Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

hezký zasněžený den!
pomnenkaa
| 7. 1. 2009 10:48
Tak dnes mám třetí den dělenky. A zjišťuji, že mám největší problém se snídaněma Byla jsem zvyklá na nějaký celozrný rohlíček a lučina, sýr... V kytičkách asi najdu nějakou sojovou pomazánku, ale co při zvířatech?? Co snídáte vy?
dělenka
delenka
| 6. 1. 2009 21:55
ahojda holky tak já se stále držím dnes jsem měla rybičku a salátek a baštím hodně zeleniny, na váhu jsem dnes nelezla půjdu až v pátek. cítím se báječně ,doslova pociťuji jak mi tuk mizí.
to jsem sma zvědavá zda budu tak ryhle schazovat jako kdysi. žádné chutě zatím, jedu zvířátka převážně sýry , maso ,rybu a kvanta zeleniny ,abych nastartovala metabolismus ,takže zatím pojedu podle I.grafu až něco schodím tak přestoupím na volnější graf. tak se držte kočeny zatím
Ahoj
Jessi
| 6. 1. 2009 21:15
Všechny vás děvčata zdravím a vítám nové.
Mikysku tobě gratulují.Jde ti to bezva.
Bylo by fajn, kdyby to tak šlo každé z nás.
No budu závidět.Nejde mi zhodit ani dvě kila.Jím hlavně zvířatka.Po dlouhé době mám dva dny kytek.
Mějte se
ahoj berušky,
jaanka
| 6. 1. 2009 21:03
jak se daří?Nezamrzly jste někde?

Jsem tu jen na skok,dcera šla pod sprchu.... .Tak bych vás chtěla jenom pozdravit a zároveň přivítat nové dušičky..Přeji vám,ať se daří,ať máte výdrž a nenecháte se odradit.

Dnes jsem neměla vůbec hlad.Rozhodla jsem se po 5 dnech kytiček pro masíčko a nakonec jsem skončila u párku.To jsem ale ostuda... .Slibuji,že zítra nebudu lenivá a uvařím si nějakou dobrotku.

Tak zatím dobrou....
mikkysek
pomnenkaa
| 6. 1. 2009 10:38
Tak to velká gratulace! Já dnes najíždím druhý den. Včera jsem měla teda nepěkný průjmík, ale vydržela jsem
Taky přemýšlím, kdy se mám vážit znovu..zkusím asi za co nejdýl..
ty brďo
delenka
| 5. 1. 2009 23:50
Ahojda holky já dělím 2 dny a 1kg dole , to je mazec ,sem koukala jak puk vážím se ve stejnou dobu ,cítím se i po těch dvou dnech dělenky vitálněji , jelikož je to už dlouhá doba co jsem naposledy dělila tak by to mohlo jít rychle už mám vypozorovaný že pokud začnu a vydržím neporušovat jede váha dolů rychle ,ale čím víc to porušuji tak tím se to zase zpomaluje, jím teď výhradně zvířátka a tak týden vydržím než si tělo zvykne. A samozřejmě cvičím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sem na sebe zvědavá jestli to zvládnu až se přehoupnu za tu kritickou hranici 14 dnů budu mít skoro vyhráno
....
Strepi
| 5. 1. 2009 20:13
tak jsem tu ještě honem na skok....

Vítej Pomněnko mezi náma...

Z kuskusem si dělávám zeleninový salát.Smíchám veškerou zeleniunu co mi přijde pod ruku,jemně zasolím,zakápnu olejem a vmíchám kuskus.Ani ho nevařím a dávám ho tam tak jak je.Šťávou ze zeleniny změkne a nabobtná....
nováček
pomnenkaa
| 5. 1. 2009 13:31
Ahojky všem, tak se přidávám do kubu a ode dneška dělím!
A prosbička - nějaký dobrý receptík na kus kus?
Díky
Vyky
Strepi
| 5. 1. 2009 10:02
ahojky Vyky... pěkně vyváříš,samá mňamka.Jak jsi se zmínila o tom dýňovém zelí,tak na něj táta také často vzpomíná.Pochází od Mikulova a tak tam o dýně asi nebyla nikdy nouze.Jen jim neříká dýně,ale i ještě nějak jinak...no hlava mapa...mám tam nějak prázdno...

Koukám že jsme se tu zase pomalu sešly jak jsme tady bývaly.Třeba se tu ještě některá z holek ukáže.
Každá máme zase své hubnoucí touhy a přesvědčení a je to fajn když se tím člověk nezabývá sám.Víc hlav,víc nápadů...
Jessi
Strepi
| 5. 1. 2009 09:55
jsem na to koukám s tím tělocvičením stejně jako ty... Také jsem se nedokázala přinutit.Jednak jsem stále někde v trapu a když už je konečně chvilka klidu a prcek nás na chvilku vyřadí ze svého programu,tak jsem ráda že je chvilku klid...
U nás je teď sněhu jako nikdy a vypadá to fakt náramně.Psí holky si to užívají a my se smetákem a hrablem také....
Ahojky holky...
Strepi
| 5. 1. 2009 09:49
Luci držím palečky aby tě to cvičení pořádně chytlo.Já měla doma rok rotoped a nějak zvlášť jsem na něm s láskou denně neseděla...
Ahojky Tlinkit,vítej zase mezi náma... Je to tady jak se zdá,běh na dlouhou trať...

Já mám dnes opět kytkovanou... Manžel přinesl ráno křupavý chlebík a patíčkou bylo rozhodnuto...no jo no..co se dá dělat masinko bude až zítra...
SPLK
tlinkit
| 5. 1. 2009 09:00
Dobrý den!!!...dneska jsem zase po roce začla dělit.... loni jsem takhle zhubla 10kg....letos bych chtěla dát dolů aspoň 15kg....tak mi držte palečky krásný de!!!
Ahoj
Jessi
| 4. 1. 2009 20:36
Taky vítám novou mezi náme,a držím palečky,aby nás ta kila poslouchala.Luci stroj vypadá dobře,jen se donutit na tom cvičit. Já měla od dcery půjčený orbitrek,ale brzy jsem ho vrácela.Neumím se do toho donutit,ale všechno se má vyzkoušet. Strepi tak nám ten čas letí....ani se to nezdá,ten rok. Vyky ty petardy na Silvestra,taky nemusím ani moje jezevčice.Každoročně se ale u nás na ulici všichni sousede sejdeme a přejeme si,kolem to střílí a jezevčice je vždy s náma.Když byla mladší ,tak jí to vůbec nevadilo,teď už jo.U nás už taky trošku nasněžilo.Mějte se
Ahooooj
llucinka
| 4. 1. 2009 19:23
Ahojte berdy, snažím se vás dočítat, začala jsem chodit sem i na jinou diskuzi na hubnutí od nového roku a představte si, že už také od 1.1. poctivě dělím. A když píšu poctivě, myslím poctivě. Dokonce jsme is i po domluvě s manželem objednala toto:

http://www.fitham.cz/…ettler-verso-307

a moc se těším, až to přijde, mělo by v úterý nebo středu a to bude teda něco. Doufám, že mě bude cvičení na tom bavit... Jinak manžel říkal, že půjdeme z domu oba, já i stroj

Tak snad to půjde. Další měření a vážení mám 11.1., tak jsem zvědavá

Přeji vám všechno nej nej nej do Nového roku a hlavně letos už s těmi kily zatočíme!!!
ahoj pusinky
Vyky
| 4. 1. 2009 15:31
Mikkisku vítám tě mezi námi, Myslím si, že nás bude víc, co chceme zhubnout a tak je to fajn, že se vzájemně podpoříme. I já jsem už hodná jako mlíko na plotně, chutě surově zaháním, děcka vařila jsem dyňové zelí s knedlíkem a k tomu pekla krůtí prsíčka, vnuk se labužnicky oblizuje a já papám vajíčka. Jsou také dobrá. Také nechci v letě vypadat jako otesánek.
Tak se babulky opatrujte, pá,pá

....
Strepi
| 4. 1. 2009 13:01
Tak se mi dneska sešel rok s rokem tady s váma na dělence... Uteklo to teda jako voda,vážně jóó...

