Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

vajahit
zzmag
| 1. 3. 2008 11:08
ano, a este aj ja sa vas chcem spytat.. citala som niekde, ze je to kyticka... mam pravdu?
vcera som to zvladla..
zzmag
| 1. 3. 2008 11:07
Ahojte baby!!:)
Ano, podpora je dolezita... mate pravdu, a preto sem chodim.. vdaka, vdaka, vdaka:)
Este vam chcem napisat, ze som vcera na seba bola hrda.. totiz bola som vonku s priatelmi, no a nejeme po 18stej nie? Mala som zvieratkovy den, no a neskor som uz bola hladna.. doma by som to vyriesila tak, ze by som isla spat, a oni este ako na potvoru si VSETCI!! dali pizzu.. tak som to vyriesila tak, ze som si dala mineralku a olivy, aby som mohla nieco zobkat a az tak ma jedlo nelakalo.. bolo to tazke, ale zvladla som to... :)
A tiez som si uvedomila, ze uz len kvoli tomu pocitu by som nezhresila, aky mam zo seba teraz... plochsie brucho, viac energie... skvela nalada...
DO DELENIA!!!!
ahoj
Vyky
| 1. 3. 2008 10:56
Ahojky děvčátka, to víte že se neztratím, jste jako moje malá rodinka, jsem na vás upnutá, jak můžu, letím se na vás kouknout. Strepi, u nás prší, vítr zmlkl, ale dul v noci a tak jsem se potěšila pohledem na to tvé a berušku. moc roztomilé. Strepi, já dělím, ale je to asi ze 3 grafu, kdy se může ovoce se zvířátky. Jessi jedeš pryč s bábovkou, já ji tedy nemusím, ale co ty ostatní. Nedává se do ní tuk, tak asi proto, Aji, a mě bylo psyllium doporučeno, nabobtná v žaludku a není takový hlad. Já si ho dávám s mlíčným a hubnu, tak určitě nevadí. V jitrnicích je mouka, tak tu ne, já když kupuji vnukovi domácí, tak jen čmuchtnu. SE sladkým fakt neriskuj, nestojí to potom za ty výčitky. čaje můžeš pít jaké chceš, i v kyt. i zvíř. Tak, a mě se lhůta příjezdu mého dietologa protáhla o 14 dní, tak snad dám ještě něco dolů. Včera jsme si volali a on mě řekl krásnou větu:maminko, děláš to pro své zdraví, a má pravdu. Děcka, teď se setmělo a hřmí,a začal vítr, fuj počasí.
Modifikovaný škrob
Henrieta
| 1. 3. 2008 10:39
Ahoj holčiny, jsem tu jen na skok, zdravím všechny z Prahy, dnes je tady příšerně, kroupy, déš't, bouřka, vichr, no hrůza.

Mám dotaz, dnes jsem si udělal k snídani tvaroh s troškou Light zakysané smetany a rozinky, když jsem to zblajzla, tak jsem zjistila, že v té zakysance byl modifikovaný škrob. To je asi průser co. Jsem pako, přečetla jsem si to až po... A štve mi to o to víc, že teď se mi to nějak rozjelo, za tento týden jsem zhubla další kilčo, což je u mě zázrak. No a teď se mi to asi kvůli tomu škrobu v zakysané smetaně zastaví. Chjo,
ještě jeden dotaz
sonny
| 1. 3. 2008 08:24
když mám zvířátkový den můžu normální ovocný čaj z pytlíku bez ničeho?
ahojda
sonny
| 1. 3. 2008 08:22
Dobré ranko tak jsem začla dělit akorát doufám že jsem to nezeslonila:
snídaně - 3xpárek+1rajče a k tomu kafe s mlékem a medem?

jo a ve zvířátkový den se může jogurt s kakaem+sladidlo?

a ještě jeden dotaz - co jitrnice se zelím?dneska to bude u násna oběd tak nevím jestli si to mám dát nebo tadši jen párek se zelím????

