Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Sonny
Strepi
| 7. 3. 2008 10:40
U nás je také docela hezky,ale sluníčko se stále nějak nemůže vyklubat...

Já mám na dnešek připraven párek,k obědu lečo,zeleninu,vajíčko,kávu,mléko a jogurt.

Nějak mi ta zvířátka sedí víc.Mám pocit že jsem se u kytek přejídala,že jsem se stále nějak nemohla zasytit.Navíc ani moc k životu pčivo nepotřebuji.Několik let jsem jedla vůbec vše bez příloh,tak mi to nějak nevadí.
Vyky
Strepi
| 7. 3. 2008 10:33
Ahoj Vyky... To víš že neutrhne... jen se na ni pohupuje a raduje se že bude brzy jaro...
ahojky
sonny
| 7. 3. 2008 08:09
Dobré ranko děvčata, dnešek se pomalu sune do slunečného dne

dneska mám kytičky, ráno jsem si dala polystyrén s brokolicovou pomazánkou
na oběd mě čeká kuskus se sójou

jaké jsou vaše jídelníčky, hoďte inspiraci
Strepi
Vyky
| 7. 3. 2008 07:35
Dobré ráno babulky, přeji hodně klidných chvil o víkendu, pěkně si ho užijte. Strepi, volala jsem rodinku k obrázkům jsou báječný, já vím že se opakuji, ale nemůžu si pomoct, co myslíš, utrhne myška macešku, nebo ne? pá,pá
SPLK
Strepi
| 6. 3. 2008 21:40
Tak jsem tady,vše jsem si přečetla a musím uznat že jste se dnes teda opět činily... Jste šikulky a tleskám k Vašim ztraceným kilečkům... Moc Vám všem přeji ať se daří a držím palečky.
Mějte pohodový večer a zítřejší den mějte plný dobré nálady a sluníčka...
dělitelky
Vyky
| 6. 3. 2008 21:02
protože jste se všechny někam ztratily, tak vám všem přeji sladkou dobrou noc
chutě
Vyky
| 6. 3. 2008 17:55
teda děcka nevím jak vy, ale já jsem dnes slintala nad prospekty Lídlu a dalších, to uzený a další masové dobroty áááááách, já bych si dala, a k dobrůtkám čuchám, je to stráááášný. teď ďobám tvaroh, je dobrý, ale hned bych ho vyměnila za kus masa. Kečup jsem si na těstoviny dávala, i když ho nemusím
Fit pro život
maybes
| 6. 3. 2008 17:48
To jsem zkoušela, ale nikdy né, všechny pohromadě, což by se mi s poštovným pěkně prodražilo ,nebo nejsou skladem a když jsem si je chtěla objednat u nás v obchodě, tak mi řekli, že na skladě nejsou a nebudou
Maybes
Mira
| 6. 3. 2008 17:34
kniha Fit pro život k sehnání je v knihkupectvích. Když si zadáš název, objeví se ti jich několik.
Fit pro život
maybes
| 6. 3. 2008 17:15
Ahoj, holky,
gratuluji všem úspěšným, já se cítím celkem dobře, omezila jsem množství a po 14 denním žvírátkovém režimu střídám zruba po dvou dnech. Zdá se mi, že jsou mi malinko olnější kalhoty, ale nechci to zakřiknout. Půjčila jsem si v knihovně knížky "Fit pro život" od manželů Diamondových a super čtení. Docela bych si ty knížky koupila, mít je v knihovně, ale nejsou už k sehnátí, kdybyste je některá měla a nechtěla dejte vědět.
Hezký zbytek dne
Strepitula
Brnenivkolenou
| 6. 3. 2008 14:22
jsi pro mě inspirací a nadějí, že se těch svých nadbytečných kil taky zbavím
kečup
cumperlik
| 6. 3. 2008 14:14
Ahoj holky, zdravim vas, doufam ze je u vas dneska taky tak kraaaasne jako u nas ...VYKY, LUCINKO, nebojte, kila poleti dolu jak splasena... Chtela jsem se zeptat na kecup, jestli ho normalne jite...ja teda jo, miluju spagety s kecupem..ale nejak si jim nejsem jista....Jo, jinak me inspirovala STREPI, jak tu psala, ze si dela ruzny ty masika s nakladanou zeleninou...zitra se na ne taky chystam..
dělenka
parmenka
| 6. 3. 2008 14:03
Čumberlíku taky mě ta dieta už někdy nebaví, a nic mi nechutná, ale pak se přemůžu uvařím si nějakou dobrůtku na dělenku a jedu dál. Ale je lepší nemýchat moc potravin ani v jedné skupině, rychlej se tak totiž hubne, ale někdy to nejde!
Ajino dietka přišla moooc děkuji.
Strepi to jsi dobrá, když umíš poslouchat tělíčko! To moje bud nic neříká nebo aspon já mu vůbec nerozumím co po mě chce. Zatím jsem ještě nepřišla na to, co mi vyhovuje víc, nějak se cítím pořád stejně.
Cumperlik
Brnenivkolenou
| 6. 3. 2008 13:24
nějaké recepty přímo od kořínkové mám vdenníčku, třeba tam najdeš inspiraci

Zdravím všechny dělitelky, vyky ty teda jedeš, já ti jenom tiše závidím
zzmag
Vyky
| 6. 3. 2008 12:56
čauky, jsem ráda, že jsi se ozvala, to víš že na tebe budeme myslet, neboj se nic, jsi šikulka, ty to uděláš. že nehubneš na kila nevadí, ale ony se vcucávají, a tím štíhlíš. A když dělíš, je všechno v pořádku. Nevím, kdo chtěl nějaké recepty do zvířátek, ale ať si dá dama.cz, a tam je jich moc, ale některé si musí upravit .
Tak a jdu se duševně i tělesně připravit, za chvíli se přižene vnučka, budeme hlídat, tak doufám, že pak budu k použití.
myslim na vas..
zzmag
| 6. 3. 2008 12:42
Ahojte baby...
neozyvam sa... hapruje mi net, respektive pc mam zavireny, tak nemozem prispievat ...:( ale sledovat vas mozem... po stacke to dam do poriadku a aj prilepim recepty, ktore mam zozbierane..
Ja sa stale ucim, este 2 tyzdne...ale uz ma to nebavi.. drzte palce...:)
Ste vsetky velke sikulky.. krasne chudnete.. normalne ma to hladi na dusi..
Chcem sa spytat.. je mozne, ze som zatial schudla len 1,5kg za 3 tyzdne... ale zas sa citim stihlejsia.. aj rifle su mi volnejsie.. aj ked je zas pravda, ze pri tom uceni sa neobmedzujem velmi s jedlom, ale poctivo zas delim.. Je to mozne?
Drzte sa baby, sledujem vas, len co to bude mozne, ozvem sa..
DO DELENIA!!!!:)
iilucinka
Vyky
| 6. 3. 2008 12:10
Podmáslí se může, jen jsem si tě představovala, jak voláš, kilům zmar a klopíš ho do sebe. Já jsem si dávala zchladit v létě kefír a to byla také mňamka. Tak to beru, já tobě stehýnka, a ty mě křidýlka, ty já ráda obírám. Teď ještě kolik, kilo je pro pohon málo,co tak dvě?
Kuře
llucinka
| 6. 3. 2008 11:44
Vyky, když já mám ráda jenom stehýnka Ale klidně se vsadit můžeme
Podmáslí
llucinka
| 6. 3. 2008 10:52
Vyky, ono se podmáslí nesmí???
Ahojky
Vyky
| 6. 3. 2008 10:30
ahoj broučínci, venku svítí sluníčko, ale člobrda aby nosil kožich. Neplakejme, pamatujete na ty spousty sněhu co bývávaly ještě v dubnu? Já si pamatuju, že moje děcka byla nahnána na 1 máj a sníh byl po kotníky. To víte já jsem starší osůbka, a hodně pamatuji, Iiucinko, klepám ti na ramínko, to jsi se nějak rozdováděla s tím podmáslím, viď? Tak to jsme na stejné vlně, já potřebuji stejně kil dát dolů jako ty vsadíme se která dřív? Já bych se vsadila o kuře, co ty na to? Didi a Strepi, díky za krásné obrázky, vždycky mě zvednou náladu, Co je to za dietku, že já o ní nevím? Jo Strepi snažím se točit, ale mám i další pohyb, jak lícu po schodech a vyhlížím, jestli kocour nekvílí za dveřmi, že chce domů. Ale už tolik nefuním, jako před tím. To jsem se plazila jako šnek a oči měla vyvalený.
Áji.
Didi
| 6. 3. 2008 09:35
Děkuji za dietku,je v pořádku,jsi šikulka.Všem přeji do dalších schozených kil vše nelepší,
Kilečko po kilečku
llucinka
| 6. 3. 2008 09:29
Teda, dneska jsem vlezla na váhu a koukám, další kilečko dole. Tak jsem to oslavila celým kelímkem podmáslí Holky, já nemám čas cvičit, takže na to kašlu, ale ta dělená strava je prostě super!!! Ještě 36 kilo a budu spokojená
delenka
sonny
| 6. 3. 2008 07:08
ahojky, delenko ty mi dáváš na frak, ale myslím že to nešálím, cukry jsem vypustila, tuky taky hlídám a dělení mi snad jde i když úplně jistá v kramflecích si nejsem takže každé upozornění na chyby beru na vědomíjinak myslím že tak cca 5kilo dole a budu šťastná

včera jsem měla kytičky a držela jsem se - měla jsem brokolicovou pomazánku na polystyrénu a zeleninu a na oběd jsem měla kuskus se sójou
na večeři jsem zkusila pudink se sójového mléka, ale dala jsem si jen půl mističky - v neděli podám raport jak to jde s kily, ale průběžně sem tam na váhu stoupnu a výsledky už jsou tak snad to bude ok
kolečko vrtidlo...
Strepi
| 5. 3. 2008 21:45
koukám že jste se tu daly i do cvbičení no to se máte Na mě tady kouká rotoped a kdyby měl ruce tak už by mi jednu šupnul Nějak na něj nezbývá čas
Prý práce šlechtí,tak se jdu šlechtit po celý den.večer se zastavím mrknout jak se Vám všem vedlo.Unás je teď taková zima to je děs...Už to vypadalo na krásně a sluníčkově a máme -5... fuj fuj...
jen
Vyky
| 5. 3. 2008 20:40
přísně, to na nás neposluchy platí, a já děkuji za to chválení, povzbuzuje, mě, tak to kolečko jsem vytáhla nyní, když jsem dostala rozum a chci zhubnout, kocour má ze mě srandu, kdo to psal že se u toho drží, žádný takový, ruce v bok a kroutit se,mě to už jde, někdy letím dopředu, ale mám tam křeslo, jako záchranný bod. stál mě 200 kč mám ho asi dva roky, také plakalo na skříni.
Tak se zlatíčka tužte a já na vás juknu zítra pá
Gratulace!!
delenka
| 5. 3. 2008 19:27
také gratuluji k úbytku kil, je to docela snadné ,že???? jen trochu disciplíny.

Sony připadá mi ,že ty se to snažíš ošálit , pořád hledáš nějaké vychytávky jak jíst normálně , dělit -zhubnout ,ale trochu to ošidit!!!! Nevím kolik potřebuješ schodit, ale pokud si přece jen trochu neodřekneš a nebudeš disciplinovaná nikdy neschodíš!!!!!!
Někdo přísný tu holt musí být !!!!
Cumperlík
Strepi
| 5. 3. 2008 19:26
Díky Cumperlíku To víš že budu na dělence dál,je mi při ni dobře.Za ty dva měsíce jsem dělala s dělenkou psí kusy a tak už vím jak na ni i na sebe.Vařené jídlo které dělám rodině mě vůbec neláká,přesto jsem to vyzkoušela jaká bude odezva těla a byla vskutku pěkná ..Moc dobře mi nebylo.... Už mám i vyzkoušené co mohu a co ne.Pokud to není to co to má být,za chvilku po snězení mě začne tlačit pod ohryzkem - znamení že jsem to neměla jíst,že to není správná kombinace Je to přesně o tom jak píše Kořínková,udělat si na své tělo čas a poslouchat co nám říká.Tak jen doufám že mi to poslouchání vydrží co nejdéle
Ája
Strepi
| 5. 3. 2008 19:15
Áji moc dík za dietku,došla v pořádku
Jsem ráda že jsou Ti už rifličky vplnější
dieta
ajina
| 5. 3. 2008 18:58
Ahoj všechny,tak jsem si včerá dala práci a opsala celou tu dietu.Psala jsem jak mourovatá až do půlnoci.Nakonec jsem to nepsala do deníčku,jak jsem původně chtěla,ale poslala jsem to všem co to chtěli na email.Doufám , že vám to přišlo a že jsem na nikoho nezapoměla.Kdýžtak se ozvěte a já to napravim. Jinak taky pokračuju v dělení.Dala jsem na rady strepitulky a mám dnes čtvrtý den zvířata.K obědu jsem si udělala čínu z té diety bez sojové omáčky a k tomu salát na kefíru.mňam,mňam.
A už jsem dnes na riflích taky pocitila,že asi nějaký kiličko odemě uteklo.Zatím s vážením ještě počkám,abych nebyla zklamaná.
vyky
cumperlik
| 5. 3. 2008 18:38
Jo, Vyky, jake mas to kolecko???Myslis to, jak se neceho drzis a tocis se??To je dobry na boky vid???A kolik prosim te stálo...??????

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 7. 2025 21:29
14684
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
16. 7. 2025 20:08