Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

zastavení váhy
delenka
| 25. 2. 2008 12:41
ještě ohledně zastavení váhy, prostudovala jsem dost knížek a myslím,že to píše i LK, že dělenou stravou tělo zhubne to přebytečné co tělo potřebuje a pak se váha zastaví a dál se nehubne, takže anorektičkou se určitě netanete.Psalo se o tom,že pokud je tělo podvyživené , může se za pomocí dělené stravy váha optimalizovat. Souhlasím určitě , že pokud chcete opravdu razantně zhubnout ,aby byly výsledky viditelné je lepší se stravovat podle grafu 1 a poté teprtve začít s těmi štrůdliky a bábovkami. A nezapomeňte , tím,že držíte dělenou stravu nezatěžujete svůj organizmus.
dobré ráno
Vyky
| 25. 2. 2008 08:45
venku je nádherně, přeji všem ať si užijí krásný den, zapomněla jsem napsat Jítě, Ničeho se neboj, vždyť jsi šikovná holka. I já opustím domov, pojedu do Penny, ale zpátky půjdu pěšky, Pomalu docházejí základní potraviny, jako rýže a pod. A i přesto, že je venku krásně, já bych spala, jako medvídek. Ostatně, ochrápaná byla celá rodinka. Tak, teď jdu trochu pomlátit úklid, moc toho není, a budu se chystat ven. Tak se broučínkové mějte a dejte o sobě vědět sluníčku ahoj a vám taky
strepi
Vyky
| 24. 2. 2008 22:43
moc jsem se na vás těšila,tak ahoj, kdepak jsem se ztratila, ale měli jsme přepadovku, malá chce k nám chodit a protože dcera měla práci, nějaké šití, byla jsem v kurzu, a ještě tady byli kluci, tak mě po odchodu bylo zle hlady, honem jsem si nastrouhala jabka a dala do tvarohu, trochu syrovátky a tiše v koutku mlsala, měla jsem to poprvé, a je to lahoda, nekecám. Tak jsem se smála, jak si babulky stěžujete, ale vždyť já trpím s vámi, dcera hledala rozdělané mlíko do kafe, ale kde mu byl konec. Přece ve mně. Ta rybka i šunka nevadí, mě to mlíčko moc chutná, takže kdo bude mít první krávu, dá vědět. Ale když byl vnuk malý chodila jsem mu pro kravské mlíko,a za chvíli byl vyžraný, museli jsme přestat. Ale jestli se vám uleví, jen se vyplačte. Jitu, vítám ztracence, taky doufám,že budeš víc psát. Pravi, my už máme taky 2 ovladač, a to toho bude víc. Hlavně, že jsou zdraví. Tak pusinky zase zítra pá, pá
Vyky
Strepi
| 24. 2. 2008 22:09
Vyky se nám dneska asi někde zakoukala Jen jestli nestojíš holka moje frontu na mléko já jsem s tím už úpně potrefená.V kabelce když někam jedu mám malou lahvičku s mlékem to jen tak pro případ nouze kdyby na mne padl hlad Je to docela sranda...Dnes jsem měla Vyky i kousek grilované ryby,tak snad nebude trest nějak přísný
Doufám že jsi si udělal i trošku času na sebe a na sluníčko
Jitka
Strepi
| 24. 2. 2008 22:05
No to jsi si tedy dávala na čas ...
Už jsme si myslely,že jsi ztratila jízdní řád na Victorii
Také jsme měli doma řadu let čivavy,teď už máme jen jednu.Jsou to úžasní pejsci.Jsou to kašpárkové a uličníci,ale také pěkní hlídači.venku se nikoho nebojí.Když jsme jich měli víc,tak si vždy dcera brala ven dvě holky a když někoho večer potkaly,automaticky si jedne stoupla před Niki a druhá za ní.Fakt jou úžasné.Čím víc jich je pohromadě,tím víc lumpačí.Potřebují stálou pozornost,není to pes na gauč.Je to akčňák a potřebuje volnost a lítat.Užijete si s pejskem spoustu legrace.My jich měli 5 a stále se nám něco ztrácelo.Celý pozemek máme obehnaný tujema a ještě nám dělí zahrady jednu od druhé tak jich tu máme asi 170 a pod každou jsme vždy něco našli.Vše pejsánci vzali a schovali.Pastelky,hrnečky,metr,šroubovák,hračky ,vodovky ...Tak když něco chybělo,lezli jsme a hledali Jsou super ...
Prava
Strepi
| 24. 2. 2008 21:53
No nemáš to holka jednoduché...to teda ne
Ale ani my ne ...
Vyky nám dělá tento měsíc mléčnou přednášku i s praktickým využitím mléčných výrobků v běžném denním životě
Tak buď ráda že máš alespoň ten malý talířek... my už máme jen hrnečky...

