Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
parmenka
| 14. 2. 2009 13:32
Dlouho jsem tady nebyla. A když už jsem náhodou nahlédla, tak mi nešly vkládat příspěvky. Vidím, že je vás tady zas docela
dost a to je dobře. Přišla jsem vám
říct, že už nedělím a hned tak brzo nebudu. Jsem těhotná a tak bych chtěla mít
vyváženou stravu a nestresovat se.

Chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví, zda dělenka zvyšuje tlak. Než jsem s
ní začala tak jsem mívala tlak tak 85 na 55 a někdy i míň. A co jsem byla na
dělence a i teď tak mám tlak v normálu. Přeji všem nemocným brzké
uzdravení a ať vám jdou kilečka dolů skoro sami.
Jessi
Strepi
| 13. 2. 2009 21:15
Ahojky Jessi...jak jsem psala někdy to jde a tak... no vždyť víš...
Já sojové masko mámráda,ale docela asi dávám přednost jakoby šunkovému granulátu,nebo nudličkám na čínu.Občas s tím šunkovým granulátem "oblbnu" i rodinku Né že by jim to nějak vadilo nebo o to nestáli,ale tak nějak to denně na talíři mít nemusí...
Hezký večer...
Strepi
| 13. 2. 2009 21:06
Quiti,někdy to jde,někdy je to horší a někdy je pohoda.Už takhle sloužím 22 let tak už je to snad i o zvyku...
Holky u nás je zase taková zima,že ráno už se vidím jak vstávám... Už vnámmvenku píší -8,tak to bude zase nadělení.
Já si dneska uvařila hrnec zeleniny s kuřecím maskem a tak mám o zábavu postaráno.K tomu přihodím nějaký jogurtík,tvaroh a syrovou zeleninku.
Nějak mi to s těma kytičkam dneska nevyšlo.Jak jsem přišla domů,tak jsem si dala hrnek mléka,no a to je konečná... Nooo ale že by mi to zase až tak nějak vadilo,to se říct nedá... Hlavně že jsem si ráno koupila tmavé rohlíky... Je vidět,že snaha byla,ale... !!!
Mějte se berušindy moc fajn a nezapomeňte se nechat zítra hýčkat a obletovat když je ten Valentýn.Já mám celý den,tak budu hýčkat ty druhé...
Tak ahojky a dobrouuu...
Ahoj
Jessi
| 13. 2. 2009 18:36
Moni vítám tě mezi náma.Hlavně to nevzdávej, někdy to trvá déle než se začne ubývat na váze.Držím ti palečky jaký máš cíl .Strepi moc tě litují na těch nočních. Děvčata dodáváte tady chutě na sojové maso,jěště jsem všechno nevyzkoušela,ale moc na to nejsem.Některé ani neznám.Mějte se
Noční
quitinka
| 13. 2. 2009 13:37
Ahojky!

Strepi noční ti vyhovujou,Nevím tedy kde děláš,ale já na nočních byla spokojená.Jsem noční pták,takže jít spát až v sedum ráno nebyl problém.

Za hoďku jedu nakupovat do města,ale mám strach,aby mě neodfoukl vichr.No když jsem o pár kilo lehčí,že

Já dneska zase zvířatuju.Ale zítra kytkyale bude změna,a večer ta svíčková .no budu hodně tančit,abych to vytrsala.
...
Strepi
| 13. 2. 2009 01:30
Ahojky všem a nováčka vítám obvzlášť...
Nějak teď nestíhám se sem přes den dostat,to chrním před nebo po noční... no a teď také nejsem doma,aby si někdo nemyslel že mi harašía straším po nocích...
Pěkně si holky užijte víkendík a kdo jdete plesat tak ať se vám zábava vydaří
Dobrouuuu
Moni
quitinka
| 12. 2. 2009 15:23
Vítám tě mezi dělitelkami.A váha ti nejde dolů?Já ti moc neporadím,jsem tu taky chvilku.Ale zkus vydržet,držím ti
Ahojky
Monka
| 12. 2. 2009 14:08
Já jsem se taky přidala k vám a dělím stravu od 2.2.2009 ale zatím výsledky nic moc.
s rozumem
kyti1
| 12. 2. 2009 11:45
Guitinko, já jsem taky z vesnice,a tak jezdím do zdravé do Trutnova,nebo Hronova,snažím se nakoupit,abych měla zásobu ,ale pak zjištuju ,že to nestíhám jíst a je u toho záruka tak na 14 dní. Ted jsem musela něco šoupnout do mražáku jak tady někdo poradil /prý se tomu nic neděje/. Tak jsem zvědavá jaké to bude. Já to suché sojové moc nemusím radši mám jejich hotové výrobky, Radši si kupuju robi maso. To jsou takové mokré plátky , nebo mleté. Dnes zatím bílá káva, oběd čína ze včerejška, odpledne ještě nevím.
