Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
Lifinko
Bimbule
| 5. 4. 2009 10:01
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Počasí jako v létě,ale když jsme koukli na hory ,máme tady kousek Beskydy,tak ty jsou jěště pod sněhem.
Mimčo určitě vyjde.Doma taky řešíme takový problém u dcery.Jak je to někdy nespravedlivé.

Já také potřebuji hodně dolů, než jsem začala dělenku měla jsem 106kg to je děsivé číslo
,my čekali na mimi 4 roky, bylo to děsné období a vy ještě o 6 více!!!!!!!!to není možné, někdo má dítě jen se otře o chlapa a my bojujeme, jak se dá, co?Moc gratuluji ke kilču, za zatím nic od úterý, dnes jsem byla na joze nějak mě bolí záda...
Dnes jme okopávali květinky, už nám vykukují narcisky a tulůipány mají krásné už listy a nějaké zakrslé kosatce nebo, jak se jim říká, je to super a hlavně tyto dva dny plné sluníčka, no hned je člověku veseleji. Manžel bude hubnout rychleji s tím se smiž, mají jiné spalovaní než mi ženské
Tak hodně zdaru a jak máš staré dítě?

A ty si pečeš nebo co si děláš za mňamky???Já teda nevím, já prostě zvířátka nemůžu v neděli jsem si den sice udělala, ale popravdě mi nebylo dobře a byla jsem stálen na WC a prostě jsem se čistila
A konečně se dostávám k těm kilíčkům a je jich hodně ani se mi to číslo nechce psát 35kg-tak a je to venku. papapapapapa a krásný začátek týdne