Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

delena strava
tana
| 17. 6. 2008 17:36
Ahoj holky jestli je to aktualni,tak delena strava funguje.Za 3měsice jsem dala dolu 17kg a to diky delene stravě,ale musi se opravdu dodržovat a žadny alkohol,povolila jsem si denně 2dc bileho ,ale s vodou,jinak nic a funguje to.Tak do toho
Já jsem tady
llucinka
| 17. 6. 2008 16:39
Já jsem tady berušky Jinak dneska jsem měla zase zvířátka, snažím se jíst míň, ale pravidelně. Na oběd jsem měla žampionovou polívku a lečo, tak to byla mňamka. Jím ráno, kolem 10:00 nějaká zeleninka, třeba jen paprika, kolem 13:00 oběd, kolem 17:00 nějaká večeře a pak třeba večer, pokud mám hlad, tak si dávám ve zvířátkové dny moc ráda kakao.

Zítra máme květák a taky jsem uvažovala, jak s tím obalováním. Možná to radši vynechám, aby to nenadýmalo a dám si jen brambory, třeba kaši se sójovým mlékem a zeleninou. Mám moc ráda zavařenou červenou řepu, tak to risknu.

U nás je moc hezky, i když ráno, když jsem jela na angličtinu, pršelo. A zítra se chystám na narthání třešní a ve čtvrtek budu mít pouze třešňový den.

Takový dotaz mimo téma, myslíte, že můžu dát malému (9 měs.) třešně, když je samozřejmě vypeckuji?

Mooooc děkuji a posílám všem velikou pusu a moc síly!!! Papa Luci.

P.S. Viki, večer písnu.
parmenka
Vyky
| 17. 6. 2008 11:40
ahoj, ty jsi teda mlsoun, já když čtu ty tvoje chutě, tak se musím smát. Já jsem si za blahé paměti, když jsem tenkrát hubla obalovala žampiony v sojovém mléku a do něho jsem si dala trochu maizeny, a pak ve strouhance. Kořínková zase obaluje v oříšcích, tak nevím, ale holky ti určitě poradí. U nás je krásně, sluníčko hřeje, určitě slyšelo moje stesky, ale je dusno, vypadá to na bouřku. Jím skromně a dietně a tak takové dobrůtky si nesmím připouštět k tělu. Také přemýšlím, kam se nám poztrácely dělitelky, je nás málo, tak je smutno. Tak vás všechny zdravím, pá,pá
obalování
parmenka
| 17. 6. 2008 11:01
holky strašně by jsem si dala něco obalené a usmažené sýr, žampiony, řízek. Nevíte jak by to šlo udělat?

