Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

lindaxa
pravaenergit
| 7. 5. 2008 08:02
hojky tabletky Lindaxa tedkom napsal apaní doktorka kamarádce. To mi připomnělo VYKY tak ty tabletky kamarádky se jmenuji lindaxa uplně jsem ti to zaponela napsat.
NĚJAKÁ POJIŠTOVNA JÍ TO PROPLATILA UPLNĚ CELÉÉÉÉÉ.
ALE VÍM ŽE ZATO DAL A1500 NĚJAK NA 3 MĚSÍCE. jSEM SAMA ZVĚDAVÁ JAKE BUD EMÍT VÝSLEDKY PROTOŽE MÁ 4 DĚTI a dost s enalíta a přesto je ohromně silná . a kdybyste viděly jak ta se nalíta a nadře . to by jiní měly už 40 kilo. no ona na prvním dítěti otěhotněla s váhou 45 kilo a ted má 85 kg takže asi chápete že stoho není nadšená.ale kdo je spokojenej kdo pribral že??
no tak uvidime když zhodi taky se si řekla žebych je zkusila.
Pani doktorka ji řekla že stoprocentne zaberou že pak záleží nani jak si váhu udrží.

moje váha je pořád stejná. držím dělenou týden a mám jen pul kila dole. Něco asi dělám špatně, ale nepřicházím nato co, takže i u dělen estravy jím nejpozději do šesti a pak pujdu radši spat v děvet hodin.Dřív nemužu dítě usíná kolem deváté
Jessi
Strepi
| 6. 5. 2008 22:46
Jessi my to z Vyky zmákneme... nám je raději skoro nic,než mít to co ty.Už je to tak dlouho co to na tebe padlo... už by toho mohl být konec.Vůbec se ti nedivím že ti není po tabletkách dobře,polykáš je tolik dní... Posíláme ti s Vyky pofoukáníčko na bebíčko...viď Vyky.......
Ahojky
Jessi
| 6. 5. 2008 21:39
Zdravím všechny.Strepi a Vyky rychle se uzdravte,je to tak i u nás.Když někdo onemocní zalehne celá rodina.Jsme totiž pořad pospolu. A ty bacilky mají rychlé nožky.Já dneska taky jím kytičky i na zítra mám připravené.Dělala jsem dušené houby se zeleninou a rýži, k tomu hodně list.salátu ten milují,kromě toho ráno a večer po krajíčku chleba se soj.pomazankou.
Kačko já jsem celkem shodila 12kg.Je to prima,že člověk nemusí mít hlad. Je pravda,že někdy mívám strašně žravé dny.Teď spiše nemám hlad.Jím tablety od bolesti a je mi dost blbě asi s těch tablet.Ale toho medu co jsem při te dělence snědla hrůza.Mějte se všechny moc fajn.
Simca
Strepi
| 6. 5. 2008 19:51
Teda Simco to se nemáš a ani ti nezávidím.Já se také musím objednat a také tam půjdu se sklopenou hlavou i když moje paní doktorka je skvělá.Ale i tak se stydím a je mi trapně.Ona se vždy tak snaží... ale já také,ale co s tím proklatě udělat když se toho nedá zbavit...kila proklatá Vždycky si říkám,že až půjdu na další kontrolu budu mít méně... houbeles...nejde mi to teď i kdybych se přeskočila...
simca
Vyky
| 6. 5. 2008 18:54
Taky jsem o těchto prášcích četla, ale nezkusila, víš ono na každého zabírá něco jiného, možná holky budou vědět, ale ty se potom pochlub, jak ti to hubnutí půjde. Dcera má také problémy se štít. žlázou, nesmí ryby a sůl.
Já jsem rozbila teploměr, mám teplotu a aby toho nebylo málo, natekl mě nárt, co se mu děje nevím. Rodinka mě honí jako škodnou, aby to nedostala ode mě, to je život, co? Ale já se nedám. A víte holky co je zajímavý, ať je mě špatně nebo ne, žaludek je v pohotovosti, ten si vymýšlí. potvůrka rozežraná.
Tak babulky bojujte, já jdu na čaj, který mě neleze, brrr ahoj
....
simca
| 6. 5. 2008 18:11
Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na kontrole u endokrinologa.Mám problémy se štítnou žlázou.Sestřička mě zvážila a jasně že má váha nebyla zrovna idealní TAk jsem dostala menší kázání že moc jím , měla bych zhubnout,jíst máááálo ale jíst pravidelně a hlavně snídat ..Když jsem mu povykladala o dělence a mém váhovém ubytku za 4 měsíce tak se mu mě asi zželelo a napsal mi nějaké prašky prý na podporu urychlení metabolismu.Jo a prd na podporu urychlení.Hned jsem běžela do lékarny a po zaplacení 350,- jsem dostala lék na léčbu obezity jak jsem si přečetla na krabičce.No uvidíme jesli to bude mít nějaky učinek.Panu doktorovi jsem slíbila že na příští kontrole budu o pár kilo lehčí.Ty prášky se jmenují lindaxa.Nemáte s němi někdo zkušenosti?
Jessi
Kacula
| 6. 5. 2008 18:05
Ahoj Jessi!

Kolik už jsi díky dělence vlastně zhubla? Váha 54 kg to je uplně neuvěřitelné!! Moc gratuluju !! Mně by stačilo 65, ale k tomu mám ještě daleko...Pořád dodržuješ dopoledne kytičky, odpoledne zvířátka?

Vyky, ten salátek zní opravdu moc dobře, určitě ho vyzkouším!
...
Strepi
| 6. 5. 2008 15:57
No Pravi myslím že to kuřátko by stačilo,víš jak je to stěma očima a žaludkem... tak nic a jen kousek u kuřátka mít tak na dva dny.Žádné šup a slupnout ho k obědu.Jste fajn rodinka a sluší vám to.Znám vás z profilu... Máš ho móóóc pěkný...
Vyky jen se nedej.... " kdovíkde " Prava lítala a pak že to má od tebe... To by se ji tak hodilo..ještě ji posílat bacily přes pc
Ten salátek vypadá dobře a chutně,hned si ho přeuložím k ostatním receptům...
salát
Vyky
| 6. 5. 2008 14:25
Uvařte špagety. Cibuli a česnek poduste na filmu oleje, přidejte na nudličky nakrájené žampiony, kapii, kečup, krátce prohřejte, osolte, opepřte. Uvařené špagety nakrájejte na kousky a přidejte zchladlou směs. Spojte sojonézou, nebo soj. smetanou.
Já si myslím, že můžou být i vřetánka, nebo jiné těstoviny. Dobrou chuť.
prava
Vyky
| 6. 5. 2008 14:16
tak jsem se lítostí až rozplakala, takhle mě podezírat, že ti není hanba. Já si svoje nachlazení hlídám a nikomu nedám, heč!U nás je to normální, co má jeden, předá druhýmu, je to k vzteku.
Mumi, já mám také dnes o kilo víc, nechápu, jak se to stalo. Teda Aji, to je paráda, takovou úrodu, to je radost. Děcka, připadám si jak nateklá a to od hlavy, až po paty. Nezdá se mě, že bych přibrala, ale je to nepříjemný, Celým bytem se line vůně z trouby, mám tam zavřený stehýnka, aby neutekly. Tak pusinky pá,pá
strepitula
pravaenergit
| 6. 5. 2008 12:51
suprovej obrázek . hnedka bych to zblajzla to kuře nebo coto natom, je no asi krocan ne,, hihi
No tak určitě přez počítaš to namě VYKY prskla aby natom nebyla sama.-D ale neee já jsem na rýmu od porodu taky náchylná hodně. mám pocit že mi vadí třeba i rpach nebo něco začne s emi spouštět hned z nosu a svědi mě nos no síla. dneska mám ještě zvířátka, ale zítra si dám kytičky. Sama zvažuji co si dám. No nic zatímletím musím nachystat jídelko mužíčkovi jede dneska do čtvrtku do práce. ještě dvakrát pojede a nastupuje do nové práce. Taky jezdit kamionem, ale bud eod pátku do pondelniho rana doma. jde oto že nebudou jezdit dva což mu moc vadí, ale bude jezdit sám v kamionu nojo muži a jejich sny tak papapa
...
Strepi
| 6. 5. 2008 10:04
Ahojík a krásné sluníčkové ráno,berušindy....
Hlásím že jsem stále tam kde jsem a ani gram dole....Teď jsem si dovařila fazolové lusky s kukuřicí a tak bude dnes kytičkový den.Ostatní mají zeleninkovou polévku a zapečené těstoviny.Tak to máme skoro stejné...hahahaha... No nedá se svítit...
U nás je už slunečno a báječně,ale prcek má zánět spojivek tak ven nemůžeme kvůli sluníčku a pylu.Tak si budeme hrát co to půjde doma.Rád si maluje,tak máme vystaráno.
Mějte všechny prima den...
Pravi tu rýmu jsi chytla přes pc,co???
RÝMA
pravaenergit
| 6. 5. 2008 08:27
chytla jsem tak yrýmu. NEUSTÁLE MI TEČE Z NOSU A jsem už stoho pěkně proivná hihi VYKY TYS MĚ NAKAZILA JAK JSI MI PSALA.
váha
pravaenergit
| 6. 5. 2008 08:26
váhu mám 93,6 Čekala bych rychlejší ubytek, ale co nadělám.Ale nějak si zase přestávám věřit jak to nejde:-/ ale je to tím že pozdě večer jím.Prostě pozdě večer nesmím jít, ale když já sem nenažranec
ajina
pravaenergit
| 6. 5. 2008 08:23
Ahojky, to mě moc mrzí stim manželem.Oten epileptickej záchvat nejde.Stím se člověk naučí žít. Ale když takhle příjd eo řidičák a tím i o práci to je strašné.Muj Kamil nemít řidičák když je řidič kamionu tak snad umře nebo nevím. Ale rok uteče jako voda a když to bud evšechno pod kontrolou tak by mu mohli dát zpátky řidičák ne,? Nebo to ho nebud emít už nikdy?,
Na dietu se ted vykašli.Kdybych měla starosti taky byhc nemyslela na nějakou dietu ale snažila bych se být spíše v pohodě psychicky . a ktomu hladovění nesvědčí.
Strepitula Vyky
mumisek
| 6. 5. 2008 06:41
Obě se brzo uzdravte!

