Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj
Jessi
| 19. 1. 2009 12:42
Gratulují vámjste dobré.Strepi tobě to jde.Já nemám co nahlasit moc mě to štve.Až se mi to podaří budu,ale bojím se bojím.Dneska jsem na zvířatkách.Měla jsem dva dny kytičky.Dám si kuřátko a večer šunku+zeleninku.Mějte se pa.
ahoj holčiny,
jaanka
| 19. 1. 2009 11:06
tak i já se jdu pochlubit....Není to tak horké...Jak jsem předpokládala,úbytek je malý.Od 1.1. je to malinko přes 2 kilča .Nemám digi váhu,je to jen odhad,asi tak 2.20kg.Od začátku roku nic moc,ale i při tomhle tempu by to bylo v létě vidět.

Gratuluju všem ke shozeným kilečkům
Ahojík...
Strepi
| 19. 1. 2009 08:22
Tak jsem tady..... a hlásím že od 4.1. jsem na tom o -5,1 kg lépe a mám radost !!!!!
Kéž by to tak vydrželo a šlo to takhle dolů stále...

Mikkýsku gratuluji....
pro všechny
delenka
| 18. 1. 2009 23:50
tak se mějte kočeny držte se a hezky dělte ať jste na sebe pyšný
jaanka
delenka
| 18. 1. 2009 23:48
pokud budeš dělit třeba půl roku v kuse tak když pak začneš normálně jíst tak se váha chvíli drží ,ale po určitém čase už jde zase nahoru, toť moje zkušenost a zkušenost z mého okolí
Vyky
delenka
| 18. 1. 2009 23:46
nic si z toho nedělej ,já jsem se loni celý rok přemlouvala k dělence a prostě to nešlo.druhý den jsem se cpala dál a dál,asi to chce se na sebe opravdu zdravě naštvat a pak s tím začít pokud to necítíš vnitřně tak se stejně úspěch nedostaví,

jí dělím poctivě 14 dní a nehřešila jsem ani jednou takže jestli vydržím ještě dalších 14 dní tak bude ta kritická doba za mnou a bude to dobrý, ale mě je opravdu lépe cítím se lehounká a to mi stojí za to dělit ,zažívání netrpí
ahojda holky
delenka
| 18. 1. 2009 23:43
tak já sem to pondělní vážení udělala teď večer a hlásím ,že od 4.1 mám dole 4,5 kg takže super
jessi
ajina
| 18. 1. 2009 22:30
ahojky,možná z mého příspěvku vyzní,že lehce zhubnu.Ale tak to není,já hubnu taky těžko,první kilo je hned dole,ale pak se to sekne a třeba i o pul kila vrátí,to jsem pak ve fázi,že bych nad sebou brečela a nacpu se,že jsem zase na začátku a mám depku,že nevím kudy kam.Pak to nějak překonám,zkusím něco jiného a zatím se vždy povedlo.
Teď jsem přišla na to,že když se jí od oběda jen zelenina a pul tmavého rohliku,tak váha bleskově letí dolu.
Kdo má rád zeleninu,tak teda fakt doporučuju.
Ahojky
Jessi
| 18. 1. 2009 14:03
Přejí vám všem krásný den.U nás je krásně svítí sluníčko. Aji máš to dobré,že dokažeš lehce shodit. Mi když tělo stopne,tak nic.Celý týden jím menší porce a nic.Další půl kilo nahorů.Asi mi blbnou hormony,nebo už nevím na co to mám svést.Dva roky dělím nejím normalně, protože mám strach,že bych ty kila měla znovu.A teď mi tak klidně přibývají no prostě.....Držím vám palečky a gratulují k vašímu hubnutí pa.
jaanka
ajina
| 17. 1. 2009 23:14
Ahojky,tak já se svou váhou bojuji až od 20 let.Do té doby jsem byla docela hubená.Po dětech jsem skončila na 77 kg.podařilo se mi shodit 17 kilo již dříve zmiňovanou dietou.Pak jsem za rok 7 kilo přibrala,Ty jsem shazovala od únorala loňského roku tady s holkama.Včervnu jsem to měla dole.Jenže já když nic nedržím,tak jim hodně sladké a taky dvojté porce.To mi každý říká,že jim hodně a tlousnu,jen proto abych mohla hubnout a tak jsem se do minulého pondělí vyžrala na 70.6 kg.
Já dokážu zhubnout,ale váhu neudržím.Možná kdybych při dělence snížila porce,tak bych hubla,to pak ale nemusím dělit,když musím koukat na množství.Ach jo.

Dneska se musím veřejně pochválit.Před chvili jsme přišli z oslavi ,synovec měl narozeniny.Samozřejmě tam nebylo nic co bych jako mohla a tak jsem se od 5 opoledne jen dívala na ty chlebíčky a jednohubky a dort a cukroví.Sliny mě div že netekli,ale odolala a nic neochutnala.
No a švagrová si hned všimla,že se neláduju a povídá že si všimla ,že už jedu s váhou zase dolů.Tak mě to potěšilo,a postrčilo,abych vydržela.
Tak doufám,že budu náležitě odměněna.Výsledek nahlásim v pondělí.
Strepi,
jaanka
| 17. 1. 2009 19:24
moc držím tatínkovi palečky,určitě se dá zase dohromady.
Díky za receptík na masko.Dostala jsem na něj docela chuť,už jsem ho dlouho neměla.

Taky jsem si vytvořila tabulku na ty svoje úbytky.Jen doufám,že tam bude co zapisovat. Vyznačila jsem si každý měsíc jinou barvou a zároveň i každé pondělí.Mám z ní radost,je jednoduchá,barevná a přehledná.Jen ten elán,aby vydržel...

Tak a samochvály bylo dost....

Aji,píšeš,že potřebuješ shodit 10 kilo.Promiň mi tu netaktnost,ale jen by mě trošku zajímalo,jestli ti šla váha nahoru,když si přestala dělit.Jestli byla nějaká reakce...Dolů to nešlo...Omezovala si se v jídle,než si začala s novou dietou?Já jsem si ta shozená kila držela docela dlouho,ale pak to šlo ráz na ráz.Ale jenom mojí neukázněností!!!
Přeji ti hodně úspěchů s novou dietkou a zůstaň nám věrná.
achich, ach
Vyky
| 16. 1. 2009 23:47
Jdu se přiznat, zapékala jsem vnukovi mleté maso s palačinkama a nikde nebyl nikdo, kdo by mě po té ruce praštil, tak jsem ochutnala trochu a pak hodně. Moc se stydím, nemůžu se děcka dostat do formy. Myslím si, že je to tím, že nechodím ven, potřebuji se pořádně uzdravit z nachlazení a tak nevím, co bych slupla. Potřebovala bych pořádně vynadat, abych se vzpamatovala.
Přeji vám babulky příjemný víkend, pá,pá
strepi
ajina
| 16. 1. 2009 21:27
Tak
Aji
Strepi
| 16. 1. 2009 21:23
už musím letět... ráno jdu na celý den tak si ještě musím připravit věci a baštění s sebou...
Měj se fajn a zase brzy tady...
Dobrouuuu....
Aji
Strepi
| 16. 1. 2009 21:20
tak to jsi holka šikulka... a s tí rotopedem ještě větší...
Já ho odstranila z domu...
strepi
ajina
| 16. 1. 2009 21:16
To není daná dieta,ale má vymyšlená
Z hodně diet jsem si sestavila vlastní.Někde jsem vyčetla že když se jednou týdně drží ovocno-zeleninový den,tři kila za měsíc jsou v pohodě pryč.Tak tím jsem začala a zjistila,že to není drasticky a vůbec jsem neměla hlad.Tak mě to nastartovalo a další den jsem zjistila že nemám takovou potřebu jíst.(já ,takový žrout)Tak snídám ovocný jogurt a půl tmavého pečiva,pak ovocnou svačinu,oběd dietní třeba pan*** s bramborem,nebo fazole,dnes špagety s tuňákem a od oběda už jen zeleninu jakoukoli a pul tmavého rohliku a dnes misto rohlíhu sýr cottage.Pěkně si to naaranžuju a pěkně spapám a vůbec mi nevadí,že manžel se vedle mě cpe ovarem. Taky jsem oprášila rotoped a každý den 10 km.
...
Strepi
| 16. 1. 2009 21:06

chtěla jsem napsat - ODKLIKLA....
to jsem ale dřevák...
...
Strepi
| 16. 1. 2009 21:04
jsem si to odlkikla...

To se ví že se přidej. Bude to sranda až sem budeme v pondělí psát -0,1 nebo -0,5 ... no uvidíme kolik "deček "se komu zadaří...
Aji
Strepi
| 16. 1. 2009 21:01
Ahojky Áji... ale že by jsi se tu hned pochlubila jakou to dietku držíš,to nééé...
Ahojky
ajina
| 16. 1. 2009 20:55
Moc vás všechny zdravím .Od pondělí jsem v tom hubnutí s vámi.Potřebuji zase zhubnout 10 kg.Tentokrát nedržím dělenku ale jinou dietu.,protože při dělence jsem za 3 měsíce nezhubla nic a teď po necelém týdnu se první ubytek dostavil. Proto prosím můžu se k vám přidat do pondělního vážení?
Ahojky holky...
Strepi
| 16. 1. 2009 14:24
Tak jsem tu zase na skok... Mám te´d docela co dělat,tatík si vymyslel že si bude polehávat po špitálech a tak máme na starost ješrtě jeho dům a zvířátka... No jo no...nedá se nic dělat,hlavně aby se dal zase dohromady a byl v pohodě...

