Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

palina
Vyky
| 21. 2. 2008 13:00
to víš, že tě přivineme do naší náruče, vítám tě a jsem ráda, když je nás na ty mizerný kila víc, Tak ahoj. Tak bobánci, už jsem vypila šálek mlíka, ale přiznám se bez mučení, v troubě se mě pečou prdýlky, né moje, ale kuřecí, jsou to hřbítky, já je moc ráda, v obírání kostiček si přímoŇahňám, což nesnáší vnuk a vždycky prchá. Jsem na ně sobec, aspoň se nemusím dělit. Ale jsou to malé kousky, a to dcera dohlíží, aby jich nebylo moc a neměly tuk. Co to jsou 3 až 4 malí pišiškvoři, já bych jich zblajzla moooc. Ale fakt jsem se rozhodla, děcka já jsem jako kulička. A to si říkám jemně, abych se neurazila. Já vím, že bych zasloužila pár facek, ale když to jídlo je mňam.Palino, já vařit, tak při ochutnávkách prasknu. A to mám fotku pána, který to dotáhl na víc jak 500 kg, pak 100 kg. zhubnul, hlavně že ji mám, ale příklad si s ní neberu. A je to fakt síla. U nás prší, je ukňouraný počasí, ale já mám dobrou náladu, chce se mě někoho pošťuchovat. Tak si jdu vyhlédnout oběť a večer juknu. pá
ahooj
palina
| 20. 2. 2008 23:53
ahojky holky,zrovna jsem se ***la po netu abych nasla nake nove informace o splk a narazila na vas blok.Moc se mi libi a rada bych se k vam pridala.Chcete mne? Korinkovou uz studuji od svych 19 let z vetsi casti teoreticky.Ta prakticka zatim probehla nekolika jednotydenimi pokusy o drzeni tohoto, myslim si ze dobre promysleneho systemu.Zvetsi casti jsem ze zacatku prestavala z duvodu moji profese,uz od 17 varim v restauracich a to mi s jakou koli dietou moc neslo dohromady.Clovek prece jenom musi zkouset co vari nez se to poradne nauci a dostane ten spravny grif a muze si dovolit nezkouset ,a taky proto ze jsem pozdeji davala prednost dietam typu "tukozroutska polivka",kterouzto jsem sice hodnekrat zhubla kyzenych 5-6 kilo za tyden ,ale furt se s ni zivit neda to uz bych rovnout mohla vlitnout na veganstvi ,a na to mam masicko a mlecne vyrobky priliz rada.Pak taky prichazeli pusty ,1den v tydnu jenom cista voda cely den,nebo kiska tak t3 litry za den a,vyborne to cisti ,ale zase to neni reseni dlouhodobe.Tak jsem se ted uz definitivne rozhodla ze na to splk skocim a uvidim ....zatim vsem hodne pevne vule a stesticko
strepi
Vyky
| 20. 2. 2008 23:11
Kdepak dietolog, já mu tak říkám, on mě už doporučoval, co mám jíst ale znáš to, já jsem se na to vybodla a teď mám bobky. On radí, maminko nejez maso, ostatní trochu, sám jí zdravý a je hubený a já jsem takový dobytek rozežraný. To je úžasný co jsi vymyslela, to víš že to můžeme. Dám si to na snídani. Chci zítra do Alberta ještě pro pár mlík, já ho musím pít studený, jinak bych blinkala. Jak já nemám ráda nízk. jogurty, ale takový chocenský,je prima, ale byl mě odepřen s tím, že je tučný. To je pech. A když budu mít hlad, tak si kousek masa dám. Děcka mě radí, ko***, ale já to posunuji, měl být jako chod na vánoce a já to protáhla do velik., pak má v květnu první narozky, tak zase nic.
Jo, ještě ti musím napsat, když je syn u nás tak mě čučí do talíře a říká, maminko, tohle bys neměla, jak já to nesnáším.Vím že má pravdu, ale to mě může říkat až budu mít 70 kg.
Tak a jdu se napít, zítra napíši jak probíhá den. Ahojdy a pá pá
tápu...
Strepi
| 20. 2. 2008 22:22
Teď mě Vyky tak napadlo ....Jak tu tak doháním na pc co se dá,tak jsem vypúila čaj,kávu a teď jsem si udělala z mléka a čokoládové syrovátky kakao.Myslíš že by se tím dalo spestřit to pití mléka ??? Jsem mlsná a takj sem si ho i trochu osladila sladidlem Móóóc velká dobrota ... Nějak mi tu slále chybí smajlík mňamík ... s mlsným jazýčkem...

