Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
ahojda,
jaanka
| 3. 3. 2009 16:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
takže po každé vycházce musím umýt sebe,kočár a podlahu v předsíni.No jako rozcvička dobrý,ale už mě to štve.

a že jsem tam vůbec lezla...
Tak a teď babo raď co s tím... 
a teď jsem ráda že sedím...
,přitom jsem měla tolik pohybu.Z dětičkama jsem vyrazila 4kg na vláčky,děti na kole já pěšky.Pěkně mě prohnali,že rychlá chůze nestačila a já musela utíkat,mrňous poprvé na kole a jel jak drak a já za nim ,aby se nevyboural.A večer jsem si dala ještě mou každodení dávku na rortopedu 20 kg.Tak jsem čekela,že se váha zase hne.Tak se hla,ale druhým směrem.

Různá kombinace,jaká by mě v životě nenapadla.No a přes alkohol jsem se nechala vyhecovat a vyjela s nima na černou sjezdovku,nejprudší v ČR.Ale byl tam objezd přes červenou,takže jsem s novým kamarádem,se ktrerým jsem se tam seznámila,zjistila,že lyžuju úplně blbě.No přeučení nebude nic lehkého,ale už se mi to celkem daří.Takže jsem ji s pár pádama sjela celou a nic se mi nestalo
vidím to i u nás v práci,že se dnes lidé zapracovávají o něco déle než dříve,ale není to lidma.Je to tím,že se po nich chce hned všechno najednou a ono to takhle nejde a ani to nefunguje.Překonáš to a hlavně se tím nestresuj,za to to nestojí....
a asi ty kapky vyzkouším.Včera jsem napsala distributorce,tak uvidím co mi odpoví...