Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

delena strava
lau65ra
| 28. 6. 2008 02:47
ahojky mohu se zeptat jak si to dokázala?? slyšela jsem že existují grafy. Jedla si podle nich děkuji za odpověď. Právě jsem se odhodlala, že to chci zkusit
Laura
Ahojky
Vyky
| 26. 6. 2008 17:04
Po příšerné vichřici je u nás zase sluníčko. Já jsem si ráno k snídani dala vajíčka, a pokračovala jsem rajčátky. Odpoledne mě chytila mlsota na meloun a tak jsem půlku malého s chutí snědla. byl pěkně studený, tak mě osvěžil. tak ještě kafíčko a budu spokojená. Přeji všem maminkám, co mají školáky pevné nervy až přinesou dítka vysvětčení, A i když třeba nebude takové jaké by jste si přály, vzpomeňte si na svá školní období. Tak se pusinky mějte fajn, pá,pá
blahopřeji
Vyky
| 25. 6. 2008 17:22
Ti Lucinko k tvému výkonu, jsi dobrá a určitě si oblečení vybereš pěkné.
Strepi, to si myslím, že je fajn se ráchtat v bazénu, však si to za tu dřinu zasloužíš. U nás je také příšerné horko, já jsem si zapoměla dokoupit rajčata i meloun, tak si peču křidýlka, a pak večer zakončím kafíčkem s mlíkem. Zásoby nafasuji až zítra, snad ráno nebude takový pařák. Tak se pusinky mějte, pá
...
llucinka
| 25. 6. 2008 08:55
Achooooj berušky, tak mám dvě kilečka doleeeeeeeee Ani nevíte, jakou mám velikou radost, dřív bych se šla okamžitě najíst sladkého, abych to "oslavila", ale teď mě to ještě více nakoplo, abych hubla dál. Já vím, že to v tom kvantu 39 kil, které chci zhubnout, není moc, ale je to začátek!!! Mám děsnou radost!!!

Takže mi zbývá ještě 37, ale na váhu vlezu až za 14 dní Aby mě to nějak neudolalo.

Přeji moc krásný den, u nás je zase vedro, včera jsem koukala v Tescu na oblečení, ale všechno bylo do vel. 40, teda to, co se mi líbilo, tak se strašně moc těším, až si zajdu nakoupit!!!