Taky se u nás dost ochladilo, neprší, ale je hnusně . Vůbec mě to nebaví, chybí mi teplo a sluníčko. Já jsem strašná zmrzlina. V bytě už máme taky dost chladno, ještě dva dny taková zima a určitě zatopím, zmrzat nebudu.
Mějte se hezky kočenky papa.
Ahojky holky
parmenka
| 17. 6. 2008 10:56
tak jsem se tady pár dnů neukázala, byla jsem zlobivá holka . Dělenku jsem neporušila, ale cpala jsem se dost hranolkama, a ve zvířátkách zas moooc tatarky. Na váhu raděj nelezu, ať se neleknu. Ale byla to dobrota .
Teď jsem na dva dny u našich a tady vždy zhubnu, tak snad se mi to podaří i tentokrát .
Vyky moc gratuluji si šikula , za měsíc 6kilo je fakt hodně, tak ať se ti daří a neporušuješ.
Jess - ty jsi super kuchařinka, ještě, že tě mám, vždycky mě vnukneš dobrý nápad, samotnou by mě to nikdy nenapadlo. Třeba ty noky s jahůdkama. A to mám spoustu jahod . Budu vždycky strašně ráda za každičký tvůj receptík, třeba i na to tiramisu. Jak dlouho už si na dělence? Smetana a jogurty to sis vzala od Haye? Taky jsem si říkala, že si to dám do neutrálu, je to takové volnější. A co ovoce a zeleninku jíš v jednom dnu?
Strepi, jak to že cerunka neposlouchá . Ať už je to všechno v pohodě. Jo, rodina jsme opravdu dost velká . Manžel má tři sestry. Ať se ti podaří brzo přejít znovu na dělenku.
brrrr
Vyky
| 16. 6. 2008 21:13
ahoj děvčata, u nás je pršavo a velká zima, také nám leze do bytu, chodíme v kožešinových papučích a i přesto se klepeme zimou. Také se to odráží na náladě, jsem jaksi ufňukaná, ven nemůžu a tak to přežívám, jak se dá. Nejhorší je, že mě nic nebaví, už aby bylo hezky. Dala jsem si tvaroh a zjistila, že mě nějak neleze, tak zítra koupím meloun a budu se živit jím. Tak vám i sobě přeji pěkné počasí a sluníčko
Parmenko
Strepi
| 16. 6. 2008 18:02
fotky jsou báječné.Nemohla jsem to nalézt,ale už to mám a hned jsem si to dala do oblíbrných... rodinku máš tedy také početnou... Michálkovi ač opožděně také přeji jen to dobré a stále úsměv na tvářičce
Ahojík všem...
Strepi
| 16. 6. 2008 17:52
všechny Vás moc zdravím... Po pubertálních strastech naší dospívající kouzelnice se stále nemůžu vrátit na dělenku Vůbec mi to nejde se chytit.a mám stále tendenci ujídat vše kolem sebea cpát se a cpát vším možným.No prostě děs a bída.Za tu dobu mám nahoře 3 kg sláva sterostem,fakt jooo
Tolik se snažím ale jak otevřu lednici,ruka si vezme co mozek nechce a začne to chápat až když to mám v bříšku.Fakt nevím jak se nastartovat.Zítra jdu po pár dnech volna opět do práce a rovnou na celý den,tak to snad nějak naběhne samo.Jsem z toho celá vedle...

Vyky moc ti blahopřeji ke kilečkům jsi šikulka šikovná.
Mějte se všechny moc fajna už se tiu ukáži častěji než tomu bylo teď...
Hezké ránko
llucinka
| 16. 6. 2008 07:11
Ahooooj, tak my jsme včera slavili moje narozeniny, ale držela jsem se, až jsem se sama divila...

Jinak u mě žádné změny, cítím se trošku líp, ale chtěla by to už něco dole. Dneska mám na programu zvířátka, tak snad to bude oka.

Posílám všem krásný pozdrav ze severu Moravy a u nás je teda krásně, ale trošku chladno. Musím dneska s kočičkou k veterináři, pač jsem jí našla nějakou bulku, tak uvidíme, co mi řekne...

