Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
Strepi
| 28. 2. 2008 01:37
No to je super další povzbudivá zprávička jen tak dál .... Nějaký řád v tom určitě musí být a pak by to mělo i fungovat.... Je to tak dobře.Myslím,že pro nás pro všechny jsou moc důležité veškeré informace od těch co dělí dlouho a mají to už pěkně vychytané
Henrieta
Strepi
| 28. 2. 2008 01:25
Vůbec se neděs... prý to tak je,tak i já ve skrytu duše věřím že to není jinak... Také v tom občas lítám a s některými potravinami si také lámu hlavu Někdy je to jako nevyluštitelná záhada To je jako tu teď holky řeší meltu.... Já bych ji také dala do kytek a tím by to pro mne skončilo
Aja
Strepi
| 28. 2. 2008 01:14
No jen se neboj a pěkně vítej tady jsme samé móóc hodné holky a máme stále ruce dokořán a s recepty šupky sem... těch není nikdy dost
nová dělitelka
ajina
| 27. 2. 2008 23:01
Ahoj všichni,nedávno jsem narazila na vaší diskusi.Hrozně moc mě potěšila,protože teď vím,že v tom dělení nejsem sama.Už několik dní si čtu vaše příspěvky a když vidím jak vítáte každou novou dělitelku,rozhodla jsem se vám napsat.Budu moc ,ráda když mě vemete mezi sebe.Mám také několik receptu,které rada předám.
Vitakáva
Jessi
| 27. 2. 2008 22:16
Děvčatka já nevím ale řekla bych,že by mohla být jako neutral,čaj je taky rostlina-keř a taky se může.Tak nevím.
Syrovátka ještě jednou
Henrieta
| 27. 2. 2008 22:03
Ahoj holky, tak jsem tady zase s dotazem. Před chvilkou jsem se vrátila ze spinningu, bylo to super, ale jsem strašně hladová. Po tom vašem vychvalování syrovátky, jsem si koupila s ananasovou příchutí a hned, když jsem přišla jsem se vrhla na lednici, že si jí udělám s jogurtem nebo tvarohem, měla jsem na to stráááášnou chuť, ale když jsem si přečetla, že tam je ovesná vláknina, tak jsem jí zase vrátila do skříně. OVES to jsou přece kytičky, tak jak to, že jí můžeme. Už jsem z toho vážně blázen. Jo a ještě k té Vitakávě, jak jsem se už jednou ptala, jak to, že jí můžu jen v kytičkách ale normální kafe je neutrál??? Moc mně chutná a nechce se mi jí při zvířátkách vzdát, ale v žádné knížce o ní není bohužel zmínka. Chjo
Ahojky
Jessi
| 27. 2. 2008 21:43
Tak jsem zrovna dopila psyllium malinové je výborné.Prodavačka mi tvrdila,že jahodové nebývá a není napsané ani na té krabičce.Tak jsem to asi popletla.Pravi máš krasného syna mám o den staršího svého nejmladšího vnuka. Vím jak ti dá zabrat.Máme doma každou chvilku veselo,když přijdou vnoučata máme jich5.Věk od jednoho do pěti lét.Bývají u nás 3-4krát do týdne jsou to moje zlatička. Tak se mějte,jěště mi nadělate chuť na mléko.Tvarohy, jogurty tak to můžu.
Ahooj
simca
| 27. 2. 2008 21:00
Ahoj holky tak jsem doma z čajovny a v pohodě.Snědla jsem tam ten svuj tvaroh zahnala hlad.Ted jsem si dala mlíko a je mi fajn . Teda s tím vypadáváním vlasu jste mě docela vysrašily.Doufám že tohle se mi vyhne a vlasy mi zustanou.