Ahojky
quitinka
| 12. 2. 2009 08:27
Ahoj holky!!

ta já včera ukončila den se salátem-klobása(já na ně jednou umřu),nakrájená,plus rajče,červená paprika a cibule.Půl na půl kečup ostrý a majonéza.No super,dala jsem to vychladit a sežrala.
No dneska jsem snídala tvarohovou pomazánku a červenou papriku.ale v poledne bude zelí s králíkem,ale i když vím,že ho nemůžu zahuštěné,tak si ho dám,já bych ho jen tak nesnědla.
Už je to na mě vidět i před zrcadlem.To je to nejdůležitější.
Díky kyti za dobáčky.Asi si udělám kytkovanou v sobotu,zítra jedu nakupovat,sama,bez dětí i manžela ,tak pofrčím i do zdravé výživy.Koupím tam sojové maso všech druhů.U nás na vesnici nic takového nevedou.
V sobotu jdeme totiž na ples-myslivecký,a to bych po mase se zeleninou měla opičku za krkem už po prvním kotýlku.No a bude svíčková,takže zase hřích,mám jich nějak hodně nebo cono uvidímne,co v ponděllí ukáže váha
...
Strepi
| 12. 2. 2009 00:41
Ahojky všem...
Jsem tu jen na skok... jsem tu načerno...
Jak si tu stále píšete o sojových masíčkách,tak už je mi jasné jak to zítra,teda už vlastě dneska dopadne.Až půjdu ráno domů,koupím si sojové masíčko a udělám si nějaký pikantní gulášek a těstovinky.... No to bude mňamka... nooo a třeba trošku čočkové polévky,přidám vločky... Jééé musím letět.. papapa
dˇobáčky
kyti1
| 11. 2. 2009 23:12
Ahoj, je to asi sojové maso na nudličky,naložené ochucené-hodíš to jenom prohřát,nebo si z toho uděláš co máš ráda. Já ho měla poprvé a moc mi chutnalo-dělala jsem z toho čínu. Můžeš přidat i do salátu. Kupuju ve zdravé výživě.
dobáčky
quitinka
| 11. 2. 2009 16:20
Holky,vy tu pořád píšete o dobáčcích,co to je?Nějak to nevím nebo co
ahojky
kyti1
| 11. 2. 2009 12:51
Já co jsem začala dělit ,tak zatím hlad nemám, spíš se do jídla nutím. dneska slunečnicový chléb s škvarkovou sojovou pomazánkou, oběd -dobáčky se zeleninou a rýží,jako čína, k svačině slunečnicový chléb a ovoce a večer uvidím asi bílé kafe. Klidně si to ovoce se zeleninou od oběda míchám protože za ty 4hodky už bych to měla mít strávený.
Vítám novou dělitelku.
Lenu
quitinka
| 11. 2. 2009 12:02
Já mám právě pocit,že jím hodně oproti vás.Tykat klidně můžeš.Je pravda,že hlad mám skoro pořád.
ahoj
Leenulee
| 11. 2. 2009 11:39
quitinko to jis tak malo?(nevadi to tykani)? to ja toho sporadam teda daleko vice a zatim se mi dari hubnout,tak pokracuju,az to bude potreba,tak uberu. Ale kdybych snedla jen to co ty vcera, tak bych umrela hladeeem
zrada
Leenulee
| 11. 2. 2009 11:32
jejda tak tahlu fotku jsem nechtela a jednak jsem ji chtela dat jen do toho maleho ramecku.. ale ja se to jednou naucim.. pardon
Kytky
quitinka
| 11. 2. 2009 11:26
Achojky!
Já včera taky kytkovala,ráno psyliový chleba s medem,pak zase,ale bez medu,odpolko hranolky-byli jsem totiž na cestě z prahy v té hrůze,jak hlásili v televizi.A malá měla chuť,tak já si dala taky,ale bez tatarky,tak snad to nebyl takový hřích,ale jenom hříšek,a večer mex.fazole.těch byla trocha,sežrala bych víc.
No dneska maso,ráno slaniku s vejci-4 bílky a 1 celé vejce,teď si vařím kysané zelí s masem-tedy klobásou,a večer asi bramb.salát bez brambor,ještě nevím.

Mám pocit,že málo piju.Pořád se musím nutit.
Ahojte holky
Leenulee
| 11. 2. 2009 11:14
Precetla jsem si spoustu Vašich příspěvků,abych byla s dělením více v obraze a bomba nejen,ze se citim jako bych byla mezi Váma jak doma(dlouho), ale dozvedela jsem se odpovedi na veskere me otazky. Delim od 23.1.09 a fakt se mi to libi. Jeste vice,kdyz pozoruju pokroky . Nebude Vam vadit,kdyz se budu pravidelne pridavat k diskuzi? Fakt se mi tu mooooc libi a podporuje me to,abych nesnedla co bych nemela..protoze tady se dozvim naaaprosto vse Preju krasny den papa
Pro Jessi
kyti1
| 10. 2. 2009 20:36
Ahoj ,koukám, že tam nemáš vůbec žádné ovoce. Zkus si na talířek nakrájet jablíčka a pomeranč nebo co máš ráda. a sedni k tomu a bašti do sytosti. Snad tě hlad přejde. Pa ještě makám, ale za chvíli už padla.
ahojky
Jessi
| 10. 2. 2009 19:39
tak jsem si dneska dala kytičky a mám pořad hlad.Ráno krajíček s medem,pak ovoc.tyčinku,ve14hod.těstoviny-kečup-tofu-kompot.mísku.V16hod.těstoviny nasladko s medem taky takovou mísku,v 18hod krajíček chleba jen tak bez ničeho a už zase nevím co bych snědla.Mezi tím 5 šálků kávy.Mám radějí masko.Vyky a Strepi užívejte medicínu ať jste brzy fit.Já mám doma kolem sebe same marody, horečky 40st.Jenom čekám kdy to na mě skočí. Pa
Ahojík
Strepi
| 10. 2. 2009 14:34
já dnes k snídaní jogurtík,mléko a jedno vejce a k obědu dušenou zeleninku.Co bude k večeři ještě nevím ... ale něco vymyslím.Zítra si musím skočit koupit pohankové mléko do kávy,došlo mi a kdybych si vzpomněla s kytkovanou,tak bych měla smůlu
Viki jsem,že jsi se alespoň zastavila na kus písmenka tady u nás.Já trpím na průdušky každý rok a jako správný blíženec si to několik týdnú i měsíců každoročně užívám... Letos jedu zatím 4.týden s průduškou,ale je to o moc lepší.Vyčetla jsem,že je na takový kašel nejlepší mateřídouškový a jitrocelový čaj.Jeho kombinace je ještě lepší.Tak si každé ráno uvařím do džbánku jitrocel s mateřídouškou a je to vážně bomba... vyzkoušej...
Jessi,Janté je janek a sněženky mám už dnes také pod sněhem.Dneska jsme tu měli opravdu úžasně.Ráno vánice,sněhu docela dost,pak už se nevědělo co bude padat dál.Chvilku sníh,chvílku pršelo,pak se sypaly kroupy... no blázinec...
co jsem baštila
kyti1
| 10. 2. 2009 12:10
Ahojky,tak včera večer jsem si šoupla ještě ementál a rajčátko.taky jsem zhřešila a jeden kousek z vánoční mléčné kolekce.
Dneska už jsou ty záda lepší. Ráno hrnek kakaa,oběd -dušená mrkev s vepřovým, na odpoledne do práce zeleninový salát s tunákem a večer zakysanou smetanu s kakaem. jsem zvědavá na váhu -jestli to bude jako minulý týden to by byl Za chvíli pádím do práce ,tak se tady mějte fajn a budu se těšit na čteníčko,až příjdu večer
ahojky miláčkové
Vyky
| 10. 2. 2009 09:06
Mám radost, že jste se tak rozepsaly, vítám nováčky a všem kdo zhubl ze srdíčka gratuluji. Ze mě se stala Šípková Růženka, děcka skoro pořád spím,a když vstanu, tak zblajznu co vidím a zase zalehnu. Do koláčů žloutky ne, já jsem to řešila listovým těstem, měla jsem z něho koláče s jabkama a štrůdl a hubla jsem krásně. Strepi, tvá psí děvčica je krásná, to je kožíšek. Udělala jsem si hrnec masové polévky, tak snad nezhřeším. Jak píše Strepi, ani já se nemůžu moc smát, jinak mě přepadne kašel. I když už menší, ale raději ho nedráždit. Jsem nějak bez nálady, snad se to zlepší. Ale určitě jsem také zdrblá z těch mých kil, nějak se do hubnutí nemůžu zakousnout. Pusinky pá,pá
Ahojky
Jessi
| 9. 2. 2009 20:18
Moc vás všechny zdravím.Hlavně vám gratulují k vaším úspěchům v hubnutí.Mě to neposlouchá.Nemám se čím pochlubit.Děvčata pár dnů jsem tu nebyla a tak čtu a čtu.Strepi u nás bylo taky krásné jaro,ale sněženky mi jěště nekvetou.Ale po včerejší chumelenicí u nás vládne zima.Strepi, máš to ale krasavici,je nádherná .Udělaly jste mi chutě na těstoviny,tak si je zítra udělám z uzeným tofu.Vždy jak se dostanu do města tak si to koupím.Vydrží dost dlouho v lednici.Je dobrý i tofu zeleninový.Co se stalo z naši Vyky nikde jsem jí neviděla.Mějte se hezky
kytka-zvíře je to jedno
kyti1
| 9. 2. 2009 18:51
Ahoj, tak jsem se dobelhala k netu. Ráno jsem vstala a chytly mě záda-nevím jestli to nejsou ledviny a nebo od vaječníků. Bolí mě v kříži a jde to totiž až dopředu. Vzala jsem si vono a ležela-trochu se to zlepšilo. Zítra mažu za doktorem Včera jem neměla moc hlad,takže večer jenom masko od oběda a salát.
dnes až v poledne kousek uzené ryby a v 17hod .lečo s šunkovou klobásou. Nějak nemám hlad, jak jsem začala dělit. Ještě před 14ti dny jsem sjela co mi přišlo pod ruku. Já osobně se po masové cítím těžko,ale když mám na ni chut tak co s tím??? když mám kytky tak mi je lehčeji.. Zatím baštím jen takové základní jednoduché blafy ,ale až budu toho přejedená tak budu tvořit. Zarazil mě ten žloutek, to je nové může mi to někdo říct blíž??? Co jsem četla asi před 4 lety tak tam bylo vejce-zvíře
Jo a jíst můžeš zvíře -kytka, jak ti to vyhovuje na počtu dní nezáleží.
koláč
quitinka
| 9. 2. 2009 18:22
Strepi,já ho už upekla,tak si dám jen jeden kousek na chuť ke kafi na cestě.Ale ono mi stejně moc nezůstane,protože jsem zanesla ochutnat máti 4 kousky a manža s malou ho likvidují,tak aby mi na tu cestu vůbec zbyl.Prý na dietu velice dobré říká manža.
Viki ,Jessi
Strepi
| 9. 2. 2009 18:07
holky naše kde se touláte??? Není o vás nikde oni písmenko a my tady trneme zda jste se už nevydaly někam za jarem...
Leenulo
Strepi
| 9. 2. 2009 18:06
to samé i pro tebe.Recepty jsou sesbírané z celé této diskuze jak je sem holky dávají.Některé se při hubnutí opravdu nehodí.Ale pokud si vždy receptík dobře přečteš,tak ti bude hned jasné,jak to je.Takových sladkých a hlavu matoucích receptů je tam jen velmi málo.Takže si je buď smázněte s Quitinkou nebo se jim vyhněte....
Jak dlouho budeš držet zvířátka a kytky je jen a jen na tobě jak ti to vyhovuje.Já baštím zvířátka raději než kytky.Ty si dávám jen velmi občas a to ještě vždy,když vím že budu doma... Následky kytičkové stravy na můj organismus mají velký dopad a jsem vždy jako balón....Jeden den je v pohodě ale víc dní na kytkách... no... raději nemyslet
Quiti
Strepi
| 9. 2. 2009 17:58
jak píšeš o tom koláči s temi žloutky,tak to je taková mlska pro ty berunky,co už zhubli a jsou už jen na udržovací dělené stravě.Já bych se tomu tedy raději zdaleka vyhla.Odbornice - Viki - by ti to vysvětlila jak je to s těmi žloutky.Normálně ale do kytek v základní dietě nepatří....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 8. 2025 17:49
14796
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
VeDuLi
5. 8. 2025 21:17