Mějte se hezky a zatím papa a večer se stavím!
Vyky
Jessi
| 15. 6. 2008 21:57
Ahoj a moc ti gratulují.Za měsíc 6kg jsi skvělá.Jen tak dál nenech se ničím zlákat jako já. Já dneska jedla samé maso a zeleninu.Teď večer jsem se najedla hooodně jahod.Jsem po tom všem jak balon. jěště si dám med možna mi to udělá dobře.Taky koukám,že tu nikdo není.U nás bylo chladno nepršelo sice,ale jak foukalo tak bylo zima.I v baráku máme zimu.Mějte se pa, a pište
pomoc
Vyky
| 15. 6. 2008 17:49
Mám děsnou chuť na něco dobrého, Vnuk se cpe koláči a já bych si tak dala, jouva, to se nedá vydržet, ale musím, nic jiného mě nezbývá. U nás byla bouřka, padaly malé kroupy a tak jsem si šla dáchnout, a už je zase slunečno. Koukám, že žádná kočenka nemá čas napsat, tak se nakouknu večer,a teď jdu udělat nálet na ledničku, ať si prasátko nadává jak chce. Ovšem budu baštit dietně, jinak bych mohla dostat po ručičce.
Hurá
Vyky
| 14. 6. 2008 09:14
Ahoj broučci, mám děsnou radost, po včerejším vyprázdnění jsem se opět vážila pod dozorem a mám dole 2 kg, Takže k dnešnímu dni mám za měsíc dole 6 kg. Jsem šťastná jako bleška, ukazovala jsem dceři, jak na mě visí sáčko, byla nadšená, a říkala, lepší, než by ti bylo vidět obtažený bříško. Je to úžasné povbuzení a tak Jessi, ty tvoje dobroty mě nesmí nic říkat. Zapomněla jsem vám přát krásný den, tak si ho užijte, u nás je stále zima, pro mě je to lepší, alespoň se tak nepotím. Pusinky těším se na vás
Ahojky
Jessi
| 13. 6. 2008 21:53
Vyky gratulují,je to bezva,když to člověk vidí jak na něm plandá oblečení .Moc tě litují,že máš takové problémy ze srdíčkem .Parmenko taky jsem vždy měla 164cm,ale jak mi přibývají roky tak se nějak zmenšují.Měřím 157cm.Mám silnou osteoporozu a problémy s páteři.Dostala jsem na to častečný důchod.Pateř mám špatnou od dětství.Jinak ti moc rozumím,že bys ráda viděla těch 60kg.Já jsem taky moc ráda,že jsem to dotáhla na 53-54kg to si snažím udržet.Palačinky si dělám tak jak psala Vyky.Floru si mažu normálně.Dneska jsem dělala noky s jahodama .Snažím se každé jídlo udělat do dělenky.Jde to.Zakysanou a jogurty mám jako neutrál.Tak jsem rozmíchala jahody s fruktozou a zakysanou smetanou a nalila na noky.Ty jsem dělala- mouka,soj. mléko,voda,sůl to jsem zamíchala a přes halušovník dala vařit do vody.Bylo to dobrý.Bramboráky jsou taky dobrý.Občas dělám.Dneska u nás byla taky taková zima a vítr. Už ať je zase hezky.Dneska jsem zase pekla koláče a dělala tiramisu.Zítra přijdou všichni mojí broučci už k obědu.Tak aby bylo něco na zub ke kavíčce.Tak se mějte hezky a dobrou.
pomoc
Vyky
| 13. 6. 2008 18:02
kde se touláte, kočenky, případám si tady jako malý sirotek. tak jsem neodlétla, ale musela jsem se smát, právě když jsem měla nutnou práci, někdo klepal a chtěl k nám, tak jsem musela volat, aby ten dotyčný počkal. Byla to sestra, přišla na pokec, a jen tak prohlásila, že držím dietu, byla jsem překvapená, protože mimo mé rodinky to nikdo neví, tak jsem se dcery po jejím odchodu ptala, jak to ví a ta mě řekla, že je to na mě již vidět, tak že si to domyslela. Hned se mě bude lépe spát. I když ve mě škňourá, snědla jsem si jogurt, a popíjím magnézii. šaratici jsem vypila, jsou v ní minerály, tak jsem se přemohla a přemluvila. U nás je silný vítr a zima, snad to zítra bude lepší, chodím doma v chlupatých papučích a teplo nic moc.
Přeji vám pusinky krásný víkend, a zase na vás juknu, pá,pá
Parmenka
Vyky
| 13. 6. 2008 11:49
ahojky, ty palačinky by jsi musela mít se sojového mléka a slazené fruktozou, vymazat pánev slabou vrstvičkou oleje, a Florou jen jemně pošimrat chlebík,
Tak a k mému vážení : ráno za přísného dozoru dcery jsem vlezla na váhu a nemám dole ani deko, ale byla jsem těšená, že alespoň nepřibírám. Nebyla jsem na vc, a měla jsem bříško jako pumlíč, ale již jsem pojedla moje projímací bonbony a kmitám. Ale že je u nás zima a já jsem si musela jít koupit rajčata, byla jsem příjemně překvapená, Halenka na mě visí jako na hůlce a kabátek na mě plandal, ramena jsem měla skoro v podpaží, musela jsem to jistit rukou v kapse, jinak bych vypadala blbě. Nehubnu kilama, ale v objemu a už je to vidět.Mám radost, a tak jsem posnídala odtučnělý tvaroh, ale musela jsem si ho osolit, jinak bych se dusila. Potřebuji se pořádně vyprázdnit a tak přemýšlím, mám v lednici šaratici, vypít či nevypít.? No, chuť na ni moc nemám, ale říkám si, když už 0teď kmitám, ať to stojí za to. Dnes již ven nepůjdu, tak to risknu. Večer vám bobulky napíši, jestli neodletím, jak budu lehká, pá
Ahojky
parmenka
| 13. 6. 2008 07:50
všechny vás moc zdravím. Vyky jsem strašně zvědavá na tvoji váhu, určitě to bude hromada kil dole. Už jsi se dlouho nevážila . S tím sluníčkem to máš špatné, asi je to těžké jen se pořád dívatt. Já sluníčko, léto a čabrání zbožnuji.

