Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Jessi
Vyky
| 9. 6. 2008 18:27
ahoj, vím, že nic není zadarmo, na zahrádce je stále co dělat, moje maminka ale na ní byla ráda, říkala, že jí ráno zpívají ptáčci a že je klid. Také měla vždycky bohatou úrodu. Po výšlapu jsem byla moc unavená, začalo hned ráno pražit sluníčko a mě to nedělá dobře. Dala jsem si grah. bulku , neměla bych ji, účinky jsem zaznamenala před chvílí, tak si zítra půjdu na gril. kuřátko.
ahoj
iwi
| 9. 6. 2008 18:22
děvčata, potřebuji poradit, co na svačinu do práce. Dělala jsem si chleba se sýrem a salámem, ale u dělenky to nejde.
Ahojky
Jessi
| 8. 6. 2008 22:37
Všechny zdravím.U nás je už taky zalito dost.Od včerejšího poledne prší a byly bouřky.Teď když zrají jahody už by nemuselo.Je to vždy stejné,když rostou musíme zalívat,a když začnou zrat tak prší a pak to hníje.Nevím co s tím určitě se to nebude stačit jíst a marmelady mám dost od loňska. Rajčatka jsem taky kupovala ty malé nebo na stopce,jinak nebyly chutné.Je to všechno drahé.Je to dobré mit své ze zahrady,ale nesmí přijit plíseň,někdy ani postřik nepomůže.Brambory se mi už nelíbi,myslím,že už je to trochu chytle plísni.Mate to bez starosti a práce.Parmenko,proč se ti nedaří rajčatkům.Vždyť to roste samo.Pokud nechytnou plíseň.Trošičku jím přidej sílu a budou dobré.Používám Kristalon Start a pak Plod.Čokoladu si taky dělám je lepšíMějte se
ahoj všem
Vyky
| 8. 6. 2008 20:31
Tak jsem ráno chytla pěkný počasí, sluníčko mě pěkně hřálo , ale až jsem došla domů začaly se honit mraky a začalo pršet a vydrželo to až do večera. Byla jsem mlsná opička a a tak jsem si vytáhla jogurt, přiznávám se, že velký, lžičkou jsem ho mlsala a u toho četla, a pak koukám a já jsem ho spucla celý. no, Zastyděla jsem se, ale bylo mě dobře. Odpolední oběd byly pečená křidýlka, ty miluju, a před chvílí jsem si vzala ta nedobrá rajčata, někdo je sníst musí, tak pak ještě kafíčko a budu mít pokoj. Rodinka je na tom zdravotně stále hůř, nějak se toho nemůžou zbavit. U nás přestalopršet, všechno je už zalitý dost. Tak se pusinky mějte a také trochu pište Přeji dobrou noc
Ahojík všem...
Strepi
| 7. 6. 2008 22:53
moc se omlouvám ale různé okolnosti mě sem prostě nepustí...
Jessi je to fajn když už zeleninka začíná na zahrdě.Mě už chytá mlsná na cukety.Už holky kvetou tak bych je nejraději povytahovala
Pařmenko ten malý je celý po tobě.Je ti dost podobný.Zítr a se na web mrknu nebo napiš.Mám toho teď tolik že nevím kde mi hlava stojí a zapomenu
Vyky sportovko dávej na sebe pozor jsi stále v kalupu...
Já si teď dávám k snídani psylium,nějak mne honí mlsná na sladké,tak mě to pěkně zaplácne.Mám tu malinové a melounové tak si z toho dělám i letní ovocnou směs... To melounové mi moc nejede,tak si dám raději pořádný kus melouna do misky
Mějte se holky moc fajn a udělejte si pěknou neděli...
Parmenka
Vyky
| 7. 6. 2008 16:55
Ahoj, já bych také chtěla dědečka, aby mě dával trošku zeleniny, Parmenko, u nás je zelenina drahá , ale dneska jsem byla konečně na pochoďáku, obešla jsem okolo města a pak jsem zapadla do Penny, měli rajčata za 32 kč,, tak jsem je také koupila, ale jsou nedobrá, ale keříčkový už nemám, tak si nemůžu vyhloudat, mám před sebou plný talíř a zobám. Tak jsem se pěkně protáhla, u nás bylo ráno pod mrakem, šlo se fajn, lidi sš už tak moc nedivili, že nemám lyže, až na jednoho ,tak jsem mu to vysvětlila, byla jsem správně sportovně mokrá, ale to je normální, u nás sportovců, ha, ha. A tak budu chodit ráno, kdyby pršelo, dcera mě dala pláštěnku, tak doufám, že nikomu při pohledu na mě nebude šouf. Víš Parmenko, jdu svým tempem, nepřeháním to. Také by mě zajímalo, kde se holky toulají. Sportu zdar a hubnutí zvlášť pá,pá
Jess
parmenka
| 7. 6. 2008 16:08
ta karobová tyčinka mě taky vůbec nechutnala, to si raděj udělám domácí čokošku, ta je supr .

