Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj
jaanka
| 29. 3. 2008 18:37
Bojo a Kryštůfku,srdečně vítejte a buďte tu jako doma .
Strepi,tvoje obrázky mě vždycky dostanou.Jsou takovým milým pohlazením
Dnes jsem vlezla od velikonoc poprvé na váhu a nic.Ani ťuk!.Celkově to jde dost pomalu,mám dole 2.5kg a nechce se to ,mrška,hnout.Ale nevadí,vím,že chyby žádné nedělám,tak se snad někdy sladké odměny v podobě shozených kilíček dočkámPřeci nebudu házet flintu do žita,né?Už jenom proto,abych měla důvod sednout si k bedýnce a být s touhle skvělou bandou Za týden snad bude líp...
pro parmenka
delenka
| 29. 3. 2008 15:04
Ahojky normálně ji sněz pokud na to máš chuť tělo si řekne, poté ,ale pokračuj v dělence a pokud té čokolády sníš víc dej si odlehčený den. Těch necelých 7 let jsem dělenku taky porušovala a hřešila, bolo to v pohodě,ale pokud po hříšku začneš opět dělit určitě nenabereš ,jen ti váha tak den bude stát a třeba se i budeš cítit taková odulá.

Jinak já jsem včera objevilas ve zdravé výživě čokoládu hořkou s fruktozou jen s kakaa ,vyhovuje dělné stravě tak jsem si včera taky kousek dala. Zkus se podívat do zdravé výživy určo tam něco objevíš, abys to měla doma v zásobě pokud na tebe přijde mlsná.

A jednou za čas opravdu hřešit můžeš, ale vše s mírou neboj mám to již vyzkoušené za ty roky na soibě.

