Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahojda,
jaanka
| 3. 3. 2009 16:37
tak teď se tu snad 10 minut trápím a snažím se znovu přihlásit..Stránku buď nelze zobrazit.nebo počítač vůbec nereaguje...

Ráno jsem hupsla na váhu,je to asi tak 20 dkg dolů.Nic moc,ale mohlo by být i hůř.

Jinak jsem dnes zhřešila.Sbaštila jsem krajíc měkkého chlebíku s romadůrem.Už jsem ho neměla aspoň dva roky.Co na tom,že mi smrdí celý byt.Tělo si ho žádá,tělo ho potřebuje.

U nás, na východě Čech ,už jaro taky vystrkuje růžky.Je docela teplo,ale malinko pod mrakem.Ráno už krásně cvrlikají ptáci.Moc se těším na sluníčko...
jaro
quitinka
| 3. 3. 2009 09:06
Strepi,tak u nás je taky jako na jaře.Ale na zahrádce jsem ještě nebyla,a s kočárem brouzdám jen po silnicích a to jsme vždy jako pra...takže po každé vycházce musím umýt sebe,kočár a podlahu v předsíni.No jako rozcvička dobrý,ale už mě to štve.
Jsem zapomněla...
Strepi
| 3. 3. 2009 08:05
Chtěla jsem Vám poslat kousek našeho jara, Vy co máte ještě kolem sebe zimu a sníh...
Krásné ráno...
Strepi
| 3. 3. 2009 08:03
Začínám zvířátkový den,jak vidíte... a mám radost,že mám dopoledne jen pro sebe a tak mám pěkného volňáska...
Na váhu jsem samosebou skočila a že jsem tam vůbec lezla... Kilo nahoře a radost z toho tedy fakt žádná... Tak a teď babo raď co s tím... jak se říká... No nevím,fakt nevím...
Tak jdu něco pojíst a co dál??? No něco snad vymyslím...
To jsem ale...
Strepi
| 2. 3. 2009 21:42
chtěla jsem napsat Áji...ne Jani... Už mi to vůbec nemyslí...
Ahojky...
Strepi
| 2. 3. 2009 21:41
Tak jsem tady na kus řeči... Jaká je dnes váha nevím,protože se vážím zásadně ráno... a teď jsem ráda že sedím... Dneska to byl úžas nad úžas... Takže teď jsem si sedla a ani se nehnu.Mám tu před sebou čajík a vydržím asi jen chvilku a padnu do postele...

Jani sestavené jídelníčky jsou vždycky fajn.Nemusí se nad tím hloubat.Jsou připravené,spočítané,jen né uvařené...
kila!!
quitinka
| 2. 3. 2009 16:11
zdravím všechny.Tak já mám půl kila nahoře.Ale není se čemu divitza hříchy se musí platit.

u nás je pod mrakem,ale na prochajdu s kočárem jsme vyrazili.No a teď odpolko se učíme do zblbnutí s malou pády,rody a čísla podstatných jmenuž jsem z toho blbá i já
Já si ráno dala polystyren.chleba 3 ks se sýrem a rajčetem,v poledne hrach.polévka a špíz se zeleninou,no a zatím nemám hlad,tak uvidím,ale asi zelenina.Večer máme zase čarodějnický karetní klub,tak musím vydržet u zeleniny a masa.
Aha
ajina
| 2. 3. 2009 10:39
Tak když kliknete na ten druhy odkaz,tak pak musíte kliknout nahoře na recepty.
Jsem ale z toho jelen,jak jsem tam dokazala dát odkaz.
odkaz
ajina
| 2. 3. 2009 10:35
ta
k jedna adresa je- www.nikydieta.***
a ta další je www.mimibazar.cz/dietní recepty.
ta druhá se mi ale neotvírá přímo na těch receptech a dietách,ale vy jste na tom určitě zbehlejší,tak se vám to tam podaří najít.Ani nevím,jak se mi to povedlo zbarvit.
Ahoj všechny,
ajina
| 2. 3. 2009 10:20
Tak já hlásím ubytek od mimule 0,6 kg.Celkem už 7.1kg. Včerá jsem se radovala ze 7.4 kg dole a dneska z neznámích důvodu mám o 30 dkg víc.,přitom jsem měla tolik pohybu.Z dětičkama jsem vyrazila 4kg na vláčky,děti na kole já pěšky.Pěkně mě prohnali,že rychlá chůze nestačila a já musela utíkat,mrňous poprvé na kole a jel jak drak a já za nim ,aby se nevyboural.A večer jsem si dala ještě mou každodení dávku na rortopedu 20 kg.Tak jsem čekela,že se váha zase hne.Tak se hla,ale druhým směrem..

