Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

nováček v diskuzi
ifi
| 23. 2. 2008 14:01
ahoj holky, narazila jsem na tuto diskuzi. Neměla jsem bohužel ještě čas si to tu pořádně pročíst. Ale ode dneška jsem se dala na dělenku podle Kořínkové. Nováček v dělení rozhodně nejsem. Mám přečtené všechny knížky od Kořínkové, grafy znám zpaměti a dietku jsem držela pořádně dvakrát nebo třikrát za život. Nezhubnu většinou moc, rekord mám snad 4 kg, ale i to mi bude stačit. Moje váha se pohybuje v rozmezí 64-72 kg. Teď mám 67kg. Jelikož jsem měla poslední půl rok dost nervy, držela jsem se na váze 64 kg a všechny hadry tomu mám přizpůsobené. No a hadry začínají být malé. Takže by to chtělo dostat se zpět na těch 64. Můžu se k vám tady přidat? A jak jste na tom vy? Kolik vážíte, kolik potřebujete zhubnout a jak jste spokojené se splk? Já mám dneska zvířátka, jináč já držím vždycky ten nejvolnější graf, tzn. ovoce a zelenina kdykoliv. A tentokrát musím jíst i málo tučná jídla, protože mám malinko zvýšené jaterní testy. Tak zatím ahoj. Přeji hodně štěstí všem dělitelkám!
ahoj holky
cumperlik
| 23. 2. 2008 12:19
Tak dneska už dělím třetí den ..už jen par měsíců a mám to dole ..jinak mi to zatím vyhovuje..prima dietka.Jo, jinak jsem četla starší příspěvky, tak bych chtěla pozrdavit PRAVAENERGIT(snad jsem to napsala dobre) a poprat hodne stesti a kila dolu do svatby...Ty jo, taky bych se vdavala..skoda, ze me zadnej nechce:)
rotoped
gracianna
| 23. 2. 2008 11:35
jo,jo Strepi s tím rotopedem to není až tak žhavé-slouží mi jako věšák na kabelky!!ale včera jsem se snažila na chvilku šlapat ale vydržela jsem 5minut,to je hrůza co???!!!!raději se budu snažit poctivě dělit!!!!!!!!!
slimball
gracianna
| 23. 2. 2008 11:27
Co myslíš Vyky ten slimball??jo jsou to prášky ty zapiješ vodou a mají nabobtnat v žaludku do velikosti malého míčku a tím pádem tě zasytí.tak jsem to vyčetla nejvýhodnější dávka vyjde na 3000kč.Tchýni to zatím ještě nepřišlo.Pak písnu jaké budou učinky.výrobce je vita natura ve valašs.kloboukách
O hubnutí a dietě
Blaza
| 23. 2. 2008 10:46
To bych byla moc ráda Děkujiiii
.....
simca
| 22. 2. 2008 22:48
Vyky to ňuhňání ti zááávidím to moje zlato už je skoro puberták a ňuhňat se nechce no ani se nedivím chtěla jsem se ještě zeptat co tedy všechno budeš jist a v jakém množství? Abych toho pak nejedla moc a v kombinaci s tím mlékem nebyla chodící dojná
Musím vám říct že jsem byla po dlouhé době na bazenu a já šikovná holka jsem si plavky doma nezkoušela a automaticky je zbalila do batohu.Když jsem je na bazéně oblekla ne jenom že to byl hrůůzny pohled do zrcadla ale do vrchu jsem se taaaak taaaak dostala no hrůůůza.Kdybych to dceři neslíbila a ta byla natěšená tak jsem se hned vysvlekla z těch plavek a utíkala domů.To je hrůůza k čemu jsem se vypapalakde je mych 65kg
ahojky
pravaenergit
| 22. 2. 2008 22:47
ahojky delitelky ,

dneska ma prvni den te mensi stravy. Vsechno slo v pohode az na vecer ted sem s evrhla na nugetu ve sklince. dvoubarevnou, takze zitrek musim vyresit jinak. Ale jinak vim, ze kdyby tady ta nugeta nebyla tak si ji nensim. jedla jsem z maleho talirku a jako reknu vam ze mi to stacilo tak jsem zvedava no doufam vto jestly ani tohle nezvladnu tak budu hold megametracek.

vubec se semnou nelucte ja tady svami budu, jen budu papkat jinak.-D
Ahojky
Vyky
| 22. 2. 2008 22:03
vítám tě strepi po směně mezi námi, určitě již vypadáš štíhleji, když i já jsem byla pochválená. ALE ZVEDÁM VAROVNĚ PRSTÍK, PÁREK NÉ, PODLE TÉ DIETY BY JSME NEMĚLy ANI MASKO, ALE JÁ MĚLA A ASI TO NEVADÍ.Omlouvám se, nějak mě to skočilo na velký písmena. Tak když maso, tak ne jabka, Tak chceme být krásný, nebo néé- Jo, já si vždycky připomenu tebe a Simcu a budu hodná. Tak se Simco zvaž, ať za měsíc víme jak na tom jsme. Strepi, já do zrdcadla také nekoukám, ale to jsem se musela oblíkat před ním, a to byla hrůza, hrůz. Kde jsi vzala dceru, já jsem myslela, že jsi jediná růže mezi tvými chlapy. Dneska volal nej. syn, tak mu dcera řekla jak s kocourem rychle hubneme, přímo se chechtal. Začínám být ujetá na tvarohu se syr. v Penny mají s 1% tuku, je moc dobrý a já bych ho zblajzla moc. Ale děvčata myslím si, že se nám stáhnou žaludky a bude to lepší. Já se za vámi podívám zítra až večer, volal syn, že budeme hlídat malou, v květnu jí budou 2 roky, je jako vítr, jsme všichni jako po boji. Ale já si užiji ňuhňání, už se těším. Jo, abych nezapoměla, musíme pít, je jedno jestli vodu nebo čaj, Zítra se mějte růžově a už se na vás těším pá pá
ahoj ...
Strepi
| 22. 2. 2008 21:13
Ahojky holky moje hubňulky Konečně jsem doma,***ka v pelíšku a klídek a pohodička
Pěkně jste se činili,píšete jako divé Je toho tolik že si to sotva pamatuju Četla jsem že jsi to Pravai ukončila.No nedá se nic dělat,snad se Ti zadaří a najdeš nějakou fajn cestičku ke zhubnutí.Moc Ti Pravi držím palečky a doufám,že občas zaskočíš za náma trpitelkama Malému byly na Mikuláše 4 roky.....
Asi si budu muset také po vzoru Graciany opět nastarovat rotoped jééé ta mi teda dala až jsem se zastyděla Mám ho tu stát,s posvátnou úctou ho obcházím a dělám že ho nevidím ...Teda holky Vy mě tu každá do něčeho navrtáte... ...No fakt jo....Dneska jsem si přidala přes den jako obrovská krabice mléka občas na mně padnul hlad že bych také spolkla Karkulku i s babičkou a jen stěží jsem vydžela Svědomí mi nedalo a vždy na mě řvalo " že by jsi se nestyděla,kdyby tě tak viděla Vyky ...." no a nedala jsem si protože to prostě nejde Takže dnes káva s mlékem,mléko,podmáslí,čoko - syrovátka v jogurtu,3 plátky sýra,půl párku ... Holky ta čoko-syrovátka je něco tak úžasnýho.... fakt joooo
¨Takže teď mám v hlavě vztyčený výstražníček od Vyky a teď ještě Graci Je mi jasné,že hned o ten rotopéd ráno zakopnu .... "to máš pozdrav od Graci ..... lenivko .... a koukej šlapat .... " Vyky,Vyky ...takhle se strašit za bílého dne ... ,co to holka děláš ??? já už raději ani nevím co to zrcadlo je ... Já jsem hrozně lekavá a ještě potkávat sebe a ty tuky no fuj ..brrr to ne
Jo a vaření pro rodinku Graci nějak neřeším,mě to jídlo splácané dohromady už nechutná,nic mi to neříká.A salát??? tak pokud by to bylo až tak akutní,tak bych si udělala jako dělával děda.Oloupané vařené brambory nakrájet na kolečka přidat cibuli,sůl pepř,ocet a olej,vše promíchat a nechat odležet.Samosebou je to bez řízku ,řízek počká dáš si ho druhý den bez strouhanky ...)
Sláva Simče že dokázala uzdravit počítač ) ...už jsem myslela že se také někam poděla jako Jitule
Ahoj Blážo tady se dělí dělenka od Kořínkové.Haye jsme tady poslay prostě do háje ) ) ...Pletlo by se nám mo vše dohromady a nic by z toho nebylo ...
Vítej Cumprlíku,tady najdeš všude rad až Ti z toho budou oči přecházet ) ) ...Sladkostem se vyhýbám a ani je nějak nemusím...takžýe Ti s tyčinkama neporadím......Mějte krásný večer ...ale nebojte,určitě se tu ještě ukážu,pokud mi to tu nezasedne dcerunka ) )
vyky
simca
| 22. 2. 2008 20:02
Vyky tak jen mlíko tvaroh syrovátku a nic víc nebo mužeme i zeleninu??? holky pujdu do toho s váma tím nic nepokazím nějak se k té vytoužené váze dostat musím
cumperlink
Vyky
| 22. 2. 2008 19:35
holky jedly nějaké Bohemia, nesmí tam být cukr, ty ovocné Koř. moc nedoporučovala, ale ve zdravěnce mají tyčinek výběr, určitě ti holky písnou,
Simco, jsem ráda, že jsi mezi námi, asi to bude těmi oříškama, nic se nemá přehánět. Tak to zkus měsíc se mnou a Strepi, to platí i pro Blaza, holky, mlíko, tvaroh, do toho tu syrovátku já si dávám čokoládovou, včera jsem si ji rozšlehala i v mlíce, je i ananasová ale musí to být linia, já teď miluji čoko. a když mám větší hlad, kousek masa, ale když není, tak jablka, jako svačinu. ale maso už ne.Je to jako dělenka, a večer mě dcera řekla, že mě mizí drštička. Tak se radostí zpumprdlíkuju, dám si syrovátku. Gracianno, to jsou prášky? Nikdy jsem o tom neslyšela. tak písni. Vítám Blazu, ať je vám holky s námi dobře. Cumperlik,jen se ptej, co kdo bude vědět, rád ti poradí, Mrzí mě, že se stratila Jíťa, ani se s námi nerozloučila. Tak, Strepi bude končit, jsem zvědavá, jak jí to jde. Ještě se na vás podívám
dělenka
gracianna
| 22. 2. 2008 14:24
Holky tak jsem opět tady.Co Prava dělení vzdala.Já ji chápu,že to dělení je někdy hrozný.Pro mě jsou to muka o víkendu když ostatní jí řízeček s bramb.salátem a já jen ten salát podle splk!jsem hrozná,týden vydržím poctivě dělit a pak přijde den kdy nedělím.Jak to holky děláte,že vydržíte??????dnes opráším rotoped a jdu na hubnutí. mějte se pěkně
olivový olej
gracianna
| 22. 2. 2008 14:09
Olivový olej se může jak u kytiček tak u zvířátek.
slimball
gracianna
| 22. 2. 2008 13:46
slyšela jsem o slimballu.Právě si ho tchyně objednala,pak písnu jaké jsou účinky,ale nevím,nevím
O hubnutí a dietě
Blaza
| 22. 2. 2008 13:29
Ahojky holky, když mi bylo 22 tak jsem držela dělenou 3 týdny a shodila jsem 5 kg Ale ted´ když už mi je skoro 30 tak sem tam si nasadím dělenku protože po porodu jsou nějaký ty kilča nahoře a bohužel už to tak dobře nejde. Za 2 měsíce 4.5 kg ale jakmile jsem zase začla jíst normálně, přibrala jsem, tedy jen kilo ale vadí mi to Chtěla bych začít znovu ale možná nějakou jinou dělenku, která fakt dobře a rychle zabere. Nevíte některá o takové ? Prosím Blanka
...
cumperlik
| 22. 2. 2008 12:04

