Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Dudina
Strepi
| 10. 9. 2008 21:54
Ahojík a vítej...
Na to abych ti posla mailíka s recepty potřebuji tvou mailovku,tak mi ji někde nech a já se budu zítra snažit....
Ahojky
prcek9
| 10. 9. 2008 21:24
Ahojky všem.
Tak jsem dneska po dlouhé době sedla k počítači a pročítala jsem příspěvky.
Moc Vás všechny zdravím a vítám nové i staronové dělenky. Pěkně se nám to tu rozrůstá.
Já také hubnu po porodu (abych řekla pravdu, tak vlastně po třech). Po každém porodu jsem přibrala docela dost a nikdy jsem se neodhodlala s tím něco dělat. Už dělím od června a daří se mi. Mám z toho velkou radost.

Všem držím palečky a mějte se hezky Zuzka
dudina
iwi
| 10. 9. 2008 20:00
ahoj syrovátku mám taky ráda. Kupuji si obyčejnou, neochucenou piji ji večer a teplá i zasytí.
prosím,prosím
dudina
| 10. 9. 2008 18:25
Ještě prosím jestli byste mi některá mohla poslat na mail ten seznam mňam receptíků o které si píše snad každý nováček.Nejen,že nevím co pořád kuchtit,ale taky jsem zvědavá na ty dobroty.Předem moc díky
vodka z vodovodka
dudina
| 10. 9. 2008 16:43
Slipup,nic se neděje .A díky za přivítání.Jsem dneska nějaká moc najezená a napitá a mám dojem,že asi prasknu .Kolik toho tak přes den vypijete?Já tak 3 l,ale to se musím fakt hlídat,protože pitný režim vůbec není můj kamarád.Zdá se mi,že spíš přibírám než hubnu.Slipup a už jsi něco zhubla??
teda,
slipup
| 10. 9. 2008 15:06
to jsem to ale vymňoukla-dudina,samozřejmě...jsem se trošku přepsala ve jménu,ale snad tě to neurazilomoc se omlouvám,příště si dám pozor
vítám nového člena
slipup
| 10. 9. 2008 15:04
tedy přesněji členku
dadinko,vítej mezi námi-já jsem tu taky nová..ale uplně i s dělením,zkouším to teprve od neděle,takže mi to ještě moc nejde,ale holky jsou strašně ochotný a se vším rády poradí,takže se neboj na cokoliv zeptatpřeju hodně úspěchů
melounek:)
slipup
| 10. 9. 2008 15:00
tak to jsi mi fakt udělala radost,protože já mám dnes zvířátka(bílkoviny) a ten meloun na mě kouká nakrojenej už od rána,ale já si říkám-NE,NE!!to je ovvoce,ale teda není,takže si ho jdu dát
paštika
llucinka
| 10. 9. 2008 12:35
myslím, že se dá sehnat v každé zdravé výživě, možná i v nějakém Tescu nebo tak... Já ji kupovala přes net na zkoušku a moc mě chutnala, tak ji musím zase někde koupit, ale na netu už ne, zbytečně bych musela platit poštovné...
kytičky
dudina
| 10. 9. 2008 12:17
Dnes jsem si naordinovala kytičky(nějak mi víc vyhovují) a tak si na oběd dělám zapečenou zeleninku-květák.brokolice,brambor,mrkev a to vše posypaný grilovacím kořením.Booože jak kráááásně to voní.Už se nemůžu dočkat až to slupnu .Jen jsem se chtěla zeptat jestli máte některá zkušenost se sušenýma syrovátkama.Já jsem je pila týden,ale nějak mě to nadýmalo
sojová paštika
dudina
| 10. 9. 2008 12:07
Ahojík.Dík za uvítání.A kde se dá ta paštika sehnat.Soju mám moooooc ráda a tak bych ji taky zkusila.
paštika
llucinka
| 10. 9. 2008 12:01
aji: téééda, takový ukázkový jídelníček, juuuuj

Jinak já včera poprvé ochutnala sójovou paštiku a myslela jsem, že se zblázním, to byla taková dobrota!!!!
Srazík
llucinka
| 10. 9. 2008 11:59
Berušky, neuvažovaly jste, že bychom mohly udělat srazík? Třeba někde na půli cesty, aby to nikdo neměl daleko... Co vy na to?
Dudinko
llucinka
| 10. 9. 2008 11:58
Moc Tě vítám, mezi námi Ti bude hezky uvidíš... Já jsem taky nakonec přibrala po malém, taky to chci shodit (ne malého, toho bych nedala za nic na světě), od porodu jsem těžší o 9 kg a táááák mě to štve.
Ahojte berušky
llucinka
| 10. 9. 2008 11:56
Mooooc vás všechny zdravím...

Snažím se vás dočítat, ale nic si nepamatuju

Měli jsme hodně práce na zahradě, mamka slavila svoje narozeniny, tak se slavilo a muselo se péct, chystat a tak... Příští týden slavíme první rok malého , to se moc těším, ale zase budu péct, tak snad se udržím a nesním misku s těstem, které já mám moc ráda. Ale vím, že ho nesmím A hlavně se moc těším na ty jeho očička, až uvidí tolik dárečků, až mu závidím, já už dostávám k narozkám jen peníze

No, jinak já byla a nebyla na DS, snažila jsem se, ale občas jsem porušila a štve mě to Ale řekla jsem si dost, jsem ve zkušebním období jednoho měsíce s dělenkou, lindaxou a pravidelným cvičením. A jestli se to nehne, tak mám asi rakovinu nebo co.

Tak hezký den berušky a zase přijdu..

Ještě vítám nově příchozí Je to tu super, nidko si nic nevyčítá, chodím se moc ráda a jsou tu super lidičky...
Přírůstek
dudina
| 10. 9. 2008 11:53
Přeju krásný den vám všem co jste se daly do boje s nadváhou.Jsem tu dnes poprvé,ale vlastně každý den.Už skoro 14 dní si vás pročítám a tak jsem se rozhodla přidat k vám.Snad mě přijmete.Taky dělím,ale jsem v začátcích (druhý týden).Ani nevím jestli úspěšně-na váhu radši nelezu.Přibrala jsem po dětech 20 kg a tak je chci shodit.Ty kila samozřejmě. Současná moje váha je 82-před dělením 84.A myslím,že s váma mi to půjde jedna báseň.Zatím páček
byli jogur
pavlinkaq
| 9. 9. 2008 22:15
Ahoj Aji, vis co zkus,kdyz ti nechutna bily jogurt?Treba kakao nebo med a nebo marmeladu!!!
Ahoj všechny,
ajina
| 9. 9. 2008 21:33
tak já mám dnes rostlinku se zeleninou.Posnídala jsem tmavý rohlik s medem,k obědu špagety na leču a k večeři opět medík,nějak mi začal chutnat,asi mi chybý sladkosti.Na večer mě přepadla chuť na něco dobrého,tak jsem poslala manžela na zahradu,zkusila jsem nasadit sazenice melounu,ale vyrostl mi jen jeden velký a jedem malilinký.Tak ten velký přines,ale holky tak slaďounký a dobroučký meloun jsme dlouho neměli.Měla jsem takovou radost,že příští rok jich nasadím víc.Tak to je moje celodenní jídlo,zítra dám zvířata,abych mohla melouna dorazit..
Jo a moc děkuji za přivítání,moc mě to těší,že jsem tady našla takové skvělé kamarádky.
A na závěr mám prozbičku,moc mi nechutná býlý jogurt(ovocný miluju),sypu si do něho skořici,ale stejně mě to nejede,poraďte mi co si do něho mám přidat,aby to nebylo tak ble AHOJKY
Slipup
Strepi
| 9. 9. 2008 15:34
Jééé teď jsem si Slipup vzpomněla co ti udělá možná radost.Meloun je zelenina tak ho můžeš baštit se zvířátky.Je to příjemná sladká změna která nám nevadí a hlavně nám chutná...
Ať žije meloun....
...
Strepi
| 9. 9. 2008 15:32
Vyky pěkně jsi to Slipup vysvětlila.Je to tak dobře,musí si v tom udělat nějak pořádek,jinak ji to nepůjde a ani ji to nebude bavit a hlevně nebude hubnout a to bi ji mrzelo nejvíc.

Parmenko ahojík... nedá se nic dělat že ti zeleninka nejede budu ji tedy baštit i za tebe...

No co jsem dnes baštila víte ,tak už to vipadá jen na mléko
Ahojík Áji
Strepi
| 9. 9. 2008 15:22
teda to jsem ráda že jsi se zase ukázala.. ani nevíš jak... O kom se mluvívá,prý nedaleko bývá... tak vítej zpátky berušindo Je fajn že je u tebe zase vše tak jak má být ,moc dobře je to
Nemysli si, také se mi přes prázdniny špatně dělilo,ale teď už se snažím.Cukety jsou dobré pokud se dobře udělají,ale já zeleninu mohu jakoukoli a jakkoli upravenou,tak že s tím problémy nemám.
Dneska jsem dělala rodince segedín,tak jsem si odebrala před zahuštěním,přidala sitam více zelíčka a ddoladila zakysanou smetanou.No dobrůtka hotová,Jenže jsem se tak napucla,že už asi dneska nemám nárok na nic
slipup
Strepi
| 9. 9. 2008 15:05
je to tak jak píšeš,žádné míchání a pěkně děl... a tady máš ten draf co je nejlepší ze všech při dělení....
ahojky
Vyky
| 9. 9. 2008 13:57
jogurt s ovocem nepatří nikam, protože ho nesmíme, ovoce nikdy nesmíš míchat dohromady se zeleninou , takže jeden den budeš baštit ovoce s rostlinkou a když budeš mít chuť na zeleninu, tak zase buď s rostlinkou nebo zvířátky. Ale ovoce a zeleninu míchat nééééé. Jíst můžeš jíst jednu skupinu jak dlouho chceš, a změnit ji můžeš, když dostaneš chuť na druhou skupinu. A já jsem se unavila, v noci málo spala a tak si jdu chvíli schrupnout, pá ,pá
"prozření"
slipup
| 9. 9. 2008 10:14
takže jsem si našla na netu dělení podle Lenky Kořínkové na kytičky a na zvířátka...je tu psaný co se s čím má kombinovat a co s čím ne...Co jsme netušila bylo,jak jste psaly, že zelenina a ovoce v jeden den NE! ale nechápu proč?? A taky jsme nikde nenašla jogurty-bílý jogurt je s tvarohem spolu ve zvířátkách a ovocný?nikde není psaný kam patří...takže já to dneska uplně pomíchala-měla jsme už tvaroh i ovoce...což s eteda míchat nemá,podle toho,co jsme četla-je to zvířátka a ovoce a to prý dohromady taky nee...takže Zvíř.+zelenina,neutrál ano, Rost.+ zelenina,ovoce,neutrál ano, Zvíř.+ovoce NE,a ovoce+zelenina NE ..je to správně?
Ajinko
Vyky
| 9. 9. 2008 10:00
Mám velkou radost, že máš rodinku v pohodě, kila půjdou dolů. Obdivuji všechny, kterým chutná zelenina, mě by stačily jen rajčátka. Mám také trochu starosti, tak ta chuť je veliká, Vždycky když jsem měla problémy, zblajzla bych i rodinku, ještě že se nedá. U nás je nádherně, snad to vydrží. Pusičky pá,pá
graf
slipup
| 9. 9. 2008 09:12
ahojky,mohla bych tě taky poprosit o zaslání toho "zázračného" grafu? potřebovala bych nějaký pořádný rozdělení do skupin,když to takhle sbírám na netu,tak jsem z toho jelen díkec 007lenka@studentka.cz
ahoj
parmenka
| 8. 9. 2008 21:37
tak já jsem byla o víkendu zlobivá . Nějak těžko se mi dostává do dělenky zpět . Ale dnes už to byly jen zvířátka.

Strepi závidím ti, že ti tak moc chutná zelenina. Mě to teda moc nejde, vyloženě se do ní musím nutit.

Tak at se nám všem dobře dělí a rychle hubne .
...
Strepi
| 8. 9. 2008 21:06
Tak jsem tady,napucnutá zeleninkou k prasknutí byla to mňamka,no co vám budu povídat...
Pavli graf jsem ti poslala mailem,tak uvidíš.Je to ten ´plně první graf od Kořínkové,co se po něm nejlépe hubne
Mějte se a já letím zase o stránku dál...
Ahoj
ajina
| 8. 9. 2008 21:03
Moc vás všechny zdravím.Já jsem také přes léto dělenku nedržela a jídla si užívala a velice mě to poznamenalo,mám 6 kilo nahoře a když přičtu 2 které jsem chtěla schodit před létem,tak teď me čeká osm kilo schazovat.Ale musím se i pochlubit v úterý jsem začla dělenku a mám 2 kila dole,tak doufám,že pujdou i ty další. .
Moc mě strepi potěšilo,že sis na mě vzpoměla a proto mi nedalo abych nenapsala.Musím se přiznat,že když jsi psala že máš ráda ty grilované cukety,tak jsem ti zaviděla a říkala si jak ti to muže chutnat,ale protože je taky pěstuju a mam jich teď 8 a nevím co s nimi,tak jsem ji zkusila nakrájet na kostičky a osmahla k masu na pánvi a posypala kořením na grilovanou zeleninu.A musím říct že to teda nemá chybu,uplně to nahradí přílohu.Vřele všem doporučuju.
jinak se mám dobře.Z dcery je už školák,tak to s ní prožívám.Moc se jí ve škole líbí .Manžel je v pohodě,vše je téměř ve starých kolejí.Mějte se fajn a slibuji,že budu psát častěji .Ahojky Aja
Začátek
pavlinkaq
| 8. 9. 2008 19:47
Tak za 14 přesně 21.9. začínám s dělenkou, Vyky mi poradila co a jak, takže se sem budu vracet a psát jak na tom jsem. To bude taky důvod, abych byla silná a držela se. Držte mi palce. Zatím

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
28. 7. 2025 10:56
14753
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
28. 7. 2025 13:43