Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahojda všem,
jaanka
| 24. 3. 2009 19:01
taky si přileji svůj olejíček do ohně.To počasí je vážně hnusnýýý.U nás to bylo to samé v bledě modrém.Chumelenice,vítr,zima,vlezlo.Brr.Ani se mi nechce věřit,že o víkendu má být až 12 stupňů.
Strepi,myslím,že na tom baštění má příroda,hlavně počasí,taky velký podíl.Černá nálada,člověk je protivnej sám sobě,nic ho nebaví.Já jsem to v neděli zase vyřešila tabulkou oříškový čokolády.Až budeme chodit ven,na sluníčko,bude nám všem hned líp.

Mějte se hezky,bude zase dobře...
Ahojky holky...
Strepi
| 24. 3. 2009 18:02
ani mě počásko netěší.Dneska je přímo ukázkově hnusně,že to tak musím napsat.Černo,sněží,prší nebo padají kroupy... nějak se to jaro né a né vykulit...
Momentálně nedietím,protože mi to nejde.Mám pocit jako bych měla nějaký dožírací čas Je mi ze sebe hnusně... nevím jak to udělat,fakt.. mozek to vážně vynález,nedokážu to ovládnout i když si stále říkám nebašti to,nechto být,nestrkej to do té pusy,ale ruce mi dělají úplně něco jiného... Tak snad zítra bude lépe a snad se zadaří...
Ahojky
Jessi
| 24. 3. 2009 15:53
tak vás všechny zdravím,moc vás tady není Žádné kila dole.U nás si sněží jako o vánocích a za chvílí svítí slunko,ale studené.Je i silný vítr.Nechce se ani ven.
ahoj kočenky
Vyky
| 22. 3. 2009 18:10
moje neděle byla plná návštěv, a když všichni odešli včetně vnuka, ten se šel nadlábnout na křtiny , kamarád se stal strýčkem, chtěla jsem vyrazit na procházku. No a zjistila jsem, že si vnuk nevzal klíče od bytu a mobil také zapomněl, tak jsem musela zůstat doma. Mám po skrovné večeři, dva malé krajíčky chleba, suché a pár plátků sýra. K tomu hrnek kafíčka se soj. mlíkem a přišla jsem na to, že by jeden krajíček stačil. Zapila jsem prášek a do zítra mám vystaráno.
Jessi, u nás je také zima a vítr, počasí nic moc. Tak mějte babulínky klidný týden, pá,pá
Ahojík
Jessi
| 22. 3. 2009 17:35
Tak u nás není vůbec jaro,sluníčko nesvití včera pořad sněžilo,dneska zase prší je zima a vítr.Sněženky i bledule kvetou,ale je tak smutně,chybí tomu sluníčko.Dneska jsem si dala kytičkový den,ale nevím jestli si nedám kus pečeného masa mám na něho chuť.Od oběda je daleko mezi tím hodím asi jogurt a večer příjde kolem osmé to masíčko.Po včerejší oslavě mám půl kila nahoře,doufám,že to zítra zmizí.Mějte se pa pa.
ahojky berušky
Vyky
| 21. 3. 2009 20:01
Janko díky za přivítání a tobě Strepi za kyblíček tulipánů, Před naším panelákem nesměle vykoukly ze země sněženky, , u nás je větší zima, to víte Vysočina. Děcka, dala jsem dolů jedno kilo, ale přiznám se bez mučení, že jsem si vzala trochu sladkého. Měla jsem štěstí, nikdo z rodinky mě nechytil při činu, jinak bych měla velké kázání. Já vím, že je to pro moje dobro a tak se budu krotit. Pusinky užijte si neděli, pá,pá
...
Strepi
| 21. 3. 2009 14:55
U nás je dnes také opět ukázkové počásko a sluníčko se snaží ze všech sil...
Já se ze všech svých sil snažím středíkovat,ale občas to nějak šídím... nějak nemůžu správně naskočit,nějak mi chybí ten správný hnací motor.Né že by mě nehnal šatník a blížící se teplo,ale nějak se nemůžu správně nakopnout aby to šlo ze mě,nějak se to jen plácá kolem mě a néé a néé my to do té hlavy skočit...
Ahojky holky...
Strepi
| 21. 3. 2009 14:51
přeji Vám všem krásný sluníčkový začátek jara...
berušky,
jaanka
| 20. 3. 2009 20:35
krásný páteční večer...

Tak z jednoho týdne jsou to skoro dva,co jsem se sem nedostala.Ale tady se vcelku nic neděje.To je asi těmi prázdninami,taky jsme nebyli doma
Jsem moc ráda,že je mezi námi zpět Vyky.Vítej
Strepi,píšeš,že držíš dietu dr.Středy a počítáš si bodíky-středíky.Hledala jsem na webu,ale nic konkrétního jsem nenašla.Napíšeš mi,prosím,nějaký odkaz?Zajímala by mě hlavně ta tabulka.Našla jsem jednu,ale zdála se mi málo obsažná.Ď.
Dietku 100% nedržím,ale snažím se jet v lehčím stravovacím režimu.Přeci jenom mě už dělenka něco naučila

Počasí nic moc,zase tu proletoval sníh.už je to moc dlouhéAle i tak pěkný víkend...
zlatíčka
Vyky
| 20. 3. 2009 13:17
Za 1,5 hod. se mě udělalo hlady zle, ještě že mě zachránila dcera, přinesla mě gril. kuřátko a tak už mám v žaloudečku jako v pokojíčku. A za chvíli vyrážím do knihovny, snad venku nezmrznu. Pá,pá, poupátka
ahojky
Vyky
| 20. 3. 2009 11:36
Tak nám zase nachumelilo, br, je zima a ošklivo. Ještě musíme vydržet. Já jsem na očním dopadla dobře, mám jiné kapky a mast. Ale s cukrem jsem pohořela, musím poctivě držet dietu. Takže ráno krajíček chleba se čtyřmi úzkými proužky sýra, ještě že už vidím, jinak bych ho nenašla, Za tři hoďky pomeranč a už se těším na těstoviny, těch si dám tři lžíce. No a tak budu pokračovat, druhou večeři nesmím, děcka ze mě bude za chvíli kostřička.
Babulky, mějte krásný víkend, pá,pá
Ahojky holky...
Strepi
| 18. 3. 2009 19:18
vůbec jsem nestíha se sem dostat... ostuda jááá vím...
I u nás už je ošklivo a zataženo.Dopoledne tu bylo nádherné,slunečné,že jsem si dala pěkně venku kávičku na sluníčku a libovala si a vyhřívala,ale když tu čtu co se zase na nás žene,tak mi z toho zrovna do skoku není.Začínají se venku otevírat poupata kamélie,tak nevím jak to dopadne.
Středíky počítám docela dobře,jen když jsem v práci tak se s tím docela peru... Mám dole jedno kilečko,tak žádná sláva,ale snad to nějak půjde.Koukám že tu zrovna teď velký nával není.Asi se už každá chystáme na joro,co??
Mějte se berušindy a já se tu stavím v pátek.Zítra jdu na celý den a večer to stíhat nebudu...
Ahojky
Jessi
| 17. 3. 2009 21:54
Všechny zdravím,a kde jste?Taky je u vás tak děsné počasí?Moc velký vítr a prší celý den.A to straší,že mají být jěště také mrazy. Jak se vám daří hubnout mě vůbec.O víkendu mě čekají velké oslavy.Manželová maminka slaví 85 roků. Strepi co tvé Středíky jde to?
ahojky miláčkové
Vyky
| 16. 3. 2009 22:03
Tak to jdu zase zkusit. Snažím se jíst dietně, grilované kuřátko a netučný tvaroh, ten mě moc neleze. Ale ve středu jdu na cukr a ve čtvrtek na oční do nemocnice, tak vám dám vědět, jak jsem dopadla. Tak se mějte fajn, pá,pá
Ahojky
Vyky
| 15. 3. 2009 13:38
zkouším se dostat na diskuzi, stále mě to odmítá, že sevr není nalezen.
ahojky
Vyky
| 13. 3. 2009 11:51
moc se nebudu rozpisovat, včera jsem psala a po odeslání mě bylo hlášeno, že sevr není nalezen. Také já jsem se vrhla ode dneška na středíky, děcka fakt jsem jako vykrmené čuňátko. Musím jídlo přizpůsobit dia dietě, ale jde to. Ráno plátek sýra a kuř. maso, kafčo se soj. mlíkem, mňam, pochutnala jsem si. U nás je silný vítr a prší, fuj, je smutno.
Tak se babulky mějte fajn, pá,pá
Hezký večer...
Strepi
| 12. 3. 2009 23:33
Vyky neboj se nic... bude to zase dobré... uvidíš...
Tak berunky... Atkinsonovu dietu jsem vyhodila do koše a teď počítám středíky... Je to dieta Dr.Středy a je to fajn.Mohou se cukry,tuky bílkoviny...tak jak to mám být ale v určitém množství... Tak si docela libuji,ráno si dám mtvaroh,vločky,zeleninu.Na sváču ovoce,na oběd na co mám chuť ale je to téměř bez přílohy...no baštím si jak chci,jen nesmím sníst víc jak 30 bodíků "středíků"....
Mějte se berušindy a já se zase zastavím....
Kde jste kdo?
Vyky
| 11. 3. 2009 13:36
Nějak jste se berušky zatoulaly. A já už vím, proč mám bolesti. Jsou z chleba, děcka jak já jsem nafouklá, to je hrůza. Ještě musím vydržet týden, pak půjdu na krev a chleba už nepozřu ani kousek.
U nás ráno chumelilo a byl silný vítr a teď je tam krásně, tak asi také vyrazím, pá,pá, holčičky
Ahoj děvčátka
Jessi
| 10. 3. 2009 15:10
Strepi vyzkoušej si něco s Haye jestli ti to nebude líp sedět.Já jsem při tom zhubla.Dala jsem si zakysané a jogurty mezi neutral a nějak se mi to líp kombinovalo.Nebo si vyber a nakombinuj ty jsi dobrá na něco určitě přijdeš.Vyky ty se moc opatruj a po takovém zákroku si určitě dopřej i něco dobrého .Všem co hubnou držím palečky jen tak dál. U nás zrovinka prší a je moc škaredě.Dopoledne ještě svítilo i sluníčko.Žadná procházka nebude.
ahoj kočenky
Vyky
| 10. 3. 2009 13:30
teda já bych si nakopala, ale trochu, aby to moc nebolelo. V noci jsem měla děsné bolesti bříška a tak si na mě vyšplhal kocour a ležel a mě bolest přešla. Tak jsem přemýšlela, z čeho je mám a asi jsem na to přišla. Vzala jsem si po večeři dia tyčinku a to už bylo moc. A ráno jsem si dala chlebík s tvarohem a já nenasyta jsem dojedla patičku, jenže tam byly malé kousky, teď se zase cítím jako skotný kocour, ach, jo. Měla bych si vzít svačinku, ale nemůžu, to bych blinkala. Potřebovala bych pár facek, abych se vzpamatovala. Ale to moc neříkám, co kdyby se někdo ochotný našel a chtěl mě vyhovět!
U nás na Vysočině svítí sluníčko, tak se půjdu trochu provětrat, pá,pá zlatušky
Krásný večer
Strepi
| 9. 3. 2009 21:46
tak jsem zase na chvilku tady...
Vyky nebuď na sebe tak tvrdá...I mlska tělo potěší...

Tak a já se jdu pochlubit... tak už dva dny držím Atkinsnovu dietu... Tedy držela jsem... Dneska mi bylo tak blbě,že jsem ráda že jsem ráda.Asi to bude věkem a si žlučníkem který nemám...nebo já nevím,čím... Prostě jsem si udělala večer čaj a k tomu rohlík a bylo to pak už OK.Takže zítra si dám dělenku a budu hodná holka...
přeji Vám všem zítra pěkný den... a dobrou noc na dnešek...
ahojky
Vyky
| 9. 3. 2009 13:41
Ta kytička je moc pěkná, Strepi díky za ni, já jsem nic nedostala, jen jsem uzmula vnukovi kus rolády, fuj, fuj na mě, to bylo na cukrovku jako dělané. Ale odolat nešlo, když se syn a vnuk olizovali, banda jedna, kdyby alespoň nedělali chutě. Dnes jsem pojedla chleba se sýrem, v poledne kvasnicovou polévku a dia tyčinku. Ale mám velký problém, jsem stále nafouklá jako pumlíč, je to hrůza. Tak se babulky držte, pá,pá
ahojky
Strepi
| 8. 3. 2009 19:44
Dneska se prý rozdávají květinky všem holčinám,tak se tedy také přidáváma všem přeji krásný večer...
Ahojky
ajina
| 8. 3. 2009 17:19
Tak nejdřív vítám VYKYKKU,jsem ráda,že to máš za sebou a že jsi v pořádku.No a váhu zase brzy napravíš.Jsi šikulka.
Jinak já mám dneska velikááánskou radost.Už druhý den mi váha ukazuje 8 kg dole. .
tak jsem to dneska u našich oslavila dopoledne 2 čokoládovýma bonbonama a hned po obědě velkým kusem dortu. .Tak radši váhu hlásím dneska,protože zítra to asi bude horší.Sice jsem šla z dětma zase na vláčky 4 km a večer dám 20km na rotopedu.Tak doufám že to nebude o moc.Takže tenhle týden mam 0,9 kg dole.

Ještě jedna rada pro ty co nemužou rozjet hubnutí.Mě pomáhá když držím jednodení čistící půst.Do oběda jim ovoce a od oběda zeleninu a hodně pít.Já jsem velká hamba a jednou týdně mě přepadne žravá a ochutnám všechno co doma najdu od uzeniny po sladkosti.Druhy den mám o půl kila víc,tak hned najedu na čistící den a další den to mám dole a ještě pul kila odměnu za výdrž.A to mě hned nakopne abych dál hubla.Teď plánuju čistící den na středu,protože má být úplněk a to by mohla být větší odměna a pak si budu moc zase něco dopřát.Takže berušky vyzívám vás,kdo jde do toho ve středu semnou?Kdo chce mít o kilo míň?Mám to už 3 krát vyzkoušené.A jeden den se to fakt nechá vydržet a hlad jsem ani jednou neměla.Tak do středy budu čekat,jestli se některá odvážíte.
Ahojky...
Strepi
| 7. 3. 2009 23:13
Vyky tak jsi konečně zase tady mezi náma... To je super... Na očko buď ještě raději opatrná,a váhu teď neřeš.Bude to dobré jen se neboj........

