Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj
parmenka
| 20. 5. 2008 22:28
No tak zmrzku dělat nebudu. Počkám až ještě trochu zhubnu a pak si koupím normální .

Už mi nějak nic nechutná, nejraděj bych chvilku jedla normálně tousty s
masíčkem, řízek, chleba se šunkou, buchty.... Mám dnes nějakou depku. A
už nevím co bych snědla.

Jess si šikula, že tak pečeš.

Vyky, to je dobře, že se cítíš líp.

A co ty Strepi, už taky budeš zdravá?

U nás už druhý den prší, tak mě to vůbec nebaví. Ale přiletě švagrová s
miminkem, tak je trochu změna. A Michálkovi se malá moc líbí, chtěl si
ji vzít i domů .

Tak se mějte kočky a doufám, že mě moje chmury brzo přejdou, jdu spát tak dobrou noc.
Ahoj berunky
ajina
| 20. 5. 2008 22:26
Tak jsem dožehlila a spěchám se prásknout.Opět jsem porušila dietu.Dnes přijela kámoška cukrářka a přivezla zákusky ke kafi.No a já spucla věneček a střechu abych neurazila a pak zase pokračovala v dietě.Ach jo už tři týdny začinám znova a znova a vždycky mě někdo přesvědčí a já neodolám,kde je má vůle.Ale musím se pochlubit,že jsem oprášila rotoped a začla cvičit,tak uvidím,jestli ten boj vyhraju.
Na bolavou kostrč si ztěžovala Jaanka,mě díky bohu nic takového netrápí.Já mám jiné.
Já taky pěstuju cukety a patizony a snad všechnu zeleninu.Docela s mi to daří.tak uvidíme jak letos.Mějte se hezky a marodi ať se brzy uzdraví
Ahojky
Vyky
| 20. 5. 2008 19:20
Zdravím vás babulky Nemohla jsem se k vám dostat, sevr mě nechtěl pustit. Tak dneska jsem si pošmákla, gril. kuřítko, talíř rajčat, a po práškách jogurt. No a po takových dobrůtkách jsem dostala křeče do bříška a opět jsem strávila delší dobu na vc. Strepi, obrázek je fajn, jen dcera se smála, že já s takovou chutí suchou rýži bych nebaštila, ale masu, tomu ublížím. U nás zase prší a je zima, ale v bytech topí, tak je teplo. Tak se dívám, že děvčata moc nepíší, určitě jsou z nich už víly a ony nám to nechtějí říct. Děcka, fakt po Lindaxe nemám hlad, musím se nutit, ale kila mám pořád stejně.Dostala jsem robi maso a sojonézu, ale nemám na něj chuť.
Ale měla jsem malý šálek kafíčka s mlíkem a asi si dám ještě jedno, bylo dobré. Tak se všechny mějte suprově, a dobrou noc, pá,pá
Jessi
Strepi
| 20. 5. 2008 17:05
tak jsem proběhla fóra,někde se něco našlo,ale moc toho není.Zřejmě budeš mít ze všech nejvíc zkušeností.... Nevím proč malý má takovou dietu a proč to nesmí...
Ale jinak jsou holky šikulky a snaží se... Tak a já jdu zase do postele...
Ahojky holky...
Strepi
| 20. 5. 2008 10:40
Tak mám dnes kytkovou...dostala jsem ráno chuť na křupavý clebíček a tak jsem si hned zamíchala zeleninku s těstovinama a tak mám fajn mlsací den...
U nás dneska od rána svítí sluníčko,tak to doufám vydrží...

Jessi když tak ležím v t=é posteli,tak přemýšlím nad tím tvým vařením a pečením,ale nápad ze mne zatím žádný nevypadl.Také jsem si vzpomněla že nedávno někdo zavedl na Lidech nové fgórum - vaříme bez vajec... Včera jsem ho hledala,ale nikde jsem ho už nenašlla.Asi pro neúčast bylo zrušeno.Ale teď mě ještě napadlo kam se mrknout.Večer projdu celé fórum o vaření a o dietách...to by v tom byl čert že by se tu něco nenašlo.Hodím podnět i k holkám radilkám a pekařkám.Jsou to fajn holky a určitě s nějakým nápaden přijdou...
ahoj
Vyky
| 19. 5. 2008 14:15
miláčkové. Strepi, to druhé bylo pravda, počítač byl obsazený a tak jsem byla zahnána. To víš, šmajdala jsem po bytě v košili, chtěla jsem si schrupnout, ale ani to mě nebylo dopřáno, navečer syn přivezl vnučku a tak jsem četla pohádky. Ale děvčata to překvapení, když odešli a já jsem rodince pomáhala uklízet hračky, já jsem se bez funění mohla ohnout! Tak jsem již zdravá, doktor to potvrdil, jen musím dojíst antibiotika.
Aji, na kostrč trpím také, někdy bych bolestí řvala jako pavián, ale mě pomáhá v malém polštářku zašitý oves, dát do mikrovlnky na 7 min. nahřát a pak si na něj lehnout. to teplo vydrží dlouho a mě dělá dobře. Je to páteř, také nevím, jak jsem k tomu přišla.
Jessi, jsi šikulka, malý se bude mít dobře, když mu bábi bude dělat dobrůtky. Také malého bobka lituji,
Pan doktor chtěl vědět, kolik jsem shodila, od úterý kilo a půl, ale mám dojem, že se scvrkávám. Strepi, do zrcadla moc nekoukám, na ty špíčky není zatím moc pěkný pohled. U nás je také hnusně, už aby to pršení a zima byla za námi.
Tak pusinky opatrujte se a marodům přeji rychlé uzdravení, pá,pá
...
Strepi
| 18. 5. 2008 21:53
Ahojky... no to víš že to tak je Parmenko .Ovoce a tvaroh nejde dohromady.Pěkně jsem ti akorát zamotala hlavu.Děti dělenku nedržely...
Ale to co ti tu píše Jessi,tak to už tu psala i Kačka,že ovoce a zeleninu nijak moc neřeší ani u zvířátek.Nezbyde ti nic jiného než si udělt mňamkový tvaroh,nebo mňamkovou ovocnou dřeň....

Jessi já také už nemá zahradu jako jsme mívali.Zredukovali jsme ji na minimum a to tak že z původní zbyla asi jen pětina... Mám tu jen to co je potřeba na mlsání,jinak ostaní kupujeme podle toho jak potřebujeme.Rajčat tu mám jen 20,8 cuket,20 papriček a jinak už samé jahody,ostružiny,nějakou bylinku.Už jsem ani nedala salát a kedlubny .Všechno nám to už několikrát vykvetlo dřív než to narostlo.Máme tu nedaleko velkosklad zeleniny,tak tam jednou týdně sjedeme a nakoupíme.Ani jsem to nějak moc letos nestíhala na zahradě nestíhala.Byla jsem stále v práci a když jsem byla doma tak se tam pro mokro nedalo jít a teď jsem zase v posteli.Je dobře že ti už začíná být lépe.Je to dobré znamení,tak už aby to bylo,viď???

Áji to se teda nemáš s kostrčí,trpívá na ni moje kolegyně,má to jako památku po sáňkování.Jak někde dlouho sedí tak se ji to čas od času ozve ale trvá ji to také docela dlouho než se to opět uklidní....

Vyky se nám dneska ještě ani neukázala... Asi už se prohlíží před zrcadlem,nebo vnuk brázdí na na netu...
Ale nebojím se,určitě dorazí,hlavně aby ji zase nic neskolilo...
Ahojky
Jessi
| 18. 5. 2008 21:32
Parmenko,taky jsem si to neuměla představit jaké to může být.Bez těch všech dobrot.Ale ono to jde.Někde jsem vyčetla,že místo vajíčka do těsta přidat hrst mletých vloček,tak jsem je tam dala.Zkoušíme s dcerou co se dá.Má taky svojí pekárnu tak si pečivo i chléba peče sama. Je to suprová věc ta pekárna.Já na ní dělám taky všechno.Než si jí koupila tak jsem pekla i pro ní.Na zmrzliny moc nejsem ovoce na přísný graf vadí k tvarohu,ale já to neřešila.Myslím,že občas to nevadí.Marodí držte se ať jste brzy na nožkách.Strepi já mám malou zahrádku chybí mi místo.Cukety jsem dala na malý kousek a jěště jsem zístila,že budou další dva kelímky začly po delší době kličit a rostou.Tak nevím kde je zasadit .Mějte se pa
dělenka
parmenka
| 18. 5. 2008 19:37
Jess to si šikula, když umíš vykouzlit dobrůtky i bez základních surovin. Je to blbé s tím vaším nemocným broučkem a co říkají doktoři, časem se to zpraví, a má i nějaké léky? Dcera je dobrá, když tolik zhubla, já jsem kojila rok, ale váha stála, nebo spíš šla nahoru .
Ale je vás holky marodů, tak se co nejdřív uzdravte, at už můžete běhat venku. Tolik nemocných tu nebylo snad ani v zimě.
S tou zmrzlinou, když je tvaroh zvířátko a ovoce se jí jen s kytkama, to by jsem asi neměla kombinovat, ne?
Ahoj berunky,
jaanka
| 18. 5. 2008 09:05
tak jsem se po dlouhé době zase mezi vás dostala.Jsem bez počítače,nějak, rošťak ,stávkuje.Teď jsem u mamky,tak musím honem využít to,že je u počítače volno.
Koukám,že jste všichni marůdkové...Upřímně vás lituju.Jessi,tebe se ten opar drží opravdu dlouho,je to otravná záležitost,vydrž,jednou ten konec přece přijít musí... ...
A vy kašlalky,až májové deštíky spláchnou všechen pyl,vašim průduškám se taky uleví a až se ustálí počasí,bude ještě líp ...
Já si taky přidám svoje polínko do ohýnku,mám taky bolístku.Začala mě bolet kostrč.Je to hrozný,už to trvá skoro dva měsíce.Nikde jsem neupadla,nikdo mě nenakopl a přesto používat svoji sedínku ke svéme účelu je velmi obtížné.A moje oblíbené kolo?TO teď smutní ve dřevníku,protože mi opravdu žádné potěšení nepřináší...Chodím ty 3km do práce a zpět pěšky.Možná mi to víc prospěje,chůze je zdravá, ale kdo má v rukách tahat ty nákupy !

Jinak dělenku držím dál,ale s váhou moc spokojená nejsem.Od začátku května nehubnu,mám teď takové víc žravé období.Ale je to více méně zelenina,tak by to až tak velký problém být neměl.A pořád to mám plus mínus kilčo až dvě a zase se to vrátí zpět.Myslím,že mě tělíčko pěkně zkouší.Vydrží,nevydrží......Samozřejmě,že vydrží,ale už by to zase chtělo nějak motivovat.Někdy klesám na duchu...

Berunky,tady je tak hnusně,že vy marůdkové ani nemusíte litovat,že nemůžete z pelíšků.Přeji vám všem brzké uzdravení a budu se těšit,až se zase připojím.. ...
Vyky,dodatečně velká gratulace! Ať se ti jen daří!
Jessi
Strepi
| 17. 5. 2008 23:13
tak to je mi broučínka líto.To se nemáte...Ale nedá se nic jiného dělat než malému vyhovět.
Já mám letos cukety jen zelené,ale ty žluté jsou z cuket řekla bych nejlepší jsou jemnější ale alespoň že jsou nějaké.Melouny tedy nemám ty už nemám kam dát...
Ahoj
Jessi
| 17. 5. 2008 22:27
U nás bylo dneska krásně.Grilovali jsme.Koláče se snědly měla jsem jeden se švestkama a na druhý jsem dala broskve.Strepi dcera není vegetarianka,ale kojí a malý je alergický,takže ona jí jen to co on může.Malý měl rok v lednu a ona za tu dobu zhodila 26kg.Jí to prospěje ale on je chudáček.Čekala jsem ,že se to bude zlepšovat ale nic.Takže to byly kynuté koláče zadělavané vodou, olejem a s fruktozou.Posypka mouka,fruktoza,olej.Nikdy jsem tak nepekla ale když to jinak nejde i to musí být dobré. Strepi brzy se uzdrav držím ti palečky.Mě už to taky tak nebolí citím se líp ale dobré to jěště není.Tobě už budou kvést cukety to já je mám jěště malé.Mám žluté,pruhované,zelené nevím,které budou lepší.Dlouho mi to nechtělo scházet.Teď mi teprve vylízají ze země melouny.Trvalo to dlouho mělo to být spíše v zemi.Vyky když užíváš ty tablety nemáš chutě.Sníš toho míňdržím ti palce určitě to půjde líp.Dobrou
...
Strepi
| 17. 5. 2008 21:31
Tak a už mám receptíky uložené...Nějak mi to nedalo a tak jsem se tu zasekla...
Jsem tu....
Strepi
| 17. 5. 2008 21:09
Vyky... ty jsi tedy studnice plná dobrot to se musí nechat.Grenadýr to je bašta to už jsem také baštila a to ostatní si pěkně přihodím k ostatním receptíkům z dělenky.. Je dobře že je ti už lépe tak se drž ...

Jessi ... to víš že už mám rajčata na zahrádce,už jsou tam týden a mají se k světu Jen jsme museli rozšířit zahradu o další záhon na cukety ...nějak na ně letos nezbylo místo... mám jich osm keříků a pomalu začnou kvést tak už aby to bylo...ty já můžu a na grilu nejvíc,to je baštění... Četla jsem o tvém pečení pro dceru,je vegetariánka??? já peču docela dost,ale bez mléka vajec a másla...no tak to bych asi neupekla,to ne...jsi šikulka

Áji nežehrej na dietu...bude dobře.Mě by u toho dr. klepla pepka... fakt jóó... Ale musím uznat že máš výdrž...

Parmenko... zmrzku si dělej doma jak ti radí.. jsem zapomněla kdo to psal... to jsem teda hlava otevřená,viď...
Také jsem to dřív dětem dělávala ,tvaroh s jahodama,meruňkama ...vlastně si tam můžeš přidat cokoli co budeš mít doma.Dosladit si můžeš buď fruktozou nebo sladidlem...

Tak jsem spolkla další dávku antibiotik a začínám se pěkně potit.Tak to už je zase čas na postel... Tolik mě to láká ven ani nevíte jak... Slibila jsem si slavnostně že už nikdy nic přecházet nebudu a půjdu marodit hned.Už s tím zápasím 3 týden ...Jo jo ..za hloupost se platí...
Mějte berušindy pěkný večer a zítra si užijte hezkou neděli na sluníčku ...
Ahojky holky...
Strepi
| 17. 5. 2008 16:31
vůbec se sem nemohu dostat.Ležím s průduškama v posteli jako lazar a nemůžu ani promluvit abych se hned neudusila.Sípu tu jako lokomotiva a jen teskně pokukuji ven.Ani jsem něčetla co tu píšete,ale myslím že zítra už to snad bude lepší a zvládnu toho víc nežý jen sem napsat....Pěkně jsem to přechodila tak mě to na oplátku pěkně skolilo...
Mějte se všechny moc fajn berunky...
parmenko,
tonka27
| 17. 5. 2008 13:28
sice nepatřím do vaší diskuze, ale dělenku jsem taky dříve držela. Jestli ti můžu radit, jak získat dobrou zmrzku, vyšlehej si měkký tvaroh s ovocnou šťávu z dia kompotu a dej zamrazit, můžeš přidat třeba i *** nebo oříšky. Je to vážně dost dobrý. A pokud máš ráda třeba Míšu, není to skoro poznat.
Parmenka
Vyky
| 17. 5. 2008 12:28
Ahoj, zmrzlinu můžeme stejně jako čokoládu slazenou fruktozou, Koř. psala, že ve velkých supermarketech je mají. Tak se koukni. U nás je chladněji, ale mě to takhle vyhovuje, a stejně půjdu ven až v pondělí na kontrolu. Pojedla jsem stehýnko, bylo mňam. Jsem doma sama s kocourem, ten spí a tak čtu knížku.
dělenka
parmenka
| 17. 5. 2008 11:56
Ahoj holky
Vyky, to ti věřím, že by jsi byla ráda, kdyby jsi vážila, místo toho co máš, jak já. Ale já zas toužím ještě dát ty 4- 7kilo dolů, šťastná budu i za ty 4kg.
Holky máte rádi zmrzku? Já ji zbožnuji, navíc u nás dělají tak strašně dobrou, a já tam jen chodím se všema a dívám se jak oni lížou a já nesmím. Je mi z toho tak strašně smutno. Není to že bych ten pohled nemohla snést, ale prostě by jsem si ráda dala. Není nějaká zmrzlina i pro nás?
U nás vůbec neprší, je tady pořád hezky slunečko, občas se přežene nějaký mrak a vypadá to na bouřku, ale přejde to. Dnes se ale trochu ochladilo je asi jen 23°C.
Tak si užívejte víkend papa.
Jessi
Vyky
| 16. 5. 2008 23:39
Já čekám na půl druhou, abych si mohla vzít prášky, fuj, už jich mám nějak moc. Ty jsi šikulka a určitě něco dobrého vymyslíš. Dcera upekla bábovku a protože přišel vnuk s kamošem, tak baštili a ještě jim udělala tousty, tak to jsem pochtívala kousnout, ale ani ťuk, jsem hlídána. Dostala jsem pouze čmuchnout a nic víc. Parmenko, já vážit tolik co ty,, tak baletím. U nás prší, ale je teplo a krásně voní kytky. Nevím, nevím, kde se nám děvčata toulají, ale ony se určitě ozvou. Tak pusinky dobrou noc, a sladké sny, pá,pá
ahoj
Jessi
| 16. 5. 2008 22:04
Zdravím všechny i ty, kterým se nechce psat.Vyky ty jsi děláš mi chutě.Jsem ale plná najedená.Byli jsme u dcery slavila narozky.Bylo si z čeho vybrat maso, sýry ,zeleninka ona se už vyzná co jím.Já taky tolerují jejích alergie a vařím podle toho.Zítra přijedou k nám a já jsem slíbila kyn.koláč se švestkama.Musím to vymyslet,aby to mohli oni i já.Oni nesmí vajíčka, mléko,máslo,tak to musím upravit aby to bylo dobré. Posledně se mi to podařilo tak uvidím jak obstojím U nás dneska často poprchavalo v noci byla bouřka . Mějte se, pa dobrou
Ahoj holky
parmenka
| 16. 5. 2008 21:57
vidím, že je tady docela pusto, jen chudátko nemocná Vyky na nás myslí a zásobuje receptíkama, moc děkuji, musím si je uložit.
Občas se mihne Jess, která taky ještě není v pořádku. Doufám, že už je to aspon lepší!
Já vůbec nestíhám, pořád běhám s malým venku. Dělenku jsem neporušila, ale poslední dobu se cpu jak urvaná z řetězu , oříšky na pytle, hranolky.... Ale od zítřka trochu přitvdím, nebo se do léta na těch 60kilo nedostanu .Ještě, že mám tolik pohybu, jinak by šla váha spíš nahoru.
Holky nic si z toho nedělejte, že jste porušily, zase na dělenku najedete, a půjde nám všechno dole .
Mňamka
Vyky
| 16. 5. 2008 12:15
Děcka, objevila jsem tento recept a myslím, že nemá chybu. Také si myslím, že nemusí být roštěnka, ale že může být i jiné maso, dietní.
Potřebujeme:
60 dkg masa, sůl, mletý černý prpř, 1 lžíci oleje, 2 lžíce másla, 1 červenou papriku, 1 žlutou papriku, 1 cuketu, 2 bílky, strouhaný tvrdý sýr
Maso nakrájejte na stejné plátky, osolte, ochuťte pepřem.
Na pánvi rozehřejte máslo, stačí olej, a maso opečte z obou stran. Podlijte trochou vody a poduste doměkka. Během dušení maso obracejte a dle potřeby podlévejte vodou.
Na jiné pánvi s troškou oleje orestujte na menší kostečky nakrájenou cuketu s paprikami. Osolte, mírně okořeňte pepřem a uschovejte v teple.Bílky vyšlehejte s trochou soli na tuhý sníh. Měkké maso položte do olejem vymazaného pekáčku, poklaďte sněhem z bílků a posypte sýrem. Vložte do vyhřáté trouby a zprudka zapečte. My si dáme k té dobrotě zeleninu a rodině opečené brambory.
dobrou chuť
Vyky
| 16. 5. 2008 10:31
také jsem vám musela napsat něco s masem, aby jste nebrblaly, že vás zásobuji jen rostlinkou. Já jsem měla klidnou noc, kašlala jsem jen trochu ráno, tak snad do pondělí budu fit. Vzala jsem si prášky a protože je musím zajíst, tak bílým jogurtem, ale snědla jsem jen lžičku a mám dost, jinak bych blinkala. Myslím, že je to tou Lindaxou, vůbec bych nemusela jíst, tak si dávám rajčata, tak dvě, a trochu masa. Za tři dni mám dole 1.5 kg, tak uvidím. To víte, že bych chtěla, abych byla jako nit, ale to je hudba budoucnosti. Tak babulky se mějte, pá,pá
vepřové kotlety s kapustou
Vyky
| 16. 5. 2008 10:20
80 dkg masa, sůl, 1 lžíce steakového koření,40 dkg růžičkové kapusty,3 lžíce oleje, mletý pepř, 10 dkg libové anglické slaniny, ale nemusí být.
Maso naklepejte, okraje na několika místech nařízněte, osoltea posypte kořením.
Růžičkovou kapustu uvařte ve vroucí osolené vodě. Prvních 5 min. ji vařte nezakrytou, pak zmírněte var a přiklopte pokličkou. Vařte dalších 5 min. Uvařené kapustičky nechte okapat a překrájejte na půlky. Když dáte slaninu, tak ji nakrájejte na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso opékáme do zlatova. Hotové maso vyjmeme a uschováme v teple. Do pánve přidáme slaninu a orestujeme ji dozlatova. Přidáme kapustičky, prohřejeme, dochutíme solí a pepřem. Kapustu podáváme jako přílohu k masu.
Nemusí to být kotlety, může to být i drůbež, prostě, jaké maso máte rády.
Gratinovaná zelenina
Vyky
| 16. 5. 2008 09:59
Potřebujeme :
4 šalotky, 50 dkg dýně, 2 papriky, 1 větší salátovou okurku, 1 lžičku oliv. oleje, 2 lžičky medu, tymián, sůl, pepř.
Postup:
Dýni a papriku zbavte semínek a dužinu nakrájejte na kousky. okurku nakrájejte na kolečka a šalotku můžete nechat vcelku. Zeleninu navrstvěte na pekáč, přelijte směsí oleje, medu a dochuťte kořením. pečte ve vyhřáté troubě, občas promíchejte.
tmavý chléb se žampiony
Vyky
| 16. 5. 2008 09:49
potřebujeme :
2 stroužky česneku, 25 dkg žampionů, 2 lžičky citronové šťávy, 2 lžíce oliv. oleje, petrželovou nať, rozmarýn, sůl, mletý pepř.
Postup :
Houby nakrájejte na kousky. petržel a rozmarým nasekejte nadrobno, smíchejte cit. šťávu, olej, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Směs vmíchejte k houbám a vložte do zapékací mísy. Pečte, dokud houby nezměknou. Podávejte je na tmavém pečivu, můžete ozdobit listy hlávkového salátu.
krémová polévka s bylinkami
Vyky
| 16. 5. 2008 09:37
Potřebujeme .
1 litr zeleninového vývaru, 3 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 3 lžíce hladké mouky, 2 až 3 šálky nasekaných na jemno bylinek .petrželovou nať,bazalku, mátu, celerovou nať
česnek prolisujeme, zlehka osmažíme na oleji, přidáme mouku a připravíme světlou jížku.
Přilejeme vývar, dobře promícháme a vaříme 10 min. před koncem varu dochuťte bylinkami.
Podáváme s bezvaječnými krutony, nebo tmavým chlebem osmahnutým na suché pánvi nakrájeným na kostičky. .
Ajinko
Vyky
| 16. 5. 2008 09:23
Ahoj, chápu tvůj vztek, Když byla dcera malá, měla nemocné ledviny a když jsme v 7 hod. ráno přijely vlakem do nemocnice na kontrolu, tak jsem si myslela, že také budeme brzy, a ta můra nás vzala poslední, až ve 14. 30, byla jsem také vzteky bez sebe, byly jsme hlady a žízní, protože jsem pořád čekala, že nás zavolají. A to jsme tam vlezly, doktor řekl, že je v pořádku a šly jsme. To byl zážitek. Teď jsem razantnější, jdu pryč, ať se děje co chce. U nás lilo celou noc a je pod mrakem. Aji, nedělej si z toho, že jsi zhřešila hlavu, nervy to potřebovaly, však to dáš zase dolů. pá,pá
Ahojky
ajina
| 15. 5. 2008 22:26
berunky,nebojte já jsem tu s vámi.Dnes jsem měla velmi náročný den.Manžel mě poslal do města k doktorovi pro nějaké papíry.Myslela jsem že mi je doktor jen dá a hned pojedu.Tak jsem vzala děti a babičku a vyrazili v 9ráno.Když jsem tam přišla,sestra mě řekla ať si počkám a představte si,že mě nechala čekat do 12.Já steky ani neviděla děti protivný no hotovo.Pak mě babička přemluvila na oběd a já se nacpala gyrosem s nudlema a bylo po dietě.Zítra budu potrestaná kilem nahoře,protože jsem to doma dovršila plácáním všeho možného.Ach jo.U nás bylo celý den krásně,ale v 7 se to zkazilo a vyhnalo domů,ale stihla jsem okopat půl zahrádky.Mějte se hezky
Jessi
Vyky
| 15. 5. 2008 21:56
opravdu jsme osiřely, nikde nikdo. U nás byla průtrž, lilo jako z konve, asi po půl hodině se déšť uklidnil. Já jsem měla jogurt a rajčátka, ale odpoledne jsem dostala hrozný průjem, tak jsem kmitala na záchod. Měla jsem problémy se zácpou, tak mě dcera koupila karamelové bonbony bez cukru, nevím co do nich dávají, ale já jsem i z podoby, vypadám jako strhaný kocour. Pořád ve mě hučí jako ve starých hodinách, Stejně musím čekat do půl druhé na prášky, snad už budu v pořádku.
Takže všem marůdkům přeji rychlé uzdravení, a dobrou noc
pište, ať se tady s Jessi nebojíme,pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 7. 2025 08:35
14737
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518