Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

marki81
anonym
| 26. 9. 2008 17:33
Ahoj, jasan, pojď k nám .

Olivový olej je neutrál, můžeš ho používat u obou skupin, při zvířátkách i kytkách slunečnicový, řepkový. Bacha na sojový - ten je kytka, takže se zvířátky NENE.

Slazení záleží na grafu. U přísného je fruktóza, glukóza i dextróza jenom s kytkama.

U volnějšího je fruktóza i se zvířaty.
Pití
pavlinkaq
| 26. 9. 2008 15:18
Ahoj mám otázečku a týká se to pití. Mám dosti velký problém v tom co pít. Neslazené minerálky piju jen opravdu ze žízně. Jakou vodu pijete vy? Můžu pít minerálky s příchutí citrónu nebo pít neslazené?děkuju
ahoj
marki81
| 26. 9. 2008 11:04
Ahoj holky tak bych se k vám chtěla přidat, protože dělenka je na hubnutí pro mně asi nejlepší, pokaždé předtím jse díky ní zhubla. Teď jsem na mateřské a po porodu mi zůstalo 93 kg, hrůza a děs. Takže se pouštím do boje. Zkoušela jsem počítat kalorie, ale to není nic pro mně, to mně stresuje.
Chtěla bych se jen zeptat jak řešite olej při zvířátkách a jaký používáte cukr, třeba do kafe?
parmenka
anonym
| 25. 9. 2008 22:40
Ořechy jsou neutrál, jenom nesmíš jíst ty buráky. A podle Kořeny se s kytkama ořechy líp tráví, takže pokud Ti se zvířaty nedělají problémy, klidně si je dej .

Ořechy v medu si kupuju u nás v sámošce - nevím, jak je Strepi dělá, ale tyhle mají složení med + ořechy, takže prostě nastrkáš do sklenice ořechy, zaliješ medem a zavíčkuješ. Aspoň tak bych to udělala já.

Fazole už neupravuju nijak - teda ty v tom chilli. K těm si jenom beru pečivo nebo chleba.

A když mám jen ty ve slaném nálevu nebo v protlaku, tak hodím do hrnce cibuli, na ní ty fazole, okořením, prohřeju. Někdy přidám uvařené sojové maso.
Mrkev můžu - dušenou, maličko osladit - dobrůtka .
Ahoj holky
parmenka
| 25. 9. 2008 22:24
tak vám to dělení i psaní hezky jde , to je dobře. Já se zatím taky držím, ale je to docela těžké .
Mám pořád šílenou chuť na sladké, tak se to snažím zajídat ořechama.
Myslela jsem si že jsou neutrální, a ony patří do kytek???? Už si je
nekoupím, jak je mám doma, tak se prostě neovládnu

Strepi a jek si je namáčíš do toho medu?

Holky a jak si upravujete ty fazole?

Já jsem taky víc na zvířátkách, jím různé masíčka s vařenou
mrkví. Tchýňka mi jí donesla igelitku, že plasniví, tak každý den vařím
malý kastrolek a pojídám .

Tak se mějte berušky fajn papa.
hezkou
anonym
| 25. 9. 2008 22:08
dobrou noc a zas někdy ahoj
gratuluju
anonym
| 25. 9. 2008 22:07
ke krásný váze .

Já z těch momentálních 102,1 bych moc ráda v první fázi aspoň na 80 jak tenkrát, když jsem dělenku jedla prvně (tj. 2004/2005. To jsem zhubla ze 107 kg na těch 80. Teď jsem začínala na 104,8.

Ale taková berlička je pro mě momentálně 99,9 .
...
Strepi
| 25. 9. 2008 22:04
také jsem u toho vždy žasla... je to opravdu síla a kvanta potravin...
Vždy když jsem na tlouštíky koukala jsem si říkala,že takový pořad by měli dávat 3x denně a né jen jednou za čas. Myslím že by to bylo fajn...
Jdu se pamalu zapelíškovat.Zítra dopo mě čekají nějaké nákupy,tak abych byla fit...
dělím bez přestávky
Jessi
| 25. 9. 2008 22:02
Teď už nehubnu shodila jsem 13kg to mi vyhovuje.Snažím se to udržet,takže dělím stále. Važím 53kg a měřím 157cm.Někdy mám umění to udržet i když dělím,mám své žravé dny.
to jsem ráda,
anonym
| 25. 9. 2008 21:57
že jsem to skoro trefila .

Já na doktorku Kateřinu koukám ráda,když to stihnu. Nejvíc se mi líbí ty "nový" stoly s krásným jídlem - hlavně ty ryby tam bejvaj pěkný a aopak vůbec nechápu, kolik jídla někdo dovede sníst - to si občas říkám, že to do sebe nacpat, tak mám 200 kilo. A taky někteří lidi jak si syslí doma prošlé potraviny. To je síla.
...
Strepi
| 25. 9. 2008 21:48
samá voda... ještě o tři kiláky dál... ale jinak super....
tak už vím
anonym
| 25. 9. 2008 21:46
buď bydlíš v KPŘ nebo LPŘ .

Louny jsou úplně jiný, než byly, já jsem se přistěhovala před 14ti lety (v pondělí na den přesně ) z Příbrami a změny jsou fakt velký. Hlavně centrum se změnilo a přistavěly se průmyslový zóny - ale to asi jako všude.
....
Strepi
| 25. 9. 2008 21:41
Louny trošilinku znám,ale jen malinko.nebyla jsem tam už dvacet let...
Já jsem přesně na půl cesty mezi Roudnicí a Mělníkem
...
Strepi
| 25. 9. 2008 21:39
Sledovala jsem to když jsem byla s prckem na mateřské a moc se mi to líbilo.Ale te´d jsem ráda že jsem ráda
Já dnes v práci také pohoda,uteklo to jako voda,tak je to super a má to tak být.jen už je to takové smutnější,že když jsem šla večer domů,bylo už šero... No zima na krku...
a ještě
anonym
| 25. 9. 2008 21:38
jsem přidala do profilu věk - 32
teď jsem na to
anonym
| 25. 9. 2008 21:36
taky mrkla - fakt že jo . Já bydlím v Lounech.
nojo,
anonym
| 25. 9. 2008 21:34
to mě taky mohlo napadnout, že fazolky .

My máme v práci kolegu, dneska jsem ho potkala po měsíci (jak dělá na směny, nějak jsme se míjeli) a ten shodil nejmíň 20 kg. Říká tedy, že se nevážil, ale vypadá fakt super. Nevešel se pomalu do největší pánské velikosti montérek a teď jsem ho skoro nepoznala. Tak jsem ho hned pochválila a ptala se ho, jak to udělal. Říkal, že staví barák svépomocí a lítá denně na stavbě, jinak prý jí pořád stejně. Tak asi budem muset začít stavět .

Jojo, děti by něco baštily pořád. Ale sušenky a podobné dobrůtky jsou schované ve skříni, protože jak to nechám venku, je to snědené hned. A já na to taky mám chuť.

Jak Ti to uteklo v práci? Já dneska myslela, že mě klepne. Nic se nedařilo. Ale po obědě se to naštěstí srovnalo a už to zase bylo relativně OK.

Teď mám puštěné Jste to, co jíte. Nedíváš se náhodou?
...
Strepi
| 25. 9. 2008 21:32
Teď jsem u tebe byla Mumi šmírovat... Teda normálně žasnu...jsi tady snad první nebo druhá z mého regionu.Jinak je to samá Opava Morava snad celá... no žasnu...
...
Strepi
| 25. 9. 2008 21:27
no co by jsi řekla...hihihi... no přece chlebík a fazole a pálivé a už se těším...
Jsem na tom podobně jako ty.Rychla jsem tu zhubla skoro 12 kilo,ale polovinu mám zpátky... Přes prázdniny to byla hrůza...denně se vařilo a mladej tem má stále hubičku otevřenou...
Jessi
anonym
| 25. 9. 2008 21:25
díky . No, snad to půjde. Jak jsem na začátku, mám chutě. Hlavně, když ostatní jedí v kantýně ruská vejce, obložené chlebíčky a podobné mňamky, jaké jsem si denně dávala taky. Tak radši snídám u stolu v kanclu, aby mě to nelákalo. Obědy zvládám v poho. Tam jsou jídla podobná.

A to jíš dělenku nepřetržitě, nebo sis dala nějaké přestávky? A zhubla jsi už hodně?
tak jo
anonym
| 25. 9. 2008 21:22
a co si dáš dobrého?

Já budu mít o víkendu zvířata - v sobotu fazole nakyselo s vepřovým masem a v neděli hovězí se šípkovou omáčkou.

Jsem zvědavá, jak dlouho půjdou ty kila takhle rychle dolů, než se to zastaví.

Můžu se zeptat, z jaké váhy jsi hubla Ty? A kolik už jsi shodila?
snad jednou
Jessi
| 25. 9. 2008 21:18
Já už dělím od února 2007 a nic,ale možná to přichází na každého v jinou dobu.I to dělení působí na každého jinak.Přejí , aby ti to vyšlo a působilo to na tebe. Chce to ale pevné nervy. Určitě to dokážeš.
...
Strepi
| 25. 9. 2008 21:16
I jen Mumi piš... je to potřeba si to říkat co baštíme máme pak větší rozhled... Už jsem si to naplánovala...budu mít kytky o víkendu...mňááááám...
Jessi
anonym
| 25. 9. 2008 21:01
o tom sladkém jsem psala já . Ty chutě přejdou, ale až po delší době. Mě teď taky ještě "berou" .
Strepitula
anonym
| 25. 9. 2008 20:59
Ahoj, tak to se moc omlouvám, nechtěla jsem Ti dělat chutě . Já sem ty jídla, co sním píšu spíš proto, aby nové holky chytly inspiraci. Ale ony sem stejně asi přestaly nakukovat, co?
já mám skoro pravidelně to, že když mám kytky, dala bych si flákotu a při zvířatech trpím chutí na chleba nebo celozrnné rohlíky .
Jinak teď už hodinu matlám patlám takový ten věneček - korálky, co má na hlavě maková panenka. Malá má zítra ze školy průvod městem a tohle je poslední věc, co nám chybí. U syna to bylo jednoduchý - ten je Caesar - takže prostěradlo a dřevěnej meč a na čelenku jsem našila bobkové listy .
Ahoj všem
Jessi
| 25. 9. 2008 20:54
Tady se baští,taky bych si dala fazolky a takový čerstvý chlebík přímo s pekárny. Už dost těch chutí pak jdou kila nahoru a néééé dolů. Já dnes baštila kuřecí a dušenou zeleninu s houbama. Taky si dopřávám víc zvířatek než kytiček.Ale některá tu píšete,že po čase se upraví chutě na sladké.Já jsem za celý život nesnědla tolik medu jako u dělenky a chutě na sladké mám děsné.U nás stálé prší a je zima.Mějte se hezky.
Jejda jejda...
Strepi
| 25. 9. 2008 20:33
...nemluvit o chlebu holky já bych si tak dala měkkou ale vypečenou patičku chleba,to si neumíte ani představit... Také se snažím být na zvířátkách co nejdéle a moc mi kytky nechybí ,ale poslední dva dny bych snědla snad bochník...No děs a hrůza,co vám budu povídat
Mumidlo jedno.... holka jedna neposedná.... teda ty jsi mě tak nalákala na ty fazole Mám je totiž také doma nakoupené a móóóc je miluju a tak móóóc je teď nemohu... také je mám ráda s chlebíkem.Taková vydlabaná patička a do ní dát ty chillim přiostřené fazole...no snad se ani dneska nevyspím...
Holky pomóóc... Mumi mě dostává do stavu všežravosti...
Ahojda všem
anonym
| 25. 9. 2008 18:41
Ahoj Vyky,
tys fakt vydržela jen o zvířatech??? Tak to se klaním, to je hustý, to bych nevydržela. A hubla jsi po zvířatech rychleji, než po kytičkách?
Jojo, to je přesný, kdybych byla nežrala jak prokopnutá, tak bych ty kila nahoru zpátky neměla.
Hm, ta známá se stravovala zajímavě - jak mohla vědět, že do omáčky nepoužili masový vývar? Ale pokud byla opravdu hubená, tak asi spíš váhu udržovala, to jo.

Dneska jsem měla k snídani celozrnnou housku se semínky slunečnice, potom dopoledne nakrájenou zeleninu (bílé a červené zelí, mrkev) a k obědu čínskou polévku a housku naplněnou fazolemi v chilli omáčce z konzervy (takovej hamburgr ), pak zase zeleninu a teď večer těstoviny se zelím. Ty mám moc ráda. Ale vypadá to, že syn mi tu půlku, co jsem si schovala na zítra na oběd, sní . A teď večer si ještě asi smlsnu na pár oříšcích v medu.

Docela bych si dala skleničku vína, ale ještě "nemůžu" - těch prvních 14 dnů bych ráda byla úplně bez alkoholu, aby se mi metabolismus dobře rozjel.

A jak jste na tom vy ostatní?

Hezký večer .
ahoj zlatíčka
Vyky
| 25. 9. 2008 16:35
konečně jsem se prokousala přes všechny příspěvky. Děcka, když jsem začala dělenku po prvé, držela jsem se prvního grafu a jedla jsem jen zvířátka. Až jsem byla hubená, najela jsem na rostlinky, ale z těch jsem byla pořád děsně nafouknutá, bylo to utrpení. Ale stále jsem hubla a kdybych neonemocněla a nezačala přímo žrát, tak nemám tyto potíže. Mumínku, moje známá se při dělence stravovala v závodce, brala si vždycky brambory s omáčkou a maso měla na druhý den, polévky jedla jen když měla rostlinku a hubla, já jsem si to netroufla, ona byla hubená, tak mohla. A já se musím pochválit, jsem hodná, začala jsem do schodů fuňet. pá, pá berušky
Strepitula
anonym
| 25. 9. 2008 06:19
ahojda, ať Ti to dneska v práci taky rychle uteče .

Jé - takovej dobrot - taky bych si dala , ale nejde to .

Já včera měla dobroty - salámy, sýry, spoustu zeleniny, k obědu na mě v kantýně zbyly 2 hovězí plátky místo 1 objednaného (někdo si vzal jen knedlíky a omáčku )pečené koleno, z něj vývar - v bříšku jako v pokojíčku .

Dneska mám zase kytičky. Musím přiznat, že jsem včera měla malinkou krizovku - třetí den - asi to platí u všeho - v práci pořád zobali nějaký čokoládky, mluvili o tom, pak sušenky, bonbonky, přišly na mě taky chutě. Ale nakrájela jsem si mrkev a čínské zelí a bylo to. Mrkev byla sladká, zelí křupalo... .

Dnešní aktuální váha: 102,1 kg .

Jenom je mi nějak divně, něco na mě skočilo - plnej nos, bolavá hlava, ale snad to brzo přejde. Má to půlka kanclu (je nás 14) tak se ani nedivím, že to vlezlo i na mě.

Všem krásný den .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
28. 7. 2025 15:32
14754
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...