Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahojky
pravaenergit
| 4. 5. 2008 10:06
tak člověk s etu nepodívá chviličku a už má co dočítat teda.
tak držím dělenou stravu od čtvrtku a mám kilo dole tak minule mi to šlo taky rychle a pak s eto ani nehnulo no uvidime. nic méně mám ze sebe radost ale na 93 se dostanu vždycky dostat se pod 93 je promě hruza. a nejradši byhc na vaze už viděla číslo začínající osmičkou jsem fakt nenáročná hahaha

jinak nevím kdo to psal ale udělaly jste mi chut s květákovým mozečkem.

LIDIČKY JAK JE TO S CIBULÍ?? je neutrální nebo není??

A MELOUN?? je to zelenina ne?? je taky neutrální?? To mě moc zajímá
mumisek
cumperlik
| 4. 5. 2008 08:43
Ahoj mumísku, to ti teda gratuluju, jde ti to dolu až neuvěřitelně rychle!! Já se teda radši od začátku dělenky nevážím...nevím, váha mě děsně stresuje...ale doufám, že už mám dole tak deset kilo...teda aspon podle ostatních ano...já bych ještě moc chtěla tak 5, 6..ráda bych to zvládla do června...kdyby to šlo alespon, co tyden, to kilo
Tak zase něco dole :-)
mumisek
| 4. 5. 2008 08:09
Zdravím všechny, mám radost - zase byla váha po ránu hodná . Včera 101,4 - dneska 100,5 .

Můj včerejší jídelníček byl:

ráno - 3 míchaná vajíčka
dopoledne - vepřové na paprice
oběd - hluboký talíř plný svíčkové + maso
II. oběd - (s manželem, když se vrátíl) - bramborový salát (bez brambor, jinak všechno, co do něj patří) + 2 plátky přírodního řízku
večer - hluboký talíř svíčkové + maso

Ovoce a zeleninu míchám při kytkách, při zvířatech ovoce nejím. Ale dám si pauzu - nejím to současně v jednom jídle.

Až mi váha poprvé ukáže pouze dvouciferné číslo, tak se asi zblázním radostí . 9 na záčatku své váhy jsem totiž neviděla zhruba rok .
...
Strepi
| 3. 5. 2008 21:49
Teda holky...nevíte kam se nám ztratila Brněnívkolenou....???? Tu jsem nečetla ani nepamatuju....
Kačka
Strepi
| 3. 5. 2008 21:46
jsi ještěrka...hahaha... Dám si lučinu na lupen čínského zelí...mňam...
Strepitula
Kacula
| 3. 5. 2008 21:35
Dobrů, co ?! No já jsem nikdy podle toho uplně prvního nejela a i tak to šlo. Párkrát jsem i během toho zhřešila a taky se nic nestalo. Jen člověk musí mít vůli, aby si nepovoloval moc.... což se mi nakonec stalo osudným a začínám od znova... to ovoce a zelenina v jeden den by ale vadit nemělo, píše to i LK ve svých knížkách, podle toho, jak to na sobě zkoušela. Nebo když už, tak to ovoce dopoledne... Ale chleba s lučinou, to je vzrůšo, co ... to pokušení ...
Kačka
Strepi
| 3. 5. 2008 21:31
No já jedu podle toho úplně prvního grafu co byl.Nějak se bojím odklonit od tohoto... Nemám tušení co by to udělalo.Už mě teď dostaly ty olivy ze nejsou zelenina ale ovoce.To jsem teda fakt netušila.A to tu mám docela slušnou sbírku knih o rostlinách všech možných druhů.
teda to jsi mi zase dala.. chleba s lučinou... no já se picnu...
Zucor
Strepi
| 3. 5. 2008 21:27

ty jsi holčina... ale neboj bude to dobré...Není divu že se tělíčko takhle chovalo.Cpeš ho jenom chytrostma a ono chtělo něco úúúplně jiného.... Ty ypocity jsou hrozné,vím co to je.Teprve takhle se pozná jak je dělenka dobrá.Nabaštíš se jak chceš podle Kořínkové a nic se neděje....To je na tom to úžasné.Tak hlavně aby byla zkouška zdárně za tebou a to astaní už přijde sama...Držím móóóc palečky...
Zucor
Kacula
| 3. 5. 2008 21:17
Ahoj Zucor!

