Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj všem
Vyky
| 28. 5. 2008 21:16
Tak jsem také tady miláčkové, po tom strašném vedru, byla jsem jako uvařená.
Erish, klidně bašti všechno ze soje a luštěniny také, v rostlince se může. Parmenko, nevím, jestli tam není moc tuku, já jím bonbony bez cukru, slazené umělinou, ale pak jsem jako mimino, trávím odpoledne na vc, vždycky mě parádně proženou, mám to jako projímadlo. Jessi, myslím si, že by jsi neměla být na sluníčku, raději se zeptej doktora, ať si neuškodíš. Strepi, šla jsem si koupit na ty horka kalhoty, chodím ráno, než je vedro, a bylo mě přímo stydno, vzala jsem si takové příjemné a protože jsem byla lenošná si je zkusit, tak jsem to zkusila doma, zůstaly mě trčet pod břichem, no děs. tak jsem si dala uzený stehno, rajčata a jogurt, jsem nalitá čajem jako babouk. Tak to hubnutí vidím na dlouhou trať. Ale chodí se mě lehčeji a nezadýchávám se, tak je to fajn, alespoň vidím pokrok. Moje pochůzky jsou 1.5 hod, než je parno, myslím, že to pro začátek stačí, abych si zase neuhnala zánět do kotníku, to bych nerada.
Tak vás bobínci zdravím a těším se na vás, pá,páí
dělenka
parmenka
| 28. 5. 2008 20:38
Jesi, chudátko, už se ti to vleče tedapěkně dlouho, myslela jsem, že už máš klid.

Dneska jsem si dala kytičky, manžel uvařil výborný guláš z hlívy, tak jsem si pochutnala.

Taky jsem dnes sportovala, jela jsem na kole 4km do obchodu, tam jsem
sesedla z kopce a zjistila jsem že Michálek spinká, tak jsem otočila
kolo a co nejrychlej (celou cestu zpět do velkého kopce) valila domů,
at ho můžu dát do postele a nemusí se hrbit v sedačce. Byla jsem
z toho uplně hotová. Jdu se usadit k TV tak se mějte a at nám to
hubnutí dobře jde.
PEZ hroznový cukr
parmenka
| 28. 5. 2008 20:28
holky chtěla jsem se zeptat jestli můžu tyto bombony

složení -dextroza, stabilizátor (mastné kyseliny), přírodně identické
aroma jahodové, kyselina (kyselina citronová), kyselina laskorbová,
rostlinný tuk.

podle mě bych to mohla, ale zajímá mě váš názor.
Erish
parmenka
| 28. 5. 2008 19:48
Při rostlinkách můžeš luštěniny, sojové mléko taky, a i sojo. Jen
některé holky soju nedoporučují, protože při dělené stravě podle Hay se
soja nedoporučuje. Ale já si ji občas dávám, tak záleží na tobě jak se
rozhodneš. Kořínková ji povoluje.
Delenka
Erish
| 28. 5. 2008 18:50
Hmmm.....vsetky ste offline, tak snad zajtra sa objavi nejaka dobra dusa,ktora poradi
Delena strava
Erish
| 28. 5. 2008 18:24
Zacala som delenu pred dvoma tyzdnami a zhodila som 2,5 kg. Mam ale problem.....aj ked som uz na tejto stranke prosila o radu. Asi je tu malo tych,co dietuju.Poradite ???
Neviem,ci mozem pri rastlinnom dni konzumovat sojove mlieko a soju vobec. Tyka sa to aj lustenin. Dakujeeem
....
Strepi
| 28. 5. 2008 14:40
No tak jsem tu ....

Áji toho 14.budeme na sebe myslet budu na tom stejně jako ty...
Na víkend si naše děti přivezou své miláčky a budeme mít seznamovací večírek... Tak to zase bude dobrot a grilování...až mi z toho půjdou oči kolem...

Jessi ty se takhle plahočíš na poli...to tě lituju...znám to znám to znám.... Naší měliá nejedno pole a ktomu si vždy brali u statku brigádu na jednocení cukrovky.To byla vždycka taková hrůza...ale fakt joooo Pamatuji se že jsem nikdy nedohlédla konce řádku.Jen se tam vlnil horký vzduch a nic víc....
Měla by jsi se ještě Jessi šetřit a neunavovat tělíčko...

Ahoj V yky plandalko...za chvilku nebudeš mít co na sebe....
...
Strepi
| 28. 5. 2008 14:22
Ahojky holky...Vy se sem nemůže dostat a já jsem jako v Jiříkově vidění. Včera ráno jsem sem vkládala příspěvek i s obrázkem a není tu vůbec nic...tak to mi řekněte kde to je.Po odeslání sem,tady byl ..Fakt teda... Asi nám tu řádí nějaký trpaslík...

Tak teď kliknu přidat a jsem zvědavá co bude dál...
Ahoj
Jessi
| 27. 5. 2008 22:10
Zdravím všechny.Dneska už jsem neměla žádné problémy se sem dostat.Ale včera hrůza.Ne a ne nechtělo to vůbec moje heslo musela jsem ho změnit nevím proč.Doufám,že už nebudou problémy.Vyky nejsem jěště dobrá,někdy mám pocit,že mi někdo rve kůži i s masem.Mám třeba dva dny v pohodě jen takové šlehaní v těch místech, dobře mi na to dělá studené a pak zase par dni jsem na tabletách,ale to už opravdu proti tomu co bylo, se nedá srovnat.Zvláštní je,že jsem se dozvěděla,že to dostala neteř.Bydlí asi 5km od nás ale nebyly jsme vůbec spolů.Včera jsem se dozvěděla,že i sousedka o dva baráky se s tím taky trapí,asi ten bacil je jěště pořad poblíž. U nás bylo dneska nádherně,tak jsem jela plevat na pole,to je hrůza po tom dešti je to jako v betonu.Už jsem dneska navrhovala zrušit celé pole.Je to otrokárna.Nějak už na to nestačím.Mějte se všechny pa.
Ahoj berunky
ajina
| 27. 5. 2008 21:51
Už jsem byla na mrtvici,také se už několik dní snažim se sem dostat,ale marně,až teď záhadným způsobem jsem tu.Moc se mi po vás stýskalo.Myslela jsem na vás,jak hubnete a já se cpu a cpu.Pomýšlím zase na dělenku,ale nemužu se utrhnou od těch mýchaných dobrot.Na váhu radši moc nelezu,abych se nenervovala.14 června mě čekají velké oslavy,tak pak asi začnu.Doufám,že do té doby moc nepřiberu.jezdím stále na rotopedu anebo na kole k našim , to je 5 km tam a 5 km zpět.Mějte se hezky a
ahoooj holky
parmenka
| 27. 5. 2008 21:40
tak já jsem se sem dnes dostala normálně, nemám žádný problém.

Pár dnů jsem tu nebyla, měla jsem odpojený PC, protože jsme malovali
pokojík a dávali nový koberec. Máme žluté stěny a zelený koberec.
Nábytek zatím žádný, ale pokoj je plný , máme tu stan a spoustu hraček .

Dělenky se zatím pevně držím, na křtinách jsem nezhřešila, i když
lákadel bylo moc. Váha zatím stojí, ale vůbec se jí nedivím, protože se
nechutně cpu pátým přes devátým .

Všichni mi říkají kolik, už jsem zhubla, a že už nemám hubnout at si
neublížím. Když jsem oblečená, tak jsem docela spokojená, ale zkoušela
jsem si plavky, a to byl strašný pohled .
Potřebuji ještě těch 5kilo dole a asi by jsem měla cvičit. Tělo by
potřebovalo zpevnit, ale když já jsem tak strašně líná, vůbec mě to
nebaví. Kolo a brusle, tak to jo, ale cvičení ne.

Jsem se ale rozepsala. Tak se mějte a já jdu do postele. Papa
jessi
Vyky
| 27. 5. 2008 00:56
diky za povzbuzení, to víš že se budu snažit. Já Jessi nemít vnuka, tak jsem se sem vůbec nedostala. Také se mě už chce spát a proto pohledám ko*** a zalehnu. Pěkně se vyspinkej A doufám, že jsi fit, moc bych ti to přála pá,pá
Ahojky
Jessi
| 26. 5. 2008 22:53
Tak vás všechny zdravím a vítám zpět Jitku.Dvě hodiny se tady nemůžu zaregistrovat píšu meiliky až teď se mi to podařilo .Musela jsem změnit heslo a založit jiné a tak dlouho jsem musela čekat abych vám mohla pisnout.Vám se nic neměnilo?Vyky jsi šikula váha ti krásně klesá.Ty to dokážeš.Drž se!! Já ti taky držím palceDneska bylo u nás celkem dobře.Vy už určitě všichni chrupkáte co..I já jdu spát už se mi docela chce.Mějte se pa.
...
Strepi
| 26. 5. 2008 22:49
Ahojky berunky...tak jak se daří??? Já už v pohodě zdavá ,mluvící bez průdušky...no prostě super ve čtvrtek jdu na kontrolu tak už se vidím v pátek na noční Holky mi už moc chybí i když jsem tu kolegyni už dvakrát měla,není to ono...
Vítej Jitul zpátky...ztracená dělitelko
Koukám že už je teplíčko,tak se sem málo kdo dostane.Venku je nádherně už i večer.Máme teď 16 st což je docela parádní
Mějte se holčiny moc fajn a čauky snad zítra....
Jíťa
Vyky
| 26. 5. 2008 21:19
tak tě vítám zpět, ztracené dítě, to víš, že jsem si často na tebe vzpoměla, kde se touláš. Jsem ráda, že jsi se našla a to hubnutí ti určitě půjde. Nevím, kde se toulají ostatní, asi mají také broučci problém se sem dostat. Ale určitě se jim to podaří. Přeji všem dobrou noc a krásné sny. pá,pá
ztýskalo se mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jitkaadela
| 26. 5. 2008 20:57
AHOJ HOLKYYYYYYYYYYYYYY
JAK JSTE SE TU MĚLY BEZE MĚ?????
JÁ UŽ ASI DVA MĚSÍCE NA VÁS ANI NEKOUKLA, NEŠEL MI TEN KRÁM JEDEN, ALE UŽ JE TO V POHO A ZASE SEM TAM BUDU S VÁMA.VYKY,JESSI,STREPI JAK SE MÁTE?
NECHCE SE MI ČÍST TĚCH MOOOOOOOOOOC STRÁNEK CO JSEM ZAMEŠKALA.
DOUFÁM,ŽE SI NA MĚ JEŠTĚ PAMATUJETE?
S VÁHOU JSEM NA TOM STEJNĚ, NO PROSTĚ JSEM OPĚT HŘEŠILA,ALE UŽ ZASE NAJEDU NAOSTRO. aLE HLAVNÍ JE, ŽE JSEM NEPŘIBRALA.
JAK KOUKÁM,UŽ SPINKÁTE, TAK SE MĚJTE HEZKY A ZASE NĚKDY JUKNU.
TAK AHOOOOOOOOOOOOOOOJ VŠEM
ahoj
Vyky
| 26. 5. 2008 14:03
Tak jsem také tady, vnuk mě stránky spravil a tak už za vámi budu moci bez problému. Na oslavě bylo dost jídla, ale já charakter jsem měla jen dvě kávy s mlíkem, jak jsem psala, ale po příchodu domů jsem si uždibla trošičku dortu z výslužky, byla jsem tvrdě pokárána vnukem, protože mě při tom chytl, ale byla jsem zklamaná, nestálo to za to, vůbec mě ten drobek nechutnal,víc jsem si pochutnala na jogurtu. Ráno jsem vběhla na váhu a konečně jsem tu stovku pokořila, mám dole o dvě a půl kila. Po zásluze jsem byla pochválená, a odměněna masíčkem. Počasí je u nás střídavé, chvíli je sluníčko a pak je pod mrakem, ale je teplo.
tak se opatrujte a pište, pá,pá
Ahojte
Jessi
| 25. 5. 2008 22:00
Tak jsem se tady v pátek nemohla dostat.V sobotu jsem nestihala se tu kuknout.oslavy nakonec vyšly skvěle.Dva dny jsme slavili bylo toho!!!!!!!Dneska se to rozešlo až večer. Tak jsem najedená na měsíc,kdyby to tak šlo.Na váhu radějí zítra nevlezu,no nevím jestli to dokážu,mám to jak drogu musím každé ráno. Zas mě to dneska tady nechtělo pustit, ale podařilo se mi to už mám změnu v oblíbených.Taky bylo u nás hezky ale včera bylo ***í.Dneska foukal studený vítr.Mějte dobrou noc
ach jo
Vyky
| 24. 5. 2008 20:57
Tak jsem byla pozvaná na kávu u známé, a ona dostala k narozkám digitální váhu, A já jsem byla hned poskočná, si na ni stoupnout, což jsem raději dělat neměla. Zjistila jsem totiž, že moje váha váží o dvě kila méně a tak mám opět 102 kg. No, jestli to není k pláči. U nás bylo nádherně, koukám, že děvčata slaví, nebo někde chytají bronz,a tak vám bobíci přejí fajn víkend, pá,pá
Vyky
Strepi
| 23. 5. 2008 21:17
Já už jsem se sem opět dostala z oblíbených.Ať ti vnuk Viktorku z oblíbených odebere a najeď si sem tak jako dopoledne a až tu zase budeš tak ať ti ji opět přidá do oblíbených a půjde ti to zase dobře.Koukala jsem že se nějak postupně mění stránky tak je možné že se toho asi změní víc.
Dneska jsem si uvařila na zítra hrnec brambor a budou bramborové placky k obědu.Tak už se na ně docela těším.Rodinka si k tomu něco domlsne když bude potřeba a já si je dám se zeleninkou
Mějte se holky moc fajn a užijte si prima víkend. Má být hezky tak je to bájo....
sluníčko
Vyky
| 23. 5. 2008 19:09
Tak u nás ani nezasvitlo, bylo pod mrakem a hodně se mračilo na bouřku. pak se to trošku rozešlo, ale snad zítra, má se oteplovat. Strepi, také jsem se na viktorku nemohla dostat, vnuk mě také udělal, že jsem to měla pohodlné a dneska to byl problém. Ale nezoufám, on na něco přijde. Já jsem dnes sportovala, měli jsme službu na schody a dcera šla nakoupit, tak jsem se na nich vydováděla, teklo ze mě jako z konve. Také se stále nalévám čajem, mám pořád žízeň, ale kafíčko jsem měla jen ráno, druhé si nechám až k televizi. Stále jím skromě, alespoň si to myslím, dceři se zdá, že bych měla ubrat. Ale snad drůb. maso, jogurt, rajčata není tak moc, co myslíte? Tak babulky klidný víkend, pěkně si ho užijte,
pá,pá
...
Strepi
| 23. 5. 2008 11:08
Ahojky berundy,u nás dnes docela pěkně.Ráno si ce malinko sprchlo,ale sluníčko už se snaží a je to hned veselejší.Je 19 stupňů,tak je to znát že se otepluje.V úterý už se upečeme...
Mám Viktorku uloženou v oblíbených a až dnes poprvé se mi stalo že jsem se sem nedostala.Hlásilo mi to stránku zrušenou nebo přejmenovanou... tak jsem se sem dostala přes mailem potvrzenou registraci na Viktorku a to jde v pohodě.Tak jsem zvědavá,jak to půjde příště.když tak ji přeuložím znovu,Tak kdyby se vám to někdy stalo,tak sem vstupíte přes tu registračku.
Hlásím že je mi o mnoho mnoho % po Codeinu lépe,ale za to jsem jako šípková Růženka...
Dneska bude kuřecí masíčko a rajčátka,nějaká člamádka jogurtík a kýýýbl čaje.... Nějak teď na kafíčko nemám chuť a to ho tak miluju....
Mějte se berunky hezky u užijte si všechny co máte nějaké to slaveníčko.Budete mít určitš hezky a tak to se sluníčkem bude stát za to....pa
Ahojky
Jessi
| 22. 5. 2008 22:04
všem dělitelkám. Tak jsem si dneska dala kytičky.Zeleninovou polévku s bramborem a palačinky jen tak ,byly dobré.Večer jsem si uvařila špenát s bramborem.Toho jsem se nacpala až mi bylo blbě.Zítra si dám nějaké masíčko.K tomu mísu salátu. A v sobotu to bude samé maso , sýry a zelenina.Vyky nebudem mlsat.Pak by nám bylo špatněU nás je pořad škaredě,teď tam dost prší.Dobrou pa
ahoj všem
Vyky
| 22. 5. 2008 18:18
Snad už bude hezky, hlásili, že se má oteplit. Tak všechny babulky které budete slavit, doufám, že dáte vědět, co jste papaly, Já také, a nesmíme hřešit. A kdo bude zlobit, půjde do kouta. Mě se to netýká, já budu mít sebou dva hlídače, dceru a vnuka. Dnes jsem měla gril. stehýnko, opět malé a pak mě dcera pekla na zítřek maso, a mě bylo na zvracení, ale ani jsem nešpitla, protože bych také zítra nemusela dostat nic. Dala jsem si jogurt, a dám si rajče a kávu s mlíkem, ale postupně, po 2 hod. Tak pusinky hodně síly do hubnutí, já si myslím, že se ty kila zastydí a půjdou dolů,
Ahojky holky...
Strepi
| 22. 5. 2008 16:12
Tak jsem zase na skok tady... dopo jsem byla na kontrole tak mám ještě na další týden zajištěný program pod peřinou Už jsem z ní celá hrbatá jsem zvyklá na cvrkot ale jsem z toho utahaná,to by jeden nevěřil
U nás počásko také nic moc ale dnes ještě ani nekáplo...zatím,tedy...
Já dnes baštím moc dobrý chlebíček a zajídám to melounem a jsem jako koroptev.Kila mi také stojí,ale hlavně že nepřibývají.
Krištůfka ty už jsi sem nedávno chodila nebo jsi asi jiná Krištůfek... Já se snažím dělit podle tohohle grafu.Mrkni na odkaz...
ovoce zeleninka
kristufek
| 22. 5. 2008 10:46
Zdravím ženský. tak trochu bych se chtěla připojit do diskuze je možné???
Čtu si tady ty diskuze od začátku jsem teda na straně 16 teprv. To je dřina
Mám dotaz. Někde jsem si jen našla graf že můžu papkat rostlinky a bud ovoce nebo zeleninu v ten den, ... a když mám masíko tak tam mám napsáno zeleninu. Můžu taky třeba ovoce??? Protože tam jsou v tom vlastně mléčné výrobky a ty většinou jsou třeba jogurty s ovocem, ...??? Tak to trochu nechápu!!
Děkuji moc!!!
Ahojky
Jessi
| 21. 5. 2008 22:14
U nás taky pořad prší.Je to k zlosti.Děcka se těšily na slavení venku,ale tam to nevyschne ani za týdenParmenko s tím pečením to není složitéKdyž chceš nějaké kynuté buchty s ovocem,tak místo mléka dám sojové,místo cukru fruktozu,vajíčka nedavám nebo dám jen žloutek nebo vajahit můžeš přidat trochu soj.mouky nebo trochu jemných vloček olej.Nebo zavín z listového těsta s jabkami,ořiškami,hrozinkami,vanil.pudingem slazený medem výborný podle LK.Na netu najdeš hodně receptů,ale nehubne se po tom.Pekla jsem si i vanočky všechno je dobré,ale je to spíš na to udržování a ani to nesmí člověk přehánět .Váha letí honem nahorů.Vyky doufám,že už bude svítit sluníčko a bude líp.Budem zase pořad venku.Ty na procházce a já plevat na zahrádce.Je tam spousta plevele a všechno ubité po tom dešti. Mějte se hezky a dobrou pa
dělenka
parmenka
| 21. 5. 2008 20:44
Ahojky dělitelky.

To počasí je fakt hnusné , už nás to s malým taky nebaví, zvykli jsme si trávit většinu času venku a ted se nám tam vůbec nechce.

Jess s tím vašim malým je to hrozné, to mamince moc věcí na jídlo taky nezbývá. A co říkají doktoři malý z toho vyroste?

Vidím, že budem všichni slavit, my jdeme v sobotu na křtiny, máme to i s obědem, jsem zvědavá, co budu jíst já .

Dnes jsem si dala kytky. Jasně, že jsem se pořád jen a jen cpala. A
dokonce jsem si poprvé udělala čokoládu z medu, jak bylo psané někde na
začátku, konečně jsem měla nějakou sladkost. Letos vlastně poprvé .

Holky napiště prosím, někdo nějaký dobrý receptík na nějakou dobrou buchtu nebo bábovku na dělenku, mám hroznou chut.

Vyky, taky jsem se dnes po dlouhé době vážila, a vůbec nic dole už pěknou dobu stojím .

Mějte se pěkně papa
ahoj
Vyky
| 21. 5. 2008 17:28
Tak u nás stále prší, už je to otravné. Dělala jsem si zoubky, spíše dásně na rajčata, ale jsou tvrdá, tak přemýšlím, jakou náhradu za ně. Jessi, já také budu v neděli oslavovat narozky vnučky, budou jí dva roky,Ale jsme pozvaní na odpoledne, tak to zase bude kafe s mlíkem, a ať tloustnou jiní. Já jsem opět nevydržela a vlezla na váhu, kila jsou stejná, ale opravdu se mě zdá, že objem se menší. Jsem jako šípková Růženka, chce se mě pořád spát, asi je to tím počasím.
Zítra se vypravím do knihovny, alespoň budu mít pohyb, v tom deští se mě nechce vylézat z domu, jsem jako krtek. Tak babulky mějte se,
Strepi
Jessi
| 20. 5. 2008 22:36
Díky za odkazVíš malý má alergii na vajíčka,mléko,laktozu,vanilku,kuřecí,hov.maso,ryby a nějaké zjíštěné nesnašenlivosti na různé potraviny.Mouku třeba může,ale dlouho aspoň 30min.vařít.Nesnáší různé ovoce jako jablíčka,hrušky,broskve....Doufám,že mu to časem ustoupí aspoň něco.Jak vy všechny děvčata už jste fit.Nás čekají v sobotu oslavy.Snacha slaví 25lét.Zítra začínám z pečením.Doufá,že se počasí umoudří.Chtěli jsme slavit na zahradě bude nás 22 a to je na obývak hodně ale možná ho budem muset natáhnout,když bude pršet.Mějte se dobrou

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
26. 7. 2025 13:57
14740
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
24. 7. 2025 21:45