Vyky, hlavně to s těma hůlkama moc nepřeháněj, všeho moc škodí . Už i tak jde vidět jak jsi zhubla, když tě všichni chválí .

Mějte se papa .
ahoj holky
parmenka
| 7. 6. 2008 16:05
Jess to máš dobré když si můžeš trhat zeleninku ve skleníku. My jsme na
bytě a tak máme jen malou zahrádečku kde jsou hlavně jakody, nějaké
ředkvička, hrášek a asi 8keříků rajčat (těm se ale moc nedaří). Něco
málo dostanu od dědečka, jinak všechno kupuju a je to příšerně drahé .

U nás byla včera a dnes pěkná boouřka a taky se ochladilo, takže počasí
na houbelec. Doufám, že po neděli bude zas krásně. Včera jsme dělali s
bytovkou živáňa to byla mňamka . Nějak se nám stzratila Strepitula, asi má moc práce.
rajčata
Vyky
| 6. 6. 2008 22:48
ahoj, tak já teď ujíždím na keříčkových rajčátkách, jsou malé, takové jednohubky, ale strašně mňam. Jessi, to máš velikou výhodu, že nemusíš zeleninu kupovat, utržená je nejlepší. Musím se pochlubit, syn byl překvapený, jak jsem zhubla, dělalo mě to moc dobře. Zítra vyrážím s hůlkama, tak snad to hubnutí půjde rychleji. Dívám se, že nás píše málo, holky jsou určitě u vody. Všem přeji slunečný víkend a pohodu. ahoj!
Ahojky
Jessi
| 5. 6. 2008 12:18
Parmenko máš krásné fotky.Taky mám v tom věku vnuka i vnučku,vím co to chce nervu a pořádně hlídat.Hned je tam a za vteřinku jinde.Mám je doma pořad.Vnuk bydlí s náma v domě a vnučka kousek za lesem ,tak jsou u nás stále.Je to krásné mít takové zdravé dětičky. Saláty si dělám hlavně listové,mám ho na zahradě hodně a víc druhu.Za pár dnů budou ve skleníku i rajčata zralé tak to začne a budou i šopské.Okurky a papriky už taky trháme.Tak teď už nic nekupují.Dneska jsem vyřezala ze skleníku poslední květáky je to paráda.Už tam vysadím melouny tak uvidím co se urodí.Jo tu tyčinku jsem už taky koupila ale nic moc.Včera jsem si koupila ovocné mysli tyčinky bez cukru a nějaké trubičky bez cukru jěště jsem nezkoušela jakou mají chuť.Dneska jsem si dala vař.květák a pozdějí bude file na zelenině a list.salát.Vyky jsi šikulka,že to tak zvládaš a váha ti jde dolů.Všem přejí dobrou chuť k obědu.Unás je krásně a vůbec nepršelo jen byly dva dny bouřky a nic mi na zahradě nezalilo.Tak se mějte pa.
parmenka
Vyky
| 4. 6. 2008 21:04
Ahoj, moc se mě líbíte, tvůj malý je stejně starý jako moje vnučka a stejně ďobe z dortu ozdobu. Ta tyčinka určitě patří k rostlinkám, ,já bych si s chutí také dala jahody, ale po konzultaci s gynekoložkou a mým obvoďákem mám radějí jíst šopský salát, drůbeží maso, vitamíny a jogurty. Pečivo bylo zavrhnuto, neb mě nadýmá. Vitamíny piji v půitráku, abych si je vychutnala. Ale dneska jsem jahody koupila vnukovi, říkal, že jsou moc dobré. Vnuk bude doma marodit do pátku, tak je problém ho vyhodit od počítače. Dnes mě pochválil i obvoďák, říkal, že 11 kg za rok stačí, ale já vím, že kdybych byla hodnější, bylo by to víc. Ale už můžu nosit kalhotky o číslo menší, tak mám radost. U nás lilo, tak už je to otravný.
Pusinky mějte se fajn a dobrou noc, pá
fotka
parmenka
| 3. 6. 2008 22:52
Michálek s dortem.
saláty
parmenka
| 3. 6. 2008 22:48
holky jaké si děláte ty saláty. A to máte z domácí zeleninky nebo kupované?