jinak u nás to fučí, děs běs
...
Strepi
| 29. 2. 2008 22:52
Přeji Vám všem pohodový a sluníčkový víkend.
Pokud tu někde potkáte Vyky,tak že ji tulačku zdravím
Zítra se tu za Váma zastavím až večer,mám celý den a tak se na Vás budu těšit.....
Aja
Strepi
| 29. 2. 2008 22:43
Díky moc Áji,je to tak... už bych je nikdy zpět nechtěla...
strepitulka
ajina
| 29. 2. 2008 22:39
Tak to ti blahopřeju,za tak krátkou dobu 10 kilo,no to je užasný.Věřím vtu závislos.ja jsem už taky závislá 14 dní jsem sem chodila pravidelně jen číst,než jsem se odhodlala napsat.A teď se nemužu dočkat až uložim dětičky a šupky se podivat co je nového.Podpora při hubnutí je hodně duležita.Já když jsem hubla těch 17 kilo,biya jsem na to sama.. A zavistivé sousedky mi to stěžovali,ale já se mučila a dokázala to.Ted věřím,že když jste tady vy že budu v pohodě.Tak se měj a aŤ od tebe ty kilča utíkaj jako doposud a už se nikdy nevrátí,protože vidět jak se kila vracejí je horší než celá dieta
aja
Strepi
| 29. 2. 2008 22:20
jen se do nich klidně dívej,alespoň je budeš mít vše dříve pamněti a nebude Ti to dělat tolik potíže
Aja
Strepi
| 29. 2. 2008 22:18
Dělím tu s holkama od 4.1. a mám dole 10 kileček.jsou to moje zachránkyně.je tu fakt bájdčně a počkej až tu budeš dýl,také získáš na holky závislost a běhen dne si na ně vzpomeneš.kor když jsem byla v té fázi že mě občas honila mlsná,tak to mi vždy jen blesklo a co holky... !!! Je pravda že při dietě potřebuješ k sobě někoho kdo tě táhne sebou a podpoří a pomůže.A tohle je myslím to nejlepší místo
strepitulka
ajina
| 29. 2. 2008 22:14
Recepty jsemuž několikrát pročetla a taky jsem to zjistila,že vše nemužu,ale určitě si vyberu.Včera mi je manžel vytiskl i když nesouhlasí s míma dietama.Tak je mám stále u sebe a pořád do nich musím čučet.
strepitulka
ajina
| 29. 2. 2008 22:08
Strepi ,jsi moje velká rádkyně.Mužu se zeptat jak ti jde hubnutí,kolik jsi celkem shodila.Psala jsi,že chceš ještě sundat 10 kilo.Moc ti přeju abys to dokázala.Mě by stačilo 5,Už konečně nejsem tlustá,ale mam co hubnout taky
AJA
Strepi
| 29. 2. 2008 22:07
Musím přiznat že jsi mě s tím sladkýmdostala
vůbec nevím,co bych Ti poradila,ale asi nic ...nejsem odborník na sladkosti při dělence Snad některá z holek Ti něco napíše.
Jak jsem Ti poslala ty recepty,tak né vše si můžeš dovolit baštit.Sladkosti a pečené dobroty,si budeš muset nechat až na dobu,kdy se dostaneš na svou vysněnou váhu.Pak už můžeš baštit i dělené sladkosti
strepitulka
ajina
| 29. 2. 2008 21:57
Tak s tím sladkým,to je pro mě špatná zpráva.Ja sladké miluju,klidně bych ho vyměnila za maso.To nevím jak to zvládnu.Druhým ho přeju,kor těm který netlousnou,ja díky němu nabrala 20 kilo.Ale pak zase 17 shodila.A teď se musím pořád hlídat.Ach jo
SYROVÁTKA
Strepi
| 29. 2. 2008 21:53
Ano ano Vyky,už jsem tu s pomocí

JAK VYPADÁ SYROVÁTKA NAJDETE DOLE V PŘÍLOZE
aja
Strepi
| 29. 2. 2008 21:29
syrovátku si dej,já si ji také dávám do jogurtu a mléka.Psyllium jsem jěště neměla,ale pozor ! Vyky ho baští,ale je na mléčné dietě !!! Teď nedělí ....
Aja
Strepi
| 29. 2. 2008 21:26
Při 1.grafu se nemlsá ale dopřát to druhým,to můžeš
Ahojky
Strepi
| 29. 2. 2008 21:22
Tak jsem tady moje a nevím kde začít dřív....
Jdu číst a postupně psát....

VÍTÁM VŠECHNY KTERÉ JSTE TU NOVÉ ....
prosím o radu
ajina
| 29. 2. 2008 21:12
Ještě bych potřebovala vědět,jestli při dodržování prvního grafu můžu listové těsto a vajahit.Ajestli někdo nemá vyzkoušený nějaky dobrý recept na něco sladkého.Obě moje dětičky budou mít v březnu narozeninky,tak abych si mohla upéct taky něco sobě a odolala dortům.Dík za každou radu
AHOJ
ajina
| 29. 2. 2008 21:01
Taky jsem překvapená,co toho tady přibylo.Zněkterých příspěvku jsem docela zmatená.Třeba to psillium.Dnes jsem se vydala do zdravěnky,abych si nakoupila na víkend.Chtěla jsem si ho koupit,abych si ho mohla dát do jagurtu nebo tvarohu,ale prodavačka mě říkala,že je to rostlinka.Koupila jsem si tu syrovátku linii čokoládovou,tak doufám,že si ji bez obav můžu do jogurtu přimýchat.Shodou okolností jsem dnes šla kolem antikvariátu a koupila jsem si dvě knížky od Kořínkové,jedna byla zlevněná ze169kč na 69kč a druhá na29kč. Dnes jsem se také zvážila a zjistila,že po mé popletené dělence mám o 1,5 kila méně. Jsem ráda a snad to teď pujde dolu lépe.
Ahoj
Jessi
| 29. 2. 2008 20:56
Zdravím všechny a hlavně nové dělenky.Je tady toho tolik napsaného,že nestíhám číst. Strepi děkují za včerejší odpověď.Jsi dobrá. Dneska jsem si upekla vánočku je skvělá,vím dělám chutě.Ale stejně nechápu,co je špatně je to vše podle dělenky.Jen to ,že je z bílé mouky.Vy pečivo s bílé mouky žadná nejíte?Ani nor.bezvaječné těstoviny.Jestli ne tak jste dobré.To já je jedla a hubla sice pomalu ale jo. Jdu jěště zbytek dočítat.
chce to milionáře
Vyky
| 29. 2. 2008 20:29
dívenky moje, tak jsem byla na minibazaru, co tam je nabídek na hubnutí, ale má to jednu vadu na kráse.Je to drahé, jako tajemný hrad v Karpatech. poraďte mě stařence, kde ho splašit, a já vám pak budu zadarmo radit, co je nejlepší. To jsem hodná, žeTak mám misku v sobě, ještě si dám kafčo. Jsem ráda Strepi, že jsi se ozvala, ostatní zazimovaly.Tak se drobci opatrujte, přeji příjemný víkend a pro jistotu sem zítra juknu. Těším se na vás, pá,pá
Noooo .....
Strepi
| 29. 2. 2008 19:11
Teda já koukám... páni.... no teda píšete jako by nám to tady chtěli zavřít... Za celý den jsem se se, nedostala a ted jsem tujen na čumendu.Ještě musím dát do pelíšku prcka a pak až bude klidek,jdem u Vás.Takových stránek ... no to než přečtu....
Tak pa později berunky moje
knížky Kořínkové
parmenka
| 29. 2. 2008 18:22
Holky jestli chcete někdo koupit knížky od Kořínkové podívejte se na stránky www.mimibazar.cz a do vyhledavače si dejte L.Kořínková, něco tam je a není to moc drahé. Tak snad to někomu pomůže. KNÍŽKY JSOU POUŽITÉ!!!!
orkán
Vyky
| 29. 2. 2008 18:22
bando, kde jste ? Bojím se aby to nevyvrátilo sloupy s elektřinou, abych nezůstala bez vás, a vy se touláte.
Tak hupky dupky, polepšete se!Počasí je uplakané, no jo, je stále zima. tak pá, já se podívám později, jestli jste se zastyděly.
nemusím
Vyky
| 29. 2. 2008 18:12
Zzmag, já jsem víc milovala maso, ale to víš, jak sladké bylo, snědla jsem ho také, ale teď jak jím tvaroh se syrovátkou, skořicí a psylliem, s jablky, a všechno smíchám dohromady je to sladké, teď si to připravuji večer na druhý den, tak je to z ledničky krásně chladný a já si to užívám. Drápu si to vidličkou, jak jsem psala mám to v 6 miskách a průběžně ho jím. Tak mě zbývá ještě jedna a jedno kafe. A jsem spokojená.
knizky od LK
zzmag
| 29. 2. 2008 16:39
Vyky.. to ma nenapadlo....:(( ja koza...
Inak, nemas problem s chutou na sladke? Ja sladkosti uz nemusim, s tym som vysporiadana, uz mi to ani tak nepride... ale predtym som bola dost coko-holik... a cokoladu som nemala uz 2 tyzdne.. co je na mna rekord.. tie chute na sladke su mensie a mensie, no aj tak... ako to riesis, ked mas chut na sladke?
nevím
Vyky
| 29. 2. 2008 16:34
Zzmag, ani nevím, u nás jsou knížky moc drahé a tak si chodím pro knížky do knihovny, tam ji mají, zkus to, třeba u vás taky.
zvieratkovy den
zzmag
| 29. 2. 2008 16:20
Inak.. je fakt, ze ked som zacinala s DS a mala som zvieratkovy den.. velmi to na zaludok nesadalo, ale po dvoch tyzdnoch (ako niekto pisal, ze: "telo pochopi, co od neho chceme"), to moje telicko vacsie pochopilo a nadhera, travi, je mi super.... mozno si dokonca viac oblubim dni zvieratkove. A je fakt, ze telo pri tychto dnoch rychlejsie chudne...
Chcem sa spytat este.. v Cechach sa daju bezne kupit knihy od LK? U nas som ich nenasla:(
DO DELENIA!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica