Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj
parmenka
| 26. 3. 2008 21:31
Zdravím a vítám mezi náma Boju.
Je mi po těch velikonocích pořád nějak těžko. Asi je to tím, že ještě dojídáme vajíčka, sýry a uzeninu. Zítra si dám asi trochu odlehčený den, jogurtky a zeleninku. Klukům uvařím asi nějakou omáčku s knedlíkem. Malý má moc rád knedlík.
Chtěla jsem se zeptat jessli používátze nějaká dochucovadla jako je vegeta? Já mám ráda harmonii chuti od maggi, ale mrkla jsem na složení a je tam cukr. Tak co myslíte můžu to používat, asi ne?
......
Vyky
| 26. 3. 2008 17:40
vám všem které jste odolaly mlsotám patří naše poplácání na ramínko a medaile na hruď,a nám co jsme zhřešily, pohlazení a utěšení, však nám to také půjde. Boji, vítám tě mezi nás, ať se ti daří, pamatuj si, že mezi kytičkami a zvířátky je osm hodin odstup, jinak si to dělej podle sebe, na co budeš mít víc chuť. Já jsem také hodná jako mlíko na plotně a baštím podle dělenky. Tak se dívenky držme, ať máme výsledky a já nakouknu zítra, těším se na vás, a Strepi, to je nádhera pá,pá
děkuji
Boja
| 26. 3. 2008 17:29
Ahoj,
moc děkuji,toho grafu jsem si všimla pozdě.moc dík.ještě jeden dotaz.Vážíte si jídlo?

Ahoj
Boja
Strepi
| 26. 3. 2008 14:41
Ahoj a vítej do klanu
Jak střídat skupiny je jen a jen na tobě...Ale nejméně vždy jeden a jeden den.Změna v jednom dni nevede ke zhubnutí.Baštíme tady podle původního přísného grafu grafu a je to nejlepší.Musíš sama vyzkoušet co ti bude za skupinu nejvíc sedět.Já mám raději zvířátka,jiná má raději kytky....
Ať se ti tu u nás daří....
Dělená strava
Boja
| 26. 3. 2008 13:45
Ahoj,
ráda bych se přidala,jestli Vám to nebude vadit.Chtěla bych začít dělenou stravu,ale neznám nikoho kdo by mi poradil.Kdybyste byli tak hodní a někdo mi napsal,kolik dní se má co jíst.Já jsem se totiž dočetla,že můžu v jeden den jíst i to ito a někde zas,že jeden den se má jíst jen zvížátka a jiný kytičky.Děkuji moc ahoj
...
Strepi
| 26. 3. 2008 10:17
Jak námradí Dělenka,mlsejme s rozvahou a udělejme si třeba takový nádherný odlehčovací den.
velikonoce jsem strávila docela v pohodě.Nebylo to o přejídání a ale o spácání...takže dneska jedu zvířátka a už se těším na rybku k obědu.zZvajíček,jogurtu,hořčice,bylinek,cibulky a okurčiček jsem si uděla vajíčkový salát,tak budu mít ještě na zítra.Mám nahoře dvě kilča,tak to musím dát zase do pořádku a do konce dubna mám závazek sundat alespoň 5 kg...
Tak ať nám to berunky hubne....
Krásný den...
Nejste tu sami neboj
delenka
| 26. 3. 2008 00:31
no já po tom mém nacpání listovým těstem atd jsem včera byla bez hříšku, nic to se mnou nedělalo ,kluk přinesl z koledy celou igelitku laskomin a i když to měl krásně rozložené na stole tak jsem na nic neměla chuť.

To je jedna z výhod dělenky pokud dělíš delší dobu ,nemáš chuť na nějaké přejídání a plácání jídla. takže aspoň tak ,od minule jsem teda splaskla a je to zas ok, pokud už se takhle stane a oporavdu se nacpete zkuste 2 dny jíst lehčeji a váha bude zpět. Opět mám na sobě odzkoušeno!!!
AHOJ
ajina
| 25. 3. 2008 22:18
,nebojte,já jsem tu s váma.Velikonoce jsem přežila,všem dobrotám odolala.Jediný můj hřích byl,že na cestě k babičce nás jeden kamarád zastavil a vyšlehal a že si musí manžel s ním připít.Tak jsme se tam chvíli zdrželi a oni vychvalovali tu kořalku aže musím ochutnat,tak mi nalili 1cm v malém panáku a já si až po vypití uvědomila,že alkohol .Tak snad mi ta troška nezastaví mé hubnutí,Musím se pochlubit,že mi váha v neděli ukázala o dalšího půl kila míň.Ale manžel mě přistihl při vážení a schoval mi váhu,abych se pořád nevážila.Už mi ji párkrát shoval a po týdnu jsem ji vymručela,tak doufám že až ji navalí,že mi ukáže aspoň o malinko míň.Jinak teď mám 3 dny zvířata,dnes jsem měla vepřový plátek se zeleninou a zítra na mě čeká krůtí.Tak se mějte moc hezky
dělenka
parmenka
| 25. 3. 2008 22:05
Ahoj holky, já jsem tady s váma pořád ještě. Jen trošku nestíhám. Ty velikonoce mi ale dali zabrat, a nes se ještě dojídalo, tak jsem se za poslední 4 dny dost cpala (naštěstí podle dělenky), ale na váhu raděj nelezu.
Od zítřka zas musím přitvrdit, at se ta váha trochu hne!
Dnes jsem měla kytky tak jsem si po strašně dlouhé době dala ovoce, to byla mnamka.
Tak a ted už spěchám chrupkat, Michálek mi ted špatně spinká, protože mu pořád lezou zoubky. Dobrou noc!
...
Strepi
| 25. 3. 2008 21:44
Tak nevím nevím,ale tady to Vyky opravdu vypadá jako když jsme tady zůstaly jen my dvě... Jen jestli berunky po svátcích nejsou v tělocvičně... Jsou tu teď samé holky sportovky a plavkyně ...Asi se na sebe budu muset zítra už také konečně vrhnout a sádlíčko dát někam na dobročinné účely Ale pochybuji že by ho někdo chtěl Kdyby ale přeci jen náhodou...tak mám vskutku na rozdávání ...Také už chci být takováhle...

Ojojoj....
......
Vyky
| 25. 3. 2008 19:18
Tak jsem se zděsila, kde jste děvčata? Snad jste se nezavála, u nás je síla sněhu, vítr, s jarem to nemá nic společného. Nebo ještě dojídáte zásoby a nemáte čas Tak se ozvěte, ať nemusím mít o vás obavy. Já se snažím být hodná, moc mě to nejde, honí mě chutě, ale jsem nebezpečně hlídaná, tak sekám dobrotu. Tak se ozvěte, těším se na vás!
......
Vyky
| 24. 3. 2008 22:22
pusinky moje, zdravím vás, a doufám, že jste svátky přežily bez větší újmy na hubnutí, i já jsem se snažila co mě moje chabé síly stačily, odolávala jsem statečně, ale vnuk si přinesl od tety kus ořechového beránky, měl ho k večeři a já jsem si pokoutně chtěla vzít též, ale byla jsem přistižena, beránek mě byl surově odebrán a ještě na mě bylo děláno, ty, ty, babičko! I zastyděla jsem se, ale kdyby mě nelapili, sblajzla bych ho s chutí. Nemohla jsem se za vámi dostat, vnuk si dělal čtenářák, ale teď se povinně koupe a tak jsem toho využila. Tak berušky, už vylezl a prozpěvuje si a tak se sem podívám až zítra, jdu si pro léky, přeji všem a těším se na vás. pá,pá
...
Strepi
| 24. 3. 2008 09:01
KRÁSNÉ A POHODOVÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ VÁM VŠEM PŘEJE STREPI
...
Strepi
| 23. 3. 2008 21:44
Berunky jdu Vám jen honem popřát dobrou noc a sladké sny na to zítřejší eldorádo co na nás čeká...
Takže berunky...polštářky na ***ky a pěkně si to všechny užijte......
Dělenka
Jessi
| 23. 3. 2008 20:56
Přejí všem dělitelkám krásné velikonoce.Tobě Dělitelko držím palečky ať ti jdou kilča dolů.Taky bych chtěla dát jěště 2-3kg dolů a nejde mi to.Mám vyzkoušené různé recepty od LK a jde mi váha nahorů.Takové to pečení na dělenku není ani na udržení váhy.Aspoň na mě né.Taky jsem si upekla mazanec podle dělenky a vím,že určo 2kg budou nahoře .To se mi doufám podaří dát dolů ale ty další ne a ne. Moc bych tě prosila nemohla bys tady vložit ten druhý graf po, kterém hubneš.Moc děkují vyzkouším .Vyky jsi skvělá. Strepi máš super nápady .Jste tady bezva parta.Všem držím palce.Po velikonocích to hubnutí půjde líp.Nebude žádná provokace i když vždy se něco najde .Mějte se všechny moc fajn a krásné velikonoční pondělí.
Strepitula
delenka
| 23. 3. 2008 11:33
Díky za podporu , takže listové těsto odsouvám a pudik také a vám radím totéž . Já se polepším, holt nic nejde oklikou oblbnout a pokud chci schodit tak už vůbec ne. Ty poslední 3 kg jsou fakt nejhorší.

Taky přeji krásné velikonoce a pusu na zámek ať se pracně schozený kilča zase nenahrnou zpět!!!!
splk
Strepi
| 23. 3. 2008 04:24
Äji no to tuším že na tebe asi byli naštvaní s tím obědem,ale jsi dobrá... fakticky joooooo....
Teda Parmenka ta se má....tady zase mám pochvalu pro tchýni jak šetří snaše nervíky při dietce... Jen aby to do sklípku bylo hóóódně daleko,když je tchýňka taková kuchařka
Vyky jen si obal nervičky ještě je budeš potřebovat při dalším hubnutí.Mě se teď také nedaří,ale snažím se seč mi síly stačí Mě už nemá kdo by mi velikonoce připravil a napekl dobroty abychjen měla zavřenou hubičku Ach jóóó...... Ale v úterý vyrážím opět do boje za vysněnou postavou se budou kila divit jak budou lítat Další možné ohrožení přijde berunky až v prosinci,tak snad do té doby bude ze mne holka jako lusk
Zucor vytvořila další dietu a to nedělenou.... , ale to je jedno.Hlavně že jdou kilečka dolů a to je to nejdůležitější o co nám tu všem jde Tak Zucor ať se ti fajn nedělí a kilča mizí.....
Tmavé pečivo baštím s kytkama,to jooo
Dělenka - také pochvala to jsi tedy fakt dobrá takhle hazardovat a pokoušet kilečeka.Já si také myslím že přes tučné těsto a pidinky cesta za štíhlostí nevede . Asi se to dá smlsnout čas od času,ale denně to asi nebude.....Takže Dělenko...nepokoušej štěstíčko,přibyde ti kilíčko...
Koukám že jméno Prava se nám úplně ztratilo v davu... nojo no...snad se ji vede dobře a kileček se snad zbaví
Mějte se berunky moc fajn,užívejte klidu a pohodičky a nesmutněte příští velikonoce už to bude mnohem a mnohem lepší Fakticky fakt.... Krásnou neděli ......