Dneska jsem začala kytkama... Udělala jsem si čínské nudle se zeleninkou a tak to byla zase po čase dobrota...

Vítej vítej nováčku... mezi náma.... je to fajn když sem občas někdo najde cestičku...

Tak berušindy,pěkné dělení a zase někdy tady....
chci také dělit
delenka
| 3. 1. 2009 22:42
Ahoj náhodou jsem objevila tyto stránky což je super, novoroční předsevzetí u mě je přestat se cpát a zhubnout s dělenkou, potřebuji sundat 10 kilo ,protože se na mě nějak kilča nabalila a ne a ne je sundat. Kdysi jsem dělenku podle LK držela a zhubla jsem ,proto se do toho chci pustit zas.nechci hladovět tak to znovu zkusím ,snad to půjde dolů a nebudu se valit jako sud..takže budu ráda za vaše rady a podporu
ahojky
Vyky
| 3. 1. 2009 16:55
Zdravím vás berušky ze zasněžené Vysočiny. Tak jsem Silvestra přežila, moc mě vadilo to bouchání, ono půl hodiny skoro pod okny není milé. Kocour šílel, tak jsem byla šťastná jako bleška, když byl klid. No a pak mě chytily bolesti dásní,
nemám tušo z čeho, v noci jsem nemohla spát.
Jessi, četla jsem, že ty tvoje plody jsou výborné do ovocného salátu. Parmenko přeji vám s malým, aby jste se brzy uzdravili.
A také doufám, že se pustíme do hubnutí,
ať jsme do léta kočeny. Pusiny opatrujte se, pá,pá
ahoj holčiny,
jaanka
| 3. 1. 2009 09:42
přeji vám krásné,i když mrazivé sobotní ráno .Mám ještě chvilku u kafíčka ...Sobotní a nedělní dopolední kafíčkování mám moc ráda.Je to taková malá odměna za časné vstávání a starání se o rodinu.
Silvastr proběhl v pohodě,nějak zvlášť ho neřeším.Pro mě je to den jako každý jiný,velké a plánované juchání nějak nemusím.Beru ten konec roku spíš jako "úklid v hlavě" a šanci pro nové začátky.

Od prvního zase dělím.Přišlo to tak nějak samo.Tělo už na Silvestra stávkovalo.Mělo všeho "dobrého"až po krk.Už jsem to asi moc přeháněla..

Dnes mám kytičky,budu mít k obědu těstovinky se zeleninou.Bude to mňamka.

Berušky,užijte si víkend a pokud dělíte držím palečky.
Ahoj všechny,
ajina
| 1. 1. 2009 21:41
Tak i já vám všem přeji do nového roku hlavně hodně zdraví,štěstí ,lásky a spokojnosti.
Stále vás pravidelně čtu,ale nepíšu,protože ani já nehubnu,naopak z mých vytoužených 60 kil je 70 a hamba mě fackuje.
Ahoj holky
parmenka
| 31. 12. 2008 16:51
všechny vás moooc zdravím. Já jsem pořád ještě na hromádce. Nemůžu se z
té nemoci vůbec vyhrabat. Navíc je nemocný i Michálek tak jsme skoro
celé vánoce zavření jen doma, a už nám to pomalu leze na mozek. Jím
pořád všechno, ale přecpaná nejsem, nějak nemám moc chuť.

Snížek u nás bohužel není, jen trošilinku poprašek, takže bílo jo, ale nic se s tím nedá podnikat.

Na Silvesta jsme doma sami , tak to bude docela nuda.

Přeji všem veselého Silvestra a šťastný nový rok.

