Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Kacula
Strepi
| 3. 5. 2008 02:21
Ahoj Kačul... Ty jsi sem chodila,vím,ale za mě už ne.Znám tě ze čtení příspěvků.Dneska už bych je číst nechtěla... je jich tolik,že by se to louskalo pěkně dlouho...
Je fajn kadyž jsi si vyzkoušela co je pro tebe dobré.Neboj kilča zase dostaneš dolů...
mumísek
Strepi
| 3. 5. 2008 02:16
To máš pravdu s tím metálem pro Kořínkovou...Je to vážně bomba...
Karobovou tyčinku jsem ještě nezkoušela,ale také když mě honí mlsná tak si kupuji ve zdravěnce čokoládu s fruktozou jako Cumperlík a navíc s rumovou příchutí... je báááječná....mňaminy mňam Ale je tak sladká,že mám pak na jakou dobu klid od mlsání...
Cumperlík
Strepi
| 3. 5. 2008 02:09
Ahojík Cumperlíku,toulalako...
Moc jsem se nasmála jak libě o dělence píšeš ... dát si do tlamy a ta žranice...
Je fakt že občas to na mě také padá,ale když si člověk promítne jak jinak skoro nic nejíst,tak dělenka je fakt žranice...
Vyky
Strepi
| 3. 5. 2008 02:05
Teda Vyky..ty si vybíráš chlápky... jsou i hezčí než ti od sumo... Ale je fakt že to je jako sepodívet pravdě do očí...Ach jo...kila pit...
Mumísek
Strepi
| 3. 5. 2008 02:00

Mumísku,Mumísku...Co to je??? Nudle,tatarák,zelenina, marmeláda.... jééé takhle dělenka nevypadá
No takhle ti to asi moc nepůjde...
Parmenka
Strepi
| 3. 5. 2008 01:55
Ty máš takové malé robátko bouličku ,viď?? Neboj až bude větší bude líp,ale mrňata se někdy prostě neuhlídají...
Boja
Strepi
| 3. 5. 2008 01:53
Jé Boji,to si segeďák klidně udělej.Já ho teda miluju a také už jsem si ho několkrát uděla.Udělej ho uplně stejně jak ho děláš,jen vynech tu proklatou mouku... mňam... Bude ti chutnat i tak,uvidíš...
Jaanka
Strepi
| 3. 5. 2008 01:43
to jsem ráda že to není jen nějaký můj poblázněný pocit,že mám po těch jablečnooctových tabletách hlad nebo mlsnou.No tak už je doberu,ale jiné si nekoupím to je mám ještě na dva měsíce...fuj fuj...
Jessi
Strepi
| 3. 5. 2008 01:39
Jessi jahody jsou to jen převislé stáleplodící, jsou dobré a velké.Pok ti je ukážu.O stáleplodících malinách jsem neslyšela.Mám třetím rokem velkoplodoubeztrnnou ostružinu,tak už by měla tetos něco mít.Tchýňka ji má už několik let a když se zadaří,sbírá ostružiny na kýble...
Mumisek
Kacula
| 2. 5. 2008 22:59
Teda to je pech , to jsi mě pobavila ! Takhle se potrápit a nakonec nic z toho... třeba by ti po tom bylo zle a nebylo ti to souzeno . Přemýšlím co zítra k snídani... chci začít zvířátkama, možná si udělám vajíčkovou pomazánku s tvarohem a k tomu nějakou zeleninu a k obědu mě napadl květákový mozeček, na něj mám hroznou chuť. Teď už jdu spát a těším se na uplně nové nastartování zítřejšího dne - zase s dělením !!
Jessi
Kacula
| 2. 5. 2008 22:54
Ahoj po dlouhé době!

Ty jsi pro mě taky velká motivace, protože vidím, že držíš už dlouho a nedělá ti to žádné problémy! Jsem moc ráda, že sem chodíš i když už určitě nic hubnout nepotřebuješ, ale jsi zkušená dělitelka a já se moc těšim na tvé rady a skvělé recepty !!
parmenka
mumisek
| 2. 5. 2008 22:10
Ahojda, jde otevřít v pohodě, je krásnej .Taky se pokusím poslat moje zlatíčka. S tou čočkou - já na ní včera dostala hroznou chuť, tak jsem si doběhla do večerky, doma jsem jí neměla. Jenže měli jen tu nepředvařenou. Tak jsem poctivě 2 hodiny čekala na to, až nabobtná, pak jsem jí dala do hrnce a šla jsem dočítat příspěvky tady v diskusi.Snažila jsem se číst od začátku. Na čočku jsem si vzpomněla, až když děti přišly, že v kuchyni něco smrdí. No, byla to ta čočka. Tu jsem fakt ještě nepřipálila, až teď no a poživatelná fakt teda nebyla. Ani ta horní, nepřipálená vrstva. Tak jsem měla po čočce .
Ahojky
Jessi
| 2. 5. 2008 22:06
Vítám nové dělitelky.Tebe Kaculko držím palce ať to zvládneš.Mi se podařilo co jsem chtěla mám 54kg. Pravi i tobě to určitě půjde jen to nevzdávat.Držím se dělenky pořad,nějak mi nepříjde,že něco nesmím.Když nesmím dneska můžu zítra. U nás byl hezký den.Přejí vám krásný májový víkend.
Čočková polévka
Kacula
| 2. 5. 2008 21:49
Ahoj Parmenko!

Tak to mi udělalo radost, že o mě víš , nepřipadám si tu tak cizí. S tou čočkovou polévkou jsi mě navnadila! Uplně se mi sbíhají chutě! Jak ji děláš? Polévky miluju, ale čočkovou jsem ještě nikdy nevařila.
fotka
parmenka
| 2. 5. 2008 21:43
Poslala jsem vám fotku mojeho broučka, snad se víám otevře. Kdyby ne, tak příště pošlu jinou.
ach jo
Vyky
| 2. 5. 2008 21:42
teda děvčata, vy si dáváte dobrůtky, já jsem dopila kafíčko, a už se s jídlem sklidňuji, protože jsem celé odpoledne seděla na onom místečku, zle mě nebylo, jen jsem se nějak nemohla trhnout. Dcera mě v Penny kupuje karamelové bonbony bez cukru, jsou v krabičce jako žvýkačky, já vím že z nich mám průjem, ale jsou moc dobré a pročištění také. Hned ráno vlezu na váhu a dám vám vědět. U nás prší a ochladilo se. pusinky pěkně si užijte víkendu a dobrou noc
Muminku, být tebou, tak bych s vínem ještě počkala, aby ti nezarazilo hubnutí.
......
parmenka
| 2. 5. 2008 21:41
Ahoj Kačulo, četla jsem celou diskusi, tak tě už znám, ale ty mě asi
ještě ne. Vítej zpět. Tak za půl roku jsi přibrala 6kilo, to je docela
rychle, snad ti to půjde rychle i dolů.

Holky tak vy si tak pochutnáváte na kokinkách a čokoládách, to já se
přiznám, jsem ještě nic neměla. Ale ujíždím v kytkách na tenkých
slaných tyčinkách . Ty můžu od jakživa, sním krabičku na posezení.

Dnes jsem měla kytky udělala jsem si čočkovou polévku, to byla
dobrůtka, ještě mám i na zítra. Snídaně a večeře byla opečený chleba v
topinkovači, to taky můžu .

Tak at nám to hubnutí hezky jde .
Znovu začínám....
Kacula
| 2. 5. 2008 21:18
Ahoj holky!

Tak jsem tu opět asi po půl roce mezi vámi... Znovu jsem si ověřila, že nějaké snahy o klasické zdravé stravování jsou marné... Už jsem díky dělené stravě měla "krásných" 69 Kg, dnes mám opět asi 75 kg, né-li víc... raději už ani na váhu nestoupám... Rozebrala jsem to ze všech stran a alespoň pro mě to je snad nejlepší způsob stravování. Doufám, že tentokrát budu mít pevnější vůli :).
cumperlik
mumisek
| 2. 5. 2008 19:03
ten čaj je možná dobrej, ale já mám určitý střevní problémy a tak radši moc neexperimentuju, protože jinak strávím půl dne na záchodě.ale mrknu na složení a tak... dík za tip. Jojo, přesně, zlatá dělenka. Já zkoušela i počítat kalorie, ale to se nedalo, měla jsem pořád hlad, nemůžu mléčný výrobky (třeba svíčkovou a tatarku jím pouze když vím, že druhý den nikam nejdu a budu doma) takže mi toho nekalorickýho kromě zeleniny moc nezbývalo .

Jo a k té majolce - ještě že jsem prostudovala znova složení, je tam napsáno vaječný žloutek, ale o kus dál ještě vejce. takže je tam oboje. tak si jí dám až zítra.

jen přemýšlím, jestli mám hubnout "rychle" - prvních 14 dnů jsem byla bez alkoholu úplně, nebo pomaleji, ale dát si občas ke kytkám skleničku červeného. To mám strašně ráda. Suché.
hannasaki
cumperlik
| 2. 5. 2008 18:57
Jo, a jinak bych vám taky chtěla něco doporučit, jestli máte tu možnost, pořidte si čaj hannasaki..je to vyborny cajik, ktery ma more kladnych a prospesnych ucinku...je hrozne zdravy, cisti telo a ma i hubnouci ucinky...na nekoho treba ne, ale znam pripady kdy po nem lidi shodili i 20 kg, neni to samo hned...za mesic tak kilo, dve...ale co, lepsi nez ni..ja ho piju uz mesic a je super..
jojo
cumperlik
| 2. 5. 2008 18:40
Jo, je fakt super, že si člověk takhle baští a hubne....já teda nevím, jak bych zvládla hubnout stylem - ráno pulka rohlíku, k obedu paprika a k večeři rajče...brrrrrrrrrrrr..zlatá dělenka.
cumperlik
mumisek
| 2. 5. 2008 18:31
Ahojda, určitě můžeš oříšky v karobu, jen dej pozor na to, jaké to jsou. BURÁKY NE. Jinak jakékoliv. Je to fakt super vychytávka. Akorát dej ještě pozor na složení - kamarádka z netu objednala "čistě rostlinnou" karobovou pomazánku a byla v ní sušená syrovátka, takže jí nemohla. Nebylo tam napsané přesně složení, které si pak přečetla až na etiketě. jojo, čokoška s fruktózou je moc dobrá. Mě chutná Orion čokoláda bez cukru. Minulou neděli jsem jí taky snědla celou. A na "karobky" mi chodí děti. Hlavně na ty s ***em, moc jim chutnají.
karob
cumperlik
| 2. 5. 2008 18:27
Ahoj mumísku, ty tyčinky jsem dřív taky baštila a jsou dobrý..já mám ale výborný zkušenosti s čokoládou s fruktozou..smí se teda jen u zvířátek, ale je to super..já někdy snědla v jeden den i dvě ty čokolády a normálně jsem hubla...a myslíš, že by se při kytičkách mohly oříšky v karobu?U vás ve zdr. výživě je mají, tak nevím.....
ahoj Pravaenergit
mumisek
| 2. 5. 2008 18:22
karobová tyčinka se dá sehnat různě - já jí kupuju v úplně obyč samoobsluze.ale dá se koupit i na netu a stojí cca 11-13 Kč podle obchodu, když jich vezmeš víc, tak se Ti to vyplatí. Hele - s tím skořicovým gelem - mě tak napadlo, že já bych ho na svý gumy kolem pasu asi musela mít nejmíň půl kila na jedno namazání . Ruplo mi včera v práci ramínko od podprsenky, když jsem zvedla ruku, abych něco pověsila na nástěnku a to byla tlaková vlna . Posílám fotku té tyčinky.
ahoj VYKY
mumisek
| 2. 5. 2008 18:04
Díky za přivítání . Téda - baštíš taky samý dobrůtky . Já budu večer dělat bramborový salát na zítra, tak si odeberu už dneska - bez vajíčka a salámu (mám majolku jen ze žloutků, nebo si na to dám sojonézu - podle toho, na co budu mít zrovna chuť) a zítra si dám naopak bez brambor s přírodním řízkem. Hladovění fakt není nic pro mě. Kořínková by měla dostat metál. Máloco v dnešní době funguje tak, jako dělenka. Zatím se mi potvrdilo všechno, co jsem v jejích knížkách četla. Držím palečky, ať jde váha dolů .
karobová tyčinka
pravaenergit
| 2. 5. 2008 14:39
to jst emi nemněly říkat že něco takového existuje. to zas budu nenažraná ale bylo by to řešení na moje chutě u kytiček

dá s ekarobová tyčinka sehnat i třeba v marketech?? já zdravé výživy unás rozhodně nemám:-/ a přez internet aby se mi to vyplatilo tobyhc jich musela mit tak stovku kvuli toho poštovneho hihi

JINAK LIDIČKY CHCETE TROŠKU ZHUBNOUT NA CENTIMETRECH?? TAK SKOŘICOVEJ GEL ZABALIT SE DO IGELITU A U TOHO TŘEBA UKLÍZET je to dobré i na celulitidu .kamarádka mi to poradila a tak tady lítam se skořicovým gelem obepnuta igelitem konečně mám rovné břicho haha jen aby ten igelit nepovolil nebo s etu rozleju hihi jdu vytírat papa

mrkněte se sem

http://www.kapkazdravi.cz/…vy-gel-300g.html
splk
pravaenergit
| 2. 5. 2008 14:34
ahojda VYKY

kuřátko mám dneska taky heč. a to víš že taky padly tři stehýnka přece si nepošimrám žaludek jednim malým stehýnkem.kdyby to bylo stehýnko jako to moje, tak už bych si víc rozhodně nedala toby byla velká porce

to jsem neviděla otech tlustých lidehc. to je síla. někdo to tak nechá zajít je to strašné. někod vážně jen žere a žere a neřeší to. my ženské na sebe přece jen víc hledíme. akorát my at se některe snažíme sebevíc víme že je to rozhodně složitější jak u chlapů.
ahoj
Vyky
| 2. 5. 2008 11:29
Mumisku, vítej mezi nás, jsi na tom jako já, taky jsem byla krásně hubená a teď mám 100 kg, ale nezoufej, ono to půjde. Posnídala jsem vajíčka a trochu drůb. tlačenky. po 2 hod. šlapání po městě jsem měla gril. kuře a rajčátka, mňam. Děcka, včera večer na cizí stanici ukazovali muže, mohl mít tak 500 kg, dělal stryptýz s profilu, byl to tak děsnej pohled, že jsem si řekla, ta tohle nééé!A ještě 8 letý klučina, ten mohl mít kil jako já, chudáček, bylo to otřesné koukání, ale pro mě poučné. Kil mám stejně, ale cítím se lehčejší.
Tak pusinky vzhůru do hubnutí, pá,pá
splk
cumperlik
| 2. 5. 2008 10:32
Nic si z toho nedělej, fakt to chce čas. Já už dělím dva a půl měsíce a můžu ti říct, že jsem ani jednou neporušila a to byly začátky fakt krušný...tak první týden, dva mi to přišloo děsný, furt jsem jen koukala, co dlabou ostatní a litovala se, že já musím jen bílej jogurt nebo suchej tmavej rohlík.....a říkala jsem si, že jen co zhubnu tak s tím seknu a začnu jíst zas běžně..no a pak ti mi to nějak úplně přestalo vadit a dokonce si už vůbec nepřipadám jao že nějakou dietu držím..dávám si do tlamy a pěkně si žeru..jo, ale vlastně jsem jednou porušila..to si takhle segra objednala nejaky příšerně drahý koktejly na hubnutí, jako že se pijou jen 3 denne a k tomu prostě nic nesmíš..noa vydrrzela to den, no pak ze na to kasle....ze je to sileny, tak jsem nechtela aby se to vyhodilo a taky to zkusila..no reknu ti bylo to hruza..rano sis dala koktejl, kterej te absolutne vubec nezasytil, byl jak voda..no a pak vydrz takhle celej den...a tak jsem vzpominala na splk, jaka je to zranice..tak jsem u nej zas zpet..a jak rada!!!!! tak snad jsem tam nenasekala moc chyb, ale kontrolovat se mi to nechce
cumperlik
pravaenergit
| 2. 5. 2008 10:13
ahojky, já se bojím, že v srpnu budu furt stejna kobylka jako ted ale cení se alespon snaha že??.-D

jojo jsem zpátky .předtím jsem si zhnusila dělenou kytičkama a ted už sem chutě nabral azpátky na dělenou . ale včera mi den kytiček dával záhul teda pěknej jsem furt měla myšlenky jak do něčeho nekáleho kousnu, ale nekousla jsem a šla spát a večer sme na dvdcku koukal yna nějaký horor tak mě aji chut přešla.-D

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 7. 2025 13:01
14719
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
22. 7. 2025 19:59