chybu nikde nenachazim - az na vcerejsi vinko. Tak nevim.
:(((
selene
| 26. 4. 2009 20:15
Tak jsem měla náročný víkend.Zcela náhle se objevil můj ex,kterého jsem neviděla asi půl roku a nemůžu ho ani vidět...,začalo mne bolet v krku...přišel mi nedoplatek za elektřinu a mám těsně před menstruací...takže po několika týdnech dělení jsem doslova ,,sežrala" před chvílí čokoládové sušenky a dooost se mi ulevilo .
děkuji
sauly
| 26. 4. 2009 18:11
Dekuji za privitani. No musim mit pevnou vuli, vcera sem ji trochu proverila, nebot sem bylan a oslave narozenin, kde byla spousta dobrot. Jelikoz sem vedela, ze vinku se neubranim, naordinovala sem si kytickovej den. Na oslave byla vychystano plno chlebicku, jednohubek a ruznych dobrot, vcetne vecere, ale odolala sem vsemu. Celej vecer sem zobala zeleninku a orisky. Taky bylo fajn, ze osaznstvo me podporovalo a nic mi nenutili. Vinka sem mela dve sklenicky, redeny vodou, tak snad to nebylo tak hrozny. Prave sem zbastila domaci zmrzlinku, abych si udelala radost - dnes sem usla asi 14 km, takze za odmenu. Mejte se
ahoj kočenky
Vyky
| 26. 4. 2009 17:18
mám v nohách hodinovou procházku a sotva se šourám.to je bolest, ach jo. Ale vytrvám, žádné rozmazlování. Sauly, vítám tě, určitě na dovču pojedeš štíhlá, uvidíš. Strepi, velké blahopřání, zítra začínám také, salátek je moc dobrý, ale mám hlad, až mě bylo zle a to není dobré. U nás je hrozný vítr, snad přejde.
Babulky opatrujte se, pá,pá
Ahojík
Jessi
| 25. 4. 2009 21:44
Zdravím všechny dělitelky zvlaště nové.
Sauly určitě to dokážeš,máš na to dlouhou dobu.I když to jde u každého jinak rychle.
Selenko mám doma knihu od Haye dělení.Je tam větší výběr a jiné kombinace připadá mi volnější.Já dělím podle LK,ale dala jsem si do neutralu jogurty a zakysky,tím si dělám přestup mezi jídly,které denně střídám.Ráno sacharidy odpoledne bílkoviny. Držím vám palečky.
zdravim
sauly
| 25. 4. 2009 14:19
Zdravim vsechny hubnouci slecny a damy, rada bych se k Vam pridala a doufam, ze me vezmete mezi sebe. Delenku podle Korenky drzim presne tyden. Zatim zadne vahove ubytky nepozoruji - jenze moje vaha je katastrofalni a kdyz si na ni stoupnu behem minuty 2x za sebou, ukaze mi treba o kilo vic ci min. Ale musim rict, ze se po teto dietce citim velice dobre, konecne uz nemusim resit svoje zazivaci problemy.

Jinak merim 170 cm a vazim 73 kg, coz je des bes, takze bych rada dala do rijna - kdy letim na bajecnou dovolenou - tech 13 kg dolu. Jen mam strach, ze to nevydrzim.

Budu rada, kdyz me sem tam podporite, protoze cteni techto Vasich prispevku mi moc moc pomaha. Zatim se mejte. Sauly
Ahojky berušindy...
Strepi
| 24. 4. 2009 08:58
U nás začíná sluníčkové ráno a i já mám sluníčkovou náladu.... Ráno bylo velké vážení a od minulého pátku mám dole 3 kilíčka a jsem šťastná jako blecha a jen doufám,že to půjde dolů i nadále... Sice jak víte to není dělenkou,ale pro mě jsou důležitá hlavně ztracená kilča...
přeji vám pohodový sluníčkový víkendík a i já vám všem držím palečky ke schozeným kilečkům...
:)
selene
| 24. 4. 2009 07:20
Vyky,já to vlastně tak nějak kombinuji,jak mne napadne a jak mi to vyhovuje.A výsledky jsou poměrně slušné.Jen mám trochu problém s tím-jíst 5x denně...s tím jsem měla problémy vždycky.
U Kořenkové mi vadilo,že nemohu kávu s mlékem a sojové mléko-brrr-to jsem si to kafe jen zkazila.No a podle Haye mohu při sacharidovém jídle kávu se smetanou do kávy.Paráda!
A také to většinou nedělím na dny,ale klidně si dám bílkovinný oběd a sacharidovou večeři.
Ahoj berunky
Vyky
| 23. 4. 2009 21:16
Selenko, já ti neporadím, držela jsem Kořínkovou, ty další byly na mě složité. Ale možná holky budou vědět. Já se snažím jíst dietně, večer jsem měla chleba s tvarohem, teda pomazánkou a zeleninový salát. no a nyní popíjím kafíčko. U nás byla dnes zima, ale topili nám, tak jsme se tetelili v teplíčku. Včera jsem byla s hůlkama, ale večer jsem nemohla na nožky, bolely mě, jako kdyby nebyly ani moje. babulky držte se, pá,pá
Ahoj všem!
selene
| 22. 4. 2009 20:20
Asi bych se měla představit ,je mi 35 let,mám 22-měsíční dcerku a asi 30kg nadváhu...začala jsem s dělenou stravou podle Haye,chtěla jsem poctivě přečíst celou diskusi,ale na to nemám sílu.Mám dole 3kg a 6 cm přes břicho po 6-ti týdnech,ale potřebuju občas poradit co a jak se může-pokud někdo podle Haye nebo Summové dělíte.Kořenku jsem držela kdysi,ale nebylo mi po ní dobře,ted se cítím výborně.
ahoj kočenky
Vyky
| 21. 4. 2009 23:08
hlásím nástup, měla jsem pár zdravotních potíží a tak jsem si je musela vyřídit. Ale děvčata, když jsem se doplazila k doktorovi, tak jsem zjistila, že mě kalhoty škrtí a z halenky vylezly špeky, Tak jsem se na sebe fakt dožrala a jím zel. salát, makrelku, kuř. maso a začínám chodit s hůlkama, tak uvidím, co to se mnou udělá. U nás je stále krásně, tak musím chodit ráno, na sluníčko nesmím. Bimbulko, upřímné blahopřání k úbytku kil. Babulky dobrou noca zítra krásný den, pá,pá
Ahojky
Jessi
| 21. 4. 2009 21:48
Strepi držím ti palečky,aby se ti dařilo.Možna bude i zdravější ve složení jídla.Pak písni co můžeš baštit a kolik. Já jsem povolila a po dvou létech jsem si pár krát porušila.Už jsem zase hodná. Okamžitě mi to hlasí váha........Takže musím už asi pořad dělit je to....Počasíčko máme super,taky se hrabu v hlíně jsem pořad na zahradě,tohle milují.Kde se nám holky touláte.Mějte se fajn
Ahojky....
Strepi
| 20. 4. 2009 23:45
Tak jsem zase na skok tady...Co je teplíčko,a zahrádka,tak to není takové jako přes zimu...
Bimbule gratuluji... jsi dobrá,že se ti takhle daří...
Jessi... také už jsi víc venku než doma,cooo??? Jsemm ráda že se počásko umoudřilo a je opět sluníčkově Je to potřeba,jahody kvetou jako spla訚ená,tak už je to parádička...
Vyky se nám koukám někde ztratila,tak doufám,že je v pořádku a brzo se tady za náma zastaví...
Já jsem berušindy v pátek najela na tu dietku podle glykemického indexu a je to dobré.Mám dole -2,5 kg a bez jakéhokoli hladu.Měla jsem tuto dietu doma už několik let.Objednávala jsem si ji ve STOBU a myslíte ,že mě někdy napadlo to vyzkoušet?? nenapadlo!!!
To až teď mě to trklo,když jsem se s tím několikrát setkala v té Tině,že ty holky zhubly tolik kileček... Tak jen doufám,že se zadaří i mě a půjde to dolů...
Mějte se berušindy a já se zase stavím.Zítra to nebude,to mám sluníčkový den a práci na zahradě,ve středu jsem celý den v práci...ale ono se poštěstí a zase sem nějak juknu...
ahojky
Jessi
| 18. 4. 2009 21:40
Bimbulko gratulují jde ti to.Vím jak je člověk nadšený,když mu váha jde dolů. U nás vůbec neprší musíme každý den zalívat. Znatelně se ochladilo i když sluníčko stále svití.Hezkou nedělí všem .
Ahojky
Bimbule
| 17. 4. 2009 14:25
tak mám zase kilo dole měla jsem takou radost. Jen mě to zkazil déšť, tady od rána prší. A to jsem se těšila na brusle, koupila jsem si nový a každý večer chodíme s kámoškou bruslit na hodinku. A pěkně mě bolí nohy, ale už se vidím v nových BÍLÝCH kalhotách, co jsem si koupila. Kočandy přeju hezký víkend a doufám bez deště. PAPAPAPA
Ahojky...
Strepi
| 17. 4. 2009 07:34
tak koukám,že si to povelikonoční veselí všechny užíváme... Je to zase děs a běs...
Včera jsem si koupila Tunu a tam jsem zase žmulila nad jednou z dlaších zhublinek.Madam se pustila do diety s nizkým GI a za 4 týdny měla 2 kg dole... Spíš si myslím jestli to není tisková chyba a nemělo tam být za 4 měsíce.tak jsem se dala večer do hledání a mám tu skopčeno několik tabulek s potravinami rozlišených podle Gi,ale jídelníček,nikde nic moc není.Takže jsem si teď dala ke snídani míchané vločky s oříšky,semínky,froktózovým cukrem,mlékem a na chvilku to šoupla do mikrošky a super snídaně... Kdyby jste některá něco o tom věděla,písněte mi sem nebo na vzkazník...
Jinak vám všem přeji pohodový den a snad se zadaří a bude ještě pěkně.U nás je sluníčkově,tak snad to vydrží...
ahojky
Jessi
| 15. 4. 2009 22:23
tak velikonoční přejídání máme za sebou.zas musíme být vzorné. Já si už pochutnávám na svém salátku ze skleníků.vyky u nás už stromy kvetou je to brzy, nedávno byl sníh.Jenom, aby to jěště neomrzlo.Broskve jestli udrží,tak nevím co s tím budu dělat,jěště mám od loňska zavařené. Já to nejím je tam cukr.Bez cukru neumím zavařovat.Jestli některá ví, jak na to poraďte.Vyzkouším. Mějte se
já se na to
Vyky
| 15. 4. 2009 21:44
raz dva, vykašlu. Omlouvám se, ale jsem vytočená, celý den se držím a večer se mě udělá špatně a vnuk mě přinutil sníst dva špízy, že to mám z hladu.
A moje snažení vzalo za své. Tak zítra začnu zase. U nás už začnou kvést stromy, moc se těším, je to krása. Tak se kočenky opatrujte, pá,pá
Ahoj berunky
Vyky
| 14. 4. 2009 21:44
Bimbule, jsem na tom ještě hůř než ty, i když jsem doma nic neměla na jídlo abych nehřešila, Vnuk donesl spoustu sladkostí, sestra napečené a dcera chlebíčky, co myslíš že jsem dělala? Cpala jsem se jako utržená z řetězu, hanba na mě, fuj, fuj! No a kalhoty co mě byly těsné, tak mě škrtí. Tak se musím vzpamatovat, vím že se to cukru moc nelíbilo. Včera večer u nás byla parádní bouřka, museli vypnout elektřinu, práskalo to pořádně. Tak se babulky pěkně vyspinkejte, pá,pá
Čauky
Bimbule
| 14. 4. 2009 15:48
tak jsem holky vybouchla vyloženě jsem dětem sežrala 2 čokoládový vejce plněný nugátem. Když se na mě tak krásně smály z toho košíku a jukaly na mě až jsem to nevydržela a sežrala je jako vlk babičku. Dneska už jsem zase hodná holka a papám tak jak mám. Papapapapa a doufám, že jste byly lepší než já.
Ahojky berušindy
Strepi
| 13. 4. 2009 20:57
tak jste přežily svátky...??? No bylo to super,ale zopakovat bych si to nechtěla... Jsem docela ráda že ten šrumec už mám za sebou Zítra si dám dopoledne lehárko a odpo mám jen odpolední,tak to jde. Dneska se už těším nejvíc asi jen do postele.
Mějte se všechny fajn ....
veselé velikonoce
Vyky
| 11. 4. 2009 14:52
také já se přidávám k přání klidných a spokojených svátků, jen si je babulky užijte. U mě žádné baštící orgije nebudou, rodinka kvůli mě nepekla, aby mě to nesvádělo, je vidět, že mě dobře zná. Ale obdivuji je, že je nehoní mlsná. Děcka to horko je pro mě hrozné, alespoň kdyby se mě rozpouštěly tuky, hi, hi. Opatrujte se děvčátky, pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 8. 2025 13:04
14819
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
10. 8. 2025 11:05