Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojky berušky
Vyky
| 3. 2. 2009 21:46
Začínám ožívat, i když se mnou kašel škaredě kroutí. Ale dnes jsem byla podrobena ostrému pohledu dcery a ta mě zdělila, ať se jdu na sebe podívat do zrcadla, že jsem moc přibrala, že s okem pojede do nemocnice kulička. Děcka, řekla to velmi jemně, ale se mnou zacloumala hanba a tak nečekám až chřipka zhyne a začínám hubnout od zítra.
Ale omlouvám se z vážení, fakt nemám odvahu vlést na váhu. Tak se babulky opatrujte, pá,pá
Ajinko
Vyky
| 3. 2. 2009 01:33
posílám ti velikou gratulaci, to je nádherný úbytek kil. Já o nich raději mlčím, i když mám po každém jídle průjem, zjistila jsem, že ho mám po prášcích na kašel. Ale jak mě bude líp, hned se polepším. Také vítám novou dušičku, stejně jako Strepi jsem jméno zapomněla, tak se nezlob, budeme hubnout všechny společně, jen co nás bacil opustí.
Děvenky mějte se krásně, pá,pá
Jeminkote
Strepi
| 2. 2. 2009 21:02
sotva tady funim,hlavu mám jako dýni a když už jsem tady cosi semolila,tak jsem někde klikla a všechno mé datlování zmizelo....
Vítám novou berunku - omlouvám se ale úplně mi vypadlo jméno...hlavně ať je ti tu s náma fajn a daří se ti něco zhubnout.Kileček máš jenom pár,tak to bude brnkačka,uvidíš...

Já hlásím kilo nahoře,tak nic moc oslava se konat nebude,třeba někdy příště...
Mějte se holky moc fajn a já šupajdím do postýlky...
Ahoj berunky
ajina
| 2. 2. 2009 20:04
moc vás lituju,že vás to takhle schvátilo.My se zatím držíme,děti trochu pokašlávaj,jinak jsme v pohodě.
Vyky chudinko,tebe nejvíc lituju,co tebe všechno nepotka.

Tak všem marodům přeji brzké uzdravení.

Jinak hlásím,že po 3 týdnech mého hubnutí mám dole 5 kg a 6 cm v pase.

A na závěr ještě vítám novou dušišku
Ahojky
Jessi
| 2. 2. 2009 20:03
Guitinko vítám tě .Já už dělím dva roky.Zvykla jsem si na takový způsob stravy.Určitě se ti ty kilča podaří shodit.Držím ti palce.
nováček
quitinka
| 2. 2. 2009 19:32
Ahoj holky!!

Můžu se mezi vás přidat?
Začala jsem s dělenkou minulé úterý,mám dole 1 kilčo.Potřebovala bych tak 6-7.
Jsem na MD,Jonáškovi je 7 měsíců a ještě máme Kristýnku-9,5 roku.
Nějak mě to samotnou nebaví a dochází mu inspirace,protože mi připadá že jím pořád jedno a to samé.
Jinak je vás tu hodně marodů tak přeji brzké uzdravení.
ahoj marůdkové,
jaanka
| 2. 2. 2009 16:36
klátí nás to tu jednu po druhé.... .Měla jsem teď nemocnou holku.Nemělo to takový těžký průběh,spíš to byla viróza než chřipka.Snad ji to znovu nepoloží.Já jsem docela v pohodě,jen mě chvílemi mrazí..Bojim,bojim

Buďte statečné a držte se!!!

Ubylo mě půl kilča.
Ahoj děvčata
Jessi
| 2. 2. 2009 13:44
Zdravím všechny,hlavně Strepi a Vyky přejí brzké uzdravení.Děvčata bude líp.Už aby tu bylo jaroa hodně sluníčka.
zdravím všechny
Vyky
| 1. 2. 2009 18:39
Tak a už ji mám taky. Teda, ta je ale protivná. Že mluvím o chřipce, to jste bobíci určitě pochopily. K horečkám, kašli a rýmě se mě vyvrbil opar v nosní dírce, děcka to je jako v mučírně, když se odhodlám utřít nos. dcera se dala slyšet, že vypadám zbědovaně, no až na to, že stále vypadám jako vylovená z rybníka, jak ze mě leje, by to ušlo. Z očního se musím odhlásit, takhle tam nemohu. Tak se pusinky opatrujte, další podrobnosti zdělím, jak mě bude líp. Marůdkům přeji uzdravení, pá,pá
ahojda všem
delenka
| 1. 2. 2009 17:29
nějak nestíhám ale já za leden schodila 6 kg , tak kéž by to tak šlo dál

všem marodům přeji brzké uzdravení a ať nám to dělení co nejdýl vydrží
Ahojky holky...
Strepi
| 1. 2. 2009 11:34
tak já už jsem zase v posteli... né a né se toho zbavit už aby bylo teplo a vymetla jsem bacily z domu... Asi si to doma přehazujeme jeden na druhého,jinak to nevidím.Tak jsem se teď dala do baštění kysaného zelíčka,to moc miluju ale na štítnou se moc jíst nemá,tak co s tím,co ??
U nás dnes máme krásně nasněžíno,tak je to příjemné.
Mějte se moc fajn berušindy a držím vám palečky ať se v chřipce neplácáte jako já...
alanis85
Strepi
| 29. 1. 2009 17:33
Dotazník je super,už jsem ho vyšťourala.Na tomhle odkaze tady se mi Vaše stránka neotvírá... Hezký den
Ahojky
Strepi
| 29. 1. 2009 08:24
Ahojky berušindy... tak jsem tady.Chřipka mě skoro položila,tak mám antibiotika a už je to docela dobré.Na pondělní vážení jsem nemohla přijít Pc bylo u svého Pc lékaře na preventivní kontrole a včera bylo přivezeno domů leč obsazeno dcerou
Jinak váha stejná,ani dečko ... no ani se nedivím... chodila jsem prckovi na siroupek z jitrocele a mateřídoušky... Ale na kašlík dobrý,fakt jóóó
Tak se mějte a hlavně nestonejte...
Výzkumné šetření Nadváha u žen
alanis85
| 28. 1. 2009 09:51
undefinedundefined

undefined

Dobrý den, dovoluji si se na Vás obrátit s prosbou o
vyplnění dotazníku v rámci mé diplomové práce Obezita v gynekologii. Je určen
pro ženy s nadváhou. Naleznete jej na

www.obezita.kubikula.net

Jeho vyplnění je anonymní, udaje nebudou nijak zneužity.

Nejsou v něm zjišťávány žádné osobní údaje.

Za Váš čas předem děkuji
V.Kašparová
ahoj pusinky
Vyky
| 27. 1. 2009 20:45
tak a teď jsem zapomněla, kdo tak krásně zhubl, moc gratuluji. Děcka zoubka se nebojím, ale zjistila jsem, že zákal se laserem nedělá, tak příští středu se v nemocnici dovím, kdy půjdu pod kudlu. U nás řádí chřipajzna, vnuk má zánět průdušnice, teda ten kašle a má rýmu a já mám strach, že to chytnu od něho.
Dietu nedržím, já se do ní obuji, až budu mít po operaci.
Všem marůdkům přeji rychlé uzdravení, opatrujte se kočenky pá,pá
ahojda všem,
jaanka
| 27. 1. 2009 17:33
ani já nemám dobré ,respektive žádné výsledky .Váha si se mnou dělá co chce.Kilčo sem kilčo tam.Trošku jsem teď povolila.Nastoupila jsem do nového zaměstnání a jsem z toho fyzicky i psychicky trošku mimo.Jak se znám,spíš přiberu než naopak.Já a moje nervy... .

Berunky,hodně zdaru a marůdkům brzké uzdravení .Taky mám jednoho doma. Bude líp!!!.
Ahoj všem
Jessi
| 26. 1. 2009 21:30
Aji moc ti gratulují. Já jsem se jěště v sobotu těšila kilo dole,ale dneska ráno už to nebyla pravda.Pořad si to se mnou hraje.Vyky moc ti držím palečky.Zas bude dobře. Strepi chudinko,nemocná a do práce. U nás prozatím vládnou angíny.No nechci nic přivolavat.Tak se mějte pa
Ahoj všechny,
ajina
| 26. 1. 2009 20:19
kdepak všechny jste a co je s pondělním hlášením výsledku?I příbraná kila se hlásí,ale to není můj případ,sice to není jako minulí týden,ale malý úbytek mám.Tak já hlásím,že za 14dní mého hubnutí mám dole 4,1kg.
...
llucinka
| 26. 1. 2009 09:28
Ahojte holky, tak jakpak se máte?

Vyky: Přeju, ať to se zobkem dopadne dobře a také přeju úspěšnou operaci oka. Moje babička na to byla taky a teď vidí jako rys Teda skoro

Jinak berušinky, držím se celkem, ale minulý víkend mi to uletělo a měla jsem koblížky... No a pak se to se mnou nějak vezlo a vezlo, ale včera jsem se nastartovala zpět a dneska jedu taky zase podle plánu. A v šupleti mám 32 těch kulatých sladkých žvýkaček, které miluju... Takže si budu muset nechat zajít chuť

A co jinak, jak se vám to daří? Snad vám dělenka funguje a jste spokojené!

Jinak mám doma ten crossový trenažer a je to fakt super věc, začínala jsem na nějakých pěti minutách a po 14-ti dnech už jezdím dvacet Tak snad mi to vydrží...

Mějte se moc hezky a já zase nakouknu!
....
Strepi
| 24. 1. 2009 16:30
Týjovajda... Nikde nikdo... Holky snad neležíte jako my doma. Nás ta chřipajzna smetla všechny
Dá se říct že jsem od čtvrtka nevylezla z postele a zatím nic moc... Pomalu se připravuji na zítřejší celý den a asi budu ráda až večer dorazím domů a padnu do pelíšku...

Hezký víkendík vám všem a v pondělí ahojky...
ahojky...
Strepi
| 22. 1. 2009 17:25
jdu se mrknout jak se vám tu berušindy daří
Vyky neboj se nic bude to dobré.Zoubek to nic není,chvilka strachu a půjdeš zase vesele domů Kukadla ti také vyléčí a budeš mít jaro v těch nejkrásnějších barvičkách...
Já mám dneska kytkovanou,ale nějak mě nebaví a honí mě mlsná.Navíc na mě něco leze,tak se cítím úúúžasně... Ráno už bude lépe,žádnou chorobu nechci...
Mějte se a někdy zase ahojky....
vyky
delenka
| 21. 1. 2009 21:34
nevěš hlavu , vše bude dobré uvidíš
:-(
pomnenkaa
| 21. 1. 2009 15:48
Vyky
tak hodně štěstíčka, určitě to bude brzy zase všechno fajn!
A brzy budeš mít myšlenky jen na dělenku
ahoj kočenky
Vyky
| 21. 1. 2009 12:36
Já moc důvodů k radosti nemám. Jak mě stále bolela půlka hlavy, takže jsem raději ležela se zavřenýma očima, tak jsem zjistila, že na levé oko nevidím, mám šedý zákal. Zjišťuji, kam na operaci, chtěla bych lejzrem, snad to píšu dobře, protože jsem byla s pravým také a už se bojím. No a půjdu na trhání s posledním zoubkem, samé radosti. Blahopřeji všem co zhubly, já teď na to nemám myšlenky.
Pusinky pá,pá
ahojda
delenka
| 20. 1. 2009 19:02
ohledně meltého masa , jáho jím hodně, třeba holanďák si dělám leč nez struhanky, švédský masový kuličky nebo čevaby jen tam nedám strouhanku nebo mouku a se zeleninou je to ňam ňam , a to hubnu taky
krásný dělený den!
pomnenkaa
| 20. 1. 2009 07:25
Tak krásný dělený den všem!
pracovat je třeba, tak se loučím
mleté maso
pomnenkaa
| 20. 1. 2009 07:22
nevím,kdo se tu ptal na to mleté maso. Našla jsem receptík, budu ho asi zkoušet dnes, vypadá to dobře
Zapečené cukety
undefinedundefined

undefined4 menší cukety 1/2 kila hovězího mletého masa
koření na mleté 1 větší cibule česnek 200 g strouhaného sýra Cukety omyjeme a
podélně rozpůlíme, vydlabeme dužinu aby vznikly "lodičky" a na 10
minut vložíme do vroucí osolené vody. Mezi tím si na pánvi osmahneme na drobno
pokrájenou cibuli a opečeme mleté - řádně ho rozdrobíme a dochutíme kořením dle
vlastní chuti. Přidáme dužinu z cuket a klidně ještě co kdo má rád. Lehce
povařené cukety naskládáme do pekáčku, naplníme masem a zasypeme sýrem.
Zapékáme jen chvíli, stačí do rozpečení sýra. Já nakonec přidala trochu
grilování - sýr pak hezky zkřupnul. Jinak myslím, že je do směsi možné dát více
ingrediencí. Rajčata, papriku,šunku, slaninku... no co kdo má
gratulace!
pomnenkaa
| 20. 1. 2009 07:20
Uff, no to my dalo vás dočíst To mám za to, že sem chodím tak málo.
Gratuluju k shozeným kilčům!!!
Já mám od 5.1. 1kg dole není to moc, ale zase se musím pochlubit že jdou dolů cm! Prsa a boky zatím nic, ale v pase a pod prsy hezký úbytek!
Tak uvidím, co bude po dalším týdnu.
Taky mám krááásnou tabulečku
Aji
Jessi
| 19. 1. 2009 20:26
Moc gratulují
Ahoj
ajina
| 19. 1. 2009 14:38
Tak já všem moc gratuluju ke shozeným kilečkům,a hlásim že za první týden mé vymyšlené diety jsem o 3,2kg
lehčí. I já mám z toho velikou radost a chuť pokračovat.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 8. 2025 17:49
14796
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
VeDuLi
5. 8. 2025 21:17