Mějte všechny krásnou noc ....
Vyky
Strepi
| 20. 2. 2008 21:32
vyky Tvůj syn je dietolog,nebo Ti jen dietologicky radí ... Když to tak pěkně umí,tak ať Ti ušije dietu na míru ... Když tak přidám i své míry To by žasnul....
Vyky
Strepi
| 20. 2. 2008 20:38
Ahojík Vyky ...no dneska jsem moc času sem jít neměla.Skoro celé odpoledne co to šlo jsem byla s prckem na zahrádce a hrabali jsme a stříhali keře a on se všude motal a všude všechno sázel,ale užili jsme si nádherně sluníčka.
Ještě si to nechám projít hlavoua když tak bych týden s Tebou zkusila.Ale Vyky bez záruky že bych to vydržela....
kde jste
Vyky
| 20. 2. 2008 20:25
tak jsem se radostně hnala, jak si počtu a ono nic. Kde se schováváte? Já vím, že toho máte na starosti víc, tak až zítra. Já si s láskou vypiji poslední kafíčko se sojou, od zítra jen s mlíkem. O úspěších budu informovat. Tak se babulky opatrujte a polepšete se. Pěknou noc pá,pá
nahlavu
Vyky
| 20. 2. 2008 18:04
vítám tě do našeho stádečka, my jsme holky šikovný, my to musíme dokázat. Strepi, 10 kg. když to vydržel a dokázal x, určitě pro nějakou číču, to by bylo, abych to nedokázala pro sebe taky. Takže zítra opět vážení, rodince ani muk a vrhnu se do toho.Tu mlíčnou ne, jak ji psala prava, mě by vadilo, pořád něco kuchťat, a pak bych se provalila, a to nechci. Myslela jsem si, že by jsme se motivovaly a hecovaly, mlíko je potrava, můžeš si dát syrovátku a vodu i čaj.Nech si to projít hlavou, já fakt nemůžu asi jinak zhubnout.
V Albertu mají mlíko zlevněný, tak hurá na něj. Tak od zítřka a chci tady každý den bouřlivou podporu. Jo,A Strepi, ještě by se mohl kousek masa, kdyby to bylo k nevydržení. Já když si vzpomenu, jak byl štíhlý, tak se mě dělá rudo před očima. Tak dnešní procházku mám za sebou, večer nikam nemůžu, mám nutkání na vc, ale nejde mě to, a pokálený kaťata nebudu riskovat. Ještě by se daly jíst místo svačiny jablka, jak mě pravil můj dietolog, syn, když jsem toto téma nadhodila. Lékaři píší, že 14dní, ale x
pil mlíko dýl a byl fit. za zkušení nic nedám Jo makrelky to je lahoda, ale kupované jsou příšerně drahé a plné tuku, tak mám po chuti. Tak pusinky pište, já se sem ještě podívám.
nahlavu
Strepi
| 20. 2. 2008 17:43
Ahojky a vítej ...
Dělenku si přizpůsob hlavně sobě.Jak co budeš střídat je jen a jen na Tobě.Řídíme se s holka tím na co máme zrovna ten den chuť Začni a uvidíš.... hodně zdaru dělitelko ...
ahoj vsichni
nahlavu
| 20. 2. 2008 16:59
ahoj zdravim sem tady poprve..zabrouzdala sem tu hlavne pro nejake rady..zajimam se o delenou stravu...cetla sem si o ni vim ktere suroviny patri kam ale nevim jak se to ma jist..stridat jeden den kyticky a druhy zviratka? jak to s tim je?
mléko
Strepi
| 20. 2. 2008 14:39
Ahoj vyky..... takže pít mléko a když budu mít hlad,tak si dám jogurt na žízeň mléko a a a a a Já vyky nevím,já bych to nevydržela a natož měsíc Dej mi cifru ke zhubnutí,ta je pro mne hnacím motorem Já prostě v dubnu musím být krásná,mladá,štíhlá ...
PRAVI nevím proč by jsi si nemla dát venku na grilečku makrelku.Já si ji dám také a ne jednou.Při grilování není potřeba ji natírat olejem.Je potřeba jen mít krásně rozehřátý gril po prvním náporu horka a pak se nepřilepí.Je potřeba teploty vychytat.A jestli je tučná?? to losos také....
vyky
pravaenergit
| 20. 2. 2008 14:17
a je to ta mlecna dieta co sem poslala ten jidelnicek uni?, Nebo mas nejakoumlecnou jinou??

JA TED obedvala nejakou uzasnou rybu co sem dostala od tchyne ona to dostala od chlapa a tak nam dala bylo ji 800 gramu cela velka bila bez kosticky pak zjistim nazev sem vyhodila do kose a tak s evnem pak prostouram. a jeste jsme si udelal akousek lososa sme si koupily smuzickem na ochutnaji hihi no a mela jsem to dusene na masle a se zeleninou a jako uzasne jidelko uzasne rybicek ale jen tech dorbych bych se ujedla.

Nebo uzena makrela mi taky chutna.

Muzu v lete grilovat makrely,, ASI ne co?, prootze se musi mazat olejem tobyhc mela kalorickou bombu jak neco:-/
ahoj všem
Vyky
| 20. 2. 2008 11:56
Sluníčko se usmívá, já doufám, že vy taky. Jo to se vám to žije, včera volal starší syn, že za 14 dní přijede, byl doma v létě, je odborník na výživu, děcka jestli něco nezhubnu, čeká mě mučení ve formě nekonečných přednášek. Já vím, že má o mě strach, ale kdo to má vydržet. Takže doktorka a syn. tak to mě fakt žene. Takže k tomu mlíku. Ráno si vezmu spofavit, abych měla v sobě vitamíny, a pak budu bumbat mlíčko. Já ho miluju a tak by to nemělo být tak děsný. A když udeří hlad, tak si vezmu jogurt. Bude to dělenka, ale drastická, ale mě asi nic jinýho nezbývá. Přednášku nééé!Už jsem ji zažila v létě a strašně se mě chtělo udělat ble, ble ble. Ale vím, že bych neunikla, tak poslouchám. Atkin. nemohu, měla jsem led, kamen a tak musim být opatrná. Dobrou chuť všem
PRAVA
Strepi
| 20. 2. 2008 10:06
Něco pro Tebe hledalko....

http://search.seznam.cz/?…
mňam utopenec ...
Strepi
| 20. 2. 2008 09:31
Tak jsem dnes nevydržela a koupila jsem godhaj salám (dělám utopence z něho) a hlávku zelí a naložila jsem si je podle toho nového receptu.Tak jsem na to zvědavá...to zelíčko tam,to mě láká velice ...tak Vás pak pozvu na ochutnávku ...

Berunky,jestli některá z Vás hodně peče a má ráda takové ty laskominy co se prodávají v cukrárnách tak si řekněte a dám Vám sem odkaz na elektronickou cukrárnu.Je to super kniha ...
Zatím to nevkládám,abych Vás nelákala a nedělala Vám chutě ... předi jen je to diskuze o hubnutí aby mě tu pak některá zvás neklepla přes sklo ...
Ahojky
Strepi
| 20. 2. 2008 09:11
a pěkný den....
PRAVI ,jestli tohle je ta dieta o které včera psala Vyky,tak Ti teda nevím nevím to je strašný,to se snad fakt nedá vydržet............................... no toje děs .
Ani jsem to snad nedočetla do konce,a už jsem měla mléka plné zuby To jsem zvědavá na Vyky s jakou mléčnou lahůdkou se vytasí
MLECNA DIETA
pravaenergit
| 20. 2. 2008 07:59
JA TRETI DEN ODPADLA UPLNE OSLABENA .VECNE SEM CHTELA SPAT to s prckem\,, hahaha nehrozíí
MLÉČNÁ DIETA
pravaenergit
| 20. 2. 2008 07:59
Mléčná dieta

Jídla jsou po 3 hodinách - v 7.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00

Jídelníček:

1. den - 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka

2. den - bílý jogurt, 150 g tvarohu, 150 g vař. masa, 250 g tvarohu, 2 vejce a čaj