Nemáš zač za blbinku na Lidech ...
Simca
Strepi
| 24. 2. 2008 21:45
No to mi Simi povídej o mléku... Mám pocit že si snad budu muset pořídit krávu to je děsný My dnes odpoledne zahájili grilovací sezónu a tak jsem měla i kousek ryby,tak snad mě to nepoloží No uvidím co mi na to řekne Vyky
Brnení...
Strepi
| 24. 2. 2008 21:40
Vítej a koukej už být hezky zdravá
Venku začíná být krásně,tak šupky z pelíšku na sluníčko
S tím dělením je to tak jak Ti tu holky píší.Je to 4-8 hodin podle druhu jídla než se tělo zbaví předchozího.Myslím že je to docela náročné a vyžaduje to dost znát své tělo.Jeho reakce,doba trávení... no nevím,nevím...
Ahoj
Strepi
| 24. 2. 2008 21:31
Ahojky holky,píšete jako vzteklé...silně nestíhám berunky číst tolik příspěvků Jste prostě jedničky
My dnes trávili celé odpoledne na zahradě,trochu něco zase udělali a hlavně jsme dnes zahájili grilovací sezónu !!! Takže se přiznávám bez mučení mléko,tvaroh,zeleninu jsem měla,ale také jsem měla kousek grilované rybky Ale to snad nebude tolik vadit...
Doufám,že jste si všechny užily alespoň trošku toho krásného dne...Kéž by to už vydrželo ....
Krásný večer Vám všem ...
ztracená se našla!!!!
jitkaadela
| 24. 2. 2008 19:29
Ahoj holky moje Tak VYKY jsem vpořádku jen jsem ted nějak neměla čas. Koupili jsme si toho pejsánka ,tak jsem brouzdala na internetu ted na jiných stránkách, ohledně výživy a všemu o čivavách. A ještě k tomu zítra nastupuji po mateřské poprvé do práce tak mám z toho strach. Ale snad to zvládnu. S váhou jsem na tom ted bledě ,přiznám se.Koupila jsem si tu domácí mpekárnu,tak jak zkouším receptíky,tak i ústní zkouška je no!!!Já vím zlobím se na sebe,ale opravdu slibuji,že od zítřka měním svůj život od A do Z. Takže holky moje všechny pozdravuju a všem přeji hodně úspěchů v hubnutí a ať se nám všem daří vše co jsme si slíbily. Tak ahooooooooooooooj zase někdy příště . Snad častěji
ahojyk
pravaenergit
| 24. 2. 2008 18:32
brneni v kolenou ahojda. Jojo ja to vzdala nemela jsme nato dostatek surovina jen z masa mi uz hrabalo klouby veme zacly vrzat atd NECITILA JSME SE SVA. . no uvidime co s e sebiu sama udelam Ted mam docela hlad ale enchci se nicim cpat to je prost eten tradicni hlad uvazuji ze si dam rajcatko a zacvicim si na gumovem micyvzdycky nanem skacu s malym tak aspon enco pro sebe delam je to i setrne k telu ten mic