Uplně mi mluvíš z duše... mě škola taky svedla z cesty... cítím se teď uplně stejně, jenže já o těch 6 kg navíc opravdu mám... už mě čekají "jen" státnice, to budou taky nervy, ale snad to zvládnu a už si dám se školou pokoj . Práce, škola a do toho ještě zdravá výživa, určitě to jde, ale mně to hrozně vyčerpává a jsem pak líná si něco uvařit, tak jsem do sebe cpala vše co bylo po ruce... Držím pěsti, ať se dáš zase brzo do kupy!!
Strepitula
Kacula
| 3. 5. 2008 21:13
Škoda no... zatím to raději riskovat nebudu... . Já opravdu neřeším zeleninu a ovoce, jím to jak mám chuť, klidně v jeden den, jedu podle toho nejnovějšího grafu, ale stejně jsem si to trochu upravila. Podle klasické dělenky patří do neutrálu i zakysané mléčné výrobky a čerstvé sýry, takže zítra mám v plánu ke snídani tmavý chleba s lučinou - mám to odzkoušené a opravdu to nevadí. I Jessi na to kdysi přešla a nic se nestalo. Hned je to zajímavější. Hned po ránu si chci vymačkat nějakou ovocnou nebo zeleninovou šťávičku, pak si dám ten chlebík, k obědu udělám asi brokolici a lá mozeček s bramorama a k večeři asi nějakou polívčičku nebo salát .
zkoušky ...
Zucor
| 3. 5. 2008 21:08
Ahoj kočičky, tak zase po dlouhé době vám písám příspěvek i já. Od posledních foteček co jsem posílala a vzkazu jsem pěkně hřešila až do dneška. Měla jsem 14 dní zkouškové období ve škole a tak jsem se uklidňovala jídlem,,sladké,slané, tučné no vše jsem plácala děs běs výsledkem je,že jsem nafouklá jak koza, bříško bolý, cítím se o 10 kilo těžší a až se zvážím tak minimálně počítám 3 kila nahoře..no jsem to ,ale blbec pitomá ale slibuju,že od zítřka zase baštím ukázkově a cvičím pravidelně každý den,alespon 30 minut....krásný večer
Kačula
Strepi
| 3. 5. 2008 20:56
jojojo...je to tak jak píšeš... je to risk... ale dobrota by to byla...
Ahojky
Strepi
| 3. 5. 2008 20:54
berušindy...Tak lásky čas máme tady a na mě snad leze úplně všechno,jen né jaro...Někdo na mě někde asi persknul bacil a tak se léčim dneska dělenkou česnekovou......Ještěže jsem doma jen s prckem... Tak se kurýruju aby ch do zítřka byla zase fit

CUMPERLÍKU.. že se váha sama zastaví na ideální váze...jen doufám že ta má stále nadváhová neni ta ideální.. to by byl konec světa...
to bych si jak Prava psala o tom skořicovém gelu,musela objednat vagón a naložit se do něho...
MUMÍSKU.. tak nějak to bude,tatarák jsem myslela opravdu masový.Ale zaskočila mě tam i ta marmeláda,ale jak jsem četla dnes ,tak i Kačka má salátovku i jablíčko v jeden den.Asi jedete ten volnější graf,než my .Fruktozová marmeláda je dobrá,také jsem si ji kupovala,ale je ji na mě moc a nestíhála jsem ji jíst.Je fakt,že se ale vůbec v lednici nezkazila a to tam byla otevřená jak dlouho.Vždy jsem jen mrkla jak vypadá a chutná.Je to fajn.Ještě tu mám jednu,ta je menčí a je z granátovýh jablek,tak jsem zvědavá jaká bude.Ale já to sladké nějak moc nemusím.Kyselotiny,zeleninka a papričky,to je moje

VYKY... to je teda syčák vnouček jeden... Takhle prsknout bacil na babičku...
Ale neboj...držím dneska s tebou basu...jsem na tom úplně stejně...hepčíííí
Dotaz
Kacula
| 3. 5. 2008 20:38
Holky, nevíte, jestli se smí dát si v kytičkový den třeba k bramborám omáčku z masa? To totiž miluju, ale nejsem si jistá, jestli se to smí, nerada bych něco pokazila... Asi tam ale bude živočišný tuk z toho masa... nevím.
Zugi
Kacula
| 3. 5. 2008 19:41
Tak to zní moc dobře a moc zdravě! Ale je pravda, že když je člověk v práci tak toho nemá ani možnost moc sníst. Já jsem si teď docela navykla, když jsem v práci, tak s dát dopoledne jen ovoce, většinou banán a čtvrtku ananasu, bohatě mě to zasytí do oběda. Jsem zvědavá co sníš, když máš volno . Já si teď půjdu na chvilku zacvičit a pak si dám ještě skleničku vína a sýrový copánek. Skleničku červeného vína si dávám někdy i denně, nevadilo to, tak snad se to nezmění .
kacula
zugi
| 3. 5. 2008 19:07
tak já dnes měla taky zvířátkový den a protože jsem celý den v práci ,tak co si nedonesu tak to nemůžu zbaštit.
sn:hermelín+ káva s ml.
sv:3 mrkvičky
ob: zeleninový cottage+okurek+100g krůtí šunky
sv:velkou kávu s ml.(frappé)
ve:velký jogurt s kakaem
a doma si dám ještě syrovátku
takhle většinou jím když jsem celý den v práci,jinak toho sním daleko víc.Tak to je jen pro představu.
Tak pa,pa
Ahoj všichni!
Kacula
| 3. 5. 2008 18:35
Tak mám pomalu za sebou první zvířátkový den . Mám pocit, že pořád něco jím ale nejsem přejedená a nemám nafouklé břicho, jako normálně. Jsem zvědavá na ráno, jestli bude něco dole... Já střídám jeden den zvířátka, další kytičky, na maso moc nejsem, takže bych to asi déle nevydržela. Je pravda, že při mém prvním pokusu, jsem vážila vždy míň při zvířátkách, ale šlo to i při kytičkách, i když ne o tolik, přece jenom se to nesmí s těma chlebíkama a štrůdlíkama přehánět . Zítra si jeden ale upeču.... Poprvé mi šla váha docela rychle dolů (za měsíc 5 kg), říká se, že když se to přeruší, jde to pomaleji.... Dnes jsem měla ráno pomazánku z jednoho vejce a tvarohu k tomu salátovou okurku, pak půlku jablíčka, pak půlku kuřecího steaku, pak jsem dostala chuť na sladké... tak jsem si dala bílý jogurt s kakaem, pak jsem si upekla kuřátko a teď jsem snědla dva utopence a tři slopečky dia čokoládky.... no. Pořád mám ale pocit, že jsem nic nesnědla , takže tím asi nekončím.... Kolik toho sníte vy? Zdá se vám toho hodně? Orbitrek mám doma taky a teď jsem ho tedy trochu zanedbávala... taky se na něj chystám a doufám, že to s ním půjde rychle dolů . Teď se jdu ven trochu provětrat. Pište nějaké zajímavé recepty ! Mějte se krásně!
.......
Vyky
| 3. 5. 2008 14:45
Tak jsem se prokousala k fotkám, nevím, jak mě mohly uniknout, Parmenko máš malého roztomilého prcka a Momisku, tvé děti jsou moc hezké, určitě v nich máš pomoc.
teda
Vyky
| 3. 5. 2008 14:33
než jsem, se prokousala vašimi příspěvky, ale mám z vás velkou radost. Tak jsem nezhubla ani deko, ale mám menší převis a představte si, že i když mám na klíně tři a půl kilovou zátěž, to je kocour, dokáži zvednout nohy do výšky na taburetek, což mě radostně šokovalo. Před tím zhozením jsem to nezvládla , musela jedna noha po druhé.
Vnuk mě předal bacila, tak mám rýmu a v krku knedlík, nééé já bych do toho kopla. Tak se nalévám čajem, a mám zavázaný krk, což nesnáším Ale mám i kafíčko, já se nešidím. Nějak mě ušly fotky mumínkových dětí, musím se podívat. tak se bobínci mějte a pá,pá
ahojky
zugi
| 3. 5. 2008 14:14
Tak chvilku jsem tu nebyla a nestačím se divit ,jak to tu krásně přibývá..samozdřejmně tváří a kg ubívají!!! Konečně mám po všech oslavách tak se můžu bez obav do dělenky zabrat.Samo že jsem nevydržela a dala si na oslavě pár zákusků.Ale přesto mi zůstalo kilo dolů a uvidím v úterý,to se vážím,tak třeba bude něco dolů.
Mile mě překvapilo,že někdo hubne i po kytičkách,tataráček jsem zkoušela je dobrý ještě mi chutná valaška ta je fazolová s pohankou.Maso mám ráda,ale nevydržím víc jak 3 dny a pak honem na chleba.
Začala jsem cvičit na orbitreku tak jsem zvědavá jak to dlouho vydržím...jinak jednou týdně chodím tancovat,ale to mi nikdy nepomohlo k hubnutí snad jen trochu propracované lýtka a to zrovna nepotřebuju.
Jinak všem grataluju k zhozeným kilečkům
pa,pa pište
cumperlik
mumisek
| 3. 5. 2008 08:43
Já jsem nepila alkohol prvních 14 dnů vůbec. Dala jsem si až teď. Víno je takovej můj hřích - jednou za týden - většinou v pátek si trochu dám. Ale dokud jdou kila dolů, tak to fakt neřeším. Jen vždycky vedu takový dialog sama se sebou - dám si ho - nedám si ho - téměř vždycky vyhraje, že dám .

Já byla dneska vzhůru dřív, než děti . Vstali oba asi půl hodiny po mně. Ty máš 2 holčičky? Kolik jim je?

Já bych projímací čaj fakt nepozřela, to bych snad radši praskla na zácpu. Byla jsem na vyšetření tlustého střeva - kolonoskopii - a musela jsem vypít den předtím hnusný projímadlo, nic podobnýho jsem v životě nezažila .
mumi
cumperlik
| 3. 5. 2008 08:24
Ahoj mumi, koukám, že obě vstáváme asi ve stejnou dobu...holky to jsou spíš noční ptáci.....myslím, že máš tu dělenku v pořádku...no možná to víno, ale když ti jdou kilča dolů tak asi není problém....jinak ten čajík to není nějaká ta projímací hrůza..brr..to jsem měla párkrát a je to fakt šílený, a nejhorší je, že tě to vůbec nemusí chytnout jak oni píší ta 6 - 8 hodin, ale klidne i za dva dny..proste necekane, je to síla..
cumperlik
mumisek
| 3. 5. 2008 07:15
No, tak to by byla síla. Pokud by ještě zvýšil činnost mých střev, tak to bych asi nevylezla z baráku . (už to beru jak to je - proto se tomu směju)

Když jsem psychicky v poho, tak to ujde, ale mrchy jedny reagujou na každej sebemenší "špatnej" podnět. Kupodivu dělenka ale i tohle výrazně ovlivňuje. V dobrém.

Ale přesto díky moc za tip.

Jo a vzpomněla jsem si, jak Lenka v jedné z knížek píše o své zkušenosti s projímacími čaji - dala si ho po večeři, protože předpokládala, že bude doma. jenže její drahá polovička koupil lístky do kina. A na dobu,kdy měla právě vysledováno, že by měla po tom čaji jít na WC. Ale myslela, že to vydrží, tak šla. Úžasně tam popisuje cestu tramvají a to, že cituji: "doslova prosrala začátek filmu". Omlouvám se, jestli to někoho pohoršilo, ale když jsem to četla, tak jsem prskala smíchy .
Strepitula
mumisek
| 3. 5. 2008 07:04
Ale naopak, přesně TAKHLE DĚLENKA VYPADÁ .

Tebe asi zmátlo to, co Pravaenergit. Tatarák.To není z masa, je to sojová pomazánka.

Jinak pro Tvou představu, můj včerejší jídelníček byl následující:

7-11 h - 2 sojové rohlíky nakrájené na kolečka, namazané právě tím tataráčkem a obložené okurkou a rajčetem
11.30 - čínská polévka (jenom nudle a sáček se zeleninou)
13-16 h - sojový rohlík namazaný medem a sojový rohlík namazaný marmeládou (je sice drahá, ale není v ní ani cukr, ani umělé sladidlo - je sladká jen "přírodně")
17-22 h - chléb maroko s fazolovou pomazánkou a pak jsem uždibovala dobroty z bramborového salátu, co jsem včera mohla - tj. brambory, mrkev, kyselou okurku...
2 skleničky červeného vína

No a ráno jsem vlezla na váhu a oproti včerejšku - BOMBA.
Včera 102.3 a dneska 101.4 (a to jsem ještě nebyla na WC ).

Tak přesně tohle je to, proč dělenku miluju. Nabaštím se podle chuti a hubnu.

Jo a díky za pochvalu dětiček - to je fotka z loňského léta, hub jsme našli oproti jiným letům strašně moc. Mladej je takovej "filosof" - to máš pravdu .
prava
cumperlik
| 3. 5. 2008 06:59
pravy s tim skoricovym gelem jsi me navnadila, v pondeli se zeptam v lekarne, jestli ho maji..a myslis, ze bych si ho mohlů a namazat, pak teda tu folii a jit takhle spat?
mumisek
cumperlik
| 3. 5. 2008 06:57
Mumisku, pro tebe ten cajik opravdu vhodny nebude..zvysuje cinnost strev, vis..takze jestli s tim mas uz ted problemy tak..to se vhodny spis pro lidi trpici zacpou
ahoj Strepinko
cumperlik
| 3. 5. 2008 06:54
Strepinko, máš pravdu, jsem ráda, že jsem tě pobavila , já jsem ted ke splku velmi pokorná ..akorát by mě zajímalo, jestli mi půjdou kila ještě dolů..doufám, že jo...protože kořínková tak píše, že se to hubnutí tastaví na ideální váze...tak nevím, jak ta ideální váha může vypadat....hmm, ja bych ještě tak 5, 6, 7, ??8??potřebovala..
SPLK....
Strepi
| 3. 5. 2008 02:39
Tak berunky a už jsem to snad všechno dohnala.To je děs se sem dostat... Sluníčko láká ven nebo je pc obsazené dcerou..ještě že ten prcek na tom ještě neumí.Ale jednoho dne doroste a budu na tom stejně...
Včera jsem se probírala letáky a brožurami ze STOBu co jsem si kdysi objednalama koukala jsem na rozdělení potravin podle gllykemického profilu.A víte na co jsemtam narazila??? tedy pro mne novinka... důležitá v dělence.Dost můžu olivy a tak je baštím s vajíčkem,sýrem,dávám je do zeleninových salátů... A ejhle...olivy jsou tam zařazeny ve skupině ovoce...Jak zelené,tak čarné..Docela bomba...Pak proč se nehubne...
Nebo máte některá jinou informaci...??? jak to s nima je???
Mumísek
Strepi
| 3. 5. 2008 02:31
Máš hezké děti a už velké...Krásná slečna okatá to se tatík jednou nahlídá Klučina je určitě chytrý kluk,kouká mu to z očí...
Ale houby...to máte pořádné,jen co je praavda
Parmenka
Strepi
| 3. 5. 2008 02:24
teda to je Pari nádherný klučina a ten úsměv...je okouzlující...fakt jóóó je to kozelníček kouzelný....
Ale jak se jmenuje????

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 7. 2025 13:01
14719
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda