Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělení
kristufek
| 25. 2. 2009 23:18
Prosím ještě tu mám nějaké dotázky...
... tak trochu mi nesedí, ta masová skupina.. co se tam může a nemůže....vím, že kuřecí a ryby jsou asi nejlepší, ale co ostatní ... uzeniny, kuřecí šunku?? párky?? .. atd..

... a z těch nejdůležitějších potravin jako jsou brambory, rýže, těstoviny..... co se tady doporučuje nejvíce?...

děkuji moc předem za vaše odpovědi...
lyže
kristufek
| 25. 2. 2009 21:50
Ahojky...
...vůbec se toho nějak neboj, je to prostě osud, jako všechen sport tak nějak...
Mě se to třeba vůbec nestalo, že bych se nějak hrozně rozjela, či se srazila s někým... ... já jsem jen stála na svahu a špatně jsem spadla přes koleno...
Jinak se toho nesmíš bát, to je docela nebezpečný... Já taky nejezdím pravidelně, stála jsem na tom loni po 7 letech a šlo to...a letos dvakrát před dovolenou, měla jsem jet po prvé do Rakouska, moc jsem se těšíla, takovou možnost jsem nikdy neměla...a podívej první den jsme tam přijeli a já druhý den jela domů a třetí byla na operaci...
Stalo se ... teď mám od pondělí rehabilitace a už chci tak moc chodit, že už trénuji sama doma... ale s tím jídlem, fakt nevím... nikdy jsem se nějak expres o to nezajímala...
... takže mi i můžete poradit jaké pamlsky jsou tzv.povolené

zatím moc děkuji
všem... :-)
kristufek
| 25. 2. 2009 21:45
Ahojte holky moc Vám děkuji...
...tak nějak si trochu pročítám to co už se psalo...ale je toho tolik, to je děs, ...
...jo jo už jednou na střední jsem to zkoušela a tak nějak to šlo, ale měla jsem u sebe kamarádku, která to držela už 3 roky, tak jsem se jí pořád ptala, tak nevím jestli se teď do toho dokážu znovu dostat...

trochu málo otázek jestli mohu
...někde píšou, že ovoce a zelenina je neutrál můžu to k oboum skupinám, někde zas že ne, že bych neměla spojit ovoce a zeleninu ... jak to na to???
...když jogurty, či tvarot, jasný nízkotučný...a můžu i ovocný?...
...a to nejhorší co mě nejvíce trápíí jak jsem doma a ležím, tak pořád mám potřebu mít něco v puse, ze začátku jsem to zkoušela zahnat teplými nápoji, ale to se teď nějak nedaří, potřebuji pořád něco ukusovat / a co je nejhorší, že takhle večer mě to nutí nejvíce.../ co doporučujete tak nějak co můžu nejvíce zobat... či? ...

Zatím moc děkuji
po noční
kyti1
| 25. 2. 2009 21:34
Ahoj děvčata,tak já jsem asi vyjímka, po noční vstávám kolem13hod a hlad začínám mít až tak kolem 17hod. pak kolem20hod a pak v práci ve 23. Někdy ješte ovoce kolm 4hod. Když jsem s nočníma začínala,tak jsem docela zhubla,protože jsem neměla v noci vůbec chut na jídlo. ale to už je 10 roků. Dneska kytičky- těstoviny s houbovou omáčkou,houska s valašskou pomazánkou, a v práci budou opět těst.s omáčkou, pak nějaké ovoce. Zítra se chystám na bramboráky. mnam Vítám maroda s nožkou, pěkně si pročítej a určitě nepřibereš i když budeš baštit /děleně/.
Ahojky
Jessi
| 25. 2. 2009 21:33
Ty noční směny vám děvčata nezavidím obdivují vás. Vítám mezi náma novou dělitelku. Tak jsem si dneska dopřála závin z listkového těsta.Ten byl bezva,ale radějí se nevážit.A zítra jsem slibila vnučce kynuté knedlíky se švestkama.Dva dny sladké to bude!!Dělám je na dělenku jsou bezva.mějte se
Ahojky berundy...
Strepi
| 25. 2. 2009 15:16
Quiti to jsem tedy ráda ,že na tom s těma nočníma nejsem sama... Napsala jsi to úúúplně přesně... neví se,co by se do hubičky strčilo...

Vítej Krištůfko... už jsme tady také jednu kdysi měly...
Vzpomněla jsem si,že jsem také prvně nevěděla jak ji oslovit... Jestli Krištůfku nebo Krištůvko....