Vyky to je supr, že tě chválí i doktorka, už to musí být vážně vidět, že jsi zhubla .

Já ted ujíždím na jahůdkách, každé ráno je snídám. Ale pak si asi za hodinku už normálně naordinuji zvířátka.

Holky včera jsem si poprvé koupila karobovou tyčinku, chtěla bych jo ochutnat, ale nevím kam se řadí. Poradíte?

Posílám pár fotek.

Strepi dám pak víc na web, ale až budu mít čas, tak pokud budeš chtít, můžu ti pak napsat a podíváš se.

Naše rodinka.
ahojky
Vyky
| 3. 6. 2008 10:30
Jessi, nevím jestli se váha zastavila, ale já jsem měla dnes o půl kila méně, to víš, že bych brala i víc. Alezobu salátek, teď jsem dojedla vařené kuře, bylo ho asi 10 dkg, Rodinku mám nemocnou, vnuk je ze sportovního dne přehřátý, dostal prášky a nesmí nic teplého, dcera má střevní potíže pět dní, tak také byla u doktora. Tak jen já a kocour jsme fit. Tak vnuk má zánět průdušnice. Ze mě teče pot jako z okapu, kdyby to odplavilo pár kil, byla bych šťastná jako bleška.

Vařím zeleninovou omáčku s pleckem a tak ji jdu zahustit. Ta bude pro vnuka, já a dcera nemáme nárok.
Tak se broučánci opatrujte, pá,pá
Ahojky
Jessi
| 2. 6. 2008 22:06
Tak tady píšete jak ty dětičky rychle rostou.Pořad říkám mladým ať si to užívají s dětičkami.Leti to šileně rychle, za chvilku půjdou do školy a to už jsou povinnosti jiné.Taky jsme kdysi měli pro děti na zahradě nafukovací bázen,v kterém jsem se namáčela i já.Ale velký je o něčem jiném.Udržba je daleko naročnější.Je to krásné,když se tam všichni koupou+5vnoučátek.Ti naši doma ti tam jsou pořad.Ten malý bude mít 2roky a voda se mu vůbec nezdá studená jako mi .Dneska už měla 27st.Dneska jsem si dala mleté maso a hodně salátu.Vyky jsi dobrá,že tě i doktorka pochválí to potěší!!!! Holky ta váha se zastavila všem,není to nakažlivé.Mějte se pa.
babulky moje
Vyky
| 2. 6. 2008 19:20
Tak jsem se na vás těšila, Permenko nesmutni, my také bazén nemáme, vnuk se chodí vyřádit na koupák. Strepi máš pravdu, děti rychle odrostou a vnoučata také, vždyť všechno tak rychle utíká. Tak a já se musím pochlubit, byla jsem dneska na gindě a doktorka mě viděla loni a hned mě pochválila, že těch 11 kg hned uviděla, byla jsem blažená, chtělo se mě blahem příst a hrabat nožkou. Tak Strepi, to zhubl zeleninou, té si dává co hrdlo ráčí, pak 2 ks tmavého chleba a jí bílý jogurt a kousek drůbežího masa. Ale to si rozdělí na den, aby se nepřecpal. A te druhý, co zhubl 50 kg, tak ten jí jen krajíc chleba a zeleninu, hrozili mu, že jak nezhubne, tak bude jeho konec, a on to dokázal. Já mám také v ledničce velikou mísu salátu a také jsem teď dojedla rajčata jen nakrájená na talíři, a piji čaj. Jo a ten salát nesolím, aby se mě nezadržovala voda, jen když mám maso, tak ho trochu osolím.
Chtěla jsem zítra vyrazit na hůlky, ale mám vysoký tlak, 160 na 210, a tak zítra ještě budu vegetit doma. Tak se pusinky pěkně vyšplouchejte a ať nám to hubnutí jde. pá,pá
Parmenka
Strepi
| 2. 6. 2008 09:03
Jojo...letí to letí...My si také mysleli že budeme mít doma stále miminka ono nic... I ten nejmladší nám vyrostl jako z vody... ááách jóóó.... V pátek se z jedné kámošky stala maminka a z druhé babička...To víš že to na mě zase padlo miminkování... ale už jsem holka v letech a dalšímu bychom už nezajistili pohodlíčko a už byhom ho nevychovali.Tak jen tiše závidím,fakt jooo Dokud to jde tak si dětiček užívejte co to jde,vrátit se z toho nedá ani kousínek..Kdfyž si tak představím že za 3-4 roky už tu nebudou pobíhat malé bosé ťapky a chodit se hřát k nám do pelíčku...tak je mi z toho docela smutno.Já vím že na nás čekají jednou vnoučátka,ale ty už nebudouúplně naše a budou odcházet ke svým rodičům.No tak to jsem se tady zase spusrila...
Jdu raději na zahradu... A těším se už teď na fotky...
Ahoj holky
parmenka
| 2. 6. 2008 08:38
všechny vás moc zdravím. To horko, a sluníčko já miluji, nejraději bych byla venku pořád . Jen vám závidím ty bázeny, my bohužel žádný nemáme, ale Michálkovi jsem napustila aspoň vaničku na čabrání.
O víkendu jsme slavili, Miška měl dva roky, to to letí, teprve to bylo takové malinké miminko, a už je to malý rozumbrada .
Bylo spoustu jídla a pití a já jsem se opět jen smutně dívala . Těch hnusných 64kilo se mě drží jak klíště, asi ty 4kila do dovolené už nezhubnu . Už nevím co mám dělat.
Včera jsem se chtěla stavit, ale poprvé jsem usnula při uspávání malého . Večer nebo zítra vám pošlu nějaké fotky. Tak se mějte všechny moc hezky a užívejte sluníčko.
Krásné ráno všem...
Strepi
| 2. 6. 2008 08:27
a přežití opět sluníčkového dne... VBypadá to zase na pěkný paráček.Už tu máme na sluníčku 29 stupňů,tak to asi zase bude pecka
Ráno mě honila tak mlsná,že jsem si dala rybičky s jarní cibulkou a k tomu trochu hořčice a je po chutích Za chvilku udělám mísu zeleninového salátu ,tak bude co umlsávat...
Mějte se berušindy moc fajn a neutopte se mi v bazénech a nepřipalte na sluníčku...
...
Strepi
| 1. 6. 2008 16:28
Ahojík holky... tk jsem se mezi prací utrhla a hlásím že je mi horko,teplo uf uf uf... Už se těším večer do bazénu...už máme 27 st tak je to pohodička... Jessi zítra už tam budeš mít vodičku jako kafíčko
Já jsem dnes na zvířátkách a zelenině a pitném režimu...
Jééé Vyky to zhubnul kámoš tvého syna jen po tom kafíčku s mlékem??? tak šupky sem s návodem jak být zase šlank...
Mějte se všichni fajna a užívejte si sluníčka,vody a válení...
prší
Vyky
| 1. 6. 2008 15:58
jen se leje a máme tady bouřku. Tak jsem si udělala šopský salát, ale dnes jsem byla pokárána synem, že sýr si nemám dávat, že je moc tučný, dala jsem eidam, a vajíčka že jsou na cholesterol, ale to jsem ho uklidnila, mám ho v pořádku. A k tomu za den si mám vzít trochu kuřecího masa, ale mám smůlu, maso se jaksi nekoná, tak si pak dám kafíčko s mlíkem, to mě schválil. Dával mě za příklad svého známého, který když jedl toto jídlo, zhodil za krátko 30 kg. A ještě něco, nízkotučný jogurt ne, prý má moc tuku, tak jsem ho ujistila, že já jím choceňský, ten mě chutná. Tak se drobci mějte fajn, ahoj
Ahojky
Jessi
| 31. 5. 2008 21:51
Včera jsem se tu ani nekoukla.Byli jsme do tmy ven. Je to paráda takové krásné dny i večery. Dneska se už všichni koupali na zahradě v bazénu i ti nejmenší.Já né pro mě je to studené,mám ráda teplou vodu. Poprvé jsme ohřívali, za pár dnů jestli bude teploučko tak tam budu i já.Čekám aspoň na 28stupňu, aby měla voda.Dneska měla voda24st. Dneska jsem si dala kytičkový den.Zítra taký, uvidím co udělá ta váha.Mám nachystaný květák ,tak nevím co s ním.Asi uvařím jen tak a brambor a list.salát.Na večeři udělám jahlovou kaši s medem.Mám instantní.Přejí všem hezkou nedělí
ahoj
Vyky
| 31. 5. 2008 12:34
Tak pusinky, vidím, že si píšeme sami, možná se děvčata nemůžou za námi dostat. Já jsem byla od včerejška nějaká roztřesená, ale už je to lepší, to víš Jessi, že vitamíny baštím. Je příšerné vedro, to pro mě není, tak jsem zalezlá jako krtek doma.Půjdu si udělat mísu rajčat s okurkama a jak budu mít hlad, hned si vezmu. Jessi, ty kila dáš dolů, neboj. Možná je to zadržená voda, tak se nenervuj. Tak si pěkně užijte den dětí, já jsem také chtěla nějaký dárek, ale prý na dítě nevypadám. pá,pá
....
Strepi
| 30. 5. 2008 13:51
Ahojík všem... už jsem tu přelouskala co je nového.Nějak jsem neměla čas se zastavit.Je teplo a jsme víc na zahradě než doma a doma to pak doháním.No jo no všude musí být hotovo,to se nedá nic dělat.V neděli už jdu zase po nemoci do práce a rovnou na celý den,tak to bude prima zabíračka po těch 14 dnech.
Na dnešek chystáme dětem doma den dětí,tak jsem dělala letní ovocný dort,tak si pomlsají.Já se v tom teď nějak začla plácat a nějak se mi nedaří a motám to nějak dohromady.Už abych byla zase v práci... Jee přenádherně teplo a a nejaraději bych odpo šupla s dětma do vody,ale asi by to dopadlo katastrofálně a průdušky by ranila mrtvice...
Mějte se holky fajn a pokud to alespoň tošku půjde,užijte si krásný víékend...papa zase zaskočím,ale dneska už to asi nebude...
Erisch
Strepi
| 30. 5. 2008 13:41
V rostlince soju a výrobky z ní můžeš ale dej si na ni pozor je strašně kalorická.I když se tu kalorie nepočítají,je to znát.Soja mi přijde docela na výkrm...
Jessi
Strepi
| 30. 5. 2008 13:38
Je to tak Jessi,po Béčku se baští jako o závod... Neboj se vše zase bude dobré až budeš zdravá a vitamínek vysadíš.Ty přírodní jsou daleko lepší...
Ahojte
Jessi
| 29. 5. 2008 22:12
Zdravím všechny a nikdo tady není.Tak jsem zase přibrala dvě kila a nejdou dolů.To bude tomu přibirání pomáhat ten vit.B.A mám zase nějaké chutě a moc jím.Musím se brzdit.Vyky opatruj se ať jsi zdravá, dej si vitaminky.Mějte se pa.
ahojdy
Vyky
| 29. 5. 2008 11:21
Zdravím vás všechny babulky, mám za sebou procházku a tak jsem již doma, venku je větřík, ale sluníčko peče. Ráno vnuk chraptěl, měli sportovní den a nechali děcka na slunku do půl jedné, tak byl spálený, a teď se zase bojím já, abych to od něj nechytla, má to na průduškách. Jessi, nemám hlad, ani chutě, opravdu lindaxa tlumí, měla jsem keříčkový rajčátka, byly jako ze skleníku, samá chuť. moc se neunavuj, práce ti neuteče, zdraví je přednější. Za chvíli bude oběd, tak vám přeji dobrou chuť, pá,pá
Ahoj děvčata
Jessi
| 28. 5. 2008 22:57
Tak dneska se už tady jde normalně dostat. Včera mi to nechtělo jěště odeslat zpravičku.Vyky B-komplex forte užívám každý den,jogurty ty taky ale jěště jsem si koupila Biopron.Je to na posilení imunity a na obnovu střevní mikroflory.Měla jsem nějaké problémy s travením.Asi ty antibiotika a na to hned ty antivirotika a tolik tablet od bolesti jsou to samé jedy fuj.U nás bylo krásně ale na pole jsem už nešla.Šel manžel a synové to už se traktorem ohrnovaly brambory.Máme už jen jeden kousek pole,měli jsme toho víc.To je naše no vlastně synové ale sadíme tam my s manželem pro celou rodinu a vedle baraku jsem měla od známe pronajatý kus pole kde se selo obilí,oves....hodně jsme chovali zviřatek ale to už je 4roky zpětDneska na tom pozemku stojí krásný nový domek.Já jsem na večer plevala zahradku.Na tom slunku mi to nedělá dobře.Vyky ty teď toho moc nesníš co?Máš chutě nebo ti to ty tablety tlumí? Já jím pořad maso, dneska jsem měla s hřibama a zeleninou a na večer klobasu.Teď jsem jěště snědla jogurt.Zítra udělám vepřový přírodní řízek a salát.Na večer lečo a vajíčko.Tak jsem se rozepsala a už je čas jít do postele.Tak všem dobrou
Jessi
Vyky
| 28. 5. 2008 21:58
Jessi, tak jsem si našla:
při pásovém oparu se má jíst b-komplex, každý den se má jíst jogurt, hodně pít, necvičit a nechodit na slunko.
Ještě se poraď s doktorem, aby to bylo v pořádku. A já ti přeji, ať se brzy uzdravíš.
Všem přeji dobrou noc,

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda