Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ajinko,
jaanka
| 16. 3. 2008 21:24
je mi moc líto,když vidím,jak tě to trápí .Podívej se na internetovou diskuzi www.Omlazení.cz >>hubnutí,diety>>dělená strava podle L.K. .Tam má na první stránce svůj příspěvek Magdinka.Je tam docela podrobně rozepsáno ,co se smí a co ne a jsou tam 3 druhy grafu,podle toho,jak chceš rychle hubnout.Třeba tam najdeš něco důležitého,zjistíš jestli děláš někde chybu nebo ne.JÁ sama jsem tip na graf dostala od kamarádky dnes odpoledne při kafíčku.Je to taky taková věčná bojovnice s kily.Věděla jsem,že 3grafy existují,ale nikde jsem je nemohla nejít.Tady,ale asi stejně všechny drží ten nejpřísnější.Ty to hlavně nevzdávej,protože dieta a hubnutí to je běh na dloooouhou trať.Ono to tělíčko jednou pozná,že to myslíš vážně a pak to půjde samo.Vydrž a hlavně se už netrap

Strepi, vyžeň bacily ,pak je lepší nálada na všechno

Vyky máte se Sterpi tak lehkou ruku na psaní,moc ráda vás čtu.Ale nejen vás.Každý příspěvek je fajn.Je to takové milé vytržení z každodenního kolotoče.

Mějte se,dobrou noc
...
Strepi
| 16. 3. 2008 20:56
a sladké sny berunky.....
Zítra snad někdy večer ahojky......
Budu na Vás myslet....
Strepi.....
ahojky
ajina
| 16. 3. 2008 19:53
holčinky,já si nemyslím,že bych nehubla díky cvičení,já začla cvičit teprve tenhle týden,když jsem viděla že nehubnu,tak jsem tomu chtěla pomoc,ale jak vidím nepomohla.A obvody si měřím pravidelně,stejně jako vážení.Mám dole 2cm a 2kg od začátku unora,což mi příjde málo oproti vám.Za poslední 3 týdny pul kila.Střepi jsem štíhla do pasu a od pasu dolu no hrůza.Mám silný nohy a mám vyzkoušeno že při 60 kg to není tak hrozné,ale ja ty 3kg snad neshodím.Nedávno jsem si někde spočítala že na mou výšku 168 je 60 kg ideální.jak se nehlídám,tak váha letí na horu.Vim jak nebudu nic držet,tak budu zpátky u 80 kg a to už nikdy nechci.Dokázala jsem sice shodit 17 kilo za rok a za další rok 7 nabrala,které teď hubnu.Ach jo čeká mě život věčných diet
jo jo
Strepi
| 16. 3. 2008 18:21
to mám Vyky z toho jak jsem asi nedávno zůstala stát s otevřenou pusou nak kostýmkem do kterého se vživotě nevejdu ..Ach já nebohá... a pak to takhle dopadá... Připadám si jako vypáraný vlk myslivcem z Karkulky fuj fuj fuj už nebudu nakukovat kam se nevejdu .
U nás také celý den lehce poprchává,tak nic moc
Áji s tou přeměnou tuku na svalovou hnotu je pravda... je to přesně tak jak Jaanka píše.Tak ulož váhu a vytáhni krejčovský metr...
Jaanka je berunka pracovitá,já se činila včera a na dnešek jsem si ještě nechala pečené linocké na Velikonoce a když se na tyy rozmilé příšerky podívám,tak je mi úzko u žaludku a když si vzpomenu že je ještě budu plnit krémem,tak je mi úzko 2x... Tak to nechám na zítřejší večer až se vrátím z práce..Pokud tedy bude ještě co plnit...prcek baští jedno zvířátko za druhým...
tak se tu berunky zatím opatrujte a já snad ještě nakouknu,pokud tu nezasedne dcera...
ach jo
Vyky
| 16. 3. 2008 17:40
Tak vás dívenky zdravím, Strepi, musíš zavírat pusu když bacil letí okolo tebe, přeji ti brzské uzdravení, i když nevím jaký počasí je u vás, u nás ščáká. Parmenko, pozor ať si neublížíš na těch bruslích, dcera na ně byla nahnaná a líčila mě, jak nemohla zastavit, až se omotala okolo zábradlí, měla modřiny na sobě. Nedělej si výčitky z hermelínu, hlavně že byl dobrý. Didi, jsem výškou stejný malý trpaslíček, ale vím, že se nemá závidět, já chci být hubená jako ty, ááááách jak bych se hrdě nosila. Zucor, bolístko přejde, chce to čas, říkej si, že ty missky jsou až nezdravě hubený, a bude ti líp, Obrázky jsou kráááásný, dík za ně pá
Moje skóre
llucinka
| 16. 3. 2008 17:36
Ahojte kočenky No, tak já co jsem zhubla ty dvě kila a jinak nic... Od zítřka začnu i cvičit. Potebuju posílit bříško, tak začnu asi s padesátkou sedů lehů (jsem po císaři, tak to ze začátku nechci moc přehánět), no a uvidíme. Teď piju kafíčko a nic k tomu, manžel tu má Toffifee a já bych na to měla takovou chuť, ale radši jsem na to hodila noviny

uvidíme, jak to bude dál. Minule jsem začala hubnout až skoro po dvou měsících, ale to pak bylo šupem během tří týdnů 9 kilo. To bych potřebovala jako sůl...

No nic, dneska mám na večeři tvaroh s tou syrovátkou, koupila jsem si vanilkovou. Tak uvidíme. Měla jsem to i s tou vodou, ale není to moc dobré.

Utíkám, budí se mi dítě... papa
Ahojky holky,
jaanka
| 16. 3. 2008 17:32
víkend nám utekl jako voda .Chtěla jsem ho trošku prolenošit,ale pak mně svědomí a sluníčko nedalo a vrhla jsem se na okna a jiné přidruženosti.Teď jsem si pročetla od pátku všechny stránky a moc mne potěšilo,jak se nám ten babinec krásně rozrůstá.Zdravím vás,nové parťačky .

Áji,jestli může přidat svůj názor.Nemyslím si,že by jsi někde dělala chybu.Jen to bude asi tím,že hodně cvičíš a posiluješ a ten tuk se ti mění na svaly.A.svaly jsou těžší než sádlo.Takže asi v tom bude ten zakopanej pes.Zkus se změřit.Třeba to pro tebe budou radostnější čísílka než ta ,která vidíš na váze

V pátek jsem zjistila,že jsem opravdu s velkou chutí kombinovala zvířátka s ovocem Vůbec mě nic netrklo,až večer.Kde jsem měla celý den mozek to nevím,ale chybama se člověk učí .Jinak mám dole slabé 1.5kg za ten první týden,uvidíme dál.
Taky mě přestalo honit na sladké,ale úplně ulítávám na křenu a pálivém koření.Za chvíli budu sršet oheň.Zatím se loučím,slíbila jsem,že uvolním židli u PC.Tak zatím pá,snad ještě večer nebo zítra
ahoj
parmenka
| 16. 3. 2008 12:55
Zdravím a vítám všechny nové dělitelky !
Ajino já si myslím, že je možná pro tebe 3týdny ještě málo. Já jsem sice v prvních třech týdnech jedno kilo zhubla, ale pak víc jak měsíc ani gram . Pak na mě padla nemoc a něco dole šlo. Ted jsem se pro jistotu, už strašně dlouho nevážila (chystám se na to zítra), ale na oblečení cítím, že jsem něco málo zhubla, ale moc to není.
Strepi brzo se uzdrav .
Včera jsem byla na oslavě, byla to hrůza nejvíc mě lákalo vzít se nějaké ovoce a zákusek - ale vydržela jsem. Ale zas jsem si dala pár kouskou 60% hermelínu, stydím se , ale byl tak strašně dobrý.
Zitra budu umývat okna tak to snad trochu vyrovnám. Na cvičení jsem strašně líná, ale chci si koupit kolečkové brusle, tak snad se nezabiju vůbec na nich neumím .
Hezký zbytek neděle.
...
Strepi
| 16. 3. 2008 11:20
Přeji Vám všem berunky krásnou neděli......

Já ji mám velmi dietní...padla na mě nějaká střevní chřipka....
Ája
Strepi
| 16. 3. 2008 11:13
No tak to holka nevím.Je to takhle dobře.Jedině vyzkoušej vynechat tu syrovátku.Obsahuje to co by se u zvířátek baštit nemělo.Ale je to tak nepatrné množství,že by to ani vadit nemělo.Já ani Vyky s tím potíže nemáme.Ostaní holky na to mají názor,tak to zkus,třeba to je zrovna ta brzda co tě trápí.Také je áji možné že ani hubnout nepotřebuješ.Prý tělo pozná při dělence kolik je ještě potřeba dát dolů a pak už se váha ani nehne.Třeba jsi štíhlá,ale tvoje pocity jsou jiné
Nad tvou kámoškou žasnu to co drží za dietu není dieta dělená,ale spíše všežravá...
Šťastná to žena když takhle baští a váha ji jde dolů.Ale proč ne...pokud stáhla své původní porce na polovinu,je možné i to...
ach ta miss :))
Zucor
| 15. 3. 2008 22:16
Ahoj berunky, od pondělka jsem se neozvala tak podávám hlášení. Na moji dušičce a srdíčku jsou stále šrámy,ale ty tam budou ještě dlouho, však co je hlavní, že stále dělím a nepustila jsem to vše k ledu. Sice jsem teď jedla hodně málo a nepravidelně jelikož nebyla ani chuť,ale dneska už zase vzorně baštím a cvičím. Nejdřív jsem dala ráno 45 minut na orbitreku a večer na sklidnění jogu ..teď po očku sleduju ty slečny jedny hubený, jsou jak párátka, fouknout silněji vítr odnese je to k sousedům do NDR přeji hezký zbytek večera..
vyky
Didi
| 15. 3. 2008 19:51
hanba?mám 158výšku a potřebuji tak 55kg,bůh ví jak vůbec nehubnu.Jsem ráda že se obrázky líbí,mě také tak sem občas nějaký dám.Nepřeháněj s tou stařenkou,je ti tolik na kolik se cítíš.Tak na kolik?pá.
Ahojky
Vyky
| 15. 3. 2008 18:43
Teda Didi, že ti neni hanba s tolika kily,
to jsou kila mého mládí, měla jsem 60, co bych za to dala mít je znovu. Didi a Strepi a Pravi, vaše obrázky mě vždycky pohladí, to víte, jsem již staruška, a jdu do dětských let, tak se vždycky vymlouvám rodince, když něco zvořu. Strepi, jak jsem se srdečně zasmála s tím smažením, takový řízek, mňam, ale z tofu jdou báječný věci, do rostlinných sekaných, do kytičkových omáček, dát do marinády, do těstovin, já jsem si ho dávala nebo drobila do těchto mlsek. Fakt je, že nejlepší je uzený. Dneska je zázrak, nemám hlad, ale zmlsala jsem se, dcera mě dala kafe dvě v jednom a mě zachutnalo, ani jsem se raději nedívala na složení, já mlsná hubička.
střepi
ajina
| 15. 3. 2008 18:31
Ahoj střepi a všechny ostatní.Dobře když ti to nebude vadit,zkusím napsat co jim.Takže včerá ke snídani 1 párek a kousek cihli+káva.svačina bílá aktivie s 1kav.lžíčkou čok.syrovátky.oběd zapečená brokolice(2vejce.šunkový salám,cihla,brokolice a trochu mléka)+ ledový salát na kefíru,svačina zase kousek zapeč.brokolice,samotné a k večeři 2 dietní párky 1 rajče a pul okurky dlouhý oloupaný.Tekutiny pul litru zeleného čaje a2,5 litru čistá voda a mattonka.Dnes jim to samé akorát k večeři budu mít přírodní vepřový plátek a zelný salát a navíc jsem měla krůtí šunku 1 cm plátek.Jo a vlastně včera i dnes polévku-vývar z králika+zelenina +masox+ vejce.To je vše,takhle toho je hodně,ale já mám jinak hlad.Ach jo. Dnes mě dorazila kamarádka která zhubla 12 kilo.A prý taky dělenkou.Tak jsem se ptala co jedla a byla jsem v šoku.Ona nějaký složení vůbec neřeší ke snídani u zvířat si dává půl chleba,k obědu přílohu s jakoukoli omáčkou a ovoce a zeleninu při kytkách dohromady.a pohyb žádný.Já každý den 10 km na rotopedu a ještě posiluju 200 krát na břicho a 200 krát na stehna.A za 3 týdny mám dole sotva kilo.Hrůza.Atak se snažim.Asi moc jim viď? Ale hubnout hladovkou se mi nechce,to bych pak měla hned vše zpátky.
Ahojky Viktorky
Didi
| 15. 3. 2008 17:17
posílám všem zase malý obrázek,hlavně pro vyky a také zříchozí nové příchozí,ať se vám daří hubnout,tady s holkama to jde jedna báseň já momentálně stojím na váze mám 58kg a nechce se to posunout směrem dolů,tak nevím.Zatím pa.
milly
Strepi
| 15. 3. 2008 15:34
Tofu patří do kytek,ale nikdy jsem z něj nic nevařila.Kupovala jsem si párkrát tofu uzené a to mi docela chutnalo.To přírodní mě nějak neoslovilo vůbec.
Slovo -SMAŽENÍ - si klidně vyškrtni ze slovníku to ho tedy sakra dlouho nebudeš potřebovat
Já tuky nepoužívám skoro vůbec.V potravinách je ho dost a když si to vyzkoušíš a máš alespoň trošku dobré nádobí,tak se bez něho obejdeš.Pokud by jsi ho chtěla třeba pod naso,tak si tam dej jen pár kapek a pak už používej jen vodu.Dej vždy jen pár kapek a efekt je celkem stejný jako když tam naleješ olej.Ale musí být pánev dobře rozpálená.Dělám to tak už léta,mám to vyzkoušené.
olivový olej se prý může používat v obouch skupinách....
dělenka
milly
| 15. 3. 2008 14:33
Ahoj holky,
koupila jsem si tofu..ale nikdy jsem to nejedla.. poradíte mi receptík nějaký? a do jaké skupiny to patří?...a taky nevím jak s tukem na smažením?používám olivový olej..smí se to s masíčkem???díky předem za radu!!!
Tezz
Strepi
| 15. 3. 2008 12:22
ano,je to ten graf z první knihy....
Přikládám...
graf???
Tezz
| 15. 3. 2008 12:11
Ahoj,

a prisny graf je mysleny ten graf z prvni knihy nebo nejaky jiny?

Díííky
Vyky
Strepi
| 15. 3. 2008 11:01
no to je báječné Vyky,tak mi s Didi tě bude zásobovat legráckama a ty budeš hubnout a ještě ti nějaká kačka zbyde když ji nepromlsáš... No to je nápad... To bude Didi koukat jakou moc má její kouzelná řeka...
Včera jsem tě tu vůbec nikde neviděla,už jsem si myslela že jsi se nám někde ztratila
Tak se mi hned ulevilo když jsi tu...
vítám
Vyky
| 15. 3. 2008 10:57
všechny milé spolubojovnice za hubnutí, jen houšť, více hlav , více nápadů, tak vítejte. Didi a Strepi, když se budu dívat na vaše obrázky, nebudu muset jíst, Didi, ta voda je tak uklidňující, škoda, že není slyšet jak bublá. Ano, vypila jsem si mlíčko a přišla na mě žravá, tak žužlám salám. Jaanko, tobě i všem přeji klidný slunečný víkend bez mráčků na obloze i ve vašich duších. To jsem básník, že? Ale ten klid všechny potřebujeme. Já se vždycky na vás moc těším, je to opravdu závislost, ale zdravá, tak pá
...
Strepi
| 15. 3. 2008 10:54
Ahojky berunky.... tak tu máme nádherné ráno Tedy alespoň já ano Sluníčko se snaží a je to moc fajn...

Ano ano,docela jsem ráda že jsem se kileček zbavila,jedu podle toho přísného grafu,je to určitě nejlepší.Ale žádné tabulky a odborné knihy tady holky nemáme...
Ale zato máme hlavinky plné rad a nápadů
Každá máme doma nějakou tu knihu,ale nejlepší co je,jsou fakt asi rady tady.Alespoň já z toho měla a mám takový pocit.Knihy mi nedaly to co holky tady...Tady se hubne s pomocí holek vážně báječně a navíc to nedá se sem několikrát za den nepodívat..Takže je tu neustálý kontakt s dělenkou...
Strepi...
Tezz
| 15. 3. 2008 00:14
To mi se zase nestydime, jinak bychom tu nebyly:)
Tobe to hubnuti jde moc dobre,vid? jakto? :)
Jak delis? nemate tu nejako utabulku, nekde?
Ahojky
Strepi
| 14. 3. 2008 23:47
vůbec se nestydťe a zůstaňte u nás... je tu moc fajn a holky budou ráno nadšená za takový přírustek do dělenky....
Jsme tu jedna pro druhou všechny se tu potřebujeme vzájemně...
hudneme:)
Tezz
| 14. 3. 2008 23:30
Zdravím:)
Tak já jsme ta kamrádka od Milli:) Doufám, že tu pro nás ještě mate misto???
Bude fajn, nebyt na to samy a vaše diskuze se mi moc líbí!!!
Takže mám za sebou taktéž necelé dva týdny, ubytek pramalý, važím se jednou za tři dny...a poslední mereni dopadlo 89,1, katastrofa,no
Vedete si tu nejakou tabulku s mirama, cilem a aktualnim stavem vsech hubnoucich?
A jeste...delite presne podle Kořínkove? My to zatim delame podle te jeji uplne prvni knizky, ale pry uz ma nejake poznatky, tak nas kdyztak informujte Díííky.
splk
milly
| 14. 3. 2008 23:12
Ahojky !Já jsem právě v té fázi kdy to držím 2 týdny a nemám už inspiraci a nevím co jíst a nemám tu kuchařku od ní..tak jsem strašně moc ráda že kámoška tyto stránky našla a poslala mi odkaz..dostala jsem další chut do toho, díky Vám co tu píšete, tak moc děkuji za inspiraci a info...!!!
díky, díky díky
dadamac
| 14. 3. 2008 21:03
Jo a holky, všem moc děkuju za přivítání a pochvaly , já vás taky všechny moc chválím, protože to berete fakt vážně a bez toho to prostě nejde
jaanka
dadamac
| 14. 3. 2008 21:02
Tak já ten domácí pocit už mám taky, to ale z toho týdenního dočítání příspěvků

Jinak dnešní jídelníček :
7,30 4 kolečka herkulesu
8,30 mrkev
9,30 rajský
10,30 kousek sýru
11,30 rozinky
14 zapečená brokolice se sýrem a vejci ( 1 brokolice,
cca 20 dkg sýru, 5 vajec )
až doteď po kouskách ujídám tu brokolici a mezitím trošku Moravanky a trošku řepy , ještě tam mám jeden kousek (a dva mi zbaštili moji nenažránci ) a poslední jídlo mám kolem půlnoci, protože chodím spát až kolem druhé ráno, tak vím, že když si nedám to co můžu, tak to pak nevydržím a vyplením lednicu aji špajz - no ale teď už budu jen zeleninku a za hoďku dojím ten poslední kousek brokolice.
Dadamac
jaanka
| 14. 3. 2008 20:22
zdravím a vítám tě mezi námi .Před pár dny jsem byla na stejné pozici jako ty a už se tu cítím mezi "holkama"jako doma..Jinak klobouk dolů,jedenáct kilo za 14 dní.Se mnou by to asi švihlo.Na nervy bych potřebovala pořádný kýbl,levá by nevěděla co dělá pravá,vnitřní třes a v rodině zemětřesení. .Sama pro sebe jsem si dala závazek,že do 3 měsíců dám 10kilo.Kdyz to bude víc,budu ráda,lámat přes koleno to nebudu .Když to půjde pomalu,tak půjde.Ale jak je vidět ,téměř každá hubne v pohodě a celkem rychle,tak se nechám překvapit.

strepi ,vyky a všichni,přeji vám víkend podle vašich představ a budu se těšit na neděli večer.
Ajina
Strepi
| 14. 3. 2008 18:10
Nevím Áji v čem je u tebe problém že ti to nejde... Víš co??? zkus sem vždy večer napsat vše co jsi za den snědla a uvidíme jestli se někde něco neplete...Jinak ne vím.Mrkneme společně na to a uvidíme...Jo????

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 19:29
14701
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
20. 7. 2025 14:28