Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Pohodové svátky přeji Vám všem...
Strepi
| 11. 4. 2009 14:12
Přeji Vám všem bohatou pomlázku a štěstí na lásku, vše co si přejete,ať se Vám plní…
Přeji Vám všem překrásné jaro a veselé Velikonoce,zdobené ornamenty zážitků…
Ahojky děvčata
Jessi
| 10. 4. 2009 21:26
Strepi ta sezona nastala i tobě.Letos se mi nějak vytratily tulipány, nevím co mi je zbaštilo přes zimu.Musím v létě dokoupit.Máme hodně hryzců.Krásně to vše kvete i ve skálce.Na tu tvojí oblíbenou čokošku musím kouknout ve zdravěnce,no někdy hřeším na stud.pečeti.... Na svátky budu mít taky všechny dětičky a vnoučátka doma.Zítra mám velké pečení.Mějte všechny pohodové Velikonoce. Počasí je jako v létě.
ahojda,
jaanka
| 10. 4. 2009 18:10
vy mi teda všechny děláte móóóc velký chutě s tou čokoládkou..... .Asi zhřeším.Myslím,že taková oříšková taky není k zahození,¨.A vůbec se nebudu šidit nějakou náhražkou.Sice tu kazím morálku,ale tělíčko se má čas od času taky odměnit.Ono celkově to dělení o Velikonocích asi vezme za své.Jsme u mamky....co víc dodat?U maminek je dobře .
Tak vám ,berušky ,přeji krásné a pohodové svátky plné sluníčka a pevnou vůli do dělenky..
Ahojík berušindy...
Strepi
| 9. 4. 2009 15:37
Tak jsem zase na skok tady... Já mám masíčko a za fvilku se nabaštím dobrůtek z grilečku...
Hlásím,že stále nic... a díky velikonocům to bude zase další nic...no uvidíme...
Lifinko máš klučíka kouzelného...
A vůbec se všechny máte když máte ještě doma mrňátka.Mě už i to poslední mrně roste a za rok jde do školy... ale mazlík je to stále...
Jessi už ti zase vypukla sezóna,co... Já jsem také stále venku a zítra si jedu pro další květinky a ť to tu kvete na velikonoce všude.Přijedeou mláďata,tak ať si to užijí,paneláci...

Jooo a jinak já mám nejraději čokoládku z výživky s fruktouzou a rumovou,ta je teda báječnáááá...
ahoj babulky
Vyky
| 9. 4. 2009 14:08
Lifinko, máš kouzelného synka, je moc roztomilý. Oni jsou ti maličcí miláčkové všichni hezoučcí, škoda, že vyrostou a člověk je už nemůže muckat. Všem děkuji za starost a rady pro mě, děcka já jsem fakt v pohodě, co je se rozčílit neznám, házím všechno za hlavu a starosti nechávám koňi, má větší hlavu. Jsem zalezlá doma před sluníčkem a už se těším na večer, čeká mě v lednici zavináč, mňamky. Svátky se blíží, tak se moc neunavujte a buďte v pohodě, pá,pá pusinky
Ahoj Vyky
Bimbule
| 9. 4. 2009 08:10
Koukej se držet rad pana doktora, on všechno zná, ví, a myslí si že se vyrovná bohu
Držíme ti palečky, aby se to zlepšilo.
Kdyby jsem tam měla nějaké písmenko, které tam nepatří tak to je práce dětí, moc a moc chtějí psát taky. Sotva stačim uvádět věti do přijatelného stavu.
PAPAPa
Ahoj
Bimbule
| 9. 4. 2009 08:00
Lifinko máš kouzelnýho klučíka U těch větších už je to dobrý, ale malá žárlá a je to pokaždé stejné, do té doby ten nejmladší začne vyvádět a strhávat na sebe pozornost, ale po určité době ho to přejde . Jak říká manžel po druhým dítěti už se další stratí. Ale musím na sebe bonznout, že jsem včera neodolala a koupila si kávovou čokoládu s fruktózou a celou, celičkou jsem ji zblazla. Byla moc dobrá
Lifinko
Jessi
| 8. 4. 2009 20:49
máš krásného syna.Na zahradě už mám taky naseté co se dalo.Muškaty pěstují své.Nasadila jsem už je taky do truhlíku,ale mám je ve skleníku.Dneska jsme nasadili i brambory na pole.Je krásně tak to láká ven.My jsme grilovali ven pstruhy a klobásy bylo krásně. Přišly děti a pět malých vnoučátek a hned je co dělat je veselo. Máme je od dvou do šesti lét.Jsou to moje zlatička.Dvě bydlí s náma v domě.Mějte se
pro všechny
Lifinka
| 8. 4. 2009 14:28
holky tohle je můj vysněný synáček Ivošek
Strepitula
Lifinka
| 8. 4. 2009 14:24
ahojky, já jsem jí držela prvně leden-březen 2007 a dala jsem dolů 18kg, ale výchozí váha 108kg.Ke všemu mi uzjistili štítnou žlázu...zrovna tu blbou, že když nebudu brát prášky tloustnua tak jsem po synkovi je mu 15 měsíců se rozhodla, že na to najedu protože jsem měla opět 106kg, ale teď jsem strašně ráda, že váha ukazuje už 99kg vím je to síla, ale musím být statečná, nejhorší je, že na váhu lezu 2x denněto se nemá, že se blokneš psychicky a nepůjde to dolů...ale pravda 9 dní jsem nezhubla nic a tento týden se to rozjížíuž jsem se bála, co dělám špatně...a co si vaříš?
Lifinka
Strepi
| 7. 4. 2009 22:26
Jo jo ...koupila jsem si muškáty,ale na noc jsem je dala domů a zítra je zase vyndám.Lítám takhle s nima každý rok... Jinak co šlo jsem osázela afrikány a tak už tu mám sluníčkově všude.Ty ale neuklízím,jsou to mršky odolné a maceškám také chlad nevadí.V červnu afrikány vyměním zase za nové a budou kvést až do podzimu.
Na mejdánek se také moc těším,bude to docela bombový veečírek,jen tedy řeším co na sebe... No snad ještě do té doby trochu splasknu,ale naděje si moc nedávám....
Ty držíš dělenku prvně,že ti to tak pěkně jde dolů??? Mě to loni také takhle pěkně šlo,ale teď je to bída s nouzí a když se to nehlídá,tak jdou kilečka zase pěkně nahoru...
Vyky
Strepi
| 7. 4. 2009 22:08
ahojky Vyky... víš jak ti to vždy říkám,viď??? tak se drž berunko a bude zase pohodička...
Lifinka
Strepi
| 7. 4. 2009 22:07
Noo to de tedy máš... to jsi fakt dobrá...
Já si také zahrady užívám,zimu vždy protrpím v domě,ale jak je teplo,jsem venku. Není nad to a na kafíčku na sluníčku...
Vyky
Lifinka
| 7. 4. 2009 22:06
hlavně musíš být v klidu a nerozčiluj se, nestojí to za to, hodně sil
Strepitula
Lifinka
| 7. 4. 2009 22:04
ahojky, už máš i truhlíky?Jako s muškáty a máš to už venku? Já právě přemýšela, zda si mám koupit, ale ještě bych to neměla kam dát...Tak se chystáš na kulatiny, já bych tak slavila, až bych brečelaale musím vydržetttttttttttttt
Ahojky berušindy...
Strepi
| 7. 4. 2009 21:58
Tak už se nám to blíží,co??? Velikonoce a veškeré nástrahy s tím spojenééé... no to jsem na to sama zvědavá...
Já jsem dneska byla na kytičkách,nějak se k té dělence stejně vracím,je to nejlepší a nejpohodovější baštění.Anebo už ji mám nějak zažranou pod kůží...
Na za 14 dní jsem dostala pozvánku od kámoše na kulatiny... tak teď řeším jak být do té doby poloviční...
Mějte se všechny suprově a užívejte sluníčka.Já už se pustila dnes do osazování truhlíků,tak už je zahrada veselejší,je to prostě super...
Strepitula
Lifinka
| 7. 4. 2009 21:58
ahojky, já jsem dělala o víkendu také zahradu, hrášek už mám, se tak na něj těším už mám narcisky vykvetlé začínají tulipány tak jsem celá nadšená a to nádherné teplo, woow držím pěsti se shazováním, já mám k dnešku 6,5 a ve čtvrtek teprve slavím měsíc dělenky
Jaanka
Lifinka
| 7. 4. 2009 21:54
ahojky, tak držím pěšti, to je fajn, že si dáváš vše v jednom dni, na to si zatím netroufám, hodně štěstí
Bimbule
Lifinka
| 7. 4. 2009 21:52
ahojky, vás teda je to je super tak vám vyšel i klučina tak si to poslední mimčo užij v plné kráse, to musí být sestřičky rády, že maj i kluka,né? Jsi šikulka, že tak statečně odoláváš.

Jinak holky mám dole další 1kg
Jessi
Lifinka
| 7. 4. 2009 21:50
ahojky, tak už jste jako grilovali, jééé jak bych si taky něco dala, ale tento víkend jsme makali na zahradě anebo jsem lítala za synkem, zjistil, že na nožkách je to super než se jen vozit v kočáru, tak třeba i teď zhubnu tímto pohybem, jen za ním lítám a říkám_tam nesmííííš!!!!
