Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj zlatíčka
Vyky
| 2. 12. 2008 11:47
dopekla jsem těstoviny, ale pro vnuka, já se na ně můžu jen kouknout a čmuchtnout, jak voní. .Dělitelky moje nesmutněte, je nás víc, já už pomalu nedopnu bundu, a tak zkouším znovu začít, ach jo. A to jsem se dozvěděla, že mám koupený dárek od vnuka a ten se bojí, že mě to bude malé. Tak mě už teď hanba fackuje. A to jsem si malovala, jak si naložím řízečky do marinády z jogurtu, a teď mě sklaplo. Jessi, jsem moc ráda, že máš pejska v pořádku. Babulátka moje, hlavu vzhůru, ono to hubnutí určitě půjde, pá pá
Ahojky a hezké ráno...
Strepi
| 2. 12. 2008 05:08
Teda teď tu koukám jako blázen... včera jsem sem psala a ještě odpovídala Lucce a kde nic,tu nic...

Tak tedy Luci... kliďánko se do té té dietky pusť,budeme ti držet palečky a fandit ti a navíc určitě budeme zvědavé,jak to funguje a jak se ti podle nové dietky baští.Já zatím zůstanu na Kj.Docela mi to počítání vyhovuje.Naučila jsem se snídat a tak jsem se dopracovala k tomu že večer nemám hlad a je mi faj.
fňuk...
llucinka
| 29. 11. 2008 23:23
Ahojte holky No, co si myslíte, samozřejmě nedělím a cpu se samým sladkým. Už je mi ze mě samotné špatně.

Jééé. četla jsem tu Norbiho dietu, zní to docela zjímavě, možná by bylo dobré spojit tohle a DS dohromady, pak by něco fungovalo. Ale viděla bych to asi tak, že u mě funguje pohyb. Když jsem zkoušela v září hubnout, měla jsem tři kila dole během 14-ti dní a to jsem ale jezdila 5x týdně na bruslích. Ne hodně, asi jen půl hoďky, ale jezdila. Takže od zítřka začnu asi zase znova, jako už po nevím kolikáté.

Není tu někdo, kdo by se do toho dal se mnou? Na Vánoce kašlu, napeču si pár rohloíčků podle dělenky a tu její roládu s banánem a prdím na to. Manža je hunený,m ten se bude cpát za nás oba
Norbiho dieta od Iwi
Strepi
| 29. 11. 2008 22:34
http://www.dama.cz/diskuse/d.php?…

Mějte se fajn a dobrou noc.....
Ahoj všem
Jessi
| 29. 11. 2008 21:36
Tak je nás tu konečně víceVyky určitě bude líp ,mě taky pořad něco pronasleduje.Angíny 2krát po sobě,teď jěště silný kašel a znovu se mi dělají uzliny na krku a bolí mě v krku znovu.Je to ...koluje to u nás pořad dokola.Iwi vymyslite nějaký jídelníček a podělte se.Budem společně zase hubnout.Ten můj miláček už je zase roštakem jak byla před tím.Hraje si, lítá za balonem jako by se nic nestalo i když má krunýř .Mějte se .
Vyky
Strepi
| 29. 11. 2008 15:02
holko jedna ztracená... konečně jsi tady... Držím palečky ať už jsi jen a jen zdravá....
Iwi
Strepi
| 29. 11. 2008 15:00
už jsem se do toho Iwi pustila.Začala jsem ten pořad na netu sledovat a jídelníček si sestavuji na nete na energetické kalkulačce.Je ro docela fajn,tak snad se výsledek ukáže.Na tu tvou dietku se mrknu také,jen se neboj... a díky moc...za pomoc
Ahojky...
Strepi
| 29. 11. 2008 14:57
Krásnou a pohodovou zítřejší adventní neděli....
ahoj moje babulky
Vyky
| 29. 11. 2008 10:11
přestala jsem týrat nos, už jen málo prskám a tak mě je hej. Děcka, to byla hrůza a děs, ale teď mě bolí klouby, ale to si nestěžuji, všechno přejde až bude jaro. A dieta, já jsem si říkala, že začnu až po vánocích, nechci to přehánět, ale jak se znám, určitě budu ďobat a pak být na sebe naštvaná, to je zbytečný, Tak hlavu vzhůru, uvidíte, že nám to potom půjde. Jessinko, určitě bude tvůj miláček v pořádku, to máš jako se mnou, blíží se stáří a tak vylézají neplechy, ale neboj, bude dobře.
Berušky, užijte si klidný víkend, pá,pá
Strepi
iwi
| 29. 11. 2008 03:05
ahojky, možná by to chtělo kombinovat i s pořadem jste co jíte, jsou tam dobré rady.
Taky mi chybí Vyky doufám, že je zdravá.
Parmenka
iwi
| 29. 11. 2008 02:57
taky tak taky nedělím, ale myslím,že něco vymyslíme a půjde to uvidíš .
Jessi
iwi
| 29. 11. 2008 02:52
ahoj , přeji miláčkovi jezevčici zdravíčko taky jsem měla nemocného pejska , ale už je to dobré.
Ahoj děvčata
iwi
| 29. 11. 2008 02:47
je nás tu málo, protože se blíží vánoce a pečeme a budeme se ládovat cukrovím. Myslím, že dělená strava je málo, musíme spojit více diet dohromady. Třeba dělenku, omezení tuku a sacharidů plus Norbiho dietu.
Ahojík...
Strepi
| 29. 11. 2008 01:14
berundy... tak se nám to pěkně blíží,co?? ... no myslím tím samosebou vánoční dny. Zítra už tady máme odvent a to je super ,rozsvítí se světýlka,zavoní svíčky... no prostě paráda protože na to se těším celý rok
Jessi...teda to je mi paní pejskové líto... vypadá to děsivě,ale určitě budeš mít opět mazlíčka v pořádku jen se neboj

Parmenko nic se netrap,já to také tak trochu vzdala... počítám bílkoviny a sacharidy a jím po malých dávkách 5 - 6x denně.Jde to a doufám že m to vydrží.Mě dělenka s jídlem problémy nedělala,ale váha se mi vždy nějak přestane za chvilku hýbat.Prostě to zkouším jako v tom pořadu jste co jíte....

Koukám že po Vyky není nikde ani vidu ... Tak doufám že je v pořádku a brzo se za náma zase zastaví...

Mějte se holky moc fajn ,užívejte si doma klídku a pohodičky.Žádné lítání a honění... o tom advent vůbec není...
Ahojky
Jessi
| 28. 11. 2008 13:49
Parmenko,vím co to dokáže.Ze začátku jsem byla na tom taky blbě.Trvalo to dlouho než jsem si na to zvykla.Teďka mi to nedělá problémy,ale sama nevím jestli je to tak dobré a zdravé. Nepočitám jestli mám dost sacharidu nebo bílkovin, tak jak se to má,aby tělo mělo co potřebuje, přece je to jenom něco jiného....Mojímu pejskovi se udělál na mléčné žláze nador,který se moc zvětšil.Tak jsme museli na operaci.Ve středu jdeme vytahovat stehy a dozvíme se výsledky. 14.prosince jí bude 10lét ,moc se oni bojím je to náš miláček.
ahojky
parmenka
| 28. 11. 2008 12:56
jdu se dobrovolně přiznat, že jsem včera přestala dělit. Vůbec mě to už
nebavilo, byla jsem z toho otrávená a znechucená z jakého koliv
jídla na dělenku. Asi to mělo vliv na psychiku, tak jsem nic neuhbla.
Navíc jsem pořád strašně unavená. Začala jsem jíst normální jídlo a je
mi trochu líp. Ale po novém roce se do toho pustím znovu. Budu se
snažit hlídat se a jíst zdravě a ne moc pozdě, tak doufám, že
nepřiberu .

Jessi tvojeho pejska je mi moc líto, co chudáček má.

Mějte se všechny dobře, a držte se líp než já .

Někdy se za váma stavím .
Ahoj všem
Jessi
| 27. 11. 2008 21:16
Je tu jěště někdo kdo dělí?Nebo to táhnu samá.Cukroví na dělenku nepeču.Dělám normalní pro druhé.Já se radějí obejdu.Nebo si dám ovocnou tyčinku.Byla jsem se svým miláčkem jezevčici na operaci doufám,že to bude dobré. Počasí u nás nic moc.Mějte se hezký.
vánoční cukroví
gracianna
| 26. 11. 2008 11:43
Ahoj dělenky,tak jsem po delší době tady,ale nevím jestli je to dobrý nápad začít dělit před ván.svátkyChci se zeptat,máte dobré receptíky na vánoční cukroví??Chci to opět zkusit dělit,.sice vyloženě nadváhu nemám,ale s dietkou jsem se cítila lépe a i chci trochu zhubnout.mějte se pěkně a děkuji
vánoční cukroví
gracianna
| 26. 11. 2008 11:43
Ahoj dělenky,tak jsem po delší době tady,ale nevím jestli je to dobrý nápad začít dělit před ván.svátkyChci se zeptat,máte dobré receptíky na vánoční cukroví??Chci to opět zkusit dělit,.sice vyloženě nadváhu nemám,ale s dietkou jsem se cítila lépe a i chci trochu zhubnout.mějte se pěkně a děkuji
...
Strepi
| 25. 11. 2008 20:30
všude zima všude mráz a na svatou Kateřinu všechny šuply pod peřinu....
Já mám takový pocit že už asi všechny doma těstíčkujete a vyvalujete a plníte formičky a a a... nebo že by to s tou peřinou byla pravda???
Mějte se berušindy moc fajn...
Ahojky...
Strepi
| 24. 11. 2008 20:17
pusto a prázdno tady je... Kde se touláte berušindy ? ? ? Začala zima a tak jste se asi schovaly někam k zimnímu spánku,co?
A co Vyky,jak je na tom? doufám že už lépe a že je pěkně zavrtaná v pelíšku.
Mějte se moc fajn a někdy zase tady....
Ahojík
Strepi
| 23. 11. 2008 10:22
a krásný zasněžený den... Tak jsem berunky na netu štrachala a štrachala... až jsem konečně našla co jsem hledala... TOHLE ... http://www.flora.cz/…acka/e_index.htm Dělenka mi nějak nejde a když každý týden v vidím v Tině že ty holky hubnou,tak by mě vzal čert... a to teda fak joooo Takže vždy den předem si vymyslím a spočítám co budu druhý den baštit,podle toho si něco umatlám k obědu a snažím se vejít do 4.500 Kj Jde to ,jen je potřeba vybírat co zbaštit a co né... Navíc jsem teď několikrát za sebou koukala na netu na pořad Jste to co jíte a tak tu naháním sacharidy a bílkoviny a plaším tuky . No a když to mám tak pěkně připravené,vytisknu si to a hned vím co mohu a nemohu. Tak snad se mi zadaří...
Ahojík berušindy...
Strepi
| 22. 11. 2008 22:33
jak se vám všem daří??? To máme sněhovou nadílku,co?? No je to nádhera,jen kdyby takhle bylo i na Vánoce to by bylo něco.
Vyky ...týjovka kam ty na ty nemoci chodíš??? to je potíž,holka jedna ale bude zase dobře.Jen se koukej pěkně zavrtat do pelíšku a nevystrkuj ven ani nos.Koukej se nabaštit vitamínů a na dělenku teď vůbec nehleď.Co chvilku na tebe cosi skočí,tak ať se s tím tělíčko tak nemorduje...
Jessinko... holky už se asi chystají na pečící maraton.Já už se do toho také dala,ale bylo mi vysvětleno že je ještě čas,tak jsem toho nechala.Ale pekla bych jako divá,to mi věř... My také oslavovali Niki,na Mikuláše bude prckovi pět,tak jsme na tom podobně... Barbora,Mikuláš,narozky,vánoce...do toho nájezd dětiček na víkendy a je toho až až... a pak nevař a hubni... .. no copak to jde????
Mějte se berušindy moc fajn a zítra se tu zastavím na kus řeči.Užívejte si víkendu a sněhuláků...
Ahojík
Jessi
| 21. 11. 2008 21:30
Vyky honem do pelíšku a leč se, dej si něco moc zdravého, ať si brzy jako rybička.Děvčata už sem asi nechodí,už to asi nikoho nebaví,když nehubne.U nás prší, je moc škaredě.Vítr trochu zmirnil,ale pořad fouká dost.Dneska jsme slavili vnučku Nikolku, jsem přecpaná no hrůza,už to nebude asi jinak.Každý víkend něco.Svátky a narozky a pak už vánoce.A pak hned po novém roce znovů.Taky to tak máte,určitě.Mějte klidný víkend.
ahoj zlatíčka
Vyky
| 21. 11. 2008 11:34
koukám, že diskuze uvadá, kde jste kdo? Já se musím omluvit, že se odmlčím, ale skočila na mě chřipka a je mě ouvej. tak se vám bobíci ozvu, až mě bude lépe a nebude mě tolik potřebovat pelíšek. Parmenko, hlavu vzhůru, nevzdávej to, až budeme štíhlounký, bude nám hej, to už budeme i uždibovat dobrot. Pusinky mějte se fajn, u nás padá sníh, je dobře, že ustal ten děsný vítr. pá, pá kočenky
Nestíhám to nestačím...
Strepi
| 18. 11. 2008 22:15
a tak vám sem jen honem hodím receptík,co jsem dnes našla v časáku.Jsem ujetá na zeleninu a tak už slintám jen při pomyšlení na tu dobrotu....

CELEROVÝ NÁKYP

1 větší celer
5 mrkví
2 vajíčka
150 g sýra
sůl
podravka a dochucení

Celer a mrkev nastrouháme nahrubo,přidáme vejce,dochutíme solí a podravkou.Směs dáme do olejem vymazané zapékací misky a pečeme asi 15 minut a jen co se udělá kůrčička,posypeme pokrm nastrouhaným sýrem a necháme zapéct

Papásek a mějte se báječně...
ahojky
parmenka
| 16. 11. 2008 19:34
Moc všem děkuji za podporu ve škole. Já si už na studování připadám starší a do hlavy už to po tolika letech pryč ze školy, tak neleze, ale je fakt, že jsou tam i starší.
Jen ta dělenka mě pořád nezačala ještě bavit . Živím se jen šunkou, a sýrem, sem tam tepelně upravené maso (většinou pečené) a malinko zeleniny a sem tam ořechy. A v kytkách tyčinky, brambory, ovoce. Nic jiného už ani nejím . Nemách chuť si něco navařit. Tak vařím jen pro rodinu. A taky mě hodně bolívá žaludek .
Vyky nic si z toho nedělej, že sis dopřála jídelko. Žijeme jen jednou a navíc tě trápí pořád nějaké neduhy . Doufám, že už je ti dobře.
Holky taky chci novou mikrovlnku, ale já si koupím zas asi jen nějakou na hřev. Jak psala Vyky tak jsem taky slyšela, že kuře v ní není ono, a navíc je prý mikro. pak strašně špinavá. Tak než se to všechno vydrhne, tak je asi rychlejší dát to do trouby. Ale fakt nevím. Možná dám na vaši radu, a taky koupím už lepší .
Mějte se krásně papa.
ahoj
Vyky
| 16. 11. 2008 18:23
Holky, s mikroškou vám neporadím, ale známí v ní pekli i kuře a pak jsem slyšela, že se tak nepropeče jako v troubě. To by chtělo opravdu velkého odborníka, který tomu rozumí.

Přeji vám, abyste jej našly. Já už mám dárečky zabalené, tak mám po starostech. V sobotu jsem byla pozvaná na oběd, děcka, já jsem se tak nacpala, to se nedalo odmítnout a teď mám výčitky svědomí.
Babulenky, pá,pá
Jessi
Strepi
| 15. 11. 2008 23:06
Nevím Jessi nevím,ale také už pomýšlím o nové mikrošce a pokud si ji půjdu koupit,také už chci s grilem a né jen na ohřev.Docela pomýšlím o multifunkční troubě,ta prý umí snad vše,ale také nevím o nikom že by ji měl.Chtěla bych ji i pro syna k vánocům,tak se budu muset někde informovat.
Každá rada dobrá,tak holky piště....
Ahojky
Jessi
| 15. 11. 2008 21:35
Vyky chudáčku pořad trpíš,ať tě ty bolesti honem opustí.Děvčata potřebují poradit. Chci novou mikrovlnku a neumím si vybrat.Nevíte ,která je dobrá. Chci aby uměla grilovat i péct a nevím ,kterou značku.Mate některá zkušenost s funkci grips.Mám starou mik.troubu jen na ohřev.Je grilované kuře s mikrovlnky vůbec dobré.Moc děkují a mějte se fajn

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 7. 2025 16:38
14763
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
30. 7. 2025 17:44