Jess měřím 164cm. Jsem už s váhou docela spokojená, tolik jsem už
dlouho nevážila, ale když těch rovných 60kg bych tam viděděla strašně
ráda. Pak bych si už dovolila i zhřešit .

Dělala jsem jahodovou marmeládu. Sobě asi 10skleniček s fruktozou, tak si občas taky smlsnu.

Holky děláte si nějak palačinky? Poradte prosím. A jak je na tom
rostlinné máslo? Myslíte že jednou za čas můžem třeba trochu flory na
chleba?

Tak se mějte já jdu něco dělat papa.
Jessi
Vyky
| 12. 6. 2008 23:08
Ahoj, od 12 let marodím se srdíčkem a proto nesmím na sluníčko, i koupat se mohu ve vaně v troše vody, abych tam nezůstala. Proto se raději sprchuji.
Takže když vy se rachtáte na sluníčku ve vodě, já jsem doma za pečlivě zataženýma roletama. Vnuk i dcera se rádi sluní, já nesmím. Tak zítra oznámím váhu a teď všem pusinkám přeji dobrou noc
Ahojky
Jessi
| 12. 6. 2008 22:55
Všechny zdravím.Tak po včerejší celé odpoledne trvající bouřce zase líp.Vyky ty nemáš ráda léto a sluníčko,já to milují neznám nic krásnějšího.Celou zimu se na to těším.Vyky jsi dobrá ráno určitě budou bobré výsledky u važení, držím palečky.Lucinko ty nepřestavej kojít,je to to nejlepší co můžeš miminku dát. Ono ti vyroste a za chvilku tě nebude žužlit,je to krásné.Taky se směju vnukovi,když přijde k dceři a řekne mami cici,je to krásné.Parmenko máš váhu krásnou,kolik měříš? Mějte se pa.
ahoj všem
Vyky
| 12. 6. 2008 20:20
ahoj babulky, u nás je zase teplo a tak trpím Měla jsem potíže typu tepání v hlavě, bylo to nepříjemné, ale na výšlapy jsem statečně chodila. Byla jsem vyzvána dcerou, abych se zvážila, tak až zítra ráno, jsem sama zvědavá, protože jsem byla hodná. Jo, včera jsem ochutnala vegetariánskou sekanou, no fuj, vnuk říkal, že s chlebem se dá, já ji měla trošku jen tak, a nikdy více. S chutí jsemsnědla strouh. okurky s jogurtem, čekaly na mě v lednici, potom velikou kupu rajčat, a s jogurtem jsem se musela rozdělit s kocourem, zvykl si na něj pacholek, a i když spí a já si jej potichu rozdělám, už je u mě a dělá jako pominutý. Určitě ví, co je zdravé. No a ráno jsem měla kuřátko. Tak zítra vám berušky zdělím, kolik jsem dala dolů. Ještě si vypiji kafíčko a jsem spokojená, jako kocour po smetaně. Tak se na vás těším zítra pá,pí
ahoj
iwi
| 12. 6. 2008 12:55
Všechny zdravím já ještě porušuji, ale už to vypadá lepší. Dnes mám zvířátka, tak jsem si vzala do práce šopák. Ještě mi chybí inspirace na kytičky, musím si pohledat nějaké recepty.
Ahojky...
Strepi
| 11. 6. 2008 22:58
holky.... Moc se omlouvám,ale měli jsme doma docela fofr a starostí víc než je zdrávo.... Moc jste mi chyběly berundy,ale přiznám se že ani teď nemám čas si to tu vše přečíst. a mozeček mám trochu bokem...Ale budu se snažit to vše dohnat.... fakticky fakt.Dělenku jsem ted nedržela protože jsem byla v takovém stresu že jsem splácala na co jsem přišla a uklidňovala stres cukříkem...
Napravím to zase vše jen co se dostanu zase zpátky do pohodičky.Mějte se berušindy moc a moc fajn.... a já se stavím jen co to půjde...
ahojdy
Vyky
| 11. 6. 2008 16:06
jsem ráda pusinky, že jsem zase s vámi, včera jsem byla na odpis, v tom příšerném horku jsem nebyla vůbec venku, bylo mě špatně, a dneska jsem se vydala do knihovny a začalo mě hučet v uších, je to nepříjemné, ale alespoň je mě lépe. Lucinko, přdávám se k děvčatům. nezoufej, uvidíš, že se kila hnou, opravdu to chce trpělivost. Parmenko, mít tvoje kila, tak se mě nos kroutí nahoru. Vnuk zítra jede na výlet, i když má zvýšenky, doktorka říkala, že to je odezývání nemoci, ať jede, tak nevím. Dcera měla potíže střevní, pak se začala dusit, tak dostala prášky, jen 6ks., a v pátek jde na kontrolu. Já jsem bobíci po příchodu z města měla gril. kuřítko, a odpoledne jsem si nastrouhala okurky a přidala jogurt, aby se mě lépe strávily, a měla jsem talíř rajčat. Tak jsem jako puk, měla bych vydržet do večera, to si dám kafíčko s mlíkem a asi okurky. U nás byla bouřka, ale teď je krásně. Tak kočenky opatrujte se,
pá,pá
Ilucinka
iwi
| 11. 6. 2008 14:34
Taky se mi zdá, že jíš málo. Tělo pak dělá zásoby a nehubne. Snídej a na dopoledni svačinku si dej ovoce.
Babulky, kde jste všechny?
parmenka
| 11. 6. 2008 14:14
U nás je dnes už zas hnusně, prší a je bouřka, tak mě to šve. Nebylo nad to horko, to mě vyhovuje .

Dnes jsem si dala po dlelší době kytičky a uvařila si špagety se
žampionovou omáčkou, to je mňamka. Strašně jsem si pochutnala, moc mi
chybí, když se aspon občas nenajím něčeho trochu normálního .

A musím se vám pochválit , váha se konečně pohnula už mám 62,3kg. Tak ještě 3-4kila jsem štasná jak blecha.

Mějte se krásně babulky moje a něco napište.
IIucinko
parmenka
| 11. 6. 2008 14:10
prosím tě, něvěš hlavu. A prcka koj, já jsem kojila do 11měcíců,
pak se mi zdá, že už se dítě stává závislákem a nejde odstavit. A pro
kojení je důležité aby jsi jedla. I tak si myslím, že jíš hodně málo.
Znám spoustu mamin co zhubly jakmile přestaly kojit. Já dokud jsem
kojila, tak jsem taky nezhubla nic a mohla jsem dělat, co jsem chtěla . Pak jsem něco malinko zhubla, ale nebyla to žádná sláva. Tak jsem najela na dělenku a jde to .