Dneska se mi zbláznila váha mám zpátky 101. A já se tak těšila, že už dneska tam bude ta 9. Nojo, no, holt to poznala, potvora. Jenže je fakt, že přes den jsem skoro nejedla (nestíhala). Tak musím dneska poctivě baštit, aby to tam bylo zítra .
....
Strepi
| 6. 5. 2008 01:24
Teda tady se to teď rozhýbalo baštěním co s čím a jak a kolik...
Je to fajn to takhle číst.... Mumísek s Kačkou jsou přímo dělenkové gurmánky a knim pěkně přibyla Prava.Jen je mi líto Mumíska že nemůže mléčné výrobky,dá se s nima docela solidně zaplácnout a vykouzlit různé mlsky a přelivy do salátů...
Tak ať se vám holky daří a váhu si předcházejte...jinak ukazuje blbosti........
No a já a Vyky... ...no my snad bez kapesníku neuděláme krok... Ale jak píše Vyky...co je to proti Jessi...
Tak Jessi ...drž se a mačkám palečky...
Áji
Strepi
| 6. 5. 2008 01:14
No tak to jsi zahradnice...
Jedna jahoda do lahve...to se to pak zavařuje...

Ničeho se neboj berušindo....
Jessi
Strepi
| 6. 5. 2008 00:36
Ahoj Jesi... to já ty jahody mívám přes zimu venku Takové mrazy už nejsou ale spíš je potřeba je občas zalít aby neuschly.Také jsem uvažovala o tom je i zakrýt,ale zima fakt žádná nebyla.Na ostružinu jsem letos zvědavá,je to moc dobré ovoce...
...
ajina
| 5. 5. 2008 22:38
tak teď nevim co jsem provedla,ale tohle je ta fotfa
...
ajina
| 5. 5. 2008 22:35
tak tohle je moje dcera s jahodou
Ahoj
ajina
| 5. 5. 2008 22:23
Zdravím všechny staré i nové dělitelky.Na chvíli jsem se odmlčela,protože jsem vás nechtěla zatěžovat mýma starostma.
Střepi si všimla.Je moc milé vědět,že na něj někdo myslí a má starost.Moc děkuji.Tak dnes všechno vyvrcholilo.Byli jsme pro výsledky.Dopadlo to nejhůř jak mohlo.Manžel to měl epileptický záchvat,takže mu musí na rok odebrat řidičák.,bez kterého nemůže vykonávat své zaměstnání.Tudiž jsme vyřízený,Všechny plány se sesypaly a my do toho nemáme daleko.
Nyní jsem přerušila i dělenku,Když čtu vaše jídelničky,tak já jim ohodně míň a váha se nehýbe.Závidím kolik jídla můžete spapkat a ještě hubnete.Já jsem najela minulí týden ta tu dietu o které jsem psala a hned byby 2 kila dole.no ale od pátka jim normálně a hodně sladkého,aby mé nervi vydrželi,tak mám hrůzu vlíst na váhu.
Jinak teď mi dalo hodně práce zkulturnit kolem baráku a při mém trápení mi dělá velkou radost zahrádka.Taky pěstuji vše co se dá od kytiček po zeleninu pro děti.Ale né že by mě to bavilo,ale hrozně se mi kytky líbí.Některé mé chlouby jsem vyfotila,tak až je dám do počítače,tak se o ten krásný pohled s váma podělím.I jahůdky pěstuju a minulí rok jsem vypěstovala maxi jahodu,jestli najdu fotku tak vám jí taky ukážu a když se to tu tak rozjelo s portrétama,tak se vám teda taky představím,jestli najdu něco solidního.Parmenka mi je hodně povědomá,jako bych jí už někde vyděla.Tak se mějte hezky a já jdu hledal
zdravím všechny
Vyky
| 5. 5. 2008 20:49
a také gratuluji k úbytku kil , Já jsem tak naštvaná , venku pěkně a já mažu a kapu do nosu a kašlu, je to pech. Ale Jessi, proti tobě je to nic, chuďátko malé. Ty fotky jsou parádní, jste kočky. Já jsem myslela, že mě budou omývat, protože jsem mlsota a voda mě už nejela tak jsem začala pít Pro linii a dnes jsem si přečetla že se z ní nehubne, ale i přibírá, že je v ní moc sodíku, No, jestli by to človíčka nedorazilo. Teda Strepi, tak ty jahůdky bych brala. Tak se holky držte pá,pá dobrou noc
Tak jak to jde?
Kacula
| 5. 5. 2008 15:43
Ahoj holky!

Tak jak to jde? Jaké jsou vysledky?

Já měla dnes ráno tři utopence, ale takové mini , pak banán, k obědu salát s kuřecím masem a teď jsem dojedla dia čokoládu s jogurtovou náplní . Večer si asi ugriluju tyčinky z mletého masa se sýrem a zeleninou, už se těšim. No a vínočko , to je dietka panečku .
váha
pravaenergit
| 5. 5. 2008 07:28
Ahojky dělitelky,
dneská ráno jsem nemněla lozit na tu blbou váhu, že já jsem byla tak zvědavá ??
Včera sem měla zvířátkovej den, padlo hodně šunky, asi 200 gramu třicetiprocentního sýru, mléko polotučne sklenička, polévky tři lžičky to jsem jen ochutnávala sem si ani včera nedala. pak pulka kuřátka a 3 vídenské párky. a jedna salátová okurka. Nojo sem zas jedla

Ale vše co jsem mohla. A na váze dneska místo 93 nebo93,5 bylo 94 kilo málem sem stou váhou hodila.
Nevím čím to je, ale dneska mám zase zvířátka protože sem si včera vytáhla rybu , takže uvidíme jak natom budu potom.nějaký den to ted dostanu tak to s emi váha vždycky zvětší tak si říkám že to bude možná tím.

JINAK vy tady tak píšete o jahudkach a hnedka bych si dala. už aby ná na zahrádce vyrostly. muj tatka si tam jahudky zasadil. Já ne já mám radši květinky a on radši takovou urodičku ale zasadím si ted petžel a pažitku do truhlíku a pověsím si to na zábradlí na terase. at to mám hezky u ruky.

hele a takové dochucovadl ajako je , petžel, pažitka, majoránka aruzne takove bylinky atd to s emuže kořenit tím všechno?? nebo jn v den kytiček?

jo že cibule je zelenina to sme věděla jen sem měla pocit že sem někdy četla že když se osmahne už se považuje do kytiček ne?? nevím jestli s enemýlím. A těší mě že jste se mi tak pídily potom melounu mám velkou radost že je jako zelenina. A určitě ho budu baštit v létě jak budou nižší ceny zároven s nejakým výborným salátkem. posílám fotečku naší vykutálene rodinky teda mě snad se odešle
Kacula
mumisek
| 5. 5. 2008 06:41
Díky za vysvětlení - 5 kg měsíčně je slušnej nářez - tak ať Ti to jde . Mě ten neutrál ¨podle Haye v ničem nepomůže, mléčné výrobky nemůžu (nebo jen jednou za stráááášně dlouho) a přitom třeba jogurty mám strašně ráda a přírodní sýry taky.

Dneska se potvora váha hnula zase o kousek - ale přesně jak jsem psala, to rychlé shození se umírnilo - takže mám 100,3 kg. Potvora tělo, jakoby vědělo, jak moc už chci mít 99,9 .

Zatím všem ahoj.
Mumísek
Kacula
| 4. 5. 2008 22:54
Já jsem si vyzobala co se mi hodilo z Haye a co se mi hodilo ze SPLK. Teď jsem k sobě přísnější, protože zase začínám... hubla jsem dle mého názoru stejně rychle jako jen při SPKL - 5 kg za měsíc. U Haye je to rozděleno tak, že v kytičkový den jíš pouze určité ovoce a zeleninu a ve zvířátka taky, takže to je jednodušší a lepší u SPLK. Když máš zvířátka tak u Haye bys měla jít pouze nízkotučné sýry, Když kytičky, tak můžeš tučné sýry. Do neutrálu patří i máslo, mléko - v malé míře, nízkotučné a zakysané mléčné výrobky a přírodní sýry - cottage, lučina atd. Soja ale patří mezi zvířátka. Je to složitější. Říkám, každý si musí vybrat dle svého, co mu bude více vyhovovat a vyzkoušet na sobě, jak to na něj bude působit. Já jsem si přebrala neutrál z Haye, jinak se řídím dle SPLK a funguje to i tak dobře . Rozhodně jsem se neurazila !!
Strepi
Jessi
| 4. 5. 2008 21:37
To je úžasné. Já mám hodně jahod na zahrádce,ale vždycky chci cosi nového vyzkoušet,tak jsem si loni ze seminek vypěstovala jahody,byly loni v receptáři jako novinka.Byly pěkné plodily. Měla jsem je v samozavlažovacím truhlíku a přes zimu ve skleníku.No něco bylo špatně.Před třemi roky jsem si objednala dva kusy révy do skleníku a tu beztrnou ostružinu.Jedna réva roste pěkně má už i dost květů a ta druhá mi teďka začíná vadnout.Všechny nové výhonky vadnou nevím co s tím.Loni jsme měli pár hroznů.Byly krásné, velké a sladké.Mám radost,když je to dobré,ale s tím si nevím rady.Ten můj bacil asi dokáže moc pozlobit,kožařka mě upozornila,že někdy bolí hodně dlouho.Denně užívám tablety, už aby to bylo pryč.Pa
Jessi.
Strepi
| 4. 5. 2008 21:13
Jo tak to je ona a jsou fakt dost velké.Mám z nich také radost.Jak jsem teď koukala tak tahle je trhaná 12.5. tak to leto holky asi nestihnou... No uvidíme...
Kurýruju se kurýruju jak se dá,ale teď večer zase nic moc.Ale je to jen taková myška... proti tobě.Je to hrůza...tak jsi se těšila na jaro a takhle to dopadlo.Ale že se tě to takhle stále drží a bolí...Už aby jsi se toho zbavila...
jessi
Strepi
| 4. 5. 2008 21:09
Jééé to není ona...ale jahoda jóó ale už jen kousek... Tak počkej....jdu hledat...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
24. 7. 2025 18:53
14724
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
24. 7. 2025 21:45