Tak papa, musím pracovat
...
Strepi
| 24. 6. 2008 22:55
Ahojík berušindy... Je znát že už je léto a teplé počásko.U Pc sedíme jen málokdy a jsme pokud to jen trochu jde stále venku a na zahradách.Já dneska strávila...teda spíš přežila celý den v práci.V těch vedrech to má teda také své kouzlo Uf uf fuj... KJen co jsem přišla,tak jsem šla hned do bazénu abych trochu pookřála.Pak už jen zapelíškovet prcka a hurá zpátky na zahradu pozalívat co se dá.
Dneska jsem měla chlebíkový den.Dostala jsem takovou velkou chuť na chleba,že jsem si ho dnes teda pěkně užila a k ttomu kafíčko s pohankovým mlékem...no bašta převeliká... Zítra už to vypadá zase na zvířátka a asi to budou nějaké rybky a zeleninka.
Vyka koukej se šetřit v těch vedrech,není to žádna legrace a víš jak to máš se srdíčkem... Tak se šetři....
Krásný večer všem...
dobré ráno
Vyky
| 24. 6. 2008 08:36
vám přeji pusinky, u nás v 7,30 začala bouřka, pršelo vydatně, litovala jsem děcka, zrovna chodily do školy z autobusů. Myslela jsem si, že vyčistí vzduch, ale začíná zase pařák. Já jsem posnídala masíčko a doškrabala meloun, co se chudinka krčil v lednici a tak mám po snídani. K obědu plánuji něco lehkého, no, uvidím, co dům dá. Doufám, že některá napíšete, abych si tady nepsala jen já.
ahojky
Tak
Vyky
| 23. 6. 2008 20:23
ahoj všechny dělitelky, Strepi, já jsem dva dny nešlapala, z toho horka je mě špatně i když jsem doma a mám puštěný větrák, Byla jsem odehnána od nádobí a rodinka si mě hýčká. Zkusila jsem vyjít ven brzy ráno, ale po příchodu domů mě zase bylo šouf. Tak zítra to ani nebudu zkoušet, počkám, až horko ustoupí. Hodně piji, jsem nalitá jako babouk, mlsám meloun a rajčata, měla jsem jogurt, a hučí z toho všeho ve mě jako v koze. Dívám se, že jsou děvčata také umořená horkem, že nepíší, však bude líp! Pusinky těším se na vás, ahoj
...
Strepi
| 23. 6. 2008 01:18
Ahojík berušindy... tak se stáledržím zvířátek a zeleninky a už toho mám docela plné kecky.Hubička se mi kroutí po ovoci a tak to zítra vypadá na melounka.Ještě že je tak báječně zařazen
Teda Vyky ty se teda fakt snažíš....jsi dobrá a máš můj obdiv... fakt že jo já po tom všem lítání nejsem schopná ani hupsnout na rotoped a tak raději lenoším s prckem v bazénu.Kor dneska ...to bylo úplně k padnutí.Tenhle týden mám mimo ostatní služby ještě 3 celé dny,tak to vidím na pěkné potítko a když si vzpomenu že bych si ještě měla hupnout na stepper no nevím holka,nevím...
horko
Vyky
| 21. 6. 2008 17:07
Ahoj zlatíčka, venku je pařák, jsem ukrytá doma a chvíli jsem dováděla na streppru a mezi tím chroustám rajčátka. Včera jsem byla z něho utahaná, ale dneska je to lepší, zvykám si. Ráno jsem si udělala výšlap, a pak jsem uondaná usnula jako dřevo. Chtěla jsem mít dnes také melounovou, ale vnuk mě zkazil plány, snědl mě ho. Tak až zase v pondělí. PO 2 hod. procházce s hůlkama, jsem si dala kuře, teď rajčata, čeká na mě jogurt, a to v tom úmoru stačí. Jdu opět šlapat a kouknu večer, berušky, pá,pá
Ahoooj
llucinka
| 21. 6. 2008 08:43
Ahojte berušky, tak dneska jedu do jednoho velkoskladu nakupovat kytičky, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, abych to tam nevykoupila celé Dostala jsem k narozeninám hodně kytek, tak to bude práce navíc, ale zkusím to zvládnout.

Jinak dneska mám zvířátka, jak jste se tu bavily o kombinování zel. a ovoce, já na to kašlu, protože mě nebaví hlídat hodiny a tak Ráno jsem mělá kávu s mlékem a malilinko cukrem, samozřejmě ovocným a asi 3 kolečka šunky nebo co to bylo, ale poličan či vysočina to nebyli I když ten já miluju, poličan, ale dokud nezhubnu, tak si ho nedám

