Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Rosalii
kyti1
| 21. 2. 2009 20:19
Ahoj,tak dneska si asi nepočteš. Je to tu jak po vymření,ale asi to bude nějaká chyba,protože já mám stránku nastavenou a když zabruslím jinam, tak mě to sem nechce pustit. Polévku-zvíře zahuštuju pouze rozkvedlanám vajíčkem. Ono těch masových není moc. Nebo můžeš rozmixovat část uvařené zeleniny. O bramborovém škrobu nevím,ale i jinde v dietách doporučují spíš kukuřičný škrob. Omáčky a zeleninu zahuštuji taveným sýrem a nebo kysanou smetanou. ten sýr se pěkne rozpustí a pěkně to zjemní. Jo a přišla jsem na to , že když dělám svíčkovou, tak pro sebe nedávám ani smetanu,hodně zeleniny a jemně rozmixovat a chutná mi to víc jak se smetanou. a můžu použít bud s knedlíkem nebo s masem. Snad jsi si aspon trochu početla. U nás dnes bez uklízení sněhu.
díky
Rosalii
| 21. 2. 2009 19:59
Děkuji za milé přijetí , právě jsem doklidila sníh, to byla rozcvička...a teď si dám kafíčko a pěkně si počtu, co je tady nového, abych byla v obraze.
Dělitelky, milé, prosím poraďte mi čím zahušťujete polévky nebo omáčky při zvířátkách, a taky by mně zajímalo - co způsobuje bramborový škrob, někde vepředu jsem četla, že se mu vyhýbáte...ale nevím proč ...Přeji hezký sobotní večer...taju, takže budu na příjmu...
Joj a jak se vám podařilo dostat tak hezké obrázky ke svým jménům?To neumím...
2X
kyti1
| 21. 2. 2009 18:49
Funguje to dokonce 2x
ono to funguje
kyti1
| 21. 2. 2009 18:29
Myslela jsem ,že nejdou vkládat příspěvky,ale ono to funguje,kde jste všichni????,že tady dnes nic není
ono to funguje
kyti1
| 21. 2. 2009 18:26
Myslela jsem ,že nejdou vkládat příspěvky,ale ono to funguje,kde jste všichni????,že tady dnes nic není
ahaoooj
kyti1
| 21. 2. 2009 18:22
Tak dnes vážení-79kg 1kg za týden dole. Tak jsem si to oslavila běžkováním dopoledne hodinku a odpoledne 2hodky.
Taky jsem ale víc baštila-dýnová bulka s pomazánkou-polévka s ovesnými vločkami-celozrné halušky se zelím- žemlovka sice vše dělené ,ale nějak toho bylo dost. Ted už jen ovoce. Ale mě to zase nakoplo,abych se hejbala a dělila a dělilaaaá. Ahoj
...
Strepi
| 21. 2. 2009 08:54
Krásné ráno berušindy...
a užijte si všechny prima víkendík...

Z vaření.cz mi přišel prima receptík na salát,ale recept není úplný,tak až ho autorka doplní,tak se na to pak společně mrkneme

Tento příspěvek vkládám už asi na šestý pokus,tak jsem zvědavá jak to dopadne...
Jessi
Strepi
| 21. 2. 2009 00:01
Já Jessi kupuji raději tučnější jogurty i smetanu.Tam totiž ty škroby nejsou.Řekla bych ,že čím odtučněnější jogurt,tím víc škrobů a jiných příměsí tam je. Jogurty kupuji jen ty velké Hollandie nebo v Lidlu s probiokulturou,jaký je tam podíl tuků už netuším,ale není tam nic navíc.Smetanu kupuji jen vyjímečně,tak to moc neřeším.Ale mrknu se zítrana ni.Koupila jsem si smetanu na vaření s obsahem tuku 12%,tak uvidím....
Ahojky
Jessi
| 20. 2. 2009 21:46
všem.Vítám novou dělitelku.Strepi pomazánku jsem udělala je výborná. Jen se chci zeptat,nikdy jsem neřešila zakýsané smetany. Moc na to složení nevidím,ale vzala jsem si pořadné brýle a všude škroby.Kterou značku kupujete.V tesku jsem našla Zott ,jsou jěště vůbec nějaké.Nechápu,že to tam je,na jogurty si už taký dávám pozor,ty škroby cpou všude.Jsem masožravec,takže víkend bude maso,a nějaká zelenina.Teď si dávám suš.meruňky.Mějte se pa.
pesan
kyti1
| 20. 2. 2009 17:19
Jo ještě se mi stako poprvé,že jsem utahala toho mého Jacka.Když jsme přišli,tak lehl a vůbec neotravuje s balonkem-leží jak lemra,to ten sníh,je ho pro něj příliš. a já mam klídek-nemotá se mi u nohou.
vážení
kyti1
| 20. 2. 2009 17:13
Jo zítr jdu na váhu-minulý týden-0 ,ale ted i kdyby to bylo stejné, tak vím že mi jsou volné kalhoty a cítím se lehčeji. Je to fajn pocit .Do toho dubna než pojedu na tu dovču tak to bude vypadat líp.
ahojky
kyti1
| 20. 2. 2009 17:10
Zdravím děvčata, tak já po dvou dnech zvířat opět 2dny kytky. dnes oběd -hop do vody z celozrné mouky napůl s normální a do toho zamíchané povařené sušené houby s cibulkou. +červená řepa. byla to dobrota,dokonce i manža baštil.pak mírný odpočinek a 2 hodky na běžkách. Přišla jsem a měla hlad jak vlk. takže sváča-dýňová bulka s mrkvocelerovou pomazánkou, chvíli jsem čekala,ale ještě jsem se potřebovala dorazit.takže čajík s děleným perníkem,
Večer uvidíme. My měly 2 dny nucenou dovolenou ,tak jsem ráda,že je aspon sníh a můžu blbnout na běžkách. Ale zase na druhou stranu-kdo ho má stále odklízet,že.
Rosalii
Strepi
| 20. 2. 2009 14:52
jejda jejda...další moravanda... teda holky vy máte tady převahu tedy pokud jsem neztratila přehled...
...
Strepi
| 20. 2. 2009 14:48
Se musím přiznat ,že jsem musela ukončit pasaní díky skleroze... Vypadlo mi jak se nová dělitelka jmenuje a nechtělo se mi otvírat další okno...

Teď to tu jasně vidím...Rosalii... vítej u nás a děl si tu jak potřebuješ,my poradíme ,ty poradíš a nakonec všechny budeme hubené... MOžná... O tom pivku jsem teď psala Lence,asi to nebude s ním jen tak.Já ho nemusím,tak to nemusím řešit.Ale myslím,že je to tak jak píši.Pokud jsem to popletla,tak mě ostatní holky opraví.Jen se neboj ,tady tě nikdo ve štychu nikdo nenechá..
Ahojky...
Strepi
| 20. 2. 2009 14:41
Lenul,tak to holka nevím,čím by to bylo.Já mám stejné potíže když baštím kytky.Při zvířátkách tím netrpím.Pouze na co si já musím dávat ze všeho nejvíc pozor,je banán.To je moje skáza.Takže kytky a ještě banán... no děs Valntýna neřeš,budeš zase brzo ve forně.Pivko je potvůrka a mám takový pocit že to není tak dlouho,co tu holky o něm psaly.Když pivko,tak nealko a ještě jen v kytkách.Snad se nepletu...
můžu mezi vás?
Rosalii
| 20. 2. 2009 11:32
Ahojky, nějakou dobu už si pročítám Vaše recepty a tipy, přitom už šestý týden dělím SPLK, někdy bych potřebovala Vaši radu, jindy můžu poradit já. Při výšce 160cm,po léčbě, která sice nezabrala, ale při které jsem se hezky spravila - ze svých původních 56kg na 66kg...jsem měla 10 kilo navíc. Měla, protože díky SPLK už jsem zhubla na 61kg!Jenže nemám si s kým o tom popovídat a vlastně bych byla ráda, kdyby mé okolí vidělo, že hubnu a proč to nahlas říkat...?...a hned jsem se chtěla zeptat...jak je to s tím pitím piva?
prosba
Leenulee
| 20. 2. 2009 10:14
ahojky všichni, chtěla jsem moc poděkovat za spoustu uzasnych receptu a rad, je to tu super nějak jsem to přehnala o vikendu na toho slavneho Valentyna s pivickem a vaha sla dost nahoru.. chtela bych poradit jak nejlepe stridat a tak,aby se clovek necitil jak balon. Delim mesic,ze zacatku jsem byla moc spokojena odfoukla.. ted je to zase ve starych kolejich, sice jsem dost zhubla(hlavne na cm),ale i tak mam vecene nafoukle bricho. Jim dost mlecnych vyrobku,tak nevim Poradite nekdo,kdo mate treba podobnou zkušenost? Sorac za tu delku. Papa vsechny delitelky a krasny vikend
Ahojík berušindy...
Strepi
| 19. 2. 2009 21:32
tak za 1.šatičky,to je náááramné lákadlo...
2. ***... samosebou také ořech
a za 3. nesu salát z vaření... dnes mi přišel...

FAZOLKOVÝ SALÁT

menší cibule
1 ks

zakysaná smetana
1 kelímek

vejce natvrdo
4 ks

fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
1 sklenice

na ozdobu:

zelená petrželka

cherry rajčátka

listy římského salátu

podle chuti:

pepř

sůl
Kokos
quitinka
| 19. 2. 2009 09:06
Nazdárek!!

*** a vše z něho mám psaný od Strepi v neutrálu.

Já na jogurty ani nemám chuť.Mám ráda Floriana,ale ten jaksi nemůžu,takže nic.Ale to musli bych si mohla udělat a s tím bych ho snad snědla.
Holky,mám další motivaci,líbily se mi krásné šaty,mini s flitrama v jednom katalogu.Tak říkám před manžou,no kdybych měla o 5 kg míň,těch mých vysněných 53,tak si je objednám.A manža na to:tak až budeš mít 53 kg,tak ti je koupím
Ale teď přemýšlím,ten *** by se dal dát do toho jogurtu a s medem by to nemuselo být špatný,že?
díky
olej
| 18. 2. 2009 21:57
no tak to je pěkný, takže i v jogurtech škrob? no nic a ořechy mi říkala poradkyně kořínkový ať se jima klidně cpu....no tak holt ne a co ***? Nevíte někdo?
Díky
Ahojky
Jessi
| 18. 2. 2009 21:20
Vítej mezi náma.Určitě na to Parkan přijdeš kde ta chyba jeKdyž kupuješ jogurty a zakysané smetany čti složení.Je tam plno škrobů, dej si na to pozor.Když se jí ořechy tak málo je to tučné. Já když se do toho pustím ,vím,že je to špatně.A tak je to se vším. Všeho jen trochu .A někdy jsou chutě děsné.Radějí zeleninu jak ovoce. A to mysli už bych si dala,zítra si udělám.
Parkan
Strepi
| 18. 2. 2009 19:26
Na ořechy pozor ...! Jí se jen velmi málo,to samé jsou semínka... sice se tu nepočítají Kj ale pak se nehubne... Já sice dost používala nandle,ale to spíš na to že mi zaháněly chutě na sladké...
ořechy
olej
| 18. 2. 2009 17:37
Tak ořechy jsou neutrální..........................tak už nevim, kde dělam chybu....
kokos
olej
| 18. 2. 2009 16:35
díky, mrknu tam.
parkan-Lucka
ajina
| 18. 2. 2009 16:07
Klikni si na stránku 214 a tam strepi v jednom příspěvku přikládá základní graf.A podle tohodle grafu se nesmí ke zvířatum ořechy.
Ahojte, můj jídelníček
olej
| 18. 2. 2009 15:41
No, nechápu to, kdysi jsem zhubla hodně po dělence, ted vetšinou se totállně ucpu při zvířátkach - jím nízkot. sýry, uzené maso, často ani ne uzeniny, piju zakysanku, bílý jogurt, *** a lísková jádra, tak nějak to vypadá a nehubnu nikdy
ahoj parkan
ajina
| 18. 2. 2009 14:27
vítám tě mezi námi.Zkus napsat svůj jídelniček,je tu plno zkušených dělitelek,určitě ti někdo poradí.Na mě dělenka taky nefunguje,zhubla jsem 3 kg a vic ani ťuk.A to jsem to 3 měsíce vydržela poctivě.U mě je asi problém v porcích.Ale když musím ubrat,tak ale nedělím a kilka jak upalujou pryč.

KYTI ty si borec,takový recept skvělí,hned si ho píšu.Ale počkám s tím na horší časy.Dneska statečně papám dopoledne ovoce a teď jsem najela na zeleninu,tak doufám,že to vydržím.Nerada bych v pondělí hlásila příbitek..Váha mě tvrdě potrestala za musli,tak doufám,že to po dnešku dorovnám.
Holky potřebuju radu
olej
| 18. 2. 2009 14:00
Už jsem zkoušela asi čtyřikrát Kořínkovou, základní graf, nezabírá to vůbec na mne, ucpu se a konec........nevíte proč? Díky Lucka
Kyti
Strepi
| 18. 2. 2009 11:47
máš suprový nápad,holky tu budou skákat nadšením až zjistí,že se může mlsat dál...
Ahojky...
Strepi
| 18. 2. 2009 11:45
teda vy jste holky mlsalky... kdo to má pak vydržet když jsou tady samé laskominy...
Si piště,mé milé,že jsem také včera nevydržela a kuřecí řízánek skončil v útrobách... je jasné ,že nééé v cizích...
U nás je dneska krásný sluníčkový den a tolik to láká ven.Raději to ani pokoušet nebudu,abych zase neskončila v posteli.
Holkám držím palečky,ať mají zdravé dětičky... bradavice to je věc...není oč stát a o různých vyrážkách a exemech,raději ani nemluví...
Tak zatím...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 8. 2025 20:10
14802
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
VeDuLi