Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Strepi
katrinzn
| 3. 7. 2008 23:50
Strepi moc děkuji, jsi hodna, take ti rada poslu sve, mam tu i nějaké zvířátkové, zatím papa
Katrin
Strepi
| 3. 7. 2008 22:31
Ahojík... máš je tam...
Jen si je budeš muset přebrat.Jsou tam i zvířátka,ale poznáš to dobře,neboj...
Strepitula
katrinzn
| 3. 7. 2008 21:53
Ahoj Strepi, děkuji za radu, já vím, že ty kalorie se počítat nemusí, spíš jsem myslela, že si musím dávat pozor, kolik je včem tuků, například v těch hotových omáčkách, o kterých jsem psala a které bohužel na obalech nemají složení. Jinak bych tě chtěla moc poprosit, zda by jsi mi také poslala nějaké kytičkové recepty (jsem totiž vegetarián), byla bych ti moc vděčná, moje fantazie mě už nějak opustila a já si ted vařím furt to samé. Můj email je katrinznojmo@seznam.cz děkuji moc, zdraví Katka ze Znojma
Strepi
lau65ra
| 3. 7. 2008 21:37
Ahojííky tak zítra se chystám, že si udělám šopáček podle tvého receptíku. Už se moooc těším. Chci se zeptat je lepší rostlinný olej nebo olivový?? Jo a hlásím, že už mám první kilečko dole. Chci se zeptat na kafíčko. Jsem na něm dosti závislá. Mohu vypít tak 5 šálků denně?? Díky za odpověď .
Přeji hezký zbytek večera
Parmenka
Strepi
| 3. 7. 2008 21:36
Nebul nebul... bude dobře...
Občas xe to asi vadržet nedá a když nás převálcuje nějaká prima jobovka,tak to fakt nejde.To se nedá nic dělat.Já jsem dřív doma měla čokoládu z výživky,ale snědla jsem ji pak i bez depky... atak raději domů nic...
Vyky
Strepi
| 3. 7. 2008 21:33
To se ví že už jsi jako hubeňour ve srovnání s tou dortovou madam...
Ať dělám co dělám,stále mám pocit že jsi tu z nás nejčilejší.... fak jo... Já až jednou dolezu do důchodu,tak už budu úplně grogy
Rok se s rokem schází a už jsem pomalu na pokraji sil.Rodinka odjede příští týden na týden na dovču a já budu mít zase konečně relaxík a budu nabíral silu na další rok v poklusu za rodinou...
Katrin
parmenka
| 3. 7. 2008 21:27
Já si taky nekupuji úpotraviny u kterých si nejsem jistá jestli je můžu.
ahojky
parmenka
| 3. 7. 2008 21:25
Zdravím všechny nové dělitelky .

Jdu se přiznat , v úterý jsem snědla celou čokoládu . Včera hupsla na váhu a kilo nahoře . Tak mě to naštvalo, že jsem včera byla jen na zelenině.

Dnes jsem byla dávet krev, odpadla jsem a celý den mi bylo tak strašně
špatně, že jsem kromě trošky ovoce nic nejedla, tak doufám, že to kilo
bude pryč nebo se na tu svoji vytouženou 60tku ani nedostanu .

Vyky jak dlouho se ti držela váha, než jsi onemocněla?
Prcek
Strepi
| 3. 7. 2008 21:23
Ahojky Prcku,posílám graf na dělení.Máš ho dole v příloze.Příjemné dělení...
Bublinka
Strepi
| 3. 7. 2008 21:16
Receptíky už jsem ti poslala,tak snad si z toho něco vybereš...
Katrin
Strepi
| 3. 7. 2008 21:02
Je to tak,vždy si dobře přečti složení.Kalorie ale hlídat nemusíš.Jen se snaž omezit tuky ve stravě jak jen to půjde,ale kalorie se tu fakt nepočítají.Také jsem si to dříve myslela,ale holky zde mne vyvedly z omylu....
Vyky děkuji
katrinzn
| 3. 7. 2008 19:36
Ahoj Vyky, moc Ti děkuji za odepsáníPříště ty etikety na výrobcích budu pročítat pozorněji a když tam nenajdu, co to obsahuje a kolik v tom je kalorií, raději od toho ruce pryč. To si raději vymyslím nějakou svojí zeleninovou omáčku, tak alespon budu mít přehled, co jsem si tam dala a nebudu zbytečně trnout, co v těch kupovaných omáčkách všechno je. Když tak píšeš, ani se mi nechce uvěřit, že tě je tolik let. Připadá mi, že si píšu spíš s kamarádkou ve svém věku Neber to prosím zle.Určitě musíš mít moc hezkou figuru když se stravuješ podle S.P.L.K. Jé, co já bych za to dala, kdyby se má babička takhle stravovala. Ona je moc tlustá, každý druhý den si peče buchty a pomale se ani neudrží na nohou. Ach jo, to jí můžu vysvětlovat horem dolem, co je správné a stejně nic. Má svojí hlavu a stará zaběhnutá pravidla ve výživě, že s ní zkrátka nikdo nepohne. Mějte se hezky, papa
ahoj všem
Vyky
| 3. 7. 2008 17:06
Iwi, tak to je síla, rodinka mě musela ujistit, že jsem přímo hubeňour, tak taková bych opravdu nechtěla být. Děcka, ják jsem psala již na začátku fora, zhubla jsem 36 kg dělenkou, pak jsem již jedla normálně, ale nepřejídala jsem se a nepřibírala jsem. Začala jsem nabírat, až jsem vážně onemocněla, a tak si myslím, že když se člověk nepřecpe, neměl by tloustnout. A vy máte výhodu mládí, to je hubnutí snažší a kila jdou rychleji dolů. Katrin, já jsem si zadala chleba i omáčky, ale nikdo o nich nepíše. Ale Koř. píše, že máme pozorně pročítat složení a když tam není, tak pozor. Oni ty hotové výrobky můžou být past. Ještě se podívej do zdravěnky, tam by měli mít také něco na náš dietní zoubek, možná i omáčky, radějíi neriskuj, byla by to škoda, kdyby to bylo špatně. Je děsné horko, na mě fučí větrák, ale moc to nepomáhá. Jen se bojím bouřek, posledně byly otřesné..
Zlatíčka, mějte se fajn, pá,pá
To víš Tanuško, že do tebe budu rýpat, ale dneska budu hodná, je mě vedro. Hned jak se trochu ochladí, začnu. pá
Iwi
prcek9
| 3. 7. 2008 12:21
Opravdu jsem zhubla 10 kilo za měsíc.
Samozřejmě jsem je pak nabrala zpátky, bohužel.
Ještě nakonec přidali děti a bylo to.
Tmavý toastový chléb, zeleninové omáčky OTMA
katrinzn
| 3. 7. 2008 10:48
Ahojky všichni, pročítám a pročítám co tady hezkého stále píšete a je moc fajn, když se tolik lidí dá dohromady a vykládá na stejné téma a dělí se o své zážitky s jinými. Jsem ráda, že jsem našla tohle forum a mohla se k vám také připojit. Stále mi ale v hlavě bloumá několik myšlenek, které bych byla ráda, kdybyste mi pomohly rozlousknout Stále nevím, zda mohu jíst ten touastový tmavý chléb, protože jsem v žádné knize od Lenky Kořínkové nenašla, zda ho počítá do kytiček či ho zcela vylučuje, protože obsahuje mléčné syrovátka. Tak mi prosím poradte A ještě kdybyste někdo věděl, zda můžeme jíst i hotové zeleninové omáčky OTMA, tak bych byla ráda, kdybyste mi o tom daly vědět.Nejsem si totiž vědoma, zda neobsahují moc oleje, protože nemají na obale napsány nutriční hodnoty. Předem moc děkuji za odpověd, ráda vám také s čímkoli poradím, papa
Omlouvám se
iwi
| 3. 7. 2008 00:02
Chtěla jsem vám poslat odstrašující obrázek tlouštíka a nepovedlo se, tak jej posílám v příloze.
no fuj
iwi
| 2. 7. 2008 23:53
a href="http://www.obrazky-citaty.cz" title="Obrázky a citáty pro vkládání na webové stránky i do diskuzních fór">
Strepitula
iwi
| 2. 7. 2008 23:35
Moc děkuji za recepty Vyky , ty máš v sobě elánu a daří se ti v hubnutí musím taky více zabrat.
tana
iwi
| 2. 7. 2008 23:29
Ahoj, jen piš recepty a taky jídelníček, já jsem dnes měla zvířátka , na oběd, vařené hovězí a jako přílohu dušenou mraženou zeleninu. Na večeři šopský salát, ale velkou mísu.
prcek9
iwi
| 2. 7. 2008 23:02
To jsi zhubla za měsíc 10 kg ? to je strašně moc...a nenabrala jsi je zpátky po skončení dělenky ?
Iwi
tana
| 2. 7. 2008 22:54
Ahoj,jidelniček už maš,ale ja něco take přidam Ahojky
VYKY
tana
| 2. 7. 2008 22:47

Ahoj te
Nechce se mi ještě spat,tak par řadku pro VYKY,dobře mě popichuješ,ale ja to potřebuji,zitra se nacham vyfotit v plavkach a za měsic to je 2.72008 se nacham znovu a pošlu sve fotky.Slibila jsem si,že dam dolu ještě 8kg,zmenim na sobě fasadu a ukažu se vam.A ty VYKY mě musiš popichovat,ja takoveho tahouna potřebuji Hezky večer všem
Zitra pošlu jidelniček na tyden,tak Lauro ,uvidiš že to pujde
Dělená strava
prcek9
| 2. 7. 2008 22:15
Ahoj všichni,

před desíti lety jsem dělenou stravu dodržovala. Za měsíc jsem zhubla 10 kilo a dokonce i nějaké cm byly pryč.
Chtěla bych začít znovu s dělenou stravou, ale už si to bohužel moc nepamatuju. Nevím, co můžu kombinovat a co ne. Mohl by mi prosím někdo poradit?
Snažím se zhubnout, jsem po třech dětech a chtěla bych vypadat dobře a také se lépe cítit. Mám nadváhu. Sice už jsem 10 kilo shodila, ale chci v tom pokračovat. Ještě to není stále ono. Moc děkuji za rady.
Prosím ještě o nějaké recepty. Ještě jednou děkuji Zuzka
Dělená strava
Bublinka1978
| 2. 7. 2008 21:44
Dobrý večer, najde se tady nějjaká hodná osůbka,která by se ráda podělila o nějaké receptíky - dělené stravy?
Mám nějaké to kilo navíc a chtěla bych vyzkoušet tento druh stravování.
Všem děkuji za odpověd. Bohunka
Strepitula,
Mira
| 2. 7. 2008 16:49
budu se moc těšit!!!!!
Tak děvčata,
Mira
| 2. 7. 2008 16:47
když jsem tak trochu pročítala vaše příspěvky, tak jsem si šla uvařit zdravý oběd:
červené fazolky adzuky
pohankové kroupy
nakrájela jsem rajče na kostky, trochu ledového salátu,
pokapala olejem - používám bodlákový - je výborný
trošinku balsamikovýho oleje a trošku bylinkové soli

no a řeknu Vám, že to bylo moc dobré. Už mám v plánu další salát - pak sdělím recept. Až ho vyzkouším. Taky se tam může dát, šunka, vejce natvrdo, atd.
Takových variant se dá udělat spousty- vlastně ta šunka ne, žejo? Pořád ještě tápu.
Ahojdy
Vyky
| 2. 7. 2008 15:09
kočenky, jsem s toho vedra úplně zmořená, moc piji, ale ne jak Tana, melounek s vínem, já bych po pár lžících odpadla, ale je to myslím báječné osvěžení. Tani, ta změna musí být co nejrychleji, aby šel do kolen. A ne abys mu pak pomáhala, se postavit. Prostě šok! Au, au, špatně se dýchá, jdu si udělat noví osvěžující pití. pá,pá
VYKY
tana
| 2. 7. 2008 12:20
Ahojky tys jsi me snad musela videt ja opravdu se musim asi ostřihat a zmenit imič.Maš pravdu něco na tom je.
Holky v čera jsem ,taky hřešila,koupila si meloun ,nakrajela na kostky,zalila vinem SANGRIA dala vychladit a večer s manželem snědla,mužu doporučit,ale nevym pak co dieta.Jidelničky napiši a pošlu.nebude na celej měsic,ale da se podle toho kombinovat Hezky den a hodně slunička.Jdu do vody,pak začnu psat.
Ahojky všem...
Strepi
| 1. 7. 2008 18:31
moc se omlouvám,ale napíši až ve čtvrtek.Dřív se sem nedostanu... Mějte se moc fajn a hlavně vítám holky začátečnice...
Miro stavím se na zprávičkách už za pár dní.Budu mít týden volna .Jsem velkou dlužnicí...

Parmenko u tebe to samé...

Pa holky a já zase letím... .....
....receptíky
lau65ra
| 1. 7. 2008 14:53
Jeeeeeeeeeeeeeeeee to by jsem byla mooooo ráda za receptíííky. Mnam Mnam už se na ně těším má adresa je:

lau65ra@seznam.cz

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda