Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Parmenka
Strepi
| 9. 3. 2008 14:41
nedá se nic dělat,ale musela jsem se pousmát,přiznávám bez mučení.... Pak že se nenaučíš poslouchut své tělíčko... je to možná tak dva dny co jsi mi o tom psala.Vidíš,bude to fajn...držím palečky a brombůrky nebašti,je v nich strašně moc tuku
ahoj
parmenka
| 9. 3. 2008 14:23
Gratuluji všem, co jim jde váha hezky dole.
Henrieto, já držím od 2.1. ten nejpřísnější graf a mám dole něco malinko přes 3kila, taky mi to hubnutí moc nejde.
Dnes mám kytky uvařila jsem si hlávkové zelíčko a pořád ho ujídám. Poprvé jsem si dala pár chipsů (nemohla jsem se ovládnout) a je mi po nich pěkně špatně, fuj! Tak si jdu uvařit heřmánkový čaj.
Ahojky
Vyky
| 9. 3. 2008 13:48
tak jsem se konečně k vám dostala, u nás byla fronta na počítač a to mám štěstí, syn vezl dceru na větší nákup do Penny, a tak mě ho uvolnil, sušená i čerstvá rajčata jsou snad pořád zelenina, já v tom žádný rozdíl nevidím. Tak jsem si ráno dala kávu s mlíkem a chytla mě žáha, tak to už jsem vážně dlouho neměla, poobědvala jsem rennie a mám po chutích. Sony, blahopřání, a nám ostatním co ty kila nechtějí dolů, ordinuji klid, však ony se zaleknou a pohnou se dolů. u nás svítí sluníčko, včera jsem již musela dát na zadeček dvoum muchám, tak jsme to vysvětlovaly vnukovi, aby neplakal, že jim ubližujeme. dostaly na zadek a byly vyhozeny z okna, aby letěly domů.
Strepi, čmelda je krásnej, s myšičkou potěší
rajcata
cumperlik
| 9. 3. 2008 11:30
Urcite je to vsechno zelenina, takze podle toho, jaky graf dodrzujes.....
Rajčata????
Henrieta
| 9. 3. 2008 11:21
Ahojky cumperliku, děkuju moc za odpověď a co ta rajčata? Kam patří sušená a kam vařená. Víš to??
Henrieta
cumperlik
| 9. 3. 2008 11:15
Ahoj Henrieto, je tam opravdu napsane, ze se olivovy olej muze...ja si ho ale zatim nedavam..spis pockam az zhubnu a budu se jen udrzovat...ale myslim ze ti jednou za cas nemuze ublizit, tak bych si ho klidne tak jednou, dvakrat tydne doprala...papa
Tak zase nic
Henrieta
| 9. 3. 2008 11:00
Ahoj holky, tak si Vás čtu, jak všechny krásně hubnete a pomalu propadám depresi. Hubnu od 10/1 a zhubla jsem jen cca 3,5 kg. A to první dvě kilča hned během 1. týdne a pak se ručička posouvala dolu a pak zase nahoru. Nejvíce to byly 4 kila dole, ale teď pořád stagnuju. Nevím co dělám špatně. Teď držím první graf, ze začátku spíš 2., dlabala jsem u zvířátek i ovoce, ale teď se vážně snažím. Bohužel se nemůžu moc hábat, hapruju se zády, ale Kořínková zrovna sportu neholduje, takže to by na to nemělo mít vliv.

Chci se zeptat, v poslední knížce Kořínkové jsem se dočetla, že panenský olivový olej se u kytiček může a že je netlustnoucí. Máte to některá vyzkoušené,? Strašně totiž miluju těstoviny s pestem , vím, pesta jsou různá a většinou obsahují sýr, ale občas se narazí i na takový, kde sýr není. Jsou tam ale sušená rajčata a rajčata vůbec, tak nevím, jestli ho můžu. Normální rajčata jsou neutrál, ale vařená a sušená, ta už asi ne, že.Mám pocit, že jsem někde četla, že vařená patří do zvířátek. Nebo do kytiček?? Teď nevím. A ta sušená?? Víte to některá??
SONNY
cumperlik
| 9. 3. 2008 08:10
Ahoj SONNY a kolik meris, prosim te??Ze vazis tak malinko??Ja jsem za tyden dala dolu jen necele kilo..ale co, hlavne ze se to nejak hybe, ne..ale rekla bych ze na objem je to vic...
dobré ranko
sonny
| 9. 3. 2008 08:00
taky jsem spíše ranní ptáče, po celodenní práci s pc už večer nemám chuť ho ani zapnout

jinak první týden zamnou a jsem nadmíru spokojená
začla jsem s váhou 59-60kg a dnes ráno jsem měla 57.6kg

jsem happy, no snad to k těm 53 půjde

jinak dnes je opět nádherně tak všem krásnýýýý den
dobre rano
cumperlik
| 9. 3. 2008 07:01
Rozarko, diky za odpoved....VYKY brzy se uzdrav.....STREPI mas pravdu, ja to vyzkousim a uvidim...a taky jsem myslela, ze bych si to vzala rano pak treba 2 hodky nic nebo jen nejakou zeleninu no a to uz to snad stravim, takze by potom ty zviratka nemely vadit..no nic, budu pozorovat vahu, coz se mi zrovna dvakrat nechce..jinak jsem koukala, ze vy jste vecerni ptacata, vecer to tady zije, kdyzto ja tady strasim spis rano..preju peknou nedeli, ja se asi vydam na koleckove brusle
receptík koláčky s pudinkem a s broskví
delenka
| 8. 3. 2008 23:49
BURÁKY NÉÉÉÉÉÉÉÉ

Házím do placu recept pokud Vás bude honit mlsná.
kytičky: Listové těsto
vanil.pudink
broskve dia kompot
uvaříme si vanilkový pudink (samozřejmě v oslazený fruktozou a uvařený v sojovém mléce, přidáme rumové aroma necháme vystydnout.
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverce 8x8 (podle sebe), dáme lžičku pudinku a na to na plátek broskve, rohy potřeme sojovým mlékem a přehneme přes sebe , potřeme mlékem a posypeme slunečnicovými semínky pečeme na pergamenovém papíru dozlatova, Je to moc dobré netloustne se potom a určitě se s tím zažene taková ta mlsná co nás všechny občas honí.
cumperlik
Rozarka15
| 8. 3. 2008 22:15
Ahoj,
ptáš se na to, jak přísně dietu držím...Abych pravdu řekla opravdu jedu podle původního grafu. Moc těm jiným kombinacím a podskupinám nevěřím. Ale jídelníček mám hodně pestrý i s tímto... Přes týden mám většinou kytičky a o víkendu zvířátka. Takhle mi to vyhovuje a jde to
Filomena
Strepi
| 8. 3. 2008 20:51
Vidíš vidíš... žaludek Ti radil,tělíčko se bránilo,ale mlsná to je potvora... zase zvítězila Tak pozor na ni...jen a jen škodí mrška jedna
Strepitula - buráky
filomena
| 8. 3. 2008 20:43
Já to tušila, že je to blbost je uzobnout. No přiznám dobrovolně, že jsem jich včera večer pár - asi 20 uzobla a bylo mi fakt dost blbě. Váha sice neprotestovala, ale žaludek se bránil.
Přeji vám všem pevnou vůli a radost ze ztracených kil.
Filomena
Strepi
| 8. 3. 2008 20:29
Buráky jsou v dělence tabu... ani jeden ani dva
Buráky jsou vůbec snad to nejhorší co roste... je to mimořádná kalorická bomba a navíc bomba pro tělo,dost špatně se jich zbavuje... Klidně si je vyškrtni ze seznamu...
dělenka
parmenka
| 8. 3. 2008 20:20
Ahoj dělitelky, trochu se to tady zklidnilo, tak to stíhám i v pohodě číst!
Rozárko gratuluji ke kilčům dolu .
Vyky tak se nám honem uzdrav, jak tu nejsi tak to tady nějak vázne .
Strepi ty tvoje obrázky jsou báječné, kam na ně chodíš?
Filoménko, buráky se u dělenky bohužel nesmí vůbec .
Jen mandle a asi lískáče a ty jsou v malém množství v obou skupinách. To jsi dobrá, když jíš jen zvířátka, to já po nějaké době, vždycky potřebuji změnu!
buráky
filomena
| 8. 3. 2008 19:57
Ahoj holky, jen jsem nahlídla. Nedržím sice dělenou, ale mám něco podobného. Je to vlastně permanentní zvířátková. Kořínkovou jsem držela - to už je hodně dávno - a měla jsem vždy problém s kytičkama. Automaticky jsem šla s váhou nahoru. Časem jsem zjistila, že pokud se stravuju jen libovým vařeným masíčkem a zeleninkou, sýry, jogurty, trochu ovoce - tak jsem naprosto v pohodě a váha jde nádherně dolů. Ale chtěla jsem se vás odbornic na Kořínkovou zeptat, jak je to vlastně s burákama ? Do který skupiny je řadíte ?
splk
Strepi
| 8. 3. 2008 16:12
Rozárko moc gratuluji ke kilečkům,jsi šikulka tak ať se Ti daří stále tak dobře...je to fajn

Cumperlíku,tady Ti asi moc nepomůžu,ale je to určitě tak jak Ti píše Vyky.Oni se v každé potravině vždy nějaké ty stopové prvky najdou.Chce to vyzkoušet,ale určitě to vadit nebude.Jinak by se nám hublo úplně báječně protože by se nesmělo jíst skoro nic

Vyky,co nám to děláš??už jsi byly taková čiperka a zas na Tebe skočila nějaká choroba...Pěkně si odpočiň a bude zase lépe,držím palečky...
cumperlink
Vyky
| 8. 3. 2008 15:27
ahojdy, podívej se kolik toho tam je, víš že Koř.říká, že malé množství se ztratí. Mě je špatně, prospala jsem skoro celý den a tak vás zdravím jdu si udělat kafe
RADA!!!!!!
cumperlik
| 8. 3. 2008 08:14
Holky, prosim o radu!!!!!Budu brat vitaminy, co obsahuji mimo jine SOJOVE FOSFOLIPIDY...myslite ze je muzu kombinovat i se zviratkama??????Ja myslim, ze snad asi ano, ale radsi se ptam...
rozarka
cumperlik
| 8. 3. 2008 06:37
ahoj Rozarko, to jsi hubla vazne krasne..a drzis se toho nejprisnejsiho grafu, nebo kombinujes ovoce i zeleninu?????
oprava
Rozarka15
| 7. 3. 2008 20:06
Sorry - do toho salátu patří worchester, ne sojovka
jeden zvířátkovej
Rozarka15
| 7. 3. 2008 18:59
Ahoj holky,
dnes jsem si udělala super salát...
zbytek pečeného kuřete,čalamádu (třeba DIA), lžíci lehké majolky, hořčici, kečup, sůl a pepř. Může se to i zakápnout sojovkou. Vřele doporučuji.
Je to "žrádlo"
Od 10.1. mám dole 9 kg
tak
Vyky
| 7. 3. 2008 18:55
babulky, dnes jsem měla hrozný problém, bříško jako nadmutá koza, konečník,ucpaný, bylo to něco tak nepříjemného, že jsem si koupila šaratici, ale i grilovaný kuře a krásný uzený vnukovi na véču. No, nebudu vás napínat dneska jsem zblajzla na co jsem přišla, ale dcera mě to schválila, dostala jsem takovou běhavku i bez šaratice, a ten trouba kocour se mě motal pod nohama, ještě chvíli, a byl by nahozený taky. Ale bříško splasklo,a já radostně budu zase papat misky. Jo, a na závěr maratonu jsem dostala bechera, já co nepiji, tak jsem si lízla a je mě fajn. Takže jsem dnes řádila, ale za to že je mě dobře, to stálo. Ale všechny úkoly jsem zvládla, tak jsem byla i pochválená rodinnou radou.
glukopur
llucinka
| 7. 3. 2008 16:07
jj, děkuju moc!!!!
Llucinka
Strepi
| 7. 3. 2008 16:01
Přepis z obalu Glukopuru.....

GLUKOPUR - Dextróza (D-Glukóza) - Hroznový cukr

Tak je to tak jak jsi si myslela ....
Cumperlík
Strepi
| 7. 3. 2008 15:58
Jééé no ty mi dáváš... Já vařím podle toho na co mám zrovna chuť a co mne zrovna napadne.S tou sterilovanou zeleninou si dělám masíko tak že si ho pěkně orestuji a pak ho zasypu Moravankou s jen malým troškem nálevu a pod poklicí podusím.Je jedno jakou použiješ zeleninu,můžeš přidat i žampióny.Já mám ráda ostrá jídla tak si dávám Moravanku nebo svou vlastní nakládanou zeleninovou směs.Tady se fakt fantazii meze nekladou....
Dneska jsem si třeba koupila kilo mlétého masa a orestovala jsem si ho ,ochutila,nechala vystydnout a po malých dávkách v pytlíčkách zamrazila.No a tak mám připraveno a pak už stačí k tomu jen něco přihodit a mám uvařeno
Glukopurx
llucinka
| 7. 3. 2008 13:45
Holky, prosím vás, hroznový cukr je to samé, co glukopur???
splk
cumperlik
| 7. 3. 2008 12:19
Ahoj holky, u nas dneska teda naaadherne, strepinko, prosimte porad mi jak presne si delas ty masika s tema nakladanyma zeleninama...dekuji..ja moc varit neumim, tada jako varim ale nikomu to moc nechutna...a tak potrebuju vsechno jasne vedet abych to zase neosidila:.)a taky mi prosim napis, jakou zeleninu presne si ta davas...jinak mi uz lezou jogurty i usima a tak by to chtelo zmenit sortiment ..VYKY, ty jsi porad na te mlecne dietce????To nejis uz takovou dobu nic jineho nez ty tvoje misticky?????Tak to jsi ..jinak jak jsi vcera psala, ze mas chut na ty basty z lidlu, tak kdyby jsi sla na zviratka, tak si je muzes dat ne???? Jo, a zitra se budu vazit, tak doufam ze je neco dole....
splk
Strepi
| 7. 3. 2008 11:10
Přeji všem prima pátek a pohodový víkend
Mě čeká přepadovka syna,tak vařím a peču ... ... jóó samé dobroty...
Na jazyku jsem si raději udělala uzel,co kdyby náhodou... jeden nikdy neví kdy ho chuť ohromí...
Tak se držte a bacha na váhu...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
17. 7. 2025 07:04
14686
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...