Tak s chutí do toho papa!!!!
POMOOOC
parmenka
| 29. 3. 2008 12:45
Holky pomoc , šílím, už 3dny bojuji s velkou chutí a touhou po čokoládě . Před chvilkou jsem se neovládla a rozbalila ji.
Tak se na ni tady tak smutně koukám a říkám si nesmíš! nesmíš! Ale je
to velmi těžké! Jak moc by se mi dělenka rozhodila kdybych ji snědla? Není to řádná velká čokoláda, jen malé čoko vajíčko.
ajina
Jessi
| 28. 3. 2008 22:08
Držím ti palečky,aby se ti dorty povedly.Taky peču pro vnoučatka, vím co to dá práce.Nejsem cukrařka.Hodně dělám s marcipanovou hmotou.Obrázek si dětičky vyberou tady na internetu a babča si potom láme hlavu jak to udělat.Ale co bych pro mé vnoučky neudělala jsou to moje zlatička. Minulý týden jsem pekla myšku Minii nebo jak se vlastně jmenuje.Horší,že člověk nezkusí co vlastně udělá.Ale když chutná druhým tak to stačí.Jestli se ti to podaří tak to tady vlož. Ať na to mrknem.
Ahojky
Jessi
| 28. 3. 2008 21:52
Zdravím všechny nové dělitelky.Vyky to víš,že jsem na zahradce ty mě určitě vidíš.U nás je taky krásně.Na zahrádce,ale nemám jěště nic naseté.Akoratně ve skleniku se prozatím hrabu,sadím a pikirují sazeničky na venek. Domací jogurt je príma dělala jsem ho už moc krát.Kdysi jsem si objednavala jogurtové kultury v sáčku.Teď se dají koupit už i v drogeriich.Strepi nic si z toho jídla nedělej,člověk si opravdu někdy něco neuvědomí.Já když jsem začinala tak jsem prečetla jednu knižku od LK a druhou od Haye a měla jsem zmatek v hlavě,jak to vlastně může fachčit jsou tam velké rozdíly a po obou se hubne.Je to zvlaštní.Hodně jsem se naučila tady na diskuzi.Jsou tady bezva kombinace jídla,někdy už opravdu člověk neví co by snědl.Mějte hezký večer.
AHOJ
ajina
| 28. 3. 2008 21:49
Tak nejdřiv bych také chtěla přivítat novou dělitelku.
Teď mám chviličku abych mohla napsat jak se mi vedou mé díla.Srdíčko už mám hotové,Barunka je nadšená.No cukrářku by asi ranila mrtvice.No a trakturek mám ještě zdobit,čekám až zaschne čokoláda.Mám to ještě na dlouho.Každopádně bych se tím živit nechtěla.Začla jsem odpoledne a budu ráda až to bude.
Parmenko nemám dvojčátka(díky bohu),ale obě zlatička mám v březnu.Románek 9.3.-2roky a Barunka 29.3.-6let.
no a protože držím dělenku,tak to letos slavíme dohromady.
Chtěla bys vidět mé díla?No já nevím,vy se mi budete smát,ale jo jestli příjdu na to,jak to sem vložit,tak vám je ukážu.Doufám,že tady není žádná cukrářka,to by ji fakt piclo
Tak se mějte a já to jdu doplácat
.......
Vyky
| 28. 3. 2008 21:38
Dobrý večer pusinky, tak si pročítám jak si pěkně papáte, masíčko a spol. a já jsem měla v 13 hod, chlebík, pětizrnný, takové maloučké krajíčky a na nich vestálslou soj. paštiku, béé, vůbec mě nechutnala.A piji opět zel. šťávy, mrkvovou, tak ta mě chutná. A zapoměla jsem, žvýkám žvýkačku, aby mě nechytila chuť, ale kafíčko si ještě dám. Zbyly tam 2 ks. kapra, bylo mě pravěno, že si je oloupané zítra mohu dát na snídani, cha, cha, obal je na něm to nejlepší, tak čekám, že si ho vnuk sní a mě zachrání. Přeji klidný víkend a Strepi bohatou úrodu. pá,pá
ahoj
parmenka
| 28. 3. 2008 20:46
Taky zdravím novou dělitelku Krištufku. S náma ti to hubnutí půjde určitě líp. Já vždycky když se moc cpu tak to tady holkám napíšu a stydím se za to , tak se snažím příště ubrat .
Brnění s akupunkrurou nemám vůbec žádné zkušenosti, tak pak dej vědět. A kolikrát tam musíš jít? A kolik to stojí, asi dost, že?
Ajino ty máš dvojčátka, že pečeš dva dorty? Když tak nám ty tvoje výtvory vyfot a ukaž.
Dnes mě manža pozval na večeři (v 6h, kvůli prckovi) dala jsem si kuřecí masíčko se šunkou a dušenou mrkvičku, to byla mnamka.
Tak se tu mějte berušky papa.
...
Strepi
| 28. 3. 2008 18:52
Ahojky berunky...
Vítám tě Krištůfku nebo snad -fko...??? Asi si tě zkrátím na Kris...
U nás bylo dnes docela parádně a já si užívala masíčka a ovoce... Ježiši... teď mě to došlo...ovoce k masu néééé...to jsem tedy trubka,fakt jóó A já si tak libovala jak mi to chutná a že jsem si takhle nemlsala dříve... Teď tu sedím a jen kroutím hlavou...
tak to jsem tomu tedy zase dala.Jak si člověk myslí že to má v hlavě...jo jo jak je vidět berunky,tak nemá.Ach jo...No nic no...
No tak jsem chtěla napsat že bylo celkem hezky a udělala jsem si radost.Koupila jsem si do zahrady další Hortensii - červenou...Jsem do nich blázen Doma mi to trpí,tak je to zatím dobré...
A to ještě netuší že mi přijdou jště dvě...úplně nové druhy a nááádhernéééé...
Prcek dorazil ze zahrady špinavý ani nepíši co... tak ho jdu trochu zkulturnit a naplnit mu splasklé bříško
A na sebe se jdu mrknout do zrcadla jak jsem chytrááá
prto Brnění
delenka
| 28. 3. 2008 15:35
jé jehličky jsou dobré ,ale na hubnutí nevím nevím ,moje příbuzná to podstoupila ,a že by zhubla??? To snad ani ne, možná že si to vsugeruješ a jehličky měla taky jen do ucha! Tak aby ses nenapálila, jinak pokud se ti to podaří gratuluji ale váha je myslím si o tom jak se stravuješ a strašně záleží na metabolismu.
pro Boja
delenka
| 28. 3. 2008 15:33
spíš se soustřed na objem to znamená míry , protože se ti může zdát ,že na tobě věci plandají a ty stoupneš na váhu a ejhle oni kila moc dole nejsou, spíš je to ze začátku asi nejvíc vidět pokud se budeš pravidelně měřit. nejsou důležité kila ale centimetry!!!
....
Boja
| 28. 3. 2008 14:20
Ahoj ve spolek,
jak se Vám dnes všem daří.Holky zdá se mi,že to začíná nějak rychle účinkovat.Až podezřele rychle,nato,že to držím od úterý.No uvidíme za chvíli.Já Vám v úterý napíši o kolik jsem zhubla A co jinak?Já jsem ještě v práci,konečně nám na Moravě začalo hezké počasí.Už se zase večer těším na tu váhu.Ani bych nevěřila,ale já jsem se do toho dostala,uplně mě to pohltiloDoufám,že se Vám taky tak pěkně daří jako mě.Zatím pa
......
Vyky
| 28. 3. 2008 12:38
Vítám tě Kristufku, máš roztomilé jméno, těch 5 kg, je malina, co je to proti mým 30 kg. Ale jakmile tě popadnou chutě sedni a písni sem, my ti kamarádsky domluvíme. A co si vzít ovocnou žvýkačku bez cukru a když tě chuť popadne žvýkat. Já to tak dělám, a chválím si to. Brneni, to je divné, na hubnutí jehličky po celém těle? Já slyšela, že jen do bolce, to víš nejsi posera jen ty, já se při braní krve třesu jako sulc a jsem vždycky vyřízená, o injekci nemluvě, to je pro mě děs. A tak když nemusím, dobrovolně mě nikdo nepřemluví.
Unás svítí svítíčko a je teplo, Strepi a Jessi už jistě vyběhly do zahrádek, já nemám, ale ráda se do nich dívám
hubnutííí
kristufek
| 28. 3. 2008 12:01
Ahojky lidičky dneska jsem se poprvé zaregistrovala, chtěla bych trochu něco zhubnout, ... měla jsem do listopadu tak nějak okolo 57-59 kilo, ale po vysazení antikoncepce a ještě asi i tak nějak po těch vánocích mám dneska 65 jsem malé postavy takže si to umíte představit chtěla bych to nějak dorvat alespon o 5 kilo, ... ale mám moc ráda sladký takže to je taky semnou góól máte nějaké zkušenosti, či? ...
jehličky
Brnenivkolenou
| 28. 3. 2008 11:24
ahojky holky já sama jsem zvědavá jak ty jehly zaberou, znám pár holek které na to taky chodily. Budu chodit k paní která dělá čínskou medicínu, věřím jí, pomohla mému mladšímu klukovi, když se na nás vyprdli doktoři. Taky jsem si maslela, že mi bodne jenom nějakou jehličku do ucha a půjdu, ale rychle mě vyvedla z omylu, bude mi je zapichovat po těle a prý to musím absolvovat minimálně jednou týdně.Jenom ať to nebolí, jsem totiž děsný posera
ahojda všem
delenka
| 27. 3. 2008 22:59
poslušně hlásím,že mám to 0,5 i víc co jsem tak poctivě nabrala po listovým těstě zase zpátky dole. To jsem si oddychla

