Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

...
Strepi
| 14. 3. 2008 18:05
Ahojík mlsalky moje... jsem tady.. vyspinkaná,pláná elánu...
Vítám novou dušičku mezi dělitelky a přidávám poklonu nad takovým výkonem...fakt joooo Jsi dobrá...
Já mám dnes vyjímečně kytky... Prcek si na dnešek objednal špagety,tak jsem na ně dostala takou chuť - přímo velikánskou,že jsem dnes raději na kytkách.Zítra už to budou zvířátka a mlíčko a podmáslí a už se těšim teď,protože mi to chybí....
Jééé... teď jsem si uvědomila že jsem nedočetla příspěvky... tak jdu na ně...
dělenka
parmenka
| 14. 3. 2008 17:05
Ahoj kočky , tak já už mám pátý den zvířátka, aby se ta váha trochu rychlej hnula, léto se strašně rychle blíží. O víkendu mám zas chodit po oslavách, tak snad to nebude nápor na nervy s dobroutkama.
Stal se mi dobrý trapas, včera jsem si čistila uši, klasickýma kosmetickýma tyčinkama a z jedné ,mi zůstala vata v uchu. Tak jsem dnes musela na ušní, jít to vytáhnout, byl tam takový mladý doktor, tak jsem se cítila jak blbec . Kvůli vadnému výrobku.
ajina
dadamac
| 14. 3. 2008 15:27
Jj těch 11 kilo šlo teď za 14 dní dělenkou, ale je fakt, že jsem první den začínala půstem, a pak jsem týden dělila a ještě počítala kalorie až po týdnu jsem si najela na dělenku.
Určitě je dobrý pro všechny, když se jí hodně často, já třeba jím tak cca po 1-2 hodinách, ale vždy jen tolik, dokud mám hlad. Jídlo si většinou připravuju na celý den (nebo i dva, podle toho co dělám), málokdy si nandavám na talířek, většinou když dostanu chuť nebo hlad, tak jdu do kuchyně do lednice, trošku zobnu a jdu zpátky a takhle chodím docela často - no a když si přece jen nandám, tak mám takový mističky o obsahu 250 ml tak jím z nich, jsou plný a je toho troška Pak je ještě důležitej pitnej režim, vím, že všichni říkají, že perlivý vody ne, ale mě ty neperlivý prostě nejedou, takže piju perlivý a to minimálně 3 litry denně - vždycky když dostanu hlad, tak do sebe kopnu nejdřív dvojku vody a pak teprve jídlo. Jinak držím taky podle nejpřísnějšího grafu, a když už mám jo hodně velkou chu't na něco sladkýho - tak buď jak už tu holky psaly - žvýkačky bez cukru, colu light, občas si dám zakysanku - úplně normální, nemusí být light a ani nevadí ta troška škrobu, je to zakysaný, takže se to zpracovává jinak, stejně tak rozinky, to je jediný, co si dovolím z dalších těch volnějších grafů, a vždycky v pohodě - no ale jesně nesmí se na posezení sežrat pytlík , mám ho tak na 4x. Jo a ještě je fakt dobrý si dát pozor na ty tuky, hlavně třeba při dušení cibule ( já jí miluju kila pod játra i pod maso) - na minimu oleje se hrozně blbě smaží, takže ho dám klidně víc, ale než tam dám maso, tak jí šoupnu na chvilku na cedník a nechám vykapat, pánvičku vytřu papírovýma utěrkama, vrátím cibuli a teprve přihodím maso No to jsem se rozepsala, tak doufám, že nevadí
obrázek
Didi
| 14. 3. 2008 15:08
jsem tu!
Didi
| 14. 3. 2008 15:05
Ahojky lidičky,dlouho jsem tady nebyla,ale poctivě četla,tak se musím přiznat že s poctivím dělením podle prvého grafu jsem začala od 1.3.předtím jsem jela podle volnějšího,ale nebylo to ono,tak jsem přešla na první.Začala jsem dost prohánět orbitrek,a posilovat břicho tak uvidím jestli bude nějaká změna.Zdravím všechny .Jsem také na zvířátkách jen teť o víkendu si asi dám kytky,ale to ještě nevím.Vyky stále na mléčné dietě?držím palečky,já bych to nevydržela takhle dlouho.jdu doma něco podělat,pak kouknu.Posílám Vám obrázek je skvělý.Držte se
DADAMAC
ajina
| 14. 3. 2008 13:48
Ahoj Dadamac,vítej mezi námi.Z tvého profilu jsem zjistila,že jsi váhy jako já.Dnes mám také zvířátka a také jsem si k obědu zapíkala brokolici se sýrem a vajíčkem jako ty.Tak se musím smát jaká shoda.Těch 11 kilo jsi shodila dělenkou za 14 dní?
Jinak zdravím všechny ostatní berušky.Když pročítám jak jste se dali na pohyb,tak jsem zase vytáhla rotoped a přihlásila se na spining.Už jsem tam byla 2 krát a je to parada,akorát na mé kila to neplatí.Už nevím co dělám špatně.Poctivě dělim,nepřejídám se,ale jim do syta.A moc mě to hubnutí nejde. Ach jo!!!Tolik se snažim podporu v rodině ani v okolí nemám.Když vidím jak od vás kilka utíkaj a mě se tak pevně držej,tak bych se na to nejradši vybodla.Prosím jestli některá má pro mě nějakou radu poraďte mi.Třeba kolik čeho za den sníte. Budu vděčná za vše.Zatím jsem to nevzdala díky vám,protože jak už jste někteří psali i já jsem už na vás závislá.Vždycky jsem počítač zapínala až večer a teď musím jukat i po oběde. Mějte se a prosim prosim pomooc!!!!!
zvířátka
dadamac
| 14. 3. 2008 10:49
Taky mám dneska zvířátka, teda vlastně já mám zvířátka pořád , kytičky mi vůbec nesedí, takže si je dávám fakt vyjímečně a vůbec nevím co při nich mám jíst, nemám ráda soju, takže pro mě je to kytičkový jídlo takový "jalový" a mám hroznej hlad a chutě. Takže si jedu ve zvířátkách, jsem spokojená a vůbec nemám hlad Dneska budu vařit brokolici zapečenou s vejci a sýrem, vždycky si to udělám do kulatýho hrnce a pak to rozkrájím jako koláč a pak už jen papkám a cpu se - teda jasně že se zeleninkou, buď čerstvou nebo mám ráda Kunovjanku a když mám chuť na sladký, tak ještě nakládanou řepu
dělenka
gracianna
| 14. 3. 2008 10:21
Zdravím Dadamac!to věřím,že ti to trvalo týden než jsi vše přečetla moc pěkné jméno Tomáš dala jsem ho také svému synovi,ale už bude mít 15let-hrozně moc to letí.já mám dnes zvířátka tak jsem si uvařila hrnec polévky z kuřete a mám to asi na celý den.tak se mějte a hubnutí zdar
Ahoj
dadamac
| 14. 3. 2008 09:17
Ahoj holky , všechny vás tu zdravím a všem držím palečky v boji s kilama. Dočítala jsem všechno od začátku, trvalo mi to skoro týden ale prokousala jsem to. S dělenkou už mám zkušenosti, po prvním klukovi jsem sundala za 6 měsíců 23 kilo a teď jsem na MD s 3-letým Tomáškem a nějak plíživě jsem se vyšplhala k 90 kilům, tak od 1.3 znovu dělím, mám dole 11,5 kila a směřuju si to na minimálně 65 kilo (měřím 169 cm). Tak boji zdar a jsem moc ráda, že jsem vás našla
Ahojky
pravaenergit
| 14. 3. 2008 07:54
Ahojda hubenourci, Tak sem se taky koukla na tu ROTANU na to kolecko. A bude to podle me to co mysli VYKY , Snad to pujd evidet dkyz ne tak je i na tehle strance .http://eshop.jipast.cz/…ic---in483-.html

DNeska name v JEDENACT myslete jdu si nechat odstranit znamenko z nosu .Jsem uz na dnesek objednana a bojim se vsech doktoru takze se trepu uz ted co me ceka a nemine:-/ . achhhhh joo papapa
Ahoj
Strepi
| 14. 3. 2008 04:00
Ahojky holky moje.... myslím na Vás kudy chodíma nejvíc když sedím nebo projdu kolem počítače... Ještě pár hodin a jak Jaanka píše,začne mi vytoužený pátek s volníčkem Slibuji si že se tři dny ani nehnu a budu spát a spát a sladce nic nedělat a já nevím co ještě... .Tohle je vždy 10 nejpitomnějších dní v měsíci,samá dvanácka bez volna ... Nestíhám pak vůbec nic Ono to s tím nicneděláním nebude tak horké,ale to neva Hlavně že budu doma....
Lluciku,syrovátku jsem si dávala do vody,ale ze všeho nejraději do bílých jogurtů a mléka,jak psala Vyky.Docela báječně se tím zaplácne svačina
Vyky jsi šikulka za ta 4 statečně shozená kila.Já mám moc ráda kefr,ale ještě raději mám zakysané podmáslí.Však už na mě doma čekají 3 krabice,tak se dneska bříško poměje Včera jsem si uděla radost a před noční jsme se ještě honem mrkli s mužem do města a nakoupila jsem si malé drobné macešky do truhlíků,tak už se těším až si je zasadím a pěkně dám za okno.Je to vždy balzám jak na oči,tak na duši Mějte se berunky moc hezky a já se zase přes den zaskočím na Vás podívat....Páááá
ano
Vyky
| 13. 3. 2008 22:05
přesně takové jsem měla také, ale syni pak potřebovali to kovové co bylo mezi těmi talíři a tak mě ho zlikvidovali. Teď mám menší, a zhubla bys jen z toho smíchu, kdybys mě viděla. a to mám u toho proslov, ještě musíš a tak dále. Na kole se fantasticky hubne a ještě v práci, já si myslím, že si zacvičíš dost. Po dlouhé době piji studený kefír, no snad mě neprožene. To bych naběhala také dost km. Tak pusinky půjdu si něco přečíst, mám resty a zítra kouknu
ahojda Strepi,
jaanka
| 13. 3. 2008 21:04
díky za graf.Taky jsem měla hrozný týden.Někdy se to prostě tak strašně schumelí,že máš pocit,že se proti tobě snad spiknul celý svět.Už jsem byla jako malé dítě a říkala jsem si,že se ještě 2x vyspím,ještě jednou vyspím a bude. tu konečně ten vytoužený pátek. Byla jsem zralá asi na kilo čokolády,ale všechno jsem to ustála a mám ze sebe radost. Já vím,samochvála smrdí ,ale když je to pro dobro věci.. .
Zdravím,Vyky.To kolečko,co na něm cvičíš,to je Rotana?Možná se teď jmenuje jinak.Mívala jsem kdysi takový "dvojitý talíř"co se na něm vrtělo.Je to ono?Moc pohybu nemám,jen jezdím každý den do práce asi 3 km na kole .A v práci?Tak středně fyzicky těžká práce. To asi k dietě nestačí.

Tak,děvčata,přeji dobrou noc a dál se držte!!!!
hrozinky
Vyky
| 13. 3. 2008 16:46
ty jsem si dávala do štrůdlu, jsou to kytičky, ale nic nepřehánět, a syrovátku, já do tvarohu, ale podle návodu do vody, nejlepší do šejkru, nebo rozšlehat metličkou, mám dojem, že Strepi si ji dává do mlíka, ale ona určitě napíše. Je to moc dobrý pití, a hlavně zdravý, moje maminka o syrovátce říkala když jsem byla malá,
Tak já mám dole 4 kg, žádná sláva, já se polepším. Tak dnes jsem létala ve větru , musela jsem se smát, smýkalo to se mnou, vypadala jsem jako silně ovínělá. A hlavně jsem kecala, prodavačce na slova co si přeji jsem zaperlila, děkuji, nashledanou, myslela jsem si, že se rozsype smíchy. to bylo tím, že jsem už přemýšlela co budu dělat dál. Tak pusinky pá, já večer zaběhnu
Syrovátka
llucinka
| 13. 3. 2008 13:37
Holky, tak jsem si dneska koupila tu syrovátku, prosím prosím, jak to konzumujete? Děkuju!!!
střepi
anettkach
| 13. 3. 2008 10:18
chci se zeptat jestli můžu,když se držím tohoto grafu,rozinky???
dělenka
gracianna
| 13. 3. 2008 09:58
Ahoj holky tak jsem opět zde.Jak vám jde hubnoutí,mně celkem dobře dnes mám rostlinky a zítra zvířátka-je pravda,že se u zvířátek lépe hubne,ale také se míň jí,aspoň je to můj pocit!dnes mám na snídani celozrnný rohlík se sojanézou(ráno mě nic lepšího nenapadlo)a rajče,oběd:bezv.těstoviny se zeleninou a kečupem,večeře topinky s česnekem a mezi jídly nějakou zeleninku.Jak se daří tobě VYKY kolik jsi už zhubla s tou mléčnou dietkou????je to super,že je nás tady tolik aspoň se můžeme podělit o rady a receptíky.už jsem na vás závislá,sotva zapnu počítač tak už jsem na těhle stránkách.mějte se pěkně a zatím pa musím pracovat
Pistácie
Brnenivkolenou
| 13. 3. 2008 09:26
jsou to oříšky takže neutrál, ale s mírou taky je mám moc ráda
Strepi
Vyky
| 12. 3. 2008 21:48
tak jsem vás babulky přivolala, Strepi, tvaroh mě chutnal, bylo ho málo, ale zazdila jsem to kafem. moc tě lituji, ať ti to uteče, já vím že budeš unavená, dej si pak den vegáč, však práce neuteče a člověk si musí odpočinout. Budu na tebe myslet. To víš mě to utíká rychle, jak je človíček starší. Děcka, u nás vichřice řádí, no hrůza. Tak jsem si stáhla pár receptů a vnuk si pochvaluje, dneska naříkal, že je to tak dobré, že se přejídá, ale stejně je vyžle. Tak se holčičky opatrujte a dobrou
SPLK
Strepi
| 12. 3. 2008 21:23
Ahoj ahoj ahoj.... už jsem zase na c hvilku tady.Mám teď hrtozný pracovní týden.Tak ještě zítra na 12. a končím a budu 3 dny doma Už aby to bylo....

Ahojík Jannko,Vitakáva a melta patří do kytek.Graf přikládám,tak se na něj jukni.Tento graf neutrální potraviny neobsahuje.Baští se jen to co je v grafu napsáno...

Ahoj Vyky dělitelko,jak se daří na tvarohové dietce??? Já mám dnes volnější a mlsací den a zítra zase tvrdě najedu na zvířátka.Zkoušela jsem jeden den polevit jak už tu některá z holek psala ...asi možná Dělenka... jednou za čas si udělat volnější den.Bylo to fajn,ale není to ono....
vyky
cumperlik
| 12. 3. 2008 21:07
Ahoj Vyky, nic nas urcie neodfouklo, jsme prece poradny baby, no ne?Zadny třasořitky...jak ti chutnal slany tvaroh? Ja jsem si vcera delala to maso s nakladanou zeleninou, recept podle Strepi a nemelo to chybu, zitra do toho jdu zas , jo, jak je to tedy s tim mod.skrobem??ten se u zvirat nesmi???Dobrou
Ahoj berušky,
jaanka
| 12. 3. 2008 20:55
začínám mít na vás pěknou závislost.. Každý večer se vracím i na starší stránky,pořád hledám,co ještě důležitého o dělence nevím.Je toho dost.Nedávno jsem zjistila,že existují tři grafy dělení.Já mám jenom jeden,asi základní,ale nevím jestli je pro radikální hubnutí dostatečný.Můžete mi některá graf poslat,prosím? Už máte některý věci pěkně vychytaný,třeba modifikovaný škrob.Vůbec jsem netušila,že v dělence škodí..A co Vitakáva(ječmen,řepa,čekanka,žito),ta je do kytiček nebo neutrál?
Jinak všem přeji dobrou noc a těším se na zítra
tak
Vyky
| 12. 3. 2008 19:29
pusinky, kde jste kdo? Snad vás neodfoukl ten hrozný fukeř, tady to strašně mlátí, a ten trouba kocour lítá po venku, no, má hustý kožuch na rozdíl ode mě holátka. Tak si dám tvaroh, ale trochu si ho posolím a budu spokojená. tak pěkný večer všem, já se na vás ještě kouknu,
Parmenka
Vyky
| 12. 3. 2008 12:44
tak to ti holka neporadím, já semínka nepožužlám, a vodu piji čistou, mám ji v ledničce a nalévám si s ní. Ale děvčata ti určitě napíší. Strepi, to víš že jsem se vrtěla, dala jsem si kolečko do kuchyně aby se rodinka neumlátila smíchy, vypadám srandovně, jak na něm vlaju. U nás chvíli prší, pak vykoukne sluníčko, počasí si z nás tropí legraci.chlapeček na dobrou noc je krásný, pá,pá
Hezký den přeju holky
Brnenivkolenou
| 12. 3. 2008 11:51
Zucor buď statečná, rozchody jsou těžké, držím palečky ať jsi v pohodě.

Někdo se ptal na fruktózu u zvířátek, v přísnějším grafu není povolená!!!

A teď něco z veselejšího soudku.Naše fenka měla ve čtvrtek štěňata, dvě holky a kluka, tak na ně furt chodím čučet a nemůžu se jich nebažit.Konečně se nám s klukama podařilo manžela ukecat a jedno si necháme

co se týče diety lítá mi furt kilo nahoru a dolů, tak asi nasadím na tři dny zvířata, ale moc se na to netěším, radši mám kytky

Taky se chystám na koupi domácí pekárny, ještě jsem se nerozhodla pro značku,ale už se těším až mi doma zavoní čerstvý chlebík
Ahoj
parmenka
| 11. 3. 2008 22:34
Zucor, no jo ti chlapi si nikdy neváží toho co mají,
je dobře že nemáte spolu děti, at to nějak dobře vyřešíš, a dělení kvůli chlapovi neopouštěj, dělíš, přece kvůli sobě !
Vyky si dobrá, žeš se tak točíš, to já jsem to moje kolečko jěště z pod postele nevytáhla , začala jsem dělat velikonoční úklid, tak mám pohybu dost .
Chtěla jsem se zeptat jak jsou na tom pistácie, můžem je?
A co taková citronka? Třeba do vody nebo do salátů, ta se může?
Přeji dobrou noc.
.........
Zucor
| 11. 3. 2008 22:19
Všem moc děkuji, jste zlatíčka...přeji krásnou dobrou noc a sladké snění k tomu ráno probuzení do klidného veselého dne
AHOJ
ajina
| 11. 3. 2008 20:48
Zucor,držím pěsti,abys to zvládla.Musí to být pro tebe hodně těžké.Mé nejlepší kamarádce se stalo před 2 roky to samé,ale s rozdílem,že ji podváděl manžel se kterým ma dítě.Dala mu ještě šanci,ale udělal to znova.Byla taky na dně,ale rozhodla se jako ty.Začla s dietou a cvičit.Rázem se z boubelky stala manekýna.A její ,dnes exmanžel,čuměl jako puk o jakou kočku přišel.A kámoška má nového moc hodného přítele se kterým čeká miminko a budou se brát.Věřím,že ty to taky dokážeš.Jsi mladá a ještě mu ukážeš.Drž se!!!
Jinak holky zlaté,dnes jsem byla ve zdavěnce a v lídlu,nakoupila jsem vše o čem tady píšete.Jsem plně vybavena a poctivě dělim.kilečkum se odemě moc nechce.Utíkaj jen po pul kilečkách týdně.No aspoň něco. Dnes mam kytky,uvařila jsem si kytičkovou rajskou s kolínkama.Bez masa to nebylo ono,tak jsem do toto přihodila sojové čevabčičí.A holky no lahoda.to jem se tak nadlábla.
...
Strepi
| 11. 3. 2008 20:38
Ahojky holky...přeji sladké spinkání a zítra večer zase zajdu na počteníčko... Páááááá
Vyky
Strepi
| 11. 3. 2008 20:30
Teda Vyky normálně se tu červenám... Já jsem ráda že jsem dožila večera a už jsem ráda že je klídek a pohodička
Když si představím že bych se měla jít ještě vrtět na kolečko,tak raději zavřu oči a rychle se zavrtám do pelíšku ... Ježiši tělocvik už dnes nééééé
Zítra se jdu proběhnout na celý den do práce,tak si to raději nechám na zítra a na Tebe budu raději jen myslet jak Ti to vrtění jde

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 7. 2025 12:30
14695
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
19. 7. 2025 10:28