ahoj
Vyky
| 7. 4. 2009 21:37
musím vám napsat, jak to se mnou vypadá. Srdce rozšířené, levá komora špatná a nesmím se rozčilovat, i když jsem prohlásila že jsem klidná jako želvička a beru prášky na tlak, musím být pod přísnou kontrolou. Dostala
jsem děsnou chuť na zavináče a tak jsem si dopřála dva, to byla dobrota. Ale na večeři jsem si dala fazole, asi zítra zůstanu doma, začínám být jako pumlíč. No, nějak to dopadne. tak se zlatíčka mějte, dobrou noc, pá,pá
Ahojky děvčata
Jessi
| 7. 4. 2009 21:22
Tak se přiznám jak mlsám já.Mlsná mě honí každý den.Dcera mi koupila mléčnou čokoládu orion bez cukru,tak jí schroupnu,k tomu si vezmu oříšky hrůza.Ale je dobrá.Mám jich pár v zasobě. Vyky moc ti držím palečky určitě bude vše v pořadku. Tak se mějte všechny moc hezký
Ahoj Vyky
Bimbule
| 7. 4. 2009 13:17
drželi jsme ti palečky, aby ti všechno dobře dopadlo. Mě ti dneska honí mlsná, ale je to těžký boj, zatím jsem si udělala kapučíno a čajíček. Snad to přejde. Mladej se zbudil a řve jak zavalenej horník. Papapapa
Skvělá postava
marjon
| 7. 4. 2009 10:00
Zhubl jsem a doporučuji. Efektivní programy pro regulaci a udržení váhy. www.skvelapostava.xf.cz
omlouvám se
Vyky
| 6. 4. 2009 23:14
nedopatřením mě prstík ťukl na myšku, tak to máte holčičky dvakrát, pá
ahoj berunky
Vyky
| 6. 4. 2009 23:12
děkuji za vaše starosti o mě, jste moc hodné. Tak jsem byla dnes na ultrazvuku, zítra jdu s nálezem k doktorovi, tak vám to pak napíši, latinsky neumím. Děcka, trochu jsem zhubla, ale zase jsem dneska zbodla lentilky, tak jsem si nadala. Nejhorší je že nic neobleču a skříň mám plnou pěkných věcí. Ale asi se vrhnu na chození s hůlkama a snad i ta žravá mě přejde. dobrou noc pusinky,pá,pá
ahoj berunky
Vyky
| 6. 4. 2009 23:12
děkuji za vaše starosti o mě, jste moc hodné. Tak jsem byla dnes na ultrazvuku, zítra jdu s nálezem k doktorovi, tak vám to pak napíši, latinsky neumím. Děcka, trochu jsem zhubla, ale zase jsem dneska zbodla lentilky, tak jsem si nadala. Nejhorší je že nic neobleču a skříň mám plnou pěkných věcí. Ale asi se vrhnu na chození s hůlkama a snad i ta žravá mě přejde. dobrou noc pusinky,pá,pá
Čauky
Bimbule
| 6. 4. 2009 19:50
Tak se můžu pochválit jak jsem odolala všem mňaminky nástrahám . Nic jsem si nevzala, ale pořád jsem slyšela, proč nic nejím, tak jsem dělala jakoby nic, abych pak nemusela poslouchat provokativní plky. Holky já vám ty zahrádky závidím, mě by se to taky líbilo. A andílci by se snad taky zabavily. Přeju Vám ať si ta kafíčka v klidu vychutnáte a užijte si sluníčka. PAPA
Ahojky holky...
Strepi
| 6. 4. 2009 11:41
teda tady to jak v úžasném debatním kroužku,ak vám to jde... Gratuluji ke kilečků které jste dokázly holky zahodit...
Já teď zkouším pomalu vyváženou stravu,tak snad se trochu zadaří a bude lépe.Sluníčko láká ven,tak je i víc pohybu a lítání po zahradě aby bylo vše jak má pak vše rásně kvetlo. S prckem jsme se dali včera už do záhonků a tak nám chybí ještě vysadit hrášek. Jinak je to tak jak píše Jannka,sluníčko ani mě už nenechá doma zahálet a jsem na zahradě a lebedím si a užívám sluníčka.Není nad teplíčko...konečně...
Držím vám všem palečky ať se vám daří a já se zase stavím a snad už i s nějakým tím kilečkem dole...uf uf uf...
Vítám vás,nové dělitelky!
jaanka
| 5. 4. 2009 19:50
srší z vás takový elán do hubnutí,že vám musím držet palečky .
Už jsem tu dlouho nebyla,tak nějak mi to pořád nevychází.Přiznám se rovnou,že s nadcházejícím krásným počasím budu u pc asi ještě méněDnes jsme měly se sousedkami první babinec na dvoře u kafíčka.A bylo to naprosto úžasné.Sluníčko dělá s každou z nás divy.
Dělenku pořád držím.Jde to sice pomalinku,zatím mám k dnešnímu dni 8 kileček.Trošku jsem změnila režim v tom,že ráno snídám kytičky,dopoledne ovoce nebo zeleninu a odpolko-večer si dávám zvířátka.Za ten den mám vše a přešly mě chutě na kytky,když mám zvířátka a naopak.Zatím jde váha dolů,tak to snad bude dobré

Ke shozeným kilečkům všem gratuluji.
Vyky,šetři si očička.Hlavně tmavé brýle,ale to asi víš.
Berušky,užívejte sluníčka plnými doušky.To je energie po které se nepřibírá
Krásné a pohodové dny....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 8. 2025 13:04
14819
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518