Hlásím že se nějak nemohu nakopnou do dietky ... mám pocit že jsem teď v nějakém začarovaném kruhu a nevím jak z něho ven.Navíc mě teď honí pěkně mlsná,tak o to je to ještě lepší a váha leze pomalinku nahoru... Fakt aby to ďas vzal...
Holky tu kdysi psaly o nějaké Atkinsonově dietě,tak to asi zkusím.Mělo by se i rychleji zhubnout a pak bych zase skočila na dělenou stravu,Ta míchaná mi tedy fakt nevyhovuje. Mám stále pocit že jsem jako sud před výbuchem...
Tak se tu zatím berušindy mějte a přeji vám všem pohodovou neděli...pa a v pondělí vám písnu na jakou dietku jsem se dala... Snad to vyjde...držte mi palce,berušinky...

ahoj pusinečky
Vyky
| 7. 3. 2009 19:24
dnes poprvé jsem byla puštěna na počítač, zdravím všechny nové dušičky jestli mě unikly, děkuji za podporu a s radostí zděluji, že vidím i to co nemám. Ale horší je to s váhou, děvčata, kalhoty mě stahují, snažím se jíst diabeticky, ale stejně ujíždím sem tam na dobrotě. Ale počkám až oko bude v pořádku, a pustím se do hubnutí. Kdyby hanba uměla nakopat, tak jsem už ukopaná.
Babulky mějte fajn neděli, pá,pá
Ahojky...
Strepi
| 6. 3. 2009 20:05
Tak jsem se sem konščně dostala...Teda to byl týden ... do toho tu měla dcera kámošku a tak nebylo o zábavu nouze... Dneska už mám konečně volno až do zítřejšího večera,to půjdu na nočku...
Jinak,jak si pohrávám s tím jakou ddietku a co a jak,tak jsem se akorát tak rozbaštila je to akorát pro zlost,takže rozhodnutí bude rychlé a radikální... Teď ještě čekám na pár rad o dietce a uvidím,jinak budu jako koule... Nooo a navíc už je jaro tady a já nic...

Také myslím na Vyky,jak se ji asi daří.Určitě až bude moct ,tak se za náma zastaví.Ale teď kukadla namáhat nesmí...

Holčiny užijte si prima víkendík,počásko už je docela prima,alespoň tedy u nás....
ahojda všem,
jaanka
| 6. 3. 2009 16:46
nakukuji každý den a nikde nikdo...Copak,copak..?

Jenom vám chci popřát krásný víkend,i když pro mě bude sobota pracovní.Ale to nevadí,příští týden jsou u nás prázdniny. Budu sice chodit do práce,ale celý týden budeme s holkou u babičky.Odpadne mi takový ten pořád stejný každodenní kolotoč.Necháme se od babičky trošku rozmazlovatUž máme v plánu kino a bazén,tak doufám,že si to pěkně užijeme.

Na pondělní vážení asi nepřijdu,ale během tohoto týdne mám dole necelé kilo a půl.Celkem asi 5,5 kilo.

Za týden
Ahojky
Jessi
| 3. 3. 2009 21:29
Už dva dny u nás prší.Sníh honem taje.Taky mi už Strepi kvetou talovínky,na sněženkách mám jěště sníh.Dneska baštím kytičky fazolový guláš+chlebík na oběd,snídaně chleba+valaška pomazánka, už se mi nějak přejedly pomazánky na chvili musím vynechat,večer těstoviny, med,skořice.Taky mi to tady blbne už jsem to napsala jednou a nikde to není.Doufám,že se zdaří další pokus.
...
Strepi
| 3. 3. 2009 17:31
Jdu jen na skok,za hodinku už vyrazím na noční.Jsem sem dostala docela dobře,ale profily nemakají,tak asi zase dělají nějakou reorganizaci.Něco na Vyvojářích psali,ale že by to bylo tak rychlé...
Někdy se to Jani nedá ustát a chutě si prostě žádají své... Není nad spokojené tělíčko...

Máš hned Quiti o zábavu postaráno,co?? Procházky s kočárkem jsou nádhera,také jsem si to u toho posledního užívala a teď mi tu ječí do uchá nějakou neznámou píseň a mě z toho vstávají vlasy na hlavě,až z toho mám vždy zásek a nevím co jsem chtěla vlastně napsat dál...
Mějte se holky báječně a pokud to klid a práce dovolí,stavím se tu jěště v noci...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 20:18
14817
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47