vyky ovladac zachranen, ale jeden uz je zlikvidovanej na DVDCKO vis,? taky unas jde vsechno do vrchu jenze jak clovek zapomene tak je po ptakach. Ted jdu vytrit obyvak , prootze milackovi malemu se strsne libi kdyz muze chodit stim usatym hrnickem kde jsou vtom na to piti tri dirky a desne ho bavi jak stoho strika voda. Teda ne voda ale zredenej dzsik takze mi to tu lepi pod nohama. A vis mam strahc zeby me to zrovna prilepilo ty nohy u lednicky tak to musim za vcasu vytrit .

STREPITULA DEKUJI ZA OBRAZEK NA LIDECH
laca05
simca
| 24. 2. 2008 18:07
Laco ten sojovy lecitin nevadí.Kořínková píše že tam je tak malé množství ,které nevadí.
Střepi tak dnes už jsem vypila 2litry mlíka tolik co jsem ho vypila od té doby co dělím jsem ho nevypila snad za cely život. Taky jsem dnes měla tvaroh s rajčetem čtvrt kila a na oběd jsem si vzala trochu zeleninové polívky.Dnes jsem měla takovou chut na něco dobrého že jsem snědla 10dkg krutí šunky.Jsem zvědavá jak to bude pokračovat. dál.
Dělenky
Laca05
| 24. 2. 2008 15:16
Moc vás všech dělenky zdravím Čtu vás každý den ,ale málo píši .Hezky jsme se rozristli Mám dotaz psali ste tady o syrovátce tak jsem si jí koupila vanilkovou . Teď jsem na ní koukala a píšou tam ve složení že tam je sojový lecitin to vadí nebo nevadí Děkuji za odpověď
ahoj všem
Vyky
| 24. 2. 2008 13:51
zdravím všechny, Dělenko, díky za morální podporu, potřebujeme ji jako rybka vodu. Cumperlink,jsi mlaďoučká, ty toho milionáře urveš, jen hledej, a kdyby měl stařičkého tatínka, vzpomeň. Pravi doufám, že jsi ho zachránila, u nás když má přijít malá, se všechno stěhuje vysoko. Brnenivkolenou, jestli chceš zhubnout, tak raději nekombinovat, jinak ovoce a zelenina od sebe 4 hod. mezi zvíř. a kytič. 8 hod. já vím že tam bylo i to kombinování, ale už nevím,holky ti to jistě napíší. Běžím se napít a hupsnu za vámi večer
ahoj
cumperlik
| 24. 2. 2008 13:46
Myslím, že pauza musí být osm hodin..tedy aspon v té nejnovější knížce od LK je osm hodin..zrovna vcera jsem to pročítala..ale taky samo záleží na tom, jaký jídlo to je..jako, že když si dáš ráno třeba jabka s rohlíkem tak to urči strávíš dřív než za osm hodit..záleží na tom trávení..no, ale já bych to asi neriskovala..ty dvě skupiny v jednom dni..čekat osm hodin, to bych nevydržela, no a dřív bych se zase bála, jestli už to mám strávený.
Ahojky všem
Brnenivkolenou
| 24. 2. 2008 11:37
Skočil na mě nějaký zlý bacil a byla jsem z něho tak unavená, že mě nebavil ani počítač. Dneska už je mi konečně trošku líp.
Pročítala jsem si znova diskuzi od začátku a hledala jsem jestli někdo zkouší dělit přes den kombinovaně, jakože jedno jídlo zvířátka a další kytičky. Něco jsem našla, ale nikde jsem nevyčetla kolik hodin musí být pauza.Nevíte to někdo?

Prava tak ty jsi to vzdala? No hlavně, že jsi pořád s náma
dobre ranko
pravaenergit
| 24. 2. 2008 09:10
Ahojkyyyy

ja nebudu tak štíhlá nevěsta .takze me snad potom nebudou tyhle fotky deptat . me deptaji fotky z 18 let tak toby mohly deptat kde koho

jak s etu mááteee???

JSEM MELA TED ODMA MUZICKA TAK JSEM SE MU ZASE VENOVALA. DNESKA ZASE ODJEL

SLIMBALL vypadá to moc lákave ale kdo vi jestly to funguje ?? pokud to nekomu zabere tak do toho prachy dam, ale pokud to nikomu nezabere hihi tak s eradsi budu dal hladovkovat .

dnesek sem vladla v pohode po pate hodine jsem nejedla a jist s maleho talirku mi tak yproblem nedela zatim . A a kdyz je hlad sahnu po jablku nebo rajceti nebo hoodddne moc caje. Tak uvidime snad to prinese nejaky ten vysledek uz byhc ho brala.

Malej demoluje ovladac tak ho utikam zachranit pa
dobre rano
cumperlik
| 24. 2. 2008 07:20
Zdavím milé dělitelky!!!Já dneska vstávala taaak brzo..jinak mám první den zvířátka, dala jsem si kafco s mlíkem a jogurt...k obedu i k veceri bude zapecenej kvetak se syrem...nejak nemam napady a jelikoz nejim maso, tak pro me nejsou zviratka nic moc..Jo, jinak VIKY, mas pravdu, ze mam jeste cas nekoho klofnout, je me 22, ale jinak nejakej ten milionarek by se mi taky siknul...no jo, ale kde se SCHOVAVAJI?!?!?!Pa, mějte se
Dělenka
Strepi
| 24. 2. 2008 01:25
Moc díky za rady a povzbuzení.Také jedu od začátku podle prvního grafu.I když jsem si koupila ještě další knihy od L.K. a 3 brožury receptů s dělenou stravou,stejně jedu podle něho1.Ostaní grafy jsou už dost uvolněné a pomalu mi to už přijde jako ještě jen krůček a sklouzne se opět do starých kolejí...I recepty jsou tak zvláště dělené,že to žádná dělenka snad ani není... je to zřejmě už jen tak na udržování váhy,ale na zhubnutí moc ne.
Také se cítím moc dobře a normální jídlo mě už neláká.Je to takhle fajn.
Tak snad se nám zadaří steně tak dobře jako Tobě ... Díky moc
úspěšné hubnutí
delenka
| 24. 2. 2008 00:23
Zdravím všehny dělitelky.Tak mi to nedá,abych i já nepřidala své poznatky z dělené stravy. Dělenou stravu jsem dodržovala s občasnými úlety několik let zhruba 6let. Osvědčila se mi určitě ta od Kořínkové podle první vydané knihy.Tudíž dá se říct ta nejdrastičtější, váhu jsem si udržovala a to jsem i hřešila. .Můj váhový úbytek byl tak 2kg týdně, ale pokud jsem to porušila klidně mi váha vyskočila za 2dny o 2 kg, stačilo najet zas na dělení a kila byla zase zpět.Drželo to i spoustu mých známých a všichni schodily. Pokud vydržíte tak půl roku opravdu poctivě v kuse dělit a pak začnete normálně jíst , váha se pár měsíců drží na místě a poté opět stoupá. Někdo zpočátku vůbec neubývá na váze ,ale na objemu je to znát určitě,proto se spíš doporučuji měřit.Abych shrnula poznatky, člověk se cítí líp není tolik unavený, zlepší se trávení, vyřeší to i problémy z vyprazdňováním a je pravda , že tuky mizej aniž byste musely cvičit. (pokud u toho budete ještě cvičt máte šanci na solidní vypracované tělíčko! Takže milé dámy stači trochu výdrže a pevné vůle a kilča se budou rychle rozpouštět. Doporučuji ,ale hubnout podle 1 knihy od LK.A úspěch se určitě brzy dostaví.Přeji hodně pevné vůle a schozených kil!!!!!!
Vyky
Strepi
| 23. 2. 2008 23:00
NO jo no ...také jsem koukala,co tu dělá tak krásná a štíhlá nevěsta I když já když se vdávala,tak jsem byla také holka jako lusk a ještě po synovu 2.roce jsem měla 58 kg no jéjej ...kde jsou ty časy
Na to jahodové psylium se také mrknu,ale asi až někdy v úterý až pojedeme do města.Niki má prázdniny a chce k holiči a nakoupit nějaké oblečení.
Cimča mi psala splaskneš,splaskneš ale jen tak to tedy nebude ...ale doufám že se to podaří
Simca
Strepi
| 23. 2. 2008 22:21
Tak jsem na to stejně jako Ty Simi...Litr mléka a půl kila tvarohu.Já pokud občas nedostanu na sladké chuť,tak si dělám vše naslano,nebo nakyslo ani moc nepotřebu ovoce,ale zeleniny na kila,to je moje ať už syrová,nebo nakládaná Navíc po ovoci tloustnu,to už mám vyzkoušené Jinak pro změnu jsem si včera ještě dala zakysané podmáslí,ale je dost husté,tak si ho ředím půl na půl s mlékem
Také jsme doma z dcery překvapení,ale nemohu ji nijak odrazovat.Také jsme se mužem vzali hned jak mi odťukli 18 let,tolik jsme chtěli být spolu.Ani naši neřekli půl slova a také by si tím asi nijak nepomohli.Vzali bychom se stejně.Bylo to to nejlepší rozhodnutí co jsem kdy udělala.Jsme spolu 23 let a je to fajn.Tak těžko radit v lásce jinému.Možná by mi to jednou měla za zlé,možná ne ... Je to těžké,my s mužem můžeme jen poradit,konstatovat,ale závěr si musí udělat oni dva....
nikde nikdo
Vyky
| 23. 2. 2008 21:13
Tak koukám, že nikdo nemá čas, já jsem si dala do čtvrtňáku Psillium, a teď piji půl litru multivitamínů. Protože přišel k nám spát vnuka kamoš, a oni kunují dlouho do noci a ráno chrápou až do oběda, podívám se za vámi až odpoledne. Přeji všem dělitelkám klidnou a oddychovou neděli, a dobrou noc pá,pá
Ahoj
Vyky
| 23. 2. 2008 18:51
Zdravím všechny nové i starší berušky, jsem ráda, že se naše rodinka rozrůstá. Tak vítejte. Cumperlink,nevím kolik máš roků, ale jsi určitě mladá, to šanci máš, ale co já stařenka, v této době bych brala milionáře, to by se hublo. Ifi, jak bych brala tvý kila, já bojuji s 30 až 40 kg, takže jsem proti tobě tlouštík. Můj syn měl žloutenku jako děcko, a má s játry problémy stále, i když jí dietně. Blazo, to takhle vypadáš teď? Jsi krásná holka. Gracianko, syn a Prava o tom četli v Blesku a tam to nabízeli za 700 kč. Pravo, a co tak zašít pusinku, jo, jo mlsat, to by se nám líbilo všem. Simco, jím po etapách. Ráno tvaroh, Pak mlíko, jabka, a protože jsem měla hlad zase tvaroh. Ale dala jsem si drůbeží tlačenku, děti, tam bylo jenom maso. A myslím, že jsem si neublížila, ale četla jsem že jabka štěpí tuky, tak hurá na ně. Simci, kojná nebudeš, já mám před sebou pullitrák mlíka a přímo se vyžívám. Jo,jo, kde je mých 60 kg? Holky s tím rotopedem jsem se nasmála, já toužím po chodícím trenažeru, ale je pro mě moc drahý. Takže i nadále budu chodit venku. U nás je to blbý, kde je útulno, tam chodí kakat psi a po silnici čmuchám plyny z výfuků. Děcka, dneska jsem si koupila rostlinou indickou vlákninu Psyllium,s příchutí jahody, nad tím je napsaný Apotheke, Dala jsem si dvě a půl lžičky do tvarohu a pápala a pápala. bylo to úžasný. Ta chuť. Před tím jsem měla obyč. ale byla fuj. Jo, a bunda mě byla dneska volnější. Ještě kouknu později
Strepitula
simca
| 23. 2. 2008 17:53
Strepi neboj za chvíli budeš mít splasklejší i zbytek těla ne jen pusinku Kolik sníš tvarohu a vypiješ toho mlíka během dne? Já dnes jsem taky na kávě mléce a tvarohu a už jsem vypila litr mléka a snědla skoro pul kg tvarohu s kakaem a trochu jsem to osladila fruktozou.tak nevím jesli to není moc S tím rajčetem a solí to zkusím zitra to mě nenapadlo. A dcerunka je tedy odvážná tak brzy se vdávat Já se taky vdávala v 18 z velké láááásky.A teprve časem jsem viděla o co vše jsem se připravila.Dceři to budu rozmlouvat co to pujdeat si užije a pak se vdá.Ale jinak si nestěžuji už 15let jsem vdaná stále za veeelkou lásku.

JO ABYCH ZASE NEZAPOMNĚLA ZDRAVIM VŠECHNY NOVĚ PŘÍCHOZÍ AT VÁM TY KILA JDOU PĚKNĚ DOLŮŮŮŮŮ.
:-)
cumperlik
| 23. 2. 2008 16:24
Tak jste mě inspirovaly a tu syrovátku si koupím taky:)Já jsem tak ráda, že jsem začala dělit už takhle včas, dokud se dá všechno schovat do kabátu a pod svetr..vloni jsem s dietou zacala az zacatkem cervence, poté co jsem se videla v plavkách...a nebudete tomu verit, ale bylo to pozde ..no nic..letos budeme v plavkach jako lane..jo jinak plavky jsou kazdorocne moje nocni mura...to uz tak od dubna hruzou nespim z predstavy ze se budu muset nekde svlekat ..no nic, letos to bude SNAD jinak.
Vyky
Strepi
| 23. 2. 2008 16:16
No to víš Vyky že už mám pusinku splasklejší ale ten zbytek od pasu dolu tedy ještě Néééé Čert aby ta kila vzal Dneska jsem na mléce,kávě,tvarohu a samosebou syrovátce.Bez tíé už neudělám ani ránu.Jsem na ni asi závislák
Vyky k té mléčné nejím ovoce a ale rozmíchala jsem si tvaroh s mlékem,osolila přidala 2 nakrájená rajčata.Mám z toho takovou růžovou dobrotu
Nejsem tou růží mezi svými muži,dělím se o místo s dcerou.V říjnu ji bude 18 a stráááášně se touží vdát za svého miláčka ...
Ifi
Strepi
| 23. 2. 2008 16:07
Ahoj nováčku,vítej u nás a směle s náma děl pak tu bude už jen přehlídka krásných těl
Kolik potřebuji shgodit???No hodně hodně ...
Cumperlík
Strepi
| 23. 2. 2008 16:05
Jak to že Tě žádný nechce ...??? Jen se neboj,na každou to jednou padne Prava i když tady skončila s dělením,tak to určitě zmákne...To se tady nebojíme a Ty se také nestrachuj
Graci
Strepi
| 23. 2. 2008 16:01
Jsem na tom s tím rotopedem podobně jen jsem ho neponížila tolik,abych si z něho udělala věšák Malý si z něho udělal sámošku...stojí na něm a na displeji si vyťukává nákup a ceny a ono mu to tak pěkně pípá a on má radost a já také...že už konečně došla baterie a pípákí skončilo byli jsme tu stále jako v marketu u kasy .....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26