Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

zdravím vás,
jaanka
| 20. 3. 2008 20:11
všechny milé dušičky. Už jsem se na vás móóc těšila .Včera mně ty podající kalamitky z nebe sebraly všechen elán do života.Zimnice se mnou třásla,hlava jak pátrací balón a v krku ježek.Vzala jsem to rovnou do postýlky.Dnes je to trošku lepší,ale asi se místo Velikonoc budu kurýrovat.

Zatím bez problémů dělím.Nemám ani strach z nastávajících svátků.Jedu s dcerou k mamce a tam nebude žádný problém dělenku držet .

Strepi,koukala jsem na tu syrovátku.Už tolikrát jsem o ní četla,už tolikrát jsem ji měla v obchobě .v ruce a zase jsem ji vrátila. Já prostě nemám ráda sušený mlíka a syrovátka podněcuje moji bujnou fantazii až za hranici reality. Jak chutná? Můžeš mi to k něčemu přirovnat? Kupuješ nějaký spec.druh?V tom článku psali o bio-syrovátce.
Jinak doufám,že bacily svůj boj prohrály,aže jsi už v pohodě

Vyky,taková tvarová bábovka, když se vydaří....Mamka peče taky výbornou S kousky ořechů a čokolády...Vůbec se nedivím,že by jsi ji zbaštila,ale to my nesmíme
my jsme holky šikulky a po svátkách si pěkně,jak jsme to všechno zvládly.

Berušky,přeju vám všem moc a moc pevné vůle.A protože bude škaredé počasí,tak aspoň teplo u .Mějte se hezky,budu se na vás těšit
Ahoj
ajina
| 20. 3. 2008 20:09
Všechny berunky,tak jsme konečně zatočili s Romankovou horečkou.Bylo to šílené,vyšplhala se až na 40 stupňů.Celé dny jsem s ním ležela,aby nelítal,protože horečka nechtěla klesat.Vždycky jsem sem stihla jen nakouknout.I já mám problém s chutěma.Dnes jsem nevydržela a udělala jsem si palačinky podle Kořínkový.Smažila jsem je uplně na sucho,bylo to o nervy,ale výsledek skvělí.Promazala jsem je DIA marmeládou. Ktomu kavčo se sojovým mlekem.MŇAM,MŇAM No a pak jsem šla na spining.Tak doufám,že jsem je vypotila,protože jsem se fakt slušně nadlábla. No a s velikonocema se netrápim.Já je nemám ráda,takže vyrazíme někam na výlet.No ale zase řeším ten další víkend.Obě dětičky maj narozeniny,tak pořád přemýšlím co mám pro všechny přichystat abych vydržela.Buď upeču něco co mě nechutná,nebo budou muset dělit i ostatní.CHA CHA CHA.

Jo abych nezapoměla,holky váha mi ukázala o kilo míň.Konečně. Já jsem tak ráda.Tak se mějte.Všem přeji hezké velikonoce a vydržte.
Zucor
Strepi
| 20. 3. 2008 19:11
Ahoj Zucor,to se ví,že v tom nelítáš sama ale jsi na tom lépe než my,které už to musíme pro své rodinky a potomky klohnit je to o moc horší a dost špatně se to vše dělá a připravuje...ach joooo...už aby to bylo za náma...
tak se ničeho neboj snad to nějak přežijeme a v nejhorším začneme znova
Ten letní salát ten teda nemá chybu...ten bych si móóóc dala.Miluji ovocné salaty pěkně vycblazené mňaminy mňam....
ach ty velikonoce
Zucor
| 20. 3. 2008 18:21
Ahoj berušky, tak tedy nevím jak ty velikonoční svátky letos přežiju. Doma už je plno jídla teď a to je teprve čtvrtek. Doma je halda sladkých dobrot pro koledníky a nespočet slaných brambůrek,křupek atd...a dneska aby toho nebylo málo mamča jen tak prý přivezla chlebíčky a curkoví,aby měli k odpolední kávičce. Při představě,že zítra doveze domů další haldu jídla na víkend a bude dělat medovník,tvarohový dort a péct mazanec a beránka tak se o mě pokoušejí mdloby kdo to má sakryš vydržet .....ale až pojede zítra na nákup, pojedu s ní a nakoupím si pro sebe zdravé dobrůtky,abych měla v případě nutnosti kam máknout a neměla takové výčitky svědomí...jakpak jste na tom vy ostatní? nebo jsem snad jediná kdo má tyhle nezřízený chutě když to vše vidí??
...
Strepi
| 20. 3. 2008 15:24
Ahojky holky,jak tak koukám tak všechny doma pěkně velikonocujeme a blázníme a já nevím co ještě
Je to fakt děs to vydržet a nemlsat ty dobroty a bude hůř...já dnes ještě dokrémíkovávala poslední kuřátka a věřte nebo ,co se mi nestalo.... jedno se mi zlomilo a letělo krámíkem rovnou na klín a abych letící kousek zachytila,tak ten co jsem měla v ruce jsem honem šupla do pusy a bylo ... Příznávám bez mučení že mi to tůůůze chutnalo a pokud do pár chvilek neskonám hříchem jedlíků...tak budu žít až do konce svého života...
Ale jsem spokojená že rodince bude určitě chutnat a prcek bude valit očíčka na nazdobená zvířátka...jéééééé
Ale aby některá berunka neřekla - sama se cpe a na nás si ani nevzpomene...tak to zase nééé...Něco pro vás berunky mám... http://zena.atlas.cz/…inne-zatoci.aspx
No králíček to zrovna není,ale syrovátka se také hodí....
Tak se pěkně opatrujte a já si příště dám větší pozor nebo si pusu rovnou zalepím....
pomoc
Vyky
| 20. 3. 2008 11:43
ztratily se všechny dělitelky, kde se dívenky touláte, já vím že chystáte mlsky, vaříte, pečete, a možná některá ulizuje, jako včera já, dcera pekla tvarohovou bábovku, ta voněla a vnuk se cpal a já broučánek smutně koukal, to je spravedlvost, řeknu vám důvěrně, být moje tak ji zblajznu, dieta nedieta. Ale jsem ostře sledovaná, tak mám po žouželkách. ještě jednou ván přeji klidné svátky a ať vydržíme a neuždibujeme. Tak děvčata chce to pevnou vůli, já ji nemám, ach, jo. Držte se a ahojky
recepty
milly
| 19. 3. 2008 23:27
Ahojky, tak jooo nooo juknu...
ale brzy už mi konečně přijdou od LK kuchařky..tak se budu moc začít inspirovat... akorát nevím jak zvládnu ty velikonoce když nevím jak a co vařit abych si taky pochutnala
Přeji prima Velikonoce všem
velikonoce
Vyky
| 19. 3. 2008 13:03
i já se přidávám k přání spokojených a klidných svátků bez vyplazeného jazyka, zajíček na nás šibalsky mrká a myslí si to určitě také. Milly, recepty jsou psané v předu, je jich tam hodně, to by bylo opisování. Je tam i závin, který se jí, až jsou špíčky na ústupu. mrkni dopředu. Parmanko, blahopřeji k tetkovství, já si myslím, až přijedou, že si mrňouska užiješ. Jinak pozor v bazénu, varuji jako Strepi, ať nejste vylouhované a berte se sebou záchranný kruh, člověk nikdy neví.
...
Strepi
| 19. 3. 2008 10:33
POHODOVÝ DEN VÁM VŠEM
A KRÁSNÝ ZAČÁTEK VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ
PROSBA
milly
| 19. 3. 2008 00:18
AHOJ ŽENY
mám na Vás prosbičku...
než sežeru kuchařky LK, prosííím napiště mi nějaké receptíky...založila jsem diskuzi ve VARENI na recepty dle LK...prosíím, pořád jím to samé a už mě to neba..nejlépe nějakou sladkost co můžu upéct nebo nějakou mjamku .. dííkkkkyyyyyy předemmmmmm
ach jo
Vyky
| 18. 3. 2008 19:11
ahoj děvčátka, a můžeme si zazpívat :zima je tu, já jsem dneska pěkně uklouzla, ze města jsem šla v té největší chumelenici, Ani náš kocour nechce jít ven a opruzuje doma, chce si hrát. Strepi, směna ti uteče jako voda, a já z venku slyším velký vítr, určitě se smějí jen ti sněhuláčci, ostatní skřípou zuby, tak škaredé počasí. tak bobínci opatrujte se, a hlavně buďte nad věcí, bude líp. pá, pá
...
Strepi
| 18. 3. 2008 17:55
Tak koukám že jste asi všechny někde v teplíčku u kamen... U nás - 2 a je opět pěkně nasněžíno ach joooo....... To by mě z toho vážně kleplo .....
Mějte se tu berunky báječně a já letim za chvilku na noční.Tak příjemnou zábavu a mladší ročníky.... bacha na vodu v bazénu ...
Ahojky holky
...
Strepi
| 18. 3. 2008 14:26
Ahojky holky moje.... tak jak je u vás??? U nás bylo ráno teda strašně... - 5 a chumelilo jako blázen... jo být to tak v prosinci,tak si jásáme Venku zlatě lákají zlaté deště a fialky voní v trávě.No voní??? včera ještě ano...
Ráno cestou do města bylo takové náledí,že jsme jeli krokem...Docela mě to překvapilo a tak jsem opět vytáhla zimní botky... je to děs...už chci sluníčko....
Všem chorým dětičkám posílám pohlazení a vám berunky kapku něčeho na zahřátí a proti bacilům... Sice nevím co to v té kapce bude schované,když alkohol nemůžeme... no toť otázka...
Mějte se moc fajn a držte se přece nás ta slota neskolí
ahojky
parmenka
| 18. 3. 2008 13:25
holky jdu se pochválit, jsem teta. Včera se švagrové narodila holčička Adélka, tak jsme včera zapíjeli (já ne). Akorát že bydlí až v Irsku, tak ji uvidíme až v květnu, už se strašně těším!!!!!
Ajino at se malý brzo uzdraví, je to hrozné když jsou prcci nemocní. Můj malý má 21měsíců a lezou mu špičáky , tak to je taky hrůza, v noci toho moc nenaspíme . At se brzo uzdraví.
U nás dnes celý den po chvilkách sněží, strašná chumelenice.
Dnes mám po 9dnech kytky, to je ale příjemná změna . Udělala jsem si špagety s omáčkou mnam.
cena
milly
| 18. 3. 2008 11:10
Opravdu je to v hloube, pak se teda na chvilku přeplave do mělčiny a chvilku tam poskakuješ, ale to je jen chvilku z té hodiny..
U nás to stojí 80kč za hodinu. ..ale stojí to za to..
cena
cumperlik
| 18. 3. 2008 08:02
Jo, a holky, kolik u vas stoji hodka??U nas je to prave docela dost drahy....
ahoj
cumperlik
| 18. 3. 2008 07:59
Holky, diky moc za odpovedi..ja uz se tam teda tesim.....jinak vcera jsem byla na normalnim aerobiku.. pohyb je to fajn, ale vadi mi, jak jsem u toho desne spocena...tak tohle snad bude lepsi....ale s tou hloubkou jste me dostaly..takze nestojim nohama na zemi??No, to bude asi neco....
cumperlik
milly
| 18. 3. 2008 00:21
Ahojky,
minulý týden jsem bala na první hodině a musím říct že oproti tomu kam jsem chodila kdysi dávno to bylo něco jiného
Když jsem byla dřív, tak se cvičilo v mělké vodě asi do pasu, ale ted!!!se cvičilo celou dobu v hloubce ..takže musíš šlapat vodu a pak používáš různé pomůcky takže musíš držet i rovnováhuJe to hustý..ale mě se to stááášně líbilo ..ikdyž jsem myslela že vyplivnu plíce, po tom ,co se utopím
Takže já už nevynechám ani jednu hodinu, bylo to takový záhul, že to musí fungovat ve spevnování každého malinkého kousku svalstva
moooc doporučuji
ach jo
Vyky
| 17. 3. 2008 23:01
Nehorší je, když máma nemůže malému broučkovi pomoct, Aji, malý se určitě brzy uzdraví, ráda bych tě potěšila, ale asi si vybírá daň počasí, je teplo a zase horko, mrňousci tyto výkyvy nesnášejí, já.. si to myslím. Meloun je zelenina. Tak se všichni brzy uzdravte a ať máte klidnou noc pá,pá
Ahoj
ajina
| 17. 3. 2008 21:32
všichni.Tak ani nám se bacili nevyhli.Muj dvouletý brouček dostal v noci vysoké horečky.Byli jsme u doktorky má druh anginy, na který nezabírají antibiotika.Má plnou pusinku aftu a oparu.A můžem jen srážet horečku brufenemnNež usnul tak měl 39,4.Tak mám teď jinou starost než mé nehubnutí.Mám hrúzu z noci.

Jaanko,moc ti děkuji za podporu a za adresu,hned jsem tam nakoukla a teď nevím kdo tam píše,že se hubnutí může na 2měsíce zastavit,ale pak to prý letí rychleji dolů.Tak na to si teda počkám.Zatím jsem na chybu nepřišla.Tak doufám,že se dočkám.

Holky,někde jsem četla,že meloun je zelenina,je to tak?
Já jsem ho dnes koupila dětem.Mám zvířata a dala jsem si taky,no výborný.Tak doufám,že zelenina je. Tak se mějte hezky,nemocné se brzyčko uzdravte.
milly
Zucor
| 17. 3. 2008 21:02
Neboj brzo to vše natrénuješ jinak k vodnímu aerobiku , na něj jsem chodila respektive byla jsem na 5 hodinách, při první hodině jsem umírala a napolykala asi tak 15 litrů vody z bazénu ale jde o zvyk a je to moc příjemné a náročné to je, ale zase díky vodě se nezatěžují klouby takže je to moc zdravé.
ahojík,
jaanka
| 17. 3. 2008 20:28
dnes vás jdu jen pozdravit .Nějak asi na mně působí počasí.V sobotu sluníčkově,v neděli deštivo a dnes všechno do kupy s pořádným ledovým větrem.Brrr.Moje tělo mě neposlouchá,je celý bolavý a tak jsem mu teď naordinovala postýlku

dobrou a ahoj zítra
milly
cumperlik
| 17. 3. 2008 20:08
ahoj holky...mill, ted tu ctu, ze jsi zacala chodit na aqua..., ja o nem taky uvazuju, uz docela dlouho...a tento tyden si prave koupi permici..muzes mi o tom neco napsat?Je to horsi nez normalni aerobik??uz se tam docela tesim...
zucor
milly
| 17. 3. 2008 18:15
Ale stejně jsi dobrá.. ..kéž bych se dostala aspon na tu půl hodinu...ono defakto těch 10min je na prd, když se spaluje až po 20minutáchNo, ale vytrvalost..a snad to zvládnu..
Ted jsem začala chodit na vodní aerobik, a to je pěkná makačka, tak třeba se mi zlepší fyzička a budu stejně dobrá jako ty
kdo
Vyky
| 17. 3. 2008 12:37
obědvá, tomu přeji dobrou chuť a kdo se na baštu chystá také Já zuřivě žvýkám žvejku, abych na jídlo zapomněla tak ahojky
Ahojky
Vyky
| 17. 3. 2008 12:33
Tak vás bobášci zdravím, to byla cesta, lilo jako z konve, vítr si pohrával s deštníkem a já jsem prskala, jako křeček, protože jsem ho nemohla udržet. Ale vše jsem nakoupila, a necvrkla jsem si, vydržela jsem až domů, to jsem šikulka, Mám v sobě půl litru mlíka, maté a vodu, do večera budu jako pumlíč. A to jsem si zapomněla koupit tvaroh, hlavně že jsem ho měla napsaný v blbeníčku, ta hlava....Také mám za sebou 3 km, tak to mě stačí ke štěstí, Tak se opatrujte, večer nakouknu pá, pá
milly
Zucor
| 17. 3. 2008 10:16
Za prvé přeji všem hezké ránko nebo spíš dopoledne a ať ten týden pracovní pěkně všichni zvládnem s úsměvem. Milly na orbitreku jezdím od ledna a ze začátku jsem toho měla také plné kecky po 10 minutách, ale postupně jsem přidávala až jsem se dostala nejvíce na 60 minut. Ale těch jedu jen málo kdy jelikož mi vyhovuje těch 45 a pak si zacvičím něco na posílení bříška nebo jogu. Zjistila jsem totiž,že po těch 60 minutách na orbitreku mi nehezky začaly zesilovat lítka takže každý si musí sám určit co je pro něj nejlepší...papa cácorky
ach ta miss
milly
| 16. 3. 2008 23:18
Tak to jsi dobrá, ja dostala Orbitrek k vanocum a teprv na nem zvladam 10min!!!Ty jedes 45min???ty dobrááá
je to těžké
Vyky
| 16. 3. 2008 22:50
Bobíci, , s těmi kily nejste samy, bojujeme i my a tak když se budeme povzbuzovat, uvidíte, půjdou potvůrky dolů. jen nesmutnit. říkejme si, budem štíhlé, my to dokážeme, když to dokázaly jiné, přece nejsme slabošky. Strepi, připadám si jako ten meďánek,jen tu plínku bych potřebovala až zítra, mám nákupy ve městě, a zítra piju mlíko a dva litránky vody, to se měchýřek poměje, jen abych to stihla a necvrkla si do textilu.Ale na městě jsou tři 00, tak to snad vydržím. Tak pusinky, dobrou noc a pá,pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 19:29
14701
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
20. 7. 2025 14:28