Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj
iwi
| 27. 12. 2008 19:34
ahoj děvčata, doufám, že jste o vánocích nedržely dietku a papaly jako já. Ale v lednu opět začnu znova.
Ahoj děvčata
Jessi
| 27. 12. 2008 17:02
Tak vás všechny po svátcích zdravím.Doufám,že jste všechny zdravé a nepřejedené. U nás napadlo 2cm sněhu, aspoň něco. Snad se zase tady najdem a budem se povzbuzovat .
Krásné Vánoce
Jessi
| 23. 12. 2008 21:23
Zvoneček zacinká,
tajemná chvilinka,
pohoda,svátek,
vánoc je začátek...
Radostné Vánoce
a úspěšný nový rok
Vám všem přeje
Jessi
KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKA VÁM VŠEM...
Strepi
| 22. 12. 2008 22:31
O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. Posílám jedno malé přání i k Vám...
Veselé Vánoce
Vyky
| 22. 12. 2008 15:59
Za oknem se vločky honí,
zvonky v dálce tiše zvoní
a stromečky v celé zemi
sladce voní Vánocemi.

Příjemné prožití svátků vánočních
přeje Vyky
ahojdy
Vyky
| 20. 12. 2008 19:50
Kde jste holky moje, sama se tady bojím! Už mám doma všechno ozdobené, dcera zapracovala, jen stromeček nastrojíme v úterý. Pojedla jsem skromně, ohřála jsem si párky, ale zítra si upeču maso, to bude pochutnáníčko. Statečně odolávám svodům dobrot, zatím mě nechávají chladnou. A babulky, přišla jsem na to, že když si dám hodně kmínu na pečené maso, mám pokoj od nafouknutého bříška. Tak s ním nešetřím. Dobrou noc pusinky, pá,pá
bobínci moji
Vyky
| 18. 12. 2008 21:43
Teda Jessi, ty jsi zahradnice, já jsem ty zázraky viděla poprvé. Parmenko, vnuk používá na bolení v krku drsárnu, ale za dva dny má pokoj. Takže na špejli namotá vatu a tu namočí do jodisolu, a mandle pořádně vytře. Po vytření špejlu ulomí a opět dá vatu a tak pokračuje až špejle dojde. Tento úkon provádí vždycky před spaním a má pokoj.No a na rýmu já používám sádlo, Dám si trochu na nějakou misečku kterou pak vyhodím. Mažu si nos zvenku i vevnitř a moc mě to pomáhá. Za prvé nemám nos jako lampion a pěkně se mě dýchá. A za chvíli je po rýmě.
Děcka stále jsem hodná a bunda je mě už více volná, hurá!
Posílám vám ukázku vnukovy skupiny, pá,pá
http://dl.getdropbox.com/…ointed_final.mp3
Ahoj děvčata
Jessi
| 17. 12. 2008 13:37
U nás vládne jarní počasí,nepřipomíná to vánoce.V nedělním receptáři ukazovali kiwano.Už jste to některá jedla nebo nějak upravovala.Já jsem to na jaře nasadila do skleníku a teprve teď jsme zkoušeli,ale jen tak samotné.Docela dost se toho urodilo.Pomalinku to dozráva.Tak to budem jěště dlouho konzumovat.Roste to jako okurky.Jestli se mi to podaří vložím pár zralých kousků. Jěště v tom receptáří byla špagetová dýně,ale také nevím jak se používá.Kdyby jste měly nějaké rady a receptíky na tuto zeleninu ráda přečtu.
