Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ovoce a zelenina
maybes
| 1. 11. 2008 06:15
Ahoj Ginno, jsem přesvědčená, že to nevadí. Bůček i když libovej je tutově větší problém . Záleží ovšem podle mých zkušeností s dělenkou i na množství, ale je škoda se vzdát ovoce a dělat nějaké extrémy, tím myslím jíst zas úplně malinkato, vyřazovat některé druhy jídla když je tolik možností. Já bych se toho nebála, jen si ovoce dej .
ahojky
Vyky
| 31. 10. 2008 07:22
Glino, u dělenky míchání ovoce se zeleninou problém je, fakt se pak nehubne. A co zkusit koupit jen ovoce a druhý den zeleninu, aby tě to nelákalo? Parmenko, já na pečení také moc nejsem, ale těch sedm druhů jsem vždycky nějak zplácala a jak byly děcka větší, tak se zapojily, moc je to bavilo a pomáhaly s elánem. Tak se kočenky opatrujte, pá,pá
DELENA STRAVA
giina
| 30. 10. 2008 13:32
No,ja mam tu schopnost snist cele prase bez zaludecnich problemu takeale horsi je to s nasledky.Uz se pomalu do niceho nevejdu.Taky uz par let koketuji s delenou stravou,ale nejak u toho nehubnu.Vzdy kolem sesti kil za tri mesice a to je vse,Pak to zase porusim a najizdim znovu.Problem s tim nemam a vyhovuje mi to,ale jen ovoce a zeleninu nedokazu od sebe oddelit.Ani bez jednoho se denne neobejdu.myslite,ze je to velky problem?
DELENA STRAVA
giina
| 30. 10. 2008 13:32
No,ja mam tu schopnost snist cele prase bez zaludecnich problemu takeale horsi je to s nasledky.Uz se pomalu do niceho nevejdu.Taky uz par let koketuji s delenou stravou,ale nejak u toho nehubnu.Vzdy kolem sesti kil za tri mesice a to je vse,Pak to zase porusim a najizdim znovu.Problem s tim nemam a vyhovuje mi to,ale jen ovoce a zeleninu nedokazu od sebe oddelit.Ani bez jednoho se denne neobejdu.myslite,ze je to velky problem?
Strepi
parmenka
| 29. 10. 2008 22:22
jak já ti závidím, že tě to pečení baví . Nechceš přijet i k nám něco napéct, prosím .
Já to nesnáším a ani na to není čas. Kdy to stíháš??? Já peču s mamčou
(víc ona, já umývám nádobí....) asi tak 5druhů, stejně se to u nás moc
nejí. Ale vánoce taky zbožňuji, jen to vždycky strašně rychle uteče.

Já taky zatím postivě dělím, ale jím normální věci, zeleninu skoro vůbec
a tak jasně, že nehubnu. Taky mě strašně štve, že jsem to za ty
prázniny nabrala, cítila jsem se už tak dobře. Nejhorší je to břcho,
asi bych měla cvičit, ale mě to tak strašně nebaví!!!!!!!! Závidím těm
co můžou sníst prase na posezeni a ani o tom neví.

Mějte se krásně papa.
Strepi
parmenka
| 29. 10. 2008 22:22
jak já ti závidím, že tě to pečení baví . Nechceš přijet i k nám něco napéct, prosím .
Já to nesnáším a ani na to není čas. Kdy to stíháš??? Já peču s mamčou
(víc ona, já umývám nádobí....) asi tak 5druhů, stejně se to u nás moc
nejí. Ale vánoce taky zbožňuji, jen to vždycky strašně rychle uteče.

Já taky zatím postivě dělím, ale jím normální věci, zeleninu skoro vůbec
a tak jasně, že nehubnu. Taky mě strašně ětve, že jsem to za ty
prázniny nabrala, cítila jsem se už tak dobře. Nejhorší je to břcho,
asi bych měla cvičit, ale mě to tak strašně nebaví!!!!!!!! Závidím těm
co můžou sníst prase na posezeni a ani o tom neví.

Mějte se krásně papa.
...
Strepi
| 29. 10. 2008 17:28
Ahojík Ilucinko... jóó holka je to pech... na mne teď leze také nějaká tuková depka...
Vyky na vánoce se také moc těším,mám moc ráda ten předdvýnoční čas a... svíčky,koledy,pohodička... a pečení cukrátek si přímo uživám a nikdy nevím kdy je dost a pekla bych a pekla bych... Už teď mě to bere listuji ve vánočníh časopisech a tetelím se nad drobnůstkama a cukrátkama a přemýšlím co z toho letos budu péct... No bere mě to úžasně...