Včera jsem měla melounovo, byla to mňamka

Tak já utíkám něco dělat, papa
ahojky
Vyky
| 20. 6. 2008 15:40
Tak ho již mám doma, přivezli ho odpoledne, vnuk mě ho dal dohromady a tak jsem na něm zkusila šlapat. Je na něm měření kroků, kolik se spálí kcal, kolik kroků udělám za minutu a čas. Po vyzkoušení ze mě lilo
jako z vola. Páni, to je procházka proti tomu pohoda. Ale mám jej u postele, tak to budu zkoušet každou chvíli. Ráno, když bude pěkně, půjdu s hůlkama. Tak se snad nějaké výsledky objeví.
Tak vám budu bobínci průběžně informovat, jak mě to jde. pá,pá
Jessi
iwi
| 20. 6. 2008 08:28
Taky jím ovoce jen dopoledne, večer jen zeleninu a kousek sýra,pokut mám zvířátka. Maso tráví až 8 hod. ovoce asi 1 hod. Když snídám ovoce, tak na svačinu asi zeleninu lze ?
Parmenka
Vyky
| 19. 6. 2008 22:16
ahoj, to je přístroj na kterém šlapeš jako do schodů. Víš rotoped má sedátko a já na něm nemohu sedět, protože mě pak strašně bolela prcka, že se to nedalo vydržet. U tohohle se budu držet za držadlo, abych sebou neplácla na zem, má pedály na kterých šlapeš špička, pata, je to šetrné ke kolenům, mě hlavně dostalo, jak pani píše, že dietou a tímto cvičením zhubla ze 102 kg na 64. Vážně jsem se do toho dala, už mě ty kila nebaví.
Musím se přiznat, zblajzla jsem já nesrstacelý malý meloun, je mě těžko, ale nemohla jsem se od něho odtrhnout. Tak se kaji a zítra si udělám větší šlapací okruh, za trest. Přeji vám babulky dobrou noc, pá,pá
Ahojky
parmenka
| 19. 6. 2008 21:51
u nás dnes bylo taky po dlouhé době horko, tak jsem si to báječně užila .

Vyky, já jsem nemyslela, že mě káráš, jen jsem se zastyděla, opravdu
těd plácám páté přes deváté. Ještě se v tom tento týden doplácám,
a v pondělí opět zpřísním, dovolená se blíží a tři kila potřebuji
ještě dole . Vyky asi jsem trochu mimo, ale nevím co je steppr . Ty s těma kilama ale točíš, si šikula.

