Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
ahoj zlatíčka
Vyky
| 2. 12. 2008 11:47
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
včera jsem sem psala a ještě odpovídala Lucce a kde nic,tu nic...

Je to ...koluje to u nás pořad dokola.
Ten můj miláček už je zase roštakem jak byla před tím.Hraje si, lítá za balonem jako by se nic nestalo i když má krunýř
.Mějte se
uvidíš
a budeme se ládovat cukrovím. Myslím, že dělená strava je málo, musíme spojit více diet dohromady. Třeba dělenku, omezení tuku a sacharidů plus Norbiho dietu.
Mojímu pejskovi se udělál na mléčné žláze nador,který se moc zvětšil.Tak jsme museli na operaci.Ve středu jdeme vytahovat stehy a dozvíme se výsledky.
Chci se zeptat,máte dobré receptíky na vánoční cukroví??Chci to opět zkusit dělit,.sice vyloženě nadváhu nemám,ale s dietkou jsem se cítila lépe a i chci trochu zhubnout.mějte se pěkně a děkuji
Takže vždy den předem si vymyslím a spočítám co budu druhý den baštit,podle toho si něco umatlám k obědu a snažím se vejít do 4.500 Kj Jde to ,jen je potřeba vybírat co zbaštit a co né... Navíc jsem teď několikrát za sebou koukala na netu na pořad Jste to co jíte a tak tu naháním sacharidy a bílkoviny a plaším tuky . No a když to mám tak pěkně připravené,vytisknu si to a hned vím co mohu a nemohu. Tak snad se mi zadaří...
.. no copak to jde????