Strepi já jsem tady taky od ledna už rok, ale nějak jsem celý nedělila, asi jen třičtvrtě.
veselý Silvestr
Vyky
| 31. 12. 2008 15:18
Také já vám babulky přeji do nového roku hodně zdravíčka, štěstíčka, spokojenosti ,ať se vám splní všechna vaše přání.
2009
Strepi
| 30. 12. 2008 17:52
Berunky,do nového roku 2009 Vám všem přeji co nejvíce toho,co si nemůžeme koupit....
Ahoj
Jessi
| 29. 12. 2008 17:00
Taky tě musím Jaanko přivítat.Dlouho jsi tady nebyla.Neboj určitě ty kila půjdou dolů. Trošku tomu pomůžeš a uvidíš. Tělo to nějak zvládne uvidíš.Vím stres je neřad,řeším to medem. Děvčata, taky přejí štěstíčko a zdravíčko, a začátkem ledna ať nám letí kila dolů.
děkuji za pěkné přivítání,
jaanka
| 29. 12. 2008 15:34
je to moc fajn,když se máte kam " vrátit "..Doufám,že se mi tělíčko nebude mstít za ty moje stravovací úlety.Chovala jsem se k němu nepěkně,ale stres kolikrát tak zatemní mozek....Snad mi odpustí a dá se do boje se mnou .Pomalu,ale jistě...

Nevím,jestli se do Silvestra ukážu,tak ještě jednou....
HODNĚ ZDRAVÍČKA a trošku toho pokakanýho ŠTĚSTÍČKA,protože bez trochy štěstí ani zdraví není
ahoj kočenky
Vyky
| 28. 12. 2008 15:15
Jaanko, také tě vítám, bude dobře, neboj. A já se musím pochválit, až na dva malé úlety jsem byla hodná, Nepřecpaná, jen jsem přihlížela jak si ostatní dávají do nosu, ale já jsem měla pečené masíčko a tak jsem je skromně žužlala. A když bouchlo šampaňské, připila jsem si vodou se sirupem s umělým sladidlem. A protože budu slavit Silvestr jen s kocourem, děti se mě rozutečou, tak nehrozí obžerství, Do ledna vykročím polohladová. Jednala jsem neuváženě, vsadila jsem se, že za dva roky zhubnu na 74 kg, tak se musím snažit, jde o peníze. Tak se zlatíčka opatrujte, já do Silvestra nakouknu, pá,pá
....
Strepi
| 28. 12. 2008 14:44
Ahojky Jaanko...vítej zpátky,berušindo....
Bude zase dobře uvidíš a s novým jarem z tebe bude zase kočka.... Držím palečky aby už všechno to fuj bylo za tebou...
ahoj berušky,
jaanka
| 28. 12. 2008 14:18
všechny vás moc zdravím .Jsem ráda,že pořád ještě "fungujete".Vracím se po několika dlouhých měsících,opět plná elánu a nových nadějí.Život se mi trošku motal v kotrmelcích,od vleklých zdravotních obtíží přes ztrátu zaměstnání a dalších fuj věcí.
Snad bude už jen líp .
Váhu mám svojí neukázněností zpět,tak mě čeká nový start.

Přeji vám všem krásný zbytek roku a ještě lepší vykročení do toho nového
Ahojky holky...
Strepi
| 27. 12. 2008 21:35
hlásím se nepřejdená,ale přímo splácaná vším možným... Děs a běs... a to mě zítra čekají další vánoce...uf uf. Přijede synova přítelkyně ,tak ji také musíme udělat nějaké ty vánoce.
ALE !!! Zítra na celý den si už nesu dušenou mrkvičku s pastyňákem,tak se na to těším jako nikdy,Už mám toho všeho nějak dost.No a protož že jsem v práci,holky si to připraví samy a já až přijdu tak si dám s nima uý jen rybku....

Normálně cítím jak mi stávkuje tělo,jak se mu to nelíbí.Tak ho po těchto dnech musím zase začít hýčkat.
Jooo a za pár dní jsem tu berunky už rok... uteklo to jako voda a rok se s rokem sešel...
Mějte se moc fajn a někdy zase ahojky...
Jessi
iwi
| 27. 12. 2008 19:38
ahoj, jsem zdravá, ale přejedená u nás je taky sníh . Vánoce byly bílé u nás 1O cm sněhu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
31. 7. 2025 14:58
14770
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
31. 7. 2025 13:04