Pravi ten tvuj maly je úžasné ditko takovy maly smíšekJo jo to už je davno co jsem měla doma takovehleho prcka. At ti margita chutná a kila jdou pěkně dolůůů.
ahoj berusky
cumperlik
| 27. 2. 2008 19:34
Ahojky berusky, zdravim vas!!!Koukam, ze se nam to tu zacina pekne rozrustat do takoveho maleho spolecenstvi!!To je dobre, je to tu moc fajn...Pravi, mas krasneho kloucka!!!!
prava
Vyky
| 27. 2. 2008 19:04
Pravi, chtěla bych se vrátit k tvé babičce, možná se mýlím, ale jak ji padaly vlasy, nebylo to něco nervového? Moje sestřenici se totiž udělalo velké kolo , úplná pleš na hlavě, jezdili s ní do fak. nemocnice na různá vyšetření a z mlíka to určitě nebylo. Jsme holt každá jiná. Tak pusinky budu končit, přeji dobrou noc a zítra ahoj
jpro všechny
delenka
| 27. 2. 2008 19:02
zdravím všechny příznivkyně dělené stravy, musím se tedy podělit i s vámi o kulturní zážitek, jak jsem psala DS dodržuji několik let ,ale podle grafi 1, nikdy jsem nepoužívala sojové mléko ani pudink, včera jsem si ho po dlouhé době udělala ze sojového mléka a musím uznat ,že jsem si pošmákla dnes si dělám dokonce rýžovou kaši ,ani bych nevěřila ,že se dá tak hezky vyžírat,je to pro mě fakt něco nového a to jen díky vám ,protože jsem si přečetla ve vašich diskuzích ,že to běžně konzumujete. Tak jsem tedy zvědavá jak to bude ze sojového mléka chutnat.. Takže teď ,když si občas můžu takhle dopřát si myslím,že už nikdy nezhřeším. Ale je fakt ,že každých 14 dní je možné udělat si jeden den voraz a jíst prostě na co máte chuť ,ale drzhý den se k dělené stravě musíte vrátit a to nejlépe s odlehčujícím dnem,třeba zelenina nebo ovoce a nebo jen rýže. A dle vlastní zkušenosti vím, že určitě nepřiberete! Jednou za čas si dopřejte, ale pak zas hezky zpátky k režimu. Vždyť ten život není jen o dietách. Pokud to tak budete praktikovat, tak se vám dělenka bude určitě dodržovat radostněji. takže to vyzkoušejte a užijte si to!!!!!
strepi
Vyky
| 27. 2. 2008 18:31
Jo, kus masa, to by jste hodovaly co? a já s vámi, Děcka, tak kus upečenýho , nebo grilovanýho, já bych si ho s láskou krájela na tenoučký plátečky, ách to by byla bašta. Jsem po večeři a proto hýřím dobrou náladou a chutěmi. Přišla jsem na to, že když si oddělám umíchaný tvaroh do lednice, že je lepší než čerstvý. Holky uvidíte, za chvíli z nás budou profíci. Strepi, šetři si nožičky a přeji ti klidnou noc.
Večer
Strepi
| 27. 2. 2008 18:00
Tak se tu moje opatrujte a já letím za chvilku do práce... Pááááááá
Prava
Strepi
| 27. 2. 2008 17:59
Ahojky Pravi,no to je úžasný chlapeček,ten se tedy rozhodně v pumelici neztratí.Je ještě malinký,ale děblík to je také...No aby také nebyl
Často myslím na Tvůj talířek,tak na něj nezapomeň až se pustíš do Margity ...To by se bifťánkovalo v z velkého talíře ...
Držím palečky
Prava
Vyky
| 27. 2. 2008 17:20
Ahoj Pravěnko, máš kluka jako buka, rošťačina mu kouká z očí, je to malý bobeček,i když se tváří jako by mu všechno patřilo.Myslím, že kdyby ta mléčná začala dělat neplechu, tak si dáme kus masa. To víš, také chceme být do léta štíhlé,a tak děláme, co umíme.Je fajn, že jedna druhou umí podržet a dodá jí odvahu. Moc to pomáhá. A jdu na tvaroh! Ahojky
tofu
Vyky
| 27. 2. 2008 17:07
Já si myslím, že ho můžeš, ale s ovocem bych ho nedávala, jak psala Strepi, česnek je přece jenom zelenina, ať něco nepokazíme. Děvčata, vítám vás a klidně se ptejte. Vitakáva se může v rostlince, bez mlíka Jessi, vidím že s těmi zvířátky jsme na tom stejně, kočičák je rozmazlený až hrůza . Tak o malinovém nevím, až ho zkusíš dej vědět, jakou má chuť. Tak jsem dneska vařila zap. bram. se svojí specální omáčkou se zeleninou a vnukovi moc chutnala. K tomu sojonézu a je spokojený. Jessi, i když mám brýle vidím ty malé trpaslíky jako ty ale já se vždycky zeptám, a vždy je mě pravěno, že jsou moc tučný a tím pádem pro mě tabu.
Jdu si umíchat tvaroh, za chvíli mě potečou sliny, jak se na něj těším Tak ahoj, večer kouknu.
ty vase mlecne diety
pravaenergit
| 27. 2. 2008 17:04
moji babicce jendou doktor naordinoval mlecnou dietu a ji stoho tak zacly vypadavat vlasy, ze mela plesate krouzky na hlave. A kamaradka mi rekla ze ji taky drzela amel aten sam problem ze to je takovej sajrajt .tak snad vam to nehrozi
fotecka
pravaenergit
| 27. 2. 2008 17:03
kouknete jak se na me ksichti muj malej princ krason
delenky
pravaenergit
| 27. 2. 2008 17:02
ahoj delenky. Koukam ze po mem odchodu se tady vejde vic lidi . hihihihi sem to tu jen zastinila svym velkym zadkem hihi posilam vam fotecku emho ulicnick ajak hezky basti jako dospelak jen do me dospelosti mu chybi jeste 80 kilo

jiank mi to trikrat dnne jidlo jde, ale mam furt roztazenej zaludek. Takz easi nabehnu jen na tyden na stefana margitu .ALE AZ OD VYPLATY HIHI ted si doma dobastim ty me netucne jogurtiky a mrkvicku a tak co mam doma ale tyden to asi zkusiiima pak zas budu bastit z maleho talirku. A prestante mi tady delat chute tema vasima dobrotkama nebo si vas najmu jako osobni kucharky .
mléko
Strepi
| 27. 2. 2008 15:36
Jsem ráda že jsi ráda,Simi Užij si to ....

No ale to jsem ještě chtěla bych zase zapomněla
Holky jak jsem psala že si ředím to podmáslí,tak to mi došlo a zkusila jsem si rozrědit hustý,pevný jogurt mlékem.Něco jako jogurtové mléko,no ale je to lepší než to pomáslí.Je to jemné,není to nakyslé,je to lahodné hustší mléko.Na litrovou lahev jsem dala 1/3 půlkilového jogurtu a dolila mlékem
Tak to se budu olizovat celou noc až za ušima
Simca
Strepi
| 27. 2. 2008 15:28
Jsem ráda že jsi ráda Simi Tak si to užij....

No ale to jsem ještě chtěla
Anet
Strepi
| 27. 2. 2008 15:26
Ahojky Anet ,vítej a kliďánko se přidej.Máme moc rády nováčky
Viď že Ti můžu říkat Anet ... máme tu všechny tak dlouhá jména tak si je trošku zkracujeme.Jsem Strepi,vítám Tě ....

Ovoce a zeleni na se nemají míchat.jde o to jestli v tom tofu je opravdu česnek,nebo je jen tak doladěn ... No nevím,já bych do toho asi nešla a raději si počkala na další holky co ti k tomu napíší.Jen se neboj že by se některá nepřidala.Proto jsme tady Nejen že se potřebujeme vzájemně,ale také se dost podporujeme a každá rada dobrá ...
Vitakáva ???
Henrieta
| 27. 2. 2008 15:17
Ahojky, zdravím Vás po dlouhé době, já sice nepíšu, ale čtu Vás docela pravidelně. Včera jsem si koupila knížku od Kořínkové Dieta pro vášnivé Megajedlíky, je super, kdo ještě nemá žádnou, tato je určitě nejlepší, je tam vše krásně shrnuté a hlavně jsou tam novinky a nové povolené kombinace, které byly fdříve zakázané. Vážně dporučuji koupit. Má jeden dotaz, já od určité doby nepiju kafe, kupuji si Vitakávu a piju buď s normálním nebo se sojovým mlíkem. Jenže teď mě napadlo, jestli jí vůbec ve zvířátkový den můžu, vždyť je vlastně z kytiček....ale to vlastně káva taky že jo. Takže můžu ji pít? Máte s tím někdo zkušenosti??

to Annetkach: jojo tofu a ovoce můžeš v pohodě
splk
anettkach
| 27. 2. 2008 15:01
Ahoj holky,v pátek sem narazila na tuto perfektní diskuzi a teď sem jí dočetla konečně celou.A ráda bych se k vám připojila... Chci se Vás proto zeptat jestli je možné jíst česnekové tofu a v ten den i ovoce... já totiž moc to uzené nemusím,jak ste se o něm zmiňovaly... Opravdu sem mooooc nadšená z vaší diskuze
Vyky
Jessi
| 27. 2. 2008 14:18
Tak jsem se vrátila z města a koupila čajík i to psyllium měli malinové.Čajík jsem už vypila je dobrý,hezký voní.Jste tady chytré hlavičky a bezva se doplňujete. Já chodím do zdr.výživy dlouho ale člověk to nezná co je dobré.Včera jsem si chtěla koupit nějaké tyčinky.Vybírala jsem a všude cukr nebo jsem na to nevidělá.Je to psané maličkým a v barvě,mám už dobré brýle a jěště prt vidím.Nakonec jsem si nic nekoupila.Jezevčika už máme 3tiho v pořadí před tím jsme měli kluky,teď máme holku.Byli všichni skvělí.Jsem do nich blázen,máme dlouhosrsté.Jezdí to všude s náma i na dovolenou.Je to moje malé dítě4, když už ty své 3 mám dospělé.
Strepitula
simca
| 27. 2. 2008 12:06
Strepi ty jsi chytrá hlavička.Už jdu do čajovny bez obav. Tahle možnost mě vůůůbec nenapadla .A pro případ jsem si do krabičky udělala tvaroh.Holky co tam s něma jdu taky dělí takže budou mít pochopení. Nevím jak personál ale budu to jíst tajně .Ten květák byl fajn spestření.Dnes jsem ze zbytku toho květáku udělala rodince mozeček s bramborem .
Jo a ta syrovátka je fajk dobrá ještě že tady a vyky jste jinak bych přišla o takovou dobrotu.Večer se tady na vás přijdu kouknout až přijdu s čajovny.
Jessi,
Vyky
| 27. 2. 2008 11:53
sestra má taky jez. dámu, ale je moc vzteklá, když s ní jde na procházku, lidé říkají, že jde ta paní s tím zlým pejskem už pokousala její rodinu, jen ji ne, teda sestru. Já ve zdravěnce všechno prolezu, a na všechno se zeptám, jsem milý zákazník. Strepi, jsi moudrá, já jsem v čajovně nebyla a ani nevím jestli u nás je. Tak bobušky ahoj, jdu strčit jenu do trouby, zapékám brambory, aby byly, až se hladový a vychrtlý vnuk vrátí ze školy.
Vyky
Strepi
| 27. 2. 2008 10:57
Koukám že jsme holky pěkně nalákaly na tu syrovátku
No ale zásluha patří Tobě,berunko,kdyby jsi mi o ni nenapsla tak také o no nevím No to bych byla tedy pěkně ošizená
No a to si představ že už do zdravěnky chodím kolik let Ale naberu si vždy jen do košíku čaje,Vítkovi mlsání a ženu.On je tam jinak pultový prodej,jen čaje,koření,marmelády,ořechy,mlsání je volně k výběru
Simca
Strepi
| 27. 2. 2008 10:50
... jsem zapomněla
Syrovátka chutná,coooo ??? Jóó mě také a móóc ... je to pěkný úlet ... Kdybych nedělila,tak o takových dobrotách nemám ani páru
Simca
Strepi
| 27. 2. 2008 10:47
Simi,asi bych se té čajovny nebála.Pokud je to čajovna jak má být,měli by mít i mléko...Co kdyby jsi si obědnala černý anglický čaj s mlékem??? mléko si objednej vzvlášť a čajsi dej jaký chceš ... Zkusit to můžeš
Je to tak,potom mléku fakt není hlad a ani chtě,jak už jsem Ti psala.Jsem ráda že to tak máš také,je to docel výhoda Také mi docela chutné kysané podmáslí naředělé mlékem.to si beru sebou na noční a to tedy můžu.Vydržím ho pocucávat ...až až
Doela jsi mě naladila na ten vařený květák má ho tu ještě kouse i s brokolicí,tak si je asi udělám k obědu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26