Jo, jeste bych se rada zeptala, jestli pouzivate olivovy olej??nebo je lepsi delat vsechno na sucho?
děkuji:-)
cumperlik
| 22. 2. 2008 12:00
A proto, že jste se mi osvědčila jako radce, tak vám ted nedám pokoj..Takže..musli tycinky jite:)?Samo, ze jen ty neslazene, nebo slazene skrobem?..ted nevim presne, ale neco takoveho u nas maji..
.....
simca
| 22. 2. 2008 11:55
Ahooooooj holky:Nešel nám počítač tak jsem za váma nemohla.Dnes už je vše v pořadku tak jsem hned po zapnutí počitače utíkala za váma.Jak tak čtu tak jste se daly na mlíko.NO asi budu muset taky tomu hubnutí trochu pomoct.Nějak mi ta váha ted stojí.Ale to bude asi těma oříškama které pojídám.Mlíko můžu jen nevím jestli bych to vydržela.Snad když si k tomu přidám tvaroh by to šlo.Vyky ty piješ jen to mlíko nebo i něco jiš??
cumperlik
Vyky
| 22. 2. 2008 11:39
Ahoj, omlouvám se, já jak to nemám napsaný, tak to zapomenu, lecitin nevadí, Koř. píše že je to maličké množství, Tak jsem dnes zažila šok, šla jsem se obléct do ložnice a tam máme větší zrcadlo a hádejte kdo na mě z toho zrcadla jukl. Malý tlustý,špekatý trpaslík a po prozkoumání jsem se poznala. Děs a hrůza!Tak a ode dneška jsem hodná. Ráno kafe s mlíkem, po příchodu z města tvaroh se syrovátkou a skořicí a kafčo, a pak mlíko , Budu na sebe přísná, po zhlédnutí mého těla nemusím mít nad sebou dozor. A když mě bude honit mlsná, zajdu se na sebe podívat, a stačí. S Pravou jsem se již jednou loučila, ale přeji ti hodně úspěchů v hubnutí, pevné nervy na tvojí bandu a potom se ozvi. A vy se děvčata probuďte, za chvíli je jaro a pište. Tak se opatrujte,
ahoj
cumperlik
| 22. 2. 2008 10:56
díky za odpověd...a tedy ten sojovy lecitin nevadi?
konec delene
pravaenergit
| 21. 2. 2008 22:52
Ahojky slunicka

s delenou konciiiimm nemam nato vuli
OD ZITRKA JDU S EPOKUSIT JIST Z MALEHO TALIRKU a jen trikrat denne a uvidime. Ja jsme zjistila ze me to nesvedci kdyz je tolik jidla a a ja si muzu leda cuchnout. spatne s emi vari pro muzicka kdzy nemuzu ani malou lzicenku toho co mu delam .Diteti nevim pak jestly to nema moc slane a zacinam uz tu delenou dlabat z odporem a tak si ji nechci uplne zhnusit.Budu papkat vsechno ale v malych porcich tak jak s eto pise vsude mozne.Nebudu merit Kilojauly teda pocitat nato me neuzije ale zkusim vazne jest mene a vecer nejlepe vubec. Bude to taky krusne ale budu se moct tesit na druhej den . nedokazu se zrict tech dobrotek veskerych a nesvedci mi kdyz mam hodne zviratek a kyticky pak nevydrzim dodrzet neni to pro telo dobre melo byse to stridat.Mam pak strahc o klouby zuby atd. neni spravne drzet to jako ja, ze jsem nemela k mnohym vecem pristup. Dnes sme nakoupily strasne moc a neni tam nci coby mi vydrzelo dva dny. A muj muzik mi rekl ze se preziram u delene stravy a neco natom bude. Dokonce jsme zjistila ze na objemu noha zadku mam mene, ale ze bricho mi porostlo takze des a hruza. Ale kvam budu stale chodit na pokec to je jasne, protoze si myslim ze sme tady ssssuuuupppeeerrrr banda a vzdycky se sem tesim.

STREPITULA jak je starej prcek?? JE ROZTOMILOUCKEJ

vitam nove delitelky a s chuti do toho .seme si priklad neberte. jen ten rpvni emsic co sem dala dolu 6 kilo, ale ted je to uz jen 4 kila hihi zbytek uz bdue name na drine a odrikani.
dělitelky
Strepi
| 21. 2. 2008 22:18
Také koukám že se nám holky dělitelky někam zakutálely No to nevím zda zrovna rovnají zásoby,ale také dost možná už jsou šlank a tak tu zůstaneme jen my dvě nejkrásnější Prava comá křečka se tu také pomalu neukáže ..teď má asi co dělat vypadá to že teď vychovává Kamču i s křečkem
mléčná...
Strepi
| 21. 2. 2008 22:13
Už mám Vyky připravenou na zítra pěknou zásoubu. Mám zítra celý den tak mám mléko,kefír a syrovátky sebou.... Tak pokud se tu večer neukážu,je ze mne normálně tvaroh ... snad to přežiju ve zdraví... bez syrovátek bych do toho nešla stal se totiž ze mne na ně závislák ...
kde jste
Vyky
| 21. 2. 2008 22:06
snad jste se nezatoulaly dělitelky? Ani čárečky, a já se na vás tak těšila, nebo v koutečku si rovnáte dobrůtky a nechcete se o ně rozdělit .Strepi, mám nápad. Abychom tolik netrpěly, navrhuji k mlíku odtuč. tvaroh a jabka, to je také dieta, snad nás to nebude tolik bolet. Souhlas ? Ovšem i čokol. syrovátku. Takže babulky dobrou noc a polepšete se. ,
jsem to ale
Vyky
| 21. 2. 2008 19:00
čokoláda slazená fruktozou,jen se zvířátky, Zmrzlina z mléka nebo smetany slazenou fruktozou nebo umělým sladidlem. Vždycky si přečti pečlivě složení ahoj
Ale, no tak
Vyky
| 21. 2. 2008 18:53
Strepi, tvůj červík jablečný je roztomilý, má moc krásný úsměv, dcera se také rozplývala, je to milý klouček. A ty se přestaň trápit, já ty prdýlky s láskou spapala. ale bylo mě šouf, tak jsem do půl šesté spala jako batole, volala švíca, že jí je taky blbě, asi je něco ve vzduchu a číhá na nás. Dala jsem si mlíčko a piji s ním kafe, chtěla jsem pro něj ještě do Alb. ale dcera mě přesvědčuje, že máme dost. Vždyť mimo toho jabka máš dělenku jak vyšitou. Já jsem takový pokušitel, ráda děcka otravuji, starší syn mě vždycky slibuje i to co nemá, další syn už z dálky volá babičáku, né, že na blbiny mám vnučku a ko***. Ale vyžerou moje otravování všichni, i dcera vnuk a kocour. Krysty, vítám tě mezi námi, napiš nám něco málo o sobě, Tak holubičky, doufám, že naše fórum bude všem užitečné. Přišel vnuk tak mám na chvíli oběť, a pak za vámi ještě příjdu. Je to kruté, dcera vnukovi nabízí filé k večeři, ách, já bych si dala.
Právě mě vnuk sdělil, že má také náladu, ale že žádné ťuťu, mumu nebude, ale stejně do něho píchnu, kdo to má vydržet.
Ahoj holky
cumperlik
| 21. 2. 2008 17:30
Náhodou jsem narazila na vaši diskuzi a musím říct, že mě dost potěšila a pobavila!!!!Jste fajn ..práv ědneska jsem začala se splkem, tak uvidíme..ráda bych se zeptala, jestli si u zvířátek dopřáváte ty DIA čokolády?Já jsem na ně koukala a ty co jsem měl av ruce obsahovali SOJOVY LECITIN...ta k nevim jak s tím naložit ..Díky a mějte se hezky...Kristýna
ach jo ...
Strepi
| 21. 2. 2008 14:30
Tak jsem to pěkně zblbla ..
Dopoledne jsme dětem a hlavně prckovi nakoupili jablíčka.Je jak jablečný červ ... No a jak jsem je viděla,tak jsem ho smlsa a pak jsem si na to dala vaječnou omeletu se zeleninou... Tak a teď mám po hubnutí budu několik dní stát než se mi to srovná to jsem tedy hlava otevřená... Hlavně že si myslím,že už se splést nemohu a udělám takovou volovinu...bych se neviděla ..

Náš jablečný červík domácí ....
tak a jsem tu
Strepi
| 21. 2. 2008 13:21
přiznávám se bez mučení že jsem to tedy s tím mlékem nevydržela ...Začala jsem sice ráno dobře a i s přesvědčením Dala jsem si v 7.00 mlíčko a kakao ze syrováítky a když jsme přijeli na 12.tak jsem pomalu neviděla hlady ..Buď si Vyky jisté,že ledničku jsem tedy našla pěkně ji prozkoumala .Jsem hrozná,ale nejde to ... Pít mléko budu,ale musím se k tomu alespoň jednou denně nabaštit
Jak je vidět,tak máš den na lumpárny,já jsem na ně také vysazená.A v práci mé dvě spoluslužebnice jsou ze stejného těsta Jsme jako 3 ještěrky ...vždy přijdeme provětrat dusno na pracovišti a je to...
jednou nám na schůzi řekli že se má na pracovištích šířit dobrá nálada,tak to víš že jsme se toho chytly Do práce i z práce se má chodit s chutí
No nemám pravdu ???
Ahojky ....
Strepi
| 21. 2. 2008 13:08
Ahojky holky moje...Od rána jsem v trapu ráno kadeřnice,pak nějaký drobný nákup a bylo poledne jen to fiklo .Kluci šli chrupat po Ó ,tedy malý a mnžel .tak mám na Vás zase chvilku.Pak půjdeme jako včera odpo na zahrádku.
Ani ještě nevím co je tu nového,jen jsem vidělala nějakou novou dušičku tak Tě tady u nás vítám Palino a ať je Ti tu s náma dobře ..

tak at teď si jdu přečíst co tu přibylo nového,abych náhodou o něco nepřišla
Pak to ještě dopíši a odpovím....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
14. 6. 2025 07:11
14497
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518