ahoj všem
delenka
| 23. 3. 2008 01:02
teď jsem Vás dlouho nečetla, nestíhám. No musím se s váma podělit o zkušenost, teď jsem měla samé kytičkové dny a jedla hodně soji, vařila si i pudinky a papala listové těsto s ovocem, ač jsem se držela zásad dělenky musím konstatovat , že se mi potvrdily mé hypotézy ,já jsem přibrala 0,5 kg nestačila jsem kulit oči. prostě jsem to chtěla vyzkoušet když jste tady psaly ,že po tom hubnete. Já prostě ne, opravdu již několik let hubnu jedině ,když se držím 2 grafu. nevím čím to je??????? Kdybych aspoň na té váze stála ,ale já vážně šla nahoru. takže žádné pudinky a dobrůtky , hezky přísně na sebe , já potřebuju schodit jen 3 kg ,ale nějak se prostě nedaří, že by věkem??????
parmenka
ajina
| 22. 3. 2008 20:26
Já vím,že jsem si mohla dát zeleninový salát,taky to segra navrhovala,jenže při představě,že oni se budou cpát hranolkama a masem a já zeleninou.Nevím jestli bych to vydržela.Tak jsem radši jela na oběd domů.
jávím..
Zucor
| 22. 3. 2008 20:14
Hezký večer, já už dělenou stravu nedržím, držela jsem ji a po čase se mi kila přestaly hýbat,takže jsem najela na to,že teď jím cokoliv zdravého v malém množství a v různých kombinacích....kila se mi zase začala hýbat takže tak:)))
Ajino
parmenka
| 22. 3. 2008 20:14
si moc dobrá, moooc ti gratuluji . Měla sis dát jen nějaký zeleninový salát, to by jsi neporušila.
Holky jíte tmavý toustový chleba?
dělenka
parmenka
| 22. 3. 2008 20:06
Ahoj tak jsem schválně nic nepekla, at mě to neláká, jen jsem si pár zákusků objednala, at je co dát na stůl. A dnes mi tchýnka poslala krabici záksků a domácích vdolečků , a ona tak dobře peče, hned by jsem si dala MNAM. Raděj jsem to rychle odnesla do sklepa at se na to nemusím dívat.
A odpoledne jsem tam byla a odolávala navařeným dobrůtkám a napečeným masíčkům, a chroupala zeleninku (mám dnes totiž kytky). A naložila jsem si tam kuřecí řícečky, které si udělám na přírodno a k tomu kopu zeleniny. Jdem tam totiž zítra na oběd. To zas bude, kdo se na ty chlebíčky a všechno má dívat, ale zatím jsem dělenku neporušila .
Vyky doufám, že sis na dortíčku pošmákla .
Zukor já nevím, jaké jíš ty piškoty? Normální dětské? Podle mě je s jogurtem při dělence nesmíš, (jestli se vůbec můžou jíst to nevím, ale řekla by jsem, že ne). A ten tmavý chleba k tvarohu taky ne! Vždyt chleba je kytka a tvaroh zvířátko a to se nesmí kombinovat dohromady.
ahojky
ajina
| 22. 3. 2008 20:00
Všechný moc zdravím.Musím vám napsat,jakou mám pevnou vůli.Dnes jsme s mojí sestrou objížděli bazary,chtěla si vybrat auto.A za to že jsme s ní celé dopoledne jezdili,tak že nás pozve na oběd.Jenže já mám zrouna rostlinku a na rostlinku bych si těžko v restauraci vybrala něco dobrého.Tak mě celé dopoledne s manželem přemlouvali ať se na dělenku vybodnu a dám si hranolky a maso.A já si stála za svým,že neporuším,teď když po měsíci jsem konečně kilo shodila,že bych si to narušila a zase bych stála,že jsem na nejlepší cestě shodit ty poslední kila,které jdou nejhůř.No a dopadlo to tak že všechny byli uražený,že kvůli mě se nešlo.A já mám zase dobrej pocit,jak jsem dobrá,že jsem odolala.

Zucor,to máš někakou zvláštní dělenku,když jíš jogurt s piškotem a tvaroh s chlebem a do toho maso.
dnes snad dobré..
Zucor
| 22. 3. 2008 18:10
Tak dnes jsem snad oproti včerejšku nezhřešila. Ráno jogurt s piškotem, odpoledne maso se zeleninkou a teď tvaroh se zeleninou a kouskem tmavého chleba..ale zítra to bude asi tragédie hezký sobotní večer všem..
......
Vyky
| 22. 3. 2008 18:00
Zdravím vás pusinky a těm které mají pevnou vůli blahopřeji, já se přiznám, i ten dort jsem dostala a neuměla jsem říct ne, přece neurazím hostitelku, že? Ale zase budu hodná. Protože teď jste všechny ve shonu, kouknu se sem až zítra Držte se bobínci pá,pá
...
Strepi
| 21. 3. 2008 21:48
Ahojky berunky...mějte se moc fajn a zítra se tu ukážu...Dneska jsem měla celý den a tak nebyl čas....
To víš že jsem si Parmenko že jsem si na kuřátku smlsla .....
Mějte se moc fajn a užívejte si co hrdlo ráčí...
velikonoce
parmenka
| 21. 3. 2008 20:09
Ahoj holky, taky vám všem přeji hezké velikonoce. I když to počasí je spíš vánoční .
Chutě mám také a strašné, nejraděj by jsem si dala chlebíček a pak bych to zazdila zákuskem, ale to nesmím. Jím děleně, ale cpu se pátým přes devátým . Snad bude po velikonocích líp. V neděli máme jít ke tchánům na oběd a přiletí rodina z kanady, tak to bude krušné, ale já to zvládnu.
Jen bych se potřebovala trochu víc omezit a přidat zeleninu, ale když já zas až tak nemusím.
Strepi doufám, že sis na kuřátku moc pochutnala, aspon něco z těch velikonoc máš .
Vyky moc děkuji za přání, na mimi už se trašně těším.
Tak se mějte všechny dobře a přeji pevné nervy!
dobroty
Vyky
| 21. 3. 2008 16:22
tak jsem na tom jako všichni, ale po zhřešení bábovkou mě pálila žáha, mrška, ještě že jsem měla prášek, a dnes dcera dělá ovocný dort, vnuk ho miluje, já taky, ale mám takové tušení, že si neďobnu, že já tu bábovku jedla, teď jsem mohla tiše škemrat a kousek dortu bych určitě vymámila, ach, jo, to je drsné. Ale utěšuji se tím, že pak žádné svátky nejsou, tak bude pohoda, nic nás nebude dráždit a syn mě dá peníze na pedikůru, jako dárek k narozkám, a to švindlovat nemůžu, to by poznal, že jsem peníze promrhala v mlsotách. Jsem ráda že jste všichny zdravé i mrňousci, .Tak se mějte a uvidíme po svátkách, Tak pá,pá
halo,halo ..
Zucor
| 21. 3. 2008 15:20
kdepak jste všichni? tak mám za sebou první zhřešení v podobě dvou rýžových plátků politých čokoládovou polevou ....ale o to míň si dopřeji zítra a zítra už mi snad bude líp tak si i zacvičím..... krásný prodloužený víkend přeji..
zukor
milly
| 20. 3. 2008 23:57
Ahoj,
nejsi v tom sama...
já tohle vše jako chlebíčky a medovník, naštěstí doma nemám, (to bych neodolala asi jen pár sladkostí pro rodiny děti, a pro chlapa..a tot vše..na koledy nebudem doma, jedem na rodinou návštěvu už ráno, tak se tomu vyhnu,..no a v pondeli bude masovy den,tak to snad zvládnu, ale štve mě že si nemůžu dát svého oblíbenýho beránka politý v čokoládě, s kafíčkem..to mi bude chybět....moooc mi chybí sladké..musím zajít taky pro nějalý ty dobrůtky co smím abych si ukojila choutky, jinak to nevydržím...
Tak přeji všem at to zvládáte a hezké velikonoce všem!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 19:29
14701
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
20. 7. 2025 14:28