Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojte
llucinka
| 10. 5. 2008 17:16
Ahojte kočenky, tak u nás nic nového, já se držím, neporušuju, ale váha se nehýbe. No, dneska už nejím nic a zítra ještě nemám nic naplánovaného, jenom snad tvaroh :o)) Ale jistě budou zvířata. Jinak jsem z toho nějaká znechucená, ale na zahrádce už roste zeleninka, tak se těším. Vůbec nestíhá,m dočítat, ale snad to večer doženu
ahoj všem
mumisek
| 10. 5. 2008 16:44
Zdravím všechny, tak mám tři dny pod 100 hurááá . 99,6 kg. Už od čtvrtka. Váha se sice dál dolů nehýbe, od čtvrtka do dneška stejné číslo, ale jsem šťastná jak blecha, že už tam není ta hnusná 100 .

Všem, co jste ještě nemocné, přeju brzké uzdravení .

Pravi - vydrž, to půjde dolů, já s tím chtěla ve středu praštit, už jsem 2 dny čekala, že budu mít 9 na začátku a nebyla tam a vydržela jsem a povedlo se. Držím palec .
Prava
Vyky
| 10. 5. 2008 11:09
Ahojky, tak jsem na tom jako ty, ráno jsem nevěřila svým očím, mám 1.5 kg nahoře, tak jsem ani nepropadla depresi, jen jsem se zdravě naštvala. Fakt, kdyby dcera nechtěla, ať zhubnu, já už bych to vzdala, nemám žádnou radost, jsem z toho otrávená. A to dělala vnukovi dobrůtky, jen jsem čenichala vůně. Děvčátka, napadají mě škaredá slova, nejraději bych do něčeho kopla, ale silně, já kliďas. Nebudu vám tady moc skuhrat, jdu na kafe a pomstichtivě přemýšlím, co bych zblajzla, abych ten vztek zahnala, Až vychladnu ozvu se, zatím pá
KOKTEJLY
pravaenergit
| 10. 5. 2008 08:44
AHOJKY STOUPLA JSEM NA VÁHU A MÁM O KILO VÍC MÁM 95 NO HUMUS FAKT.
UŽ SEM VYŘEŠILA TY KOKTEJLY.
Budu snídat, obědvat a večeřet jak jsem zvyklá ale večeři vymněním za koktejl. ceny koktejlu jsem si už zjistila a ceny jsou otřesnéé hihi tak si udělám koktejl z bílého jogurtu .bud ho zředím vodou nebo nizkotučným mlékem .a vždycky si vypiju třetinku sklenice.Třetinka by mohla stačit nebo ne?? já nevím. ale pul litříku mi příjd euž hodně hihi .No a to byhc vypila vždycky večer místo večeře.
strepitula deptám s etím jak s eta svatba blíží a ja že jsem zdeptana svojí váhou.Připadalo mi že na 80 kilo s edostanu a nejsem ani pod devadesátkou.Já budu na sebe tak hnusná pořád dokud nezhodím.Sem s ezařekla že dokud nezhodím tak ani druhe dítě nechci. Nechci potom mít dvěstě kilo a nechci aby se zamě mé děti styděly. A včera sem slíbila mému skoromužíčkovi že zhodím deset kilo. Abych s emu líbila ještě víc.On mi řekl Kamil že nemusím tak šílet do svatby že co blázním, že to mužu zhodit do kdy chci ,že se jen zbytečně stresuji.

PRSTENY VČERA SME SI DOVEZLY DOMU UŽ UDĚLANÉ PRSTENY SVATEBNÍ.jSOU KRÁSNÉÉ, ALE VYŠLY NÁS NA 12500 NAKONEC. NO DĚSNÁ ČÁSTKA ALE JSOU FAKT KRÁSNÉ.pOKUSIM S EJE VYFOTIT A UKÁZAT ALE URČITĚ TO TAK HEZKY VYPADAT NEBUDE HIHI A KDO VÍ JESTLI TO PUJD EPOZNAT JAK VYPADAJI. ZKOUŠELA JSME JE JENDOU VYFOTIT A VŠE SE ROZMAZALO:
Židovsklá mrkev
Strepi
| 9. 5. 2008 21:29
tak jsem tu zase.Byla jsem na fóru na dobrotách a našla zvláštní recept.Pro nás jsou to kytičky,tak proč to nezkusit...

Mrkev po židovsku
Mrkev nastrouháme na hrubo,1 cibuli nadrobno a 3-4 stroužky česneku.Na másle opražit cibilku a česnek, zezlátnout a přidat mrkev, trochu vody, dusit.Pak trošku zaprášit hl. moukou, sůl. pepř.
Totéž lze udělat s pórkem.
Příloha brambory
Hezký večer všem...
Strepi
| 9. 5. 2008 21:12
Áji nenech si do ničeho mluvit a je fajn že se Tě muž zastane a máš v něm oporu.Býváto tak zřídka... I já se svým mužem táhneme spolu za jeden provaz a je to tak fajn...

Zugi dala jsi nám prima tip na syrovátku do dělenky.Mrknu se po ní...

Pravi myslím že se za něčím ženeš až moc.
Všechny ty propagované koktejly něco stojí,ale hvězdy z nás neudělají.Teď už je tolik ovoce a zeleniny,že každá tvá večeře může být přímo vymazlená a nebude tě to stát tolik peněz.Navíc si s tebou mohou dát i ostaní a prcek nejvíc.Myslím že za koktejly jsou to vyhozené peníze,to si raději za ně raději udělej malou radost....

Vyky nic si z toho nedělej,mlsná občas honí každou z nás... Jen ji potvůrce odolat...
.......
Vyky
| 9. 5. 2008 20:53
Tak jsem byla mile překvapena, dostala jsem ke sváči grilované kuřátko, byla výborné, Večer jsem pochtívala pomeranč, který bych správně neměla a tak jsem ho také nedostala.No, přísnost musí být. žvýkám žvýkačku a půjdu si číst, aby mě chutě přešly. tak babulky dobroua opatrujte se pá,pá
Ahoj
Vyky
| 9. 5. 2008 12:31
Zdravím všechny, Tak včera jsem nejukla, vnuk přišel s kamošem, ten u nás i spal, tak pařili a já neměla šanci. Tak to moje cestovatelský kilo je opět dole, nejásám, mám obavy, že zase vyleze nahoru. A jak teď nemám pohyb, tak je to naozaj. Ale snad už v pondělí vylezu ven, po chůzi se mě moc stýská. Včera mě honila mlsná, ale byla ode mě tvrdě zahnána, dcera nade mnou bdí, tak si o dobrůtkách nechám jen zdát. U nás řádí sluníčko a kluci mlátí do kytar, tak raději vyklidím pozice. pá,pá
pravaenergit
zugi
| 9. 5. 2008 09:19
Dietní koktejly-

koktejly jsem užívala,pomohli,ale nejde to brát s dělěnou.Většinou se dávají do mléka ( s jujce a vodou mi ti nechutnalo)jsou tam různé vitamíny ,ale taky vláknina. A jsou příšerně drahé. Já to začala nahrazovat syrovátkou bez obsahu vlákniny,zatím používám jen Amálku s příchutí. Když si to namícháš do mléka ( 0,5l),tak tě to určitě zasytí.Jde to teda jen ve zvířátkový den.I když možná na odpolední svačinu si dát neutrál ,tak by to určitě šlo si na večer dát syrovátku. Zkusím to taky tak. Třeba se ty kila dolů pohnou.
DIETNÍ KOKTEJLY
pravaenergit
| 9. 5. 2008 08:25
Ahojky , tak dělenou stravu sem opě nezvládla. Sama sebe nějak nepřekvapuji mlsota je mlsota. Mám 94 kilo pořád. No ale najeud zase nato co vždycky, že budu jíst jen do páté hodiny nejpozději. Jen mě napadlo že místo večeře bych si mohla dělat třeba dietní koktejly. Nemáte stím někdo zkušenosti?? stěm ahubnoucíma koktejlama,? jsou moc drahé??
ahoj
ajina
| 8. 5. 2008 23:01
Jessy,tak jsem se ptala mamky a říkala že měla fleky na krku a zádech.Chodila na injekce,myslím že říkala B12 a trvalo jí to 3 týdny,ale bolesti pry neměla,ale hodně jí to svědilo.Pak nás děti přerušili a už jsme se k tomu zapoměli vrátit,tak v sobotu tam opět jedu,tak se ještě jednou zeptám.Jinak zkus si dát do vyhledavače pásový opar a najdeš tam toho dost.Já vím že v takovým utrpení je každá rada drahá.Moc ti přeju aby ses co nejdřív uzdravila.
Parmenko máš pravdu že tchýně je hnusná,dokad jsem skákala jak pískala,tak jsem byla nejlepší,jenže teď mame svůj barák a já si vše dělám podle sebe a to je konec,protože není po jejím.
Fotku princezny vám ukážu později,měla jsem totiž vybitý baterky,takže mě jí tam fotili kamarádky,tak až nám je pošlou,tak jí sem dám.
Dnes jsem pokračovala v plácání všeho možného,už aby bylo pondělí,jinak za chvíli neprojdu dveřma No není nad to se pořádně nacpat,ale ty následky jsou děsivé.Mějte se moc hezky a zítra
Ahojky
Jessi
| 8. 5. 2008 21:24
Všechny zdravím.Aji tvému manželovi přejí rychle uzdravení ,neboj to bude dobré.Je mladý a zvladne to.Navic píšeš,že je šikovný,tak uřčitě něco vymyslí.Já mám syna také na mateřské.Moc si libuje.Mají postavený domek a on má taky šikovné ruce všechno si dělá sám.Aji budu moc ráda,když se něco o tom mém oparu dovím.Vím u každého to probíhá asi trochu jinak.Strepi ty jsi šikula,tobě ty kila šly rychle dolů,neboj půjdou dál.Ty se umíš v jídle ovládat. Vyky vyzdravuj kašel umí potrápit.Musíme to zvládnout bude líp. U nás byla odpoledne bouřka a pršelo.
ahoj holky
parmenka
| 8. 5. 2008 12:11
Ajino, ta tchýně je ale hnusná, i kdyby manžel jedl dietně tak z toho nemůže dostat epilepsii . Píšeš že manžel je šikovný na práci, tak ho šéf určitě zaměstná někde jinde, a kdyby ne tak šikovný chlap si práci najde. Užij si svojí princezny, těším se na fotku. Taky by jsem si ráda nějakou strojila, ale když mám kluka tak to nejde .
Rozárko já jsem taky měla problém s přihlašováním, a hlavně se soukromýma zprávama, mám tak jak když ztracený jeden řádek, musím se přihlašovat přes jiný prohlížeč, tam je to o.k.
Strepi já myslím, že zhubnout už 12kilo je krásné. Ještě to není ta vysněná váha, ale i to je přece super pokrok. Tobě to šlo dobře, uvidíš, že se to zas rozjede.
Dnes je venku opravdu nádherně tak si všichni užívejte sluníčka co nejvíc můžete.
strepi
Vyky
| 8. 5. 2008 11:30
díky za ptáčky mám dojem, že je mě hned lépe. Jessi, má kolegyně ho měla a já si pamatuji, že asi tři měsíce byla doma, ale už za měsíc, když chodila na kontroly se stavovala a měla to lepší. Moc ti přeji, abys už měla pokoj a mohla se jít vyžívat na zahrádku. Já teď jsem nehodná, dopoledne baštím pomeranče, jsem stále jako oteklá, je to nepříjemný. Ven nemohu, kašel mě vždycky zkroutí a pak by mě spoluobčné ukamenovali, že je nakazím. Venku je nádherně, tak si užijte sluníčka a já na vás juknu večer,pá,pá
Vyky
Strepi
| 8. 5. 2008 06:44
Jinak krásné ráno vám všem berunky... a marodům obvzlášť....
Simca
Strepi
| 8. 5. 2008 06:39
Simi je to tak jak jsem ti psala.Pak už se jen a jen hlídat a nenabrat to zpět...
Rozárka
Strepi
| 8. 5. 2008 06:37
Teď už se mi to nestává,ale ze začátku jsem s tím také měla potíže.Ale to bylo tím,že jsem se automaticky přihlašovala jako všude malýmí písmeny a zapomněla že tu mám uloženou Strepi s velkým "S "...
Tak teď už dobrý,jinak bez potíží...
Jessi
Strepi
| 8. 5. 2008 06:29
Jé Jessi tak to tě asi nepotěším...já sice ve zdravotnictví pracuju,ale stav se až budeš mít nějakou depku s tak... Navíc abych Ti pravdu řekla tak jsem se s tím nikdy blíž nestkala.Vždy jen takhle od někoho že to někde někdo měl,jinak nic víc.To ti Ája pomůže víc,když to její mamča měla.Určitě s nějakou radou přispěchá...
