Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

...
lau65ra
| 1. 7. 2008 14:48
Ahojíky jsem moooc ráda, že jste všechny tak ochotrné a rády poradíte. Možná je to opravdu málo co jsem si naodrinovala. Využiji tedy tvou nabídku a prosíííííííím pěkně o radu na rozjezd.
ahojík
Vyky
| 1. 7. 2008 14:02
Zdravím vás pusinky, A vítám mezi nás Katrin, ať je ti mezi námi dobře. Chleba jsem jedla jen pšenično žitný, nechci sýčkovat, ale říká se, že chléb toustový je barvený, mám dojem, že červenou řepou, nechci kecat, ale po předčtení jsem jedla jen obyčejný. Ale počkej na vyjádření děvčat, určitě mají také zkušenosti.
Parmenko, jsem ráda, že tě zase vidím psát, už jsem si o tebe dělala starost. Stroj už mám, ale šlape na něm chvílemi dcera, Mě stačí zatím výšlap s hůlkama, nechám si šlapání až bude škaredě. Ráno jsem měla k snídani tvaroh a za chvíli půjdu baštit maso. Mám žízeň, je veliké horko a tak piji jako velbloud na poušti. Tak zlatíčka , jdu se zchladit, pá,pá
Dobrý den
Mira
| 1. 7. 2008 13:14
tak jsem nakoukla do vaší diskuze o dělené stravě. Tedy, řeknu vám, že čím víc toho o dietách čtu, tím jsem z toho víc paf...
Koupila jsem si dokonce knihu Francouzská dieta. Když jsem byla mladá, tak dělenka zabírala skvěle. Ale teď to nějak přestává funguvat.
Včera jsem narazila na zajímavé čtení. Napíšu vám stránky: www.medunka.pvsp.cz
Je tam spousta zajímavých článků. Najeďte si do rubriky:
Co se nevešlo do Meduňky a tam je článek o hubnutí p. Jiřího Langa, který za 2 roky zhubl 50 kg. Také si můžete stáhnout jeho jídelníček. Ovšem s dělenkou to nemá nic společného.
Dělená strava
katrinzn
| 1. 7. 2008 12:02
Ahojky, poraďte mi prosím. Už delší dobu se stravuji podle Lenky Kořínkové a moc mi to vyhovuje, jsem totiž vegetariánka a napůl i veganka,a proto i jím jen kytičkovou stravu. Kdo se v tomto vyzná líp než já, poraďte mi prosím, zda mohu jíst tmavý toustový chléb. Lenka Kořínová v jedné ve svých mnoha knih píše, že můžeme jakýkoli tmavý chléb a tmavé pečivo.Ale já spíš než chléb mám ráda tmavý toustový chleba, který si ještě někdy opíkám v opékači nebo dávám se zeleninou do toastovače.Ale včera jsem se právě mrkla na složení tohoto toastového chleba a mimo jiné jsem tam našla, že se skládá i z mléčných syrovátek. A ty přeci patří do skupiny zvířátek,nemám pravdu? Tak bych potřebovala vědět, zda ho jíst můžu či ne v kytičkovém dni. Děkuji moc..
katrinzn
iwi
| 30. 6. 2008 20:46
Já se stravuji podle Kořínkové, někdy mám úlety, protože nemám moc inspiraci na jídlo. Stále mám jednotvárnou stravu, ale zlepšilo se mi zažívání.
ahoj všichni
parmenka
| 30. 6. 2008 20:38
delší dobu jsem se tady neukázala . Neměla jsem totiž čas, stalo se nám doma velké neštěstí . A tak jsem musela dát byt do pořádku .
Trochu už to mám, a tak vám můžu napsat. Za ten týden jsem toho moc
nesnědla, tak bylo 1,5kila dole.Tak už do té šedesátky moc
nezbývá. Ale v neděli jsem dělenku vysadila a cpala se pátým přes
devátým, padlo tam i hodně čokolády, ale asi to ty moje nervy
potřebovalaly. Dnes jsem se raděj nevážila, a jedla jsem skoro jen
zeleninku a ovoce. Hned jak budu mít trochu volněji tak zkusím dočíst,
co jste napsaly, abych věděla co je nového. Co Strepi, už je to u vás
doma O.k? A Vyky už má asi nový stroj na cvičení, tak kilča padají dolu
sami .
Dělená strava
katrinzn
| 30. 6. 2008 20:28
Ahojky všici, jsem tu nová, ale ráda se podělím o své zkušenosti s dělenou stravou, tak prosím pište, kdo jste na tom podobně a stravujete se podle Lenky Kořínkové nebo jinou formou dělené stravy. Děkuji, zdraví Katka
Tana
Vyky
| 30. 6. 2008 18:24
ahoj pusinky, moc jsem se na vás těšila. Tano, nemáš pravdu, já vím, že na člověku je opravdu nejcenější jeho duše,ale někteří chlapy to nepochopí i když jim to budeš meldovat stále dokola. Víš, já být tebou, tak si jeho poznámky nepřipouštím, ale něco bych se sebou dělala, abych byla nová. Jiný účes, oblečení, prostě abys byla v pohodě a pak se můžeš takovým poznámkám smát. Doufám, že se nebudeš zlobit, ale tohle znám z vlastní zkušenosti. Tak jsem odbočila z naší diskuze, ale i to je potřeba vědět. Děcka já jsem si jela s taškou pro meloun a po příjezdu domů, jsem Strepi usedla a jedla a jedla. Byl z Itálie, mňamky. Také jsem se šla zvážit, ale opět ani deko, ale jak píšete, nevzrušuju se, i když je pravda, že bych tu váhu viděla ráda níž, utěšuju se tím, že to dolů hupsne naráz. Já si myslím, že je jedno, kolik toho kdo sní, teď v tom horku se ani nechce. Já jsem si zase dala talíř rajčat, a myslím, že to večer zakončím kafíčkem.. Tak se kočenky mějte prímově, však my všem ukážeme ! ahojky
ahoj kočky
tana
| 30. 6. 2008 13:34

