Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Slipup
Vyky
| 8. 9. 2008 19:25
ahoj, hrozny a jablka jsou ovoce, víš jak nad tím začneš hloubat, je to v háji. Ber to podle grafu, ale prvního, ten je přísný a já po něm bez problému hubla. Ale jak ráno začneš jednu skupinu už se jí drž celý den, ale nikdy nemíchej zeleninu s ovocem, ani kdybys měla odstup pár hodin. Ale jak nebudeš něco vědět, ptej se, budu ráda a holky také. Kila dáš dolů, jsi mladá a to se hubne líp než mě. Pozdrav všem, pá,pá
co kam?
slipup
| 8. 9. 2008 16:30
tak třebas takový hrozny? jednou jsem je na internetu našla mezi sacharidy a podruhé mezi bílkovinami...a to samé jabka...no,te´d mě zrovna nic dalšího asi nenapadá,ale během dne toho bylo víc napíšu zase až si vzpomenu..Jinak,držíte všechny dělenou stravu podle Kořínkové?-rostlinky a zvířátka nebo taky sacharidy a bílkoviny ?...vím,že asi je to trapná otázka,ale nevím,jestli je to jen v tom,jak tomu kdo říká rostlinky(sacharidy) a zvířátka(bílkoviny)....díky za každou radu,poznámku,připomínku
ahoj bobulinky
Vyky
| 8. 9. 2008 16:29
po neděli kdy jsem byla plně vytížená vnučkou, jsem večer byla tak utahaná, že jsem pak v noci nemohla spát. Jaanko, jsem moc ráda, že jsi se vrátila, vítej! Kdo bude něco chtít vědět ráda poradím, ale myslím si, že už z nás jsou ostřílené dělitelky a vzájemně si radou posloužíme. I já papám dietně,nemohu papriku a to je škoda, zůstává mě v žaludku.
Ráda bych graf poslala, ale mám ho z novin a neotiskl se, Strepi určitě pošle, ale lepší je knížka, třeba z knihovny. Ale není to nic složitého, brzy všechno přejde do mozku a ani vám dělení nepříjde těžké, pá,pá pusinky
Dělená strava
pavlinkaq
| 8. 9. 2008 15:45
Prosím Vás nemáte někdo na poslání tabulku dělené stravy???
Dnes...
Strepi
| 8. 9. 2008 14:21
pokračuji ve zvířátkách.Měla jsem sýr,méko,papriku,orestované mleté maskoa rajčata k obědu a na véču bude grileček.Tak o mlsku se mi postará mužíček,to je fajn,to já ráda no a samosebou si napucnu bříško grilovanou cuketkou.Na tu se těším nejvíc.Jak je grilovaná zeleninka,jde i masko stranou
Jaanka
Strepi
| 8. 9. 2008 14:17
Ahojík Jaanko,vítej opět tady mezi náma,holčino jedna toulavá... Ještě nám tu chybí Ája a byly by jsme tu pomalu zase všechny.Jo a Petra která tu snad byla z nás nejdřív.Doufám že se holákm daří a mají se moc a moc fajn...
Tak jsem zase zpátky,milé berušky.
jaanka
| 8. 9. 2008 12:10
Po několikaměsíčních životních a zdravotních peripetiích zase sedám k počítači,abych od vás zase načerpala trošku elánu. .Zatím tomu psaní moc nedám,doléčuji si zlomenou ruku.Jsem moc ráda,že jsem opět mezi vámi.

Dělenku jsem před 4 měsíci přerušila.Zhubla jsem při ní pomalu za dva měsíce 8 kg.Teď už mám téměř polovinu zpět.Dala jsem se do dělenky minulý týden,tak mi držte palečky .

Přeji všem krásné dny a pevnou vůli.
No to jsem tomu dala...
Strepi
| 7. 9. 2008 18:32
Upozornění pro všechny komu jsem přeposílala recepty z této dělenky.Právě jsem zjistila,že od začátku prázdnin jsem neokopčila ani jeden váš receptík,tak pokud máte zájem,tak je to tak od stránky 350 a přiložte si je k těm co jsem vám poslala.Před chvilkou jsem na to přišla a už to mám také hotové a uložené.Je to tak odhadem kolem 30receptů které sem holky vložily,tak to už stojí se trošku vrátit a stáhnout si to.
Mějte se báječně a mějte pěkný nedělní večer...
Tak dnes...
Strepi
| 7. 9. 2008 17:47
mám zvířátka - masíčko,zeleninku,mléko.
Na zítra jsem si sebou do práce udělala mňamku

PAPRIKOVÝ SALÁT S RAJČATY

2 velké papriky jsem nakrájela na velké kusy,opekla na kapce oleje až se na ní začal dělat jeden puchýřek vedle druhého,přidala jednu nožku párku na jemno nakrájenou, a několik rajčat opět nakrájených na větší kusy a nechala jsem to zprudka opéct,přidala koření na špadety,kousínek masoxu a nechala vychladnout.Do studené směsi jsem vmíchala jednu lžičku majolky na zjemnění a dala do lednice uležet.
Slipup
Strepi
| 7. 9. 2008 17:40
No jak co kam řadíme... Jednoduše podle toho zda je potravina vyrobena ze zvířete nebo vyrostla jako rostlina.Pak už jedeme podle uvážení,ale je fakt ,že se vyskytnou věcičky pomalu k nezařazení.Co třeba pletlo mě,byla kukuřice.Patří do kytek,ale není to zelenina,ale luštěnina.To samé brambory,suchý hrách a suché fazole.Dávej si pozor na škroby v potravinách,jako třeba v jogurtech.Je lepší si koupit dobrý a tučnější jogurt,než ten co je napatlaný škroby,aby vůbec držel pohromadě.
Bude lepší když něco budeš potřebovat poradit,napsat sem,vždy tu někdo je kdo ti poradí.Vyky je tu stále a navíc je to přebornice snad na vše.Já mám stále chaos v cukrech... glukopur a fruktóza ... Bojím se je používat,tak raději používám sladidlo....
Měj se a piš jak budeš potřebovat
delenka
pavlinkaq
| 7. 9. 2008 14:17
Ahoj, to není špatný nápad, bude to fajn, když si budeme takhle psát, teď ještě trošku zkoumám co a jak a nejspíš za týden bych to začala pomalu ale jistě dodržovat, snad mi po tom bude lépe než teď.
mail
slipup
| 7. 9. 2008 13:50
kdyby se ti chtělo, pavlinkaq , můžeme si psát e-maily o tom, co jíme, co jak dělíme, nějaký poznatky, užitečný webovky a tak podobně. nemám v okolí nikoho, kdo by dělil,tak si myslím,že takový sdělování zkušeností si s někým se stejným problémem by nebylo marný ten mail je 007lenka@studentka.cz
DS
slipup
| 7. 9. 2008 13:46
Ahojky,
já jsem na tom dost podobně-je mi 22 let a jsem taky studentka:) zkoušela jsme zhhubnout už několikrát a tyto prázdniny se mi to povedlo na 63kg bylo to super jenže jaksi jsem nevydržela a návrat do normálních kolejí pro mě dnes znamená návrat na 70kg..a tak jsem se rozhodla,že zkusím dělenou stravu. na netu jsem si našla, který potraviny se tak zhruba řadí do které skupiny(sacharidy,bílkoviny a neutrální),ale nepíší jich moc-většinou jen obecně a mně by dost vyhovoval seznam uplně všech potravin a u každýho napsaný,kam se řadí ...takže bych taky ráda požádala ostatní zkušené,jestli byste mi nenapsali zhruba co kam řadítea nějaký ten receptík,-)mooc děkuju, doufám,že mi (i tobě pavlinkaq) dělená strava pomůže zhubnout nejen se cítit dobře psychicky,ale zase se vlézt do těch suprových věcí,co mám doma a nenosím
...
Strepi
| 7. 9. 2008 04:15
Ahojky holky,teda tady se to zase rozjelo... Prázdniny jsou za náma a je to znát.
Zuzko- Prcku teda ty jsi borec... to je přímo na medajličku tolik kileček...

Pavli receptíky jsem ti odeslala,tak snad se ti z toho něco bude hodit.

Jinak berunky zítřkem najíždím tvrdě zpátky na dělenku.Pomalu se na mě ta kilečka zase nabalují a je to teda hrůza Je to vážně děsný,psychika,chutě... musel by mě vždycky někdo fláknout přes ruku Zachvilku se rok s rokem sejde a já bych to zase měla pomalu vše zpátky.Tak to teda nééééé

Mějte se a já si jdu rozmyslet co budu baštit po celý nedělní den....
ahojky
parmenka
| 6. 9. 2008 22:20
Tak já se jdu prásknout .
Včera jsem byla na zábavě a vypila tam dvě štamprle, to ale nic není.
Dnes jsem byla na oslavě na chatě a cpala se od rána až do věčera . Nejdřív jem masíčkem, ale neodola jsem a byly tam i sladkosti a slené pečivo ( ne moc, ale bylo ). Zitra jdu ještě na hody, tak nevím jak dopadnu.

Vyky doufám, že bombonky zaberou a už ti bude dobře. Nemohla by jsi mi
je vyfotit, taky by jsem si je koupila, jestli by to na mě učinkovalo.
Díky.

Přeji všem hezkou neděli papa.
Ahoj zlatíčka
Vyky
| 6. 9. 2008 12:50
Tak jsem dopadla jako hubkař, nic se nekonalo, jen kruté bolesti v bříšku a ty přetrvávají. A já jsem se tak radovala. Tak nastoupí moje bonbony, pro ty mě půjde dcera, ono koukat na mě jak trpím není žádný zážitek. Je krásně, vnuk po obědě, jsem spokojená, až na ........Babulky mějte se fajn, pá,pá
Parmenka
Jessi
| 5. 9. 2008 22:22
Ahojky,na dělence jsem od února 2007.Taky jsem měla začátky kruté,dlouho mě to trvalo si to v hlavě urovnat,pořad jsem uvažovala co budu jíst a měla s toho nervy,ale nikdy jsem nepřestala.Teď mi to nepřijde už to mám tak nějak automatický.Ráno ale musím mít vždy pečivo,ale klidně si to po 8hod.změním na maso.Přechod udělám zeleninovou polévku nebo zel.salát,jogurt nebo zakysanu smetanu.Držím vám palečky a hubnoucím gratulují.Mějte hezký víkend.
Ahoj kočenky
Vyky
| 5. 9. 2008 22:17
všem přeji báječný víkend, a musím se smát, celý den jsem byla hodná jako pěna na mléku a protože mám problémy s vyprazdňováním, tak jsem si udělala specialitu, švestková povidla a perlu, nechat ohřát a sníst. No, bylo to dobré, ale nyní očekávám velkou událost a ještě větší úprk do oné místnůstky. Babulky dobrou noc,
Ahoj Vyky a Parmenko
prcek9
| 5. 9. 2008 20:40
Ahoj holky i ostatní.

Moc Vám děkuji za chválení. Moc mě to těší. Jestli se cítím lépe, abych řekla pravdu, tak o 100 procent. . Nejen psychicky, ale i fyzicky. Je to opravdu super. Všem vám držím palečky a přeji krásný víkend. Zuzka
Ahoj Vyky a Parmenko
prcek9
| 5. 9. 2008 20:40
Ahoj holky i ostatní.

Moc Vám děkuji za chválení. Moc mě to těší. Jestli se cítím lépe, abych řekla pravdu, tak o 100 procent. . Nejen psychicky, ale i fyzicky. Je to opravdu super. Všem vám držím palečky a přeji krásný víkend. Zuzka
Dělenná strava
pavlinkaq
| 5. 9. 2008 17:44
Ahojte dámy, pročetla jsem si Vaši diskusi a všechny co jste zhubli moc obdivuji, já bych měla zhubnout ze zdravotních důvodů a jak jsem si tak četla, tak ta dělenná strava je asi nejlepší řešení i co se týče udržení si váhy. Je mi 23 let a studuji vysokou, moje váha teď je 70 kg a já bych potřebovala tak 15 kg dolu, hlavně proto, že se teď necítím dobře.Byla bych moc ráda, kdyby se našla některá, která by mi poradila hlavně co vařit, to bude pro mě největší zlo a také jak to chodí v dělené stravě. Moc prosím o pomoc. Pavla
jessi
parmenka
| 5. 9. 2008 13:12
tebe odivuji, jsi vážně dobrá, že máš takovou výdrž. Jak dlouho už jsi na dělence? Mějte se všichni moc krásně .
ahoj
parmenka
| 5. 9. 2008 13:10
Zuzko, Iwi chválím, chválím, jste šikulky . Zuzko určitě se cítíš i mnohem líp.
Vyky z těch škvarků si nic nedělej, asi to tělíčko potřebovalo, když se ta chuť nedala ovládnout. Teď zas budeš hodná.
Já se taky zatím držím, ale vůbec mě to nebaví, nejraděj by jsem jedla všechno . Ale být štíhlá je lepší, tak vytrvávám.
ahoj pusinky
Vyky
| 5. 9. 2008 11:47
Teda Zuzanko a Iwi, já vám gratuluji, Jste skvělé. Zuzi, já bych chtěla také 75 kg, ale včera jsem zblajzla chleba se škvarkama, ale už toho nechám, za chvíli bych zase byla jako vepřík. U nás je slunečno, tak z hub nebude zase nic. Piji kafíčko a pak si dám párek, a budu počítat, co sním. Přeji pěkný den, pá,pá
Ahoj holky
prcek9
| 5. 9. 2008 11:15
Tak jsem se konečně dočkala. Měli jsme počítač v opravně, tak jsem nemohla psát.
Dneska krásně svítí sluníčko. Hubnutí mi jde dobře. Z mých 109 kg (to je hrozné) jsem se zatím dostala na 86 kg . Mám z toho ohromnou radost. Cítím se skvěle. Dokonce i manžel usoudil, že jsem kočka. Měli jsme mezi sebou velké problémy (omlouvám se, ale nebudu to dále rozebírat, ještě dnes mě to dost bolí), ale už je vše v pořádku. Mám ze sebe velkou radost, že jsem to dokázala. Určitě budu ještě pokračovat. Chtěla bych docílit váhy 75 kg, Pokud to půjde, tak samozřejmě víc, ale bude stačit, když půjdu na 75kg.

Už musím běžet, čeká mě krmení divé zvěře. Děti už mají hlad. Tak se mějte hezky a přeji všem krásný víkend. Zuzka
anonym
| 5. 2. 2012 20:20
TO prcek9: Ahojky
chci se jen zeptat co kila co jsi schodila,jsou pořád dole?A jak baštíš ted?Chci také začít,zž po několikáte pa pa Marcela
Ahoj
iwi
| 4. 9. 2008 23:54
doufám, že se držíte já už jsem nastartovaná a mám 2 kg dole
ahoj Parmenko
Vyky
| 4. 9. 2008 11:57
doufám že jsi pořádně odpočatá. Sladké můžeme ještě čokolády slazené fruktozou, ale já jsem zjistila, že jsem po nich nehubla. U nás trochu sprchlo, ale to je na houby málo, je pod mrakem. Já jsem dnes nasadila dietě korunu, dala jsem si dva slabé krajíčky chleba se škvarkama, já hanbářka, mám teď výčitky. Tak se pokusím už jíst málo, a snad mě ta chuť do zítřka přejde. Babulky pá,pá
ahoj všichni
parmenka
| 3. 9. 2008 21:15
tak jsem se konečně utrhla. Po dovolené nějak nestíhám, spousta praní, úklid. Nějaké návštěvy a navíc přiletěla švagrová z Irska, tak si užívám jí a neteře.
V podělí jsem se konečně vrátila zpět do dělenky. Je to pro mě strašně těžké, na všechno mám chuť, a všechno by jsem chtěla jíst, hlavně sladkosti . Nikdy jsem sladké nemusela, a co jsem na dělence tak by se po něm utloukla. Jaké můžeme sladkosti??? Kromě karobové tyčinky, ta mi vůbec nechutná.
Dnes jsem snídala chleba s máslem (flora) a rajče, hlívový guláš k obědu a večer pečené brambory v troubě.
Nějak nevím co mám pořád jíst. A rodince jsem dělala palačinky .
Mějte se hezky papa.
Wousinka
Vyky
| 3. 9. 2008 21:13
ahoj, tyčinky můžeš, ale musí být slazené fruktozou, a protože je tam ovoce, jsou to kytičky, ale celý den už bys měla být na ovoci, nemíchat se zeleninou. Já jsem držela první graf a tak jsem žádné tyčinky nejedla, ale vím, že holky o nich psaly, uvidíš, že ti také poradí. Já jsem zase ujížděla na švestkách, ale zblajzla jsem jich málo, ale musím se držet silou, aby ve mě nezmizely. Pěkně se babulky vyspinkejte, pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
27. 7. 2025 20:41
14750
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka
28. 7. 2025 07:15