Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Váha stojí, ale....
llucinka
| 28. 9. 2008 14:08
Ahojte berušky, tak se musím pochlubit... Na váze to sice moc poznat není (stále tam straší ty 3 kila), ale dneska jsem se měřila a mám přes zadek už o pět cm méně a přes stehýnko o 3 cm míň. No ani nevíte, jak jsem happy. Takže pokračuju vesele dál, jediné, co mi nějak pořád hapruje, je oddělit od sebe ovoce a zeleninu. Teď je všude všeho tolik, že ťápu oboje dohromady. Nevíte, jak moc velý problém to je? Vím, že v té druhé knížce od Kořeny se to může, ale nevím, jestli it yto dvě skupiny dohromady v jeden den. Ach jo No, a koupila jsem si takové to balení těch mainkých čokoládek Milka (jak se dávají k tomu kafi) a když mě náhodou strašně moc honí mlsná, tak si jednu dám. Je mi líp a nemusím se tolik trápit, že nemám nic sladkého. A přitom nesním celou čokošku

Musím vás dočíst, vůbec nevím, co je nového...
jitaadela
anonym
| 28. 9. 2008 10:18

hele klid, mě dneska ráno skoro ranila mrtvice. Včera ráno jsem měla dole celkem 3,2 kg od pondělka. Tak jsem si libovala, jaká je to paráda. No a dneska ráno jsem vlezla na váhu a mám 3/4 kila zpátky nahoře. Čím jsem si to vysloužila, to fakt nevím, včera jsem poctivě dělila. Měla jsem chuť se na to vyprdnout a dneska se nacpat neděleně. Ale pak jsem si to rozmyslela a řekla jsem si, že počkám do zítra a uvidím, co to udělá. Ale je to šílený rozhození hubnoucí morálky. Aspoň pro mě teda jo.
mumidlo
jitkaadela
| 28. 9. 2008 09:37
mír smír všechno dohromady a smajly už radši nedávám.

tak po týdnu vážení já jen 1OOg dolů a manžel pomalu 2 kila
se na to vyprdnu
jitkaadela
anonym
| 28. 9. 2008 08:16
no to bude asi spíš tím blbě vybraným smajlíkem, kdybys tam dala nějakej smějící se, asi bych to vzala jinak.

Neurazilas, jen to v tu chvíli fakt vyznělo blbě - nebo jsem si to prostě blbě přebrala. Něco jsem dělala, mákla jsem si, abych mohla rychle zpátky k PC a pak si přečtu tohle. Když tady to nefunguje jako chat, někdy se sem někdo dostane až po pár dnech - třeba Vyky jsem taky dlouho neviděla.

Tak jestli můžeš, omluv pro změnu Ty mou blbou odpověď . Možná kdybych si to přečetla o hodinu později, reagovala bych jinak.

Mír?
parmenka
anonym
| 28. 9. 2008 08:11
jojo, jím, protože jsou dva druhy fazolí - takové ty zelené dlouhé fazolkové lusky jsou zelenina, ty můžeš i s masem a klasické červené, bílé, strakaté fazole - to jsou luštěniny a ty už můžeš jenom s kytkama.

Michálkovi všechno nejlepší a Tobě pevné nervy, ať vydržíš si nevzít .
...
Strepi
| 28. 9. 2008 07:04
Dneska už se zase těším ven na zahrádku,Mělo by být hezky,tak jen doufám že bude... Vyky se nám zatoulala ale uřčiě se brzo ukáže.Ale už je to teda fakt dlouhé bez ní....

Holky jak je to se zázvorem.Je to jen kytka nebo ho dáme i do zeleniny... Kam s ním...????
Parmenka
Strepi
| 28. 9. 2008 06:59
Ahojík Parmenko... Já včera také dělala brambory v troubě.Jen jsem to nějak přešvihla a mám je ještě dneska... a to už jsem si prosím dělala v bříšku místo na masíčko... No jo no... Dám si k nim také fazole v tomatě.Ty mám ráda a nějak tedy dneska přežiji.Dva dny kytek teda zrovna nemusím..
Jooo Parmenko,jak jsi psala o těch fazolích s masem u Mumi,tak ona určitě baštila k masu ale zelené fazolky.Pozor na to...! zelené fazole jsou zelenina,ale fazolová semena už zelenina nejsou a patří do kytek.Stejně tak je to i s hráškem.Ani kukuřice není zelenina...
Marketas
Strepi
| 28. 9. 2008 06:51
Ahojky a vítej u nás... Graf jsem ti poslala a něco nádavkem navíc...To aby jsi v té dálce měla co baštit...
jitkaadélka
parmenka
| 27. 9. 2008 22:40
já nevím kolik přesně jsem zhubla, moc jsem se nevážila, asi něco kolem 10-13kilo. A těď bych chtěla ještě tak 5kilo dolů.
mumidlo
jitkaadela
| 27. 9. 2008 22:39
sorry já to nemyslela ve zlém, já mám taky bohudík rodinu a početnou. A těch pár kil navíc mi obalilo zaplať pánbůh nervičky. Ale i tak ti děkuju za rady cos mi do těd dala.

A pokud jsem ještě někoho urazila tak moc se omlouvám, asi to písemně vyznívá jinak.

Dobrou noc a nashledanou
mumidlo
parmenka
| 27. 9. 2008 22:38
To jsi dobrá, že jsi odolala těm dobrotám. Ty jíš fazole a k tomu maso?
Myslela jsem, že fazole patří do kytek? To jsem z toho jelen. Já jsem
je dnes taky jedla, ale z chlebemk večeři. A k obědu pečené
brambory. Dnes jsem pekla a vyvyřovala, Michálek má v pondělí
svátek, tak mu přijdou zítra popřát babíčky, tak budu mít co dělat aŤ
odolám. Ale chutě na sladké mě už úplně přešly .
splk
marketas
| 27. 9. 2008 21:17
jsem rada, ze jsem narazila na tuhle stranku. Protoze uz od pondeli chci zacit s delenou, jen mam maly problem, nemam graf č.1 /jiz jednou jsem se stravovala skoro rok s velkym uspechem, ale detaily si napamatuju/ nemuzete mi ho nektera treba poslat mailem, ziju totiz vic nez rok v Anglii a odsud to fakt nesezenu
:-(
anonym
| 27. 9. 2008 18:43
že bych se třeba starala o rodinu????

takhle na mě laskavě nechoď!!! a info si najdi kde chceš, pokud hodláš komunikovat tímhle způsobem
mumidlo
jitkaadela
| 27. 9. 2008 17:54
hele co tam děláš ,že mi neodpovídáš
orionka
jitkaadela
| 27. 9. 2008 17:10
kde koupím tu čokoládu? to je obyčejná orion čokoláda?

dnes jsem měla kuře na majoránce a salát z čínského zelí
tak mám
anonym
| 27. 9. 2008 17:09
za prvních 5 dnů celkem 3,2 kila dole - SUPER - to jsem nečekala .

V pátek jsem měla šílený chutě - kolegyně v práci se dneska vdává, tak včera donesla výslužku - potom pořád kolem mě chodili s chlebíčkama - no měla jsem co dělat . Ale vydržela jsem. Večer jsem se nacpala ovocem a bylo.

Dneska jsem měla fazole nakyselo s pečeným vepřovým a teď právě dělám poprvé v životě šípkovou omáčku s hovězím masem - tak snad se povede. Dám si jenom maso a omáčku si odeberu ještě než jí zahustím.

Co máte dneska dobrého vy?
mumidlo
jitkaadela
| 27. 9. 2008 17:08
ahojjjjjjjjjjj konečně tu někdo je, zdravím

když já ale držím nebo snažím se držet ten nejpřísnější
jitkaadela
anonym
| 27. 9. 2008 17:05
Ještě jste se nevážili? Když oni chlapi hubnou rychleji .

Ale fruktóza je v poho, pokud nemáš ten základní graf - nebuď smutná, to bude všecko OK a za chvíli budeš dělit jako profík .

Tak si ke zvířátkům kup tu čokoládu - Orionku - mají hořkou i mléčnu a je moc dobrá.
Ahoj
anonym
| 27. 9. 2008 16:15
ořechy jsem taky kupovala - ale za tu skleničku jsem dala 48,--. Za 120 bych se jim na to vyprdla.
dvacka
jitkaadela
| 27. 9. 2008 15:18
holky poprvé za celý týden jsem huntovala tělo a to plných 2o minut na orbitreku v tanečním rytmu

Jsem k.o. no prostě na umřití
parmenka
jitkaadela
| 27. 9. 2008 14:03
ahoj můžu se tě zeptat kolik jsi shodila za tu dobu?
ahojky
parmenka
| 27. 9. 2008 13:56
Vítám nové dělitelky .
Pavli začátek je vždycky těžký, taky jsem nevěděla co jak můžu jíst.
Různé věci jsem pletla, ale chodila jsem za holkama na rady a
brzo jsem se naučila co s čím můžu .

Dělenku jsem držela 6měsíců a zhubla, šlo mi to pomalu, protože moc
nemusím zeleninu a tak jsem jí jedla míň než holky. Přes léto jsem
nedělila a v září pořád začínám a končím . Ale teď už snad zůstanu u dělení .

Tu antikoncepci by jsem neřešila, já ji sice neberu, ale myslím, že s tím holky neměli problém.

A kde se nám toulá Vyky????

Přeji všem hezkou sobotu.
ahoj
jitkaadela
| 27. 9. 2008 13:47

ahoj všechny

nenene já jsem neutekla ani to nevzdala!!!!

To víte práce, a teď nevím kdy to čtení dohnat. Ale stihla jsem to vše pěkně dočíst a tak pokračujeme

Takže zítra to bude týden dělení s manželem. Tak uvidíme kdo z koho. Já to vidím u sebe bledě a to jsem to docela fakt dodržovala. jen ty smažený koblihy byl zádrhel a kukuřice ve zvířátkách. To jsou věci, kterých jsem si vědoma. Jo a ještě tedy ta fruktoza v jogurtu a kávě
Střídáme den a den a jde to. Akorát ve zvířatech mám stršnou chut na sladkéééééééééééééé.

Docela mi chybí, že tu nejste častěji. připadám si jako bych si psala sama se sebou

Zdravím všechny nové
Ahojik
pavlinkaq
| 27. 9. 2008 12:00
Ahojte, přeji krásný víkend. Mě ta dělenka nějak moc nejde, ale asi se brzo na sebe fakt už naštvu a půjdu do toho hodně tvrdě. Jen jsem v této diskusi četla někde na začátku, že dělenka funguje, ale nesmím brát antikoncepci. Já ji beru už 8 let a vysadit ji fakt nemůžu, protože to bych pak zcela jistě měla mimi. Co je na tom pravdy?
Pěkný sluníčkový víkend berušindy...
Strepi
| 27. 9. 2008 09:55
Mějte se jak chcete,ale hlavně dobře,fajnově,úžasně,skvěle,odpočinkově,vesele,spokojeně,no prostě báááječně...
Večer se stavím na kus řeči..hihi...
Ahojík...
Strepi
| 27. 9. 2008 03:21
Pavli musím se smát... že si myslíš že dělíme bez problémů... Není to tak ,také máme své dny a je nám sakra krušno
Já také piji vodu ale nejvíc studené čaje.Kupuji sypané směsi a tak si každý den nějaký vyberu a mlsám.Limonády nemusím,to mi nic neříká,tak žbrundám to co mám při ruce...

Parmenko.ořechy do medu úplně normálka,jak píše Mumidlo...
Jeden sáček mandlí jsem spařila a oloupala,druhý nechala tak jak je.Jedem sáček lískáčů jsem na suché pánvi opražila o odslupkovala,druhé lískáče jsem nechala také tak jak jsou.Do vychladlých ořechů a mandlí jsem dala vlašáky,hodně naklepala do sklenic a zalila medem.Nic víc.Vypadá to náramně a ještě lépe chutná.Joo a holky,ve výživce jsem na tu malinkou skleničku 200 ml těchto míchaných ořechů koukala . Ořechový sen se to jmenuje a stojí 120 Kč....

Pozdrav pro nováčka.... vítej a měj se tu s náma fajn...
ach jo
pavlinkaq
| 26. 9. 2008 20:14
Nějak mi to nejde se do toho vžít. Snažím se druhý den, ale pokaždé sním něco co nemůžu nebo bych neměla.Fakt obdivuju Vás, které to máte bez problému. Je to docela těžké
omluva
anonym
| 26. 9. 2008 17:38
omlouvám se, netuším, proč to skočilo 2x
pavlinkaq
anonym
| 26. 9. 2008 17:37
já piju úplně obyčejnou vodu z kohoutku bez ničeho (chutná mi odjakživa - takže mám problém vyřešený), různé čaje - ty si nechávám i vychladnout (mám 0,75 l hrnek a v práci zvládnu 2) a hořký kafe.

Pokud máš nejzákladnější graf, pak citron je ovoce a minerálka s ním pouze se zvířaty a to v den, kdy nejíš zeleninu.

Pokud máš volnější a kombinuješ ovoce se zeleninou, je to jedno. Jen si dej pozor na složení - musí tam být uvedeno pouze umělé sladidlo. Takže můžeš klíďo i Colu light.
pavlinkaq
anonym
| 26. 9. 2008 17:37
já piju úplně obyčejnou vodu z kohoutku bez ničeho (chutná mi odjakživa - takže mám problém vyřešený), různé čaje - ty si nechávám i vychladnout (mám 0,75 l hrnek a v práci zvládnu 2) a hořký kafe.

Pokud máš nejzákladnější graf, pak citron je ovoce a minerálka s ním pouze se zvířaty a to v den, kdy nejíš zeleninu.

Pokud máš volnější a kombinuješ ovoce se zeleninou, je to jedno. Jen si dej pozor na složení - musí tam být uvedeno pouze umělé sladidlo. Takže můžeš klíďo i Colu light.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
29. 7. 2025 15:05
14759
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
28. 7. 2025 20:45