Tak se holky mějte papa .
Ahojky
Jessi
| 19. 6. 2008 21:49
Děvčatka držte to jak vám to jde.Já jsem v jeden den míchala zvířatka a kytičky,ale dělala 8hod přestávky. Jedla jsem neutral hlavně jogurt+***+ořechy.Nebo jenom vařenou zeleninu.Ovoce jsem jedla většinou z rána,pak už ne.Pak jsem se někde dočetla,že se to může míchat.Teďka už to vůbec neřeším ovoce+zelenina.Ale i to udržování je těžké.Hlavně když honí mlsná a začne se člověk přejídat.To pak je hned o 2kilča víc.Držím vám všem palečky určitě to dokažete je to ale velký boj. Mějte se pa.
Vyky
Strepi
| 19. 6. 2008 20:34
je to tak Vyky...jak jsem si dala večer těch pár třešní,ráno nebylo ani deko Tak to bude jako dřív...buď ovoce nebo zelenina... Jinudy cesta nevede
Dneska byl nádherný den a ještě jdu chvilku na zahradu,je tam moc hezky.Prcek už je zapelíškovaný,tak je chvilka klidu teď pro mne.
Mějte pěkný večer berušindy dobrou noc....
Iwi
Strepi
| 19. 6. 2008 20:17
Chlebík můžeš bud s ovocem nebo zeleninou... jak máš zrovna ten den chuť...
ahoj
iwi
| 19. 6. 2008 20:08
Mohu chléb kombinovat s ovocem ?
Strepi
Vyky
| 19. 6. 2008 17:52
ahoj, to víš, že je moje zbožný přání být jak lunt, dneska jsem šla s hůlkama dvě hoďky , děcka to je nádhera, ptáčci zpívají, všechno voní a já šlapu. Tak to bych vydržela jít stále, ale jak doma shodím boty, je konec, Už bych neušla ani metr a kdyby někdo chtěl, ať s ním někam jdu, tak s tím bych vyběhla. Až si odpočnu, tak se snažím něco doma dělat, moc toho není, a pak v noci příjde poklus po schodech a ráno výšlap. Strepi, já bych ovoce se zeleninou nemíchala, Jessi má udržováka, tak může, ale my by jsme měly jet podle prvního grafu, co myslíš? Já se cpu melounem, a protože chodím ráno hladová, tak jsem si přidala šunkový salám, nebo krůtí šunku, Teď popíjím kafíčko a je mě blaze. a vám pusinky přejí totéž.
Vyky
Strepi
| 19. 6. 2008 04:47
Teda Vyky ...ty jsi ale cvičitelka,panečku... Budeš za chvilku jako lunt Běhat po schodech za kocourem,doma steppr a ještě žít na melounech,no to už jsi jak správná sportovka...
Já včera zvládla den skoro na jedničku a jen večer jsem ujela na pár třešních.Ale říkal jsem si zeleninka byla odpo,tak se to snad nějaksnese.Musím se na to pořádně zeptat Jessi jak to řeší časově.Ale mám pocitže asi ne...Co ty na to Jess ??? Musím pořádně pročíst ten novější graf.Byl na přebalu knihy od Kořínkové,tak na to mrknu.
U nás začíná krásné ráno,tak určitě bude i pěkný den.Tak si ho brundy pěkně užijte a já se budu zase dneska snažit nic v dělence nezmastit...
Iwi
Strepi
| 19. 6. 2008 04:35
Nejen že vypadá...ale hlavně chutná... a nejvíc ke grilovanému masíčku,je to mňamka a hlavně ho mají rády všechny děti.Na víkend přijel nejstarší syn s přítelkyní a jak baštil... Zeleninku moc nemusí a v salátech už vůbec ne,ale asi ho život naučil,když né maminka...
Manžel mi včera koupilmladé zelíčko,tak ho zítra udělám a bude na víkend na mlsání
Ahojky
Vyky
| 18. 6. 2008 23:09
Salátek opravdu vypadá chutně, já už toužím po masíčku, ale ještě vydržím melounovat. Večer jsem si dala šun. salám, já vím, že jsem neměla, ale moc ho nebylo. Ale mám děvčátka objednaný steppr, už se těším, až ho přivezou, jak si budu formovat postavičku. Když je pěkně, razím s hůlkama a teď budu sportovat, i když bude škaredě. Měli by ho přivézt v pondělí, tak vám poreferuji. Přeji vám zlatíčka sladkou noc
Strepitula
iwi
| 18. 6. 2008 19:06
jsem ráda, že dáváte taky recepty. Ten salát vypadá dobře.
ahoj všem
Vyky
| 18. 6. 2008 11:58
Zdravím vás babulky, u nás je nádherně, sluníčko svítí, ale doma je ještě zima. To se vám to pusinky vaří, radost číst,jen tak dál. Já jsem se vrhla na meloun, tak jsem zvědavá, jak mě to dlouho vydrží. Parmenko, já jsem tě nechtěla kárat, vždyť tyto stavy důvěrně znám na vlastní kůži. Ale u nás v lednici je jen jídlo pro vnuka a prasátko vřejská, jako pominuté, když tam nakouknu, tak mám útrum, i kdybych chtěla, nemůžu. Běhám čurat jako čoklík, ale až si dám ráno melouna, tak to běhání zvládám v pohodě. Zlatíčka pá,pá Večer nakouknu.
Krásné ráno,krásný den...
Strepi
| 18. 6. 2008 11:10
Tak hlásím že se zatím držím...
Ráno jsem si udělala salát ze dvou vařených vajec,dvou rajčat,malého trjúhelníčku sýra a bylinek.Ke sváče rajče a teď tu popíjím kafíčko s mlékem.Na oběd a večeři si dělám dušenou zeleninku.Už se na ni těším,má ji moc ráda.Ničím ji nezahušťuji,jen tak uvařenou a osolenou ji mám nejraději.Večer jdu na noční,tak to vypadá na mrkev... Asi bych to nevydržela do rána bílého...
U nás dnes zataženo,ale docela teplo.Tak snad se sluníčko ještě ukáže...
Jo jo...
Strepi
| 17. 6. 2008 23:05
Parmenko to je teda přímo pohlazení po duši....... no nádhera...
Ne ale fakt už půjdu do sebe.
Dneska jsem byla skoro do teďka na zahradě.Je nádherný teplý večer,rodinka spí unavená prací- to se týká jen manžela... a tak jsem si tak chodila a přemýšlela,chroustíci bzučeli jako pominutí a docela jsem si vyčistila hlavu a měla jsem konečně čas jen sama na sebe a popřemýšlet nad sebou.Takže je jasné že opět nejdůležitější prioritou je odstranit ze sebe ten hnusný tuk,který sakra pevně drží a nikdo ho nechce ale já také ne...
Mám od holek z fóra perfektní recept na salát coleslaw a je teda vynikající,tak si ho udělám.

