Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Didi
iwi
| 8. 7. 2008 14:05
ahoj, píšeš, že jsi už dělenku držela, tak pokračuj s námi a poděl se taky o recepty.
Ahoj děvčata
iwi
| 8. 7. 2008 14:02
Strepi, to je dobrý nápad, listy z činského zelí namazat sýrem, nebo pomazánkou. To si budu brát do práce na svačinku. Díky za inspiraci. Taky by šlo naplnit papriku pomazánkou z tvarohu.
Ahoj Didi
katrinzn
| 8. 7. 2008 12:53
Receptíky máš na emailu, přeji dobrou chut.. měj se hezky, papa
Ahojky.
Didi
| 8. 7. 2008 12:09
Zdravím všechny,rozhodla jsem se že opět zkusím dělenku,jednu dobu jsem tady byla,ale znáte to (dnes se mě nechce,pak není kdy,atd.)ale teď jsem se rozhodla že se k vám opět přidám,jestli mě mezi sebe vemete,i když nepíši tak vás stále čtu,a poprosila bych také o receptíky na jdcekalovi@seznam.cz předem dekuji.D.
Iwi
Strepi
| 8. 7. 2008 08:34
vůbec nehysterči... já jsem tu od ledna a mám dole střídavě deset - 8 kg a už několik měsíců jsem stále na této střídavé váze,Je to děsný,ale drží mě nad vodou Vyky.Navíc po jejím včerejším přízpěvku,si říkám,že by jsi se nestyděla... Jooo stydím se když ujede a snažím se tedy neujíždět na chutích
Dneska si udělám odlehčený den,jen zeleninku a nějaký sýr ,to by v tom byl čert že by to nešlo... Ráno jsem začala dvěma namazanými listy čínského zelí sýrem a na oběd to jistí dušená zeleninka...Tak buď v klídku a pohodě...
Kačko
Strepi
| 8. 7. 2008 08:27
tedy teď jsi to tu tak parádně popsala s tou váhou ...to je paráda... Já jsem na ni pořád a už ji mám také docela plné zuby Tak to zkusím jak to dlouho bez ní vydržím... Je to to všechno pravda co píšeš,je to vše jen tím,že to potřebujeme prostě asi také někde vidět napsané...
Holky..
katrinzn
| 7. 7. 2008 23:32
žádný histerčení..váha není nejdůležitější Já jsem se přestala od určité doby vážit a od té doby je mi daleko lépe. Sice ted dělenku držím v kuse 3 týdny, nevím kolik jsem měla vážila předtím a kolik vážím ted, ale podle toho, že se cítím dobře, plandají mi kalhoty a když si ráno stoupnu před zrcadlo a v klidu se na sebe můžu podívat, protože vidím konečně štíhlou slečnu, tak mě to drží při vodě. Zkrátka a dobře se bez váhy dá naprosto dobře vyžít a člověk se nemusí trápit za každé kilo. Vždyt váha je tak pomíjivá dámy. Vypijete litr vody a hned máte kilo navíc, pak jdete na záchod, jste o půl kila lehčí a tak se to stále dokola vyvažuje..a proto doporučuji to ověřovat jen a jen na věcech, ty vás ujistí o tom, zda jste zhubli nebo ne..jak asi vaše známý nebo kamarádka zjistí kolik jste zhubli, když to třeba nepůjde vidět..je lepší je otom přesvědčit v něčem, co jste dřív nemohli nosit a ted vám to dokonce plandá Tak slečny, konec diskuse, váhu prozatím schovejte a třeba po měsíci a na lačno si na ní stoupněte, určitě budete mít daleko lepší pocit než se vážit denně. Mějte se hezky kočandy a neztrácejte sebevědomí v žádné situaci..papa
Martan
iwi
| 7. 7. 2008 22:50
Já začínám a někdy mám úlety váha klesá a stoupá +- 2kg. Ale už jsem připravená nepovolit mám dole 1,5 kg.
Kila dole
Martan1
| 7. 7. 2008 22:43
Jo a jšetě mi prosím napiště, jak dlouho držíte dělenku a kolik jste už zhubli. Já jestli mám začít hysterčit , nebo klídek. Dík
Krásný večer
iwi
| 7. 7. 2008 22:41
Já jim přibližně co 3 hod. někdy i více. Večeřím podle toho v kolik jdu spát, ale pak už se snažím nemlsat. Já dělám taky noční, proto to mám někdy obrácené. Dnes jsem si dala večer pivo, i když jsem měla zvířátkový večer ale měla jsem chuť na něco studeného
Ahojky
Martan1
| 7. 7. 2008 22:41
Žádnej strach! Já jím hodněkrát za den. Snažím se něco slupnout nejdýl po 3 hodinách. A ty 3 hodiny nejíst vydržím málokdy. Ale večer já většinou uklízím, takže to není tak, že bych si sedla u televize a zobala něco. Ale dneska jsem večeřela až skoro v 9. A to pečený kuřecí stehno, občas namočený v sýrovým fondue. A bylo o výborný! Má se to zahušťovat škrobem, ale manžel byl hodnej a kvůli mně to neudělal.
No, takže holky, já se cpu od rána do večera! Sice po troškách, ale jo. Zítra jedeme do Brna známýmu na promoci, tak chci vidět, jak se budu stravovat v terénu. Ale půjdeme na obídek, tak to vidím na nějakej přírodní kuřecí řízek třeba se sýrovou omáčkou. Mňam, mňam, to já můžu.
Ahojky Parmenko a všichni
katrinzn
| 7. 7. 2008 21:21
Celkem jste mě jako zklamali, teda kromě Parmenky protože já také hodně papkám. Přes den ani ne, ale večer mám hrozné chutě. Samozdřejmě vše jen podle dělené stravy, ale někdy mám také výčitky. A hlavně nikdy nevím kdy přestat, protože po dělence je mi po každém jídle tak lehce, že ani necítím, že jsem něco snědla Takže Parmenko, vůbec si z toho nic nedělej, nejsi v tom sama, ale já tedy musím uznat, že i když večer víc papkám, tak stejně hubnu, a jak říká Kořínková můžeme přeci kdykoli, kolik chceme, tak proč se taky omezovat, ne? Hezký večer děvčata..papa
ahojky
parmenka
| 7. 7. 2008 20:00
Vyky, Martan vy jste skvělé . Já když čtu co jíte tak se strašně stydím, já se poslední týden jen cpu. Podle dělenky, ale jím od rána do večera .
Na váhu raděj nestoupám. Dnes jsem si udělala čočkovou polévku, štrůdl
a tyčinky z listového těsta, to byla dobrutka. Holky jakou značku
listového těsta kupujete? Večer se cpu pořád, nemůžu se ovládnout
oříšky, tyčinky, sýr, meloun .
Večer mám největší chutě. Budu si muset od zítřka taky omezit,
abych se tady necpala pořád jen já, když vy budete krásné
hubenounké.