Holky ty kapky vypadaj opravdu lákavě,ale nevěřím,že by se po nich hublo.Jsou sice přírodní,ale u těch všech přípravku na hubnutí taky slibujou jak se zhubne a pak každý zjistí,že bez upravy jídelničku a pohybu se nezhubne.Ale věřím,že to může pomoci na zdravotní problemy.
Našla jsem stránky,kde holky hodně zhubli a maj tam vypsaný uplný jídelničky na několik týdnu a různé dietní recepty.A hladovění to určitě není.Mam to v oblibených položkách a nevím,jak vam sem dát odkaz.Tak v dalším příspěvku zkusím napsat adresu.
Jessi
Strepi
| 1. 3. 2009 21:08
ahojky Jessi...také jsem teď v takovém začarovaném kruhu... Také řeším co dělat a sundat kilča dolů. Copak počítání Kj není dnes až takový problém,také jsem to jeden čas takhle dělala,ale dělenka mě stejně stáhla zpět.Na netu je kalorická kalkulačka ...počkej jdu se mrknout zda ji tu mám někde uloženou... Jo mám to...
http://www.flora.cz/…acka/e_index.htm
to jsem si vždy večer nebo ráno sedla a připravila si jídelák na celý den nebo na dva. Šlo to ,bylo to fajn,ale dělenka je volnější a hlavně pocitově je mi s ní lépe...
U nás je teplíčko a nádherně.Na zahradu se jít ještě nedá,je to vše mokré.Ale už se nemůžu dočkat... Jsem z toho jara vždycky na větvi...
Ahojky...
Strepi
| 1. 3. 2009 20:59
Quiti... koukám,že jsi si to prima užila... to je fajn a je to potřeba... jak stále přemýšlím co s těma dietama,tak mě také moc vyhovuje dělit.. Ale kdyzž mi to teď nejde dolů... je to děsný... Co by se mi líbilo nejvíc,by bylo zhiubnout a hupsnout na dělenku ... no jo...ale... Zítra mám sraz na Skypu s distributorkou těch kapek co jsem o nich psala,tak uvidím co mi poradí...

Jannko ... to se máš že si užíváš s malou kuchařinkou...
To se hned lépe vaří,co?? Je mi to jasné...

Mějte se berušindy a zítra se tu stavím až někdy večer. Mám zítra celý den a tak to budu také ráda až padne 19.00 a vyrazím domů...
Dobrou nooooc.....
Ahojky
Jessi
| 1. 3. 2009 20:53
Strepi, tak už opravdu nevím co jíst.Ráno další kilo nahoře.Tak to nechci.Přestává to u mě fungovat.Po dvou létech dělení si nevím rady co jíst.Nevím na co najedu.Počítat kalorie se mi nechce,to bych asi umřela hlady nebo to neumím rozložit na celý den.Jsem zvědavá co bude ráno ukazovat váha,jsem na ní závislá,jak na kávě.Dneska už bylo hezký jak na jaře,snad práce na zahrádce mi ubere nějaké to kilo.Už se těším.Sadila jsem si dneska do skleníků první salát a vysévala ředkvičky.Mějte se.
ahojda berušky,
jaanka
| 1. 3. 2009 11:32
rovnou se omlouvám za ten nevydařený obrázek na dobrou noc .Snad se příště povede líp

