Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Lifinko
Bimbule
| 5. 4. 2009 10:01
Ahoj! My máme tři holky (10,6,3) a kluka(6 měsíců), na první jsme čekali asi sedm let a potom následovalo deset let těhotenství a kojení. Včera jsem grilovali, slavili jsem narozeniny , tak jsem poctivě papala jen masíčko a salátky a statečně odolávala chlebíčkům a dortíčkůmi ostatním dobrotám Byla to fuška a to jdeme ještě na jedny narozeniny neteře. Tak papapapa hezkou neděli a sebě opět držím palce
Ahojky
Jessi
| 4. 4. 2009 21:56
Já vás všechny zdravím,to byl dneska krásný den.Tak jsme poprve letos grilovali na zahrádě. Počasí jako v létě,ale když jsme koukli na hory ,máme tady kousek Beskydy,tak ty jsou jěště pod sněhem.Vyky tobě přejí brzké uzdravení očička,ať se ti dobře kouká. Vám děvčata gratulují k úbytků na váze. Mimčo určitě vyjde.Doma taky řešíme takový problém u dcery.Jak je to někdy nespravedlivé.Mějte hezkou nedělí.
Vyky
Lifinka
| 4. 4. 2009 20:47
ahojky, tak hodně zdaru při shazování kolik máš dole, co držíš dělenku a od kdy jsi začala Já také potřebuji hodně dolů, než jsem začala dělenku měla jsem 106kg to je děsivé číslo , ale už mám celkem od 9,3 -5kg

krásnou neděli všem tady plnou sluníčka
Bimbule
Lifinka
| 4. 4. 2009 20:44
ahojky ,my čekali na mimi 4 roky, bylo to děsné období a vy ještě o 6 více!!!!!!!!to není možné, někdo má dítě jen se otře o chlapa a my bojujeme, jak se dá, co?Moc gratuluji ke kilču, za zatím nic od úterý, dnes jsem byla na joze nějak mě bolí záda...Dnes jme okopávali květinky, už nám vykukují narcisky a tulůipány mají krásné už listy a nějaké zakrslé kosatce nebo, jak se jim říká, je to super a hlavně tyto dva dny plné sluníčka, no hned je člověku veseleji. Manžel bude hubnout rychleji s tím se smiž, mají jiné spalovaní než mi ženskéTak hodně zdaru a jak máš staré dítě?
Čauky
Bimbule
| 3. 4. 2009 12:31
mě sice nic neobepíná, ale jen protože nosím trika, co jsem nosila jako těhotná a to je taky děs, protože ostatní nevědí na čem jsou.......jestli zase nejsem v očekávání. A můžu po dnešním vážení napsat, že mám po týdnu 1,2kg dole a manžel mi hned zkazil radost, protože on má 3,5kgno, není to nespravedlivý. Berušky přeju Vám krááááásný víkend. papapapa
ahojky zlatíčka.
Vyky
| 2. 4. 2009 22:44
Bimbule, já potřebuji dostat také dolů 35 kg, Děcka dneska jsem jela na oční a ta hanba, bundu jsem musela mít rozepnutou, byla jsem v ní šíleně obepnutá, , špeky vyčuhovaly ze všech stran, no fuj! Ale očko se hojí a v květnu dostanu slabé brýle. Já jsem měla rizoto, ale vlezlo mě do jiné dírky, kašlala jsem jako divá, ještě že byl vnuk doma a zachránil mě. U nás už rozkvetly krokusky, je to pastva pro oči. Tak se babulinky mějte, pá,pá
Lifinko
Bimbule
| 31. 3. 2009 20:25
přeju ti, aby ti to s mimčem vyšlo až se rozhodnete. Já maso taky moc nemusím a v těhotenství jsem sama od sebe jedla jen masíčko , kuřecí a ryby jen se zeleninou aniž bych dělila a věděla jak na to. Miminko si řekne samo co chce. A ty už budeš vědět jak na to. Moje kilička navíc tě strašit nemusí, protože u mě to trvalo skoro 10let a navíc jsem brala i hormony, aby nějaký mimčo bylo.
Ahojky
Bimbule
| 31. 3. 2009 20:15
gratuluju k dalšímu zmizelému kilíčku . Je skvělý, že jsi přišla co tě brzdilo. Já čtu pátou knížku, ale přijde mi nejúčinější se držet se tý první, je nejpřísnější. Možná až budu dělit nějakej ten měsíc, tak už to půjde samo od sebe a budu si moc dovolit víc. Zatím se držím jednoduších receptů a potom se uvidí. spolubojovnice přeju Vám další krásný den a uživíjte si ho
Jessi
Lifinka
| 31. 3. 2009 20:11
Já vím, že jsi psala, že už se udržuješ musí to být těžké, ale mě to bude také čekat, jen nevím, zda bych to mohla držet při těhotenství a kojení???Já totiž zvířátka nemůžu, nesedí mi to!A nechci aby to mělo vliv na plod, až budu těhy!!!já mám před sebou ještě aspoň 20kg, ach jo....pak bychom chtěli druhé mimčo, aby mi to vyšlo než mu budou 3 roky.Začla jsem chodit 3x týdně cvičit, ještě jsme si řekla, že opráším rotoped a budu jen čekat na svá přijatelná kilča Dnes bylo moc hezky, byla Jsem se synkem 3h venku tak papa
Ahojky
Jessi
| 31. 3. 2009 14:27
Strepi úplně ti závidím to sluníčko.U nás konečně neprší,ale hlasí hezký dneska nic moc všude mám vodu a mokro na zahrádce.Ale zítra doufám vyrazím na zahradu i já,i když mám dopoledne nějaké pochůzky u lékeřů.Už máš vyseté cukiny? Já mám prozatím v bytě vše na parapetech nemůže to do skleníku.Rajčata,papriky,melouny,okurky,celer už čekám to sluníčko ať můžu už něco stěhovat . Je to vše opožděné loni jsem měla vyseté víc.Ve skleníku mi roste salát a ředkvičky zítra tam vysadím květák přikryju to folii.No a uvidí se.Na kafíčko venku se těším zítra.
Lifinka
Jessi
| 31. 3. 2009 14:14
Ahojky,moc ti gratulujíjseš dobrá .Já si taky peču,protože peču všeho hodně,dělám si i svůj chleba.Dále třeba vanočky, mazance,kynuté knedlíky,bramborové knedlíky+kys.zelí,ale je to tak,že váha stojí.Taky peču z list.těsta zaviny pro rodinu,ale vše peču do dělenky ať to můžu taky.Oni to ani nepoznají. Ve zvířatkách mám maso na každý způsob.K tomu zelí přimo z bečky nebo hlavkové.Jinak mám nadělané různé zeleninové saláty a sterilizované,z léta.Víš já už teď nejsem tak přísná na sebe,takže ráno musím vždy chlebík něčím mazaný,třeba medem,nebo marmeladou,pak kupují tofu sýry a různé pomazánky ve zdravěnce.Dopoledne nějaké ovoce nebo zeleninku,v poledne třeba jen nějakou zel.polévku neutral,ať vydržím,pak třeba jogurt a kolem 16-17hod přecházím úplně na nějaké maso nebo vajíčka+zeleninu.
Jessi
Lifinka
| 31. 3. 2009 13:43
Ahojky Jessi, tak to jsi už profesionálka, co? Tak já teda mám další kilo dole!!!! Jsem šťastná, už asi vím, čím jsem si to pokazila, tento týden už jdu na 4týden dělenky a předmin. týd., jsem si podle receptu SPLK upekla třenou bábovku, když jsem měla kytičky, to je sice vše OK., ale opak jsem si znovu četla knížku, že jsem tedy jedla vše správně, ale prostě jsem zhřešila, ale ve správné kombinaci, ale vzhledem k tomu, že tam L. kořínková píše, že olej a rostlinky jen malinko, t.ak to byla ta má chybička hubnutí se mi zpomalilo spíše zastavilo, že to bude ono???Já totiž tu buchtu jedla týden A ty si pečeš nebo co si děláš za mňamky???Já teda nevím, já prostě zvířátka nemůžu v neděli jsem si den sice udělala, ale popravdě mi nebylo dobře a byla jsem stálen na WC a prostě jsem se čistila chápeš, že? A tak co je tvé nej jídlo v kytičkách?Tak abych to zhrnula mám -5kg za necelý měsíc.(měsíc dělenky bude až 9,4,)
Ahojky holky...
Strepi
| 31. 3. 2009 09:16
Krásné a pohodové sluníčkové ráno Vám přeji... U nás je nádherný den,tak se chystám na zahradu na pozimní sestřih hortenzií a jiných keříků a stromků.Už se těším jako blázena pak si dám pěkně venku kávičku...no blaho sama...
Já od minutého týdne kilo dole a protože začínám od nuly,tak nic moc...No nedá se nic dělat...bude líp... berunky
K obědu jsem si udělala těstovinky a na ně si dám takovou matlu patlu z rajčat a paprik co jsme tu v létě zavařovaly s holkama... no je to mňamka veliká,tak se těším už teď.
Jinak koukám,že se nám to tady zase pěkně rozjelo.Holčiny co sem nedávno chodily,jsou fuč....
No i já jsem měla poslední doubou málo času a v práci jsem se o noční také nechylala abych vám napsala,tak snad už bude lépe.Hlavně ať je sluníčko a můžu žít venku,nebo už mě z toho vážně trefí...
Ahojky
Bimbule
| 30. 3. 2009 10:34
díky za přivítání, jsem moc ráda, že jsem Vás našla, kolem mě jsou jen vyzábliny, co sní dort a mají o kilo míň a těm vykládat o dietě nemá cenu. Strááááášně jim zavidím, moc moc moc. Ale můžu napsat, že vesele dělíme a to opravdu v množným čísle, manžel šel do toho se mnou, ale jen pro podporu, protože nemá co schazovat. A docela si chrochtal nad papaníčkem ani mu nevadilo, že jsme začali kytičkama. Kojících kilíček mám hodně, protože se mi je nepodařilo ani začít schazovat a už jsem zase čekala dalšího človíčka. Máme tři holky(vydají za 5 kluků-jsou hyperaktivní)) a teď konečně kluka , má půl roku a ještě ráno a večer ho kojím, tak to nepůjde tak rychle. A konečně se dostávám k těm kilíčkům a je jich hodně ani se mi to číslo nechce psát 35kg-tak a je to venku. papapapapapa a krásný začátek týdne
Ahojky
Jessi
| 29. 3. 2009 20:40
Zdravím všechny. Děvčátka u nás je teda počasí,prší od rána.
Lifinko já jsem na dělence dva roky,teď se snažím udržet váhu a je to.....za půl roku jsem zhubla 13kg.Teď no spíše už je to asi půl roků co mi litají pořad dvě kila na hoře.Tak mám 11kg dole.Nikdy bych nevěřila,že je to taková věc udržet váhu.Celý život jsem byla celkem s váhou spokojená.Až věkem mi kila přerostla.Jinak ráda tady přijdu za děvčatama si poklabosit.Dělím stále,mívám více masíčko než chlebíček.Tak se mějte hezky,snad už bude zítra i to sluníčko.
Vyky
Lifinka
| 29. 3. 2009 16:58
ahojky, tak to jo stím cukrem to si musíš hlídat...já jsme smutná zase z toho, že mě váha teď stojí a nemám se z čeho radovatach jo, ještěže je tu můj prcet 14měsíční, dneska jsme byli plavat tak to bylo fajn...ahojky
Já zapomněnka
Vyky
| 29. 3. 2009 16:38
Lifinko, nožky jsou spokojené, moc se jim ulevilo. Ahoj.
Ahojky berušky
Vyky
| 29. 3. 2009 16:35
Vítám Bimbuli, Nic si z toho nedělej že maminky koukaly divně, mě se někdy stává, že si přemýšlím co podniknu a nevědomky se usměji, ale byla jsem upozorněna, že mě to slušelo. Já dělenku nedržím, musím držet cukrářskou, mám zvýšený cukr, ale bylo by mě po vás smutno a tak se ozývám. Děcka u nás prší, je smutno. Tak zlatíčka mějte se, pá,pá
ahojky Jessi
Lifinka
| 28. 3. 2009 20:08
Jak dlouho dělíš?a už máš nějaký úspěch?Já začala 9.3. a mám -4kg, sice teď týden a něco nic, nevím co se stalo , ale stravu si hlídám a nic nekombinuji, myslím si, že to je z rychlého úbytku za 9dní jsem ty 4kg zhubla, tak asi proto, že???
vyky díky za uvítání
Lifinka
| 28. 3. 2009 20:04
vyky, chtěla jsem se zeptat, jakou ty držím dietu, když máš chleba se sýrem?maso a brambory!!!Tak to není SPLK???A co nožky, dobrý, užily si pedikúuru?
držím pěsti
Lifinka
| 28. 3. 2009 20:01
ahojky Bimbule, tak ať Ti to s těmi plavkami vyjde, ale to zvládneš, kolik jsi v těhu přibrala?A jak máš staré mimčo?Tak hodně štěstí při hubnutí
ahojky
Jessi
| 27. 3. 2009 18:43
taky vítám nové dělitelky a přejí ,aby se jím hublo líp než mně. Já teď zase začla nějak hodně medu konzumovat,asi tělo něco potřebuje.Jinak se mějte pa.