Janinko,tabulku si klidně udělej v microsoft excelu.Je to jednoduché.Také mám svou vlastní vážící tabulku a hned jak zjistím kolik mám,tak si tam hned písnu o kolik mám měně a hned vídím jak mi to jde nebo nejde.
No a na to mleté masičko mám jednoduchý recept.
Masko dám do hluboké pánve,malinko podleju vodou,přídám kousek masoxu,koření Adžika a koření na špagety a dusím pod poklicí.Maso si pustí šťávu i tuk a když je maso měkké,tak ho nechám úplně vydusit a pěkně ho orestuju aby mělo dobrou chuť a pěknou barvičku.Pokud se ti vydusí moc tuku,tak já ho vždy nechám nasáknout do papírových ubrousků.
No a pak už si s ním můžeš dělat co chceš.Buď si ho dáš k nějakému zeleninovému salátu nebo si do části maska zeleninu přidáš a máš z toho prima směs.Já do toho dám vždy co mám a hlavně hodně čínského zelí.Malinko spolu podusím a pak už si jen baštím...
ahojda všem,
jaanka
| 16. 1. 2009 11:46
koukám,že je to tu na smutnů notečku... To je asi tím špatným počasím,že došla dobrá nálada ... .
Jessi,nic si z toho nedělej,nejsi sama,komu to nejde.Snažím se ,jak to jen jde,ale jako pírko se určitě necítím.Ale připojím se k pondělnímu vážení.Přinesu váhu od sousedky,kam jsem ji odnesla,abych se v prvních týdnech nevážila.Vím,že mi to jde pomalu,tak to nijak neřeším.

Kočičky,jste některá šikulka,která by to naše pondělní vážení dala do nějaké pěkně přehledné tabulky?

Půjdu teď na nákup,koupím si nějaké dobré papání na víkend.Máme v plánu dušenou zeleninu a kuřecí prsíčka a druhý den asi pan***.Co budete vařit vy???Máte někdo dobrý recept na mleté maso?

Přeji všem krásný a pohodový víkend
ahojky
Jessi
| 15. 1. 2009 19:14
Všechny zdravím.Vám to tedy jde to hubnutí gratulujími jde váha pomalu nahoru.Dneska mám kytičky,držím se držím a jsem smutná. Ráno jsem měla krajíček chleba a tofu,v poledne fazole s kečupem, a teď mám zase hlad musím aspoň krajíček chleba.Mějte se pa.
Děcka ahoj
Vyky
| 13. 1. 2009 16:59
Nechcete počkat s tím vážením až trochu splasknu? Asi by mě hanba fackovala, hubnu jaksi pomalu, tak nemám odvahu lézt často na váhu. Ale jestli na tom trváte, tak se od pondělí zapojím. Měla jsem pečené kuřecí masíčko, tak mám v žaloudečku jako ve vatičce. Gratuluji vám holčinky k úbytkům, jste dobré.
Tak se pusinky mějte prímově, pá,pá
teda já jsem
delenka
| 13. 1. 2009 13:03
no tak jsem vám to napsala hned 3x jakou jsem měla radost
ahojda všem
delenka
| 13. 1. 2009 13:02
tak stále dělím, pneumatičky okolo těla se zmenšily na polovinu radostný to pohled do zrcadla, na váhu polezu ,ale až v neděli.Cítím se skvěle, taková lehounká ani mlsná mě nehoní Zatím teda já se teď můžu uplácat po zapečenou brokolici mám na ni zuas děsnou chut tak si ji dnes opět udělám
ahojda všem
delenka
tak stále dělím, pneumatičky okolo těla se zmenšily na polovinu radostný to pohled do zrcadla, na váhu polezu ,ale až v neděli.Cítím se skvěle, taková lehounká ani mlsná mě nehoní Zatím teda já se teď můžu uplácat po zapečený brokolici mám na ni zuas děsnou chut tak si ji dnes opět udělám
ahojda všem
delenka
tak stále dělím, pneumatičky okolo těla se zmenšily na polovinu radostný to pohled do zrcadla, na váhu polezu ,ale až v neděli.Cítím se skvěle, taková lehounká ani mlsná mě nehoní Zatím teda já se teď můžu uplácat po zapečený brokolici mám na ni zuas děsnou chut tak si ji dnes opět udělám
jaké kde nic ...
Strepi
| 12. 1. 2009 15:44
když jsem tady...

Já mám dneska zvířátka.Umatlala jsem si opět ten svůj tvaroh,na oběd podusila zeleninku a mám pocit že jsem z toho tvarohu nějaká nacpaná,ucpaná nebo co... Užírám ho pokaždé jak otevřu ledničku...
Halo halooo
Strepi
| 12. 1. 2009 15:41
právě bylo zahájeno pravidelné pondělní vážení...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 8. 2025 10:36
14779
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
1. 8. 2025 11:11