Cvičit se mi taky vůbec nechce, su strašně líná, jsem za celý den kolem malého naběhaná dost.

Mějte se krásně papa.
Katrin
prcek9
| 7. 7. 2008 18:59
Ahoj katrin a všichni

když mám večer na něco chuť, tak si dám většinou jen ovoce nebo zeleninu. Stává se to ale opravdu málo kdy.
Chtěla jsem se ještě zeptat, jak často můžu přes den jíst. Je pravda, že já moc nejím. Nemám totiž skoro vůbec hlad. Oběd si ale vařím podle receptů. Všem děkuji Zuzka
...
Strepi
| 7. 7. 2008 14:43
Já jsem si dnes k obědu udělala prima salátek.Nakrájela jsem si čínské zelí a zalila jogurtovou zálivkou,do které jsem si rozdělala 2 malé trojúhelníčky sýra,stroužek česneku a dochutila solí a čubřicí.Je to moc dobré koření na saláty,a hlavně na rajčata.K tomu jsem si dala pár koleček salámku.
Ale abych se přiznala... tak mě úplně přešel hlad po přečtení přízpěvku od Vyky...
No je prostě dobrá...
Kačko já nic večer nemlsám a pokud mám hlad vezmu si zeleninu nebo mandle.Ty jsou na hlad úplně suprové.Stačí jich pár a ani po nic nehoní mlsná.Občas si dám syrovátku ,kterou teda můžu a velmi nebo kefír.Teď mě strašně lákají ty ochucené kefíry.Viděla jsem jahodový,meruňkový,višňový,ale to je nám zapovězeno...... jaká škoda...no tak nic ajá jdu berušindy na zahrádku.Dopoledne jsem byla v práci,tak si dám trochu sluníčka.Mějte se fajn ...
Vyky
Strepi
| 7. 7. 2008 14:35
Tak ten je Vyky jen a jen pro Tebe... Jsi fakt dobrá,tak alespoň dortík symbolicky,když ho nemůžeš....
Ahojky
Martan1
| 7. 7. 2008 13:44
Tak já když mám kytičky, tak si s manželem děláme popcorn a když zvířátka, tak většinou sáhnu po kousku sýru nebo třeba po rajčeti. Ale musím říct, že v poslední době mě žádný chutě večer nehoní (teda klepu).
Dneska jsem dostala k narozkám od manžela (teda měla jsem je už dřív, ale dárek dorazil až dnes) fondue, tak zkusím najít recept na sýrový fondue. To bude mňamka!
Ahoj
iwi
| 7. 7. 2008 13:01
dnes jsem měla na oběd čočku, vajíčko mám taky, ale to si nechám na večer to budou zvířátka.
Večer, když mám chutě a umím se ovládnout, tak si udělám teplou syrovátku di velkého hrníčku.To mě zasytí. Taky mi stačí velká mrkev. Ovoce odpoledne ani večer nejím, jen zeleninu. Taky mám ráda, ryžové ( polystyrenové) chlebíky, ale jen ochucené, čokoládové, karamelové a jogurtové. Ty jsou nejmémě škodlivé , jsou dietní.
Ahoj Iwi a všechny holčiny
katrinzn
| 7. 7. 2008 11:29
tu smetanu ke šlehání můžeš nahradit. O hodně dietnější je Rama Cremefine ke šlehání, která obsahuje jen 18% tuku, tak uvidíš sama, co ti bude více vyhovat
Chtěla jsem se vás ještě zepat, co tak po večerech zobete, když máte na něco chut? Já když mám chut na sladké, tak si bud dám nějaké ovoce, nebo si udělám pudink, v jiném případě se spokojím se směsí med+kakao a včera jsem večer jsem měla hroznou chut na něco ne přímo sladkého, tak jsem našla ořechy a drcený *** a naládovala se tímBudu moc ráda, když mi také napíšete, co rádi mlsáte po večerech a nemusí to být jen sladké Hezký den, papánek A pište, pište a pište!!!
SPLK
Martan1
| 7. 7. 2008 09:44
Vyky - chválím!!! Prostě nejsme žádný máčky a nějaký kila navíc a chutě nás přece nepřemůžou !
Jinak já jsem sojanézu koupila ve zdravěnce, protože nikde jinde u nás nic takovýho neprodávají. A dělala jsem si těstovinovej salát se zeleninou a se sojanézou a bylo to moc dobrý.
Jo a s tím cvičením máte pravdu. Něco by to chtělo. Já ale nejsem typ, kterej by si doma lehl na zem a cvičil. Takže se těším, až přestanu kojit a vyrazím na squash, bodystyling a volejbal. To mi moc chybí. Jenže ten náš malej lotr se pořádně nenají, takže chce každou chvilku bumbat od maminky, tak se nemůžu sbalit a třeba na 2 hodiny odjet z domu. Ale pak půjdou ty kila určitě dolů sami.
Parmenko - s tím hubnutím na jiných místech než chceme se budeme muset asi smířit. Mám po porodu pěknej pupek a ty 4 kila, co jsem už teď dala dolů, tak šli ze zadku a stehen. A břicho je stejný. Já pořád říkám, že mi tam nechali ještě jedno miminko .
Ahojky všem
Vyky
| 7. 7. 2008 09:08
Zdravím vás babulky a jdu se pochlubit. Stoupla jsem ráno na váhu a mám spočítané, od loňska je 19 kg dole, ty mizerný kila se hnuly po delší době, a rodinka mě moc chválila, že už jsem k světu. Iwi, jsem také tvar jablko, chce to alespoň chodit, to se snad dokopeš, ne? Martan, být blíž, tak by jsme si mohly potřepat pravičkou, já také odolala, ale čeká mě to ještě v neděli, to má narozky snacha, ale už jsem se také na sebe naštvala, žádné hody, najím se dietně doma a tam bude jen kafíčko. Mám štěstí, všichni vědí, že se nedám přemluvit a tak mám pokoj. Parmenko, neplač, víš, při hubnutí vždycky hubnem tam, kde nechceme, ale to se vyrovná a moderní jsou kalhoty volné, nebo né?
Mrzí mě, že já zelí nemohu, dělají se mě po něm boule na nohách. Pusinky, krásný den a jak říká Martan, hubnutí zdar a kilům zmar! pá,pá
ahoj
iwi
| 6. 7. 2008 23:38
katrinzn jsem ráda, že i u diety smíme něco sladkého asi ta šlehačka moc dietní nebude ale nejíme to každý den
zelí
iwi
| 6. 7. 2008 23:26
Strepi, kyselé zelí mám taky ráda, mám vlastní ve sklepě a dobře mi dělá na žaludek i látkovou výměnu
Vyky , sojanézu neznám, ale poptám se ve zdravé výživě
.
iwi
| 6. 7. 2008 23:21
Vyky a Martan jste dobré, odolaly jste dobrotám s tím mám problém , ale už se lepším.
parmenka
iwi
| 6. 7. 2008 23:19
taky potřebuji hubnout v pase, jsem jablko, chtělo by to asi cvičit, ale nemohu se donutit.
Ahoj
iwi
| 6. 7. 2008 23:16
Děvčata díky za recepty, placky se zelím se povedly a pro nedělící členy rodiny jsem osmažila anglickou slaninu s cibulkou a placky polila. Dnes jsem se držela, akorát když jsem přišla z práce, tak jsem se napila piva
oslava narozenin
Martan1
| 6. 7. 2008 22:54
Ahoj holky!

Tak se jdu pochlubit. Dneska jsme u nás měli oslavu narozenin, tak jsem nadělala spoustu dobrot - drobenkovou buchtu, jednohubky, popcorn, meloun s rumem a ještě sousedi nám donesli bábovku a nakonec jsme dělali masový špízy na grilu. A představte si, že jsem si dala jenom ty špízy, který jsem dneska mohla. Tak jsem na sebe moc pyšná. Ani kapku alkoholu jsem si nedala. Já tím že kojím, tak se na to i můžu vymluvit. Prostě jsem se rozhodla, že zhubnu, tak budu na sebe tvrdá!!!

Hubnutí zdar!!! M
AHOJKY
parmenka
| 6. 7. 2008 21:30
všechny vás moc zdarvím a děkuji za receptíky. Strepi tobě taky za emailíka .

Dneska jsem se pěkně našvala , ale když vám napíšu proč tak se asi budete divit .
Oblekla jsem si kalhoty asi 3 týdny staré, když jsem si je kupovala,
tak mi báječně seděly, a cítila jsem se v nich super. Jediné, které mi
byly dobré. A dnes ny mě plandaly, skoro jsem to obrečela. Já nechci
hubnout na nohách, s takovou je budu mít zachvilinku už jen jak párátka
. Váha je pořád stejná, potřebuji zhubnout hlavně na prsách, rukách a v pase, ale to se nedaří .

Tak jsem si trochu poplakala a je mi líp. Mějte hezký nedělní večer.
SPLK
Strepi
| 6. 7. 2008 18:06
tak jsem se také byla mrknout na dámách a nesu receptík. Na víc nemám čas,prcek už je doma a to nejde sedět u Pc.Tak jindy....

Chlebové placky
Suroviny:
300 g hladké mouky, 100 ml sojového mléka, 100 ml vody, 10 g droždí, 3 lžíce oleje, sul

Postup:
Postup prípravy: Do mouky zamícháme sul, do dolícku vlijeme vlažné mléko, olej a rozdrobíme droždí. Necháme vykynout kvásek, vymícháme vlácné testo a prikryté postavíme k teplu. Z vykynutého testa rozdelíme ploché placky (3 kusy) na pomazaný plech. Peceme v predehráté troube asi 8-10 minut.
Ahojky holky
Strepi
| 6. 7. 2008 17:54
tak už jsem si uložila vaše zde napsané nové receptíky.Teda ty placky to je teda parádní lákadlo...
Jak je tam zelí tak to je moje... kyselotiny to já můžu velmi
Tenhle receptík vyzkouším co nejdříve.
Vyky já si tu sojanézu ještě nikdy nekoupila,tak jak tak koukám tak to budu muset asi co nejdříve napravit Ta se dá koupit normálně v prodejně nebo jen ve výživce???

U nás už se opět rozhostilo ticho.Syn s přítelkyní už odjel a dcera s malým bráchou vyrazili na procházku,tak je tu po těch třech dnech nějak moc ticho.Ale až se za chvilku prcek vrátí,tak to bude zase ve starých kolejích.Provařila jsem se těmi dny až až... Ten náš kluk to je takový žrout... fakt jo... Já myslela že už ho to pustilo.ale nepustilo.... Už jsem si tu připadala jako ve vývařovně... Prý abych si osvěžila paměť,tak si prý dáme za měsíc opáčko...jéééé.... ...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
27. 7. 2025 14:21
14748
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
27. 7. 2025 15:55