Dnes mám v kuchyni velkou pomocnici.Je jí teprve 11,ale opravdu se snaží.Učím ji jednoduchá jídla,která by dokázala sama.A protože je zeleninová,vybrala si k obědu dušenou zeleninku,brambůrky a kuřecí masko.S masem jí pomůžu,ale zbytek zvládá sama. Už to tu krásně voní
Přeji dobrou chuť k obídku,odpolko snad ještě nakouknu..
NORMÁLNÍ DIETA
quitinka
| 1. 3. 2009 09:38
Strepi,já už nad tím přemýšlela,že najedu na něco jiného,ale stále jsem odolávala.dělenka je super,na pročištění organizmu,odlehčení,ale mě šíleně chybí pečivo se sýrem,těstoviny s masem.Takže to budu asi střídat,snídaně třeba kombinovaná,ale k obědu jen masko se zeleninou.Nebo začnu víc používat sojové,když to chutná i malé.
Mě kdysi z těch výrobků na hubnutí pomohl lipoxal,tak ho asi po výplatě vyzkouším zase koupit.Po něm mi ubylo celulitidy,ale musí se stále jíst,po vysazení jsem se vrátila po nějakém týdnu zase nazpět.Musím hlavně víc cvičit,protože váha už se mi nezdá tak hrozná,ale mám uvolněné svaly na těle.Taky se natírat přípravkami proti celulitidě.

Jo po tom lyžování mě bolí pravé koleno,nemůžu sejít schodyuž jsem si ho natírala proti bolesti,ale zatím to nezabralo,jsem zvědavá,jak budu odpolko řídit autíčko
Ahojky
quitinka
| 1. 3. 2009 09:28
děvčáta,tak jsem včera lyžařský výlet přežila.Bylo to spíš alkoholo-lyžařskýRůzná kombinace,jaká by mě v životě nenapadla.No a přes alkohol jsem se nechala vyhecovat a vyjela s nima na černou sjezdovku,nejprudší v ČR.Ale byl tam objezd přes červenou,takže jsem s novým kamarádem,se ktrerým jsem se tam seznámila,zjistila,že lyžuju úplně blbě.No přeučení nebude nic lehkého,ale už se mi to celkem daří.Takže jsem ji s pár pádama sjela celou a nic se mi nestalo prý padat umím nádherně.ještě že tam nebyl manža,to by bylo
Ahojky...
Strepi
| 1. 3. 2009 07:24
Přeji krásné březnové ráno...

Jannko,neboj bude to dobré vidím to i u nás v práci,že se dnes lidé zapracovávají o něco déle než dříve,ale není to lidma.Je to tím,že se po nich chce hned všechno najednou a ono to takhle nejde a ani to nefunguje.Překonáš to a hlavně se tím nestresuj,za to to nestojí....

Jessi,musím se přiznat,že jsem odolávala jen velice krátce... a asi ty kapky vyzkouším.Včera jsem napsala distributorce,tak uvidím co mi odpoví...
Já budu dnes dělat kuřecí masko se zeleninou a kuskusem,ale ještě nevím kterou variantu si vyberu,Jestli kytky nebo zvířátka...

Vyky ... doufám že už jsi doma a v pohodičce,je tu bez tebe smutno.Tak se honem uzdravuj ať jsi zase mezi náma...
Ahoj
Jessi
| 28. 2. 2009 21:33
Zdravím všechny.Já dneska baštila krůtu a zelí mám jěště na zítra.Večer šunku a ementál.Jěště mám na něco chuť asi si dám jogurt.Strepi vyzkoušej něco budu ti držet palce.Mám ráda ovoce čerstvé i sušené,i když se může,tak po něm přibírám.Po zelenině jsem hodně nafoukla.Zase mám kilo nahoře a vůbec nic neporušují.Ať se vám daří hubnout líp než mi.
dobrou.....
jaanka
| 28. 2. 2009 21:20
hihihi...
jaanka
| 28. 2. 2009 21:09
samozřejmě...stravovací režim...

už mi to sezení na wc nějak leze na mozek
ahoj,
jaanka
| 28. 2. 2009 21:05
přeji krásný večer všem.

Nejsem schopná zasednout k počítači častěji,ale i tak se snažím čas od času si aspoň přečíst,co je nového a jak se vám daří...

Vyky,doufám,že operace dopadla dobře.Myslela jsem na tebe.Máme doma taky jednoho očního marůdka,je po operaci šedého zákalu.Držím pěstičky i k léčbě cukrovky.

Strepi,koukla jsem na ten odkaz.Docela mě to zaujalo.Ani né tolik kvůli hubnutí,i když jako " vedlejší účinek " je to docela fajn.Spíš mě trápí zažívání a už několika týdenní střevní potíže.Třeba by mi to trošku pomohlo.Ale je dost možný,že to mám ze stresu.Změnila jsem zaměstnání a pořád se nedokážu dostat do správného rytmu.Sravovací režim pražádný,i dělenka šla do háje.Celkově jím míň,ale snad rozumně.Nepřibírám a ani nehubnu,celkově mám dole něco málo přes 4 kilča.

Dnes jsme měli k obědu zapečeného pan***.Koření,hodně zeleninky,zakysaná smetana a trošku sýra.Výborný

Copak jste dnes baštily,milé dámy?Napište někdo nějaký receptík pro inspiraci
Asi mě klepne...
Strepi
| 28. 2. 2009 00:01
Teď jsem tu napsala sáhodlouhý příspěvek a mám ho v trapu...
Fakt by mě ranilo...
No tak znovu... ale zkrátím to...
Přemýšlím už pár dní o tom,že bych najela na nějakou normoš dietu abych zhubla.Nějak se mi opět nedaří a tak jsem se byla mrknout na hubnoucích forech,no a na jednom z nich na Dietních pokrmech,jsem našla toto

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…

Zadala jsem si to do vyhledavače a výrobek jsem našla...

http://okg.webnode.cz/emulips/

Docela bych to vyzkoušela asi také.Kapky stojí kolem 370 kč nebo tak nějak a jsou asi na 100 dní.
Tak uvidím,ale asi do toho půjdu...

A teď jdu spát,protože už na psaní pomlu nevidím...

Mějte se fajn a zítra zase tady...
Halóóó
quitinka
| 27. 2. 2009 22:02
Kde jste kdo?Dneska nikdo nedělí

Já už mám cestovní horečku,zítra jedu na to lyžování.S dělenkou to bude asi těžký,ale zase budu sportovat,pokud se nepolámu hned ráno.

kinedryl už mám nachystanej,ale nezvozitou nebudu spát až do ránapapa
margotka
quitinka
| 26. 2. 2009 17:43
Ahoj holky!

Já už včera 3 den měla šílenou chuť na něco sladkého,tak jsem večer v 22 hod.padron sežrala Margotku,tu velkou.A jak mi bylo špatněto jsem měla zato,že jsem nevydržela.
Dneska mám míchaný den,ale jím v malém množství.No a večer se chystám na pár kiláků na rotopedu.

Krištůfku,jen jsem si zapamatovala ty ovocné jogurty nemůžeš,protože tam máš jednak cukr a jednak mícháš zvířata s kytkama.
Berušindy...
Strepi
| 26. 2. 2009 12:59
vůbec nestíhám co je tu od včera psáno a tak se tu budu snažit zastavit se večer.Sice nevím zda se zadaří,ale pokud ano,jsem tu jako na koni.Mějte se moc fajn a hezký den vám všem...
Ahojky holky...
Strepi
| 26. 2. 2009 12:56
tak dneska je Vykyn velký den a já doufám,že už má berušinda operaci za sebou...

Zaslouží si od nás kytičku za statečnost,to fak jooo...

Pro naši Vyky....
Krištůfek...
Strepi
| 26. 2. 2009 12:46
Tak podle tohoto seznamu baštíme...

SKUPINA KYTIČKOVÁ:
brambory, rýže, bezvaječné těstoviny, knedlíky (bez vajec nebo musí být ze sušených vajec a bez mléka a syrovátky, používám hlavně z prášku, mouka - všechny druhy, pečivo celozrnné, kukuřice (je to kytička a ne zelenina), popcorn (slaný), vločky - všechny druhy neslazené cukrem, musli - všechny druhy neslazené cukrem, všechny druhy obilovin, všechny druhy semínek, sója a sójové výrobky, sójové maso a všechny výrobky z něho, sójové mléko, sójová majonéza, sójové sýry, jogurty a paštiky (pokud neobsahují vejce), čočka, hrách, fazole a ostatní luštěniny, kroupy, krupice, rostlinné máslo (ale minimálně), bohužel nehrozí rostlinné máslo na chleba ani na brambory, bez „závady“ je pouze olivový olej nebo tenká vrstva rostlinného oleje, ale musíme kontrolovat složení), rostlinné tuky (na pečení třeba Hera, ale v přísné fázi opravdu minimálně), droždí, glukóza, hroznový cukr, květový i lesní med, slad, vajahit,

SKUPINA ZVÍŘÁTKOVÁ:
všechny druhy masa, uzeniny (pozor, většina má velké množství škrobu, hlavně točené salámy), salámy, paštiky živočišného původu, drůbež, ryby, všechny druhy konzervovaných ryb, sýry - nejlépe do 30 (45) % tuku, bílý jogurt, tvaroh a všechny neslazené výrobky z něho, mléko živočišné (sušené i čerstvé, šlehačka bez cukru, smetana, majonéza, tatarská omáčka (přečíst složení), vejce, oleje všeho druhu ( nesmí být sójové – to je kytička), máslo rostlinné i živočišné, sádlo

OVOCE:
čerstvé i sušené, nesmí být s přídavkem cukru, kompoty bez cukru nebo slazené uměle, slazené džemy (se sladidlem nebo fruktózou)

ZELENINA:
zelenina čerstvá, mražená i nakládaná ( bez kukuřice, v nakládané zelenině ani v kečupu cukr nevadí, četla jsem někde, že když je tam ocet, tak se ty účinky ruší), houby čerstvé, všechny druhy tomatovo-zeleninových směsí,zelené fazolové lusky.

NEUTRÁL:
většina duchucovadel, koření všeho druhu, kečup, hořčice, kakao, carob, lesní med, všechny druhy čajů včetně ovocných, káva, neslazené či uměle slazené limonády a minerálky, fruktóza - ovocný cukr, všechny oříšky-kromě buráků
všechny druhy umělých sladidel,sojová omáčka,olivy,*** a všechno z ***u,Psyllium

ZÁSADNĚ NE!!!
cukr rafinovaný a přírodní, burské oříšky, pečivo z bílé mouky, alkohol (s výjimkou vinného střiku)

CO KOMBINOVAT: kytičky s ovocem či zeleninou(nééé ovoce a zeleninu v jeden den) a neutrálem a zvířátka s neutrálem a zeleninou. Ne zvířátka a kytičky dohromady.

U DĚLENÉ STRAVY NEJDE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ O POČÍTÁNÍ KALORIÍ !!!!MNOŽSTVÍ STRAVY SE ČASEM UPRAVÍ SAMO!!!
knížka
kristufek
| 26. 2. 2009 09:02
Holky koupila jsem si tady knížku děl.strava, ale je od Mandžuková a ona tam má snídani třeba tmave pecivo s maslem, nebo na to dava platkovy syr... vždyt to přece nemohu ne??? už nevím ...a to jsem na začátku ...
Jdu na to
kristufek
| 26. 2. 2009 08:32
Tak holky dneska jsem se probudila s takovou náladou a odhodláním, že do toho jdu...
Tak jsem zvědavá jak dlouho mi ten pocit vydrží
Jsem si změřila míry, teda to jsou čísla, na váze to bohužel sledovat nemůžu, to budu mít teď trochu těžší ... budu chodit na rehabilitace a potřebuji zpět svaly na noze, takže by se mi to asi míchalo (mám o 2cm menší levou než pravou takže potřebuji svaly zpět...)

Tak mi ještě napiště co můžu zobati a tak ty moje otázečky, snad nebudu otravovati ...
A kam patří kys.zelí??? A můžu gum.medvídky? Samozřejmě nééé balík ale ten taky zvládnu

Tak zatím moc děkuji a držte palce...
kristufek
kyti1
| 26. 2. 2009 06:54
No,odpovídáš si skoro sama-masová skupina vše co je z živých tvorů /maso, mléko,sýry jogurty, vejce a výrobky,, které neobsahují přídavky z rostlin. Kytičky-vše co je rostlinného původu. Párky,salámy atd,musíš spíš ty dražšíí ,kde není přidáno tolik mouky nebo soji. To samé u jogurtů-radši smetanové , než ty zahuštěné škrobem. Zobat můžeš ořechy,mimo buráků a to je jedno jaký máš den. nebo sušené ovoce při kytkách. Čím jednodušší jídlo,tím lepší na hubnutí. v obou případech nejlépe používat olivový olej, i kyž je rostlinného původu. V kytkách minimálně.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47