Ahojky
Bimbule
| 27. 3. 2009 18:42
když to tak pročítám, jste holčičky nějaký bez nálady, ale jaro už příjde. U nás dneska svítilo sluníčko , tak jsem sebrala svá zlatíčka a šla s nima na hřiště. A že jsem taková natěšená jak mi to půjde ani jsem si nevšímala jak děti zlobí až na mě ostatní maminky koukaly jako bubáci, co si to ti andílkové dovolují. A tak jsem se na ně usmívala ještě víc až se na mě dívali s lítostí, že mi přeskočilo. No, měla jsem euforický odpoledne, prostě mě dneska nerozhodilo nic, co udělali a že se snažili .
papapapa a hezký víkend
Ahojky berušindy...
Strepi
| 27. 3. 2009 15:45
vítám nejdřív nováčky... ať se vám tu holky daří a kilečka jdou dolů....
Já stále nic moc,ale už se to začíná lepšit s těma chutěma.Tak snad !!! UŽ !!! se to trochu zlepší.Počásko u nás nic moc... jak se všude básnilo o sluníčkovém víkendě,tak tady to tak rozhodně nevypadá...
Mějte se všechny moc fajn a užijte si suprový víkendík....
dělená strava - SPLK
Bimbule
| 27. 3. 2009 12:35
Ahoj! taky se poohlížím po něčem, co by mi z mých těhotenských kiliček, to bych lhala, že těhotenských spíš kojících. Zítra začínám a doufám, že si půjdu před dovolenou koupit nový plavky po 8 letech. Huráááá na kila!!!!
Ahoj Lifinko
Vyky
| 27. 3. 2009 07:08
Vítám tě, ať je ti s námi dobře. Já si s chutí popíjím kafíčko, za chvíli půjdu snídat, dám si kousek chleba se sýrem. Dnes jsem objednaná na pedikůru, už se těším. Na oběd budu mít brambory a maso, jen si koupím rajčátko.
Teda děcka, vypadá to na pěkné počasí, sníh už roztál, je jasno, snad to vydrží než příjdu domů. Ale stejně si vezmu deštník, nerada bych měla mokro za krkem.

Krásný den pusinky, pá,pá
Můžu se k vám přidat???
Lifinka
| 26. 3. 2009 22:36
ahojky, brouzdám po netě a hledám někde děl. stravu SPLK...jednou jsem ji už držela a za necelé 3 měsíce jsem měla -18kg, bylo to super, pak jsem s radostí otěhotněla a už jsem ji pro jistotu nedržela, ale teď mám před sebou kila z těhotenství a tak jdu opět na to!!!
Hurá
Vyky
| 25. 3. 2009 09:32
sluníčko svítí, ale je zubaté, ale to chce čas. Hlásím úbytek 0,5 kg, tak mám dole 1.5 kg. Vím, že je to kapka , ale i trocha potěší. Oběd bude trochu slabší, dvě brambory a tenký párek, ale každý den nemůže být posvícení.
Pusinky opatrujte se, pá,pá
ahojky
Vyky
| 24. 3. 2009 21:35
Také se přidávám k nářkům, u nás je už plno sněhu, metelice a vítr. Fakt by to mohlo přestat, ale myslím si, že vláda královny zimy má ještě velkou moc. A Janka má pravdu, až bude hezky, lépe se bude hubnout. I já jsem do sebe nacpala vnukův smetanový jogurt, vím, že jsem neměla, ale co nadělám, už je ve mně. Tak holky žádné nářky, uvidíte že se všechno zlepší. Tak se opatrujte zlatíčka, pá,pá
Jaanka
Strepi
| 24. 3. 2009 21:20
Jééé Jaňulko děkujuuu... krásně jsi mi to vysvětlila... Teď už je jen na tom počasí kdy dostane rozum a udělá se hezky... já jen abych do té doby nepraskla...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 20:18
14817
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47