Taky jsem nevedela nekdy co jist ,protože mi to připada ,že jim pořad vše do kola,ale pak to přijde samo na co mam chut po ranu,tak se tym pak držim celi den.Zavidim tem co múžou vše a nepřiberou.A když mam velky hlad,tak musim vypit aspon pul litru citronove vody,ale nesladit to pomaha.Nejvic me štve manžel,nevym jak je to u vas,ale mam ted 70kg a to jsem mela skoro 90kg ,pořad se na me diva ,jako kdybych mela metrak.Přitom on neni taky nějak štihli.A uklidnim se tim ,že jsou mladši a sylnějši než ja.Hezky den a bud te sami sebou,asi nezaleži jak vypadame,ale co mame uvnitř,PA PA Tana
Iwi
Strepi
| 30. 6. 2008 11:39
Máš to tam... tak dobrou chuť...
Strepitula
iwi
| 30. 6. 2008 09:58
byla bych moc ráda za tvé recepty. email jsem poslala, díky.
tana
iwi
| 30. 6. 2008 09:23
prosím, napiš jídelníček, já mám problém vždy vymyslet, jak mám dělit a co jíst.
Vyky
iwi
| 30. 6. 2008 09:19
Jsi dobrá, i když se váha zastaví, nezoufej, odcházejí tuky a poznáš to v cm.
Ahojky holky
Strepi
| 30. 6. 2008 05:30
Nějak nemůžu spát,tak jdu na chvilku sem než se rodinka začne trousit z postýlek.Dneska jsem začala melounem,tak to budou zase zvířátka jako vyšitá

Jessi tak včera večer byla první cuketka na grilečku a jak je ona,tak to nemusím mít ani masko.Bylo nándherně a sedělo se móóc hezky až na to že jsem z toho blaha zapomněla na zahradu a zalévalo se ještě o půlnoci

Vyky dobře jsi mě naladila,že se snad jednou těch sněhuláků zbavím Tak ti tedy věřím...

Lucko jo tak jak ti tu píše Tana,dělenka není o velkém omezování jídla,ale sama k tomu dojdeš.Navíc je teď pro tebe příjemné to,že máš první kilečka dole.Neboj se nic,ono se to rozjede i když budeš jednou baštit víc.Jen to chce fakt nemíchat a ani nemíchat ani tu zeleninu s ovocem.Mě to teda nesvědčí.Navíc potřebuji schodit také docela dost a jak už tu někde psala Vyky,můžou si tento luxus dovolit jen holky co jsou na udržovačce.Tak to zkus a uvidíš.Navíc Tana ti může pomoci s jídelníčkem a pokud mi někam pošleš tvou mailovku - svou mám v profilu -pošlu ti všechny recepty co jsou tady za celou dobu sepsány holkama dělitelkama...

Mějte berundy pěkný nový týden a ať se vám fajn dělí...
...dneska bude mrkvička i pro mne...
delena strava pro Lauru
tana
| 29. 6. 2008 22:15
Ahojky
ja nevym jestli chces držet dělenou, nebo najiždiš na dietu.Ale myslim,že po tom co jsi si naordynovala ,takovou dietu budeš mit hlad a to je špatně.Ja držim dělenou a mam dole 17kg a mužu řict že jim dost a ani to nevažim,kyla jsem dala dolu za necele 3měsice,ale chce to opravdu dodržovat.Kdybys mela zajem,tak ti mužu napsat co jim během dne,aspon na rozjezd .Hezky večer Tatana
Jo a na Lauru jsem se narodila 1.6
měla jsem
Vyky
| 29. 6. 2008 21:31
po přemýšlení, v 16 hod. byla křidýlka hotová a já jsem si dělala starosti, jestli nebudu mít hlad, když si je sním a už jsem si nechtěla brát tvaroh. No, přišla návštěva a setrvala skoro do 21 hod. Protože jsem je nechtěla žužlat před ní, musela jsem počkat, až se rozloučí. bylo to pošušňání, vychutnala jsem si je.
Strepi, já mám ve skříni také pěkné věci, ale do nich mám ještě daleko. Bundu už zapnu na vrchní 3 knoflíky, ale spodní se mě rozšklebuje. Ale je to fajn, v lednu jsem měla k zapínání asi 20 cm. Lauri, neboj, dostaneš se do toho, pak ti to ani nepřijde. Když něco nebudeš vědět, rády ti pomůžeme, když to budeme vědět. Teda holky, vy mě dráždíte s tím grilováním. Já jsem zjistila, že mohu i libové uzené, ale bojím se ho jíst, když je kuřecí dietnější. tak mě bobci poraďte. pusinky dobrou noc pá,pá
Vyky
Strepi
| 29. 6. 2008 17:01
Teda Vyky ty se nezdáš...teda normálně ti závidím...
Jsi šikulka že ti to takhle jde.Já tu mám také jeden nádherný šatový kostým ale je celý propínací a při sezení mám místo krásného poutkového propínání ... sněhulaky a pupík kouká na svět... děsný.... Ranila by mě mrtvice...
Jessi
Strepi
| 29. 6. 2008 16:57
tak Jessinko... Rozpálíš si na zahrádce grilek na něm uděláš nějaké mlsky a k nim si ugriluj cuketku.Cuketku nakrájej asi na půl centimetrové plátky a dej hned rovnou na gril.Žádné čekání a solení,vytekla by ti z nich voda.Až se ti opečou pěkně dozlatova z obou stran,tak je pak posyp grilovacím kořením a ještě na grilu otoč a opeč.Jsou pak měkkounké a mňámozní.Já už se na ně také těším.Dneska večer se bude grilovat,tak už slintám teď.... se máš že máž žluťáska cuketku.e lepší...
Laura
Strepi
| 29. 6. 2008 16:51
Jooo je to dobrý Larinko...
U těch bílých jogurtů neřeš tuky.Jsou jednak lepší,čisčí a nejsou v nich žádné škroby.Já je kupuji od Hollandie selský nebo nebo v Lidlu.Kupuji velké balení a by mi to vydrželo na dýl
Laura
Strepi
| 29. 6. 2008 16:47
Nemáš zač,hlavně aby se ti dobře dělilo
prvndí den
lau65ra
| 29. 6. 2008 14:54

Přeji krásné odpoledne. Uf tak graf jsem si stáhla, vytiskla a študovala jsem ho. Musím uznat, že budu mít opravdu co dělat, aby jsem vše dodržela. Přikládám dnešní jídelníček, který jsem si naordinovala

ráno: 150g šunky +čajíček
svačinka: 2 papriky
obídek: šopský salát
svačinka: budu si dávat bílý jogurt
večeře: activia nápoj zakysaný

Nevím jestli mám vše dobře rozděleno jsem Nováček. Prosím o radu.
Děkuji hezký den Laura
zdravím všechny
Vyky
| 29. 6. 2008 10:21
I já se připojují k přání dobrého dne, Před chvílí jsem došla z pochůzky, štrádovala jsem s hůlkama 2 hoďky, stihla jsem trochu nakoupit v Penny a v batohu na zádech donést domů, ale byla jsem zpěněná, tak jsem se osvěžila vodou a pak jsem si dala odtučnělý tvaroh. Ach Strepi, jak já bych chtěla bydlet kousek od ráje kuřat, To bych si užívala masíčka.
Děcka, já jsem kilama na stejné váze, ale obleču kraťasy, které jsem na sebe vůbec nenatáhla, jsou mě nohavičky volné. Ale četla jsem vědecké pojednání, že když se kila zastaví, má se den až dva držet půst, že se tělíčko vzpamatuje a bude se zase hubnout. Tak dnes budu na vážkách, držet či nedržet? Musí se vypít 2 lit. vody, bojím, bojím, že to nezvládnu. Potřebovala bych psychickou podporu. Dnes si dám ještě masíčko, drůbeží, rajčata a to bude všechno. T
Jessi, teda, jsi šikulka, doufám, že tvé děti oceňují, co v tobě mají. Vlastně jste šikovné všechny, Přeji příjemné čvochtání ve vodě, odpočinek a večer nakouknu.
pá,pá berušky
dííky
lau65ra
| 28. 6. 2008 22:11
Díky Strepituldo za přiloženýý graf hned si ho stáhnu do PC a začnu jej študovat a plánovat co bude papkat. Přeji krásnou neděli
Laura
Ahojte
Jessi
| 28. 6. 2008 21:46
Zdravím všechny dělitelky. Strepi taky jsem dneska otrhala první cukety prozatím žluté,ty druhé jsou menší.A včera jsem začala zavařovat okurky.Jsem zvědavá kolik jich letos naroste než přijde plíseň.Je to práce na celé léto.Zavařují pro dětičky.Když je dobrý rok tak 200ks 0,7l sklenic i víc.Je to príma už mám všechnu zeleninku svojí.I mrkev do okurek narostla. Je to sice práce,tak jak píše strepi,každý večer zalévat .Je nás na to více tak to jde.Ale člověk potřebuje pohyb.Dnes jsme grilovali tak jsem baštila maso.Strepi jak griluješ cukety jěště jsem to nedělala.Mějte se pa.
....
Strepi
| 28. 6. 2008 20:10
Krásný víkend berušindy a užijte si pohodovou neděli... Já ji mám opět pracovní....
Ahojky...
Strepi
| 28. 6. 2008 20:06
Tak už jsem tady Vyky...nestíhačka,nestíhačka a ta tepla k tomu,to je jen zahrádka a voda a práce a večerní zalévání květinek a rostlinek ..... Včera jsme byli na nákupu,tak jsem byla v Ráji kuřat,pro masko a to víš že jsem nabrala také křídla,Děti je milují asi tak jako Ty,berušindo....Voní báječně,ale už jich tam moc nezbylo.

Jessi ... tak už jsem dneska zahájila první sběr cuket... paráda... Tak bude zase co baštit a na grilečku jsou fantastické.jen mám jen ta zeleé,ale né pruhovan=é.žluté jsou nejlepší,ale nesehnala jsem nikde semínka ani sazenice.Rak snad přiští rok

Lucíku jsi dobrá a drž se stojí to za to a budeš zase lítat po krámech a skupovat vše co se ti bude líbit...
...
Strepi
| 28. 6. 2008 19:57
Ahojky Lauro,vítej v klubu hubňulek...
Dole máš ten přísnější graf,tak se na to mrkni a přeju ti hodně štěstí při dělení...
odpověď
lau65ra
| 28. 6. 2008 19:11
Děkuji za přivítání Určitě budu chtít začít s tím nejpřísnějším jelikož potřebuji shubnout tak 15kg . tak papapa
prosba
lau65ra
| 28. 6. 2008 19:08
-Dobrý den chtěla by jsem se k Vám připojit a začít s dělenou stravou. Chtěla jsem Vás poprosit jestli je možno mě také poslat ty grafy.
Děkuji Laura
Hezký den
ahoj
Vyky
| 28. 6. 2008 17:32
Vítám tě mezi námi, Grafy u dělené jsou, ale záleží kolik chceš zhubnout, první je nejpřísnější a ostatní jsou spíše udržovací. Napiš, jaký chceš držet. Strepi by ti ho určitě poslala, jistě má bobík směny, ale určitě se brzy ozve. Já ho mám také, ale je již špatně vidět. Jestli chodíš do knihovny, tam mají všechny knihy od Kořínkové i grafy. Doufám pusinky, že jste se na sluníčku nerozpustily a napíšete. Já si dávám melouna i rajčata, měla jsem i jogurt, ale ten mě zklamal, měl být až do 18.7. a už na něm byla syrovátka. No a ještě jsem měla pečený křidýlka, tak vrním blahem. Snažím se vycházet na pochůzky, když je chladno. Jinak mám zásobu knížek, tak se nenudím. Tak se bobíci ozvěte, ať tady nejsem jako sirotek, pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 7. 2025 15:22