brnenko nejsi jediná komu dělenka pomohla s problémy se zažíváním, já po dobu několika co let co dělím nevím co je to nevolnost či jiné žaludeč ní a trávící problémy. A ještě jeden klad podle Haye když se strava dělí ,léčí ledviny a to je dobrá zpráva ne????

Takže jen tak dál začíná jaro a bude hned lepší nálada a motivace pro všechny k tomu ,aby šli kila dolů!!!!
Jogurt
Strepi
| 27. 3. 2008 22:52
Ahojky holky...zatoulala jsem se na vaření a našla holky co si dělají doma domácí jogurt.tak jsem si od nich pro nás půjčila recept Snad se zlobit nebudou...

1lt. čerstvého mléka ohřát na 45st., vmíchat malou Hollandii a nechat přes noc na radiátoru, nebo zabalené v peřinách.

No a toť vše...Tak to asi vyzkouším jaké to bude,ale doporučují raději mléko čerstvé než krabicové...
oprava
Vyky
| 27. 3. 2008 22:48
píchali jí jehličky do bolce ucha, ne do uší,
boja
Vyky
| 27. 3. 2008 22:44
To víš, že lečo můžeš, když máš zvířátka tak jej můžeš zahustit vajíčkem, a v rostlince nesmíš, je to zelenina, tak nemíchat s ovocem. Brneni, známá na jehličkách byla, specielně na hubnutí, píchali jí je do ucha, zhubla sedm kilo a pak je rychle opět nabrala, mezitím jí ucho ošklivě začalo hnisat a to jí dělal odborník v nemocnici. Nevím, ale slyšela jsem, že je nebezpečí, že se může napíchnout jiný bod a ublížit. Tak nevím, já bych se osobně bála. Aji to tě obdivuji, já jsem dokázala spáchat jen dvouposchoďák, ale takové umělecké výtvory, to bych si netroufla, jsi mistříček a určitě se ti povedou. Dlouho se neozvala Jesinka, kdepak se nám toulá? Tak bobínci zítra a pěkné sny pá,pá
Ája
Strepi
| 27. 3. 2008 22:08
Máš dcerunku šikulku,všímalku To vím že tě potěšila a máš radost.je to dobře.
Tak ať se ti povedou zítřejší výtvory pro děti,pekařinko a neuždibovat
ahojky
ajina
| 27. 3. 2008 21:30
,ijá výtám novou spolubojovnici.

Dnes mám po dlouhé době kytky+ovoce.K obědu jsem si zkusila upéct žemlovku z tmavých rohliků,namočených v sojovém mléku.Docela jsem si pošmákla a zahnala chuť na sladké .NO ale na oplátku jsem šla na spining,abych to vypotila.Stále se ještě nemůžu zvážit,ale moje dcera než šla spinkat,tak zničeho nic mi povídala mami jak to,že už nemáš ten oblouk na břichu,jak to ten spining uďělal.A nohy máš taky menší,ale tady na hoře jsou ještě velký.Ještě tam musíš jezdit.
Tak jsem se už dlouho nezasmála.

V sobotu bude mít narozeniny,tak si přeje dort srdíčko s růžičkama a pro Románka dort traktůrek.Tak zítra budu plácat dorty.Sama jsem zvědavá,jak to dopadne.Růže jsem už vytvořila ze želé bonbonu a docela se povedly.
Tak mi držte palce ať se mi povede dětičkám splnit přání.
jaanka
Strepi
| 27. 3. 2008 20:08
tak to máš Janko pravdu,sem se nedostat,tak to je opravdu absťák jako hrom Máme tu nejlepší závislost na dělence...
Tvůj střik byl asi spíš jen stříček jak to tak čtu,tak žádné strachy,jsi dobrá že jsi to tak parádně přežila
Boja
Strepi
| 27. 3. 2008 20:03
Jak se nám daří??? Já myslím že dobře... Hlavně už jen tím že se tady tak dobře hecujeme a vždy tu někde někdo je...Tedy o svátky to bylo slabší,ale to je jasné.Jak se hubne? Je to řekla bych od kusu ,prostě jak komu.Také je to váze,čím větší je váha,je jasné že to jde snáž.Ale hlavní je,že se při dělence cítíme dobře.Zatím nikdo nepsal,že by mu dělala nějaké potíže.Dříve bych ti napsala,přečti si celou diskusi,ale dneska už je to sakra počteníčko...je toho už docela dost.Ale zkusit to můžeš Mě to dalo víc než nějaké knihy ktreré jsem honem o jednávala.Holky byly lepší
ahoj kočičky,
jaanka
| 27. 3. 2008 19:32
tak vás všechny "staré" a "nové" zase po dlouhé době zdravím .Vůbec se mi nedařilo sednout si k tý blikající bedýnce a trošku se s vami potěšit .Ale každý den jsem byla v obraze,těch pár minutek na přečtení jsem si našla.Normální absťák. Velikonoce proběhly v pohodě.Zatím nemám žádné chutě,takže jsem se nástrahám docela dobře vyhýbala.Jediným mým zhřešením byl vinný střik,ale byl tak průhledný,že snad nebude mít tak hroznné následky!
Jsem moc ráda,že už je zítra pátek,sice jdu v sobotu na chvilku do práce,ale o víkendu se na vás budu zase těšit.
Držte se,ať jdou kilečka dolů
Brnění
Strepi
| 27. 3. 2008 19:23
Tedy Brnení ty jsi se do toho obula teda hned a takhle... Jsem fakt zvědavá jaké to bude mít účinky.Slyšela jsem o tom,ale neznám nikoho kdo by na to chodil a jaké jsou výsledky.Moc držím palečky...
přivítání
Boja
| 27. 3. 2008 18:27
Ahojholky,
moc děkuji za milé přivítání.již druhý den se úspěšně držím.Snad to za týden začne zabírat.právě si peču filé na leču.Muže se vůbec lečo? A jak se jinak vám daříOpravdu ta dělená strava zabírá?Ale i kdyby to nezabralo,tak jsem ráda,že jsem s tím začala,jinak bych Vás nepoznala.
ahoj holky
Brnenivkolenou
| 27. 3. 2008 11:53
Po malé odmlce vás všechny zdravím.Váha se mi zastavila, ale definitivně skončily moje problémy se žlučníkem, takže i kdybych nehubla u dělenky zůstanu.Příští týden začnu chodit na akupunkturu na hubnutí, tak jsem zvědavá jestli aspoň to se špekama zatočí.
...
Strepi
| 27. 3. 2008 11:42
Ahojky berunky....tak jsem tu na obhlídce.Já ddnes k snídani vajíčka a jogurt,na ooběd si dám opět rybku šipku,odpo bude zeleninka a po 18.00jsem se zařekla že baštit nebudu.Nikdy jsem to nedělala,ale s dělenkou jsem si tak trošku ulevovala.Takže žádné ulejvání...
a trocha pohybu navíc také neuškodí.Už užjse prošlápla rotoped a je to znát že jsem na něm nebyla ani nepamatuji....
Mějte se fajn baštilky hubňulky...
......
Vyky
| 27. 3. 2008 11:07
Tak je zde opět smutno, já jsem si ráno dala graham chlebík se soj. salámem a to kafčo, co mě bylo včera odepřeno a jela jsem si do knihovny a po návratu jsem vypila půl litru zel. šťávy, padala jsem žízní.
Koupila jsem si chalvu izraelskou bez cukru a moc jsem si na ní pošmákla. Těším se na odpoledne, to si dám sojajogurt s musli, teda mě nechutná, ale co by člobrda pro hubnutí neudělal. Tak pá
koření
Vyky
| 26. 3. 2008 22:50
Parmenko, koření je v zelenině a ta se může s oběma skupinami, já jsem si dávala zeleninový bujon, tím jsem nic nezkazila, Dochucovat můžeš soj. omáčkou a dalšími , U nás bude mít vnuk zítra obalovaného kapra a dcera mě navrhla, že si mohu oloupat strouhanku, ale já se znám, jednou loupnu a ostatní sním se strouhankou. Tak raději kapříka néééé! Chtěla jsem si ještě dát kafčo se soj. mlíkem, ale prý je pozdě a tak nic, jen smutně koukám, a dám si ho zítra. Tak se panenky opatrujte , pěkně do růžova se a zítra pozor na náledí, u nás je fuj, fuj. Těším se na vás zítra, pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 7. 2025 09:44
14702
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
21. 7. 2025 09:14