Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj děvčata
Jessi
| 10. 8. 2008 21:52
Vyky je mi tě líto,ale bude líp hleď na sebe a uzdravuj se.Kašli na dietu.Strepi neboj ty to dáš dolů ty to dokážeš. Luci taky máš zahradu, tak to znáš. Já jsem dneska byla na poli trhát cibuli už bylo na čase poléhla. Tento týden bych měla ukončit zavařování okurek,ale jěště po pár pořad trhám tak uvidím.Za týden chci jet na týden na dovču a pak na nás čeka pole s bramborama taky.Pak zelí,č.řepa a kořenová zelenina a pak už bude zima,ale co tady straším zimou,když je léto,že....Tak se mějte moc fajn ať se nestrháme pa.
Ahojky holky
Strepi
| 10. 8. 2008 20:57
vůbec nestíhám se sem dostat.Měla jsem tu na pár dní syna s přítelkyní a tak jsem si připadala jak ve vývařovně
Jessi ty zahrádky nám davájí co?? Mě to zavařování čeká v úterý nebo ve čtvrtek
Vyky marode,co tě to potkalo ??, Neboj se bude zase dobře.
Já berunky mám dvě kilča k dobru,připadám si zase jako válec a zítra začínám s očistnou kůrou... To vaření je prokletí a navíc v kombinaci s naším mladým,ktrerý je jak lunt a má stále hlad...je to děsný
Tak se berunky opatrujte a snad se sem zase dostanu co nejdřív...
Ahojte
llucinka
| 10. 8. 2008 10:18
Jessi: No s tím zavařováním je to teda boj, ani mi neříkej, u nás je to to samé, sotva se zavařily třešně, už byly ryngle, okurky, rajčata, teď jsou zase papriky, příští týden brambory, no mě picne

Vyky: Tak to je mi moc líto, že jsi nemocná... Moc moc přeju, aby Ti bylo brzo líp a už ses netrápila!
ahojky bobci
Vyky
| 9. 8. 2008 23:15
Já jsem marod, dietu jsem musela přerušit, bolel mě žaludek a v noci jsem zvracela a mám horečku. Všechno jídlo mě hrozně páchlo, tak nevím, co se děje. Jessi, to je fajn, když je zahrádka, já jsem si té půjčené od známých moc neužila. Zdravím vás zlatíčka,pá,pá
Ahojky
Jessi
| 9. 8. 2008 22:52
Ostružiny to je bašta,taky je mám Vyky na zahrádce,ale teprve začínají zrát.Maliny a jahody už taky znovu zrají je to fajn. Broskve jsem stihla všechny zavařit,chtěly mi je sežrat vosy a sršni.Té práci není vůbec konec i když je malá zahrádka člověk má pořad co dělat. Jinak pořad dělím a to kilo nemůžu shodit.Ale michám ovoce a zeleninu. Mějte se hezký pa.
...
llucinka
| 9. 8. 2008 19:14
Ahojte berušky

No, na váhu ani enlezu, takže asi nic nového. Dneska mám na večeři meloun, zítra máme k obědu rybičky, tak se moc těším!

No ale jinak nevím, je to všechno takové o ničem, práce hodně,č asu málo... snad se máte trošku líp
Ahoj kočenky
Vyky
| 7. 8. 2008 22:40
Tak z toho grilování sešlo mojí vinou, celý den mě bylo zle, jak jsem se zvedla, šla jsem k zemi, bylo mě stále na omdlítí. Až pozdě večer mě to přešlo, tak jsem párky zblajzla ohříté v hrnci, a mám po romantice. Koukám, že nikde nikdo, kde jste všechny? pá,pá
Parmenka
Vyky
| 6. 8. 2008 23:01
Ahoj, já jsem se dneska měla, vnuk sbíral ostružiny do větší krabice a já se cpala, dieta, nedieta, byla to děcka strašná dobrota, vybírala jsem jen velké, já mlsoun. A zítra půjdeme opékat, už se těším, naposledy jsem byla opékat před 10 lety, tak si to vychutnám. Parmenko, já si myslím, že si tělo na určité jídlo zvykne, já jsem také po melounu a různé zelenině přestala hubnout. Ale chce to vytrvat, však ono se zase rozběhne. Babulky dobrou noc, pá,pá
Lucinko
parmenka
| 6. 8. 2008 20:09
tobě se strašně divím, že nehubneš jak po másle, když jíš jen samé vodové věci.
ahojky
parmenka
| 6. 8. 2008 20:08
Vyky vůbec mě hanba nekope , naprosto si to normální jídlo užívám a hlavně ty čokolády .
Ale říkám si, že snad od pondělí se do té dělenky znovu pustím. Opravdu
je to těžké se tam znovu dostat, když člověk už jednou přeruší.

Dnes jsem měla supr guláš z hlívy. Je vhodný i na dělenku, dělávám si ho.
ahoj babulky
Vyky
| 6. 8. 2008 19:30
JÁ JSEM SE ZA VÁMI OPĚT NEMOHLA DOSTAT, STÁLE DOKOLA MĚ TO OPAKOVALO, ŽE SEVR NENÍ NALEZEN. Didi,máš roky jako můj nejstarší syn, Myslím si, že budeš mít prima práci, dostaneš se mezi lidi. Luci, nebuď smutná, uvidíš, že to půjde. Já jsem si dnes udělala mlsací den, dala jsem si všechno, tvaroh s nektarinkou, trochu sladkého a za chvíli půjdu s vnukem, až dokouká na Hause, natrhat ostružiny, máme do soboty půjčenou zahrádku od známých, jsou na dovolené. Ale od zítra opět zařezávám, budu sekat dobrotu. A ještě jednu dobrou zprávu mám, dnes jsem si zkusila sukni, co mě hrozila zbavit dechu, a pusinky, já ji mám volnou.
Jdu na ostružiny a zítra se za vámi kouknu, snad nebudou problémy. Pá,pá, zlatíčka
VYKY
Didi
| 6. 8. 2008 18:02
Uspokojím tvojí zvědavost :Mám holku 23let, studuje v Liberci na inženýrku,kluka21let,studuje v Praze na Karlově Univerzitě právnickou fakultu,a mě je 41let,teda bude v září.Jinak v práci supr,sice dělám od recepční po pokojskou,ale tato práce mě baví,jsem tam zatím sama sobě vedoucí,ale až se to rozjede tak tam bude ještě recepční je tam 10 bytů a ještě se to dozařizovává no do konce měsíce to otvíráme(no teda já ne,ale šéf,který je taky bezva.)Hlavně mám jen na ráno a žádné tři směny.Jinak všechny zdravím,dělenku se snažím držet,ale moc to nehrotím,tak uvidím.zatím ahojda Danča.
Ahoooj
llucinka
| 6. 8. 2008 16:13
Hezké odpoledne berušky, mooooc vás zdravím... No, já sice s dělenkou jeud pořád, ale váha se nikam nehýbe. Jím halvně melouny, mrkve, papriky, okurky a rajčata, všechno, co je na zahrádce, ale ty kila se mě drží jako klíště. bych se na to někdy nejradši ... Však víte co

Ani nemám moc času vás dočítat, ale vždycky se snažím to letmo přeletět. Bylo tu hodně nových, kdepak jste všichni, že by na dovolené?

Čekám až se mi probudí malý a asi půjdeme na procházku a uvidíme, co budeme dělat pak, nic se mi nechce

Mooooc vás zdravím a melounům zdar, jsou výborné!!!
Děkuju
javelinka
| 4. 8. 2008 19:25
Děkuju holky za ten meloun, já totiž ted uvazuji, ze bych se zacala stravovat podle kořínkové. Ještě nikdy jsem stravu nedělila, tak jsem si cetla vaše příspěvky, ale všechno přečíst nejde. Snad mi to půjde..
ahojky
Vyky
| 4. 8. 2008 19:03
Dámy, meloun podle Kořínkové je zelenina, tak si ho klidně dejte. Teda Parmenko, že tě hanba nekope, já když mají děcka dobrůtky, tak statečně odolávám, a že jich je, vnučka je má dole v ledničce, má ráda pingí, a vnuk má nachystaný velký pytel do Chorvatska, razí za týden.
A Prava měla svadbu v sobotu, tak už je mladou paní. Tak Didi, já v pátek vzpomínala, jak zařezáváš,a ty jsi se ještě dovolenkovala. Jsem trochu zvědavá, kolik máš let, že máš děti velké? Jestli to není tajemství. Děcka, u nás je hrozný vítr, byla průtrž, to ale byl slejvák, ale je teplo. Tak pusinky pá,pá
meloun
parmenka
| 4. 8. 2008 19:00
Meloun jsme tady už párkrát řešily. Je to zelenina a tak ho do ní i řadíme.
zdravím
javelinka
| 4. 8. 2008 12:09
všechny S.P.L.K.y, mám dotaz, mohly byste mi poradit, kam podle kořeny patří meloun? Meloun je totiž zelenina, což máloko ví, ale tim, že je sladký, je tendence ho brát jako ovoce, a proto by mě zajímalo, kam ho zařadit podle kořínkové, do ovoce nebo zeleniny? děkuji
fotky
parmenka
| 4. 8. 2008 09:51
Až vložím fotky z dovči na web tak dám vědět. Holky a víte někdo co pravá? Má teď už někdy mít tu svatbu, zhubla?
ahoj všichni
parmenka
| 4. 8. 2008 09:50
moc vás zdravím. Už jsem se vrátila z dovolené, bylo tam úžasně, klidně by jsem ještě vydržela. Ale ještě jsem neměla čas vás tady navštívit a pozdravit, jsem nějak v jednom kole. Hned jak jsme přijeli domů, tak mi dodělávali novou kuchyň, hromadu praní a žehlení z dovči. Pok jsme byli ještě na chatě, tak znovu úklid a tak pořád dokola . Dělenku jsem na dovolené přerušila a ještě jsem se nějak nestihla vrátit zpět. Nejím nějak moc velké porce, ale bohužel jím sladkosti (bomboniery, čokolády a oplatky) , jsem blabec, ale nemůžu odolat. Zatím jsem se nevážila, ale cítím se pořád stejně dobře a oblečení je mi také stejné, jen mám asi trošku víc nafouklé bříško . Každý den si říkám, zítra už začnu dělit a nic, jsem hrozná. Pokusím se dočíst co jste napsaly, ale nevím jestli to zvládnu. Když tak mi to některá dobrá duše zhrňte, děkuji. Mějte se všichni moc hezky a užívejte si sluníčka .
Krásnou neděli.
Didi
| 3. 8. 2008 10:42
Přeji všem,nám tady spadlo pár kapek včera ráno a pak celý den nic,tak jsme grilovali párečky a cuketu to byla mňamina.V pátek jsem v práci nebyla,změna plánu jdu až zítra ráno.Vyky nesmíš sedět u větráku,hlavně ře víš od čeho to máš.Dnes si dám melouna,ale musím ho jet koupit ale mám na něj chuť,mám zvířátka tak snad ho můžu je to zelanina doufám.
Strepi máš toho teda dost,kolik máš dětiček?já je mám dospělé tak mám trochu klidu i když jak se to veme.(mami podej,udělej,atd)no není to tak hrozné.Díky za recepty jsou supr.jdu tahat prádlo z pračky ať schne večer budu žehlit.zatím pá Didi.
ahojky
Vyky
| 2. 8. 2008 20:22
Kde jste kdo? Bojím se tady sama. Tak jsem konečně přišla na to, proč mě bolela půlka hlavy a zoubek. Jak jsem byla chvíli pod ventilátorem, tak to začalo znovu. Takže to bylo nafoukání, tak už se jím chladit nebudu. U nás celý den pršelo, mohly by růst houby. Včera večer jsem koukala na Spektrum a tam testovali 4 kluky, kdo si vyrysuje břišní svaly a zhodí tuky, jestli cvičením, nebo jídlem. A zvítězil kluk, co necvičil, ale jedl zeleninu, ryby, musli s ovocem.
Tak si zlatíčka vychutnejte neděli a polepšete se v psaní. pá,pá
Ahoj, bobíci
Vyky
| 1. 8. 2008 18:56
Jsem ošlehaná ventilátorem, horko je hrozné. Ale v ledničce se mě chladí voda, tak to přežívám. Děcka, dneska jsem si mlsala ostružiny, byly zahradní, takovou sladkost jsem už neměla, no, dlouho. Ale odvážila jsem si 10 dkg, já se znám, ochutnám a nepřestanu. Dcera je dala klukům na mrazák, prosypala cukrem, jako dřeň. Strepi, jsem ráda, že jsi se ozvala, stejně jako Jessi, holky si opravdu užívají .
Já zapomněla, Didi je v práci, doufám, že jí to utíká. Pusinky mějte se sluníčkově, pá,pá
Ahojík berušindy
Strepi
| 1. 8. 2008 01:31
ani nevím kdy jsem tu byla naposledy
Rodinka už se mi vrátila po čtrnácti dnech domů z dovolené.Domem nám opět zavládl menší chaos,než se dá vše zase do pořádku a já se opět rozhýbu u plotny.To je na tom pro mě to nejhorší...já a vaření...
Jessi úrodu máš fakt parádní.Cuketky se jen smějí.Ty žluté jsou z cuketek nejlepší,mňaminy mňam... já je ale letos nemám.Neshnala jsem ani semínka ani rostlinky.Včera jsem jich také pár otrhala a hned mi je manžel udělal na grilu,tak jsem si pomlsala Zítra se pustí do zavařování leča.Dostala jsem receptík na pečené papriky s rajčaty - myslím že jsem ho sem také dala - tak jsem si to dnes odpo upekla a zítra to pěkně zavařím na zimu,bude to dobrota pod masíko a na těstoviny,na pizzu no čeká mě několik várek zavařených toustových směsí,tak mám o zábavu postaráno.Za týden na týden přijede syn s přítelkyní,tak mi hned odlečí Mějte se holčiny a užívejte si pokud to jen trochu jde vody a sluníčka....
Ahoj zlatíčka
Vyky
| 31. 7. 2008 19:48
Tak nejdříve o mém zoubku, Jessi, já si myslím, že to byl zánět dásní, no bolest byla hnusná, ale po paralenu se to zklidnilo a mám pokoj. Didi, pod nateklým očkem se klubal vřed, ale já mu to pacholkovi zatrhla a mám tam teď malý stroupek. Já si teď popíjím kefír, vychlazený já ráda. Víš Didi, já od rána piji chlazenou vodu z kohoutku a už mě nějak nejde. Já ti udělám chu ť, ráno kafčo a rajčata, pak jsem dojedla trošku bůčku a navečer jsem si na tenounko šmidlala to uzené Ale ty jsi jednička, že můžeš šlapat, já v tom horku jsem ráda, že dýchám.
Jessi, ty máš teda úrodu, já bych také skočila po hroznech. Dnes sestra donesla také cuketu, tak ji dcera bude dělat podle H. Vondráčkové, vypadá to dobře, ale pro nás to není. Jestli ji chcete pro rodinu, písněte, já vám ji napíši.
Tak bobíci, mějte se fajn, pá,pá
Ahojky kočky.
Didi
| 31. 7. 2008 09:32
Vyky od čeho ti nateklo to oko?Doma tě takhle mordují(dělám si legru,tak jim dej taky jednu.)to jsi si mlaskala,já búček vůbec nemusím,ale to uzený to bych nepohrdla.Kefír už vůbec nemusím,jsem mlsná,ale tyto dvě věci jsou pro mne ble ble.
Jessi----No válčím jak se dá,stále v tom mám trochu zmatek,ale snad dobrý.Mám své dny,tak jsem na chutích,ale odolávám.Včera jsem měla kytky,dnes zvěř.K snídani b.jogurt a káva.Oběd kuřecí stehýnko se zeleninou a večer zeleninový salát a 35minut orbitrek.
Cukety jsou pěkné,ale ty hrozny by jsou lepší.
Všechny se nám postrácely už aby to tu ožilo!!!! pá D.
Skleník
Jessi
| 30. 7. 2008 21:08
Ještě se pochlubím paprikama a hroznem ve skleníků pa.
Ahojky
Jessi
| 30. 7. 2008 21:01
Tak co Vyky zoubek, ještě zlobí? To kilo už máš určo dole ty jsi šikula .Já jsem kilo dole dala ale ještě jedno mi zůstalo a to bych chtěla na 52kg teď mám 54kg.A co ty Danči jak valčíš,já jsem si půl roků psala co sním.Neboj docilíš co chceš,vím nejde to každému stejně dolů.Děvčata dneska jsem otrhala cukiny,škoda že nejste poblíž podělila bych vás.Jestli se mi to podaří tak je sem vložím.Zelí z cukiny je opravdu výborné jde jak na kytky tak na zvířatka.Tak se mějte pa.
Jo, nanukáč
Vyky
| 30. 7. 2008 20:55
Ahoj, Didi, také bych si dala, ale musí být slazený fruktozou, koukej na složení. Já jsem jako z boje, nateklo mě pod okem, no, je to zážitek. Také baštím zvířátka, měla jsem uzenou kýtu, byla jako mandle, a upečený libový bůček a ten byl jedna báseň. A zapiji to kefírem, ať se má tělíčko dobře. Didi, děvčata se nám poztrácela, však jen co bude po dovolených, ony se vrátí. Didi, ať ti v práci všechno vychází, je fajn, když se můžeš do práce těšit. Dobrou noc a zítra nakouknu, pá,pá, kočenky
Strepi
Didi
| 29. 7. 2008 20:25
Ahojky,prosím tě můžeš mě poslat ty recepty já jsem ti posílala soukromě zprávičku,ale asi ti to nedošlo,to se omlouvám. Pošli mě to na emailů: jdcekalovi.@seznam.cz děkuji.

VIKI: začala jsem si to také psát,nevím jak dlouho vydržím,dnes jsem byla také hodná no jen snad jsem si dala kousek nanukáče ale byl dia, tak když mám zvířata snad to nevadí.dnes jsem byla na jogurtch a hromadě zeleniny a také jsem ráno cvičila,jen kdyby mě to drželo stále,v pátek jdu do práce a už se těším.zatím ahojky Dana.
Didi
Vyky
| 29. 7. 2008 19:30
Ahoj, můžeme si podat ruku, Já jsem měla dnes zase o kilo nahoře, nic jsem nejedla co nesmím, myslela jsem si, že mě budou omývat. A tak aby rodinka nic nevěděla, zblajzla jsem i sladké, a od zítřka zase budu šlapat. Didi, ty to máš horší, já sedím doma a tak si mohu vyhloudat. Ráno, když jsem hodná si dám kávu s mlíkem, a dva tenké párky, za nějaký čas rajče, a v poledne maso, odpoledne kefír a večer tvaroh nízkotučný, ale musím ho trochu osolit. Nebo makrelu, trochu to střídám, a mám lístek a jak něco sním, tak si to napíši, abych se nepřecpávala. Mělo by se hodně pít, já si počítám i kolik jsem toho vypila. Tak jako ty, začínám také, tak vydržme. Zdravím všechny ,pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
27. 7. 2025 20:41
14750
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 7. 2025 18:38