3. den - 100 g ovoce, 100 g zeleniny, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa

4. den - bílý jogurt, 250 ml mléka, 100 g zeleniny, 100 g zeleniny, 100 g salámu a čaj

5. den - 100 g zeleniny + 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g ovoce, 100 g zeleniny + kyselé mléko,

6. den - 100 g šunky, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g vařeného masa, 250 ml kyselého mléka,

7. den - 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g vařeného masa, 250 ml mléka

8. den - 200 g ovoce, 200 g zeleniny, 200 g ovoce, 200 g zeleniny, 200 g ovoce,

9. den - 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka

10. den - bílý jogurt, 150 g tvarohu, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa,

11. den - 100 g ovoce, 100 g zeleniny, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa

12. den - bílý jogurt, 250 ml mléka, 100 g zeleniny, 100 g zeleniny, 100 g salámu a čaj,

13. den - 100 g zeleniny + 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g ovoce, 100 g zeleniny + kyselé mléko

Denně je nutno vypít alespoň 2 litry tekutin (čistá voda, minerálka bez bublinek) - lze dochutit citrónem

Černá káva pouze v hodině, kdy se pije mléko

Při vaření masa se může vypít při hladu vývar (pozor - pečené, smažené pokrmy - NE)

Zelenina - syrová nebo vařená

Maso - solit minimálně

Tvaroh - netučný v kelímku

Jogurt - s živou kulturou
delitelky
pravaenergit
| 20. 2. 2008 07:57
dobre rannko delitelky

skoromanza uz mi psal smsku co a koupit domu, tak jsem mu poslala jen smsku z nakupem a pak az smsku kde ho zdravim.napsal mi co potrebujeme nejnutneji?:,, a me prislo ze vsehcno hihi .

VYKY TO BUDES DRZET MLECNOU DIETU?? PONI se pry da zhodit kdyz mas pevnou vuli, ale je prej zdrava jen 14 dnu pak s emusi prestat protoze jinak si upplne zaspinis metabolizmus.Zatim co delena strava je procistujici k organizmu.
Mléko ...
Strepi
| 20. 2. 2008 01:13
Teda Vyky,Ty mi dáváš ... Ty jsi také pěkná lákalka,jen co je pravda ... Jak si to jako myslela s tím mlékem ??? to že se pije jen mléko a nic jiného? A při hladu spolknu Spofavit ? To snad ani nejde ...bych padla hlady.... Nejdříve mi to pěkně všechno napiš co a jak a já uvidím... já ta kila musím dostat nějak dolů,ale že bych měla být měsíc jen na mléku no nevím,nevím To se dá snad vydržet jen pokud by mě někam zavřeli a nic jiného mi nikdo nic nedal
Paní zima jak se zdá tu nějaký čásek ještě bude,to asi Vyky určitě.Ani nemůžu napsat že mám naši zahradu ráda,já ji totiž fakt miluju.Je tu naprosté ticho a všude kolem nás jsou zahrady a v nich spousty zpívajících ptáků.Je to nádhera... Vždycky když byly děti malé tak jsme je měly mezi sebou v posteli,otevřeli jsme jim okno a poslouchali tu nádheru.Jen jim vždy vykukovaly studené nosy z podpeřiny a posluchali... Teď už občas když není ráno mráz ,tak je posloucháme s Vítkem.Až vyroste,tak nevím kdo tam s náma bude krčit nosík....Jo jo letí to jako blázen ....
Také mi kolegyně vyprávěla o své známé.Koupila si cvičící stroj Orbitrek a denně na něm maká jako blázen a za krátký čas zhubla 11 kg.Tak jsem o tom také přemýšlela,ale pak jsem si říkala že by to dopadlo úplně stejně jako s rotopedem... Nějak na to nemám čas,nestíhám to....Tak jsem si koupila alespoň za 100 ,- krokoměr a zase budeme chodit s manželem na večerní procházky.Holt to nebude procházka romantická,ale účelová... Né že bych se v práci i doma dost nenaběhala,ale asi je to málo

Tak a teď už Vám všem přeji jen dobrou noc,krásné sny a samé přijemné ranní zážitky na váze ...
Prava
Vyky
| 19. 2. 2008 21:11
to víš,že si ručičku chráním, dcera mě postrašila, že nás objedná k žen. doktorce, ta je stráášně hodná, vždycky si se mnou klidně vypráví o mém hubnutí, nikdy mě neřekne,že jsem bachratá. a tak dcera říkala,že musím zhubnout, aby neměla šok, že jsem nic nezhubla. Tak jsem se zastyděla a půjdu do toho s tím mlíkem, kdo půjde se mnou? jenom jeden měsíc? Doufám, že mě podpoří víc zoufalých osůbek jako jsem já, bude nás víc, kila zaženeme pryč. To mám básnický střívko,co? Už mám nachystaný spofavit. Děckám to říkat nebudu, dcera má teď jiné starosti, než mě hlídat, tak toho musím využít.
Tak pusinky dobrou noc pá,pá
kuk
pravaenergit
| 19. 2. 2008 19:31
VYKY rucicku nenatahuj mohla bys oni prijit .

ja dneska mela hodne moc pohybu ale taky sem o hladu nebyla.Na itrek si udelam rybicku na zelenine na maslicku podusenou a malemu ktomu rozmackam bramburek .

a co dal to nevim ale mam strasne moc doma nizkotucneho mlika celej pakl, takze jako kdyz by prisel hlad sahnu ponem to ja muzu mliko ve velkem

NO TA ANGLIE to ma super a jako reknu ti ze my delame skoro kazdej tyden nakup za 2 tisice to mas plinyk mlika jen litr a pak dvojka za jidlo. takze by ani ti co vozi jidla name neprodelaly
máknout
Vyky
| 19. 2. 2008 18:25
Ahoj babulky, já se raději na všechno kouknu očima, v Anglii opravdu vozí zboží a potraviny až pod nos, když tam syn byl tak kamarádil s děvčicí, co dělala hospodyni u židovských milionářů, loni když odjeli do Izraele na vánoce ,pozvala dceru a vnuka , ale to nejsou lednice jako máme my, ale obří, děti mě je vyfotily, tak nevím jestli tu trošku by přivezli. Jo, a když ti tam nechutná koláček, jdeš si ho vyměnit. To by tady s tebou vyběhli. Tak to jsem odbočila, ale Pravy, kluk je rád že je zpátky, Angličani mezi sebe cizince nepustí. No, já jsem se zklamala, chtěla jsem jít na procházku, a ostuda jsem to prospala. Hanba na mě.
Ani se vám nedivím, že se chcete dloubat v zemi, ale já si myslím,že paní Zima má ještě vládu pevně ve svých rukou. To vám neberu radost, to víte, že se dočkáte. Strepi, úplně jsem se zasnila, to musí být nádhera na tvé zahrádce, já v létě poslouchám řev a nadávky pod okny a nikam se nedá utéct, jedině do lesa, ale tam by mohla být alespoň lavička a stejně by na ní puberťáci kouřili. Tak a jdu si udělat kafe, ať tu lítost něčím zapiji. Jo a budeš bitá, takový lahůdky, a já smutně koukám do větrem vymetené ledničky, dostali jsme kapra, vnuk ho má smažený, tak se jen tiše oblizuji, kdybych natáhla ruku, nevím jak by to dopadlo. Jo, jo,
nákupy
pravaenergit
| 19. 2. 2008 16:01
ja nakupuji dopredu a do mrazaku a do lednicky atd, jen ne vzdycky to odhadnu a ne vzdycky beru toho hodne dkyz vsechno stoji tolik korunek.

Mrkev s jablkem sem myslela samozdrejmne v den KYTICEK to je jasný, ale i tak to nejde protoze zelenina a ovoce se maji davat taky zvlast nebo co, takze to mam taky utrumek.

aha tak na netu je to tofu mnohem drahsii . mrknu pak v globusu az tam pojedem. ted to mit stejne nebudu. V anglii delaji online nakupy. objednate si co chcete a dovezou vam to az domu.nevim proc to nezavedly i unas jeste. Pritom lidi co nemaji cas nebo s enekam nedostanou je spousty:-/
Pravá
Strepi
| 19. 2. 2008 15:31
Ahojík Pravi ...na mrkvičku s jablíčkem klidně zapomeň.Mrkni se znovu do grafu co se může a nemůže.Nejlepší by bylo kdyby jsi měla graf někde na viditelném místě.Můžeš se vždy mrknout a nakonec jak už tu holky psaly,stane se Ti to automatické a budeš vědět co a jak bez přemýšlení.Cena Tofu se odvíjí od jeho váhy.Teď si nejsem jistá přesně kolik stojí,ale mám pocit že je to snad srovnatelné se sýrem.Zrovna doma žádný nemám,tak to na tutovku nebude.Dělám to stejně jako Parmenka,napíši si vše co budu potřebovat a nakoupím.Jinak to totiž nejde.Nakoupím pro rodinu a některé veci jen pro sebe a máme každý své.
To já už bych se na zahrádce šťourala ... také .Máme převážně okrasnou zahradu,ale na druhé straně máme jen ovocné stromky a kousek na rajčata,jahody a drobnou zeleninku tu mám.To by mrňous neměkl co dloubat a sázet .Dětem se to hrozně líbí když si pěstují své.No a pak musí zůstat místo na různé chilli papriky a feferony,jsem tím úplně posedlá.Od předloňska mám druh že semsnad nedají ani jíst a tak je pak rozdávám kámošům ,kteří k nám přijdou.jen ať si chlapci dají ... Takže já jaro ANO .... a dnesku je tu nádherně slunečno ....
ahoj
Vyky
| 19. 2. 2008 14:16
Zdravím všechny, také bych se ráda podívala do Globusu nebo Makra u nás se vyhazují letáky do krabice na chodbě, dneska jsem uzmula Makro, byla jsem překvapená, jak jsou tam některé věci levné, Od nás je moc daleko,a pak musí být živňosták. Tofu je dobrá pochoutka, ale i paštiky jsou mňam. Já jsem měla masíčko, v Albertu měli slevu drůbeže, musela jsem vrčet na ko***, holomek, měl s dcerou vařený, už nemohl a pak se hnal za mnou. Hubnutí mu pacholkovi nic neříká, a to už má pěkný bříško. no, jsme v rodině dva .
zdravenka
pravaenergit
| 19. 2. 2008 13:24
unas nic takoveho neni a do centra smenou chlap nepojede do zdravenky obchodu . prijde mu to jako ztrata casu a ja jsme s autem zavisla nanem .

ale to je v pohdo edneska na netu s eda splasit kde co . jen me zajimaji ceny treba to tofu kolik stoji at vim jak to je drahe nanetu jestly to neni drahe. videla sme tofu na netu za 50 kc ale i za 80 kc:-/ .takze jakejkoliv nazev vyrobku napisete mrkla byhc na net at vidim kde se to da objednat
tofu
parmenka
| 19. 2. 2008 13:23
Pravá tofu stojí kolem 25kč.
Pravá
parmenka
| 19. 2. 2008 12:46
Já jsem v globusu nikdy nebyla, tady u nás není. Nakupuji ve městě ve zdravé výživě, ne v supermerketech (ale možná to tam taky někde najdeš). Tofu je sojový sýr, jsou různé druhy uzený, česnekový, přírodní.......
Taky jsem si koupila špaldové pukance, které taky chroupám, v kytkách, když mám na něco chut. A najdeš tam i spoustu jiných věcí, jen je potřeba si to v klidu projít!
Taky to zatím všechno ještě neznám.
Tyčinky můžeš, takové ty tenké slané třeba bohemia. A možná i nějaké ¨jiné, ale já mám nejraděj tyto, je potřeba přečíst si složení. Jasně, že to nejím na kila, ale když mám na něco chut tak to pomůže. Taky jsou různé bramborové křupky, ale taky raděj čti složení .
Já piju taky hodně čaje, ovocné i bylinkové, z nasušených bylinek. Ale nejvíc vodu - chodím si do studánky, s lahvema. Kafíčko piju rozpusté, strašně moc mi začalo chutnat se sojovým mlékem, vždycky se na něho strašně těším.
TOFU
pravaenergit
| 19. 2. 2008 12:35
A KOLIK TO TOFU STOJI V OBCHODE,?? nasla jsme na netu tak at vim jak to stoji .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
14. 6. 2025 07:11
14497
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51