Mějte se berušindy moc fajna snad zítra ahojky.Ráno letím na celý den a to to zase uteče jako voda...
Ahoj zlatíčka
Vyky
| 29. 10. 2008 14:18
ilucinko děkuji, jsem ráda že jsi se ozvala. Děcka já jsem hodná, včera jsem náhodou koukala na cizinu, byli tam manželé, v hospodě jim museli vyměnit židle, jemu 3x, cpali se poháry a bylo vidět, že jim ta děsná tloušťka nevadí, já jsem měla husí kůži a bylo mě úzko. Tak takhle ne, to je až odpuzující. A to si dávali poháry s kopcem šlehačky, řeknu vám, že jsem v té chvíli měla po chuti.
Bobínci, to počasí asi už lepší nebude, tak si pohodu musíme dělat sami. Strepi, na vánoce se také moc těším, ale na cukroví si dám přísné tabu. Tak se drobínci opatrujte, pá,pá
Vikinko
llucinka
| 29. 10. 2008 11:24
Moc Ti blahopřeju ke vnučce!!!!
Ahoooooooooooooojte :o)
llucinka
| 29. 10. 2008 11:21
Moc vás všechny zdravím berušky, dlouho jsem tu nebyla a tak ani nedočítám... Kdo ví, jak dlouho bych to četla a pak by mi nezbyl čas na příspěvek

No, u mě je to na bodu mrazu, ale co jsem to přelétla zpátky, většina na tom není jinak, že... To je hrozný, opravdu... Nehubnu, ale ani nepřibírám, tak to je snad jediné pozitivum... Dneska jdu na brusle, asi to bez toho pohybu nepůjde... Ale začala jsem chodit na solárko, a dneska jsem začala cvičit na bříško, po tom porodu je to hrůza

Navíc jsme měli i starosti s kočičkou, objevila se jí bulka po očkování, již potřetí, tak jsme měli lítání, byla na operaci, museli jsme se rozhodnout mezi dvěma lékaři a tak dál... Byla to hrozný, ale už je to za námi a snad už se jí to nevrátí...
Polívčička...
Strepi
| 28. 10. 2008 13:25
http://www.***/clanek/101177/nova-tukozroutska-polevka.html

Tak už jsem ji vyštrachala potvůrku na hubnutí... Vypadá docela lákavě a hlavně to není hromada vařeného zelí a hromada cibule.I když musím říct,že mi to nevadí,ale asi by se mi to přejedlo.Tuhle si skopčim a uložim na horší časy.... i když tedy mám pocit že hůř už být nemůže...
Parmenka
iwi
| 28. 10. 2008 12:21
ahoj,nějak musím začím ta polévka je jiná s červenou čočkou, posílám odkaz
http://www.***/clanek/101177/nova-tukozroutska-polevka.html
Ahojík...
Strepi
| 27. 10. 2008 21:21
Tak jsem tady... nějak jsem se sem nemohla dostat na odepsání v klidu... když už jsem si myslela že jo...tak se vždy někde z nějakého kouta ozývá mamíííí co děláš...??? kde jsi??? no a pak si sem v klidu sedněte...

Jessi teď je a asi určitě i bude nemocí všude víc než dost.Snad už je ti od té doby co jsi to sem psala,lépe.Počásko nám teď nikomu asi nepřidá...

Parmenko,i štamprlička někdy potěší... jsem to holka poznala sama když měla Niki ty narozky... ...Někdy je to prostě také potřeba vypnout a uvolnit se a něco si užít...

Jé Iwi,co jsi našla za novou polévku,já myslela že ta zelná pohroma je jenom jedna... a ono už jich bude hned několik...hihihi No tak nám ji sem skopči ať si v případě nouze také můžeme užít zelného dobrodružství

Teda berušindy začíná být pěkně chladno a zima se blíží ... to znamená,že ještě máme trochu klídek a měsíc času a pak se statečně vrhneme do úžasného a voňavého vánočního pečení a pohroma je zase naspadnutí... Ach ta kila... a pak už tu bude zase jaro a a a ... a mám pocit že je to stále dokola a skutek utek.... alespoň tedy mě... za chvilku se tu sejde rok s rokem a co mám dole je 6 stabilních kileček a víc ani ťuk.jestli to takhle půjde dál,tak se svého snu o krásném tělíčku dočkám asi tak ve 125 letech... což se mi zdá poněkud pozdě...
Tak se berušindy mějte moc fajna a zítra zase zaskočím,pokud mě sem někdo pustí...
ahojky
Jessi
| 27. 10. 2008 21:07
proč je to hubnutí,tak složité?Dívaly jste se ve čtvrtek na pořád jste to co jíte.Ať tak nedopadnem. Jíme hodně je to špatné,jíme málo zase je to špatné.Tělo si dělá pořad zásoby.Je to začarovaný kruh.Není to vůbec jednoduché.U té dělenky se množství neřeší,ale nevím jestli to tak je u každého.Potřebovaly bychom tady takovou doktorku,aby nám radila.Já zase dneska hřešila na čokoládě,to je super!!!!!Mějte se.
ahojky bobíci
Vyky
| 27. 10. 2008 15:30
děcka jsem jaksi ospalá, chodí na mě spaní i odpoledne, nemůžu udržet oči, je to bída. Snažím se jíst dietně, ale vůbec mě to nebaví, mám podivné choutky a je to zajímavé, vždycky na to, co nesmím. Ale statečně odolávám, zase se do ničeho nevlezu, Moc mě mrzí že jsem přibrala, zase se valím jako menší tank, který ale nefuní jako já. Pusinky moje, pá,pá
ahojky
parmenka
| 27. 10. 2008 09:14
Iwi - tukožroutskou, tak tě obdivuji, na to by jsem se nedala ani za nic na světě. Já taky nehubnu, ale naštěstí ani nepřibírám, jsem pořád na stejném . Ale není divu, když co chvilku něco poruším.
V sobotu jsem měla takové stresy, že jsem sice až do dneška skoro nic nesnědla, ale zase jsem si dala tři štamprlky.
Tak se mějte hezky a ať nám to hubnutí jde dobře.
ahoj
iwi
| 25. 10. 2008 22:26
Tak jsem se přišla na vás po delší době podívat. Dělenka mě nějak nebaví, nehubnu, tloustnu Našla jsem recept na novou tukožroutskou polévku, tak ji asi na začátek vyzkouším.
Jessinko
Vyky
| 25. 10. 2008 22:00
přeji ti rychlé uzdravení, moc práci nepřeháněj, měla bys být raději v posteli a potit se. Koukám, že se děvčata v té mlze postrácela, jak se nenajdou, budu se tady bát. Vařila jsem zapečené těstoviny, chtěla jsem upéct ***ovou buchtu pro vnuka, ale nechtěl, je prý nějak přejezený.
Babulky přeji klidnou neděli a sladkou dobrou noc, pá,pá
Ahojky
Jessi
| 24. 10. 2008 22:23
Tak u nás nic moc, po včerejším dešti mlha.Mám angínu užívám antibiotika,ale i tak jsem pekla pro vnoučatka a pro jejích rodiče ovocné koláče.Peču to tak ať si můžu i já kousek sníst.Měli jsme velkou úrodu kiwi,tak jsem upekla jeden a druhý se švestkama.Dělala jsem džem s kiwi a zavařovala jako kompot je to dobré.Do mražaku jsem taky dala pár sáčku na další koláče.Zítra dělám krkovičku a nějakou zeleninku.Mám tam jěště papriku i rajčatka.Mějte se.
děkuji moc
Vyky
| 23. 10. 2008 14:43
za blahopřání, jmenuje se Deniska, dneska jsem za nimi byla, vůbec nevím jaká má očka, stále spinká, je moc hodná. Parmenko, ta čokoláda je dia, bojím se, že tam bude moc tuku, víš lepší už je s fruktozou, já bych tuto neriskovala. Jessi, také jsem touto dobou už měla dárky pod střechou, letos nějak zaostávám. Jen jsme měli dárečky pro mrňouse a tak pomalu obíhám obchody a koukám, něco málo už mám.
A že jsem byla pěkně rozežraná, omlouvám se, ale slušně to říct nemohu, tak jsem hodná, aby se plíce zklidnily a nemusely tolik trpět, chudinky. Pusinky, pá,pá
čokoláda
Jessi
| 22. 10. 2008 21:11
Parmenko já bych si jí dala.Nevidím tam nic co by se nesmělo,ale holky jsou přísnější ony ti poradí víc.Vyky gratulují k vnučce.Kde jsou ty časy,že jsem měla dárky na vánoce už nakoupené v létě.Nemám nic a vůbec nevím co.Musím se už více o to zajímat už se to blíží. Mějte se
čokoláda mléčná
parmenka
| 22. 10. 2008 14:08
složení - sladidla (maltilot, sorbitol), ztužený rostlinný tuk, sušené
plnotučné mléko, sušená syrovátka,, kakaový prášek, emulgátor sojový
lecitin, aroma(etylvanilín)

Holky prosím poradte, můžem tyto čokoládky? Jestli jo ať už je můžu zozbalit . Díky.
čokoláda
parmenka
| 22. 10. 2008 14:04
Nugátová složení sladidla(fruktoza, sorbitol), ztužený rostlinný tuk,
kakaový prášek, sušené mléko, drcené mandle, emulgátor sojový lecitin,
aroma.

Znáte někde tuto čokoládu? Můžeme ji při zvířátkách????
Vyky
parmenka
| 22. 10. 2008 13:45
taky moooc gratuluji, to je tvoje druhá vnučka? A jak se jmenuje?
Obhlížíš dárky pro ni, nebo už na vánoce? Já už taky pomalu na vánoce
něco sháním, ale je to hrůza, taky vůbec nevím .

Strepy já ten hlívový guláš taky dělám úplně stejně jak normální, jen bez masa . Je to dobrůtka, to mám pak klidně i dva dny kytičky, které si moc nedávám.
teda
Vyky
| 22. 10. 2008 08:21
děcka, u nás je hrozná mlha, tak se bojím, že jste se v ní ztratily, že se neozýváte.
Strepi děkuji za krásné přání, a k tomu guláši. Já ho dělám jako masový, hlíva je trochu tužší, musíš pak zkusit, jestli už je jedlá. Dostala jsem spoustu šmakouna, tak část udělám jako řízky a z druhé omáčku se zeleninou a k tomu vřetánka. Také se začínám rozhlížet po dárcích, ale fantazie se mě někam zatoulala. Tak se babulky opatrujte , pá,pá
...
Strepi
| 21. 10. 2008 11:02
Holčičce přeji jen to nej nej a novopečené babičce hodně elánu...

Teda holky vy jste mě nalákaly s tím hlívovým gulášem.... a co takhle receptík,berunky...ten by nebyl???
To je pak těžké,když si vymlsáváte a ochutnat nedáte...
ahoj bobínci
Vyky
| 20. 10. 2008 22:58
Musím se pochlubit, synova rodinka se rozrostla, mají holčičku a já další vnučku.
Parmenko, jsou to ony, ještě mají karamelový, kávový, a mě moc chutnají a pěkně mě proženou na vc. Z hlívy jsem také dělala guláš, ale obchůdek, kde se daly koupit zavřeli a tak mám utrum. Pěkně se vyspinkejtepá,pá
...
Strepi
| 20. 10. 2008 16:34
Tak jsem se byla Malin mrknout na odkaze a našla jsem tam pouze tohle,jestli jsem tedy hledala dobře...
http://www.radyprozeny.cz/article.asp?… a teď jen doufám žejsem to dobře skopčila... aby tu na vás všechny nejukla nějaká fíkovinka...
Chaloupka je šikula a také by se mi hodil takový nějaký hubnoucí program přímo na tělo,ale dost možná že by to spravil i zámek na hubičku...
dělená strava
malin
| 20. 10. 2008 15:17
Dělenou stravou jsem po nálezu výdutě na aortě (a hrozbě okamžitou operací) před třemi lety zhubl za rok 20 kilo. Šlo to jak po másle (bez másla). Operace zatím netřeba. Doporučuji všem. Velkým propagátorem dělené stravy je Vítek Chaloupka (pacienti Neckář, Bílá, Bartošová, Noid a další). Vítek má dietologickou poradnu na www.radyprozeny.cz
dělená strava
malin
| 20. 10. 2008 15:17
Dělenou stravou jsem po nálezu výdutě na aortě (a hrozbě okamžitou operací) před třemi lety zhubl za rok 20 kilo. Šlo to jak po másle (bez másla). Operace zatím netřeba. Doporučuji všem. Velkým propagátorem dělené stravy je Vítek Chaloupka (pacienti Neckář, Bílá, Bartošová, Noid a další). Vítek má dietologickou poradnu na www.radyprozeny.cz

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
29. 7. 2025 15:05
14759
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
28. 7. 2025 20:45