Je mi líto co se ti stalo,ale neboj bude to zase dobré a mezi náma ti to uteče jako voda a budeš zase jako rybička...
Já mám dnes prima schůzku s kámoškama a naše drahoušky bereme s sebou. Tak už se těším na suprové kafíčko ,které se vaří snad jen v této restauračce.No a jako obvykle si dám kata bez... Ne bez jako "bez" ale bez hranolek...
Tak se tu mějte a i vám přeji prima pohodový večer...
Kristufku
quitinka
| 25. 2. 2009 09:02
Vítám tě!

No s úrazem na lyžích jsi mě moc nepotěšila.Já začala letos po letech lyžovat,kámošky mě přemluvily.Koupila jsem si lyže,botykalhoty,že zbytek až příští rok,je to nápor na finance.Jezdily jsme ,tedybyli jsme 2xv Kladkách,je to nedaleko od nás.Nic moc velký kopec.No a teď v sobotu se jede s naší dědinkou na Malou moravu,tuším Kralický sněžník.Včera jsem se koukla na net a málem jsem se z toho kopce vyvrátila.No nejsem zatím moc dobrý lyžař,ale snad se tam nezabiju.
To je hrůza s úrazem,no ještě to mohlo dopadnout hůř.A klidně si tu s náma povídej,holky ti tu i poradí,s čím potřebuješ.
kočky
quitinka
| 25. 2. 2009 08:54
Jj Kyti,budeme kočky jako nikdy.Všichni se tu snažíme,tak se nám to musí podařit,ne holky?

Strepi,já jsem po noční vždycky nevěděla,co mám dřív sežrat ,pardon, a váha mi lezla nahoru šíleným způsobem.
a kámoška,co vážila jako pírko nemohla po noční nic pozřít,tak ta pořád zhazovala.
prosim pomozte...
kristufek
| 25. 2. 2009 08:10
Ahojky holky,
myslíte, že bych se k vám mohla ještě dnes připojit? ... ... tak nějak jsem svojí váhu moc nikdy neřešila. Ale v lednu se mi stal úraz na lyžích a do teď ležím doma na posteli s fixací na noze a nemůžu se pořádně hýbat, ale jíst, jo to mi jde extra dobře ... a tak si umíte představit jak teď vypadám, když od 12.1. ležím, ležím, ležím... a co jediné zvládnu tak akorát dojít si na záchod ...a donést si k posteli spousty jidla...
tak kdyby vám to nevadilo, ráda se přidám a snad mi i poradíte, jak začít trochu správně jíst a zajímat se o jídlo...
připadá mi že musím mít pořád něco v puse, tak co a jak... prosím...

Předem moc děkuji kristufek Vaši odpověď
téééda...
Strepi
| 24. 2. 2009 22:10
holky vy se tak máte že vypadáváte z kalhot...
Já mám dneska den... po noční nikdy nevím co bych snědla dřív.Sice děleně,ale asi toho bylo i dost.A pak se mi ta váha má pohnout...
Vyky
Strepi
| 24. 2. 2009 22:08

bude to dobré a v pohodičce... Čekala jsem na tebe,ale nějak to nevyšlo.Moc ti držím palečky a až to půjde,tak se tu za náma zastav...
Vyky
Jessi
| 24. 2. 2009 19:44
Moc ti budu držet palečky. Ať už to máš za sebou a brzy se vrátíš mezi nás. Zas bude dobře,uvidíš. Pa pa.
blahopřeju
kyti1
| 24. 2. 2009 17:47
Tak to jsem ráda,že kolhoty sedí. Já zatím 5kg a taky pozoruju , že kalhoty přes stehna mi jsou volné musíme si. a doufat,že to půjde takhle dál a v létě budem zase prima kočky.
ahojky
quitinka
| 24. 2. 2009 10:05
Nazdárek děvčátka!!

Já dneska opět zvířátka!!
Snídaně-volská oka,rajčata,debrecínka,na oběd máme uzené koleno,tak si k tomu udělám nějaký salátek a na večeři ještě nevím,ale asi tvaroh nasladko.

Na váhu se mi ty kila nezdají nic moc,ale v zrcadle,když se na sebe koukám,tak je to pěkně vidět.Kalhoty už obléknu všechny,co jsem měla před porodem a jedny jsou mi dokonce volné

Večer si musím zkusit plavky,jedeme zítra se známýma na bazén i s dětma,jsou u nás jarní prázdniny.
ahojky...
Strepi
| 24. 2. 2009 09:12
Tak jsem tady jak jsem slíbila...
S váhou jsem na tom úplně stejně jako minulý týden,takže stále jen -4,2 kg

Na dnešek tu mám dušenou zeleninu s maskem,jogurtík a mléko.Tak nesmím moc koukat kolem sebe abych zase někde něco neuzobla...
Zítra mám schůzku s několika přáleli,tak to snad také přežiji.Dávám si stejně vždy masko se zeleninovou přílohou a bez.... bez hranolek nebo jiné přílohy.Místo vínka si dám střik,i když tam dělají tak suprovou kávičku,že zůstanu asi u ní

Tak berušindy a jdu na chvilku do postele dohánět noční ...
Večer se tu stavím...
ahojky...
Strepi
| 24. 2. 2009 09:12
Tak jsem tady jak jsem slíbila...
S váhou jsem na tom úplně stejně jako minulý týden,takže stále jen -4,2 kg

Na dnešek tu mám dušenou zeleninu s maskem,jogurtík a mléko.Tak nesmím moc koukat kolem sebe abych zase někde něco neuzobla...
Zítra mám schůzku s několika přáleli,tak to snad také přežiji.Dávám si stejně vždy masko se zeleninovou přílohou a bez.... bez hranolek nebo jiné přílohy.Místo vínka si dám střik,i když tam dělají tak suprovou kávičku,že zůstanu asi u ní

Tak berušindy a jdu na chvilku do postele dohánět noční ...
Večer se tu stavím...
ajajaj...
Strepi
| 24. 2. 2009 01:15
Já na to včerejší vážení úplně zapomněla... Sem jsem se vůbec nedostala a přes den mi tedy vůbec nesvitlo
Až se vrátím ráno domů - teď jsem v práci na noční- tak to hned napravím a písnu jak jsem dopadla.Ale asi žádný zázrakl to nebude.Včera jsem nevydržela a spucla patku chlebíka a pak ještě tu druhou... no byl to kmínový chlebíček a to jsem teda fakt neodolala...

Vyky tedy je tvé místo i když budeš držet cukrářskou dietku.Hlavně aby jsi byla v pořádku a bylo ti zase dobře.Navíc tě tu berunko potřebujeme,protože jsi naše poradkyně.Víš toho dost a my tvé rady potřebuje stále...
Musím holky letět,zítra se zastavím.Už se těším na ráno jako nikdy a o postýlce ani nemluvím.Dneska mám nějakou ospalou noc....
ahoj zlatíčka
Vyky
| 23. 2. 2009 22:09
Jdu se s vámi rozloučit, ve středu jdu ležet do nemocnice a ve čtvrtek půjdu pod kudlu. Ale mám ještě jednu zprávu, při předoperačním mě zjistili vysokou cukrovku a tak mám prášky a musím držet dietu cukrářskou. Ale budu se za vámi vracet, jestli vám to nebude vadit. Tak se pusinky opatrujte, pá,pá
zdravím všechny dělenky
kyti1
| 23. 2. 2009 20:49
Já včera a dnes zvířata,ale jsem nějaká plná a přitom bych pořád něco zdobla,ale nevím co, už se těším na zítra na kytky,hlavně na ovoce. Při kytkách se i líp vyprazdnuju, Mně ten víkend nějak nevadí -to si to všechno v pohodě připravím,abych měla i sladké,když přijde chut. V týdnu se spíš odbudu a je to jednotvárnější a ted při noční obzvlášt. Někdy mě to ale chytne a vyvařuju si do zásoby do mražáku,aby mě nepřekvapila chut na něco co se mi nechce vařit. No za chvíli pomažu do práce. Dneska jsem se poprala se sněhem ze střechy-ten byl těžký ještě ted mě bolí ruce.
Ahojík
Jessi
| 23. 2. 2009 18:49
Přejí vám tu váhuvšem.Já za ten týden přibrala 2kg zase zpět,co jsem shodila minulý týden.Tak pořad dokola začarovaný kruh.Asi to tak musí být, už fakt nevím...Dneska jsem dělala kachnu a zelí,jěště mám na zítraMám chuť na něco sladkého,slibují si kytičky a jablkový závin.To bude asi na celý den. To se zase přejím.Tak se všechny mějte moc hezký
quitinka
ajina
| 23. 2. 2009 18:27
Já se té váhy taky bojím,ale zvědavost zvítězí.Manžel už zkoušel váhu schovat,ale buď jsem ji nechtic našla nebo jsem byla podrážděná celý den,tak mi ji radši dal.A víkendy,když tu nemám návštěvu,tak jsem v poho,ale jak někdo příjde nebo já mam někam jít,tak to je konec.Už vím,že nesmím ani ochutnat,protože ják ochutnám,tak to je hotovo a nevím kdy mám dost.A žeru jak urvaná ze řetězu. .Sem si ale fakt pochutnala Pravý řízek se salátem,pudink,těch buchet,žemlovka hojně posypaná cukrem a řádně politá máslem atd...
A teď už zase papám dietně chjo
Ajinko
quitinka
| 23. 2. 2009 11:58
Já se té váhy spíš bojím.Ty víkendy jsou pro nás neštěstí,co?Člověk se celý týden drží,a úak víkend a je to v pr...Tak zkus tu váhu někam zamčít a dej někomu klíče a ať ti je nedává až za týden
Ahojky
ajina
| 23. 2. 2009 11:24
Tak já jsem doplatila na přejídání musli,a návštěvy mé sestry,byla u mě od čtvrtka do soboty a provokovala s jídlem,až jsem nevydržela a nacpala jsem se vším možným,né z hladu,ale z chuti.No a zakončila jsem to oslavou dvojtých narozenin,kde jsem splácala všechno možné,že mě bylo ještě včerá celý den těžko.v neděli mě váha ukázala přes 2 kg nahoře.Ve čtvrtek jsem se radovala ze 7.1kg dole.Dnes je to lepší,dneska mě to ukázalo 70 dkg nahoře.Takže výsledná od pondělka je 0,5 kg nahoře.a celkem 6,4 dole.
Složité počty,ale když já na tu váhu musím pořád líst..
nešlo to
quitinka
| 23. 2. 2009 11:00
Ahojky!

Kyti,v sobotu jsem napsala několik příspěvků,ale nešlo to vůbec odeslat.Tak jsem se pak na to vykašlala

Já hlásím opět po hřešícím víkendu 0,6 kg dole,celkem 4,3 měla jsem strach na váhu stoupnout,ale pak jsem si řekla,že budu pykat za své hříchy,ale dobře to dopadlo.
Na plese jsme vyhráli nejlepší masku, tak vám sem pak hodím foto,jak to manža stáhne z foťáku,to já neumím.
Dneska jsem měla k snídani jogutr se skořicí a medem,kafe,na oběd vepř.kotletku na kari a hořtiči se salátem a večer nevím.Jdeme na návštěvu,tak doufám,že bude něco od masana zobání.
Hihi...
Strepi
| 22. 2. 2009 14:03
To jsme tu teď tedy od Kyti dostaly... Prý špatná docházka... No,tak když už jsem to tu četla,tak spěchá s omluvou,že jsem prosím v práci a někdy se mi poštěstí,že se sem za váma juknout.Tak zase letím dál...
Strepi
kyti1
| 22. 2. 2009 11:53
S těma jogurtama máš pravdu,ještě myslím ,že selský a chocenský nemají škroby. Sem tam zhřeším se sané a floriánem anebo si dám zakysanku a něco do ní.
co se děje
kyti1
| 22. 2. 2009 11:45
Ahoj holčiny,co se děje -přestaly jste dělit nebo co???. Tak takhle prázdná sobota a neděle tady snad ještě nebyla.
Takže já dnes ráno jogurt, oběd krůtí plátek zapečený se smetanou ,květákem ,porkem,sýrem-dobrůtka. ještěmi zbylo na sváču a mám nakrájenou zeleninu na salát ještě nevím jestli s vajíčkem nebo tunákem. Ted dám kafíčko a křížovku a pak půjdu na procházku a navečer na pinec -večer na noční. Tak se mějte hezky a hodte sem nějaké čteníčko.
To se mi to kecá,když už mám detičky z hnízda a mám starost jenom o pesana. Manža se o sebe postará,když má navařeno a plnou lednici, ale vařit umí také.
Strepitulka
Rosalii
| 22. 2. 2009 11:42
Děkuji , já to nějak moc neumím, ale snad se doučím, jen co se vrátím...vysvětlila jsi mi to hezky po lopatě, snad to zvládnu, ale až se vrátím, teď už nestíhám...

Tady už taky všechno taje, ale čeká mě 300 km a mám strach,aby to nebylo namrzlé...

Mám kytičky a taky strach, protože ty se mi nějak špatně zvládají v restauracích...ahojky...
Kyti 1
Rosalii
| 22. 2. 2009 11:38
Zahustit vajíčkem mně nenapadlo, díky. Taky mně to sem nějak nechce pustit, zadám heslo-vše v pořádku a hned mně to vynadá, že vše špatně a přitom se mi to otevře. Dneska taky taje...
Dělenky, na týden se musím odmlčet odjíždím pracovně a nevím, jek se dostanu k internetu...zatím díky moc a všemmm
Rosalii
Strepi
| 22. 2. 2009 09:56
Obrázek si do ikonky si přidáš ,když klikneš na "upravit údaje a tam je nastavení ikonky.Klikneš a otevře se ti tvůj soubor nebo to,kam si ukládáš obrázky a z toho si jeden vybereš,klikneš a máš ho tam.Pokud obrázky nemáš,tak si nějaké po webech vyhledej a co se ti bude líbit si uložíš a pak si ho přidáš tak ,jak jsem ti to napsala.Snad jsem ti napsala dobře a nesekla jsem se... No vyzkoušej vše co máš v nabídce...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47