Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

parmenka
Strepi
| 28. 2. 2008 15:35
...... koukám mě už také ne ...asi už odkvetla
parmenko
llucinka
| 28. 2. 2008 15:35
Ano ano, koukala jsem se. No, oni se asi museli v obchodě splést, protože to byl nějaký od Zott, tak počítám, že to asi překlepli
Parmenka
Strepi
| 28. 2. 2008 15:32
Ahojky,to je dobře že je Ti už lépe..Už je také načase Ještě se nám někde toulá Maybes ,není o ni nikde ani písmenko .Tak snad se ji dařítaké dobře.
Neboj,neboj s tím tvarohem a mlékem by jsi to určitě zmákla .Ono to má totiž takovou docela fajn výhodu.Není hlad a chutě minimální a jak píše Vyky,nafouklé bříško není ani malinko
kytka
parmenka
| 28. 2. 2008 15:29
Strepi mě se kytka neotevřela.
Luci, čti si na těch levnějších jogurtech složení, bývají tam škroby .
Henrieta
parmenka
| 28. 2. 2008 15:27
Henrieto, tobě taky moc gratuluji. Tři kila to je přece hezké! Já patřím taky mezi ty, co hubnou dost pomalu. Ale hlavní je, že hubnem!
Holky myslíte že můžem sojový olej? A kdy v kytkách?
Vyky
Strepi
| 28. 2. 2008 15:24
Tak takhle jsem to pro Tebe potřebovala !!!
Mléčné výrobky
llucinka
| 28. 2. 2008 15:23
Já mám taky ráda mléčné výrobky, třeba Activii, ta mi jede hodně, ale těch oeněz, co stojí... Tak radši kupuju bílé jogurty za 2,90 v akci ne, že bych byla nějaký škrt, to ne, ale šetřit se musí
dělenka
parmenka
| 28. 2. 2008 15:20
Ahoj holky, vítám všechny nové dělitelky .
Vyky moc, moc blahopřeji ke shozeným kilům.
Já ještě nejsem úplně zdravá, ale je mi trošku líp. Vydím, že se vás hodně dalo na mléko a tvarohy, jste dobré, to já by jsem asi nezvládla .
Vyky
Strepi
| 28. 2. 2008 15:11
Nemáš zač tu máš za statečnost ....
llucinka
Strepi
| 28. 2. 2008 15:10
Ahojík Lluci,vítej a pěkně se u nás zabydli
Tvaroh,mléko a jogurty si dochucujeme ananasovou a čokoládovou syrovátkou a nebo jako Vyky psylliem Já si doslazuji podle potřeby sladidlem když mám chuť na víc sladké.Já moc med nemusím.Ale dobře ho rozmícháš pokud ho máš už tuhý v telpé vodní tázni.Medík teplem " taje "
Strepi
Vyky
| 28. 2. 2008 15:00
Děkuji moc, kytička je nádherná
lucinka
Vyky
| 28. 2. 2008 14:57
tak si dej trošku medu tmavýho na jazýček, když bez něj nemůžeš být, ale trochu, já jsem mohla dvě kávy s mlíkem a teď zjišťuji, že na ně nemám chuť.Je jasné, že když kojíš, musíš jíst taková jídla, aby to mrňouska nenadýmalo a on neměl bolení.
Tak večer
Vyky
Strepi
| 28. 2. 2008 14:56
VYKY JSI VÁŽNĚ DOBRÁ TAK AŤ SE TI STÁLE TAK ÚŽASNĚ DAŘÍ
Jessi
Vyky
| 28. 2. 2008 14:47
Jessi, já jsem mohla jeden tvaroh nízkotučný a jeden jogurt. A protože jogurty já né, víš přejedly se mě jak jsem posledně držela dělenku a někdy se mě i zvedá žaludek z něho, a protože jsem holka šikovná co se bašty týče, nahnala jsem vnuka k počítači a on mě vypočítal, že mohu tvarohy dva a kilo jablek. takže ráno si hned dělám maté, přišla jsem na to, že vlažné nemá chybu, pak vylovím velkou mísu, odvážím si jabka a zuřivě je postrouhám na jemném struhadle, je tam plno šťávy, a do toho dám psyllium, skořici a syrovátku a tvaroh. Vidličkou pořádně promíchám, a od těch tvarohů mám schované mištičky, tak si šest naplním a zbytek snídám. z lednice jsou nádherně studený a to je moc velká dobrota. Tak já mám psillium od apotheky, ale Popov je také skvělý. Jessi, nechci se chlubit, ale opravdu se mě asi menší žaludek, já žrout nemám hlad. A to je u mě zázrak. možná se bude některé dělence zdát, že za to dám moc peněz, ale když jsem to spočítala, před tím jsem projedla víc. Ahojky, večer zaskočím za vámi
Přivítání
llucinka
| 28. 2. 2008 14:31
Jinak moc děkuju za přivítání všem, je to moc moc milé
Tvaroh
llucinka
| 28. 2. 2008 14:30
Teda, vy mi děláte chutě s tím tvarohem... A jak ho konzumujete? Jak se dá třeba přisladit? Já milovala tvaroh se žloutkem a cukrem, ale čím nahradit ten cukr? Sladidlo nechci moc používat, pač ještě kojím, tak nebudu zbytečně synka dopovat nějakýma umělotinama, ale neumím si představit, jak v tom tvarohu rozmíchám tuhý med
Medík
llucinka
| 28. 2. 2008 14:26
Holky, Kořínková píše ve svých knížkách (nebo aspoň v grafu), že med neutrální je jenom ten včelí, ale květový je pouze kytička. Jak to máte vy, dodžujete to? Já taky hodně meduju, hlavně takové Latte s medem, to je lahoda. Normálně nejím med, ale mám ráda bonbony Alpenliebe nez cukru, ty karamelové...

Tu syrovátku jsem nezkoušela, pijete to se zvířátky?
henrieta
Vyky
| 28. 2. 2008 14:23
nevím, jak je to možné, ale Koř. psala, že je to zanedbatelná troška, která hubnutí nezastaví. Tak se strašpytlíčku neboj, a dej si ji. Každý kilo je dobrý, víš, jak mě bylo strašně, když jsem zhubla a za pár dní jsem to měla zpět? Cumperlink, zhubneš, neboj se. Snad to na sobě cítíš, že jsi lehčí, né? Ani, ještě se zmíním o tom nafouklém bříšku, já jsem o něm už psala, ale to je někde vpředu. Milovala jsem omáčky se soj. kostkama. hodně zeleniny, prostě jsem si vyvářela jako lord, ale podle dělenky, byla jsem stále strašně nafouklá, v obchodě jsem se bála ohnout ke zboží, no hrůza a děs. Ale nyniˇco jím tvaroh a jabka, syrovátku, psyllium, a piji maté mám pokoj, jednou za stráááčně dlouho se jeden ozve, ale jako by se styděl, že obtěžuje. Musíš si vyzkoušet, co tě nadýmá. Strepi, víš, že na to maso ani nemám chuŤ. Všichni dělají plány na velikonoce a já mám vystaráno. Bude tvaroh a spol. Přece si to nezkazím, já se budu cítit lehounká a ostatní budou funět po mastným. Není to krásná představa?
Ahojky
Jessi
| 28. 2. 2008 14:12
Všechny nové tady zdravím.Vyky i já gratulují ke tvému ubytku.JO to Psyllium mám od dr.Popova jiné neznám.Syrovátku jsem dneska mělá je super.Tady se ale baští dobře,že? Kolik toho tvarohu za den sníš Vyky v těch 6miskách.Anett jsem ráda,že se někdo přidal medový jako já.Už jsem to tady psála kolik toho medu sním. Já sním cokoli a musím to ukončit medem.Je mi jedno co i maso a med.Kdysi jsem med vůbec nejedla.Jé už mám chuť.Tak se tady mějte.Budu tady zas až večer.
syrovátka
Henrieta
| 28. 2. 2008 13:39
Holky prosím prosím, tak jak je tou s tou syrovátku, vysvětlete mi to někdo prosím. Jak to, že jí můžu, když tam je ten proklatej oves. Mám na to děsnou chuť ale bojim bojim. Jo a já hlásím 3 kg dole, ale za 1,5 měsíce, což je nic moc.
Vyky
cumperlik
| 28. 2. 2008 13:15
teda Vykyyyyy, jsi jednicka, tak vidis, uz se to zlomilo a ted to pojede jak po masle..já se tedy radsi vubec nevazim, mam obavu z toho, ze to nepujde dolu a rozhodi me to..no nevim , mozna delam chybu....pa
Sluníčko
Vyky
| 28. 2. 2008 12:41
Ahoj pusinky, děkuji za pochvalu, ještě teď se mě ňadra šponují hrdostí.Je krásně, ale od hor. sídliště se mračí a to vždycky cedí. Lucinko,nevím jestli jsem ti nezblbla jméno, jestli ano odpusť staršímu človíčku, ale moc tě mezi námi vítám, a ten med píše Koř. že se může tmavý, ale v prvním grafu ho nemá, až později. Jestli chceš shodit jak píšeš, raději ho bašti v kytičkách. Henrietko, omlovám se, já si to zapsala, ale pak jsem si přeložila pytlík stránku. Syrovátku klidně můžeš, Koř. ji povoluje a ostatní co ji pijí hubnou. Tak se neboj. Jedla jsem v 8.30 hod. a nemám hlad a tak cucám maté. tak babulky, pá
....
anettkach
| 28. 2. 2008 11:47
simčo,já až si vezmu cokoliv k jídlu,tak stejně to potom musím,jakoby,ukončit medíkem ..to je takový můj závěr ..jo holky,můžu ten medík i když mám zvířátka??
....
simca
| 28. 2. 2008 10:54
Vyky moooc moooc třesu pravicí k shozenym kilům Jsi šikula.

Vítám všechny nové dušičky . My těm kilů společně ukážeme

Anet ,vyky má pravdu ty chutě jsou pro nás včechny noční můůra.Pro mě byla katastrofa i čestvé pečivo.Ale musím říct,že co jsme se daly s vyky a střepi na tvaroh mléko a zeleninu, je mi mnohem lépe nemám takové chutě a ani hlad což je super
Vyky
llucinka
| 28. 2. 2008 10:38
Blahopřeju ke dvou shozeným kilům
Taky nová :o)
llucinka
| 28. 2. 2008 09:49
Ahojte holky, konečně jsem narazila na diskuzi, kde se o SPLK skutečně mluví. Chodila jsem na doktorka.cz, ale tam bohužel není tolik lidí...

Tak jestli bych mohla taky k vám...

Jinak zkusím proletět diskuzi, ale asi až večer, protože mám malé mimi, a tak toho času moc není.

Jinak s DS jsem začala poctivě minulý týden ve středu, 20.2.2008. Podle SPLK jsem již jednou jela a podařilo se mi zhubnout 27 kg. A letos bych to chtěla dokázat znova, minule mi to trvalo 10 měsíců... Nejdůležitější je ta podpora, tak snad se na vás můžu obrátit.

Jste tu moc prima kolektiv!!!
Chutě
Vyky
| 28. 2. 2008 09:05
Anett, holka drahá, chutě cloumají s námi se všemi, nejsi sama, s tím nafouknutím a bolavým bříškem mě povídej, ani jsem někdy bolestí nemohla stát a musela jsem si prcku mazat olejíčkem,ale teď co jím tvaroh s doplňky mám pokoj. Aji, vítám tě mezi námi, recepty budou určitě vítány. Jo Strepi, Prava by mě od talíře hnala, určitě by na mě poštvala Montyho, aby mě zahnal,nemám pravdu Pravěnko? Jessi, není pravda, co ti prodavačka říkala, já mám jahodovou a ty malin. asi je to podle dodavatelů. Pomažu si koupit bandáš na kotník. A teď Tramtadáááááá, mám dole 2 kg, tak jaká jsem, cítím se báječně, tvaroh jsem si připravila na celý den do 6 misek, bude pěkně chlazený, už se oblizuji teď. Tak pusinky ahoj pá
tofu
anettkach
| 28. 2. 2008 06:53
Dobré ránko holčiny,děkuji vám za rady ohledně tofu,včera sem si radši koupila bylinkové s tím,že dneska místo ovoce budu mít radši zeleninku ..
strepi:určo mi tak můžeš říkat,vůbec mi to nevadí..
od pátku sem najela na tuto stravu,ale hlavně z toho důvodu,abych si upravila zažívání,než enormě zhubla... protože předtím sem do sebe ládovala ovoce,zeleninu v jeden den,a další jídla,která se nemají kombinovat... A právě každý den,sem měla nafouklé a bolavé břicho... Tak doufám,že se mi to pomocí této stravy zlepší... Ale řeknu Vám,že při této stravě mám děsnou chuť na sladké.. Tak když jsem doma,tak si po jídle dám pár lžiček medíku(nevadí to)..taky sem měla děsné chutě na vlašáky a hrozinky.... včera sem je radši dala do mrazáku,aby mě to tolik nelákalo .. A jak ste na tom vy?? Objevily se u vás nějaké utajené chutě????
Simča
Strepi
| 28. 2. 2008 01:48
No vidíš Simi,a to bylo strachu jak to v čajovně přečkáš a dopadlo to báječně Jen se neboj že jsem si na Tebe nevzpomněla .... jak tam potají ulizuješ ten tvaroh Je to sranda ....
Vyky
Strepi
| 28. 2. 2008 01:42
nelákej lákalko na masíčko mlíčko,to je nápoj tak žádné nakukování Pravě do talíře stejně ho má malinkatej
S tím odleželým tvarohem máš pravdu,je to lepčí.Já si takhle dělám dopředu i jogurt.Je pak jemnější.
Ježiši to jsme mlsalky....Teda Vyky takhle nezhubneme ...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 6. 2025 11:20
14506
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
15. 6. 2025 09:23