Už aby jsi se toho zbavila,už je to nejen dlouhé...ale už to musí být unavující a vyčerpávající.Je to stále o nepohodlí a bolesti a hlídání se...a to je někdy fakt na hlavu...
Držím palečky ....
Parmenka
Strepi
| 8. 5. 2008 05:39
No to víš že jsme to nevydrželi... dostal černé brejličky a šli jsme odpo na zahrádku.Bylo pod mrakem a jabloně v zahradách už odkvétají,tak jsme to riskli.Bylo to fajn,sluníčko se už moc nehlásilo,tak to šlo.Mám dole 12 kg,ale ještě 8 mám před sebou.Stydím,nestydím...vždycky když jdu od ní ta si říkám,že příště budu mít méně,ale teď se mi teda fakt nedaří...
.......
Vyky
| 8. 5. 2008 01:14
Všem marodům přeji brzké uzdravení. Jessi, to je virus, který nás napadá, takže to není stravou. Stravou se může posílit obranyschopnost. Aji,uvidíš, že vše bude v pořádku, manžel se z toho určitě dostane a tvoje malá bude určitě nádherná princezna. Užijte si volna, odpočiňte si od toho věčného shonu Já se kilama také nehýbu, doufám jen že je to tím nachlazením.Asi to chce klid a trpělivost, kterou já nemám. Rozárko, už jsi se přihlásila, vítám tě. Pusinky jdu do hajan a vám také přeji dobrou noc.
ahojky
ajina
| 7. 5. 2008 22:51
Parmenko manželovi to začalo když jsme oslavovali narozeniny našich dětí,jak jsem pekla ty dorty na konci března.Usnul u televize a když jsem ho vzbudila že jdu spát,tak vstal a udělalo se mu špatně a když ulehal do postele,tak omdlel.Tak jsem ho objednala na EEG a tam už to naznačilo epilepsii a CT mozku to potvrdilo.Když 1 rok nebude mít záchvat,tak mu řidičák vráti,jak psala PRA'VA.Vpráci to oznámil,šéf je z toho hotový,řekl,že musí něco vymyslet,tak uvidíme co vymyslí.Můj manžel je jak se říká workoholik a hodně šikovný,umí snad všechny řemesla.Tak doufám,že tam něco pro něho najde,jinak jsme v čudu.Nabídla jsem mu ať je na mateřský za mě a já pujdu do práce.No nechce ani slyšet.A včerá mě dorazila tchýně,když mě řekla že furt držím nějaký diety a manžel to musí jíst taky a z toho má epilepsii.Naštěstí ji manžel seřval co to plácá a že mu vařim běžná jídla co mu chutnaj.Tak se uprdla a odešla.No hrůza.
Jinak do konce týdne budu jíst normálně a od pondělí zase začnu hubnout.Dnes jsem se vážila amám nahoře 1 kilo.NO kdybyste viděli co já všechno splácám,tak jsem ráda že jich není na hoře víc.
Zítra jdem na májové oslavy,dcera tam má vystoupení se školkou a má být princezna.Tak jsme koupili krásný šatičky a korunku.Až bude nastrojená tak jí vyfotím a ukážu .
Mějte se všechny hezky,nemocný se brzy uzdravte,hlavně Jessy.Mamkka kdysy taky měla pásový opar,zítra tam jedu,tak se jí optám a napíšu ti co říkala
Vyky
Jessi
| 7. 5. 2008 22:15
Vyky tobě přejí taky brzké uzdravení Když ti to nebude ustupovat zajdi raděj lékaři.Mi před 6týdnama ta rýma sedla do hlavy a dostala jsem zanět sředního ucha, přestala jsem slyšet na ucho a hnedka byly antibiotika.Nevím co se to děje,že jsme nemocné Doma mi tvrdí,že je to ta moje strava.Já si to nemyslím,jím daleko víc zeleniny a ovoce,než před tím.A ten med na imunitu.Neboj kila půjdou dolů až se uzdravíš.Bude líp.
Strepi
Jessi
| 7. 5. 2008 22:02
Strepi dík za utěchu.Zrovna dneska je tři týdny co mě začlo bolet a já nevěděla co se děje a v neděli se to na mě vysemenilo ta potvůrka.Mám to 10cm pás ze zad na břicho.Každá guma v pase vadí,nejde ležet. Strepi ty se vyznáš.Jak dlouho to tak trvá, než se to vytratí, už mi to zaschlo.Bolesti prý přetrvavají i když se to zahojí nějaký čas.Ty se taky brzy uzdrav,takové nachlazení umí taky pěkně potrapit
Strepi
simca
| 7. 5. 2008 19:10
Střepi ty máš nějaké osobní zkušenosti s lindaxou?Mě je předepsal endokrinolog aniž bych si o ně řekla .Asi usoudil že je na čase zhubnout.Ach jo kdyby to bylo tak jednoduché.Když ty kila proklatá se nás tak drží.Docela mám obavy z těch prášku na hubnutí.Ale dnes jsem je začala brát a uvidíme jak to bude dál.Střepi myslíš že fungují na tom že nemáš hlad?Já se snažím aspon něco sníst a vše dělit.Bojím se že co půjde rychle dolů půjde i rychle nahoru.
Vyky ty se nám kurýruj at jsi brzy zdravoučká.
Ahojky
zugi
| 7. 5. 2008 19:00
tak jsem tu chvilku nebyla a nestačím číst jak se to tu pěkně rozjelo.
Vidím ,že v tom nejsem samamě váha stojí na mrtvém boděať se snažím jak ,tak ne a ne to jít dolů.
A to jsem k tomu začala pravidelně cvičit na orbíku a ještě jednou týdně chodím tancovat. Tak už nevím co mám dělat....
V neděli jsme byli píchat (nejmladšímu) ucho,samozdřejmně v noci..takže nás pohotovost neminula.

Jinak gratuluji všem ostatní k těm krásným shozeným kilečkům snad se taky dočkám.

Fotečky s dětičkama vypadají krásně a s jahůdkama taky. Už se těším na ty naše se zahrádky.

Já si těď naordinovala pravidelné pití syrovátky (ve zvířátkách)aspoň dvakrát za den,tak snad se to už hne!!!

Vidím ,že přibylo i nemocných tak brzké uzdravení

přihlášení
Rozarka15
| 7. 5. 2008 17:31
Tak se mi podařilo se po dlouhé době přihlásit . Nevím jestli je to jenom můj problém, nebo se to stává i Vám. Dejte prosím vědět. Díky
Ajina
parmenka
| 7. 5. 2008 12:19
Aji to je blbé s tou nemocí manžela , a to dostal z ničeho nic, nebo čím se to u něho vyrazilo. Snad mu léky pomůžou a bude to O.K. S tím řidičákem je to blbé, ale můžou být i horší věci, najde si něco jiné a bude dobře. Nebo nemůžou mu v práci nabídnout jinou práci?
A na dietu kašly, si moc hezká a máš spoustu starostí. Máš krásné děti.
Jessi
Vyky
| 7. 5. 2008 12:15
To víš, že ti přeji abys již měla od té potvůrky pokoj, musí to být děsný, takže my se Strepi a Pravou nemáme nárok na stížnosti,Mě je jaksi pořád hůř, ale vydržím. To kilo se mě mrška drží jako přišité, také jsem z toho vedle, léto na obzoru a já jsem stále jako malý soudek. Pomoc!Jdu si dát libové párky a paralen, a vám všem přeji dobrou chuť.
Ahoj holky
parmenka
| 7. 5. 2008 12:14
poslední dobu nestíhám chodit za váma, jsem s Michálkem pořád sama a ten mě nenechá.
Vidím, že se nám to tady hemží nemocema , já jsem taky nachcípaná bolí mě šíleně v krku a mám rýmu . Tak at se všechny rychle uzdravíme.
Strepi jak to malý zvládá pořád jen doma, u nás by to bylo pořád jen ven a ven. Tobě ted váha stojí? Mě taky . Kolik už jsi celkem zhubla, už docela dost, ne? Já myslím, že se už před doktorkou stydět nemusíš. A kolik ještě chceš zhubnout?
Pravá já taky jídávám dost pozdě někdy i po 8h, hlavně když je manžel, ten začíná v 9 jíst a mě to nedá si nic nevzít, vždycky mu nadávám .
Holky ale máte krásné urody jahůdek, mňam hned bych si dala, ale taky máme nasazené. Ostružiny máme u dědečka já je moc nemusím, ale loni jsme z nich udělali marmeládu a ta je úplně vynikající.
Prava
Strepi
| 7. 5. 2008 08:59
Jo jo...Lindaxa je suprová,ale jen jednou.Dost se u ní zhubne,ale když si pak vzpomeneš třeba za rok že si ji koupíš znova,tak takový úspěch už není.Je to jako se vším... mozeček už si to pamatuje a už na to tak nereaguje jako když se ošálí poprvé.Je to jen o tom že se utlumí chutě na jídlo i jeho myšlenky na něj.Je to jako by se to z hlavy vygumovalo...tak že nic nového...je to jen o tom že když se nejí,netloustne se.Je to takové omezení a nepotřeba jíst,že je dost těžké se ke stéjnému výkonu přinutit.Po dobrání tabletek je potřeba dodržet stejný režim,jinak se to vrátí vše pomalu zpět.Je tedy výhoda,že se dá Lindaxa brát dost dlouho,tak se u tohá dá naučit i určitý režim a pravidelnost.Ale jak se rožim potom poruší,je konec....
Tak hodně štěstí ...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
25. 7. 2025 13:46
14731
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...