Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Zukor,
jaanka
| 11. 3. 2008 20:25
jednu bitvu jsi už vyhrála.Zůstala jsi s námi,a to je moc dobře! .Ostatní určitě zvládneš,vše chce čas.Kila smutku a trápení jsou nejtěžší kila,která na sobě člověk nosí a která se nejhůř shazují.
Jinak jsem měla dnes moooc těžký den,tak už jen šup pod sprchu....Krásné pospinkáníčko..
Cumperlík
Strepi
| 11. 3. 2008 20:25
V kytičkách zeleninu a ovoce nejím nikdy dohromady.Prý to nedělá moc dobrotu a je lepší je nemíchat.tento luxus si dopřávají děvčata až po zhubnutí při volnějším grafu.Dopo ovoce,odpo zeleninu nebo obráceně.
Fruktózu ani glukopur zatím nepoužívám.nějak nemám do čeho...Ke zvířátkům se mi k ničemu nehodí a kytičky mám fakt tak málo že si pomlsám na ovoci a to se sladit nemusí...
fruktoza
cumperlik
| 11. 3. 2008 19:55
Holky, pouzivate pri zviratkach fruktozu??A kdyz mam kyticky tak muzu ovoce i zeleninu s pauzama????
tak
Vyky
| 11. 3. 2008 19:51
den zase utekl, já si dám svoji večeři dvě vajíčka, snědla bych víc, mám je ráda, půjdu se zavrtět na kolečku a pak do duchen. tak se pusinky mějte suprově a všem dělitelkám dobrou noc
Zucor
Strepi
| 11. 3. 2008 18:41
No vidíš jaká jsi šikulka... Bereme každou dobrou duši,tak tu buď s náma...
děkuji všem...
Zucor
| 11. 3. 2008 17:58
Děkuji všem co mi dneska tak pomohli, byť jen písmenkově,ale má to pro mne moc velikou hodnotu..takže nic nevzdávám a kluk jeden ušatá ať si trhne lopatkou,,já jdu bojovat s kilčama dál a ještě bude jednou koukat o jakou slečnu přišel
strepi
Vyky
| 11. 3. 2008 17:14
jenom tu úrodu takhle moc nezalévej, všeho moc škodí.Graci, nejlepší je když mě ta banda říká, že si vařím blavajze a když ochutnají, tak prohlásí, že to není tak špatné. Luci, té chudince muselo být zle, asi jako mě posledně, když jsem potřebovala na 00 , a splácala jsem všechno, zprvu mě byla fajn, a pak jsem si dala pomeranč a myslela že udeřila poslední hodinka, jak mě bylo zle, tělíčko už asi nechce nic tučného, zvyklo si na lehčí dávky. Musel, to být šok jak pro ni a tělo taky.
U nás si sprchlo, ale je hezky.
...
Strepi
| 11. 3. 2008 16:21
Máme tu tááák nádherně.....
Jdu se šťourat na zahrádku....
Llucinka
Strepi
| 11. 3. 2008 16:01
Milá Lucko,kdyby to tělo nepoznalo,tak by takhle nereagovalo.Nechce už být unavováno a zalíbila se mu lepší strava a péče a proto se ji udělalo tak špatně.A udělá se ji vždy když udělá velkou chybu,Teď nedávno jsem tady o tom psala...Mám stejné zážitky a vyříd ji,ať to své tělíčko víc poslouchá a ušetří se takových nepříjemných chvil...
Zucor...
Strepi
| 11. 3. 2008 15:57
Držím palečky,však víš...
Dotaz
llucinka
| 11. 3. 2008 14:35
Právě jsem mluvila s kamarádkou, která také dělí a s politováním si řekla, že sežrala, doslova, celou bonboniéru a udělalo se jí tak zle, že to vyzvracela. Položila mi otázku, jestli to tělo pozná, že to snědla, i když se jí pak stalo tohle... Tak nevím. Poradíte?
ahojky
sonny
| 11. 3. 2008 12:23
Zdravím všechny,
Zucor hlavu vzhůru, ten ti zato nestojí, asi to bude hodně těžké, ale budu držet palce klidně se tu zastav holky jsou super

jinak dnes mám kytičky + ovoce
dietka
gracianna
| 11. 3. 2008 11:22
Ahoj holky tak jsem opět po delší odmlce tady.jo,jo VYKY to já znám s tou ledničkou,nakoupím si a pak vidím manžela jak má chleba namazaný sojovou paštikou,jak se cpe mandličkama nebo jak jí moje zapečené těstoviny.tak asi je to fakt dobré! ale děti se ptají je to to hnusné(tedy moje)nebo normální jídlo.zase si říkám,že jsme na tom dobře jídla přes den můžeme papkat kolik chceme,ale jen to co smíme.Moje ségra je už pěkně štíhlounká,váhově nic moc ale velikost už má 36!!!!!!!!!!!!!také to držela moc poctivě-je dobrá.Držela dietku od půlky listopadu.Já občas zhřeším,ale vím,že to není dobré,ale chuť je silnější.ale teď musím vydržet,léto se blíží
Váha stojí
llucinka
| 11. 3. 2008 09:57
Jinak u mě se hubnutí asi zastavilo, sice se cítím lépe, ale váha ukazuje pořád jen dvě kilečka. No nic, uvidíme, jak to půjde dál. myslím si, že zkouška ohněm mě čeká v podobě Velikonoc. Všichni budou do sebe tlačit berany a ovečky a já budu jen smutně koukat. Ty jo, mám hlad.

Jinak holky, minulý týden jsem měla buchty s vanilkovým pudingem, to byla mňamka Takže máte tip na oběd.

Dneska mám maso se žampióny a fakt se hodně těším, ještě musím 3 hodiny vydržet

No nic, jdu něco dělat, tak zatím a omlouvám se, že moc nepíšu, fakt ale nestíhám...
Pro zucor
llucinka
| 11. 3. 2008 09:54
Prosím tě, nevzdávej to... Pak si budeš říkat, že nejenže se Tvůj přítel vyspal s jinou, ale ještě jsi opustila dělení. Nabije Tě to pozitivní energií, budeš se na svět dívat veselejšíma očima. Opravdu. Jestli je to tak, že mu to nebudeš schopná odpustit (píšu to proto, že mnoho žen schopných odpustit je), odejdi od něj. Bude Ti líp. Ono jednou ztracená důvěra se těžko hledá.
Nicméně, ne že bych se chlapa chtěla nějak zastávat, ale aspoň to řekl narovinu. Není nic horšího než kdyby spal s někým jiným, všichni to věděli, jenom ty ne.

Přijď sem mezi nás, budeme moc rády a rády Ti pomůžeme. Jenom to nevzdávej a klidně si zajdi na ten sport, jak už tady stojí v příspěvku přede mnou.
zucor
cumperlik
| 11. 3. 2008 09:25
Ahoj zucor!!!Chci te podporit a rict ti at to nevzdavas..hele postava fakt neni to nejdulezitejsi na svete, kdyz neni zdravi, neni nic, ale vem si ze kdyz zhubnes tak to bude hlavne pro tebe a ne pro zaletnyho chlapka...budes krasna a hubena a vyberes si lepsiho jo? ..nebo zkus sport, ja jsem ted zacala chodit na aerobic, driv by me tam nikdo nedostal a je to super odreagovani..fakt, nervy jsou pryc..zdravim te
Chjo..
Zucor
| 11. 3. 2008 09:12
ahoj kočičky, ráda si vás tu všechny čtu a i já bojuju s klilečky na víc. Do včerejška se mi to dařilo i když už jsem s toho všeho docela nervní ,ale včerejškem skončila má vůle se sebou něco dělat. Jsem na dně, přítel mi oznámil ,že se vyspal s jinou a já mám chuť se na vše úplně vykašlat. Vím,že tento můj příspěvek sem do této diskuze moc nepatří ,ale potřebovala jsem se s toho malinko vypovídat, respektive vypsat..přeji Vám všem hodně úspěchů...hezký den
jaanka
Vyky
| 11. 3. 2008 09:10
tak ta lednice u nás vypadá stejně, bydlet tam medvěd tak by chudák umřel hlady, to by byla dieta, nebo by jsme ho snědli. Včera jsem si koupila papání na moji dietu a pravila vnukovi, ať mě to nejí, holky co ten toho spucal, a večer najednou vidím, jak se cpe mým, už jsem nic nezachránila, tak jsem si do ledničky dala papír vrrr, to je moje, jestli to bude něco platné. Jinak si do ní vlezu sama a budu si chránit majetek! Jen abych nedopadla jako ten medvěd, Svítí sluníčko a já jdu pleskat oběd, musí se těsto nechat zaležet, tak abych to stihla. Pohodu a pá,pá
Jo,Jessinko, v lese je fajn, ale co klíšťata?
pravi
cumperlik
| 11. 3. 2008 09:07
Ahoj PRAVI, a nevis, prosim te co je to za dietu, jak je podobna splku ale soja je tam nejak jinak zarazena..myslim ze je tam jako ve zviratach??
Vyky
Jessi
| 10. 3. 2008 21:36
To čurání bude asi po tom mlíčku .To jsi měla krásnou procházku.Já jsem byla dneska odpoledne na návštěvě,ale tam jsem jela autem.Bylo to kousek dál asi 30km.Byla jsem u neteře, narodil se jí krásný chlapeček.Procházky milují,ráda chodím lesem,ale sama bych se bála.Máme tady bezdomovce.Už se těším až začnou rost hřiby.Bydlím kousek od lesa. Hezký večer nebo dobrou.
čaj
Vyky
| 10. 3. 2008 20:42
přijel mě syn a dovezl mě yerba mate jihoamerický čaj, je v sáčcích, na jeden šálek se dává jeden sáček, má jemnou zelenou barvu, a je lahodný, tak ho budu shánět, zatím vypiji ten sypaný lemon maté. Tak si čtu na co je : působí při zácpě, upravuje trávení, posiluje imunitu, vyplavuje škodliviny z těla a působí relaxačně. K tomu dva litry vody a já se divím, že jsem stále na záchodě. Tak už vím, že pít ho můžu, když se nikam nechystám.
Tak vám bobulky přeji dobrou noc a zítra ahoj, pá
Přeji
jaanka
| 10. 3. 2008 20:28
všem krásný večer a ještě jednou díky za milé přijetí do klubu.
Tak mám za sebou první den.Zatím se s dietkou jenom trošku oťukáváme,nemám pořádně nastudovaný graf,ale doufám,že žádnou chybičku neudělám.Začala jsem kytičkama,protože lednice po víkendu vypadala jako po vichřici.Takže dnes hodně zeleniny,celozrnné pečivo a dostatek tekutin.Zítra a vlastně každý den bude líp.Jen co se do toho trošku vpravím.
cumperlk
pravaenergit
| 10. 3. 2008 19:57
ja uz tad yposilal atu mpu dietu listuj na strankach do predu . A ta je taky stoprocentni ja drzim jinou.Ale zkus klidne tu co jsme poslal asem ja ji uz drzela azhubla sme sni krasne i na mistech kde se normalne nidky nehublo a nepribrala jsem pak zpatky nic a to sem pak byl ai tehotna a dlouhooo jsem nepribrala. Tam jd eoto ze za den snis 30 jednotek a kazda surovina ma nejaky dany pocet jednotek. Nesmis pretahnout tricitku takze je lepsi bastit ty suroviny s malyma jendotkama A jak zhodis pulku se sveho daneho cile tak si pridas deset jednotek a tim ti pribide den na 40 jendotek.Ver mi je to super dieta . jsme cekala dlouho nez mi ji kamaradka zase poslala jsme ji omylem totiz smazla v tehotenstvi z mejlu. a tak uvidis kdyby ti sni neco nebylo jasne tak mi naps vzkazik tady at tu holky neotravujeme masovou dietou .

JINAK V DELENE STRAVE DIA MARMELADA SE MUZEEEE uz s etu holky otom hodne bavily. Z ev Lidlu je i ten dia koutek super.
Jessi
Vyky
| 10. 3. 2008 18:07
tak první den budu mít za sebou, ještě jeden hrnek mlíka a čtvrťák vody a jedno kafe a ze záchodu nevylezu. Jessi, já se zvážím, až ji ukončím a pak vám výsledek napíši. Dnes jsem šla pěšky do Penny a zpět, ušla jsem 4 km a šlo se mě fajn až na to, že se mě chtělo strašně čurat, doma mě nezahlušili, že si vymýšlím, ale smějí se mě, stále lítím čurat. Takže zítra budu sedět doma, aby nedošlo k neštěstí.
Jessi
Strepi
| 10. 3. 2008 16:14
Na našem severu je také nádherný slunečný den a větrno... O tom kafíčku mi povídej ještě chvilku...takové dobré,voňavé kafinko někde v klídku a na sluníčku...no dala bych si říct...
Také jsem se mrkla raději na graf jak je to s tím jogurtem a kakaem.Je to dobré můj přísný graf to povoluje,tak jsem ráda že jsem neudělala nějakou chybu.Mandle jím velmi málo a vždy jen 5 kusů,to jen když mě honí mlsná na něco jiného a nevím na co...
Ahojky
Jessi
| 10. 3. 2008 13:29
Tak vás všechny zdravím . U nás na severu krásně slunečno,ale vítr.Byla jsem se hrabat na zahrádce od rána v jahodách.Strepi úžasný šálek dala bych si kafčo,ale letím něco vařit než příjde manžel s práce.Ten jogurt a oříšky je to dovolené, já to mám taky ráda a k tomu plátky ***u a rozinky ale na každého co jiného funguje.Možná proto se pomalejí hubne.Vyky ty celý den na mléko no nezavidím.Kolik máš dolů? Tak zase večer.
strepi
sonny
| 10. 3. 2008 12:13
děkuji za stránky, už tam rejdím a vybírám
Sonny
Strepi
| 10. 3. 2008 10:49
Sonny dia marmeládu v kytičkách,ale i tak se mrkni na složení.K marmeládě jen ovoce,zeleninu ne.Tu si nech na druhý den

Jo a nějaký ten receptík na luštěniny... mrkni a pouprav pokud se ti z toho bude něco hodit.Ulož si to do oblíbených ať to tu nemusíš stále hledat

http://vareni.dama.cz/index.php?…

http://recepty.atlas.cz/…recept_kateg.asp?…
prava
cumperlik
| 10. 3. 2008 10:31
PRAVI, prosim te muzes mi sem tu dietu nejak poslat, nebo napsat???Diky
ahoj všem
Vyky
| 10. 3. 2008 09:25
tak vás zdravím v pošmurném ránu, sluníčko se schovalo. tak a zvedám prstík, holky vy vůbec nečtete první graf, tam je psáno, že všechny oříšky jsou neutrální, jen burský se nesmí! Tak se Strepi neděs, jestli po nich nehubne dělenka, tobě třeba vadit nebudou, když jsi je baštila a hubla jsi. Pravi, to víš že to vydržíš, jsi velká šikovná holčička a chceš být na svadbě štíhlá,, ať svatebčané kulí oči. U mě je novinka, viděti jabka, zvednutý žaludek, fuj, už mě to leze krkem. Tak jsem se pokorně vrátila k mlíku a jen doufám, že mě rodinka za moje vyhloudání nezahluší. Já bych to udělala. Obrázky mě potěšily.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 7. 2025 12:30
14695
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
19. 7. 2025 10:28