Coleslaw salát

2 zelí - teď nejlépe to čerstvé a mladé.Navíc je malé tak to unese dvě hlávky.Jinak tam patří 1/2 hlavky zelí
1/2 kg nastrouhane mrkve na hrubém struhadle
3 lzice na hrubo nasekane petrzelove nate
1 dl majonezy
1 dl kysane smetany - má být,ale já dávám jogurt
stava z pulky citronu
1 lzice horcice nejlépe Dijonské
2 lzice cukru
2 lzice vinneho octa
sul a pepr
Zelí smíchat s mrkvičkou a troškou soli a po odležení přídat zálivku a nechat odpočinout v lednici.

Včera jsem na dámách našla stejný recept,ale nejmenoval se Coleslaw,ale jen dobrý zelný salát a místo majolky a smetany tam bylo několik lžiček olivového oleje.Tak to vyzkouším a uvidím jaké to bude.Ale ta zálivka tomu dá docela šmrnc,tak to také určitě nebude mít chybu.

Mějte se fajn a zítra se nahlásím...

Jóóó Jessi ... tak už mám na zahradě dest malých,asi 12 cm dlouhých cuketek... tak z nich mám radost
Ahojky
Jessi
| 17. 6. 2008 22:45
Zdravím všechny Parmenko zeleninu a ovoce jím společně. Dělenku držím od února 2007. Udělej si květák obalovaný.Žloutek je neutral rozmíchej s trochou vody a strouhánku.Nebo jen solamyl+voda a strouhánka k tomu brambory a zeleninka Já jsem si dneska dělala vaječnou omeletu s květákem,tatarkou a list.salát bezva.Strepi bude líp uvidíš, čokolada ti pomůže, vždy když je po ruce.Začinám na ni nějak moc ujíždětAle když váha stojí tak riskují. U nás dopoledne pršelo pak bylo líp,ale teď je mi zima.Už jdu spát hezké sny.
Strepi
parmenka
| 17. 6. 2008 22:23
Strepinko naše drahá, drž se bude líp. A čokoládka ti ty nervyčky aspoň obalí.
vyky
parmenka
| 17. 6. 2008 22:22
Vyky, já vím, že to jídlo ťápám páté přes deváté, ale celých 5 měsíců, jsem jedla jen samé planotiny, zeleniny, nízkotučné věci, jogurty a libové a drůbeží maso. Tak si chci aspoň trochu dát do nosu (spíš do pusy ). Ale už se zase chystám být hodná, ať se dostanu na tu vysněnou šedesátku . tak berušky jdu chrupkat, mějte se hezky papa .
Ahojík
Strepi
| 17. 6. 2008 18:32
Tak jsem to dnes opět projela,ale už to byxla lepší.Tak na zítra si slibuji že už do toho asi přidu.Je mi z toho fakt docela hnusně Všude samá lákadla já nedokáži odolat.Jím vše bez příloh,ale ovoce plácám se zeleninou,čokoládka také tam byla a tak ... No tak snad...držte mi palce brušindy.Zítra se zase ozvu a snad i s lepší náladou i zprávičkou pro vás....
Mějte berundy pěkný večer...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda