Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
anettkach
| 3. 3. 2008 07:29
ahojík holčiny,tak máme zase po víkendu a já mám jedno kilčo nahoře!!!v sobotu večer jsem měla nějakou žravou a jelikož jsem měla zvířátka,tak sem si dávala a ochutnávala skoro vše,co je v této skupině... do toho samozřejmě můůůj nejmilovanější medíík!!!! a pár rozinek... takže v neděli jsem si dala kytičky a večer byl byl aerobní... snad má váha během tohoto týdne zase klesne ... a jak ste holky dopadly vy??a do toho ještě to hrozné počasí,že se nedalo jít vůbec ven...
jitkaadela
Brnenivkolenou
| 3. 3. 2008 06:35
hnědý cukr rozhodně ne! je to to samé jako klasický jenom ještě není vybělený
Simca
zzmag
| 2. 3. 2008 20:55
Ahoj Simca.. napisala si mi spravu, ale ja sa k nej neviem dostat.. prosim Ta, napis este raz.. kludne do diskusie, alebo priamo na mail, mam ho v profile...
Pekny vecer:)
Ahojky
Jessi
| 2. 3. 2008 20:38
zas je tady spoustu nových rad.Mám v tom úplný zmatek.Taky si kupují ve zdravé vyživě soj .paštiky,soju i tofu je pravda,že se po tom nehubne dobře.Soja obsahuje hodně bilkovin je kytička ale spravně by měla být u zviřatek,proto se to trochu nějak blokuje to hubnutí.Ale podle LK je kytka.Hlasím se taky jako blíženec Morava kousek od Frýdku Místku z vesnice.U nás prší a doufám,že už brzy přestané i foukat.
didi
ajina
| 2. 3. 2008 20:38
TeĎ mě napadlo zkus to vytisknout.
didi
ajina
| 2. 3. 2008 20:11
NO jo didi maš pravdu,recepty čitelný nejsou,ale jidelniček se necha přečíst,nevím jak bych ti to jinak dala.Ja to mam na papiře čitelný.Až teď koukám,že z emailu toho moc nevyčtete.Tak kdybys měla velký zájem,dej mi vědět,ja to nějak vymyslím.Třeba bych to ještě zkusila nějak nafotit.
jitkaadela
ajina
| 2. 3. 2008 19:54
Maš to tam.Cokoli budeš chtít vědět,tak napiš.Ahoj
email
Didi
| 2. 3. 2008 19:52
přišel,ale nic moc se tam nepřečte.no nic se neděje.Ale díky.Didi.
ajině
jitkaadela
| 2. 3. 2008 19:25
ahoj ajino, mohla bys mi prosím taky napsat ten jídelníček prosíma nějaké rady okolo toho všeho? Děkuji

jitkaadela@seznam.cz
parmenka a didi
ajina
| 2. 3. 2008 19:10
Holky přišel vám email? Snad to rozluštíte.
hnědý cukr
jitkaadela
| 2. 3. 2008 18:58
ahoj holky, prosím vás máme v obchodě hnědý cukr, můžeme ho???

A jak se všechny jinak máte? Doufám, že všechny aspon trošičku hubneteJá se teď radši nevážím
pizzu by som nemala
zzmag
| 2. 3. 2008 18:40
viem, pizzu by som nemala... ale ucim sa v tom to obdobi a nechce sa mi az tak obmedzovat... ale delim, a to je podstatne, nie?
DO DELENIA!!!
recepty dosli Strepi
zzmag
| 2. 3. 2008 18:35
Ahoj Strepi,
VELMI PEKNE DAKUJEM za recepty, dosli v poriadku a velmi sa z nich tesim...a urcite ich vyuzijem...:)
Dnes som mala o 18tej poslednu veceru.. mamka robila pizzu, tak som nemohla odolat.. tak mi urobila kytickovu so zeleninou a na to postruhane namarinovane tofu sojovou omackou a worcesterom... mnam:)
DO DELENIA!!!
jojo
Strepi
| 2. 3. 2008 17:37
to já také .... žádné rozmazlování...jinak se toho nezbavíme
strepi
cumperlik
| 2. 3. 2008 17:35
Ahoj strepi, mas pravdu, delame to pro sebe ..ja mam zviratka a prave jsem mela k vece par parku..no, jsem desne nacpana..jinak od zitra jedu take podle toho 1.grafu...hezky prisne na sebe musim...zadny rozmazlovani
Syrovátka
Strepi
| 2. 3. 2008 17:27
Brněnívkolenou,je to tak jak píšeš s tou syrovátkou.ten ananas je tam přidán jen aromatem,Takže tam zbývá už jen ta vláknina a škrob.Je tam sice velmi omezené množství,ale je to tam a musím napsat že si ji opravdu dávám víjíměčně.S čokoládovou jsem denně ve styku,to jo.Ale je fakt,že jedu přesně podle prvního přísného grafu a co na grafu není,to většinou ani nejím.Je to sice dost omezené,jak by se někomu nohlo zdát,ale pokud mu nevadí zelenina v jakém koli stavu tak jako mě,není s tím žádný problém.Ale i tak musí režim být.Já ho teď porušila a je to znát.Dole za týden není ani deko.... Takže pozor berunky na to,šídíme tím jen samy sebe...
Ahojky
Strepi
| 2. 3. 2008 17:07
Ahojky holky dělitelky....Jdu Vás trošku poškádlit...když už se tu některé z Vás o dietce i zdá ....
Jak si tu píšete o těch škrobech v jogurtu a smetaně,tak to řeším tak,že si kupuji tučnější jogurty.Nejen že jsou zdravější a chutnější,ale nejsou nacpány škroby.Díky nim totiž drží pohonadě,když tam ten tuk není.U zvířátek to nějak nevadí,spíše tam vadí ten škrob,patří do kytek....
pro všechnby
delenka
| 2. 3. 2008 15:28
ještě jsem chtěla upozornit na jednu důležitou věc , abyste kontrolovaly složení ,některé jogurty i zakys. smetany obsahují modifikovaný škrob a to narušuje dělení tak bacha na to! Vajahit bych taky moc nepoužívala ,určitě aspoň ne v první fázi výrazného hubnutí! já když jsem s tím tenkrát začínala tak jsem byla jak úchyl , všechno jsem desetkrát prohlížela a stála v obchodě i hodinu. Ale chce to juen cvik a pak to zvládnete!
VYKY
cumperlik
| 2. 3. 2008 15:24
No jo, holky, kdyz ja uz jsem z toho taky zmateny.....uz se mi o tom i zda..jo a jak jste psaly s tim skrobem ve smetane a jogurtech, tak jsem koukla na moje potraviny a samozdrejme-taky SKROB!!!!!Tak jsem si rekla ze se od tedka radsi na vsechno zaptam trikrat a vsechno si desetkrat proctu Je to pech..Pro krasu se musi trpet..zdravim a pocasi at uz se uklidni!!!!!!!
Brnenivkolenou
delenka
| 2. 3. 2008 15:16
souhlasím s tou syrovátkou, já bych si ji vůbec třeba nedala hlavně ne tu ananasovou, ananas konzumuji výhradně s kytičkama, vím že se může ke všemu ,ale podle mě obsahuje dost cukru a i škroby. Ale to jsou jen mé postřehy!
cumperlik
delenka
| 2. 3. 2008 15:13
Ale jinak soji se vzdávat nemusíš , neříkám,že by se neměla jíst . S píš jak co a určitě ne od rána do večera!!!!
cumperlik
delenka
| 2. 3. 2008 15:09
Jo sojové výrobky jím,třeba různé paštičky ze zdravé výživy jou fajn ,ale ty obsahují nejen soju, já mám na mysli sojové mléko (třeba tu rýž.kaši s kakaem) Já už mám za ty roky vypozorovaný po čem se cítím fit a po čem se cítím plná. Sojové maso miluju ,ale mě prostě hrozně nadýmá!!!! Některých kombinací ,které tady čtu bych se bála. Říkám já graf č.3 v životě nedržela ,možná ,že se potom netloustne ,ale určitě se po tom nehubne. Já chci momentálně rychle schodit 3 kg takže se musím striktně držet 1 grafu. A zjistila jsem ,že po sojových výrobcích ,které jím každý den, ten váhový úbytek není tak velký! Ale každému vyhovuje něco jiného . Já můžu sníst klidně kilo těstovin a váha mi nahoru nestoupne a přitom se říká ,že obsahují hodně sacharidů tudíž se po nich tloustne.

Chce to zkoušet. Ale jetliže jedeš podle 1 grafu tak to bude ok.
A ještě :já si neteroufnu míchat zeleninu a ovoce dohromady, vím ,že je to povolené ,ale podle mě je lepší buď jen ovoce nebo jen zeleninu. Někdy zhřešit můžeš to nevadí ,ale nemíchat to každý den!
cumperlink
Vyky
| 2. 3. 2008 14:59
Proč bys nemohla soju? Já jsem si s ní dělala fantastický omáčky, robi maso jsem měla také, z toho si můžeš dělat rolády, všechno do kytiček. Výborné jsou pomazánky, jak holky psaly, soja má nejmíň kj. Ale nevýhoda je, že někoho nafukuje, mě příšerně.
cumperlik
Brnenivkolenou
| 2. 3. 2008 14:54
robi maso můžeš, je to kytka...ale to asi víš
...
cumperlik
| 2. 3. 2008 14:53
To počasí je vážně děsný...u nás se to všechno mele..až mám strach vystrčit no z domu..PARMENKO, nic si z toho nedelej, ja mela zravou vcera...vecerela jsme asi 3krat
jídelníček
Didi
| 2. 3. 2008 14:42
prosím o zasání jídelníčku,jsem tu málo,ale poctivě vše čtu. email je:jdcekalovi@seznam.cz Díky.
dělenka
parmenka
| 2. 3. 2008 14:26
Všecny moc zdravím.
Ajino to by jsi byla moc hodná , kdyby jsi mi dietu poslala na email, zatím sice nechci s dělenkou skončit, ale někdy se mi může hodit.
Somny já mám nejraděj provensálskou a sojovou paštiku.
Musím se vám přiznat, že jsem měla včera i dnes hodně žravou . Pořád do sebe něco láduji , samozřejmě podle dělenky, ale cpu se a to mě štve! Nějak se nemůžu ovládnout , doufám, že nepřiberu. hned od zitra musím moooc zpřísnit ! Přeji hezkou neděli.
ahoj všem
Vyky
| 2. 3. 2008 14:24
Tak jsem tady zlatíčka, venku se počasí neuklidňuje, ve vchodě před námi lítaly tašky, Už je to počasí protivný. Tak co, vy blíženci, opravdu je vás tu jak nasetých, a převládá Ostrava a čechy, kde jste Moravanky? Tak to psyllium je neutrál. Jé, u nás vysvitlo skuníčko, to je fajn,jen aby to zůstalo. Moc vám všem fandím, ale jdu se připravit na vnučku, jak se vyspí, tak ji přivezou. Tak vám schvácená napíši večer, pá
Sluníčko se zalezlo a vypadá to že zase bude cedit.
zdravím všechny
Brnenivkolenou
| 2. 3. 2008 13:58
je to fajn jak se to tu rozjelo, vítám všechny nově příchozí
trvalo mi docela dlouho než jsem si pročetla všechny ztránky

ke škrobu ve smetaně...smetana je zvíře, proto by měla být bez škrobu a totéž platí pro jogurty

skoukla jsem ve zdravěnce syrovátku a asi některé z vás zklamu.Klasickou syrovátku můžeme(to je ta v tom stříbrném obalu), ale syrovátka linie se pro dělenou stravu nehodí, protože je v ní dost velký podíl ovesné vlákniny a oves je bohužel kytka .
Někdo možná namítne, že holky přece hubly , ale nezapomeňte, že mají velmi omezený jídelníček a velmi nízký příjem kalorií
Jo a jeste...
cumperlik
| 2. 3. 2008 13:53
Kdyz se tedy vzdam te soji, tak muzu ROBI MASO???Delate si ho nekdo???Diiik, holky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 6. 2025 11:01
14513
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
16. 6. 2025 09:47