Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Simca
Strepi
| 28. 2. 2008 21:53
je to tak jak říkáš Simčo také jsem si dokoupila knihy,ale raději jedu jen podle toho prvního a původního grafu.Ta fruktóza chutná skvěle,to joooo Ale mám obavy že bych to nějak narušila a tak do ní zatím raději nejdu
Jak si tu tak ťukám tak koukám že mi tu stále něco brzdí ruce v rozletu Bříško ještě stááále není tam kde chci já a tak žádné slazení nebude To by v tom byl čert abych těch dalších 10 kilo nesundala
Aja
Strepi
| 28. 2. 2008 21:47
Ájo stáhni si ten graf,nebo si ho přesně takhle opiš.Majlovku na profilu nemáš,že bych ti ho poslala.Až budeš mít klídek,tak si to pořádně prohlédni a přečti.Je potřeba si to dát někam kde to budeš mít stále na očích,jinak se Ti to bude stále motat.Znám to ,ten začátek je tááák těžký ....
Ale neboj zmákneš to.Já už dělím pomalu dva měsíce a také se vždy něco najde,že jsem v koncích.Ale od toho tu mám tyhle všechny berunky co sem chodí a každá vždy přispěchá s radou a pomocí
vyky
ajina
| 28. 2. 2008 21:40
Je fakt dobrá,ale.Právě jsem se smířila,že už ji neochutnám.Jsem z těch grafu jelen.Od zítřka najedu na grav od Strepi.Tak doufám,že ty kilo utečou,jinak najedu na ten tvaroh
Jessi
Vyky
| 28. 2. 2008 21:31
Já jsem si tuto dietu našla na starém papíru, kde to měli počítané v kcal, a vnuk mě je na počítači převedl na kj, a to je právě tolik, co jsem směla od dietoložky ze špitálu. Ale to se musí počítat, a tedˇnemusím a je to dělenka, Vůbec nejsem nafouklá a co jsem s tím zkusila, no hrůza, když byli doma synové tak jsem se bála aby mě to neušlo, protože jsem byla stále jako balon. Ajina, ta roláda musí chutnat fantasticky, ale my ji nemůžeme Ale kdyby jsme mohly.Tmavý med je lesní a světlý je luční. Jaký je v tom rozdíl nevím, ale Koř. to má vyzkoušené a dobře radí. Tak nezlobte!Já si med dávala taky ale nemusím ho mít. Ahojky .
Střepitula
simca
| 28. 2. 2008 21:31
Střepi tak jsem byla zmatená tou fruktozou že jsem šla prozkoumat chytré knihy od kořínkové.Mám doma uplně všechny.V tom prvním grafu tam není žádná zmínka o cukru jen o medu.Není ani rozveden ted med na tmavy a květovy.Taže vlasně by jsi mohla oba dle prvního grafu.Ale v další knížce vice rozvádí všechny cukry.Píše že med lesní(tmavy) patří do skupiny fruktozy jako štáva z jakohokoli ovoce a krystalická fruktoza.tyto cukry se mohou používat s čímkoli ale spíše omezit sladidla glukozové skupiny do které patří i med květovy.A sladidla ze skupiny sacharozové se nemají používat vůůůbec.Píše tam dokonce že tmavy med je stejny jako jako fruktoza jen je chutově posunuta někde jinde než med.Já sladím fruktozou od samého počátku dělní a váha mi jde dolů.Ale jasně že nic se nemá přehánět ani ten med.Já si ho nechám jako neutrál
nejde
pravaenergit
| 28. 2. 2008 21:30
taky enjd ezobrazit tak nic hihi
taky mam kvetinku
pravaenergit
| 28. 2. 2008 21:24
musim tady casteji
pravaenergit
| 28. 2. 2008 21:18
Ahojky, hele ja uz vas mam jako povinnou cetbu, ale docist s edo konc eto je kumst. Jsem nasla dobrou stranecku na salaty tak se sni podelim ejstly jste ji jest eneobjevily jo??

http://www.chytrazena.cz/vareni/salaty/

neni to primo delena strava, ale urcite je lepsi malinka myslenka avy uz si pak poradite co kde jak skombinovat

MARGITA JESTE SE NANEJ NECHYTAM HIHI nejak se nanej jest enecitim vim zebyhc ani tyden nevydrzela takze jest etalirkuji s maleho hihi vy si delate srandu z meho talirku jo?? hihi
dnesk asem poprve byla na obede s kamilem sama bez prcka moje mamka ho pohlidala a tak bylo to o necem jinem . onecne chvilicka klidu .
Hele jdu vas docist jsem na strance 211 hihi

no ten muj rostak bude jendou poradnej hajzlicek hihi
strepitula
ajina
| 28. 2. 2008 21:17
Je díky za grav.Jsem začátečník a netušila jsem,že kakao a ořechy patří do ovoce.Teď už mi je jasný proč mi to nejde tak dolů.Dělám jednu chybu za druhou.A já si říkala,jak můžu při takové dobrotě zhubnout.
ovocný cukr
Vyky
| 28. 2. 2008 21:06
ahoj bobínci, konečně jsem se sem za vámi dostala, vnuk má na počítači brigádu, a tam kam dáváme notebook, spravovala dcera kalhoty. Ale jsem tady a nestačím stíhat. Strepi, mě se kytička rozvinula, vnuk naznal, že je moc pěkná. Ještě jednou díky. Maybes, jsem ráda, že jsi se ozvala, Jíťa má asi fofr, Prava si dává z malého talířku, Parmenko, je moc príma, že je ti líp, uvidíš, za chvíli budeš zdravá úplně. Parmenko, ten tvaroh a mlíko je jako zvířátka, ale bez masa. Také souhlasím se Strepi, že bys to zvládla. Olej píše Koř. jen film na pánvi, ale já už bych se toho bála, nechám to až budu hubeňour. Fruktozu jen ke kytičkám vy mlsouni, já jsem se dívala do přísného grafu, a nemám ji tam ,že by byla neutrál, to Koř. povoluje až v dalších. Nechám to na vašem uvážení, ale musíme si něco odepřít, vždyť chceme být krásné a štíhlé. A protože musím zítra do Penny nafasovat tvaroh, tak jsem si večer nachystala tvaroh do misek, jen ráno si udělám maté. Iluci, nemyslím,že by jsi byla škot, ale při dnešní drahotě, musí dost lidí počítat a já mezi ně patřím taky. Tak pusinky pá,pá
luci
Strepi
| 28. 2. 2008 21:05
fruktózu a světlý med v -K- tmavý ve -Z ale je to vždy jen malilinko.Já to nepoužívám vůbec.Ovoce není potřeba sladit a mléčné výrobky si dochucuji syrovátkou a pokud mě honí mlsná,tak sladidlem.Ono tady při té dietě ani není skoro co sladit ...
Aja
Strepi
| 28. 2. 2008 21:01
No ..... recept je pěkný.... ale né do našeho hubnutí... Tak tudy cesta ke zhubnutí nevede
Mrkni na ten graf ,přikládám ho sem
graf
llucinka
| 28. 2. 2008 20:57
Strepi, aha, tak já jsem to popletla... Tak co mám vlastně používat jako slazení? Fruktózu teda nee ve zvířátkách??? A tmavý med vždycky můžu? Tmavý znamená včelí?

Moc děkuju za případnou pomoc, fakt jsem z toho jelen.
recept do zvířátek
ajina
| 28. 2. 2008 20:57
Ahoj holky dělitelky,moc děkuji za přivítání.Opravdu to moc potěší.Na oplátku posílám recept,který mi darovala kamarádka,jestli už ho znáte,tak se omlouvám a příště se polepším.Protože vás spousta konzumuje tvaroh,tak posílám roládu s tvarohem.Takže ušleháme do tuha sníh z 6vajec,potom po 1 zašlehávat žloutky.Do hmoty opatrně zašlehat 3 lžíce fruktozy a 3lžíce kakaa.Rozetřít na pečící papír na plech a upéct.(je upečeno velmi rychle).Ještě horké i s papírem srulovat a nechat vychladnout.Potom naplnit ušlehaným tvarohem s fruktozou dle chuti,smýchaným s ušlehanou šlehačkou.Já si roládu vylepšila hrstí ořechu a místo tvarohu jsem dala zakysanou smetanu. .Jinak také neustále bojuji skily.muj největší uspěch je 17 kilo dole,ale jinou dietou.Teď bych chtěla dělenkou shodit 5 kilo.
Simča
Strepi
| 28. 2. 2008 20:56
Simi koukala jsem se ti na profil a más tam mailovku,pokud bnudeš chtít pošlu ti ten graf.Ten podle kterého jedeš tak to není ten hubnoucí .....
Luci
Strepi
| 28. 2. 2008 20:53
Luci,graf ve kterém jsou neutrální potraviny,není ten první a původní na zhubnutí.My jedeme podle toho co jsem ti poslala v příloze.Jak je tam povolená nějaká netrální potravina,tak už se tolik nehubne.Je to udržovací dieta.
Vyky
Jessi
| 28. 2. 2008 20:43
Ahojky tak jsem se tady zase koukla a tolik nového psaní.Vyky ty jsi skvělá,podle čeho ti to vnuk počital kolik můžeš sníst.To ti stačí ty dva tvarohy a ty jablka ,nenadýmají tě.To mě hodně láká.Já se snažím hodně zeleniny sýrové i vařené a to nadýmá jak........ Ty syrovátky i to Psyllium je skvělé nevěděla jsem ,že je více firem myslela jsem,že jsem to popletla. Myslím, že to nemáš až tak drahý den,když se jí vše tak se projí určitě víc.Hlavně,že ti to vyhovuje, nemáš chutě a problémy ze zaživáním.Ty chutě jsou hrozné.Jinak tady všechny nové dělenky zdravím.Mám už z těch jmen zmatek.Všem co se daří hubnout gratulují.Krásný večer.
Fruktóza
llucinka
| 28. 2. 2008 20:07
No, já jsem taky zaskočená, protože podle toho přísnějšího grafu se opravdu fruktóza může vždycky, je to tam jako neutrální potravina...
Fruktoza
simca
| 28. 2. 2008 19:28
sřepi tak ted jsi mě trochu zaskočila s tou fruktozou.Já četla v knížce od kořínkové že patří mezi neutrál jako jediná z cukru kromě lesního medu.Tak ted nevím?????
graf
Rozarka15
| 28. 2. 2008 18:54
Díky moc...šlo to otevřít v pohodě...
Strepi
maybes
| 28. 2. 2008 18:42
Né, nepřestala, nebój, mě to moc líbí, ještě vydržím, snad se mi podaří něco shodit a hlavně si to držet a být v pohodě
Maybes
Strepi
| 28. 2. 2008 18:38
Vítej ztracelá Maybes
Tak to je fajn že jsi dělit nepřestala.Už jsem myslela že jsi to vzdala. Máš vééélikou jedničku
Lucka
Strepi
| 28. 2. 2008 18:35
Fruktózu jsem koupila za 51,-kč a je jí 400 g
Ale jíst se může podle přísného grafu ( to je ten graf č,1- teď jsem ho sem vkládala v minulém příspěvku ) jen při kzyičkách.Ve zvířátkách je to už povoleno v mírnějším grafu,kdy nepotřebuješ už tolik hubnout,ale váhu si spíše udržet
Rozárka
Strepi
| 28. 2. 2008 18:23
Ahojky,snad se to otevře.Kdyby ne pošlu Ti ho mailem...
pozdravení
maybes
| 28. 2. 2008 18:19
Ahoj, holky
všechny moc zdravím, dlouho jsem nepsala, ale už jsem tu.
Takže já to mám na střídačku, cítím se většinou dobře, ale s kilama to není nic moc, ovšem nevzdávám se. Asi jsem přeci jenom jedla velké množství, já totiž nepotřebuju shodit moc tak 5 kilo a hlavně bych byla spokojená kdybych mohla dělit a držela si váhu, páč jinak přibíráma počítat KJ se mi nechce, takhle mi to vyhovuje. U mě je to zatím trošku dolů a pak dokonce jako se to stalo Vyky nahoru, tak jsem se dočetla najela na 14 denní zvířátkový režim, prý se tak lépe rozběhne metabolismus a pak to budu zase střídat. Mě chutná všechno, obě skupiny, v každé si najdu dost dobrých věcí.
Mám dobrý, že mi chutná snad všechna zelenina (kromě růžičkový kapusty) jak čerstvá, tak mražená. Dneska jsem si udělala zeleninovou směs pod svíčkovou - za 9, 90 ochutila a rozmatlala sýr a moc mi to chutná.
Nalákaly jste mě na syrovátku, tak jí taky baštím, dobrůtka , ale přiznám se, že jsem taky měla dilema s tou ovesnou vlákninou, ale pak jsem si řekla , že je to přeci jenom vláknina, takže to zkusím. Tak jsem ráda, že jste to schválily.
Jinak med já taky moc ráda.
Hezký večer Všem
Graf
Rozarka15
| 28. 2. 2008 18:00
Ahojky holky ...
nemohla by mi některá z Vás poslat základní graf rozdělení SPLK? Knížku jsem někomu půjčila a ...znáte to...Díky moc
Fruktóza
llucinka
| 28. 2. 2008 16:18
No, právě, že jsem si říkala, že to budu muset někde koupit. Já už dělila v lednu, jenže jsem po měsíci zjistila, že jím zvířátka s hroznovým cukrem a ten se smí jen s kytičkami. A kolik asi stojí tenhle cukr? Moc děkuju,.
Lucinka
simca
| 28. 2. 2008 15:49
luci k tomu tvarohu.Klidně si tam ten žloutekdej a já doslazuji fruktozou.Je to ovocny cukr ktery kořinková řadí mezi neutrál.U nás je k dostání i v kauflandu.
parmenka
simca
| 28. 2. 2008 15:46
ahoj parmenko vítam tě zpět po nemoci A s tím mlíkem a tvarohem by jsi to zvládla taky.Jak píše Strepi opravdu není takovy hlad a ani chutě což je úúúžasné .Taky jsem měla obavy jak to zvládnu nikdy jsem nebyla příznivcem mlíka.Ale musím říct že ted mi chutná a velmi rychle jsem si na něj zvykla a když k tomu můžeš přidat užasnou ochucenou syrovátku je to supr A taky žááádné nafouklé břicho spíš naopak nějak se mi zmenšuje.
Tvaroh
llucinka
| 28. 2. 2008 15:38
Jinak holky, já jsem si koupila nějaký jogurt od Ehrmann s jogurtovou kulturou a je strašně moc dobrý!!! Mlžu jen doporučit...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 18:10
14508
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa
15. 6. 2025 18:11