Ahoj
Jessi
| 16. 12. 2008 22:35
Parmenko moc tě litují Taky jsem se nemohla s toho dostatMěla jsem antibiotika a po měsíci znova.Záda mi to blokovalo šílené bolesti jednou na pravé straně pak zas na levé vždy u lopatky.Jeden den mi to přešlo i na levou stranu k srdci to už jsem nechapala.V krku mě bolelo a měla jsem uzliny jak švestky.Teď se citím už dobře akorát mám sedimku vyšší 50.Zase musím na krev.Léčila jsem se i bylinkami v alkoholu co dělám přes léto.Echinacii,šalvějí,řepíkem ap.mám je naložené v líhu pak to ředím.Ale nic moc.Tak jsem dneska dopekla nic moc mám 12druhů.Nemám jěště nepečené a nevím jestli jěště něco budu dělat. O víkendu se budou slavít narozky od vnučky,před tím mě čeká pečení dortu.A do cukroví se mi už nebude chtít.Všem držím palce ať moc přes ty svátky nepřiberem.Vyky jsi dobrá.
ahoj holky
parmenka
| 16. 12. 2008 11:41
všechny vás mooooc chválím, jste šikulky, že tak pečete a nemlsáte. Vyky ještě ke všemu hubne . Já nedělím.
Na pečení jsem se dala včera a dnes s mančou, ale nějak to nepřeháníme asi nějakých 7druhů. Něco jsem ochutnala, ale moc nemlsám, nějak mi to nejede.
Měla jsem toho teď ve škole strašně moc..... málem jsem se z toho už zbláznila, a to jsem ještě nezačala uklízet. Teď mám zkoušky až po novém roku.
Navíc jsem už víc jak 14dní nachcípaná, hrozná rýma a bolest v krku (nemáte někdo nějakou účinnou přírodní medicínu?) nic mi nezabíra .
A ještě ke všemu mi včera skřípl nerv někde u lopatky a nemůžu se pořádně ani nadechnout. Nějak se na mě všechno sype. Tak jsem se vám tady vypovídala a je mi líp.
Mějte se všechny mooooc krásně a nepřehánějte to s tím vánočním shonem .
...
Strepi
| 15. 12. 2008 22:17
joo tak ty se Vyky nejdříve vcucáváš...??? hihih...máš správná pojmenování pro to drastické odbourávání tuků... Vnuk je šikula... jak to tak vypadá,budete mít doma u stromečku živou hudbu to se budou koledy jen rozléhat... Kluci jsou šikulové,jen ať na sobě makají,je to tak fajn a navíc když je to ještě baví,je to báječné...
ahoj babulky
Vyky
| 15. 12. 2008 20:49
sladké recepty jsou v knížce od Kořínkové, jenže já zapoměla v které, Pavle, tuto nabídku jsem také využila, opravdu jsem hubla, ale bylo to pro mě hodně drahé. Jessinko, já se k internetu nemohu dostat, vnuk zakládá hudební skupinu a syn hraje hry a já je nepřeperu. Dnes jsem hupsla na váhu a stojím, po minutě ticha jsem si vzpoměla, že jsem se vcucávala a pak hubla na kila, tak jsem si zhluboka oddechla. Rodinka je zase v pohodě že jsem se dala na pokání a necpu se. Tak vám pusinky přeji dobrou noc,a zítra klidný den, pá,pá
Ahojky gracianno
Strepi
| 15. 12. 2008 16:16
tak tě asi nepotěším...žádný receptík na vánoční pečení nemám... Napekla jsem normálně,vůbec nevím jak bych to vše stíhala.Navíc na sladké moc nejsem,tak jsem to ani nijak neřešila
vánoční cukroví
gracianna
| 15. 12. 2008 10:13
Ahoj dělenky,snažím se pořád dělit,někdy,ale zhřešímPoprosím o nějaký receptík na vánoční cukroví.Ať můžem mlsat i my!
PU-ERH - čaj císařů
Strepi
| 14. 12. 2008 20:17
Před dvěma dny jsem dostala typ na čajík,po kterém ona dáma zhubla deset kilo za dva měsíce... Už jsem si ho ve zdravé výživě koupila,stojí 36 Kč a je to dobrý kvalitní čajík tak se nebojte že to je nějaký dryák... Mrkněte se do odkazu.

Hezký večer berušindy a doufám že jste nezapomněly zapálit 3.adventní svíčku tak jako já...

http://www.elavi-cz.com/clanky.php?…
Pavel42
Strepi
| 13. 12. 2008 13:37
Omluva... za překlep...
24 - 42... je to skoro to samé...pokud se to tedy netýká věku Pěkný víkendík...
Ahojky holky
Strepi
| 13. 12. 2008 13:35
Ale,ale,ale.... pěkně si tu notujete berunky... jen co je pravda.No jo no...my pracující jsme v nevýhodě ale jen se nebojte zmákneme to levou zadní...
Musím dávat bacha mám v troubě ***ky,tak abych z nich neměla hořící františky

Pavle 24 .... díky za nabídku...
Samosebou jsem se mrkla i na přiloženou fotečku a byla jsem překvapena !!! kolikrát se ovine metr kolem lidského těla...
Že by byl použit třímetr... ????

Mějte se tu fajn a já zase letim o kousek dál.Večer mám noční tak se ozvu asi až zítra.Bude doma poněkud volněji...
Zmenšit BŘICHO,BOKY,STEHNA ??
Pavel42
| 12. 12. 2008 22:47
Dejte vědět,až budete chtít skutečně začít.
www.hubnete.cz/pavel42
Tel:737211051
Ahoj
Jessi
| 12. 12. 2008 22:21
Vyky gratulujíjsi dobrá kilečka ti jdou hezky dolů. Doufám,že nejsme sirotci, ony se nám ty děvčata vrátí.Každá má plno práce před svatkama.My jsme tu dvě babče v důchodu.Ale práce máme taky hodně,důchodci mají vždy malo času,že jo!!!!
ahojdy
Vyky
| 11. 12. 2008 21:25
Já jsem se dnes vážila a mám dole skoro 3 kg. Jessi, pomelo je dobrota, také jsem ho měla s vnukem na půl, jen jsem se tetelila, jak mě chutnalo. Dnes večer jsem si dala uzené kuřecí stehno, no pochutnala jsem si. A zítra razím do Penny, mají tam sýry, už mám na ně chuť. Tak koukám, že jsme sirotečci, děvčata se nám někde zatoulala. Přeji všem dobrou noc a krásné sny
,pá,pá
Ahoj
Jessi
| 10. 12. 2008 21:13
Zdravím všechny. Vyky jsi dobrá,že večer vydržíš bez jídla. Zrovna jsem dojedla půlku pomela,tak jsem plná.Vyky s tou krvi nevím, mám vyšší sedimku 50.Hormony jsou v normě.Asi jěště nejsem dobrá s tím krkem i kašlem,i když se už citím dobře.Za měsíc jdu znova.Jím hodně ovoce a zeleniny a pořad mě něco zlobí a toho medu!!!!.......Dneska jsem upekla 5druhů cukroví.Nemůžu se moc provokovat,ale něco pro vnoučátka musím.Jěště mám v plánu pokračovat ,tak jsem zvědavá u jakého čísla skončím.Mějte se
ahoj všem
Vyky
| 9. 12. 2008 23:29
Tak se musím pochlubit, jsem stále hodná, a co je pusinky zvláštní, jak jsem se na sebe rozlobila, přešla mě chuť na sladké. A abych večer nelezla hlady po zdi, tak si peču pár křidýlek, ještě se dělím s kocourem, naposledy jím v 17.30, a pak jen trochu piji. Ale zato ráno mám hlad, hned si musím něco vzít na jídlo. Jessi, napiš jak jsi dopadla s krví. Také koukám, že děvčata nemají čas, holky, nic se nemá přehánět. Přeji klidnou noc, pá,pá
...
Strepi
| 7. 12. 2008 23:18
Ahojky holky... jojo naše psí holky jsou uličnice,ale je s nima sranda.Janté roste jako z vody a do jara budu mít po štěňátku...
Já už moc péct nebudu.Ještě tak dva tři druhy a končím... kilečka by se zase tlačila na povrch... a než se 3x přes bříška otočíme,je tu zase jaro...
Vyky jsi dobrá ...zas kilo dole,to je fajn
Ahoj
Jessi
| 7. 12. 2008 20:58
Strepi ty máš krásné slečny, úžasné určitě se s nima nenudíš. Tak že ty už máš napečené,já jsem myslela,že něco dneska vytvořím.Děcka byly včera,tak jsem planovala.Odpoledne zavolal bracha a přijel na návštěvu,tak nic se nepeklo.Vyky jsi šikulka kilo dolů to je dobré. U nás dneska pršelo celý den.Včera bylo krásně.Ráno se chystám k doktorce musím na krev.Doufám,že už jí budu mít dobrou. Mějte se
ahoj bobínci
Vyky
| 7. 12. 2008 17:01
Strepi, potěšila jsi moji dušičku, holky jsou moc krásný. Myslím psí slečny. Děcka, tak jsem hodná, mám kilo dole a bunda je mě trochu volnější, ale jsou to muka, snacha poslala vnukovi cukroví co se jí nepovedlo, ať ho ztrestá, pak Mikuláš a samé svody. Ale za chvíli si jdu upéct křidélka, tak se raduji jako dítě.
Tak babulky příjemné pečení a pohodu. pá,pá děvčátka
Jessi
Strepi
| 7. 12. 2008 08:20
Já už mám napečeno docela dost.Synek si něco poveze dnes s sebou domů,už se hlásí jeho kolegové,jestli by mamča prý něco neposlala... no a tak musím být připravená...
Paní jezevčici držím palečky.Jste holky šikulky a tak už to bude jen dobré... Posílám ti naše holky...Kačku s Janté.Z Janté je prima medvídek.Je to malá dovádilka a hračička.
...
Strepi
| 7. 12. 2008 08:01
Ahojky všem...Přeji vám berušindy pohodovou druhou adventní neděli...

Já mám domeček plný lidiček a tak nestíhám ani Pc otevřít
Mějte se moc fajn a jen co nápor poleví,jsem tu...
Ahoj děvčata
Jessi
| 4. 12. 2008 19:51
Před hodinou jsem se vrátila s Makra byla jsem utracet.A že tam člověk nechá hodně znáte.Stačí zajít do Tesca no hrůza,raděj nikam nechodit.Vyky jěště cukroví nepeču.Já to vždy na poslední chvilku,ať je to čerstvé.Ale i tak to nebudu přehánět.Tady na netu se koukám jak děvčata pilně pečou a co už toho mají.U nás je docelá hezky, dneska svítilo sluníčko.I vítr už nefouká no to byla vichřice.Tak se mějte hezký
ahojky bobíci
Vyky
| 4. 12. 2008 12:19
Jessi, moc mě nechval, to víš že já bych zhřešila, ale jestli se děcka nevlezu do vnukova dárku, tak to bude nebetyčná ostuda. A tak doufám, že něco dám dolů, však vás budu informovat. U nás se nepeče a nic moc se vařit na svátky nebude, máme výhodu pozvání, heč! U nás je mlha jako pytel, je to smutné počasí. Berušky, ať se vám pečení daří a drží se vás dobrá nálada, pá,pá
Ahojík
Jessi
| 3. 12. 2008 22:16
Včera jsem upekla perníčky,dneska nazdobila a teď konečně dovázala červené mašličky,už jsou hotové.Odpoledne jsem byla s pejsanku vytahovat stehy,děvčata já jsem tak ráda,že výsledky byly dobré ,že to nebyla rakovina. Před operaci mi sestra v ordinaci říkala,že to většínou bývají u starých psů rakovinové nádory na 99 procent.Vyky jsi statečná,že začínaš znovu,že tě to neodradilo ta naše dělenka.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
31. 7. 2025 14:58
14770
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
31. 7. 2025 13:04