A pokud to vážně ani pak nepůjde, tak ti navrhuji navšívit dietologa,
známý tak zhubnul 50kilo. Ale nevím kolik vážíš ty, jestli je to
opravdu tak hrozné. Hllavně to chce být i psychicky v pohodě. Tak to
prosím ještě tu chvilku vydž.
Ahojte po dlouhé době
llucinka
| 11. 6. 2008 10:50
Ahojte Berušky, moc vás zdravím... Dlouho jsem tu nebyla, že?

Jinak u mě nic nového, dělenku držím stále, s tím rozdílem, že jsem za poslední měsíc nezhubla vůbec nic. Začínám z toho být celkem nešťastná... Dnes jsem už byla i u doktorky, zítra jdu na odběry, jestli nemám špatnou funkci štítné žlázy, protože uznejte samy... Celý den nejím kromě oběda a melé večeře nic, ani nesnídám, ani nesvačím. Piju pouze kávu, buď s mlékem, nebo se sójovým mlékem. Mám špatnou náladu, teď jak byla ta horka, cítila jsem se hrozně... Vám to tady můžu říct, komu doma... Manželovi? Tomu jsem slíbila, že opravdu zhubnu, ne kvůli němu, ale kvůli sobě, už s ním ani nikam nechodím, aby se za mě nemusel stydět...

Holky, jsem z toho tak strašně zničená, mám strach, abych se nedostala do nějakých problémůl třeba s anorexií, začínám to opravdu nezvládat...

Doktorka mi navíc řekla, že pokud kojím, stejně mi nikdo žádné léky nedá. Chtěla jsem malého kojit ještě aspoň do roku, což jsou ještě tři měsíce, ale začínám ztrácet půdu pod nohama a každým dnem je to horší... co s tím... Sama nevím...
....
parmenka
| 9. 6. 2008 22:18
Vyky, ty se máš kuřecí křidélka , taky bych si dala, pěkně jsi mě na ně nalákala, asi si udělám. A co rodinka, s čím pořád marodí? Vnuk ještě od toho nachlazení ve škole?
Jess, u nás ty rajčátka nestíhají dozrát, všechno je tady později, je taky chladněj a tvrdá zem. Zkusím koupit to hnojivo co jsi mi poradila. Díky.
ahojky
parmenka
| 9. 6. 2008 22:12
tak u nás bylo zase krásně, to je ten den pak úplně o něčem jiném . Máme s Miškou pořád co dělat, malý se nejraděj čabrá ve vodičce . Dnes jsme opékali špekáčky, tak jsem si pochutnala MŇAM.
Strepi když budeš mít čas tak už můžeš na fotky z narozenin nahlédnout, včera jsem je vložila na stránky, je to pod odkazem Michálek nové.
Iwi, ve zdarvěnce je spousta pomazánek na chleba brokolicová, fazolová, provensálská..... ze začátku jsem je hodně jedla, ale ted si dám raděj suchý chleba, nebo opečený v topinkovači. Někdo dělá i domácí pomazánky z tofu (ale mě moc nechutná).
Vyky
iwi
| 9. 6. 2008 20:12
díky, pro mě je nejlepší chleba s něčím. S dělenkou teprve začínám, zítra mám kytičky. Dopoledne sním ovoce a později chleba asi se zeleninou.
iwi
Vyky
| 9. 6. 2008 19:50
ahoj, záleží na tobě, jestli budeš jíst zvířátka, nebo kytičky. U kytiček si můžeš vzít tmavé pečivo, k tomu pomazánky ze soji, koupíš ve zdravěnce, hory zeleniny, těstoviny bezvaječné se zeleninovými omáčkami, jestli si je můžeš v práci ohřát, No a zvířátka, to jsou bílé jogurty, maso libové, vajíčka, a opět zeleninu. Holky by ti toho napsaly víc, až nakouknou. snad jsem ti trochu pomohla

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 7. 2025 15:22